Socialsekreterare till familjestödsenheten jobb - lediga jobb

Socialsekreterare till familjestödsenheten jobb Socialsekreterare till familjestödsenheten jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Socialsekreterare till familjestödsenheten. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Socialsekreterare till familjestödsenheten. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Golvläggare- Norrtälje

  2. Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö- Värmdö

  3. Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö- Värmdö

  4. grundskollärare åk 2-3- Stockholm

  5. Lärare i fy, ke, tk högstadiet- Stockholm

  6. Mediasäljare- Stockholm

  7. Projektledare inom fastighetsautomation- Huddinge

  8. VVS-Handläggare- Stockholm

  9. XPO söker säljledare!- Stockholm

  10. Junior VVS-Ingenjör- Stockholm


Mer beskrivning

Golvläggare
Vi söker en mattläggare med minst 3 års erfarenhet. För tjänsten krävs att du är självständig och har social kompetens. Dina arbetsuppgifter består av mattläggning i våtrum, linolium och trägolv.
Företag: ANDERS GOLV AKTIEBOLAG
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Golvläggare jobb, Golvläggare Norrtälje, Golvläggare ANDERS GOLV AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Golvläggare

Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö
Nanny Sweden AB erbjuder tjänster inom barnpassning till kunder i Stockholmsområdet. Nu söker vi en barnvakt till uppdrag på Värmdö. Till detta uppdrag söker vi dig som har stor erfarenhet av barn och barnpassning. Uppdraget är ca 3 timmar per vecka och startar i augusti. Uppdraget handlar om att ta hand om familjens två barn som är 4 och 1,5 år. Familjen behöver din hjälp 1 eftermiddag per vecka ca kl 15.30-18.30. Uppdraget innefattar hämtning av barnen, passning, lek och även matlagning, undanplockning. Är du lekfull, barnkär, flexibel, ansvarsfull och ordningsam? Då är du rätt person för Nanny Stockholm. Ett jobb som barnvakt passar dig som: - Är studerande eller har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar/kvällar från kl 15.00. - Söker långsiktigt uppdrag hos våra familjer/kunder. Vi erbjuder bra lön, ett flexibelt och roligt arbete samt utbildning i Barnsäkerhet & Första Hjälpen. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Företag: NANNY SWEDEN AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö

Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö
Nanny Sweden AB erbjuder tjänster inom barnpassning till kunder i Stockholmsområdet. Nu söker vi en barnvakt till uppdrag på Värmdö. Till detta uppdrag söker vi dig som har stor erfarenhet av barn och barnpassning. Uppdraget är ca 3-4 timmar per vecka och startar i augusti/september. Uppdraget handlar om att ta hand om familjens barn som är 6 år. Familjen behöver din hjälp 1 eftermiddag per vecka (helst tisdagar) ca kl 16.00-19.00/20.00. Uppdraget innefattar hämtning av barnet, passning, lek och även matlagning, undanplockning. Är du lekfull, barnkär, flexibel, ansvarsfull och ordningsam? Då är du rätt person för Nanny Stockholm. Ett jobb som barnvakt passar dig som: - Är studerande eller har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar/kvällar från kl 15.00. - Söker långsiktigt uppdrag hos våra familjer/kunder. Vi erbjuder bra lön, ett flexibelt och roligt arbete samt utbildning i Barnsäkerhet & Första Hjälpen. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Företag: NANNY SWEDEN AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nanny Stockholm söker barnvakt till Värmdö

grundskollärare åk 2-3
Vasa byskola den lilla skolan med det stora hjärtat söker nu en ny medarbetare. Vasa byskola startade sin verksamhet ht-11 och har till ht-13 förskoleklass till åk 3. Skolan växer varje år med nya förskoleklasselever och kommer fullt utbyggd vara en f-6 skola. I samma byggnad finns även Vasa förskola som startade sin verksamhet under vt-13. Skolan ligger mitt i stan men med den lummiga grönskan utanför. Observatorielunden finns precis utanför för fönstren och Vasaparken ett par kvarter bort. Vi eftersträvar ett individ anpassat arbetssätt. Vi har valt att fokusera på hållbar utveckling och ett naturvetenskapligt arbetssätt. Grundskollärare examen är ett krav för dig som söker. Utöver lärarexamen vill vi att du ska kunna bidra med aktiviteter på fritids ca 2 eftermiddagar i veckan. I Vasa byskola känner alla vuxna ett stort ansvar för alla barn. Samarbetsförmåga och ansvarskänsla värderas högt bland vår personal. Vi söker därför en person som är van att ta egna initiativ och fatta beslut tillsammans med övriga i personalgruppen. Vi söker nu en grundskollärare för ett vikariat på 1 år till årskurs 2-3. Eftersom skolan växer varje år finns det möjlighet till fortsatt tjänst. Du som söker tjänsten ska ha: behörighet att under visa mot åk1-3 behörighet i ma och sv, no arbetat minst ett par år Önskemål: behörighet i slöjd eller musik Låter det som något för dig? Tveka inte utan skicka in din ansökan. Vi kommer att hålla fortlöpande intervjuer.
Företag: VASA BYSKOLA
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga grundskollärare åk 2-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: grundskollärare åk 2-3

