Socialsekreterare Boxholm jobb - lediga jobb

Socialsekreterare Boxholm jobb Socialsekreterare Boxholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Socialsekreterare Boxholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Socialsekreterare Boxholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Nyexad Fastighetsmäklare med vinnande personlighet till Stockholm- Stockholm

  2. Danslärare- Stockholm

  3. Personlig assistent sökes till en man i Stockholm- Stockholm

  4. Nannynu! Barnvakt Stockholm Sundbyberg 1 eftermiddag/vecka- Sundbyberg

  5. Vi söker dig som vill arbeta med nordisk samordning av e-hälsofrågor- Stockholm

  6. Business Intelligence Konsult till Know IT Decision Helikopter- Stockholm

  7. Sjuksköterska/Receptionist, Stockholm- Danderyd

  8. Barnsjuksköterskor- Stockholm

  9. Vittra Brotorp växer vidare! Vill du förskollärare vara med?- Sundbyberg

  10. Webbutvecklare PHP- och Frontend- Stockholm


Mer beskrivning

Nyexad Fastighetsmäklare med vinnande personlighet till Stockholm
Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag drygt 170 anställda med en omsättning på ca 200 MSEK. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Malmö, Lund, Göteborg och Varberg. Genom att ifrågasätta vedertagna metoder och angreppssätt lyckas företaget kontinuerligt ta marknadsandelar och växa. En Erik Olsson-mäklare är en varm, ödmjuk och utåtriktad person med skyhöga ambitioner som gör allt för att imponera på sina kunder. Vi söker därför dig som brinner för försäljning, kundkontakter och att utmana dig själv i att hela tiden prestera ditt allra bästa. Du bör även ha ett starkt driv, tycka om att ta ansvar för dina uppgifter och sträva efter att nå dina uppsatta mål. Som person är du öppen och lyhörd inför andras åsikter och behov, kunder såsom medarbetare. För oss är det en självklarhet att du är kvalitetsmedveten då detta genomsyrar hela företaget och den tjänst vi eftersträvar att leverera till samtliga kunder. Vi tror att du är i slutskedet av dina studier och intresserad av en praktikplats eller att du redan har tagit ut din examen som Fastighetsmäklare och nu är på jakt efter ditt första ”riktiga” arbete. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom försäljning eller annan kundorienterad bransch. Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i den tuffa bransch som faktiskt Fastighetsmäklarbranschen är. Hos oss får du genomgå en grundutbildning inom både sälj- och branschkunskap, denna utbildningsmöjlighet följer dig genom hela din karriär som mäklare på Erik Olsson. Du får stöd i ditt dagliga arbete i form av ett unikt säljstödssystem med bl.a. mötesbokare, yrkesfotografer, säljstöd och tillträdesgrupp. Du har tillgång till löpande coachning med strukturerade avstämningar samt garanteras affärsmöjligheter varje månad för att du skall komma i gång. Arbetet är beläget på Sveriges största mäklarkontor i toppfräscha lokaler där personalstyrkan främst består av unga människor men hos oss arbetar även mäklare med gedigen erfarenhet som har mycket att lära våra unga förmågor. Oavsett ålder präglas arbetsplatsen av mycket fart och energi. Garageplats, bärbara datorer, friskvård och Sveriges bästa lönesystem är en självklar del av vårt erbjudande för att du ska må bra och prestera i enlighet med dina uppsatta mål.   Känner du att ovanstående är något som tilltalar dig och att du har den vinnarskalle som krävs, tveka inte att skicka in din ansökan!
Företag: Erik Olsson Fastighetsförmedling AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Nyexad Fastighetsmäklare med vinnande personlighet till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyexad Fastighetsmäklare med vinnande personlighet till Stockholm

