Snickare_montör jobb - lediga jobb

Snickare_montör jobb Snickare_montör jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Snickare_montör. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Snickare_montör. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Snickare/montör- Sigtuna

 2. Snickare/Montör- Stenungsund

 3. Snickare/Montör- Östersund

 4. Kvik Kungens Kurva söker snickare/montör- Stockholm

 5. Snickare/Montör- Solna

 6. Snickare/Montör- Helsingborg

 7. Snickare/montör

 8. Snickare/Montör- Stockholm

 9. Snickare/montör- Malmö

 10. Snickare/Montör- Solna

 11. Snickare/Montör till Kungsbackaområdet- Kungsbacka

 12. Snickare/montör- Göteborg

 13. Snickare/Montör av butiksinredning/mässmontrar- Stockholm

 14. Snickare/Montör till Kungsbackaområdet- Kungsbacka

 15. Snickare/Montör- Solna

 16. Snickare/Montör- Stockholm

 17. Snickare/Montör- Vimmerby

 18. Snickare/Montör- Stockholm

 19. Erfaren snickare montör- Göteborg

 20. Snickare/Montör till vårt snickeri i Rosersberg.- Sigtuna

 21. Snickare/montör till Göteborg- Stockholm

 22. Snickare/montör- Göteborg

 23. Snickare/Montör- Helsingborg

 24. Snickare/montör- Malmö

 25. Snickare/Montör- Stockholm

 26. Snickare/Montör- Stockholm

 27. Målare/snickare/montör sökes!- Täby

 28. Träarbetare/Snickare/Montör- Linköping

 29. Snickare/montörer/rörläggare/stenläggare- Ospecificerad arbetsort

 30. Snickare/montör sökes- Stockholm

 31. Inredningssnickare/montör- Kungsbacka

 32. Snickare/Montör- Helsingborg

 33. Möbelsnickare/montör- Kungälv

 34. Snickare/montör- Stockholm

 35. Snickare/montör- Malmö

 36. Snickare/Montör- Huddinge

 37. Snickare/Montör- Örebro

 38. Möbelsnickare/montör- Kungälv

 39. Byggnadssnickare/montör- Stockholm

 40. Snickare/Montör- Bjuv


Mer beskrivning

Snickare/montör
FEX Montage AB är ett fönstermontage företag som jobbar åt en uppdragsgivare. Vi monterar fönster och dörrar och utför även snickerierna runt dom installerade produkterna. Vi söker en Snickare/montör Beskrivning av arbetsuppgifter: Jag söker fönstermontörer. Man jobbar i team om 2 . Man skall ha montage och snickerierfarenheter. Beskrivning av kvalifikationer: Du skall ha god social kompetens. Då vi jobbar hemma hos privatpersoner är det viktigt med ordning och reda. Jobbet är fritt och du sköter dig mycket själv men även med hjälp av vårat team på kontoret. Övriga villkor: B-Körkort är ett krav. Sen skall du kunna svenska i både tal och skrift.
Företag: FEX Montage AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/montör jobb, Snickare/montör Sigtuna, Snickare/montör FEX Montage AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/montör

Snickare/Montör
Montico HR Partner AB Kundföretaget Vi söker nu snickare/montörer till ett uppdrag hos en av våra samarbetspartners. Uppdraget beräknas starta i september och pågå i 6-12 månader. Arbetsbeskrivning Arbetet är att montera hallbyggnader. Arbetet utförs även på höga byggställningar/arbetsplatformar, så du bör vara bekväm med arbete på högre höjd och tänka på säkerheten. Arbetet utförs utomhus. Du bör ha god fysik. Din profil Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet och/eller utbildning inom bygg och montering. Vi ser också gärna att du genomgått Arbetsplatformsutbildning. Vi ser fram emot din ansökan. Vårt företag Monticokoncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och övriga kontor finns i Borås, Eksjö, Eskilstuna, Falkenberg, Gislaved, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hässleholm, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Klippan, Kristianstad, Ljungby, Lund, Malmö, Mjölby, Motala, Norrköping, Nyköping, Nässjö, Olofström, Oskarshamn, Simrishamn, Vetlanda, Vimmerby, Värnamo, Västervik, Växjö och Ängelholm. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den 23 augusti, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Stenungsund
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Montör jobb, Snickare/Montör Stenungsund, Snickare/Montör Montico HR Partner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Montör

Snickare/Montör
UA-Service är ett Jämtlänskt företag med inriktning inom detaljhandeln. Vi installerar kassaregister, vågar samt övrig utrustning som man behöver för den dagliga driften. Vi har även en avdelning som anpassar lokaler för detaljhandel, från idé till färdig butik. Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker en självgående snickare/montör med ett par års erfarenhet inom byggbranschen. Arbetsuppgifterna varierar beroende på projekt. Renovering och tillbyggnad av butikslokaler är en del av vår verksamhet. Vårt arbetsområde är Norrland vilket innebär att övernattningar blir aktuellt vid projekt utanför länet. Beskrivning av kvalifikationer: Du måste ha möjlighet att ligga borta under vardagarna. Den vi söker ska vara erfaren, ansvarsfull och ordningsam. Lärlingar kan också söka tjänsten.
Företag: UA Service AB
Ort: Östersund
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Montör jobb, Snickare/Montör Östersund, Snickare/Montör UA Service AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Montör

