Social kundservicemedarbetare jobb - lediga jobb

Social kundservicemedarbetare jobb Social kundservicemedarbetare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Social kundservicemedarbetare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Social kundservicemedarbetare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Social kundservicemedarbetare- Stockholm

  2. Framåt och social Kundservicemedarbetare- Göteborg

  3. Framåt och social Kundservicemedarbetare- Göteborg


Mer beskrivning

Social kundservicemedarbetare
Tycker du att det är roligt att ge service och använda telefon och dator som arbetsredskap? Har du erfarenhet av kundtjänst och vill testa på att arbeta hos ett internationellt företag? Då ska du läsa vidare! Beskrivning Perido söker nu en kundtjänstmedarbetare för ett konsultuppdrag till ett serviceföretag med lokaler i södra Stockholm, bara 10 minuter från centralen. Företaget, som idag är ledande på den europeiska marknaden i sin bransch, fortsätter att växa och söker därför efter fler skickliga medarbetare. På företaget är ledorden kundfokus, kvalitet, resultat och samarbete och detta är därför något vi värdesätter hos våra konsulter. Som medarbetare i denna stundvis intensiva kundtjänst får du använda telefon såväl som dator som redskap. Du kommer att besvara inkommande kundförfrågningar och hantera reklamationer vilket även innebär att du får prata med missnöjda kunder och göra ditt yttersta för att de är nöjda när samtalet är slut. Vidare kommer du att få stor användning för din förmåga att snappa upp ny kunskap då du så småningom kommer att få nyttja din expertis i frågor som rör policys och riktlinjer. Vi tror att du som söker är en lugn och prioritetsmart person som tycker att det är kul när du får hjälpa människor med problem och bekymmer. Är det här uppdraget för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Kravprofil - Något eller några års erfarenhet av kundtjänst, gärna telefonintensiv sådan - Datorvana, van av att arbeta i Word och Excel - Meriterande om du har körkort samt om du har erfarenhet av försäljning - Du uttrycker dig väl i tal och skrift Kontroll i belastningsregistret kommer att ske av den sökande som får tjänsten. Omfattning och tillträde Tillträde i början av september, uppdragstid ca 6 månader med chans till förlängning. Heltid, timlön. Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 9001DB Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Social kundservicemedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Social kundservicemedarbetare

Framåt och social Kundservicemedarbetare
Prevex AB - järnhandel med huvudkontor i Göteborg och 3 butiker i Göteborg och Malmö, har sin verksamhet inom Bygg, Industri och Underentreprenadsvaruhandel. Prevex AB inriktning är Försäljning, Låsverkstad, Maskinservice samt Utbildning inom säkerhet och arbetsmiljöfrämjande produkter och tjänster. Företaget har ca 120 medarbetare och omsätter drygt 412 miljoner kronor. PREVEX AB söker nu en framåt och social Kundservicemedarbetare till vår nybyggda serviceverkstad i Hisings Backa. Arbetsuppgifter Som kundservicemedarbetare kommer du att ingå i ett team med servicetekniker och servicechef och tillsammans ansvarar ni för att driva serviceverkstaden framåt och hålla den fräsch och i ordning. Du kommer att arbeta i nära kontakt med kunder och leverantörer vilket ställer höga krav på servicekänsla och förmågan att skapa goda relationer med alla sorters människor. I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att agera spindeln i nätet och ha koll på vad som händer och sker inom verkstaden. Du kommer att: o bevaka leveranser o göra beställningar o informera kunder när deras produkter är färdigservade Din profil Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och känslan av att vilja göra det där lilla extra. Vi ser gärna att du är en glad och positiv person som brinner för kundkontakter och att ge bra service. Vidare är det ett stort plus om du är prestigelös, handlingskraftig och har lätt för att ta initiativ samtidigt som du prioriterar att vara en engagerad medarbetare i det dagliga arbetet och att du är noggrann. Är du dessutom lösningsorienterad, lätt att samarbeta med och gillar att få saker att ske genom att sparka bollen istället för att beskriva den så kommer du att passa i denna roll som handen i handsken. Kvalifikationer o Erfarenhet från tidigare serviceinriktat arbete o Lätt för att skapa goda kontakter och relationer o Är självgående och tar egna initiativ o Gärna ett tekniskt intresse o Talar och skriver svenska flytande, läser och förstår engelska o B Körkort Vad erbjuder vi dig? Prevex AB är en järnhandel i tillväxt. Vi erbjuder ett kul och spännande jobb i ett framgångsrikt bolag med en trivsam miljö där det ges goda möjligheter till utveckling. Välkommen in med din ansökan. Vi önskar tillsätta tjänsten omgående och intervjuar därmed löpande. Tjänsten kan således komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan Du skickar din ansökan med CV samt foto till jobba@prevex.se Märk din ansökan med "Kundservice Verkstan". Kontaktpersoner Vid frågor hänvisar vi till jobba@prevex.se Märk ditt mail med "fråga" i ämnesraden. Samtal undanbedes vänligt.
Företag: Prevex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Framåt och social Kundservicemedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Framåt och social Kundservicemedarbetare

Framåt och social Kundservicemedarbetare
Prevex AB - järnhandel med huvudkontor i Göteborg och 4 butiker i Göteborg, Malmö och Helsingborg, har sin verksamhet inom Bygg, Industri och Underentreprenadsvaruhandel. Prevex AB inriktning är Försäljning, Låsverkstad, Maskinservice samt Utbildning inom säkerhet och arbetsmiljöfrämjande produkter och tjänster. Företaget har ca 120 medarbetare och omsätter drygt 412 miljoner kronor. PREVEX AB söker nu en framåt och social Kundservicemedarbetare till vår nybyggda serviceverkstad i Hisings Backa. Arbetsuppgifter Som kundservicemedarbetare kommer du att ingå i ett team med servicetekniker och servicechef och tillsammans ansvarar ni för att driva serviceverkstaden framåt och hålla den fräsch och i ordning. Du kommer att arbeta i nära kontakt med kunder och leverantörer vilket ställer höga krav på servicekänsla och förmågan att skapa goda relationer med alla sorters människor. I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att agera spindeln i nätet och ha koll på vad som händer och sker inom verkstaden. Din profil Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och känslan av att vilja göra det där lilla extra. Vi ser gärna att du är en glad och positiv person som brinner för kundkontakter och att ge bra service. Vidare är det ett stort plus om du är prestigelös, handlingskraftig och har lätt för att ta initiativ samtidigt som du prioriterar att vara en engagerad medarbetare i det dagliga arbetet och att du är noggrann. Är du dessutom lösningsorienterad, lätt att samarbeta med och gillar att få saker att ske genom att sparka bollen istället för att beskriva den så kommer du att passa i denna roll som handen i handsken. Önskade kvalifikationer o Gärna erfarenhet från tidigare serviceinriktat arbete o Lätt för att skapa goda kontakter och relationer o Är självgående och tar egna initiativ o Gärna ett tekniskt intresse o Talar och skriver svenska flytande, läser och förstår engelska. Vad erbjuder vi dig? Prevex AB är en järnhandel i tillväxt. Vi erbjuder ett kul och spännande jobb i ett framgångsrikt bolag med en trivsam miljö där det ges goda möjligheter till utveckling. Välkommen in med din ansökan. Vi önskar tillsätta tjänsten omgående och intervjuar därmed löpande. Tjänsten kan således komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan Du skickar din ansökan med CV samt foto till jobba@prevex.se Märk din ansökan med "Kundservice Verkstan". Kontaktpersoner Vid frågor hänvisar vi till jobba@prevex.se Märk ditt mail med "fråga" i ämnesraden. Samtal undanbedes vänligt.
Företag: Prevex AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Framåt och social Kundservicemedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Framåt och social Kundservicemedarbetare


Sök lediga jobb Social kundservicemedarbetare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se