Danslärare
Stockholms Stad Kulturförvaltningen Kulturskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Kulturförvaltningen arbetar på uppdrag av kulturnämnden. Verksamheten omfattar Kulturhuset, Kulturskolan, Liljevalchs konsthall, Stadsbiblioteket samt Stadsmuseet med Medeltidsmuseet och stockholmsforskningen. Vi svarar också för stadens kultur- och integrationsstöd, We are Stockholm, kulturfestivalen, nationaldagsfirandet och för en rad projekt m m. Kulturförvaltningen har ca 1100 anställda. Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Kulturskolan Stockholm erbjuder alla barn och ungdomar 6-22 år inom Stockholms stad undervisning av hög kvalitet inom kulturella färdigheter som musik, dans, sång, teater, bild och form med mera. Kulturskolan har undervisningslokaler med professionell utrustning runt om i hela Stockholms stad, liksom ett flertal egna teaterscener. Kulturskolan har cirka 16000 elever, vilka också har möjlighet till spel i orkester och band. Genom olika evenemang ordnade av Kulturskolan och dess intressenter har eleverna möjlighet att uppträda inför publik inom de olika ämnena; musik, dans, sång, teater m m. Kulturskolan Stockholm är Europas största kulturskola och har cirka 350 medarbetare. 1 plats(er).I tjänsten ingår barndansundervisning och undervisning i streetdaance. Utöver undervisningen förväntas man vara med i utvecklingen av dansämnet samt utvecklingsarbete på enheten. Tjänsten är förlagd till enheten Enskede-Årsta/Skarpnäck. En dag i veckan sker undervisningen på Kungsholmen. Vi söker en engagerad danspedagog med pedagogisk högskoleutbildning från Danshögskola eller motsvarande. Du ska ha förmåga att intressera och inspirera eleverna, vilja samarbeta med kollegor inom Kulturskolan och aktivt delta i utvecklingen av Kulturskolans verksamhet. Du ska vara drivande och nyfiken. Tjänstgöring måndag, tisdag, torsdag, fredag. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Kvällstid. Kontaktpersonerna nås via e-post under juli och fram till 5 augusti. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Enhetschef Monica Babakhan,0850846526 Anna-Karin Nelzén, Bitr enhetschef, 08 508 46528, anna-karin.nelzen@stockholm.se Piamaria Hallberg, SACO, 08 50831643 (facklig) Birthe Andersson, Lärarförbundet, 08 508 31848 (facklig) Soon Olsson, Vision, 08 50831811 (facklig) Bengt Nordström, Lärarnas Riksförbund, 076 1242298 (facklig) Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Kulturskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Danslärare jobb, Danslärare Stockholm, Danslärare Stockholms stad; Kulturskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Danslärare

Personlig assistent sökes till en man i Stockholm
Jag är en man som bor i Stockholm och använder mig av personlig assistans. Jag har ett stort behov av hjälp i mitt dagliga liv. Trots mina funktionsnedsättningar har jag en önskan om att leva ett socialt aktivt och alldagligt liv. Jag behöver någon som hjälper mig att strukturera vardagen samt vara mitt extra minne. Nu behöver jag anställa en personlig assistent som har erfarenhet av att arbeta med människor och verkligen tycker om att umgås med personer som behöver assistans för att klara av att leva sina liv som alla andra. Med ditt stöd ges jag denna möjlighet! Du som min personliga assistent ska fungera som mitt minne, kunna tänka i 360 grader, Att hålla ordning runt mig och hålla reda på saker i min vardag är sådant som jag behöver stöd med. Därför behöver du som söker ha mycket bra ordningssinne, vara noggrann. Du behöver vara lyhörd och se vad som behöver uträttas/göras. Likaså och inte minst måste du vilja och kunna kommunicera med mig. Dina arbetsuppgifter är att utföra de sysslor jag inte själv klarar av och din arbetsplats är där jag befinner mig. Du kommer att få introduktion och handledning. Välkommen att söka snarast!! Ansökningar kommer att behandlas fortlöpande. Arbetstid / Varaktighet: Timanställning, dagtid. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Omgående Kontaktperson: Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till en man i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till en man i Stockholm

Nannynu! Barnvakt Stockholm Sundbyberg 1 eftermiddag/vecka
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familjen i Sundbyberg söker en barnvakt för 1 eftermiddag/vecka kl 16-19. Helst tisdagar men det kan vara flexibelt. Barnen är 4 och 7 år gamla, de söker en kreativ och lekfull barnvakt. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare -100-140 kr i lön per timme (beroende av erfarenhet) -OB-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt Stockholm Sundbyberg 1 eftermiddag/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt Stockholm Sundbyberg 1 eftermiddag/vecka

Vi söker dig som vill arbeta med nordisk samordning av e-hälsofrågor
Socialstyrelsen ska med ett sekretariat bistå Socialdepartementet under Sveriges ordförandeskap i Nordiska ministerrådet. Sekretariatet ska hantera frågor som rör Nordiska ministerrådets e-hälsogrupp för vilken Socialdepartementet är ordförande under Sveriges ordförandeskapsperiod. Vi söker en utredare som bland annat ska genomföra analyser och ta fram rapporter på uppdrag av e-hälsogruppen och som även ska arbeta i Socialstyrelsens samordningsuppdrag kring nationell informationsstruktur och nationellt fackspråk. Vi söker dig som vill • utifrån e-hälsogruppens och ordförandes beslut, planera och ansvara för sekretariatet och dess aktiviteter. • genomföra analyser och rapporter i samarbete med ordförande/ Socialdepartementet. • bistå ordförande/Socialdepartementet i planering av presentationer inför Nordiska ministerrådet. • planera och förbereda olika gruppers möten. • planera och genomföra konferenser. • medverka i genomförandet av Socialstyrelsens uppdrag kring nationell informationsstruktur och nationellt fackspråk. Kvalifikationskrav • akademisk examen inom samhälls- eller statsvetenskap eller motsvarande som vi finner relevant • erfarenhet av arbete på departement eller statlig myndighet • erfarenhet av analys och utredningsarbete • kunskap om utredningsmetodik • förmåga att förstå framförallt norska och danska i tal och skrift • goda kunskaper i muntlig och skriftlig kommunikation på engelska • kunskap om hälso- och sjukvård. • kunskap om EU:s initiativ inom e-hälsoområdet.  Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är flexibel, strukturerad och kommunikativ. Din analytiska förmåga ska också vara god. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är dessutom meriterande om du har  • projektledarutbildning. • erfarenhet från arbete inom området e-hälsa. • erfarenhet av att planera och genomföra konferenser och seminarier. • erfarenhet av nordiskt eller annat internationellt samarbete.  Anställningsinformation Anställningen är en allmän visstidsanställning med start omgående och längst till och med 2015-05-31 med ev möjlighet till förlängning, heltid och placering i Stockholm. Din tjänstetitel blir utredare. Socialstyrelsen strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete och många kunniga kollegor som vill bidra till ett viktigt samhällsuppdrag – att värna hälsa, välfärd och allas lika tillgång till god vård och omsorg. Mer information om vår verksamhet och värdegrund hittar du på www.socialstyrelsen.se. Sista ansökningsdag är 2013-08-04. Ansök genom att trycka på knappen nedan. Ange diarienummer 261-30324/2013. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Fackliga företrädare för Saco, ST och Vårdförbundet når du via vår växel på 075-247 30 00.
Företag: Socialstyrelsen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker dig som vill arbeta med nordisk samordning av e-hälsofrågor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker dig som vill arbeta med nordisk samordning av e-hälsofrågor

