Sodexo AB jobb - lediga jobb

Sodexo AB jobb Sodexo AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sodexo AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sodexo AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Caféansvarig, Solna- Solna

 2. Kallskänka med varmköksvana, Hammarby sjöstad- Stockholm

 3. Operativ Inköpare FM- Stockholm

 4. Projektansvarig- Stockholm

 5. Arbetsledare- Stockholm

 6. Fastighetsskötare- Stockholm

 7. Fastighetstekniker- Stockholm

 8. Specialistfunktioner fastighet- Stockholm

 9. 2 gruppledare till Södertälje- Södertälje

 10. Hjälpmedelskonsulent- Sundbyberg

 11. Barnhjälpmedelskonsulent Stockholm- Sundbyberg

 12. Sjuksköterska/Receptionist, Stockholm- Danderyd

 13. Kock till Tallbackens Skola- Gävle

 14. Förstekock till Sodexo i Gävle- Gävle

 15. Köksmästare till Sätraköket- Gävle

 16. Arbetsledare för Tågstädning , Luleå- Luleå

 17. Bemanning inpassering till Northlands gruvområde- Pajala

 18. Lokalvårdare, Kaunisvaara-området- Pajala

 19. Arbetsledare inom servicetjänser, Malmö- Malmö

 20. Servitör/Servitris, Sigtuna- Sigtuna

 21. Servitör/Servitris sökes till stort event i augusti, Jönköping- Jönköping

 22. Kock Göteborg- Göteborg

 23. Restaurangbiträde Göteborg- Göteborg

 24. Gruppledare inom Lokalvård Norrköping- Norrköping

 25. Kock / Kallskänka Berwaldhallen Stockholm- Stockholm

 26. Festvåningspersonal- Stockholm

 27. Kock- Göteborg

 28. Städare i Borås- Borås

 29. Personal tågstäd Mjölby/Boxholm.- Mjölby

 30. Extrapersonal till tågstäd i Mjölby/Boxholm.- Mjölby

 31. Gruppledare, Tågstäd Mjölby- Mjölby

 32. Extrapersonal till tågstäd i Norrköping- Norrköping

 33. Extra personal tågstäd Hagalund tillträde omgående.- Solna

 34. Restaurang & Cafébiträde sökes omgående- Jönköping

 35. Fastighetstekniker Uppsala- Uppsala

 36. Vaktmästare, Umeå- Umeå

 37. Kock- Täby

 38. Våningsvärdinna/Våningsvärd- Umeå

 39. Extrapersonal,servis till VHK Göteborg- Göteborg

 40. Restaurangbiträde till Upplands Väsby- Upplands Väsby


Mer beskrivning

Caféansvarig, Solna
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Café Entré är beläget på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Caféet serverar dagligen kaffe, cappuccino, café latte, mackor, sallader men även varm mat. Våra gäster består av personal, patienter och anhöriga. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av: - Sallad- och smörgåsberedning. - Kassahantering. - Portionering av mat Kvalifikationer/Krav: - Du skall ha genomgått grundskola eller motsvarande. - Vana från arbete i restaurang eller café. - Du har goda kunskaper i Svenska i både tal och skrift. - Kassavana. - Datavana, med Excel och Word. - Tidigare arbete eller utbildning som kallskänka är meriterande. Egenskaper: - God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor. - Lyhörd för kundens behov. - Flexibilitet och god samarbetsförmåga. - Självständig och handlingskraftig. - Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag. - Noggrann, strukturerad och systematisk. - Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo. - Positiv attityd Tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid, dagtid. Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Caféansvarig, Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Caféansvarig, Solna

Kallskänka med varmköksvana, Hammarby sjöstad
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Luma Restaurang och konferens är en oas för möten och mat i Hammarby sjöstad. Nu söker vi en kreativ och kunnig kallskänka med vana från det varma köket. Vår ambition är att fortsätta att skapa Hammarby sjöstads bästa restaurang och mötesplats. Vi lagar mat från grunden och efter säsong, med basen i det svenska moderna köket. Restaurang Luma kommer att ha ca 240 sittplatser i restaurangen samt en lounge/café med ca 70 sittplatser med kapacitet för totalt ca 500 lunch. Kravprofil: • Vi söker dig som älskar mat och naturligt sätter gästen i centrum. • Då vi anser att det utvecklar och leder restaurangen framåt genom deltagande i matinriktade tävlingar ser vi gärna att du har viljan att inspirera och utveckla denna del av restaurangen. • I arbetsuppgifterna ingår att vara en nyckelperson i det kalla köket och tillsammas med vår kökschef utveckla vår kallskänk • Du är en stor del av kökets kreativa utveckling och arbetar och utvecklar vårt utbud • Vi ser som självklart att du är kreativ och gillar att hitta på nya saker samtidigt som du är noggrann och van att arbeta med kalkylering av dina produkter. • Egenkontroller, kalkyler, löpande inventering samt kontroll av leveranser/leverantörer är en självklar del av ditt arbeteUtbildning/erfarenhet: • Du bör ha dokumenterad arbetslivserfarenhet som kallskänka/kock  • Erfarenhet av click'n buy är meriterande • God kunskap och utbildning inom kalkylering och haccp-egenkontroll. • Eftersom vi vill verka för en jämn könsfördelning på arbetsplatsen ser vi gärna kvinnliga sökande?Anställningsform: Tillsvidare/heltid Lön: enligt avtal Kontaktperson Johan Lindell Kökschef  08 – 578 831 01 Din ansökan vill vi ha senast den 5 juli 2013
Företag: Sodexo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka med varmköksvana, Hammarby sjöstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka med varmköksvana, Hammarby sjöstad

