Socialpedagoger till boendestöd neuropsykiatri jobb - lediga jobb

Socialpedagoger till boendestöd neuropsykiatri jobb Socialpedagoger till boendestöd neuropsykiatri jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Socialpedagoger till boendestöd neuropsykiatri. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Socialpedagoger till boendestöd neuropsykiatri. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Socialpedagoger till boendestöd neuropsykiatri- Norrköping


Mer beskrivning

Socialpedagoger till boendestöd neuropsykiatri
Norrköping är en stad i ständig förvandling. Vår befolkning växer, och vi har en potential som bara begränsas av oss själva. Vi brukar säga att kraften kommer ur kreativitet och våra 9 000 medarbetare. Genom att planera och driva en ständig utveckling skapar vi förutsättningar för ett nytt, spännande Norrköping. En kreativ mötesplats för människor och möjligheter. Vår verksamhet Boendestöd neuropsykiatri är en verksamhet som ger stöd till vuxna personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi söker nu en person till en tillsvidaretjänst och två personer för vikariat. Arbetsbeskrivning Du ska med ett pedagogiskt förhållningssätt instruera och stödja personen att på egen hand kunna klara sina vardagsaktiviteter i hemmet. Du ska också hjälpa personen att bygga upp en social tillvaro vilket ofta betyder att bryta isolering genom att stödja i relationer och att komma iväg till aktiviteter. Vi arbetar utifrån varje persons genomförandeplan. Din profil Vi söker dig som är utbildad socialpedagog, socionom eller har annan likvärdig högskoleutbilding. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta inom neuropsykiatri och tydliggörande pedagogik. Kompetens om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är ett krav. Som person ska du vara strukturerad, självgående, tydlig, ha god samarbetsförmåga samt ha lätt att skapa nya relationer och förtroenden. Att arbeta flexibelt, serviceinriktat och vara en god förebild för brukare och arbetskamrater är en självklarhet. Du måste ha körkort. Mer information och ansökan Tjänsterna är en tillsvidaretjänst på 100% samt två vikariat på 100%. Vikariaten sträcker sig fram till augusti 2014. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Jessica Anglén, enhetschef, 011-15 29 62 eller Johan Engman, samordnare, 011-15 11 53. Din ansökan vill vi ha senast 18 augusti. Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Norrköpings kommun
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Socialpedagoger till boendestöd neuropsykiatri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialpedagoger till boendestöd neuropsykiatri


Sök lediga jobb Socialpedagoger till boendestöd neuropsykiatri

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se