Socialsekreterare Boxholms kommun jobb - lediga jobb

Socialsekreterare Boxholms kommun jobb Socialsekreterare Boxholms kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Socialsekreterare Boxholms kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Socialsekreterare Boxholms kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Hemstädare- Stockholm

  2. Barnflicka- Danderyd

  3. SMED ELLER SVETSARE- Vallentuna

  4. Strukturerad trädgårdsanläggare sökes- Stockholm

  5. PIZZABAGARE- Stockholm

  6. Kommunikatörer- Stockholm

  7. Ma/No-lärare- Stockholm

  8. Enhetschef- Solna

  9. Rörtrådssvetsare- Botkyrka

  10. Driftsansvarig inom hemtjänst/Sjuksköterska- Stockholm


Mer beskrivning

Hemstädare
Genom att erbjuda våra kunder olika hushållsnära tjänster förenklar vi vardagen och minskar stressen för dem. på så sätt hoppas vi att de kan uppleva en förhöjd livskvalitet. Enligt kunderna är det något vi verkligen lyckas med! Vi ställer höga krav på oss själva när det gäller ärlighet, ansvarskänsla, tålamod och engagemang för att kunden ska känna sig trygg. Arbetsuppgifter: Nedanstående är exempel på de vanligaste förekommande arbetsuppgifterna: Dammsugning, Dammtorkning av t ex möbler, lampor, prydnadssaker, hyllor och tavlor, Våttorkning, Skurning, Rengöring av badkar/dusch och toalett, torkning av badrumsskåp, rengöring av kran och handfat, torkning av badrumsväggar, Yttre rengöring av vitvaror, Torkning av fläkt, Rengöring av disk- och köksbänkar, spis och kakel, Torkning av golvlister, dörrar, karmar, kontakter, fönsterbrädor, fria ytor, Putsning av speglar. Även Flyttstädning, Fönsterputsning, Strykning och viss hjälp med tvätt kan förekomma. Kvalifikationer: Du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med hemstäd. Du bör även vara Flexibel, Självständig, Noggrann, Ansvarsfull och känna Yrkesstolthet. Har du arbetat med hemstädning tidigare så vet du att det krävs en hel del kunskap om redskap och olika medel (givetvis får du även utbildning hos oss men grundkunskapen besitter du redan).
Företag: Rut gör Rent Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Hemstädare jobb, Hemstädare Stockholm, Hemstädare Rut gör Rent Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemstädare

Barnflicka
2013-06-28 BARNFLICKA SÖKES Ensamstående funktionshindrad mamma Maria Eggers(skådespelerska) söker positiv barnflicka till sin 5-åriga son. Arbetstid deltid ca 3 dagar i veckan 2 vardagar samt en helg dag (hämta på dagis,vardagar) för att besöka modern. NVC (non violence kommunication/finns på nätet) spelar stor roll i hemmet och därför söks personer som vill lära sig mer om detta. Vi ser absolut viktigt att du är empatisk tar egna initiativ o framför allt ansvarstagande o lekfull. SER gärna att du är över 25 år. Vi kommer att ge all info o ha återkommande möten om NVC o bemötande.
Företag: Maria Eggers
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Barnflicka jobb, Barnflicka Danderyd, Barnflicka Maria Eggers
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnflicka

SMED ELLER SVETSARE
Hasselbergs Smide är ett familjeföretag i Frösunda, Vallentuna. Vi har i 25 års tid tillverkat räcken, trappor ,grindar mm. i smide och konstsmide.Kunderna är ofta privatpersoner som önskar vackra smides och konstsmidesarbeten. En tillfällig arbetsbelastning gör att vi söker hjälp för ca 3 månader. Arbetsuppgifterna är i första hand tillverkning av smidesräcken o. dyl. Vi söker en smed eller svetsare, svensktalande eller engelsktalande Gärna boende i Vallentuna eller närort. Flerårig erfarenhet och noggrannhet nödvändig. Heta arbeten licens samt körkort önskvärt.
Företag: Hasselbergs Smida
Ort: Vallentuna
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga SMED ELLER SVETSARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SMED ELLER SVETSARE