Business Intelligence Konsult till Know IT Decision Helikopter
PerformIQ Företagspresentation Know IT Decision Helikopter är ett fristående bolag inom Know IT-koncernen och ingår i affärsområdet Decision. Företaget arbetar med konsultuppdrag inom området Business Intelligence med fokus på Datawarehouse, ETL processer och rapportering. Vår lokala närvaro säkerställer en god kundkännedom, ett starkt engagemang och en hög leveranssäkerhet. Dessutom använder vi hela koncernens styrka och specialistkompetens om det skulle behövas. Hos oss märks din insats, och du kan verkligen göra skillnad. Företaget har varit verksamt sedan 1998 och har kontor i centrala Stockholm. Läs mer på knowit.se/decision/helikopter Tjänstebeskrivning Har du erfarenhet inom Business Intelligence/Data Warehouse? Är du en problemlösare som inte räds nya utmaningar? Då kan du vara den vi söker! Knowit Decision Helikopter vill nu utöka sin konsultverksamhet och anställa fler erfarna konsulter inom Business Intelligence. Vi hjälper våra kunder att integrera system så att information blir tillgänglig och skapar då möjligheter för kunden att fatta mer lönsamma beslut. Det är stor efterfrågan på våra konsulter och vårt mål är att alltid erbjuda våra kunder de bästa tänkbara lösningarna specifikt för dem. Om lösningen inte finns så uppfinner vi den! Tjänsten som Business Intelligence konsult innebär utveckling av datawarehouse och informationsflöden hos våra kundföretag. Du kommer även att arbeta med integrering av olika databaser/informationssystem och bygga upp datawarehouse från grunden. Arbetet sker i projektform tillsammans med kollegor med spetskompetens inom respektive område. Drivkraft, kreativitet och professionalitet är avgörande egenskaper för att lyckas i rollen som konsult och vi lägger stor vikt vid din personlighet samt ambitionsnivå. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och bidrar till en positiv arbetsplats. Krav på person Vi söker dig som uppfyller följande krav; - Högskoleutbildning inom systemvetenskap, eller motsvarande - Erfarenhet inom Business Intelligence / Data Warehouse - Kunskaper i både svenska och engelska - Erfarenhet av någon av följande: Microsoft (SSIS, SSAS, SSRS, SQL Server), QlikView eller IBM (Cognos 10 & TM1) Som person är du driven, självgående och engagerad i ditt arbete. Du har en förmåga att kunna se förändringar och är öppen i ditt sätt att tänka inför nya lösningar. Vidare är du affärsorienterad och har en positiv inställning som vittnar om att det mesta är möjligt. Du agerar professionellt i ditt arbete vilket innebär att du strukturerat utför ditt arbete med noggrannhet och alltid kommer till avslut med dina projekt. Du är en lagspelare som är van att ta eget ansvar. Den personliga lämpligheten kommer vara avgörande vid tillsättningen av denna tjänst. Det är meriterande om du tidigare har tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna i din ansökan vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt detta har påverkat dig som person.. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas inom Business Intelligence och samtidigt vara en stor del av företagets utveckling! Start: Enligt överenskommelse Omfattning: Heltid Arbetstid: Kontorstid Plats: Stockholm I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Caroline Palm, Rekryteringskonsult, på 08-410 575 01. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan således komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Företag: PerformIQ AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Business Intelligence Konsult till Know IT Decision Helikopter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Business Intelligence Konsult till Know IT Decision Helikopter

Sjuksköterska/Receptionist, Stockholm
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris.       Hotell Mörby är Stockholms enda Patienthotell och är beläget vid Danderyds sjukhus. Hotellet har 70 rum som nyttjas av nyblivna föräldrar med sina babysar, samt andra patientkategorier. Vid plats tar vi också emot externa gäster och vi finns därför med på olika bokningssighter. Vi sköter också städning, konferens och restaurangverksamheten på hotellet och samarbetar tätt med övriga personalgrupper. Hotellet är öppet dygnet runt, året runt, vilket innebär att dem vi skall rekrytera måste kunna jobba både dag och natt. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av: Ett spännande, varierande och väldigt positivt sjuksköterskejobb, men nu också som receptionist med sedvanligt receptionistarbete såsom in- och utcheckning, bokning samt kioskförsäljning, en del administration och telefonväxelarbete förkommer också. Du skall också kunna ge lättare sjukvård/medicinsk service till våra patientgäster och få dem att känna sig trygga på hotellet. Kvalifikationer/Krav: Leg.sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet från akutsjukvården. Behärska officepaketet. Mycket goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift. Egenskaper: Serviceinriktad, flexibel och att kunna arbeta självständigt i ett ibland högt tempo. Det är en liten personalgrupp i receptionen så en bra samarbetsförmåga är också viktigt att ha.   Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, deltid, dag/kväll/natt Välkommen med din ansökan senast 21 juli 2013.     Befattning:  Receptionist/Telefonist/Sjukvårdsservice och Logistik Affärsområde: Sodexo AB Geografiskt läge:  Danderyd/Sverige Anställning:  Deltid/Tidsbegränsad anställning/Skift         Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska/Receptionist, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska/Receptionist, Stockholm

Barnsjuksköterskor
Akutvårdsavd. 64, Sachsska barn- och ungdomssjh Nu öppnar vi en ny akutvårdsavdelning och här får du ett roligt och varierande arbete i barnsjukvården. Arbetsuppgifter: Sachsska barn- och ungdomssjukhusets verksamhet har vuxit och vi öppnar nu en ny akutvårdsavdelning. Nu behöver vi bli fler medarbetare eftersom vi utökar antalet vårdplatser. Vi tar emot barn och ungdomar upp till 18 år, vilket gör att du träffar både små och stora barn. På vår arbetsplats händer det mycket under dygnets alla timmar och du får ett varierande jobb. Akutvårdssektionen består av en medicinsk akutmottagning med drygt 25 000 sökande per år samt vår nya akutvårdsavdelning 64 med 15 vårdplatser. Avdelningen beräknas vara klar i början av 2014. Vården kommer att inriktas på akut sjuka barn med kortare vårdbehov, i första hand infektionspatienter. Avdelningen har övervakningsplatser och vi kan ge CPAP-behandling. Välkommen till akutvårdssektionens positiva gäng som har en stark teamanda och ett varmt arbetsklimat. Du kommer att få många glada kollegor! Vi arbetar i SÖS-modellen vilket betyder att vi har ett individuellt schemaläggningssystem med poäng. På Sachsska barn- och ungdomssjukhuset har vi ett prestigefritt samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Vi satsar på friskvård för vår personal och Södersjukhuset har egna träningslokaler. Vi finns centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana. Obs! Om du har frågor om tjänsten under perioden 15 juli till och med 11 augusti, kontakta: Vårdenhetschef Bo Norberg, 08-616 47 78. Kvalifikationer: Barnsjuksköterska eller sjuksköterska med lång erfarenhet av barnsjukvård. Personliga egenskaper: Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Barnsjuksköterskor jobb, Barnsjuksköterskor Stockholm, Barnsjuksköterskor Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnsjuksköterskor

Vittra Brotorp växer vidare! Vill du förskollärare vara med?
Detta söker vi: Hösten 2012 flyttade vår skola in i helt nybyggda lokaler. Vi söker nu Dig som vill vara med oss i uppbyggnaden av verksamheten med barnens lust till lärande och utveckling i fokus. Vi tror att Du som söker en tjänst hos oss drivs av professionalitet, engagemang och en stark vilja att ge barn de allra bästa förutsättningar att lära och utvecklas till starka och trygga människor. Du ser stora möjligheter i att arbeta som ett team kring barnen, där värdegrund och kunskapssyn är delar som förenar oss.  I din natur är Du en person som hellre ser möjligheter än svårigheter och har entreprenörens sätt att tänka och lösa problem. Du är modig, drivande och energisk!   Om Du tidigare har varit med och startat upp eller omorganiserat en verksamhet ser vi det som ett plus. För denna tjänst är det ett krav på att du är utbildad förskollärare och det är meriterande om du även har ett par års erfarenhet från din yrkesroll. I vårt arbetslag ser vi alla barn tillsammans- Petra Lökkeberg, rektor och förskolechef Vittra Brotorp. Vill du vara med i i vårt förskolelag med hög förskollärarbehörighet och kompetens, sök denna tjänst idag! Vi erbjuder: Vittra Brotorp har en förskola som är inredd för att alla barn ska få möjlighet till att komma till sin rätt. Det är öppna och ljusa lokaler - miljön är anpassad utifrån hur barnen arbetar på bästa sätt och de olika behov som finns hos dagens barn och ungdomar. Vi utvecklar det digitala lärandet, det innebär att både förskola och skola arbetar mer digitalt för att få ett mer lustfyllt lärande. I verksamheten har vi I-phones, I-pads och datorer för att underlätta det digitala arbetet och den pedagogiska dokumentationen. Vi arbetar på ett tematiskt arbetssätt. Vår vision är att barnen tycker om sin förskola, de får hela tiden ett lustfyllt lärande i en trygg och utmanande lärmiljö med kompetenta pedagoger. Hos oss i Vittra möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje! Som pedagog hos oss har du ett nära samarbete med dina kollegor i arbetslaget och ni möts regelbundet för pedagogiska samtal och för att utvärdera och förbereda verksamheten. Vittra har attraktiva anställningsvillkor och erbjuder marknadsmässiga löner. Vittra har Kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar. Vill du veta mer om oss? Om du vill veta mer om Vittra Brotorp kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se. Vi har också en rekryteringsfilm ”Att jobba för Vittraskolorna” som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen. Låter detta intressant? Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 130831. Var vänlig att skicka in din ansökan snarast då tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tillträde augusti 2013 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% som inleds med 6 månaders provanställning. Om du har frågar angående Vittra Brotorp är du välkommen att kontakta rektor och förskolechef Petra Lökkeberg på tfn: 08-555 861 01 eller petra.lokkeberg@vittra.se   Vittra grundades 1993 och är idag ett av Sveriges ledande friskoleföretag med drygt 30 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor runt om i landet. Vittra är ett värderingsstyrt företag med en bärande idé om att bidra till ökade livschanser genom utbildning och lärande. Vår pedagogiska riktning utgår från samspelet mellan individ och gemenskap. Vittra ingår i Academedia.
Företag: Vittra för- och grundskolor
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vittra Brotorp växer vidare! Vill du förskollärare vara med? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vittra Brotorp växer vidare! Vill du förskollärare vara med?

Webbutvecklare PHP- och Frontend
Till vår kund söker vi en webbutvecklare med PHP- och frontend kompetens. Kunden, ett framgångsrikt bolag inom shipping, driver och utvecklar informationstjänster för handelssjöfarten i Europa, Medelhavet och Svarta havet. Företaget har 6 anställda och en unik spetskompetens inom språkteknologi. Företaget är inne i en expansiv fas internationellt och söker nu en lösningsorienterad web- och databasutvecklare. Arbetsplatsen är belägen i Gamla Stan, i centrala Stockholm, nära både T-bana och pendeltåg. Jobbeskrivning: Du kommer att arbeta med vidareutveckling av våra nuvarande två tjänster, både med att införa ny funktionalitet och att modernisera nuvarande plattformar. Nya projekt är i pipelinen och du tar även fram nya tjänster från grunden. Kompetenskrav: PHP (ca 5 års erfarenhet) Huvudparten av plattformen är skriven i PHP, därför är erfarenhet av komplex objektorienterad PHP av stor vikt. HTML, CSS, Javascript (ca 5 års erfarenhet) Hela vylagret är drivet av javascript, och stor tonvikt i tjänsten kommer att ligga på förbättringar i gränssnittet. MySQL, SQL (Ca 3 års erfarenhet) Datalagret är centralt för tjänsten och kunskap om transaktioner, query-optimering, index och performance tuning är önskvärd. Linux (Ca 3 års erfarenhet) Plattformen driftas i Red Hat-miljö och kunskap i RHEL, Fedora eller CentOS är mycket meriterande. Erfarenhet av virtualisering är också meriterande. Utbildning: Vi ser gärna akademiska meriter, men det är inget krav för rätt person. Som person bör du vara problemlösningsorienterad, självgående och pragmatisk. Förmåga att anpassa komplexitet efter kontext önskvärd. Startdatum: Snarast (med hänsyn till uppsägningstid) Längd: 6 månader som konsult via eWork, sedan tillsvidare anställning direkt hos kunden. Plats: Centrala Stockholm Arbetstid: 8.30-17.30. Språk: Flytande svenska. Vänligen ansök direkt via vårt system med ditt uppdaterade CV samt en motivering alt personligt brev som beskriver varför just du är rätt för denna tjänst  Vi intervjuar löpande. Är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi dig att ansöka omgående. Har du frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult: anna-karin.cederholm-wik@ework.se
Företag: eWork Scandinavia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare PHP- och Frontend jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare PHP- och Frontend


Sök lediga jobb Socialsekreterare Boxholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se