Operativ Inköpare FM
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Beskrivning av uppdraget Du kommer arbeta på Inköpsavdelningen för driftområdet Large Accounts där vårt uppdrag är att säkerställa lägsta möjliga totalkostnad för inköp av varor och tjänster samt bidra till en god lönsamhet. Detta gör vi genom effektiv samordning, bidra till förbättrat kassaflöde och upphandlingar med en stark, professionell och oberoende urvalsprocess. Vårt arbete ska präglas av god affärsmoral och etik. Du har din fasta arbetsplats på huvudkontoret i Västberga, Stockholm och rapporterar till Inköpschef FM. Du kommer att ingå i ett team bestående av 4 medarbetare som är en del av Sodexos inköpsfunktion. Arbetet kommer att utföras en hel del utanför huvudkontoret vid förberedelse och uppstart av våra uppdrag runt om i landet. Tjänsten är en självständig roll med ett stort ansvarsområde och brett kontaktnät. Att arbeta hos oss är varierande och utmanande i en stimulerande grupp av kollegor. Beskrivning av tjänsten Som Operativ Inköpare kommer du att bistå sälj, drift och supportfunktioner med din kompetens vid upphandlingar, tecknande av avtal samt implementering av dessa. I första hand gäller det underleverantörer till Sodexos uppdrag i Sverige. Tjänsten innebär resor inom landet. Vi uppskattar det till c:a 75 resdagar/år, där du medverkar vid möten, deltar i interna projekt, förhandlar och sluter avtal med underleverantörer för våra uppdrag. Kvalifikationer / krav Formell utbildning: • Gymnasiekompetens • Ekonomikunskaper på minst gymnasienivå • Eftergymnasial utbildning inom inköp samt teknisk förståelse/intresse är meriterande • Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift • God datorvana • Goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel. Yrkeserfarenhet: • Erfarenhet av kund- alt leverantörskontakter • Förhandlingsvana • Produktkunskap inom de FM-relaterade produktkategorier Sodexo är verksam inom är ett krav Egenskaper • God kommunikationsförmåga • Målinriktad • Affärsmässigt drivande • Handlingskraftig • Vana att jobba i projekt Kontaktperson Mikael Windahl, Inköpschef mikael.windahl@sodexo.com 08-57885742  Din ansökan vill vi ha senast den 9 augusti 2013. Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ Inköpare FM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ Inköpare FM

Projektansvarig
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Vi söker en projektansvarig för ett omfattande driftuppdrag inom Stockholm Stad om Sodexo skulle bli tilldelad kontraktet. Du kommer att bli kundens kontakt avseende övergripande kontraktsfrågor och utveckling av uppdragetet. Du  ansvarar för, driver och utvecklar verksamheten mot kunden. Sodexo ser viktiga egenskaper för denna position inte bara som tekniskt kompetent utan också som en viktig ledare som styr uppdraget intern och externt mot kunden för att med social kompetens möta olika positioner och kunder i verksamheten. Dina ansvarsområden: • Svara för en väl fungerande verksamhet • Personal och ledaransvar • Kontraktansvar • Kundansvar • Ansvar för merförsäljning • Ekonomisk styrning • Miljö, kvalitet, energi och arbetsmiljöUtbildningskrav Relevant högskoleutbildning om minst 120 poäng eller likvärdigt. Yrkeserfarenhet Minst tre års erfarenhet från ledande linjebefattning i verksamheten där det krävs fastighetskunskap och/eller fastighetsförvaltningskunskap. Innehar idag en ledande linjebefattning med minst 10 underställda . Egenskaper: • Kommunikativ förmåga • Ledaregenskaper • SocialBefogenheter Fatta och verkställa beslut för den löpande verksamheten baserat på fastställda riktlinjer, gällande attestinstruktioner och policys samt Strategisk plan och budget. Har du frågor kontakta alexandra.lindgren@sodexo.com Ansökningar hanteras löpande. Senaste ansökningsdag är den 31:a juli 2013. Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Projektansvarig jobb, Projektansvarig Stockholm, Projektansvarig Sodexo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektansvarig

Arbetsledare
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Vi söker arbetsledare för ett omfattande driftuppdrag inom Stockholm Stad om Sodexo skulle bli tilldelad kontraktet. Arbetsledarna har områdesansvar för den totala verksamheten inom sitt driftsområde och säkerställer ledning, resurser och kompetens.   Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Ansvarsområden: • Uppfylla Sodexos baskrav för arbetsledande funktioner • Leda, utveckla och följa upp direktrapporterande medarbetare. • Utföra ledarskap i enlighet med de riktlinjer som finns i Sodexos personalpolicys och instruktioner • Ersättningsplanering inom det egna arbetsområdet • Säkerställa erforderlig kompetens finns inom det egna ansvarsområdet • Säkerställa att alla direktrapporterande medarbetare erhåller god introduktion • Genomföra löne- och utvecklingssamtal med direktrapporterande medarbetare • Genomföra regelbundna arbetsplatsträffar • Ansvara för MBL förhandlingar inom det egna ansvarsområdet • Tillämpa systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM) inom det egna ansvarsområdet i enlighet med delegerat ansvar • Ansvara för att säkerställa bemanning på uppdraget utifrån Sodexos bemanningsregler och i förekommande fall även kontakter och bemanningsplanering med underentreprenörer. • Genomföra uppdrag och ansvara för leverans i kontrakt utifrån satta ramar och överenskommelser • Verka för nöjd kund/gäst/brukare • Kundmöten • Arbeta för att Sodexo levererar kundnytta • Upprätta och följa budget inom ansvarsområdet. • ResultatansvarigUtbildning Högskoleutbildning, eller kvalificerad erfarenhet inom relevant område med flerårig arbetsledarerfarenhet. Mycket goda kunskaper i Office paketet. Yrkeserfarenhet Minst tre års arbetserfarenhet från liknande arbete. Egenskaper • Tekniskt kompetent • Social • Strukturerad • Goda ledaregenskaperBefogenheter Fatta och verkställa beslut för den löpande verksamheten baserat på fastställda riktlinjer, gällande attestinstruktioner, policys och budget. Har du frågor kontakta alexandra.lindgren@sodexo.com Ansökningar hanteras löpande. Senaste ansökningsdag är den 31:a juli 2013. Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare jobb, Arbetsledare Stockholm, Arbetsledare Sodexo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare

Fastighetsskötare
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Vi söker fastighetsskötare för ett driftuppdrag inom Stockholm Stad om Sodexo skulle bli tilldelad kontraktet. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Ansvarsområden: • Leverera överenskommen kvalitét och genomförande gentemot kund. • Genomföra uppdrag och ansvara för leverans i uppdraget utifrån satta ramar och överenskommelser. • Verka för en aktiv kunddialog • Utföra arbetsorder inom utsatt tid och alltid återrapportera till anmälaren av FU underhåll. • Arbetsorderhantering och tidrapportering utförs enligt gällande instruktioner. • Tillämpa Sodexos rutiner avseende samtliga inköp • Aktivt medverka till att driva miljöarbetet i enlighet med Sodexos miljöpolicy och alltid aktivt verka för en minskad miljöbelastning. • Rapportering i uppdragets handdatorerUtbildning Gymnasial yrkesutbildning eller motsvarande. God kunskap i Svenska Yrkeserfarenhet Erfarenhet från liknande uppdrag Egenskaper • Lyhörd • Initiativrik • SocialHar du frågor kontakta alexandra.lindgren@sodexo.com Ansökningar hanteras löpande. Senaste ansökningsdag är den 31:a juli 2013. Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsskötare jobb, Fastighetsskötare Stockholm, Fastighetsskötare Sodexo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsskötare

Fastighetstekniker
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Vi söker fastighetstekniker för ett driftuppdrag inom Stockholm Stad om Sodexo skulle bli tilldelad kontraktet. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Fastighetsteknikerna skall ha en bred kompetens med grunden inom ett specialistområde såsom el, vvs, ventilation osv. Fastighetsteknikerna ansvarar för utförande av felavhjälpande underhåll av mer kvalificerad karaktär. Fastighetsteknikerna utför specifika arbetsuppgifter i alla fastigheter och stöttar fastighetsskötaren i det dagliga arbetet med felavhjälpande underhåll. Fastighetsteknikerna jobbar dedikerat mot specificerade fastigheter inom området med olika specialkunskaper för att möta fastigheternas specifika behov och hyresgästernas förväntningar. Ansvarsområden: • Ansvarar för att genomföra drift och service av fastigheter tekniska installationer. • Tillse att alla installationer fungerar i enlighet med fastighetsägarens krav och hyresgästernas förväntningar. • Genomföra uppdrag och ansvara för leverans i kontraktet utifrån satta ramar och överenskommelser. • Arbetsorderhantering och tidsrapportering utförs enligt gällande instruktioner. • Tillämpa Sodexos rutiner avseende samtliga inköp • Aktivt medverka till att driva miljöarbetet i enlighet med Sodexos miljöpolicy och alltid aktivt verka för en minskad miljöbelastning. • Rapportering i uppdragets handdatorer.Utbildning Gymnasial yrkesutbildning med flerårig arbetserfarenhet. Professionell svenska. Goda kunskaper i Office paketet. Yrkeserfarenhet Flerårig erfarenhet som fastighetstekniker. Egenskaper • Lyhörd • Noggrann • Social • Innovativ • Har du frågor kontakta alexandra.lindgren@sodexo.comAnsökningar hanteras löpande. Senaste ansökningsdag är den 31:a juli 2013. Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker jobb, Fastighetstekniker Stockholm, Fastighetstekniker Sodexo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker

Specialistfunktioner fastighet
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Vi söker ett team av specialister inom el, styr & regler, kyla och brand för ett driftuppdrag inom Stockholm Stad om Sodexo skulle bli tilldelad kontraktet. Teamet ambulerar och tillkallas de också vid svårlösta problem eller då det krävs expertkompetens. Denna grupp av specialister utgår från kontoret i Västberga.  Ansvarsområden: • Ansvarar för att genomföra service och felavhjälpande underhåll av fastigheter tekniska installationer. • Tillse att alla installationer inom ansvarsområdet får den service som krävs. • Genomföra uppdrag och ansvara för leverans i kontraktet utifrån satta ramar och överenskommelser. • Arbetsorderhantering och tidrapportering utförs enligt gällande instruktioner. • Tillämpa Sodexos rutiner avseende samtliga inköp • Aktivt medverka till att driva miljöarbetet i enlighet med Sodexos miljöpolicy och alltid aktivt verka för en minskad miljöbelastning. • Rapportering i uppdragets handdatorerUtbildning Gymnasial yrkesutbildning med flerårig arbetserfarenhet inom el, styr/regler, kyla eller brand. Professionell svenska. Goda kunskaper i Office paketet. Yrkeserfarenhet Flerårig erfarenhet inom respektive specialistområde. Egenskaper • Teknisk kompetent • Social • Strukturerad • Har du frågor kontakta alexandra.lindgren@sodexo.comAnsökningar hanteras löpande. Senaste ansökningsdag är den 31:a juli 2013. Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistfunktioner fastighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistfunktioner fastighet

2 gruppledare till Södertälje
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Driftområde Öst söker två  Gruppledare till vårt städuppdrag på Scania i Södertälje.  Gruppledarrollen är en nyckelroll på våra uppdrag. Du driver och utvecklar uppdraget tillsammans med din arbetsledare. Som Gruppledare ansvarar du för tilldelat städområde, genomför den dagliga städningen enligt överenskommen kvalitetsnivå och servicegrad. Du ansvarar även för personalplanering, materialinköp och kvalitetsuppföljning för din grupp. Kvalifikationer/Krav: Du ska ha flera års erfarenhet av lokalvård och god kunskap i tjänsten Lokalvård. Tidigare erfarenhet som Gruppledare eller motsvarande. Du behärskar svenska språket i såväl tal och skrift. God datavana är också ett krav. Kökort är ett krav.Truckkort och städutbildning såsom SRY eller motsvarande är meriterande. Egenskaper: Personen vi söker skall vara självgående och ha hög social kompetens. Ha förmågan att planera och genomföra. Arbetar noggrant och metodiskt, använder material och utrustning med ansvar. Tar ansvar för kvalitetsuppföljning för teamet och är beredd att hjälpa en kollega när så behövs. Tjänsterna är heltid och arbete sker under dagtid. Helger och kvällar  kan förekomma. Din ansökan vill vi ha senast den 20  mars 2013.  Eventuella frågor kan mailas till helene.loftby@sodexo.com Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga 2 gruppledare till Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 gruppledare till Södertälje

Hjälpmedelskonsulent
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Sodexo hjälpmedelsservice,som ingår i driftsområde sjukvårdsservice och logistik,har fått förnyat förtroende att driva hjälpmedelsverksamheten i norra Stockholms län. Vi ger även service till kommuner och privata vårdgivare.   V söker en Hjälpmedelskonsulent till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver sort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av; Arbetet innebär att vara konsult till förskrivare vid utprovning och förskrivning av tekniska hjälpmedel. I arbetet ingår dessutom sortimentarbete , rådgivning, utbildning och information. Denna befattning har fokus på rådgivning och utprovning av hjälpmedel till vuxna. Du kommer att verka i en affärsmässig miljö. Vi söker även hjälpmedelskonsulent med fokus på barn, unga vuxna, se separat annons.  Kvalifikationer/Krav: • Legitimerad sjukgymnast,legitimerad arbetsterapeut • Erfarenhet från flera vårdområden är meriterande. • Erfarenhet från hjälpmedelsverksamhet är meriterande. • God datorvana. • Pedagogisk kompetens, erfarenhet och intresse av att utbilda är meriterande. • B körkortTjänsten är en tillsvidare anställning på heltid.  Har du frågor kontakta: Arbetsledare Malin Malmjärn vecka 26 tom 28 Gruppledare Kristian Ericsson vecka 29 Enhetschef Brittmari Engellau vecka 30 och vidare Mail: förnamn.efternamn@sodexo.com  Din ansökan vill vi ha senast den 26 juli 2013 Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Hjälpmedelskonsulent jobb, Hjälpmedelskonsulent Sundbyberg, Hjälpmedelskonsulent Sodexo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hjälpmedelskonsulent

Barnhjälpmedelskonsulent Stockholm
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Sodexo hjälpmedelsservice,som ingår i driftsområde sjukvårdsservice och logistik,har fått förnyat förtroende att driva hjälpmedelsverksamheten i norra Stockholms län. Vi ger även service till kommuner och privata vårdgivare.   V söker en Barnhjälpmedelskonsulent till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver sort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av; Arbetet innebär att vara konsult till förskrivare vid utprovning och förskrivning av tekniska hjälpmedel. I arbetet ingår dessutom sortimentarbete , rådgivning, utbildning och information. Denna befattning har fokus på rådgivning och utprovning av hjälpmedel till barn och unga vuxna. Du kommer att verka i en affärsmässig miljö. Vi söker även hjälpmedelskonsulent med generell inriktning, se separat annons. Kvalifikationer/Krav: • Legitimerad sjukgymnast,legitimerad arbetsterapeut • Erfarenhet från arbete med barn och ungdom är meriterande. • Erfarenhet från hjälpmedelsverksamhet är meriterande. • God datorvana. • Pedagogisk kompetens. • B körkortHar du frågor kontakta: Arbetsledare Malin Malmjärn vecka 26 tom 28 Gruppledare Kristian Ericsson vecka 29 Enhetschef Brittmari Engellau vecka 30 och vidare Mail: förnamn.efternamn@sodexo.com Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Din ansökan vill vi ha senast den 26 juli 2013 Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Barnhjälpmedelskonsulent Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnhjälpmedelskonsulent Stockholm

Sjuksköterska/Receptionist, Stockholm
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris.       Hotell Mörby är Stockholms enda Patienthotell och är beläget vid Danderyds sjukhus. Hotellet har 70 rum som nyttjas av nyblivna föräldrar med sina babysar, samt andra patientkategorier. Vid plats tar vi också emot externa gäster och vi finns därför med på olika bokningssighter. Vi sköter också städning, konferens och restaurangverksamheten på hotellet och samarbetar tätt med övriga personalgrupper. Hotellet är öppet dygnet runt, året runt, vilket innebär att dem vi skall rekrytera måste kunna jobba både dag och natt. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av: Ett spännande, varierande och väldigt positivt sjuksköterskejobb, men nu också som receptionist med sedvanligt receptionistarbete såsom in- och utcheckning, bokning samt kioskförsäljning, en del administration och telefonväxelarbete förkommer också. Du skall också kunna ge lättare sjukvård/medicinsk service till våra patientgäster och få dem att känna sig trygga på hotellet. Kvalifikationer/Krav: Leg.sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet från akutsjukvården. Behärska officepaketet. Mycket goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift. Egenskaper: Serviceinriktad, flexibel och att kunna arbeta självständigt i ett ibland högt tempo. Det är en liten personalgrupp i receptionen så en bra samarbetsförmåga är också viktigt att ha.   Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, deltid, dag/kväll/natt Välkommen med din ansökan senast 21 juli 2013.     Befattning:  Receptionist/Telefonist/Sjukvårdsservice och Logistik Affärsområde: Sodexo AB Geografiskt läge:  Danderyd/Sverige Anställning:  Deltid/Tidsbegränsad anställning/Skift         Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska/Receptionist, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska/Receptionist, Stockholm

Kock till Tallbackens Skola
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Vi söker en kock till Tallbackens Skola i Strömsbro ca 90 elever. Arbetsuppgifter/ansvarsområde Som Kock på Tallbackens skola ansvarar du för både menyplanering, inköpsplanering, specialkostplanering och kökets egenkontroll. Du kommer att arbeta självständigt till största del, med ansvar för skolrestaurangen och tillhörande utrymmen. Kvalifikationer/Krav: Vi ser helst att du är en erfaren utbildad kock med flerårig erfarenhet av matlagning. Erfarenhet av specialkostmatlagning är en extra merit. Egenskaper: Eftersom restaurangens gäster, eleverna på skolan, ska få möjlighet att vara med utforma matsedeln så är det viktigt att du tycker om att samarbeta med såväl skolans ledning som elevråd och matråd. Har du en god samarbetsförmåga och är allmänt positiv så är det till din fördel. Arbetstid: Uppehållstjänst/Tillsvidareanställning Heltid/Dagtid Tillträde 12 augusti 2013 Har du några frågor är du välkommen att kontakta Inger Lindström tel 026-4571835 / Mona Jonsson tel 026-4571836 /Anders Eriksson 026-4571817 Facklig representant: Anneli Ellebo tel 070-6179913 Senast den  31 juli vill vi ha din ansökan Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Gävle
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till Tallbackens Skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till Tallbackens Skola

Förstekock till Sodexo i Gävle
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Förstekock till Sodexo i Gävle  Vi söker förstekock till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av; • Matlagning (kall-och varmkök) • EgenkontrollKvalitetssäkring • Produktutveckling • Matlagning (kall-och varmkök) • Biträda köksmästaren • Uttag av produktionsunderlagKvalifikationer/krav • Utbildad kock med minst tre års yrkesvana • Datakunskaper (officepaketet)?Personliga egenskaper • Vi söker dig med ett brinnande matintresse • Stor kreativitet och engagemang • Ekonomiskt tänkande • Utåtriktad, initiativrik • Hög social kompetensHar du frågor kontakta platschef Anders Eriksson på anders.eriksson@sodexo.com Din ansökan vill vi ha senast den 2013-07-31 Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Gävle
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Förstekock till Sodexo i Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förstekock till Sodexo i Gävle

Köksmästare till Sätraköket
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Köksmästare till Sodexos storkök i Gävle  Vi söker köksmästare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av; • Kvalitetssäkring • Produktutveckling • Matlagning (kall-och varmkök) • Egenkontroll • Daglig arbetsledning • Uttag av produktionsunderlagKvalifikationer/krav • Utbildad kock med minst tre års yrkesvana • Gärna tidigare köksmästarerfarenhet • Datakunskaper (officepaketet)?Personliga egenskaper • Vi söker dig med ett brinnande matintresse • Stor kreativitet och engagemang • Ekonomiskt tänkande • Utåtriktad, initiativrik • Hög social kompetensHar du frågor kontakta platschef Anders Eriksson på anders.eriksson@sodexo.com. Din ansökan vill vi ha senast den 2013-07-31 Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Gävle
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare till Sätraköket jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare till Sätraköket

Arbetsledare för Tågstädning , Luleå
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Sodexo Trafik, utför specialstädningar med höga krav inom transportväsendet som t.ex. flygplan (Landvetter, Gardermoen, Kastrup, Arlanda, Skavsta, Vanda), tåg (Norrlandståg, X40 Mälartrafiken, Botniatåg, UVEN och Upptåget) och färjor (Stena Line). Då vår nuvarande Arbetsledare söker sig till nya utmaningar söker vi nu en ansvarig person till vår produktion. Du kommer att vara stationerad i Luleå, där våra kunder är SJ och Norrtåg. Verksamheten pågår dygnet runt, året runt. Arbetet kan stundtals vara stressigt och kräver att man kan prioritera och lösa olika uppgifter som kräver samtidig uppmärksamhet. Du kommer att vara ansvarig för den dagliga driften i Luleå men även ansvara för orterna Narvik, Kiruna, Umeå, Lycksele och Örnsköldsvik totalt ca 40 medarbetare, detta innebär att det ingår en del resande i tjänsten. Ditt dagliga arbete kommer vara ute i driften men även administrativa uppgifter med kvalité och lönerapportering. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Kraven på kvalitet, säkerhet och punktlighet är höga. Anställningsform: Heltid. Skiftarbete. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av; • Driftsfrågor och medverkan i drift. • Schemaläggning. • Rekrytering och utbildning. • Planera och genomföra arbetsplatsträffar samt medarbetarsamtal. • Rehabfrågor. • Planering inför trafikförändringar. • Kontraktsansvar/Uppföljning. • Resultat- och personalansvar samt utveckling av verksamheten. • Kundansvar. Upprätthålla goda relationer med kunden samt att säkerställa att kunden erhåller överenskommen kvalitet. • Miljöfrågor.Kvalifikationer/Krav: • Du ska ha minst gymnasieutbildning eller motsvarande. • Ledarerfarenhet. Du har haft personalansvar och goda referenser från att leda liknande verksamheter. • Operationell. • Behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift. • PC-vana och vana av att arbeta i administrativa system som Officepaketet. • B-Körkort. • Kunskaper inom logistik är meriterande. • Erfarenhet av städning och / eller utbildningar inom städning är meriterande.Egenskaper: • Ha vilja och förmåga att utveckla både Dig själv och Dina medarbetare, samt kunna dela med Dig av Din kompetens på ett effektivt sätt. • Som person är Du initiativtagande, ansvarstagande, driftig och målmedveten. • Ha vana av självständigt arbete. • Du måste trivas i ledande befattning och inneha ett stort intresse för att motivera andra. • Ha ett starkt engagemang. • Vara positiv till förändring. • Vara ordningsam. • Ha erfarenhet av och förmåga att arbeta strukturerat gentemot kunder och medarbetare. • Vara van att hantera stress och plötsligt uppkomna situationer. • Ha vana av att hålla i många saker samtidigt. • Ha förmåga att organisera det löpande arbetet.Din ansökan vill vi ha snarast,  men dock senast 26 Juli 2013. Observera att vi enbart tar emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg Reachmee. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa Ira Vehmanen, 08-5788 4065.  Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Luleå
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare för Tågstädning , Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare för Tågstädning , Luleå

Bemanning inpassering till Northlands gruvområde
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Sodexo har sedan uppstarten av verksamheten i Kaunisvaara gruvområde etablerat sig i Pajala. Våra tjänster omfattar i dag städning, tvätthantering, transporter och måltider samt övriga servicetjänster. Vi söker nu ett par personer till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att sköta om inpasseringsrutiner, öppning och stängning av grindar, hantering av post och annat angränsande servicearbete. Kvalifikationer/Krav • Du skall ha genomgått grundskola eller motsvarande. • Du har goda kunskaper i Svenska i både tal och skrift.  • Körkort är meriterande.Personliga egenskaper • God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor. • Lyhörd för kundens behov. • Flexibilitet och god samarbetsförmåga. • Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag. • Noggrann, strukturerad och systematisk. • Positiv attityd. • Erfarenhet från andra servicetjänster (städ, måltid, transporter mm) är meriterande. Har du frågor kontakta Jan-Erik Fallbjörk 070-2547097  jan-erik.fallbjork@sodexo.com Din ansökan vill vi ha senast 2013-07-01
Företag: Sodexo AB
Ort: Pajala
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Bemanning inpassering till Northlands gruvområde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bemanning inpassering till Northlands gruvområde

Lokalvårdare, Kaunisvaara-området
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Sodexo har under 2012 etablerat sig i Pajala och utför städning åt ett flertal kunder, främst i Kaunisvaara-området.Vi söker nu en städare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra städning och annat angränsande servicearbete samt upprätthålla god kvalitet på utfört arbete. Kvalifikationer/Krav • Du skall ha genomgått grundskola eller motsvarande. • Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete. • Du har kunskaper i Svenska i både tal och skrift.  • SRY, PRYL eller motsvarande utbildning är meriterande. • Körkort är meriterande.Personliga egenskaper • God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor. • Lyhörd för kundens behov. • Flexibilitet och god samarbetsförmåga. • Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag. • Noggrann, strukturerad och systematisk. • Självständig och handlingskraftig. • Positiv attityd.Har du frågor kontakta Arbetsledare Jan-Erik Fallbjörk 070-2547097 jan-erik.fallbjork@sodexo.com Din ansökan vill vi ha så fort som möjligt dock senast den 1 juli 2013.   Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Pajala
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare, Kaunisvaara-området jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare, Kaunisvaara-området

Arbetsledare inom servicetjänser, Malmö
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Arbetsledare inom servicetjänster till Sodexo i Malmö Söker du ett varierande arbete som innebär både personalledning, resultatansvar och administration? Är du serviceminded och har ett tydligt affärsfokus? Vill du ha ett omväxlande arbete? I syfte med att stärka upp organisationen söker vi nu en arbetsledare till Malmö med omnejd. ARBETSUPPGIFTER: I rollen som arbetsledare inom servicetjänster ansvarar du för planering, uppföljning och kvalitetskontroll av leveransen mot ett antal kunder inom både privat och offentlig sektor. Du har fullt resultat- och budgetansvar samt personalansvar för de kunder du ansvarar för. Jobbet är mycket varierande med arbetsuppgifter som innebär allt ifrån att lösa praktiska problem som uppstått ute hos kund till att starta upp nya kundsamarbeten. Stort fokus i rollen ligger på att leda och motivera din personal samt att utveckla arbetet. Utöver det kommer du även att arbeta med rapportering samt att genomföra kundmöten i syfte att både följa upp och sälja in tilläggstjänster. Du ingår även i distriktets ledningsgrupp. För att lyckas i tjänsten tror vi att du står för värderingar som; serviceanda, laganda och utveckling. Som arbetsledare hos Sodexo kommer du få ett roligt och utmanande arbete med stor variation. Sodexo lägger stor vikt vid personlig utveckling hos sina arbetsledare och du kommer i rollen få ta del av ett stort kompetensutvecklingspaket. Visar du framfötterna är utvecklingspotentialen inom företaget god. Du kommer att utgå från Sodexos kontor i Malmö. Kunderna och den personal du ansvarar för är placerade i Malmö med omnejd. Vi söker dig som: • Har tidigare erfarenhet av personalledning • Är bra på att planera och organisera både ditt eget och dina medarbetares vardag • Har minst gymnasiekompetens men gärna någon form av vidareutbildning inom antingen teknik eller ekonomi • Drivs av egentutveckling • Talar och skriver svenska, kunskaper i engelska är meriterande • Har B-körkort och tillgång till egen bilHar du tidigare erfarenhet av servicebranschen är det meriterande.  Som person tror vi att ditt sätt att skapa struktur öppnar upp för att vara flexibel och anpassa dig efter ändrade omständigheter. Problem ser du snarare som möjligheter och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt i vardagen. Vidare så är du trygg och stabil i dig själv och skiljer på det personliga och professionella. Då rollen innebär resultatansvar är det viktigt att du är affärsmässig och fokuserar på kostnader och intäkter. Självfallet ser vi det som viktigt att du har lätt för att samarbeta med olika typer av människor med olika bakgrund.   OM SODEXO: Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.   Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder euro och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Besök oss gärna på www.sodexo.se.   START: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid OMFATTNING: Heltid PLATS: Malmö LÖN: Enligt överenskommelse KONTAKT: Louise Olsson, 040 – 25 44 31 REFERENS: 14925249 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2013-08-18 Denna rekrytering genomförs av Academic Work men du kommer bli anställd av vårt kundföretag. Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Sök tjänsten via Academic Works hemsida www.academicwork.se   Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare inom servicetjänser, Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare inom servicetjänser, Malmö

Servitör/Servitris, Sigtuna
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. På Kämpasten möts hela världen! IFL Kämpasten är en konferens- & utbildningsanläggning utformad för att möta högsta krav på lärmiljö och forum för nätverkande. 20 minuter från Arlanda ligger anläggningen belägen vid Mälarens strand strax väster om Sigtuna. För oss är det viktigt med ett gott värdskap, miljöarbete samt säkerhet för våra gäster. Vi kan erbjuda 7 konferenslokaler, 19 grupprum 2 matsalar och 116 enkelrum. Vi vill skapa de optimala förutsättningarna för lärande och nätverkande. Vi gör detta genom att erbjuda lokaler, teknik, logi, mat, dryck, aktiviteter, service och atmosfär som syftar till att skapa en vistelse av yppersta klass. IFL vid Handelshögskolan i Stockholm, en av Europas största och ledande aktörer för verksamhets –och ledarutveckling, äger anläggningen som invigdes 1982 och som drivs av Sodexo sedan 2008. Vi söker dig som - vill jobba på en hög servicenivå har erfarenhet av servering tycker om att arbeta i team och att ge gästen professionell service tycker det är kul att ge bra service har rätt inställning och attityd vill verka för merförsäljning och kvalitetsutveckling hos kund är tillgänglig för morgon, lunch och kvällstjänstgöring är flexibel och är van att arbeta i ett ibland högt tempo  förmåga att lyssna och kommunicera Krav på dig som söker - att du har körkort och bil att du har erfarenhet av servering att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska att du har minimum 3 års erfarenhet från servisyrket Meriterande om du - har goda kunskaper i dryck, kanske en dryckesutbildning, vinkällan eller RA språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande 2-årigt gymnasium inom hotell & restaurang om du arbetat med något hotellsystem Kontaktuppgifter: Marco Mendez, Restaurangchef, marco.mendez@sodexo.comSista ansökningsdag: 2013-08-16     Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris, Sigtuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris, Sigtuna

Servitör/Servitris sökes till stort event i augusti, Jönköping
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. I slutet av augusti kommer vi ha ett stort event på Elmias mässanläggning som vi ser mycket fram emot. Vi söker nu dig som har en brinnande känsla för service och vill vara med och göra detta storslagna event oförglömligt. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Anställningarna är för enstaka dagar och kan leda till mer arbete under hösten. Kvalifikationer/Krav • Vana från arbete i restaurang. • Restaurangutbildning är meriterande. • Fatservering. Personliga egenskaper • God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor. • Lyhörd för kundens behov. • Flexibilitet och god samarbetsförmåga. • Självständig och handlingskraftig. • Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag. • Noggrann, strukturerad och systematisk. • Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo. • Positiv attityd.  Vid eventuella frågor maila anne.ljungberg@sodexo.com Din ansökan vill vi ha senast 2013-08-25  Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris sökes till stort event i augusti, Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris sökes till stort event i augusti, Jönköping

Kock Göteborg
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Restaurang Disel är en lunchrestaurang belägen i Lundby Göteborg.  Vi söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av; • Menyplanering • Inköp • Matlagning (kall-och varmkök) • Egen kontrollKvalifikationer/krav • Utbildad kock med minst tre års yrkesvana • Datakunskaper (officepaketet)?Personliga egenskaper • Vi söker dig med ett brinnande matintresse • Stor kreativitet och engagemang • Ekonomiskt tänkande • Utåtriktad, initiativrik • Hög social kompetensHar du frågor kontakta Anna Stridh anna.strdih@sodexo.com Din ansökan vill vi ha senast den 25:e juli Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kock Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock Göteborg

Restaurangbiträde Göteborg
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Restaurang Disel belägen i Lundby Göteborg söker nu en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av diverse, i restaurang, förekommande arbetsuppgifter, såsom: • Portionering, kassa, disk, salladsberedning etc.  Kvalifikationer/Krav • Du skall ha genomgått grundskola eller motsvarande. • Vana från arbete i restaurang eller annat servicearbete. • Du har goda kunskaper i Svenska i både tal och skrift.  • Kassavana är meriterande.Personliga egenskaper • God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor. • Lyhörd för kundens behov. • Flexibilitet och god samarbetsförmåga. • Självständig och handlingskraftig. • Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag. • Noggrann, strukturerad och systematisk. • Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo. • Positiv attityd.Har du frågor kontakta Anna Stridh anna.stridh@sodexo.com   Din ansökan vill vi ha senast den 25:e juli och ber dig respektera de krav på kvalifikationer vi har ovan och inte söka anställningen om du inte uppfyller dessa.   Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangbiträde Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangbiträde Göteborg

Gruppledare inom Lokalvård Norrköping
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Söker en Gruppledare till Norrköpings skolor.  Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av: Gruppledarrollen är en nyckelroll på våra uppdrag. Du driver och utvecklar uppdragen tillsammans med din arbetsledare. Som Gruppledare ansvarar du för personalplanering, kvalitétsuppföljningar för din grupp. Även ansvara för lager. Kvalifikationer/Krav • Du ska ha flera års erfarenhet av lokalvård och god kunskap i tjänsten Lokalvård. • Tidigare erfarenhet som Gruppledare eller liknande. • Du har goda kunskaper i Svenska i både tal och skrift.  • SRY, PRYL eller motsvarande utbildning är krav. • Körkort är krav.Personliga egenskaper • God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor. • Lyhörd för kundens behov. • Flexibilitet och god samarbetsförmåga. • Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag. • Arbetar noggrann, strukturerad och systematisk. • Självständig och handlingskraftig med hög social kompetens. • Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap. • Positiv attityd. • Tar ansvar för kvalitétsuppföljning.Har du frågor kontakta annika.riska@sodexo.com Din ansökan vill vi ha senast den 31 augusti 2013   Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Gruppledare inom Lokalvård Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gruppledare inom Lokalvård Norrköping

Kock / Kallskänka Berwaldhallen Stockholm
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Till vår verksamhet på Berwaldhallen behöver vi extra kökspersonal under hösten på helger och vissa evenemang. Huvudsakliga arbtesuppgifter: Produktion av sallad, smörgåsar viss bakning samt servering och andra tillkommande arbetsuppgifter. Kvalifikationer / Krav: Du går på restaurangskola och behöver ett extrajobb eller har tidigare liknande erfarenhet och behöver extrajobb. Egenskaper: Noggrann, punktlig, intresserad, glad och utåtriktad. Arbetstid: Dag, kväll och helg Anställningsform: Viss tid, extra vid behov För frågor kontakta Per Seldee, mailadress: per.seldee@sodexo.com. Sista ansöknigsdag 2013-08-09.   Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kock / Kallskänka Berwaldhallen Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock / Kallskänka Berwaldhallen Stockholm

Festvåningspersonal
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Berwaldhallen är en koncert och evenmangsanläggning som tar emot upp till 1300 besökare vid koncert. Sodexo driver bar/caféverksamheten på Berwaldhallen. Till våra våra evenemang söker vi nu extra festvåningspersonal. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Kassa, servering, bar samt alla andra arbetsuppgifter som kan förekomma på uppdraget. Kvalifikationer/Krav: Kassavana från café/restaurang, erfarenhet från liknande verksamhet. Egenskaper: Glad, snabb, positiv samt stresstålig då verksamheten kan vara mycket intensiv. Arbetstid: Dag, kväll, helg Anställningsform: Viss tid, extra vid behov Vid frågor: Kontakta Per Seldee på mail per.seldee@sodexo.com Sista ansökningsdag: 2013-08-09 Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Festvåningspersonal jobb, Festvåningspersonal Stockholm, Festvåningspersonal Sodexo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Festvåningspersonal

Kock
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Restaurang Dockside är en lunchrestaurang belägen i Arendal Göteborg. Vi serverar lunch, affärlunch och catering till ca 1000pers. Vi är 16 anstälda varav vi är 3kockar och en köksmästare. Vi söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av; • Menyplanering • Inköp • Matlagning (kall-och varmkök) • Egen kontroll • Utveckla maten i gästmatsalen • Hjälpa köksmästaren med hålla jämn kvalite i köketKvalifikationer/krav • Utbildad kock med minst fem års yrkesvana • Datakunskaper (officepaketet) • Körkort B • Flytande svenska i tal och skrift?Personliga egenskaper • Vi söker dig med ett brinnande matintresse • Stor kreativitet och engagemang • Ekonomiskt tänkande • Utåtriktad, initiativrik • Hög social kompetensHar du frågor kontakta Jimmy Wigmark jimmy.wigmark@sodexo.com Din ansökan vill vi ha senast den 26 augusti Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Göteborg, Kock Sodexo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Städare i Borås
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Vi söker dig, städare, till vår verksamhet i Borås. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att utföra städning och upprätthålla god kvalitet på utfört arbete. Kvalifikationer/Krav • Du skall ha genomgått grundskola eller motsvarande. • Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete. • Du har goda kunskaper i Svenska i både tal och skrift.  • SRY, PRYL eller motsvarande utbildning är meriterande. • Körkort är meriterande.Personliga egenskaper • God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor. • Lyhörd för kundens behov. • Flexibilitet och god samarbetsförmåga. • Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag. • Noggrann, strukturerad och systematisk. • Självständig och handlingskraftig. • Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap. • Positiv attityd.Tjänsten är en timanställning och du kommer arbeta på uppdrag av en eller flera kunder. Har du frågor om tjänsten, kontakta Malin Englaborn 08-57883276 Vi vill ha din ansökan senast 23/8 - 2013 Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Borås
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Städare i Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städare i Borås

Personal tågstäd Mjölby/Boxholm.
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Sodexo Trafik, utför specialstädningar med höga krav inom transportväsendet som t.ex. flygplan (Landvetter, Gardermoen, Kastrup, Arlanda, Skavsta, Vanda), tåg (Norrlandståg/Nattåg, X40 Mälartrafiken, Botniatåg, UVEN och Upptåget) och färjor (Stena Line). I Mjölby/Boxholm har vi fått i uppdrag att städa Östgötapendel åt Arriva Sverige AB. Du kommer att vara stationerad i Mjölby där vi startar 1 oktober, samt i Boxholm där en ny depå kommer stå klar efter 16 oktober. Man kommer att behöva ta sig emellan orterna och därför är körkort ett krav. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra städning av tåg och annat angränsande servicearbete som fekalietömning,vattentryckning samt sanering och upprätthålla god kvalitet på utfört arbete. Kraven på kvalitet, säkerhet och punktlighet är höga. Arbetstiderna innefattar skiftarbete som tills största del innefattar natt, då vår verksamhet bedrivs måndag till söndag året runt. Ensamarbete kan förekomma. Vi söker nu nya medarbetare till ovanstående uppdrag. Utbildning inför starten av uppdraget kommer att ske ca 1 till 2 veckor före den 1 oktober. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Kvalifikationer/Krav • Du skall ha genomgått grundskola eller motsvarande. • Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete. • Du har goda kunskaper i Svenska i både tal och skrift.  • SRY, PRYL eller motsvarande utbildning är meriterande.   • Erfarenhet av fekalietömning,vattentryckning samt sanering är meriterande. • KörkortPersonliga egenskaper • God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor. • Lyhörd för kundens behov. • Flexibilitet och god samarbetsförmåga. • Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag. • