Socialförvaltningen, äldrenämnd jobb - lediga jobb

Socialförvaltningen, äldrenämnd jobb Socialförvaltningen, äldrenämnd jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Socialförvaltningen, äldrenämnd. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Socialförvaltningen, äldrenämnd. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Kock- Jönköping

 2. Enhetschef- Jönköping

 3. Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska- Jönköping

 4. Enhetschef- Jönköping

 5. Enhetschef- Jönköping

 6. Specialistsjuksköterska/sjuksköterska- Jönköping

 7. Specialistsjuksköterska/sjuksköterska- Jönköping

 8. Kock- Jönköping

 9. Undersköterska- Jönköping

 10. Fritidskonsulent- Jönköping

 11. Specialistsjuksköterska/sjuksköterska- Jönköping

 12. Sjuksköterska- Jönköping

 13. Enhetschef- Jönköping

 14. Sjukgymnast- Jönköping

 15. Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska- Jönköping

 16. Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska- Jönköping

 17. Kock- Jönköping

 18. Enhetschef- Jönköping

 19. Arbetsterapeut- Jönköping

 20. Enhetschef- Jönköping

 21. Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska- Jönköping

 22. Undersköterska- Jönköping

 23. Undersköterska- Jönköping

 24. Enhetschef- Jönköping

 25. Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska- Jönköping

 26. Enhetschef- Jönköping

 27. Specialistsjuksköterska/sjuksköterska- Jönköping

 28. Arbetsterapeut- Jönköping

 29. Specialistsjuksköterska/sjuksköterska- Jönköping

 30. Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska- Jönköping

 31. Enhetschef- Jönköping

 32. Distriktssköterskor/sjuksköterskor- Jönköping

 33. Undersköterska- Jönköping

 34. Enhetschef- Jönköping

 35. Utvecklingsledare/Utredare- Jönköping

 36. Kock- Jönköping

 37. Kock- Jönköping

 38. Enhetschef- Jönköping

 39. Enhetschef- Jönköping

 40. Kostchef- Jönköping


Mer beskrivning

Kock
Torpa Kök Torpa Kök ligger beläget i Torpa Seniorboende på Torpaplan i Jönköping. Vi serverar ca 140-150 portioner varje dag, varav ca 90 portioner är matkorgar. Vi serverar två rätter varje dag, samt efterrätt och salladsbuffé. Maten som serveras är allt från svensk husmanskost till mer moderna rätter. Idag jobbar fem personer i köket. Alla förekommande arbetsuppgifter som ingår i ett storkök; matlagning från grunden, salladsberedning, servering, packning av matkorgar till hemtjänsten, städ, disk, arbeta i kostdataprogrammet Matilda, beställningar från vår huvudleverantör samt egenkontrollmätningar. Kockutbildning är ett krav samt datavana, gärna från kostdataprogram. Kunna arbeta självständigt, vara flexibel och stresstålig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi jobbar utifrån ett rullande schema där helgtjänstgöring förekommer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Ange önskad sysselsättningsgrad.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Jönköping, Kock Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Enhetschef
Äldreomsorgen Du kommer att vara ansvarig för fyra enheter inom kommunens äldreomsorg - anhörigstödsteam, demensteam, hjälpmedelsenhet och kultur/förenings- och frivilligverksamhet, sammanlagt ca 22 personer. Som enhetschef har du ett stort eget ansvar att planera, leda och utveckla de enheter du ansvarar för. Du är underställd områdeschefen och har verksamhets-, personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. I ditt arbete har du stöd av PA-konsult, ekonom och administratörsresurs. Högskoleutbildning inom socialt arbete eller vård/omsorg. Ledarskap innebär att ha visioner, skapa engagemang och att tillsammans med medarbetarna utveckla verksamheterna. Du behöver därför ha goda ledaregenskaper, god förmåga att samarbeta och vara lyhörd och positiv.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Jönköping, Enhetschef Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska
Hälso- och sjukvårdsfunktionen Hälso- och sjukvårdsteam 5 i Jönköping söker nu två specialistsjuksköterskor/sjuksköterskor, en heltidtjänst och en deltidstjänst. Vårt hälso-och sjukvårdsteam är tvärprofessionellt vilket innebär att du arbetar tillsammans med specialistsjuksköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Du utför för närvarande hälso- och sjukvårdsinsatser i ordinärt boende. Teamet utgår från Dundrets äldreboende i Jönköping. Arbetsuppgifterna består bland annat av utredningar, behandlingar samt förskrivningar. Du ansvarar för omvårdnadsdokumentation, läkemedelshantering och utfärdar delegeringar enligt gällande förordningar och föreskrifter. Du säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden genom handledning och undervisning utifrån ett konsultativt förhållningssätt. I arbetsuppgifterna ingår även att initiera, medverka och/eller bedriva systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete. Samverkan såväl internt som externt är centralt i tjänsten. Du är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning såsom distriktssköterska, vård av äldre, medicinsk vård, psykiatrisk vård samt hälso- och sjukvård för barn och ungdomar är meriterande. Vidare ser vi gärna att du har handledarutbildning. Vi söker dig som tar ansvar för din uppgift och som kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har en empatisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Som person är du trygg och stabil med god förmåga att anpassa dig till förändringar. B-körkort samt vana att köra bil är ett krav. Arbetet bedrivs dagtid, kvällar samt helger enligt schema.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska jobb, Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska Jönköping, Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska

Enhetschef
Solstickegatans äldreboende Socialförvaltningen omfattar funktionerna individ- och familjeomsorg, funktionshinderomsorg, äldreomsorg samt en myndighetsenhet. Äldreomsorgen skall tillgodose äldres individuella behov av vård, omsorg och trygghet i enlighet med verksamhetens mål, riktlinjer och rådande förutsättningar. Äldreomsorgen skall samverka med brukare och organisationer samt med dessa verka för ett gemensamt arbetssätt. Till område Väster, som är ett av äldreomsorgens fyra geografiska områden, söker Socialförvaltningen en enhetschef till Solstickegatans äldreboende. Som enhetschef ansvarar du för att planera, leda och driva din verksamhet ekonomiskt och personalpolitiskt. Du ska även driva utvecklings- och förbättringsarbeten och se hela socialtjänstens uppdrag kopplat till den egna verksamheten. Vidare ansvarar du för att verksamheten bedrivs utifrån brukarfokus där den äldre ges tillfälle att påverka sin situation. Du är underställd områdeschefen och har verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar. I ditt arbete har du stöd av PA-konsult, ekonom, utvecklingsledare samt administrativ resurs. Högskoleutbildning inom socialt arbete, samhällsinriktning, beteendevetenskap eller liknande. Vi söker dig som är stabil, förtroendeingivande och har ett stort mått av personlig mognad. Du är tydlig, initiativrik och resultatinriktad med en god förmåga att organisera och prioritera. Vidare ser vi att du är aktiv och närvarande som ledare med en förmåga att hantera såväl sakfrågor som medarbetare på ett professionellt sätt. Erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tillsättning sker under förutsättning att beslut om tillsättning fattas.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Jönköping, Enhetschef Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Enhetschef
Trädgårdens äldreboende Socialförvaltningen omfattar funktionerna individ- och familjeomsorg, funktionshinderomsorg, äldreomsorg samt en myndighetsenhet. Äldreomsorgen skall tillgodose äldres individuella behov av vård, omsorg och trygghet i enlighet med verksamhetens mål, riktlinjer och rådande förutsättningar. Äldreomsorgen skall samverka med brukare och organisationer samt med dessa verka för ett gemensamt arbetssätt. Som enhetschef ansvarar du för att planera, leda och driva din verksamhet ekonomiskt och personalpolitiskt. Du ska även driva utvecklings- och förbättringsarbeten och se hela socialtjänstens uppdrag kopplat till den egna verksamheten. Vidare ansvarar du för att verksamheten bedrivs utifrån brukarfokus där den äldre ges tillfälle att påverka sin situation. Du är underställd områdeschefen och har verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar. I ditt arbete har du stöd av PA-konsult, ekonom, utvecklingsledare samt administrativ resurs. Högskoleutbildning inom socialt arbete, samhällsinriktning, beteendevetenskap eller liknande. Vi söker dig som är stabil, förtroendeingivande och har ett stort mått av personlig mognad. Du är tydlig, initiativrik och resultatinriktad med en god förmåga att organisera och prioritera. Vidare ser vi att du är aktiv och närvarande som ledare med en förmåga att hantera såväl sakfrågor som medarbetare på ett professionellt sätt. Erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tillsättning sker under förutsättning att beslut om tillsättning fattas.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Jönköping, Enhetschef Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Specialistsjuksköterska/sjuksköterska
Hälso- och sjukvårdsfunktionen Hälso- och sjukvårdsteam 8 i Jönköping söker nu en specialistsjuksköterska/sjuksköterska. Vårt hälso-och sjukvårdsteam är tvärprofessionellt vilket innebär att du arbetar tillsammans med specialistsjuksköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Du utför hälso- och sjukvårdsinsatser i ordinärt boende eller särskilt boende. Du utför hälso- och sjukvårdsinsatser i såväl ordinärt som särskilt boende. Arbetsuppgifterna består bland annat av utredningar, behandlingar samt förskrivningar. Du ansvarar för omvårdnadsdokumentation, läkemedelshantering och utfärdar delegeringar enligt gällande förordningar och föreskrifter. Du säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden genom handledning och undervisning utifrån ett konsultativt förhållningssätt. I arbetsuppgifterna ingår även att initiera, medverka och/eller bedriva systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete. Samverkan såväl internt som externt är centralt i tjänsten. Du är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning såsom distriktssköterska, vård av äldre, medicinsk vård, psykiatrisk vård samt hälso- och sjukvård för barn och ungdomar är meriterande. Vidare ser vi gärna att du har dokumenterad kunskap i demenssjukvård, handledarutbildning och förskrivningsrätt för förbrukningsartiklar, inkontinens och diabetes. Vi söker dig som tar ansvar för din uppgift och som kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har empatisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Som person är du trygg och stabil med god förmåga att anpassa dig till förändringar. B-körkort samt vana att köra bil är ett krav. Dag-, kväll- och helgtjänstgöring enligt schema.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistsjuksköterska/sjuksköterska jobb, Specialistsjuksköterska/sjuksköterska Jönköping, Specialistsjuksköterska/sjuksköterska Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistsjuksköterska/sjuksköterska

Specialistsjuksköterska/sjuksköterska
Hälso- och sjukvårdsfunktionen Vårt hemsjukvårdsteam, som utgår från äldreboendet Trädgården i Huskvarna, arbetar tvärprofessionellt vilket innebär att du arbetar tillsammans med specialistsjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Du utför hälso- och sjukvårdsinsatser främst i ordinärt boende. Arbetsuppgifter består bland annat av utredningar, behandlingar, uppföljningar och förskrivningar. Du ansvarar för omvårdnadsdokumentation, läkemedelshantering och utfärdar delegeringar enligt gällande förordningar och föreskrifter. Du säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden genom handledning och undervisning utifrån ett konsultativt förhållningssätt. I arbetsuppgifterna ingår även att initiera, medverka och bedriva systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete. Samverkan såväl internt som externt är centralt. Du är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning såsom t.ex. distriktssköterska, vård av äldre, medicinsk vård är meriterande. Vidare ser vi gärna att du har dokumenterad kunskap i demenssjukvård, handledarutbildning och förskrivningsrätt för förbrukningsartiklar, inkontinens och diabetes. Vi söker dig som tar ansvar för din uppgift och som kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har empatisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Som person är du trygg och stabil med god förmåga att anpassa dig till förändringar. Körkort erfordras. Arbetet bedrivs dag, kväll samt helg enligt schema. Ev. tillkommer ett vikariat som sjuksköterska 100% under våren/sommaren 2014.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistsjuksköterska/sjuksköterska jobb, Specialistsjuksköterska/sjuksköterska Jönköping, Specialistsjuksköterska/sjuksköterska Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistsjuksköterska/sjuksköterska

Kock
Skärstadals äldreboende Köket Tjänsten är en kombinationstjänst mellan tre kök. Köken leverarar mat till äldreboende och matkorgar. Ett av köken har även lunchservering i restaurang. Basplaceringen är på Skärstadals kök som dagligen tillagar ca 80 portioner middag och 50 portioner kvällsmat. Alla förekommande arbetsuppgifter som ingår i ett storkök; matlagning från grunden, salladsberedning, servering, packning av matkorgar till hemtjänsten, städ, disk, arbeta i kostdataprogrammet Matilda, beställningar från vår huvudleverantör samt egenkontrollmätningar. Kockutbildning och yrkeserfarenhet från storkök krävs samt datavana, gärna från kostdataprogram. Kunna arbeta självständigt, vara flexibel och stresstålig. Vi jobbar utifrån ett rullande schema. Helgtjänstgöring 2,5 helg/ 5 veckor. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Ange önskad sysselsättningsgrad.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Jönköping, Kock Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Undersköterska
Hälso- och sjukvårdsfunktionen Till Hemsjukvårdsteam sju i Hälso- och sjukvårdsfunktionen söker vi nu en undersköterska för arbete i enskilt hem i Bankeryd. Du arbetar med medicinsk- och social omvårdnad av en kille. Han behöver ständig tillsyn och mycket stimulans såväl motoriskt som psykiskt. Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Ev kan en tjänst som undersköterska natt ledigförklaras, ange på ansökan om du även är intresserad av att arbeta som undersköterska natt.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska jobb, Undersköterska Jönköping, Undersköterska Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska

Fritidskonsulent
Äldreomsorgen, service Kultur-, förenings- och frivilligverksamheten är en enhet inom äldreomsorgen. Enheten består av fritidskonsulenter och är organisatioriskt placerad inom område service. Arbetsplatsen är centralt belägen i Jönköping. Vi söker dig som vill arbeta med kultur-, förenings- och frivilligkontakter för äldre i Jönköpings kommun. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att stimulera till och utveckla aktiviteter som ger meningsfullhet och gemenskap för äldre. Arbetsområdet täcker öppen verksamhet såsom mötesplatser och väntjänster. Arbetet sker i samverkan med föreningar och frivilliga och vi använder kulturen som en röd tråd i verksamheten. Utbildningen kan ha olika inriktning t.ex. pedagogisk eller social, gärna på högskolenivå. Erfarenhet av arbete inom eller med olika föreningar och organisationer är en merit. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ange önskad tjänstgöringsgrad.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidskonsulent jobb, Fritidskonsulent Jönköping, Fritidskonsulent Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidskonsulent

Specialistsjuksköterska/sjuksköterska
Hälso- och sjukvårdsfunktionen Hälso- och sjukvårdsteam 8 i Jönköping söker nu en specialistsjuksköterska/sjuksköterska för ett vikariat. Vårt hälso-och sjukvårdsteam är tvärprofessionellt vilket innebär att du arbetar tillsammans med specialistsjuksköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Du utför hälso- och sjukvårdsinsatser för närvarande i första hand på särskilt boende. Arbetsuppgifterna består bland annat av utredningar, behandlingar samt förskrivningar. Du ansvarar för omvårdnadsdokumentation, läkemedelshantering och utfärdar delegeringar enligt gällande förordningar och föreskrifter. Du säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden genom handledning och undervisning utifrån ett konsultativt förhållningssätt. I arbetsuppgifterna ingår även att initiera, medverka och/eller bedriva systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete. Samverkan såväl internt som externt är centralt i tjänsten. Du är legitimerad sjuksköterska. Vidare ser vi gärna att du har dokumenterad kunskap i demenssjukvård, handledarutbildning och förskrivningsrätt för förbrukningsartiklar, inkontinens och diabetes. Vi söker dig som tar ansvar för din uppgift och som kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har empatisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Som person är du trygg och stabil med god förmåga att anpassa dig till förändringar. B-körkort samt vana att köra bil är ett krav. Dag-, kväll- och helgtjänstgöring enligt schema.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistsjuksköterska/sjuksköterska jobb, Specialistsjuksköterska/sjuksköterska Jönköping, Specialistsjuksköterska/sjuksköterska Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistsjuksköterska/sjuksköterska

Sjuksköterska
Hälso- och sjukvårdsfunktionen Är du snart färdigutbildad sjuksköterska? Vi erbjuder dig en trygg väg in i yrkesrollen. Introduktionsprogrammet för nyutexaminerade sjuksköterskor ger dig möjlighet att succesivt komma in i arbetet. Under cirka två månader introduceras du i arbetet och får under denna tid också möjlighet att arbeta självständigt som sjuksköterska inom socialförvaltningens Hälso- och sjukvårdsorganisation. Innehållet i introduktionen är uppdelat i olika delar där du får tillfälle att se och utvecklas inom flera arbetsområden. Du får råd och stöd av handledare på arbetsplatsen under denna tid. Som sjuksköterska arbetar du inom ett av 11 hälso- och sjukvårdsteam tillsammans med andra sjuksköterskor och i team med arbetsterapeuter, sjukgymnaster, undersköterskor och vård- och omsorgspersonal. Legitimerad Sjuksköterska Det är viktigt att du kan samarbeta bra med andra människor, lyssna och kommunicera och behålla lugn och stabilitet i olika situationer. Det är också angeläget att du har förmågan att planera, organisera och prioritera arbetet på att effektivt sätt. Körkort krävs. Under introduktionsperioden 75% tjänstgöring och därefter 100% tjänstgöring under semesterperioderna. Visstidsanställningen gäller inom socialförvaltningens Hälso- och sjukvårdsorganisation. Tänk på att i god tid ansöka om legitimation.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Jönköping, Sjuksköterska Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Enhetschef
Socialtjänsten, Hälso- och sjukvårdsfunktionen Vi söker enhetschef som vill vara med och leda hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings kommun. Vid årsskiftet 2012/2013 övertog Jönköpings kommun ansvaret för hemsjukvården i ordinärt boende från landstinget. Verksamheten leds av en funktionschef tillsammans med två områdeschefer och 11 enhetschefer. Hälso- och sjukvårdsfunktionen organiseras i tvärprofessionella hälso- och sjukvårdsteam med ansvar för hälso- och sjukvården i särskilt och ordinärt boende, inom ett geografiskt avgränsat område. Socialtjänsten i Jönköpings kommun är sammanhållen i en förvaltning och har två politiskt sammansatta nämnder, socialnämnden och äldrenämnden. Hälso- och sjukvårdsfunktionen ingår i äldrenämndens ansvarsområde och är en del av den samlade socialtjänsten under ledning av socialdirektör samt biträdande socialdirektör. Som enhetschef i hälso- och sjukvårdsfunktionen är du chef för ett hälso- och sjukvårdsteam, vilket innebär verksamhets-, ekonomi- och personalansvar för sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. I tjänsten ingår även kvalitets- och utvecklingsarbete utifrån uppsatta mål och verksamhetens behov. Samverkan såväl externt som internt är centralt i tjänsten. Du är legitimerad sjuksköterska, arbetsterapeut eller sjukgymnast. Vi söker dig som är en tydlig ledare med god förmåga att leda och motivera din personal. Som person är du trygg och stabil med god initiativförmåga. Du arbetar strukturerat med fokus på kvalitet, personal och ekonomi.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Jönköping, Enhetschef Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Sjukgymnast
Hälso- och sjukvårdsfunktionen Vi söker nu en sjukgymnast för vikariat till hälso- och sjukvårdsteam 5, som utgår ifrån Dundrets äldreboende. Som sjukgymnast ansvarar du för rehabilitering av personer boende inom distriktets äldreboende, ordinära boenden och dagrehabilitering. Du kommer att enskilt eller tillsammans med arbetsterapeut bedöma personers funktionshinder och rehabiliteringsbehov. Utföra och utvärdera behandlingar, prova ut tekniska hjälpmedel. Handleda och utbilda vårdpersonal samt arbeta med kvalitetsarbete. Legitimerad sjukgymnast. Vi söker dig som tar ansvar för din uppgift och som kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du förväntas kunna arbeta självständigt såväl som samarbeta i team. Som person är du empatisk, trygg och stabil, med god förmåga att anpassa dig till förändringar. Meriterande med erfarenhet från liknade arbete. Körkort är ett krav.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast jobb, Sjukgymnast Jönköping, Sjukgymnast Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast

Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska
Hälso- och sjukvårdsfunktionen Hälso- och sjukvårdsteam 5 i Jönköping söker nu en specialistsjuksköterska/sjuksköterska. Vårt hälso-och sjukvårdsteam är tvärprofessionellt vilket innebär att du arbetar tillsammans med specialistsjuksköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Teamet utgår från Dundrets äldreboende i Jönköping. Arbetet består av sedvanliga specialist-sjuksköterskeuppgifter såsom omvårdnadsdokumentation,läkemedelshantering etc. Du ansvarar för och utfärdar delegeringar enligt gällande förordningar och föreskrifter. Du säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden genom handledning och undervisning utifrån ett konsultativt förhållningssätt. I arbetsuppgifterna ingår även att initiera, medverka och/eller bedriva systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete. Samverkan såväl internt som externt är centralt i tjänsten. Du är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning såsom distriktssköterska, vård av äldre, medicinsk vård, psykiatrisk vård eller hälso- och sjukvård för barn och ungdomar är meriterande. Vidare ser vi gärna att du har handledarutbildning samt förskrivningsrätt. Arbetet är omväxlande och du förväntas kunna arbeta självständigt såväl som samarbeta i team. Du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Som person är du empatisk, trygg och stabil med god förmåga att anpassa dig till förändringar. B-körkort samt vana att köra bil är ett krav. Tjänstgöring dagtid, kvällar och helger.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska jobb, Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska Jönköping, Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska

Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska
Hälso- och sjukvårdsfunktionen I Jönköpings kommun, i Hälso- och sjukvårdsfunktionen, finns det 2 sjuksköterskor som arbetar med demensfrågor. I äldreomsorgen finns ett demensteam. Sjuksköterskorna har kommunen som sitt upptagningsområde och arbetar konsultativt. Att stödja personer med demenssjukdom, stödja anhöriga till demenssjuka samt vara ett stöd till personalen som arbetar med personer med demensproblematik utifrån hälso- och sjukvårdsperspektivet. Samverka med äldreomsorgen, funktionshinderomsorgen, kommunens hemsjukvård, vårdcentraler och Geriatriska kliniken. Arbeta teambaserat tillsammans med äldreomsorgens demensteam. Medverka vid demensutredning. Legitimerad Sjuksköterska Meriteriande med erfarenhet från demensområdet. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska jobb, Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska Jönköping, Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska

Kock
Kålgårdens äldreboende köket Tillagningskök för kålgårdens äldreboende samt matkorgar ca 180-200 portioner. Alla förekommande arbetsuppgifter som ingår i ett storkök; matlagning från grunden, salladsberedning, servering, packning av matkorgar till hemtjänsten, städ, disk, arbeta i kostdataprogrammet Matilda, beställningar från vår huvudleverantör samt egenkontrollmätningar. Kockutbildning eller likvärdigt samt datavana, gärna från kostdataprogram. Kunna arbeta självständigt, vara flexibel och stresstålig. Ange önskad sysselsättningsgrad.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Jönköping, Kock Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Enhetschef
Österängens äldreboende Socialförvaltningen omfattar funktionerna individ- och familjeomsorg, funktionshinderomsorg, äldreomsorg samt en myndighetsenhet. Äldreomsorgen skall tillgodose äldres individuella behov av vård, omsorg och trygghet i enlighet med verksamhetens mål, riktlinjer och rådande förutsättningar. Äldreomsorgen skall samverka med brukare och organisationer samt med dessa verka för ett gemensamt arbetssätt. Som enhetschef ansvarar du för att planera, leda och driva din verksamhet ekonomiskt och personalpolitiskt. Du ska även driva utvecklings- och förbättringsarbeten och se hela socialtjänstens uppdrag kopplat till den egna verksamheten. Vidare ansvarar du för att verksamheten bedrivs utifrån brukarfokus där den äldre ges tillfälle att påverka sin situation. Du är underställd områdeschefen och har verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar. I ditt arbete har du stöd av PA-konsult, ekonom, utvecklingsledare samt administrativ resurs. Högskoleutbildning inom socialt arbete, samhällsinriktning, beteendevetenskap eller liknande. Vi söker dig som är stabil, förtroendeingivande och har ett stort mått av personlig mognad. Du är tydlig, initiativrik och resultatinriktad med en god förmåga att organisera och prioritera. Vidare ser vi att du är aktiv och närvarande som ledare med en förmåga att hantera såväl sakfrågor som medarbetare på ett professionellt sätt. Erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tillsättning sker under förutsättning att beslut om tillsättning fattas.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Jönköping, Enhetschef Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Arbetsterapeut
Hälso- och sjukvårdsfunktionen Sedan årsskiftet 2012-2013 ansvarar Hälso- och sjukvårdsfunktionen för hemsjukvården i Jönköpings kommun. Hälso-sjukvårdsteam 1 i Gränna söker nu en arbetsterapeut, vikariat 70 %. Vårt hälso-sjukvårdsteam, som utgår från Gränna äldreboende i Gränna, arbetar tvärprofessionellt vilket innebär att du arbetar tillsammans med specialistsjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Du utför arbetsterapeutiska insatser för närvarande främst i ordinärt boende. Som arbetsterapeut, ansvarar du tillsammans med kollegor och övriga teammedlemmar, för rehabilitering av personer, boende i teamets upptagningsområde. Du bedömer individernas aktivitets- och funktionsnedsättningar, rehabiliteringsbehov, utför och utvärderar behandlingar, förskriver hjälpmedel mm. Handledning av vårdgivare och närstående ingår. I arbetsuppgifterna för vikariatet ingår även att initiera, medverka och bedriva systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete. Samverkan såväl internt som externt är centralt. Du är legitimerad arbetsterapeut gärna med erfarenhet inom somatisk vård, primärvård eller äldreomsorg. Vi söker dig som tar ansvar för din uppgift och som kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har empatisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Som person är du trygg och stabil med god förmåga att anpassa dig till förändringar. Körkort erfordras.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Jönköping, Arbetsterapeut Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Enhetschef
Smedjegårdens äldreboende Socialförvaltningen omfattar funktionerna individ- och familjeomsorg, funktionshinderomsorg, äldreomsorg, hälso- och sjukvård samt en myndighetsenhet. Äldreomsorgen skall tillgodose äldres individuella behov av vård, omsorg och trygghet i enlighet med verksamhetens mål, riktlinjer och rådande förutsättningar. Äldreomsorgen ska samverka med brukare och organisationer samt med dessa verka för ett gemensamt arbetssätt. Till Äldreområde 2, söker Socialförvaltningen en enhetschef. Som enhetschef ansvarar du för att planera, leda och driva din verksamhet ekonomiskt och personalpolitiskt. Du ska även driva utvecklings- och förbättringsarbeten och se hela socialtjänstens uppdrag kopplat med den egna verksamheten. Vidare ansvarar du för att verksamheten bedrivs utifrån brukarfokus där den äldre ges tillfälle att påverka sin situation. Du är underställd områdeschefen och har verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar. I ditt arbete har du stöd av PA-konsult, ekonom, utvecklingsledare samt administrativ resurs. Högskoleutbildning inom området. Erfarenhet av ledande befattning är meriterande. Vi söker dig som är stabil, förtroendeingivande och har ett stort mått av personlig mognad. Du är tydlig, initiativrik och resultatinriktad med en god förmåga att organisera och prioritera. Vidare ser vi att du är aktiv och närvarande som ledare med en förmåga att hantera såväl sakfrågor som medarbetare på ett professionellt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Jönköping, Enhetschef Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska
Hälso- och sjukvårdsfunktionen Hälso- och sjukvårdsteam 1, natt, i Jönköping söker nu en specialistsjuksköterska/sjuksköterska för en tillsvidaretjänst. Du utför hälso- och sjukvårdsinsatser i främst särskilt boende men även i ordinärt boende. Arbetsuppgifterna består bland annat av medicinska bedömningar, medicinska insatser, palliativ vård, medicintekniska produkter. Du ansvarar för omvårdnadsdokumentation i Magna Cura, läkemedelshantering och utfärdar delegeringar enligt gällande förordningar och föreskrifter. Du säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden genom handledning och undervisning utifrån ett konsultativt förhållningssätt. I arbetsuppgifterna ingår även att initiera, medverka och/eller bedriva systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete. Samverkan såväl internt som externt är centralt i tjänsten. Du är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning såsom distriktssköterska, vård av äldre, medicinsk vård, psykiatrisk vård samt hälso- och sjukvård är meriterande. Vi söker dig som tar ansvar för din uppgift och som kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har empatisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Som person är du trygg och stabil med god förmåga att anpassa dig till förändringar. B-körkort samt vana att köra bil är ett krav.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska jobb, Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska Jönköping, Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska

Undersköterska
Rosendala äldrecentrum Rosendala äldreboende är beläget i centrala Huskvarna. Vi söker undersköterskor till vår korttidsenhet Lönnen. Arbetet innebär att vaka över en boende med mycket medicinska insatser. Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande.Intresse och erfarenhet från avancerad sjukvård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Ange önskad sysselsätnningsgrad.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska jobb, Undersköterska Jönköping, Undersköterska Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska

Undersköterska
Rosendala äldrecentrum Rosendala äldreboende är beläget i centrala Huskvarna. Vi söker undersköterskor till vår korttidsenhet Lönnen. Arbetet innebär att vaka över en boende med mycket medicinska insatser. Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande.Intresse och erfarenhet från avancerad sjukvård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Ange önskad sysselsätnningsgrad.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska jobb, Undersköterska Jönköping, Undersköterska Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska

Enhetschef
Östra centrums hemtjänst Socialförvaltningen omfattar funktionerna individ- och familjeomsorg, funktionshinderomsorg, äldreomsorg samt en myndighetsenhet. Äldreomsorgen skall tillgodose äldres individuella behov av vård, omsorg och trygghet i enlighet med verksamhetens mål, riktlinjer och rådande förutsättningar. Äldreomsorgen skall samverka med brukare och organisationer samt med dessa verka för ett gemensamt arbetssätt. Till Äldreområde Hemtjänst, söker Socialförvaltningen en enhetschef till Östra centrums hemtjänst. Som enhetschef ansvarar du för att planera, leda och driva din verksamhet ekonomiskt och personalpolitiskt. Du ska även driva utvecklings- och förbättringsarbeten och se hela socialtjänstens uppdrag kopplat med den egna verksamheten. Vidare ansvarar du för att verksamheten bedrivs utifrån brukarfokus där den äldre ges tillfälle att påverka sin situation. Du är underställd områdeschefen och har verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar. I ditt arbete har du stöd av PA-konsult, ekonom, utvecklingsledare samt administrativ resurs. I tjänsten kommer även ansvar över anhöriganställningar samt eventuellt chefskap för ett fåtal administratörer att ingå. Högskoleutbildning inom socialt arbete, samhällsinriktning, beteendevetenskap eller liknande. Erfarenhet av ledande befattning inom vård och omsorg är meriterande. Vi söker dig som är stabil, förtroendeingivande och har ett stort mått av personlig mognad. Du är tydlig, initiativrik och resultatinriktad med en god förmåga att organisera och prioritera. Vidare ser vi att du är aktiv och närvarande som ledare med en förmåga att hantera såväl sakfrågor som medarbetare på ett professionellt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Jönköping, Enhetschef Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska
Hälso- och sjukvårdsfunktionen Hälso- och sjukvårdsteam 7 i Jönköping söker nu specialistsjuksköterska/sjuksköterska för vikariat. Du utför hälso- och sjukvårdsinsatser för närvarande främst i särskilt boende. Att utifrån den egna professionen ansvara för hälso och sjukvårdsinsatser, ge vägledning, råd och stöd till patienter, anhöriga och till andra personalkategorier utifrån deras respektive behov. Arbetet består av befrämjande av hälsa och förebyggande arbete, information, undersökning och behandling, handledning och undervisning samt läkemedelshantering och delegering. Du är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning såsom distriktssköterska, vård av äldre, medicinsk vård, psykiatrisk vård samt hälso- och sjukvård är meriterande. Du har förskrivningrätt för förbrukningsartiklar, inkontinens och diabetes. Studenthandledning inom kliniskt arbete är meriterande. Vi söker dig som tar ansvar för din uppgift och som kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har empatisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Som person är du trygg och stabil med god förmåga att anpassa dig till förändringar. B-körkort samt vana att köra bil är ett krav. Ett av vikariaten är på sex månader.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska jobb, Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska Jönköping, Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska

Enhetschef
Ekåsens äldreboende Socialförvaltningen omfattar funktionerna individ- och familjeomsorg, funktionshinderomsorg, äldreomsorg samt en myndighetsenhet. Äldreomsorgen skall tillgodose äldres individuella behov av vård, omsorg och trygghet i enlighet med verksamhetens mål, riktlinjer och rådande förutsättningar. Äldreomsorgen skall samverka med brukare och organisationer samt med dessa verka för ett gemensamt arbetssätt. Som enhetschef ansvarar du för att planera, leda och driva din verksamhet ekonomiskt och personalpolitiskt. Du ska även driva utvecklings- och förbättringsarbeten och se hela socialtjänstens uppdrag kopplat till den egna verksamheten. Vidare ansvarar du för att verksamheten bedrivs utifrån brukarfokus där den äldre ges tillfälle att påverka sin situation. Du är underställd områdeschefen och har verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar. I ditt arbete har du stöd av PA-konsult, ekonom, utvecklingsledare samt administrativ resurs. Högskoleutbildning inom socialt arbete, samhällsinriktning, beteendevetenskap eller liknande. Vi söker dig som är stabil, förtroendeingivande och har ett stort mått av personlig mognad. Du är tydlig, initiativrik och resultatinriktad med en god förmåga att organisera och prioritera. Vidare ser vi att du är aktiv och närvarande som ledare med en förmåga att hantera såväl sakfrågor som medarbetare på ett professionellt sätt. Erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tillsättning sker under förutsättning att beslut om tillsättning fattas.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Jönköping, Enhetschef Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Specialistsjuksköterska/sjuksköterska
Hälso- och sjukvårdsfunktionen Vårt hemsjukvårdsteam, Team 9, utgår från Råslätt med närliggande områden och äldreboenden. Du kan utföra hälso- och sjukvårdsinsatser i såväl särskilt som ordinärt boende och samverkar med kollegor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och undersköterskor. Arbetsuppgifterna består bland annat av utredningar, behandlingar, uppföljningar och förskrivningar. Du ansvarar för omvårdnadsdokumentation, läkemedelshantering och utfärdar delegeringar enligt gällande förordningar och föreskrifter. Du säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden genom handledning och undervisning utifrån ett konsultativt förhållningssätt. I arbetsuppgifterna ingår även att initiera, medverka i och bedriva systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete. Samverkan såväl internt som externt är centralt. Du är legitimerad sjuksköterska. Gärna med specialistutbildning distriktssköterska eller vård av äldre. Har du dokumenterad kunskap i demenssjukvård, handledarutbildning, förskrivningsrätt för förbrukningsartiklar, inkontinens och diabetes är det av värde. Vi söker dig som tar ansvar för din uppgift och som kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har empatisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Som person är du trygg och stabil med god förmåga att anpassa dig till förändringar. Körkort är ett krav. Vikariat tom 20140831 med eventuell möjlighet till förlängning.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistsjuksköterska/sjuksköterska jobb, Specialistsjuksköterska/sjuksköterska Jönköping, Specialistsjuksköterska/sjuksköterska Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistsjuksköterska/sjuksköterska

Arbetsterapeut
Hälso- och sjukvårdsfunktionen Hemsjukvårdsteam 5 söker nu: -Arbetsterapeut för ett vikariat. Vårt hemsjukvårdsteam, som utgår från äldreboendet Dundret, arbetar tvärprofessionellt vilket innebär att du arbetar tillsammans med specialistsjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Som arbetsterapeut, ansvarar du tillsammans med kollegor och övriga teammedlemmar, för rehabilitering. Du bedömer individernas aktivitets- och funktionsnedsättningar, rehabiliteringsbehov, utför och utvärderar behandlingar, förskriver hjälpmedel mm. Handledning av vårdgivare och närstående ingår. I arbetsuppgifterna för tjänsterna ingår även att initiera, medverka och bedriva systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete. Samverkan såväl internt som externt är centralt. Du är legitimerad arbetsterapeut gärna med erfarenhet från arbete på en rehabiliteringsavdelning, inom somatisk vård, primärvård eller äldreomsorg. Vi söker dig som tar ansvar för din uppgift och som kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har empatisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Som person är du trygg och stabil med god förmåga att anpassa dig till förändringar. Körkort erfordras.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Jönköping, Arbetsterapeut Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Specialistsjuksköterska/sjuksköterska
Hälso- och sjukvårdsfunktionen Vi söker nu sjuksköterskor för tillvidaretjänst och vikariat till Hälso- och sjukvårdfunktionen Team 2 och 3, som utgår från Huskvarna med närliggande områden och äldreboenden. Du kan utföra hälso- och sjukvårdsinsatser i såväl särskilt som ordinärt boende och samverkar med kollegor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och undersköterskor. Arbetsuppgifterna består bland annat av utredningar, behandlingar, uppföljningar och förskrivningar. Du ansvarar för omvårdnadsdokumentation, läkemedelshantering och utfärdar delegeringar enligt gällande förordningar och föreskrifter. Du säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden genom handledning och undervisning utifrån ett konsultativt förhållningssätt. I arbetsuppgifterna ingår även att initiera, medverka i och bedriva systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete. Samverkan såväl internt som externt är centralt. Du är legitimerad sjuksköterska. Gärna med specialistutbildning distriktssköterska eller vård av äldre. Har du dokumenterad kunskap i demenssjukvård, handledarutbildning, förskrivningsrätt för förbrukningsartiklar, inkontinens och diabetes är det av värde. Vi söker dig som tar ansvar för din uppgift och som kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har empatisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Som person är du trygg och stabil med god förmåga att anpassa dig till förändringar. Körkort är ett krav. En tillsvidareanställning med tillträde 1 maj. Dessutom vikariat under perioden 20140601-20150531 samt ett antal kortare vikariat.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistsjuksköterska/sjuksköterska jobb, Specialistsjuksköterska/sjuksköterska Jönköping, Specialistsjuksköterska/sjuksköterska Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistsjuksköterska/sjuksköterska

Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska
Hälso- och sjukvårdsfunktionen Hälso- och sjukvårdsteam 7 i Jönköping söker nu specialistsjuksköterska/sjuksköterska för vikariat. Du utför hälso- och sjukvårdsinsatser för närvarande främst i särskilt boende. Att utifrån den egna professionen ansvara för hälso och sjukvårdsinsatser, ge vägledning, råd och stöd till patienter, anhöriga och till andra personalkategorier utifrån deras respektive behov. Arbetet består av befrämjande av hälsa och förebyggande arbete, information, undersökning och behandling, handledning och undervisning samt läkemedelshantering och delegering. Du är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning såsom distriktssköterska, vård av äldre, medicinsk vård, psykiatrisk vård samt hälso- och sjukvård är meriterande. Du har förskrivningrätt för förbrukningsartiklar, inkontinens och diabetes. Studenthandledning inom kliniskt arbete är meriterande. Vi söker dig som tar ansvar för din uppgift och som kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har empatisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Som person är du trygg och stabil med god förmåga att anpassa dig till förändringar. B-körkort samt vana att köra bil är ett krav. Ett av vikariaten är på sex månader.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska jobb, Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska Jönköping, Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistsjuksköterska/Sjuksköterska

Enhetschef
Ebbesgården samt del av Gränna äldreboende Socialförvaltningen omfattar funktionerna individ-och familjeomsorg, funktionshinderomsorg, äldreomsorg samt myndighetsenhet. Äldreomsorgen skall tillgodose äldres behov av vård, omsorg och trygghet i enlighet med verksamhetens mål, riktlinjer och rådande förutsättningar. Äldreomsorgen skall samverka med brukare och organisationer samt med dessa verka för ett gemensamt arbetssätt. Som enhetschef ansvarar du för att planera, leda och driva din verksamhet ekonmiskt och personalpolitiskt. Du ska även driva utvecklings-och förbättringsarbeten och se hela socialtjänstens uppdrag kopplat till den egna verksamheten. Vidare ansvarar du för att verksamheten bedrivs utifrån brukarfokus där den äldre ges tillfälle att påverka sin situation. Du är underställd områdeschefen och har verksamhets-, ekonomi-, personal och arbetsmiljöansvar. I ditt arbete har du stöd av PA-konsult, ekonom, utvecklingsledare samt administrativ resurs. Högskoleutbildning inom socialt arbete, samhällsinriktning, beteendevetenskap eller liknande. Vi söker dig som är stabil, förtroendeingivande och har ett stort mått av personlig mognad. Du är tydlig, initiavtivrik och resultatinriktad med en god förmåga att hantera såväl sakfrågor som medarbetare på ett professionellt sätt. Erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tillsättning sker under förutsättning att beslut om tillsättning fattas.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Jönköping, Enhetschef Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Distriktssköterskor/sjuksköterskor
Hälso- och sjukvårdsfunktionen Vi söker nu distriktssköterskor och sjuksköterskor till Hälso- och sjukvårdsfunktionen för tillsvidareanställningar. Du utför hälso- och sjukvårdsinsatser i såväl särskilt som ordinärt boende och samverkar med kollegor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och undersköterskor. Arbetsuppgifterna består bland annat av rådgivning, behandlingar och uppföljningar. Du ansvarar för omvårdnadsdokumentation, läkemedelshantering och utfärdar delegeringar. Du säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden genom handledning och undervisning utifrån ett konsultativt förhållningssätt. I arbetsuppgifterna ingår även att initiera, medverka i och bedriva systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete. Samverkan såväl internt som externt är centralt. Du är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har specialistutbildning med inriktning som distriktssköterska eller vård av äldre. Har du dokumenterad kunskap i demenssjukvård, handledarutbildning, förskrivningsrätt för förbrukningsartiklar, inkontinens och diabetes är det av värde. Vi söker dig som tar ansvar för din uppgift och som kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har empatisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Som person är du trygg och stabil med god förmåga att anpassa dig till förändringar. Körkort är ett krav. Vi har även behov av sjuksköterskor i vårt natteam.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterskor/sjuksköterskor jobb, Distriktssköterskor/sjuksköterskor Jönköping, Distriktssköterskor/sjuksköterskor Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterskor/sjuksköterskor

Undersköterska
Gränna/Visingsö äldreomsorg pool Vi söker nu en medarbetare till vår lokala resurspool. Äldreomsorgen i Gränna/Visingsö består av hemtjänst, nattpatrull, äldreboende dag/natt med demens- och korttidsenhet. Omvårdnads- och servicearbete i Gränna/Visingsö äldreomsorg. Utgångspunkt är genomförandeplan och kontaktmannaskap. Vårt mål är att ge en god omsorg för att våra brukare i sin vardag ska känna välbefinnande. Undersköterska eller likvärdig utbildning. Körkort är ett krav. Anställningen innebär att arbeta på årsarbetstid och vi ser gärna att du har erfarenhet av detta sedan tidigare. Verksamheten omfattar flera olika inriktningar och vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga och utifrån verksamhetens behov kan arbeta flexibelt.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska jobb, Undersköterska Jönköping, Undersköterska Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska

Enhetschef
Österängens äldreboende Socialförvaltningen omfattar funktionerna individ-och familjeomsorg, funktionshinderomsorg, äldreomsorg samt en myndighetsenhet. Äldreomsorgen skall tillgodose äldres behov av vård, omsorg och trygghet i enlighet med verksamhetens mål, riktlinjer och rådande förutsättningar. Äldreomsorgen skall samverka med brukare och organisationer samt med dessa verka för ett gemensamt arbetssätt. Som enhetschef ansvarar du för att planera, leda och driva din verksamhet ekonomiskt och personalpolitiskt. Du ska även driva utvecklings-och förbättringsarbeten och se hela socialtjänstens uppdrag kopplat till den egna verksamheten. Vidare ansvarar du för att verksamheten bedrivs utifrån brukarfokus där den äldre ges tillfälle att påverka sin situation. Du är underställd områdeschefen och har verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar. I ditt arbete har du stöd av PA- konsult, ekonom, utvecklingsledare samt administrativ resurs. Högskoleutbildning inom socialt arbete, samhällsinriktning, beteendevetenskap eller liknande. Vi söker dig som är stabil, förtroendeingivande och har ett stort mått av personlig mognad. Du är tydlig, initiativrik och resultatinriktad med en god förmåga att organisera och prioritera. Vidare ser vi att du är aktiv och närvarande som ledare med en förmåga att hantera såväl sakfrågor som medarbetare på ett professionellt sätt. Erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Jönköping, Enhetschef Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Utvecklingsledare/Utredare
Äldreomsorgen, stab Äldreomsorgen utgör en del av Jönköping kommuns Socialförvaltning. Äldreomsorgen ger stöd och hjälp till ca 4 500 brukare och har ca 2 500 tillsvidareanställda medarbetare. Uppdraget som utvecklingsledare innebär bl a att stödja, driva och ta initiativ till utvecklingsarbete. I uppdraget ingår även att genomföra utredningar och uppföljningar samt att delta i socialförvaltningens gemensamma kvalitetsarbete. Cirka 50 % av tjänsten utgörs av uppgifter inom området "mat för äldre och funktionshindrade". Även frågor om livsmedel, upphandling och utrustning ingår i specialområdet. Ett pågående arbete är den valfrihet för äldre vad gäller produktion av matportioner i hemtjänsten. Du har akademisk utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms relevant för tjänsten. Arbetsuppgifterna kräver god vana i att arbeta konsultativt och övergripande. För arbetet krävs att du förstår komplicerade språkliga underlag och producerar dokument av hög kvalitet. Du skapar och underhåller kontakter samt är en god talare med god kommunikativ förmåga. Du är en självgående person som tar ansvar för din uppgift och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Förmågan att behålla ett strategiskt perspektiv och väga samman komplex information är en förutsättning för att lyckas i arbetet. För arbetet krävs att du förstår komplicerade språkliga underlag och producerar dokument av hög kvalitet. Du skapar och underhåller kontakter samt är en god talare med god kommunikativ förmåga. Du är en självgående person som tar ansvar för din uppgift och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Förmågan att behålla ett strategiskt perspektiv och väga samman komplex information är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Ida, som är förvaltningens utvecklingsledare inom specialområde mat och livsmedelsfrågor, ska vara föräldraledig under tiden 2014-05-26 - 2015-03-31. Under våren kommer förvaltningen att se över organiseringen av utvecklingsledarna och troligt är att denna tjänst kommer att placeras centralt på socialfrövaltningen.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingsledare/Utredare jobb, Utvecklingsledare/Utredare Jönköping, Utvecklingsledare/Utredare Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingsledare/Utredare

