Socionom barn och familj IFO Ref nr 2013 187 jobb - lediga jobb

Socionom barn och familj IFO Ref nr 2013 187 jobb Socionom barn och familj IFO Ref nr 2013 187 jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Socionom barn och familj IFO Ref nr 2013 187. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Socionom barn och familj IFO Ref nr 2013 187. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. 19-årig tjej söker personlig assistent- Täby

  2. Music teacher/ After-school care leader- Stockholm

  3. Förskollärare- Stockholm

  4. Sv/So lärare åk 6-9 till Lunaskolan- Stockholm

  5. Barnvakt/Barnflicka Lidingö 1-2 em/v- Stockholm

  6. Kökstjänst - arbete i Barnimperiets förskolas mo- Stockholm

  7. Gymnasielärare i: Bilogi och Kemi- Stockholm

  8. Redovisningskonsult- Värmdö

  9. Kontrollant- Stockholm

  10. Lärare i grundskolans tidigare år- Norrtälje


Mer beskrivning

19-årig tjej söker personlig assistent
Jag bor tillsammans med min familj i Täby och går även där i gymnasiet. Då en av mina assistenter nu ska studera vidare söker jag en ny assistent, gärna en ung tjej. Din arbetsplats är där jag befinner mig, i skolan, hemma eller "på stan", ibland även på semester på annan ort. Jag har inget verbalt språk så jag behöver assistans med kommunikation och med allt annat som hör till vardagen, därför är det viktigt att du är inkännande. Det är även viktigt att du är flexibel, ansvarsfull och lyhörd. Jag vill att du ska vara positiv, ser möjligheter hellre än svårigheter och kan ta initiativ. Du ska kunna arbeta självständigt men också samarbeta vid dubbelassistans. Jag gillar bland annat musik, kläder, smink, och på min fritid vill jag shoppa, baka, träffa kompisar som andra ungdomar. Du ska ge mig möjligheten att göra detta. Du ska också hjälpa mig med min fysiska träning som är viktig för mig. Tidigare erfarenhet är meriterande, men inte avgörande. Viktigast är dina personliga egenskaper! Önskvärt är att du är bosatt i eller nära Täby. SÖK TJÄNSTEN HÄR http://w1.jag.se/22642662
Företag: Brukarkooperativet JAG Serviceaktiebolag
Ort: Täby
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga 19-årig tjej söker personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 19-årig tjej söker personlig assistent

Music teacher/ After-school care leader
Europaskolan Södermalm is one of the two authorized IBO primary schools in Stockholm. ES educates over 250 students from grades k-9 according to the IBO and Swedish National curriculum models with an emphasis on language and mathematics instruction. To learn more about IBO visit their website at www.ibo.org. ES is now seeking a substitute music educator for the academic year beginning in August 2013. Duties include teaching music to students for grades 0-5 according to the IBO and Swedish National Curriculum models and in the After-school Care Center. Applicants should be native English speakers, but special consideration will be made for applicants with experience teaching in English and/or international teaching experience.
Företag: Europaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Music teacher/ After-school care leader jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Music teacher/ After-school care leader