Kvik Kungens Kurva söker snickare/montör
I mer än 30 år har Kvik levererat dansk design till låga priser. Vi revolutionerade köksbranschen med innovativ design, snabba leveranser och överraskande låga priser. Det konceptet håller vi fast vid och fortsätter att utveckla så att vi kan fortsätta göra designkök som alla har råd med. Vi ger våra kunder mer än vad de förväntar sig. Dig till exempel. I Kviks värld är uppdraget tydligt: att erbjuda våra kunder bästa möjliga service, att leverera och montera kundens drömkök snabbt och smidigt. Vi söker därför nu fler duktiga snickare/montörer till Sveriges ledande Kvik-butik. Ofta börjar vårt arbete hos kund med en köksmontering och leder sen till fler, större uppdrag. Därför är det viktigt att du har bred kunskap, är flexibel, ser lösningar och kan planera din tid. Som montör/snickare på Kvik vill vi att du är självgående, noggrann, serviceinriktad och har en hög ambitionsnivå. Du är på det hela taget snabbtänkt och energisk - utöver genomsnittet. Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet samt kan kommunicera väl på svenska. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mathias Lobendahl på tfn 0707-30 00 03. Skicka din ansökan snarast med e-post till mimmilo@kungenskurva.kvik.se Märk ansökan "Snickare/Montör Kungens Kurva"
Företag: Kvik Kungens Kurva
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kvik Kungens Kurva söker snickare/montör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvik Kungens Kurva söker snickare/montör

Snickare/Montör
Just nu söker vi förstärkning till vårt härliga team på Svenska Skydd. Vi söker 2 st snickare med en härlig tävlingsanda till vårt montageteam. Vid intresse, kontakta Mikael Sillrén | 08-562 270 15.
Företag: SVENSKA SKYDD AB
Ort: Solna
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Montör jobb, Snickare/Montör Solna, Snickare/Montör SVENSKA SKYDD AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Montör

Snickare/Montör
Vi söker ytterligare en snickare till vårt team i Helsingborg. Kontakta Mattias Eriander på tfn 040-601 21 10
Företag: SVENSKA SKYDD AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Montör jobb, Snickare/Montör Helsingborg, Snickare/Montör SVENSKA SKYDD AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Montör

Snickare/montör
Vi söker flera personer till jobb i Oslo med start omgående. Vi söker killar och tjejer som har jobbat ett par år inom händiga jobb som snickring, montering eller liknande. Vi vill att du ska vara bosatt i Oslo och se på jobbet som en långsiktig lösning. Det är ofta hektiska dagar och därav är det viktigt att nedanstående kvalifikationer stämmer väl in på dig. Arbetsuppgifter: -Montera möbler -Flytta kontorslandskap -Iordningställa kontorslokaler Kvalifikationer: -Två års relevant erfarenhet och/eller (gymnasie-) utbildad snickare -B-körkort. Meriterande med C-körkort. -Van att arbeta i team -Trivs med fysiskt arbete Personliga egenskaper: -Hög arbetsmoral -Flexibel -Stresstålig -Positiv inställning Vi erbjuder: -En trivsam arbetsmiljö -Konkurrenskraftiga förmåner -Mycket varierande arbetsdag -Fina möjligheter att bygga på ditt CV Pecus är ett bemannings- och rekryteringsföretag med fokus på svenskar som vill jobba i Norge. För oss i Pecus står alltid medarbetaren i fokus - både när det gäller löner och andra förmåner såväl som när vi väljer vilka uppdrag vi åtar oss. Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag
Företag: Pecus AS
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/montör jobb, Snickare/montör , Snickare/montör Pecus AS
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/montör

Snickare/Montör
Söker härmed Snickare/Montör för kunds räkning för arbete i Stockholm. Krav: Självgående
Företag: G-Stone Consulting Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Montör jobb, Snickare/Montör Stockholm, Snickare/Montör G-Stone Consulting Group AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Montör

Snickare/montör
Verksamhetsbeskrivning Snickare / Montör Samarbetspartnern Investment AB 4 platser Helsingborg - Malmö - Göteborg - Stockholm - Strängnäs Vi på Samarbetspartnern jobbar nära våra medarbetare och våra kunder. Vi tror på en stark lokal förankring och ett stort intresse för dig som medarbetare hos oss. Som anställd hos oss får du en engagerad chef och goda möjligheter att utvecklas i ditt jobb. Vi strävar alltid efter att vara den bästa arbetsgivaren och leverantören. Stor del av våra kunder är privatpersoner, samt mindre företag. Du erbjuds ett jobb med stora möjligheter. Du erbjuds olika uppdrag hos våra kunder, utifrån kundens önskemål och din kompetens. Genom att arbeta hos oss träffar du många olika kunder med olika önskemål. Du får arbeta i ditt närområde och ibland får du även hjälpa till i andra områden, där dina kollegor behöver förstärkning. Du bygger ett brett kontaktnät, vilket skapar bra förutsättningar för din yrkesmässiga framtid. Arbetsuppgifter Du kommer att jobba mestadels med att montera köks-, badrums-, garderober och tvättstugor- inredningar, samt enklare snickeri arbeten, lägga golv och-tätskiktsmatta, lägga takpannor, byta fot och gavelbrädor, montera hängrännor, och stuprör. Erfarenheter och utbildning 1 års arbetsplats erfarenhet Dokumenterad erfarenhet av montering av köks-, badrums- och garderobs- inredningar. . Ej höjdrädd . Säkerhetsmedveten . Körkort klass B och tillgång till egen bil och verktyg . Vana av att hantera el- och tryckluftsverktyg . Fysiskt stark Personliga egenskaper . Lojal . Självständig . Plikttrogen . Driftig. Ta egna initiativ . Social . Noggrann. Välkommen att skicka oss ditt intresse! Urvalet till denna tjänst sker löpande, detta innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt. Varaktighet/Arbetstid Tillsvidare Heltid och Behovsanställd Heltid/Tillsvidare Arbetstiderna är vardagar mellan 07.00-17.00 alt. 08.00-18.00 Lön Timlön eller enligt ö.k. Månadslön samt bonussystem Lönesättning baseras på dokumenterad erfarenhet. Ansökan Vi tar emot ansökan via e-post: rosemarie@samarbetspartnern.se Kontaktpersoner Rosemarie Beckman rosemarie@samarbetspartnern.se 0703-762380 Arbetsgivare Samarbetspartnern Investment AB Postadress Sergeantstigen 5, 645 33 Strängnäs Besöksadress Som ovan Telefon och internet E-post: info@samarbetspartnern.se Tel: 0703-762380 Hemsida:www.nyakok.se www.samarbetspartnern.se
Företag: Samarbetspartnern Investment i Sverige AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/montör jobb, Snickare/montör Malmö, Snickare/montör Samarbetspartnern Investment i Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/montör