Kock
Skärstadals äldreboende, köket Tjänsten är en kombinationstjänst mellan tre kök. Basplaceringen är på Skärstadals kök som dagligen tillagar ca 80 portioner middag och 50 portioner kvällsmat. Köket levererar mat till äldreboende och matkorgar. Alla förekommande arbetsuppgifter som ingår i ett storkök; matlagning från grunden, specialkoster, salladsberedning, matsedelsplanering, servering, packning av matkorgar till hemtjänsten, städ, disk, arbeta i kostdataprogrammet Matilda, beställningar från vår huvudleverantör samt egenkontrollmätningar. Kockutbildning samt ett par års erfarenhet av arbete inom storkök eller restaurang. Goda kunskaper inom data är ett krav. Du ska kunna arbeta självständigt, vara flexibel och stresstålig. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Arbetet sker utifrån ett rullande schema. Helgtjänstgöring 2,5 helg/ 5 veckor.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Jönköping, Kock Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Kock
Rosendala äldrecentrum, köket Rosendala kök & restaurang tillagar och serverar ca 220 portioner middag och ca 150 portioner kvällsmål dagligen. Matlagning från grunden och specialkoster.I arbetet ingår även matsedelsplanering, egenkontroll, varubeställningar samt övriga förekommande arbetsuppgifter i storkök. Helgtjänstgöring 2 helger/ 5 veckor. Kockutbildning samt ett par års erfarenhet av arbete inom storkök eller restaurang. Goda kunskaper inom data är ett krav. Du ska kunna arbeta självständigt, vara flexibel och stresstålig. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Ange önskad sysselsättningsgrad.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Jönköping, Kock Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Enhetschef
Socialtjänsten driver sedan november 2013 pilotprojektet hemteam. Detta innebär att planering av vård-, omsorg- och rehabilitering sker i hemmet som ett alternativ till vårdplanering på sjukhuset. Biståndshandläggare, undersköterska/rehabassistent, sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut möter upp i hemmet då den enskilde kommer hem från sjukhus. Personalen tillsammans med den enskilde planerar och utför insatserna för de kommande veckorna. Det övergripande målet är att utifrån den enskildes behov och önskemål genomföra en tvärprofessionell utredning, bedömning och beslut, erbjuda den enskilda individen en god och säker omsorg, vård och rehabilitering. Som enhetschef för hemteamet kommer du att vara chef för undersköterskorna samt ha ett övergripande ansvar för att leda och fördela arbetet även för övriga professioner i teamet. Du har ett stort ansvar för att strukturera, planera och utveckla den enhet du har ansvar för. Du är underställd myndighetschefen och har stöd av PA-konsult, utvecklingsledare, ekonom och administratör. Du har högskoleutbildning inom verksamhetsområdet och god erfarenhet av vårdplanerings- och samverkansfrågor. Ledarskap handlar om att ha visioner, arbeta målinriktat och skapa engagemang samt ha förmåga att tillvarata medarbetarnas kompetens och idéer. Vi söker dig som är tydlig, initiativrik, resultatinriktad med god förmåga att organisera och prioritera. Du är målinriktad, har förmåga att lyssna in andra och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Jönköping, Enhetschef Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Enhetschef
Socialtjänsten, Hälso- och sjukvårdsfunktionen Vi söker en enhetschef som vill vara med och leda hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings kommun. Vid årsskiftet 2012/2013 övertog Jönköpings kommun ansvaret för hemsjukvården i ordinärt boende från landstinget. Verksamheten leds av en funktionschef tillsammans med två områdeschefer och 11 enhetschefer. Hälso- och sjukvårdsfunktionen organiseras i tvärprofessionella hälso- och sjukvårdsteam med ansvar för hälso- och sjukvården i särskilt och ordinärt boende, inom ett geografiskt avgränsat område. Socialtjänsten i Jönköpings kommun är sammanhållen i en förvaltning och har två politiskt sammansatta nämnder, socialnämnden och äldrenämnden. Hälso- och sjukvårdsfunktionen ingår i äldrenämndens ansvarsområde och är en del av den samlade socialtjänsten under ledning av socialdirektör samt biträdande socialdirektör. Som enhetschef i hälso- och sjukvårdsfunktionen är du chef för ett hälso- och sjukvårdsteam, vilket innebär verksamhets-, ekonomi- och personalansvar för sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter. I tjänsten ingår även kvalitets- och utvecklingsarbete utifrån uppsatta mål och verksamhetens behov. Samverkan såväl externt som internt är centralt i tjänsten. Du är legitimerad sjuksköterska, arbetsterapeut eller sjukgymnast. Vi söker dig som är en tydlig ledare med god förmåga att leda och motivera din personal. Som person är du trygg och stabil med god initiativförmåga. Du arbetar strukturerat med fokus på kvalitet, personal och ekonomi. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Jönköping, Enhetschef Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Kostchef
Äldreområde 1 Som kostchef ansvarar du för fyra olika kök med totalt tolv stycken anställda. Du kommer även ingå i en chefsgrupp med ca 20 enhetschefer och kostchefer och är underställd områdeschef. Personal- och budgetansvar för fyra olika tillagningskök där mellan 60 och 150 lunch- och kvällsmatsportioner produceras varje dag. Din bakgrund är kostekonom eller annnan utbildning som bedöms likvärdig. Vi förutsätter att du har bred kunskap i kostfrågor och beredskap att hantera olika typer av kostbehov hos kunderna. Det är viktigt att du är en god ledare och organisatör. Vi förväntar oss målmedmetenhet och engagemang balanserat med lyhördhet och flexibilitet. Kockutbildning samt ett par års erfarenhet av arbete inom storkök eller restaurang. Goda kunskaper inom data krävs.
Företag: Socialförvaltningen, äldrenämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kostchef jobb, Kostchef Jönköping, Kostchef Socialförvaltningen, äldrenämnd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kostchef


Sök lediga jobb Socialförvaltningen, äldrenämnd

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se