Lärare i fy, ke, tk högstadiet
Lärare i fy, ke, tk, Franska skolan, Stockholm En plats. Franska skolan är en svensk friskola som följer svensk läroplan. Undervisningen sker på svenska och eleverna läser franska från förskoleklass. Kunskaper i franska språket är inget krav, dock meriterande. Verksamheten omfattar 950 elever från grundskolans förberedande klass till gymnasiet, samt 120 anställda. Skolan ligger i centrala Stockholm vid S:t Johannes kyrka. Information om ledig tjänst: Vi söker en behörig lärare i fy, ke, tk, högstadiet Arbetstid/varaktighet : Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, heltid. Tillträde: 7 augusti 2013 Lön: Fast lön Kollektivavtal finns. Ansökan: Sista ansökningsdag 20130804. Sökande kallas till intervjuer i början av augusti. Ansökan märkt "Tjänst MaF". Då vi byter datorer och datasystem så ska ansökan skickas med brev till: Franska Skolan Att: Margareta Forsberg Box 1344 111 83 Stockholm
Företag: Franska skolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fy, ke, tk högstadiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fy, ke, tk högstadiet

Mediasäljare
Tjänstebeskrivning: Tjänsten är på heltid och innehåller till största del bearbetning via telefon. Ansvaret är text- och eftertextförsäljning i magasin. Du jobbar med några av branschens största magasin inom sin nisch och ansvarar för en aktiv kundlåda där mångåriga affärsrelationer skall vårdas - och nya tas genom sedvanlig prospektbearbetning. Du har ett högt driv och hög energi, bra attityd, är kompetent till ditt sätt och har ett professionellt uppträdande. Du trivs med att jobba mot deadlines och är en tävlingsmänniska som älskar att göra affärer. Vidare tror vi att du har viss erfarenhet från medieförsäljning och är bra på att skapa långsiktiga relationer med befintliga och nya kunder. Vi erbjuder fast lön, individuell provision och gruppbonus då vi både jobbar mot egna budgetmål som gemensamma gruppmål. Förtjänstmöjligheterna är goda vid bra försäljningsresultat. Vårt mål är att du skall vara/bli en högpresterande och framgångsrik säljare. Vi jobbar med några av marknadens starkaste varumärken inom magasin och kvällspress och du skulle komma till ett gäng som jobbar hårt för att nå våra högt uppsatta mål. ...men vi glömmer inte bort att ha roligt under resans gång. Vi sitter centralt i Stockholms innerstad
Företag: STOCKHOLM ADSALES GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Mediasäljare jobb, Mediasäljare Stockholm, Mediasäljare STOCKHOLM ADSALES GROUP AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mediasäljare