Snickare/Montör
1 plats. Vi söker en person som har några års arbetslivserfarenhet till vår tjänst som montör / snickare. Du kommer att arbeta tillsammans med en erfaren montör under din inskolningstid. Du utgår från vårt kontor i Stockholm och tjänsten innefattar visst resande i Sverige. Svenska Skydd är ett säkerhetsföretag med kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingborg. Vi hjälper privatboende och BRF innehavare att skapa en tryggare och säkrare boendemiljö. Grunden i vårt erbjudande är marknadens bästa säkerhetsdörr. Läs mer på vår hemsida www.svenskaskydd.se
Företag: SVENSKA SKYDD AB
Ort: Solna
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Montör jobb, Snickare/Montör Solna, Snickare/Montör SVENSKA SKYDD AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Montör

Snickare/Montör till Kungsbackaområdet
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning Nu söker vi på Manpower en händig person för vår uthyrningsverksamhet. Du blir anställd som konsult hos Manpower och sedan uthyrd till kund. Du kommer att arbeta i en industri inom Kungsbackaområdet. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av byggnation av delar som senare kommer användas till husbyggnation. Vem är du? Vi söker dig som är händig och praktiskt lagd. Du är en noggrann person som tar ett stort ansvar för ditt arbete. Du är social, självgående samt ambitiös och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Det är meriterande om du har snickarbakgrund. Det är också meriterande om du har yrkeskompetensbevis för träarbeten. B-körkort och truckkort är önskvärt. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierade uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Då urvalet sker löpande kan tjänstan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag. Ansökan mottages endast via ansökningslänken. Vid frågor kontakta Hugo Jobring, 031-61 72 43.
Företag: Manpower Huvudkontor
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 02-16
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Montör till Kungsbackaområdet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Montör till Kungsbackaområdet

Snickare/montör
Är du den Artform Design söker Vi behöver förstärka vår personalstyrka med en person vars profil är Montering hos oss på Artform eller ute i landet då vi monterar inredningar samt utställningar i bilhallar runt om i Sverige. lite av en projektledare i bilhallarna. En händig person som är noggrann Körkort är ett krav Kunna resa i jobbet Fräsarbete i vår egna fräs av märke Axys Vid behov hjälpa till i vår ateljé med bildproduktion
Företag: ARTFORM DESIGN LEY BORG AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-18
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/montör jobb, Snickare/montör Göteborg, Snickare/montör ARTFORM DESIGN LEY BORG AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/montör

Snickare/Montör av butiksinredning/mässmontrar
Onemotion söker en snickare och montör av butiksinredning och mässmontrar. Tjänsten innebär att man arbetar med många olika typer av material och tillverkar inredning för butiker, mässor, turnéer och events. En del av arbetet omfattar även att man sköter om installation ute på fältet, oftast runt omkring i Norden. De främsta egenskaperna vi letar efter är ?naturlig snabbhet? och kreativ höjd. Som snickare och montör hos Onemotion arbetar man med flera projekt parallellt vilket kräver att man är van vid att skifta fokus och göra rätt prioriteringar. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med varierande arbetsuppgifter tillsammans i ett härligt team. Tjänsten utgår vanligtvis från vår produktionsenhet i Årsta så vi ser gärna att sökande är boende Stockholm med omnejd. Önskade egenskaper - B-körkort (krav). - Naturlig snabbhet. - Erfarenhet av montering ute hos kund. - CAD och konstruktionsvana är ett plus. - Vana att bearbeta olika material (trä, plast, metall). - Flytande svenska, då det är mycket kundkontakter. - Ansvarsfull och punktlig. - Dokumenterad erfarenhet (arbetsprover, utbildning eller tidigare anställning). Om Onemotion Onemotion IMC är en kommunikationsbyrå som grundades 2003. IMC står för integrerad marknadskommunikation. Onemotion arbetar helt utifrån kundens perspektiv med kommunikationslösningar, som genom att betraktas samtidigt från olika marknadsföringsdicipliner blir både resultat- och kostnadse¬ektiva samtidigt som belastningen av kundens organisation blir mindre. IMC-erbjudandet omfattar strategisk och operativ kompetens inom reklam/design, eventmarknadsföring, butiksmarknadsföring och PR. Idag omsätter Onemotion cirka 70 Mkr och har drygt 50 anställda. Företaget är aktivt såväl i Sverige som på den övriga nordiska marknaden och arbetar med många av världens mest kända varumärken. Läs mer på www.onemotion.se
Företag: Onemotion Integrated Marketing Communication AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Montör av butiksinredning/mässmontrar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Montör av butiksinredning/mässmontrar

Snickare/Montör till Kungsbackaområdet
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning Nu söker vi på Manpower en händig person för vår uthyrningsverksamhet. Du blir anställd som konsult hos Manpower och sedan uthyrd till kund. Du kommer att arbeta i en industri inom Kungsbackaområdet. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av byggnation av delar som senare kommer användas till husbyggnation. Vem är du? Vi söker dig som är händig och praktiskt lagd, det är ett krav att du kan läsa en ritning och bygga därefter. Du är en noggrann person som tar ett stort ansvar för ditt arbete. Du är social, självgående samt ambitiös och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Det är meriterande om du har snickarbakgrund. Det är också meriterande om du har yrkeskompetensbevis för träarbeten. B-körkort och truckkort är önskvärt. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierade uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Då urvalet sker löpande kan tjänstan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag. Ansökan mottages endast via ansökningslänken. Vid frågor kontakta Hugo Jobring på mailadress hugo.jobring@manpower.se.
Företag: Manpower Huvudkontor
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Montör till Kungsbackaområdet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Montör till Kungsbackaområdet

Snickare/Montör
2 platser. Vi söker en person som har några års arbetslivserfarenhet till vår tjänst som montör / snickare. Du har monterat säkerhetsdörrar tidigare. Du kommer att arbeta tillsammans med en erfaren montör under din inskolningstid. Du utgår från vårt kontor i Stockholm och tjänsten innefattar visst resande i Sverige. Svenska Skydd är ett säkerhetsföretag med kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingborg. Vi hjälper privatboende och BRF innehavare att skapa en tryggare och säkrare boendemiljö. Grunden i vårt erbjudande är marknadens bästa säkerhetsdörr. Läs mer på vår hemsida www.svenskaskydd.se
Företag: SVENSKA SKYDD AB
Ort: Solna
Publicerad : 04-27
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Montör jobb, Snickare/Montör Solna, Snickare/Montör SVENSKA SKYDD AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Montör

Snickare/Montör
Byggkraft i Stockholm AB utför entreprenader inom byggsektorn, vilket innefattar alla ingående moment inom bygg. Våra specialiteter är fönster- och dörrbyten, takomläggningar, om- och tillbyggnader inkl badrum samt nyproduktion av hus. Alla på marknaden förekommande entreprenadtyper hanteras. Våra uppdragsgivare är såväl privatägda företag som privatpersoner. Vi ska vara en självklar partner i en byggprocess där vi utför arbeten med kvalité och inom angiven tidplan. Vi söker nu snickare till våra projekt i hela Stockholm med omnejd där vi monterar fönster, kök samt utför traditionella byggnationsarbeten. Vi söker dig som har minst 5-års dokumenterad yrkeserfarenhet som snickare inom bygg och montage. Vi ser helst att du innehar minst B-körkort men det är inget krav. Då dagliga kundkontakter förekommer samt att dokumentation ska göras så krävs det att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi tar endast emot ansökningar via e-post, adressen finns i slutet på annonsen.
Företag: Byggkraft i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Montör jobb, Snickare/Montör Stockholm, Snickare/Montör Byggkraft i Stockholm AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Montör

Snickare/Montör
Verksamhetsbeskrivning Vi täcker det mesta inom bygg, från grund till tak. Arbetsuppgifter Montering av färdiga hus, byggnationer. Snickerier & bygg utbildning ges på plats Utbildning/Erfarenhet B-körkort Gärna erfarenhet inom montering bygg och snickrier. Självgående Provanställning till årskiftet sedan en ev förlängning gärna runt Vimmerby
Företag: Hänvisning till Arbetsförmedlingen
Ort: Vimmerby
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Montör jobb, Snickare/Montör Vimmerby, Snickare/Montör Hänvisning till Arbetsförmedlingen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Montör

Snickare/Montör
Livingood är ett svenskt inredningsföretag med en egen möbelkollektion. Vi tillverkar möbler i massivt trä. Våra kunder är främst privatpersoner i Stockholmsområdet. Du är en noggrann person med god sammarbetsförmåga. Du bör ha intresse och erfarenhet av snickeriarbete samt kunna hantera dom vanligast förekommande maskinerna i ett snickeri. Då arbetet även innebär en del kundkontakter, är det viktigt att du har god social kompetens och hög serviceanda. B-körkort är ett krav.
Företag: Livingood International AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Montör jobb, Snickare/Montör Stockholm, Snickare/Montör Livingood International AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Montör

Erfaren snickare montör
Agillo AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning till företag inom lager/industri bygg & anläggning. För kunds räkning söker vi nu flera självgående snickare montörer till ett projekt hos en av våra kunder i Göteborg. Det finns möjlighet till anställning hos kund efter projektet. Vi söker er som är självgående samt noggranna och förstår vikten av rätt tempo. Du ska ha minst flera års erfarenhet inom snickare montör (träarbeten) branschen. Vi söker dig som är ambitiös, självgående och som gillar nya utmaningar på jobbet. På grund av arbetsmiljöskäl behöver du kunna förstå det svenska språket i skrift och tal. KRAV! *förstå det svenska språket i skrift och tal *erfarenhet *självgående *minst gymnasial utbildning *erfarenhet ifrån byggbranschen Vi tar emot ansökningar på löpande band, så tveka inte att skicka in just din ansökan!
Företag: AGILLO AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren snickare montör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren snickare montör

Snickare/Montör till vårt snickeri i Rosersberg.
Expohouse är ett privatägt företag grundat 1994. Vår vision är att vara Sveriges ledande fullserviceleverantör inom Inredning, Event och Mässproduktion. Våra tjänster sträcker sig från projektledning, design, konstruktion till produktion, montage, service och logistiktjänster. Vi riktar oss primärt mot stora internationella företag, marknadsledande varumärken och vi genomför årligen mer än 1000 projekt av varierande storlek och karaktär. Sedan starten har vi haft en stadig tillväxt och vi omsätter i dag ca 90 miljoner kronor med gott resultat. I dagsläget är vi drygt 50st engagerade medarbete inom alla åldrar. Expohouse ledord är; kvalitet, flexibilitet och snabbhet. Vill du arbeta på ett spännande företag med omväxlande arbetsuppgifter? Tycker du dessutom att det är inspirerande och utmanande att vara delaktig i ett expansivt företags fortsatta utveckling och framgång, då kan detta vara något för dig. Vi söker nu en Snickare/Montör som ska snickra och montera framförallt inredning/möbler och mässmontrar. Det handlar om att kunna lite om det mesta vad gäller snickeri. Men framförallt ett öppet sinne då vi ständigt står för nya utmaningar vad gäller konstruktioner och materialval. Bearbetningen sker huvudsak i träbaserade skivor samt i kompositmaterial som Staron, Dibond och acryl. Arbetet utförs främst i ljusa och fina lokaler i Rosersberg men arbete på fältet hos våra kunder förekommer också. Ansvar och uppgifter Finsnickeri av möbler/inredningar/montrar/Eventmaterial Montering/Målning/Eftermontering av ovan nämnda. Som Snickare hos oss ingår du i ett team på 6 personer. Du rapporterar till gruppchef snickeri. Fakta Tjänsten är en tillsvidareanställning Placering i Rosersberg utanför Stockholm Mindre företag med korta beslutsvägar och stort engagemang Lönevillkor, månadslön Start i September 2015 enl. ö.k Erfarenhet Utbildning inom snickeri Motsvarande arbetslivserfarenhet Erfarenhet av CNC-fräs ses som meriterande. Kompetens Goda kunskaper i engelska i tal och skrift Flytande svenska i tal och skrift God förmåga att uttrycka sig i skrift B-körkort (Meriterande, ej krav) Personlighet Självgående Flexibel Serviceinriktad Kvalitetsmedveten Sista ansökningsdag 31 augusti. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Med reservation för sommarsemestrar, kan rekryteringsprocessen dra ut på tiden men vi avser att vara klara med rekryteringen i augusti 2015. Maria Asplund Produktionsplanerare snickeri 073-640 95 90 Ulf Ljusberg HR ansvarig 073-655 25 58 Krav: Körkort: * B (Personbil)
Företag: Expohouse Sweden AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Montör till vårt snickeri i Rosersberg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Montör till vårt snickeri i Rosersberg.

Snickare/montör till Göteborg
Om tjänsten: Vi söker en drivkraftig snickare/montör för arbete med fönster- och inglasning till balkonger och terrasser med placering i Göteborg.I arbetsuppgifterna ingår bland annat visst plåtarbete som dropplåtar och täckplåtar till inglasningskonstruktionen. Tjänsten är på 100% och är ett hyrköp vilket innebär att man till en början anställs hos Barona för att kunna komma att bli överrekryterad till vår kund. Kvalifikationer: Du som söker ska gärna ha erfarenhet inom montage meriterande inom fönster eller balkong. Du har gärna snickar - eller plåtslagarerfarenhet sedan tidigare. Vi ser gärna att du är händig, är noggrann och har god arbetsmoral. Vi ser gärna att du kan kommunicera på svenska. B-körkort är ett krav. Arbetet är fritt och rörligt med mycket frihet under ansvar. För rätt person kan lönen diskuteras. Om arbetsgivaren: Vår kund är en internationell koncern som koncentrerar sig på tillverkning, montering samt försäljning av balkong och terrassprodukter. Hur du ansöker: Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se. Vid frågor kan du kontakta oss på 08-52520500 eller på e-post info@barona.se Om Barona: Barona är ett multi-service företag med en verksamhet som omfattar rekrytering, outsourcing tjänster, logi tjänster och Executive Search. Barona finns i fem länder och rekryterar runt 10.000 tjänster varje år för jobb inom hälsovård, kontor, IT, logistik, industri och byggnadsverksamhet, både tillfälligt och permanent. Vi är idag den största HR leverantör i Finland och en av de största arbetsgivarna. Förutom Finland verkar Barona också i Ryssland, Polen, Sverige och Estland. Sökord: Montör, fönstermontör, montage, fönstermontage, balkong, balkongmontering, balkongmontör, balkongmontage, metallarbetare, metallarbete, plåtslagare, plåt
Företag: Barona Human Resource Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-24
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/montör till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/montör till Göteborg

Snickare/montör
Modular är mer än ett entreprenadbolag. Vi tänker nytt, modernt och kreativt. Vi är ett bolag som utvecklar och bygger små effektiva hyresbostäder, studentbostäder och hotell med ett banbrytande produktionssätt. Vår produktionsmetod är baserad på stålmoduler med standardiserade snabblänkande fästen för lyft och frakt. Vi tillverkar och uppför bostäderna Åt våra kunder med en bygg- och montagemetod som ger extremt korta byggtider och till väsentligt lägre kostnad än traditionell byggnation. Modular har som mål att fortsätta expandera genom att för våra kunders räkning bygga bostäder på den nordiska marknaden. För att fortsätta denna expansion söker vi nu snickare till våra kommande byggen i Göteborg. Arbetsplats Beryllgatan/Herkulesgatan. Beskrivning av arbetsuppgifter: - Montagearbete/snickararbete i arbetsgivarens samtliga projekt. - Kunna utföra montagearbete/snickararbete enligt ritningsunderlag samt anvisningar. - I de fall visst arbete är pausat/ avslutat skall arbetstagaren kunna utföra övrigt montage/snickeriarbete som förekommer på arbetsgivarens projekt. - Bevaka samtliga tidsramar, upprätta egna där så är lämpligt samt vid behov vida åtgärder. - Rapportera arbetets fortskridande till platschef. Beskrivning av kvalifikationer: - Sökande innehar yrkesbevis och besitter relevant erfarenhet
Företag: Modular ML AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/montör jobb, Snickare/montör Göteborg, Snickare/montör Modular ML AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/montör

Snickare/Montör
Verksamhetsbeskrivning Företaget är försäljare åt sveriges största port tillverkare. Bedriver montering av alla sorters entre lösningar. Företaget grundades 2007 och har ökat varje år. Arbetsuppgifter -Montering av garageporter -Montering av dörrar & Fönster -Snickeriarbeten / Bygga från grund -Även enkla plåt arbeten Utbildning/Erfarenhet Yrkesbevis som snickare/träarbetare. Minst 5 års erfarenhet av snickeriarbete. Snickerikunskaper. Självständig, duktigt på att ta egna intiativ, positiv, ha ett bra kundbemötande.
Företag: Skåneportar AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 09-15
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Montör jobb, Snickare/Montör Helsingborg, Snickare/Montör Skåneportar AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Montör

Snickare/montör
Modular är mer än ett entreprenadbolag. Vi tänker nytt, modernt och kreativt. Vi är ett bolag som utvecklar och bygger små effektiva hyresbostäder, studentbostäder och hotell med ett banbrytande produktionssätt. Vår produktionsmetod är baserad på stålmoduler med standardiserade snabblänkande fästen för lyft och frakt. Vi tillverkar och uppför bostäderna Åt våra kunder med en bygg- och montagemetod som ger extremt korta byggtider och till väsentligt lägre kostnad än traditionell byggnation. Modular har som mål att fortsätta expandera genom att för våra kunders räkning bygga bostäder på den nordiska marknaden. För att fortsätta denna expansion söker vi nu snickare till våra kommande byggen i Malmöregionen. Beskrivning av arbetsuppgifter: - Montagearbete/snickararbete i arbetsgivarens samtliga projekt. - Kunna utföra montagearbete/snickararbete enligt ritningsunderlag samt anvisningar. - I de fall visst arbete är pausat/ avslutat skall arbetstagaren kunna utföra övrigt montage/snickeriarbete som förekommer på arbetsgivarens projekt. - Bevaka samtliga tidsramar, upprätta egna där så är lämpligt samt vid behov vida åtgärder. - Rapportera arbetets fortskridande till platschef. Beskrivning av kvalifikationer: - Sökande innehar yrkesbevis och besitter relevant erfarenhet
Företag: Modular ML AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/montör jobb, Snickare/montör Malmö, Snickare/montör Modular ML AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/montör

Snickare/Montör
Byggkraft i Stockholm AB utför entreprenader inom byggsektorn, vilket innefattar alla ingående moment inom bygg. Våra specialiteter är fönster- och dörrbyten, takomläggningar, om- och tillbyggnader inkl badrum samt nyproduktion av hus. Alla på marknaden förekommande entreprenadtyper hanteras. Våra uppdragsgivare är såväl privatägda företag som privatpersoner. Vi ska vara en självklar partner i en byggprocess där vi utför arbeten med kvalité och inom angiven tidplan. Vi söker nu snickare till våra projekt i hela Stockholm med omnejd där vi monterar fönster, kök samt utför traditionella byggnationsarbeten. Vi söker dig som har minst 5-års dokumenterad yrkeserfarenhet som snickare inom bygg och montage. Vi ser helst att du innehar minst B-körkort men det är inget krav. Då dagliga kundkontakter förekommer samt att dokumentation ska göras så krävs det att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi tar endast emot ansökningar via e-post, adressen finns i slutet på annonsen.
Företag: Byggkraft i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-16
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Montör jobb, Snickare/Montör Stockholm, Snickare/Montör Byggkraft i Stockholm AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Montör

Snickare/Montör
Snickare/montör Vi söker en snickare/montör. Du kommer bland annat arbeta på stora byggarbetsplatser med arbetsuppgifter så som uppförande av manskapsbodar, grova snickerier av skalskydd, gjutformar, ramper. Du kommer även få sätta upp byggbelysning. I dina arbetsuppgifter ingår även uppdrag hos privata kunder, allmän fastighetservice och olika snickerier. Du behöver inte har yrkesbevis men däremot erfarenhet så som snickare (minst fem år). Du behöver ha vana av att vara på stora byggarbetsplatser. Meriterande är körkort, heta arbeten och utbildning inom ställningsbygg. Du behöver vara social och trevlig då vi arbetar ute hos våra kunder.
Företag: Jakob Hård Byggnads AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Montör jobb, Snickare/Montör Stockholm, Snickare/Montör Jakob Hård Byggnads AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Montör

Målare/snickare/montör sökes!
Arbetsuppgifter Montering av köksluckor och måleri av stommar.
Företag: ABAB Kök & Lackering
Ort: Täby
Publicerad : 12-21
Sök fler jobb liknande: lediga Målare/snickare/montör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Målare/snickare/montör sökes!

Träarbetare/Snickare/Montör
Vi söker någon som har praktisk erfarenhet utav bygg och måleri, Vårt viktigaste krav är att du är en problemlösare och noggrann. Arbetet kräver att du är social och har lätt att samarbeta i grupp då alla jobbar tätt tillsammans Du kommer ingå ett team på tre, vid behov/deltid under prövotiden. Rätt person har stora chanser till en fast anställning efter sex månader. Till största delen kommer du arbeta med fönstermontering ute hos privatkunder, Dock kan även andra arbetsuppgifter förekomma hos oss. vi ser att du pratar och skriver på svenska då kundkontakter förekommer där det behövs. Körkort är ett krav. Maila oss ett personligt brev och gärna cv, Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi vill vara kundens självklara val! Östgötakompetens AB står för kvalite. " Företaget som bryr sig om både stora och små kunder" Vill kunden föra en dialog och bli 100% nöjda skall de välja oss till deras projekt. Vår vision är att bygga upp en nöjd kundstock, Nöjda medarbetare, Och ett starkt varumärke. För att lyckas med det krävs 100% nöjda kunder och vi ger 100% för att få det. Företaget startade som enskild firma 2009, 2013 ombildade vi till aktiebolag och började satsa på att expandera och bli det självklara valet för husägare i Östergötland.
Företag: Östgötakompetens AB
Ort: Linköping
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Träarbetare/Snickare/Montör jobb, Träarbetare/Snickare/Montör Linköping, Träarbetare/Snickare/Montör Östgötakompetens AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Träarbetare/Snickare/Montör

Snickare/montörer/rörläggare/stenläggare
Hammarö Stenforum på Hammarö strax utanför Karlstad är ett företag som arbetar inom entreprenad och bygg. Vi är i ett expansivt skede och har sedan en tid tillbaka etablerat en byggavdelning och söker därför efter erfarna snickare och montörer till undertak och systemväggar. Du skall vara självgående och kunna ta eget ansvar. Du ska ha vana att ligga borta på jobb då de flesta av våra uppdrag är i Norge. Vi erbjuder bra lön och bra villkor. Vi söker även efter erfarna stenläggare och ADK rörläggare med certifikat, gärna med maskinförarbevis. Ta kontakt Med Marius Holth 0705214287 alt Patrik Hansson 0705214288
Företag: Hammarö Stenforum AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/montörer/rörläggare/stenläggare jobb, Snickare/montörer/rörläggare/stenläggare Ospecificerad arbetsort, Snickare/montörer/rörläggare/stenläggare Hammarö Stenforum AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/montörer/rörläggare/stenläggare

Snickare/montör sökes
Burgos Entreprenad AB söker just nu efter extra medarbetare. Bolaget har en lång och gedigen erfarenhet inom snickeri samt montering av inglasning och balkonräcken . Burgos Entreprenad är ett seriöst och växande företag med olika byggföretag som kunder i Stockholmsregionen. Företaget ställer höga krav på personalen när det kommer till noggrannhet. Läs gärna mer om oss på www.burgosentreprenad.se Den vi söker ska kunna vara flexibel mellan att kunna utföra både monterings samt snickeri jobb Som montör kommer du utföra montering av balkongräcken inglasningar av balkonger mm. Det är viktigt att du som söker detta jobb har jobbat med balkong inglasning samt räckesmontering. Som Snickare kommer du göra allt från att montera kök på storbyggen till att renovera lägenheter åt privat kunder. Dina personliga egenskaper Du är disciplinerad samt punktlig, gillar fysiskt arbete. Du visar engagemang för ditt arbete samt har god samarbetsförmåga. Krav: -Du ska kunna läsa samt jobba efter ritningar -Du ska vara självgående. -Minst 2 års erfarenhet i yrket -B körkort Så ansöker du Maila din ansökan till: ansokan@burgosentreprenad.se
Företag: BURGOS ENTREPRENAD AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-20
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/montör sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/montör sökes

Inredningssnickare/montör
Om oss: ICT Projekt Produktion AB arbetar med helhetslösningar för kund inom inredning, bygg, event och mässor. Vår geografiska utgångspunkt är i Kungsbacka men vi arbetar överallt inom Sverige, Europa och övriga världen med såväl stora som mindre projekt. Vi ställer höga krav på kvalitet och kompetens och levererar flexibla, innovativa lösningar för att skapa bästa tänkbara resultat. Vår mångåriga erfarenhet, vår kompetens och vårt engagemang är grunden för våra lyckade projekt och våra kundrelationer som bygger på god service, effektivitet och kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Om tjänsten: Vi söker en montör på heltid. Du förväntas montera/demontera butiksinredning och montrar på mässor. Du kommer också packa, lasta och lossa gods inför våra projekt. Arbetet är brett och hos oss gör vi lite av allt och det finns stora möjligheter att utvecklas. Tjänsten innebär en del resande och därav också flexibel arbetstid. Vissa perioder arbetar du mer, andra mindre. Mestadelen av arbetet förläggs måndag till fredag men det förekommer också helgarbete beroende på kundens behov. Din bakgrund: En bred erfarenhet av praktiska arbeten, relevant utbildning eller kompetens och erfarenhet vi bedömer som likvärdig. Vi tror att du har några års erfarenhet som montör, inredningssnickare eller inom monterbyggnation och nu söker nya utmaningar. Du är van vid ett problemlösande arbetssätt och löser problem på plats när de uppstår. Personliga egenskaper: Du är driven, klarar pressade och stressfyllda situationer utan att tumma på kvalité samt är tidseffektiv. Gillar utmaningar och trivs när det är mycket att göra och arbetar resultatorienterat. Du hugger in där du behövs och har förmåga att hantera snabba förändringar. Du är noggrann, ansvarsfull och självgående samt en social och framåt person som tänker innovativt, ser förbättringsmöjligheter och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är socialt kompetent och kan vårda och utveckla kundrelationer. Meriterande: Heta arbeten Truckkort Övriga språk Krav: God förmåga att kommunicera på svenska och engelska Vi kommer inte att beakta ansökningar som inte uppfyller ovanstående. Telefonförfrågningar kan ej besvaras, ansökan sker via e-post. Vi kommer arbeta med löpande urval så vänta inte med din ansökan. Välkommen med din ansökan!
Företag: ICT PROJEKT PRODUKTION AKTIEBOLAG
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Inredningssnickare/montör jobb, Inredningssnickare/montör Kungsbacka, Inredningssnickare/montör ICT PROJEKT PRODUKTION AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inredningssnickare/montör

Snickare/Montör
Verksamhetsbeskrivning Företaget är försäljare åt sveriges största porttillverkare. Bedriver montering av alla sorters entrélösningar. Företaget grundades 2007 och har ökat varje år. Arbetsuppgifter - Montering av garageportar - Montering av dörrar & fönster - Snickeriarbeten / Bygga från grund - Även enkla plåtarbete Utbildning/Erfarenhet Yrkesbevis som snickare/träarbetare. Minst 5 års erfarenhet av snickeriarbete. Snickerikunskaper. Självständig, duktig på att ta egna initiativ, positiv, ha ett bra kundbemötande. Krav på goda kunskaper i svenska.
Företag: Skåneportar AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Montör jobb, Snickare/Montör Helsingborg, Snickare/Montör Skåneportar AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Montör

Möbelsnickare/montör
Elfdahls snickeri söker montör/möbelsnickare Vi tar fram lösningar efter kundens behov i vårt snickeri och utför därefter montering på plats hos kund. Det är därför viktigt att du är servicemedveten och att du klarar av att kommunicera med kunder på svenska och förstå facktermer. Du skall ha erfarenhet av likvärdigt arbete inom snickeri och kunskap om CNC är ett plus. Telefonförfrågningar kan ej besvaras
Företag: Elfdahl Snickeri AB
Ort: Kungälv
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Möbelsnickare/montör jobb, Möbelsnickare/montör Kungälv, Möbelsnickare/montör Elfdahl Snickeri AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Möbelsnickare/montör

Snickare/montör
Söker 2 st. montörer för köksmontage. Erfarenhet minst 5 år är ett krav samt körkort.
Företag: CULIMAR AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/montör jobb, Snickare/montör Stockholm, Snickare/montör CULIMAR AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/montör

Snickare/montör
Vi söker en snickare till vårat gäng av montörer. Du får gärna ha erfarenhet av plåtslageri. God ordning och bra kundbemötande är viktigt. Ansök tjänsten genom att skicka personligt brev samt cv via mail.
Företag: Fönsterservice Sverige AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/montör jobb, Snickare/montör Malmö, Snickare/montör Fönsterservice Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/montör