Förskollärare
Vi söker en förskollärare med minst fem års erfarenhet i yrket till vår förskola fr.o.m. 2013-08-05 (senare startdatum är också möjligt). Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Förskolan har 2 avdelningar; Jollen (1-3 år) och Skeppet (3-6 år). Vi har totalt 28 barn fördelade på dessa avdelningar. På varje avdelning arbetar 2-3 förskollärare och barnskötare. Vi har också en dramapedagog. Den tjänst vi söker dig till är förlagd på Skeppet. Vi driver en Reggio Emilia-inspirerad verksamhet och är stolta över att ha engagerad personal som ger barnen kunskap, utvecklingsmöjligheter, trygghet, omsorg och glädje i en positiv miljö. Våra lokaler ligger ett stenkast från Fridhemsplan med närhet till flera trevliga parker runt omkring dit vi ofta går med barnen. Vi åker också enkelt på andra utflykter som t.ex. på teater, till museum, och ut till skogen då tunnelbana/buss finns i närheten. Förskolans öppettider är 7.45-17.00. Vi söker dig som är initiativrik, positiv och tycker om att driva den pedagogiska utvecklingen på din arbetsplats. Du bör ha lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du är strukturerad och trygg i dig själv. Tjänsten innebär huvudansvar för Skeppets pedagogiska verksamhet, därför är erfarenhet av avdelningsansvar eller liknande meriterande. Även erfarenhet av Reggio Emilia-pedagogik är meriterande. Förskolan har som mål att integrera ny teknik i pedagogiken, bl.a. med iPad. Vi vill att du som söker tjänsten tycker att det är roligt att vidareutveckla ditt arbetssätt med allt vad ny teknik kan erbjuda, och att du kan ta en drivande roll i förskolans utveckling inom detta område. Vi erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö där barnet sätts i centrum, och där du har stora möjligheter att påverka den pedagogiska verksamheten. Dessutom erbjuder vi dig: * Fyra veckors sammanhängande sommarsemester * Betald ledighet mellan jul och nyår samt vissa klämdagar * Friskvårdsbidrag och schemalagd friskvårdstid * Pedagogisk lunch och mellanmål * Kontinuerlig fortbildning * Arbetskläder för utomhusbruk * Små barngrupper och hög personaltäthet Varmt välkommen med din ansökan till ansokan.minibojarna@gmail.com. Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Skriv "ansökan förskollärare + ditt namn" i ämnesfältet. Vid frågor, maila till samma adress. Ansökningar behandlas fortlöpande.
Företag: Föräldrakooperativet Minibojarna
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Stockholm, Förskollärare Föräldrakooperativet Minibojarna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Sv/So lärare åk 6-9 till Lunaskolan
Brinner du för SO och SV som ämnen? Är du kreativ och lösningsfokuserad i din roll som pedagog? Sök till oss! Lunaskolans grundskola i Bromma är en fristående alternativ grundskola (F - 9) som bedriver undervisning för elever i behov av särskilt stöd med inriktning mot Asperger syndrom och autism. Vår verksamhet är uppbyggd av flera olika enheter där undervisningen bedrivs enligt olika metoder grundade på elevernas individuella behov och inlärningsprofil. Inför höstterminen söker vi lärare i Sv/So med behörighet att undervisa i årskurs 6-9. Vårt mål är att skolan ska vara en trivsam miljö där barn och ungdomar känner glädje, trygghet och inspiration. Lunaskolan arbetar därför med ett helhetstänkande kring varje elev och vi söker dig som: - Är engagerad och flexibel. - Är strukturerad och tydlig i sin lärarroll. - Har god kommunikativ förmåga. - Har förmågan att utgå ifrån varje elevs behov och förutsättningar. - Tycker om att arbeta med praktiska visuella material. - Är duktig på att möta människor och har god analytisk förmåga. - Gillar att samarbeta och tillsammans med kollegor för att ständigt planera, utvärdera och förbättra verksamheten. Vi erbjuder en arbetsplats med goda förutsättningar att klara sitt uppdrag. Du kommer att möta en personalgrupp som är glad, lösningsfokuserad och som inte kört fast i gamla undervisningsspår. Tillsammans med övrig personal arbetar du utifrån en väl genomtänkt pedagogisk modell, utvecklad och anpassad för barn och ungdomar med Asperger syndrom och autism. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lunaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sv/So lärare åk 6-9 till Lunaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sv/So lärare åk 6-9 till Lunaskolan