Projektledare inom fastighetsautomation
Ref nr: 140548 Placering: Huddinge Organisation: Infrastructure & Cities Sector Hos Siemens 370 000 medarbetare i 190 länder finns kunskapen och kompetensen att utveckla innovativa produkter, lösningar och tjänster inom områdena infrastruktur, industri, energi, hälso- och sjukvård. Med världens största miljöportfölj bidrar vi dessutom till en hållbar framtid. I Sverige har Siemens funnits sedan 1893 och vi firar i år 120-årsjubileum. Vi är nästan 5 000 medarbetare på ett 40-tal orter och söker ständigt efter nyfikna och öppna kollegor. Kanske precis som du? Till Infrastructure & Cities Sector, Building Technologies, med placering i Huddinge söker vi en projektledare inom fastighetsautomation. Vilka är mina arbetsuppgifter? - Som projektledare kommer du att leda kundprojekt inom fastighetsautomation och energieffektivisering inom area Stockholm. Du kommer att tillsammans med ditt projektteam driva projektet i alla faser från uppstart till överlämning av färdigt projekt till våra kunder och serviceavdelningen inom Siemens. - Du har även ett nära samarbete med säljare redan under försäljningsfasen av våra lösningar. - Du har ekonomiskt ansvar för projekten och är kontaktperson mot kunder, leverantörer, medlemmar i projektteamet samt övriga kontaktytor i vår organisation. - Som projektledare deltar du på bygg-, leverantörs-, kontraktsparts- och kvalitetsmöten. - Du ansvarar för samordning, resursplanering och styrning av samtliga aktiviteter i projektet så att det blir utfört på bästa sätt inom fastställd kontrakts-, kostnads- och tidsram. - Du driver projekt enligt Siemens globala projektprocess PM@Siemens, säkerställer leveranser, upprättar och följer projekten i våra planeringsverktyg samt kontinuerligt rapporterar utvecklingen av projekten. Vad krävs av mig? - För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har minst fem års erfarenhet som projektledare inom teknikområdet fastighetsautomation, energieffektivisering, styr- och reglerteknik eller annat närliggande tekniskt område. Flerårig erfarenhet som projektledare för närliggande tekniska projekt kan ses som likvärdigt meriterade. - Du har vana av förhandling och trivs med att diskutera såväl affärsmässiga som tekniska lösningar. Även erfarenhet av ekonomi i form av projektbudget, kalkyler, tid- och resursplanering är meriterande för tjänsten. Erfarenhet och kunskap inom entreprenadjuridik ses som meriterade. - Vi värdesätter dina goda ledaregenskaper och din förmåga att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos dina projektmedlemmar. - Du har stora möjligheter att själv driva och planera ditt arbete vilket gör att vi ställer krav på att du är självgående, strukturerad samt har kapacitet, och trivs med, att hantera många olika parallella uppgifter och projekt i olika faser. - Du kommunicerar med enkelhet i tal och skrift på både svenska och engelska. Du är van att arbeta med datorer som hjälpmedel och kan hantera system för projektgenomförande och ekonomisk uppföljning. - Tjänsten innebär resor till våra projekt och kunder i regionen varför körkort är ett krav i tjänsten. För mer info se: www.siemens.se/bt Du är välkommen med din ansökan via siemens.se/ledigajobb senast den 11 augusti 2013.
Företag: Siemens AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare inom fastighetsautomation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare inom fastighetsautomation

VVS-Handläggare
Easypeak är ledande specialister på search och headhunting. Vi förändrar människors vardag. Vi hjälper dagligen arbetsgivare och arbetssökare att finna varandra. Vår drivkraft är att hitta rätt person till rätt plats vid rätt tidspunkt. Under 2012 hjälpte vi våra kunder att genomföra ungefär 200 rekryteringar utav såväl young professionals, erfarna specialister till chefer. Vår kund Fürst VVS- & Energiteknik AB har erbjudit fastighetsägare kvalificerade konsulttjänster inom VVS- och energiteknik i över 20 år. Fürst VVS- & Energiteknik AB är ett familjärt företagbeläget i vackra Sollentuna med goda kommunikationsmöjligheter. Företaget har idag 11 anställda. Fürst VVS- & Energiteknik AB söker nu en VVS-Handläggare. Dina arbetsuppgifter Du kommer i huvudsak att arbeta som handläggare och konstruktör för delar av deras projekteringsuppdrag. Du kommer arbeta nära övriga konstruktörer och stötta dem med din expertis. Du kommer att arbeta med både rör-, vent- och styrfrågor i projekten. Många av deras uppdrag berör utöver rena VVS projekteringsuppdrag även energifrågor i alla typer av fastigheter och en stor del av uppdragen är utredningar av olika slag. Huvudparten av deras uppdrag är åt kommunala fastighetsägare och innefattar uppdrag så som skolor, förskolor, sport- och simhallar mm. Även uppdrag i kontor, industri och bostäder förekommer. Vem är du? Du bör ha flera års erfarenhet av VVS- projektering och behärskar konstruktionsprogram så som AutoCAD och MagiCAD. Goda kunskaper inom både rör och luft är ett måste. Erfarenhet av projektledning, projekteringsledning och installationssamordning är en merit. Att du är flexibel och kan jobba under deadlines och uppsatta mål ser vi som en självklarhet. Fürst erbjuder En arbetsplats där alla syns och hörs med korta beslutsvägar, högt i tak och att alla anställda skall trivas på arbetet. Möjligheten att få arbeta i roliga och varierande projekt. Man satsar mycket på personalen och åker årligen på olika aktiviteter. Deras traditionella julfest är mycket uppskattat bland personal och anhöriga. Frågor? Rekryterare: Veronica Andersson Telefonnummer: 0841200346 veronica.andersson@easypeak.se
Företag: Easypeak AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga VVS-Handläggare jobb, VVS-Handläggare Stockholm, VVS-Handläggare Easypeak AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VVS-Handläggare

XPO söker säljledare!
XPO Field Marketing Services AB tillhandahåller tjänster inom Field Marketing och säljdrivna event. Vi tar ut produkten eller tjänsten bland folk och med hjälp av bra erbjudanden och duktiga säljare värvar vi nya kunder åt våra uppdragsgivare. Nu inför Q3 utökar vi med fler attraktiva kampanjerbjudanden och fler säljteam. Vi söker därför ytterligare två säljande teamledare-trainees för våra uppdrag. Tjänsten innebär en möjlighet att tillsammans med Säljcoach och Säljchef få bygga upp ett effektivt säljteam och ansvara för resultat, kvalitetsäkring och målstyrning. Ett av verktygen är att du leder vägen med egen försäljning. Vi söker därför dig som vill vidare inom branschen men inte är rädd för utmaningen. Självklart har du möjlighet att gå vidare i karriären och med tiden utvecklas vidare från Teamledare till en av våra säljcoacher eller säljchefer. Vi har en ledande position inom vår bransch och vi har en mycket god relation med våra uppdragsgivare på grund av vårt engagemang och driv. Du skall passa i vårt team och din personlighet och målfokus väger tungt. Vem söker vi? Du skall ha tidigare erfarenheter från försäljning. Ansikte till ansikte eller telemarketing. Du behöver inte komma från en ledarroll men viljan att komma dit och att få utvecklas och klättra ska definitivt finnas hos dig. Vi ser helst att du har körkort. (egen bil är inget krav) Skicka in en ansökan med tidigare erfarenheter, resultat och framförallt några rader om varför du är en person som kan, vill och är beredd att lyckas inom field marketing och personlig försäljning. Då kontaktar vi dig för ett personligt möte. Vi slår varje dag nya rekord - vi söker nu dig som vill vara med och fortsätta den trenden under 2013 tillsammans med oss. www.xpofms.se
Företag: XPO FIELD MARKETING SERVICES SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga XPO söker säljledare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: XPO söker säljledare!

Junior VVS-Ingenjör
Easypeak är ledande specialister på search och headhunting. Vi förändrar människors vardag. Vi hjälper dagligen arbetsgivare och arbetssökare att finna varandra. Vår drivkraft är att hitta rätt person till rätt plats vid rätt tidspunkt. Under 2012 hjälpte vi våra kunder att genomföra ungefär 200 rekryteringar utav såväl young professionals, erfarna specialister till chefer. Vår kund Fürst VVS- & Energiteknik AB har erbjudit fastighetsägare kvalificerade konsulttjänster inom VVS- och energiteknik i över 20 år. Fürst VVS- & Energiteknik AB är ett familjärt företagbeläget i vackra Sollentuna med goda kommunikationsmöjligheter. Företaget har idag 13 anställda. Easypeak söker nu för Fürst VVS- & Energiteknik AB:s räkning en junior VVS-Ingenjör Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som konstruktör på våra VVS-projekteringsuppdrag. Du bör vara intresserad av att arbeta både med rör- och ventilationsprojektering. Du kommer även att arbeta med energiutredningar och energideklarationer. Du bör kunna arbeta med olika typer av arbetsuppgifter och uppdrag. Huvudparten av våra uppdrag är åt kommunala fastighetsägare och innefattar uppdrag så som skolor, förskolor, sport- och simhallar mm. Även uppdrag i kontor, industri och bostäder förekommer. Vem är du? Du skall ha datorvana och kunna rita i Auto-CAD, gärna med applikationen MagiCAD. Du skall ha utbildning som VVS-konstruktör och/eller utbildning som energiingenjör. Fürst erbjuder En arbetsplats där alla syns och hörs med korta beslutsvägar, högt i tak och att alla anställda skall trivas på arbetet. Möjligheten att få arbeta i roliga och varierande projekt. Vi satsar mycket på personalen och åker årligen på olika aktiviteter. Vår traditionella julfest är mycket uppskattat bland personal och anhöriga. Frågor? Rekryterare: Veronica Andersson Telefonnummer: 08-41200346 veronica.andersson@easypeak.se
Företag: Easypeak AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Junior VVS-Ingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior VVS-Ingenjör


Sök lediga jobb Socialsekreterare till familjestödsenheten

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se