Snickare/Montör
Stolt Smide AB i Skogås är en nystartad smidesfirma sprunget ur ett familjeföretag med höga ambitioner att bli Sveriges främsta smidesfirma inom inredning och design. Vi är specialister på glasväggar och är ett trevligt gäng. Vi söker en snickare/montör. Vi söker efter en kille eller tjej som primärt ska installera våra glasväggar och sätta upp gipsväggar. Du ska ha B-körkort, vara driftig och ha ett öga för kvalitet och detaljer.
Företag: Stolt Smide AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 03-08
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Montör jobb, Snickare/Montör Huddinge, Snickare/Montör Stolt Smide AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Montör

Snickare/Montör
Snickare/Montör Nybyggnad och ombyggnad uterum, vinterträdgårdar, samt inglasning av altaner. Gärna med erfarenhet av glas men inget krav anställes omgående. Ansvarsfull med egenskap att kunna arbeta självständigt i team, några år som anställd snickare eller montör är nödvändigt. Arbete på verkstad eller ute hos kund inom Örebro län.
Företag: Uterumsgruppen i Örebro AB
Ort: Örebro
Publicerad : 03-14
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Montör jobb, Snickare/Montör Örebro, Snickare/Montör Uterumsgruppen i Örebro AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Montör

Möbelsnickare/montör
Elfdahls snickeri söker montör/möbelsnickare. Vi tar fram lösningar efter kundens behov i vårt snickeri och utför därefter montering på plats hos kund. Det är därför viktigt att du är servicemedveten och att du klarar av att kommunicera med kunder på svenska och förstå facktermer. Du skall ha erfarenhet av likvärdigt arbete inom snickeri och kunskap om CNC är ett plus. Telefonförfrågningar kan ej besvaras.
Företag: Elfdahl Snickeri AB
Ort: Kungälv
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Möbelsnickare/montör jobb, Möbelsnickare/montör Kungälv, Möbelsnickare/montör Elfdahl Snickeri AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Möbelsnickare/montör

Byggnadssnickare/montör
Smarta Lösningar AB är ett totalentreprenörer inom bygg och solenergi. Bolaget är baserat i Stockholm och drivs av grundarna Marcus Folke och Daniel Theorin. Vi växer så att det knakar och söker nya medarbetare till vårt team. Vår affärsidé: Smarta Lösningar är ett bygg- och solenergiföretag med kvalitet och effektivisering i byggprocessen som främsta ledstjärnor. Genom nytänkande kombinerat med yrkesstolthet, gör vi kundens intresse till vårt och därmed alltid bygga för en hållbar framtid. Vår vision: Smarta Lösningar vill vara en ledande aktör för nyproducerade hus som tar bostadsbyggandet in i framtiden på ett hållbart sätt för miljön. Det ska vi göra genom att bygga våra energi- och underhålls-snåla hus. Beskrivning av arbetsuppgifter: Som snickare kommer du främst att arbeta på snickeriet, men monteringsarbeten ute hos kund förekommer. I vissa arbetsuppgifter kommer du att arbeta med kollegor och i vissa uppdrag behöver du kunna arbeta självständigt. Krav på kvalifikationer Bevis på tidigare yrkeserfarenhet från byggbranschen. Erfarenhet: Erfarenhet från byggbranschen är en fördel. Likaså körkort. När det gäller montage av solpanel, så kommer vi lära upp den anställde.
Företag: SMARTA LÖSNINGAR SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga Byggnadssnickare/montör jobb, Byggnadssnickare/montör Stockholm, Byggnadssnickare/montör SMARTA LÖSNINGAR SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggnadssnickare/montör

Snickare/Montör
Vi söker nu 2 duktiga snickare i huvudsak till produktion av naturlekplatser, vanliga byggarbeten kan förekomma. Vi arbetar i hela Skåne. Kvalitetsmedvetna snickare: Vi söker 2 duktiga hantverkare/montörer till våran lekplatsavdelning. Det är självständigt och ansvarsfullt arbete, som kräver kompetens och erfarenhet. Ni kommer att ingå i ett dynamiskt arbetslag i framgång med engagerade kollegor i både från Danmark och Sverige. Uppgifter: Naturlekplatser och vanliga byggarbeten innefattar kvalitetsarbete av nyproduktion och renoveringar av lekplatser. De flesta arbeten kommer att utföras i Skåne, men det kan hända och det ska tas med i ert beslut om ni vill börja arbeta hos oss, att man ibland får arbeta långt hemifrån som medför övernattning/ar. Er största utmaning blir att leva upp till vår höga kvalitet och ibland korta leveranstider. Tillträde: Snarast. Har ni frågor så är ni välkommen att kontakta Stefan på tele 042-740 40 eller 073-50 28 552. Skicka in ansökan och CV till jobb@naturlekplatser.se Vi håller löpande samtal. Använd ”Lekplatsmontör” som ämne i mailet, tack. Vi ser framemot er ansökan. Meriter: Kvalitetsmedveten. Har ni erfarenhet från lekplatsindustrin är det ett stort plus. Du är noggrann och trivs i en självständig roll med många olika uppgifter. Ni är självgående, effektiv och kan hantera flera uppgifter samtidigt utan att förlora fokusen. Ert engagemang innebär att man tar ansvar för sina dagliga arbetsuppgifter. Ni talar och skriver svenska utan problem. Ni är pålitlig, stabil och kan ta ansvar. Ni har B-körkort och bil så att ni kan ta er till och från arbetet. Ett BE-körkort är ett stort plus, dock ej krav. Vi tillverkar lekplatsutrustning i trä till kommuner, föreningar, privata skolor och företag. Vad vi kan erbjuda er: Ett mångsidigt och utmanande arbete i ett dynamiskt företag. Ni får stor frihet och lika stort ansvar.
Företag: SVENSKA NATURLEKPLATSER AKTIEBOLAG
Ort: Bjuv
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Montör jobb, Snickare/Montör Bjuv, Snickare/Montör SVENSKA NATURLEKPLATSER AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Montör


Sök lediga jobb Snickare_montör

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se