Barnvakt/Barnflicka Lidingö 1-2 em/v
Barnflickan Stockholm erbjuder barnpassning till familjer i Stockholmsområdet. Vårt samarbete med både familjer och barnvakter bygger på en personlig kontakt, äkta engagemang och stor tillit. Fokus ligger på säkerhet och trygghet för alla inblandade parter. Förutom ett roligt stimulerande och omväxlande arbete får Du som anställd hos oss kontinuerlig kompetensutveckling. Vid anställning får Du delta i en heltäckande kurs i Första hjälpen och säkerhet för barn. Uppdraget Vi söker en trygg barnvakt till en familj med två barn som är 2,5 och 5 år. Familjen behöver hjälp 1-2 efterdagar i veckan, kl.16.00-19.00 med hämtning på förskolan, laga middag och umgås och leka. Vi söker en trygg och lekfull person som har en ambition att stanna länge i familjen. Familjen bor på Lidingö och därför är det en fördel att du som söker också bor i närheten eller med bra kommunikationer till Lidingö. Detta är med fördel ett jobb för dig som studerar eller söker en extra inkomstkälla. Krav Du är minst 18 år fyllda Du har prickfritt belastningsregister Du bor med bra kommunikationer till Lidingö Du är rök och drogfri Du har mycket god erfarenhet av barn i aktuell ålder Du är väldigt flexibel med tider Du kan jobba efter kl.15 Du söker ett långsiktigt jobb Som person är Du glad, lekfull, utåtriktad och har lätt för att skapa förtroende och goda relationer. Du är självständig och inte rädd för att ta egna initiativ. Du har en förmåga att lätt anpassa dig efter nya situationer. Självklart är Du serviceinriktad, flexibel och pålitlig. En förutsättning är förstås att Du är genuint barnkär och intresserad av barn och barns utveckling.
Företag: BARNFLICKAN STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt/Barnflicka Lidingö 1-2 em/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt/Barnflicka Lidingö 1-2 em/v

Kökstjänst - arbete i Barnimperiets förskolas mo
Hej! Vi söker dig som är van att arbeta i kök och har erfarenhet av och är förtrogen med gällande livsmedels- och hygienrutiner i mottagningskök eller annan café- eller restaurangköksmiljö. Du behöver även kunna hantera att arbeta i förskolemiljö och vara en social och samarbetsinriktad med övriga medarbetare på förskolan. Det är mycket bra om du har tidigare erfarenhet av arbete med barn. Som arbetsgivare i förskoleversamhet kräver vi att du uppvisar ett utdrag ur belastningsregistret innan du kan börja arbete på förskolan. Det är ett myndighetskrav som vi är ålagda att följa. Arbetet Tjänsten vi erbjuder är på halvtid, 50 %. Du kommer att arbeta 4h/dag måndag-fredag helgfria vardagar i Barnimperiets mottagningskök. Dina arbetsuppgifter är att ta emot maten som kommer från ett cateringföretag och levereras hos Barnimperiet varje dag. Du förbereder maten för servering i vår förskolas matsal och ansvarar för att separera olika livsmedel samt specialkost för våra barn med allergier. Barnimperiets förskolebarn äter i två matlag vid förskolans lunch. Det blir ett högt tempo mellan de två matlagen, då matsalens bord skall göras iordning och maten dukas fram en gång till. Efter att båda matlagen har ätit lunch ordnar du så att alla disk diskas och kök och matsal återställs till ett pedagogiskt förskolerum. Vi använder matsalen för andra förskoleaktiviteter före och efter lunch. Senare är det du som ser till att göra mellanmål till eftermiddagen. Du planerar mellanmål på ett varierat näringsriktigt sätt och använder livsmedel med sunt eget förnuft genom att anpassa mellanmålsserveringen efter exempelvis bäst-före-datum och färskvaror före andra livsmedel med längre hållbarhet. Du tar varje vecka emot leverans av beställda livsmedel till förskolan och använder våra dokumentationer för egenkontroll. Personlig kravspecifikation Vi ser gärna att du har följande egenskaper och erfarenheter: tidigare arbete i kök, tidigare arbetslivserfarenhet, är förtrogen med ovan nämnda livsmedels- och hygienrutiner, kan arbeta effektivt och noggrant, har god anpassningsförmåga och kan vara flexibel, att du kan samarbeta bra med övriga medarbetare och ledning på Barnimperiet.
Företag: BARNIMPERIET AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kökstjänst - arbete i Barnimperiets förskolas mo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökstjänst - arbete i Barnimperiets förskolas mo

Gymnasielärare i: Bilogi och Kemi
Klara Gymnasium söker Stockholms bästa lärare! Vi söker dig som ser fördelarna med att samarbeta med kollegor kring mål, innehåll och undervisningsmetoder. Vi ser gärna sökande som aktivt deltar i skolans utvecklingsarbete. För oss är det också viktigt att du bidrar till att upprätthålla skolans tydliga värdegrund . Läs gärna mer om vår profil och pedagogik på www.klaragymnasium.se Klara Norra Gymnasium är en populär friskola som ligger centralt belägen på Kungsholmen. Skolan kommer i höst att ha ca 220 elever. Alla våra program är studieförberedande och vi erbjuder naturvetenskapsprogrammet, ekonomiprogrammet och samhällsvetenskapsprogrammet. Vi söker nu en engagerad och kompetent lärare i biologi och kemi som vill arbeta med att driva och utveckla vårt naturvetenskapliga program. Du som söker ska vara: - Behörig gymnasielärare i Biologi och Kemi. Du kommer även att undervisa i kursen Naturvetenskaplig specialisering samt Gymnasiearbetet. - Genuint intresserad av undervisning och en vilja att möta elevers olika behov. - Insatt i bedömningsfrågor och formativ bedömning. - En god ledare i och utanför klassrummet. - Tydlig, kreativ och inspirerande i din undervisning. - Nyfiken, modig och vilja vara med och utveckla skolan. Förutom undervisning i ovanstående ämnen är arbetsuppgifterna att: - Vara mentor för elever i någon av våra klasser. - Ge ramar och stabilitet både i och utanför klassrummen. - Ha ett gott och förtroendefullt samarbete med kolleger, elever och föräldrar. - Tillsammans med skolledning och kollegor bygga ett starkt pedagogiskt team. Är du även behörig i Naturkunskap är det en merit. I undervisningen arbetar vi aktivt med formativ bedömning vilket vi vill se att du har erfarenhet av. Klara Norra Gymnasium tillhör utbildningskoncernen Theducation som även omfattar Klara Södra Gymnasium och Stockholms Internationella Restaurangskola. Klara Gymnasium finns med fyra skolor på tre orter i landet. Inom koncernen arbetar vi även med vuxenutbildning och grundskola. Sista dag för ansökan är den 26 juli. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan ansökningstiden gått ut. Har du frågor är du välkommen att kontakta rektor Jenny Hyenstrand. Vi ser fram emot din ansökan via e-post till jenny.hyenstrand@klaragymnasium.se.
Företag: Klara Norra Gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i: Bilogi och Kemi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i: Bilogi och Kemi

Redovisningskonsult
Redovisningskonsult Clearly AB söker dig som är redovisningskonsult. Clearly (www.clearlyab.se) är ett ungt och modernt företag som erbjuder sina kunder all typ av ekonomihantering såsom löpande bokföring, moms, löner, bokslut, deklarationer och analyser. Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en trygg partner som får jobbet gjort på ett korrekt sätt, och är lätta att arbeta tillsammans med. Vi vet att vår personal är vår främsta resurs och vill utveckla ett företag där man trivs, utvecklas, och utmanas. Clearly har förmånen att arbeta med allt fler kunder och vi söker nu en erfaren redovisningskonsult som vill bli en del av Clearly och bidra till vårt gemensamma arbete. Placering är på vårt kontor vid natursköna Grisslinge Värdshus, på Värmdö. Som redovisningskonsult hos Clearly krävs att du självständigt tar ansvar för flertalet kunder. Du gillar effektivitet och har förmåga att fokusera på det som är viktigt i situationen. Arbetet kommer att utföras på kontoret tillsammans med kunniga kollegor, och ibland ute hos kunder. Därför är det viktigt att du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta med andra, ser möjligheter och lösningar även om du ställs inför oväntade och svåra frågor, och kan etablera förtroendefulla kontakter med våra kunder. Du ska: ? Självständigt ansvara för flertalet kunder (små och medelstora) med den löpande redovisningen, deklarationer och bokslut. ? Klara deadlines och ibland stressade situationer. ? Utföra ett brett spektra av ekonomiska frågor, då klienternas behov och miljö skiljer sig. ? Ha en förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med företagets kunder. ? Ha ett positivt förhållningssätt till kunder och dina kollegor. ? Vara förebyggande och själv identifiera förbättringar och föreslå lösningar som kan hjälpa Clearly och Clearlys kunder i dess verksamhet. Din bakgrund: ? Civilekonom eller yrkeshögskola ? Minst tre till fem års dokumenterad erfarenhet av arbete med redovisning åt ett flertal företag parallellt. ? Minst tre års dokumenterad erfarenhet av avstämning, bokslutsarbete och inkomstdeklarationer. ? Erfarenhet av ett eller flera ekonomisystem. ? Van att arbeta nära kunder och ha goda och långvariga relationer. ? Uppmärksamhet för detaljer och känsla för helheten. ? Förmåga att kunna anpassa och skräddarsy en lösning för varje kund och hjälpa dem i deras fortsatta utveckling. ? Tycker om att arbeta både självständig och i grupp. Clearly erbjuder arbetsplats med möjlighet att utvecklas i takt med att företaget växer. Välkommen att höra av dig till oss. Vänligen skicka din CV till Marika Lastell på marika@clearlyab.se senast 15 augusti 2013. Tillträde: Enlig ök.
Företag: Clearly AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult jobb, Redovisningskonsult Värmdö, Redovisningskonsult Clearly AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult

Kontrollant
Antal platser: 4 Anställningsform: Behov/Deltid/Halvtid Stationeringsort: Bromma Start: Omgående Du bör vara flexibel med arbetstider och ha en hög tillgänglighet. Ansvarstagande, social, strukturerad och driftig är egenskaper som vi anser är viktiga för denna tjänst. Vidare ska du ha en god datorvana samt vara duktig på att uttrycka dig skriftligen och behärska det svenska språket väl, för rapportering där stora krav ställs på professionalism och noggrannhet. * Försäljningskontroller * Provköp * Mystery Shopping i butik, varuhus, café, restaurang, bar & nattklubb. Varierande arbetstider under dag/eftermiddag och även kväll/nattetid. Det kan vara en fördel att ha arbetat i butiksmiljö, barmiljö eller någon form av erfarenhet från kassahantering. Du bör vara observant, framåtriktad, social och duktig på uttrycka dig i skrift och redogöra för händelseförlopp i skriftliga rapporter. Du bör vara en van datoranvändare som arbetar effektivt med Office, Mail och Smartphones. Du ska ha körkort och helst tillgång till egen bil. Kvalifikationer: Gymnasiekompetens, goda kunskaper i svenska och engelska och mycket god datorvana. Du skall vara vid god hälsa och fysik, vara drogfri och ha ordnad privatekonomi. Vi ställer höga krav på flexibilitet och initiativ-förmåga samt förmåga att arbeta i miljö med högt tempo. PreCont är Sveriges ledande leverantör av kontrolltjänster. Alla våra tjänster har ett gemensamt tydligt syfte: Förebygga samt avslöja internt svinn och/eller genomföra kvalitetsmätning & rutinuppföljning. Vår nisch och vår spetskompents på området gör oss unika i branschen. Läs mer om oss på vår hemsida www.precont.se. Ansökan och frågor endast via e-post.
Företag: PRECONT AB STOCKHOLM
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kontrollant jobb, Kontrollant Stockholm, Kontrollant PRECONT AB STOCKHOLM
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontrollant

Lärare i grundskolans tidigare år
Ekebyholmsskolan är en kristen friskola i Roslagen 6 mil norr om Stockholm. Det är en skola med elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi har även ett gymnasium. Skolan har ca 250 elever. För mer information gå in på vår hemsida www.ekebyholm.se. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som klasslärare i en årskurs 4. Du planerar, genomför och dokumenterar din undervisning. Arbetslaget har ett gemensamt ansvar att se till att barnen erbjuds en lärorik verksamhet med hög kvalitet. Kvalifikationer Vi söker dig med bred behörighet för undervisning i grundskolans tidigare årskurser 1-7. Du bör vara intresserad av värdegrundsfrågor och ha en god kommunikativ förmåga. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: rektor Yvonne Löfgren 0175-75950, rektor@ekebyholm.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Ekebyholmsskolan
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år


Sök lediga jobb Socionom barn och familj IFO Ref nr 2013 187

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se