Strukturerad trädgårdsanläggare sökes
Verksamhetsbeskrivning Vi på Olea markskötsel AB har jobb för dig som är i början av karriären och för dig med erfarenhet. Nu i sommaren behöver vi förstärkning som kan förlängas till vintern med snöskottning. Våra objekt finns i södra Stockholm, där vi arbetar med olika bostadsrättsföreningar, parker och skolor. Vi arbetar ofta i team men det förekommer också ensamarbete. Arbetsuppgifter För att passa in i tjänsten som trädgårdsanläggare hos Olea AB ska du ha vana av att utföra uppgifter såsom gräsklippning, häckklippning, rabattvård etc. Kurs och certifikat i Heta arbeten är meriterande samt maskinförarutbildning och erfarenhet av arbete med trädgårdsanläggning. B-körkort är ett krav ! Du bör vara strukturerad i ditt arbetssätt då det stundom förekommer en hög arbetsbelastning där stress är ett vanligt inslag. Du har ett självgående och strukturerat arbetssätt och trivs med eget ansvar. Ett serviceinriktat förhållningssätt och en god samarbetsförmåga är viktiga förutsättningar för att lyckas i denna tjänst.
Företag: Olea Markskötsel AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Strukturerad trädgårdsanläggare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strukturerad trädgårdsanläggare sökes

PIZZABAGARE
Råcksta Krog i Vällingby/Råckstaområdet söker omgående en erfaren och duktig pizzabagare på heltid. Lön efter överenskommelse. Arbetstiderna är från 13:00. Möjlighet till personallägenhet i Råcksta finns. Ring Bulent på nummer 070-218 50 00.
Företag: Defne restaurang
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga PIZZABAGARE jobb, PIZZABAGARE Stockholm, PIZZABAGARE Defne restaurang
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PIZZABAGARE

Kommunikatörer
Vi söker kommunikatörer till ThorenGruppen AB. Kommunikatörerna ska representera och sälja in våra skolor via skolbesök, mässor och liknande events. Vi söker goda ambassadörer till vår verksamhet. Som person ser vi att du är social, positiv, stresstålig och har lätt att samarbeta. Du besitter eget stort driv , brinner för att hitta lösningar och har förmågan att etablera och utveckla relationer. Att nå uppsatta mål, sprida energi och att vara ett föredöme i engagemang och kvalitet är en självklarhet för dig. Det ska vara kul att gå till jobbet och vi känner att vi har ett innehållsrikt och intressant arbete. Körkort och bil är ett plus då arbetet kommer att ske i hela Stockholmsregionen, dock inte ett krav. Uppdraget börjar i slutet av september och sträcker sig fram till februari 2014. Det finns god chans till fortsatt arbete efter det. Välkommen med din ansökan via e-post. Vi kommer att kalla till information om tjänsten samt kortare intervjuer i augusti.
Företag: Thoréngruppen AB TBS Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunikatörer jobb, Kommunikatörer Stockholm, Kommunikatörer Thoréngruppen AB TBS Stockholm
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunikatörer

Ma/No-lärare
Carlsson skola är en fristående F-9 skola som ägs av en ideell förening där föräldrar som har barn på skolan är medlemmar. På Carlssons Skola når vi höga resultat. Anledningen är att vi är engagerade och kunniga lärare, som väcker elevernas lust till lärande. Vi har ett ständigt pågående kollegialt samarbete och känner en glädje i att utveckla oss själva och våra elever. Nu ska två av våra kollegor vara tjänstlediga och vi vill därför erbjuda dig det här unika tillfället att komma och arbeta hos oss. Beskrivning av arbetsuppgifter: Vikariat under läsåret 2013/14 med 100% tjänstgöring i åk 7-9 med ev möjlighet till förlängning. Start 14 augusti. Du kommer att vara mentor i åk-7. Beskrivning av kvalifikationer: För oss är dina akademiska kvalifikationer och dina personliga egenskaper viktiga och du måste vara behörig. Det är också viktigt att du kan leda eleverna så att de utvecklar sina kunskaper och förmågor. Samarbetet kollegor emellan är som du redan förstått mycket viktigt.
Företag: Carlssons Skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ma/No-lärare jobb, Ma/No-lärare Stockholm, Ma/No-lärare Carlssons Skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ma/No-lärare

Enhetschef
Verksamhetsområde Investering är ett av Trafikverkets fyra verksamhetsområden med ansvar för 2800 investerings- och förbättringsprojekt, från förstudie till byggande. Verksamheten finns i hela landet och har en omsättning på cirka 14 miljarder per år. Som ledande beställare har verksamhetsområdet Investering en unik möjlighet att påverka branschens effektivitet och bidra till en ökad produktivitet och innovationsgrad på anläggningsmarknaden. Arbetsuppgifter Som enhetschef kommer du att ansvara för styrning och ledning av en grupp medarbetare på den operativa enhetsnivån inom området projektledning på distriktet. Verksamheten omfattar 15 medarbetare och lika många konsulter samt en stor mängd kontrakt med våra leverantörer. Du kommer att ingå i ledningsgruppen på distriktsnivå. Enhetschefen inom projektenheten i Stockholm har ansvar för att genomföra en portfölj av väg och järnvägsprojekt i Stockholmsområdet. I investeringsportföljen ingår projekt både i planering, byggande och under överlämnande till förvaltning. Du kommer att ansvara för att projekten genomförs på ett effektivt, strukturerat och affärsmässigt sätt utifrån givna uppdrag och genom att vara en tydlig, kompetent och renodlad beställare. En viktig del i arbetet är att samverka med våra interna uppdragsgivare samt med berörda myndigheter, företag, intresseorganisationer och allmänheten. Det är viktigt med en helhetssyn på verksamheten och att sätta enskilda projekt i ett större sammanhang, till den färdiga anläggningen och till trafikverkets uppdrag att skapa samhällsnytta. I det pågående interna och externa effektiseringsarbetet, där renodlingen av beställarrollen är en viktig del, har enhetschefen som verksamhetsansvarig en nyckelroll. Kvalifikationer Vi söker dig med examen från teknisk högskola eller utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du ska ha minst 5 års erfarenhets från chefsroll med personalansvar. Du ska också ha erfarenhet från att leda omfattande förändringsarbete. Det är meriterande med kunskap om projektledning innefattande erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen inom projektering, entreprenad- eller byggherrerollen. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom att du är målmedveten, resultatorienterad och affärsmässig. Du har integritet och intresse av att entusiasmera och utveckla medarbetare och arbetsteam samt en god samarbetsförmåga och är bra på att leda i förändring. Som chef i Trafikverket förväntas du vara resultat- och utvecklingsinriktad. Ditt ledarskap utvecklar medarbetare och organisation. Att agera med god etik och moral är självklart för dig.
Företag: Trafikverket
Ort: Solna
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Solna, Enhetschef Trafikverket
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Rörtrådssvetsare
AB SMEDERNA Med innovation och helhetstänkande har AB Smederna under sina 20 år utvecklat det traditionella byggnadssmidet till en av landets främsta tillverkningsindustri inom stålbyggnadsbranschen. Gedigen erfarenhet och kompetens i kombination med modern teknologi driver verksamheten genom en avancerad tillverkningsprocess med sekundsnabbhet och millimeterprecision.300 ton stål flödar varje månad genom denna tillverkning för att sedan överlämnas till Smedernas montörer. Uppdragen består av allt från hisstommar till stora stålstommar i gallerior och arenor. Vill Du vara med på vår storsatsning inför framtiden? Vi söker 2 st. licensierade rörtråds-svetsare! Låter det här intressant - välkommen med Din ansökan snarast !
Företag: Smederna Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Rörtrådssvetsare jobb, Rörtrådssvetsare Botkyrka, Rörtrådssvetsare Smederna Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörtrådssvetsare

Driftsansvarig inom hemtjänst/Sjuksköterska
Adonis Omsorg AB är ett privat vårdföretag med hemtjänst. Vi söker nu en: Sjuksköterska/Samordnare/Arbetsledare/Biståndshandläggare Arbetsuppgifter: Ansvarig för den dagliga driften i ett hemtjänstföretag. Kvalifikationer: Adekvat högskoleutbildning, ex. med inriktning mot socialt arbete, minst 2 års erfarenhet inom äldreomsorgen och/eller personer med funktionsnedsättning med utgångspunkt från socialtjänstlagen, varav minst 1 år sammanhängande praktisk erfarenhet av arbetsledning (ekonomi, personal, verksamhetsansvar) heltid, eller biståndshandläggare heltid. Erfarenheten ska vara förvärvad under de senaste 10 åren. Om ej högskoleutbildning, ska kunna redovisa kompetens med 3 års praktisk erfarenhet som arbetsledare (ekonomi, personal, verksamhetsansvar). Heltid inom äldreomsorgen och/eller personer med funktionsnedsättning med utgångspunkt från socialtjänstlagen. Erfarenheten ska vara förvärvad inom de senaste 10 åren.
Företag: Adonis Omsorg AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Driftsansvarig inom hemtjänst/Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driftsansvarig inom hemtjänst/Sjuksköterska


Sök lediga jobb Socialsekreterare Boxholms kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se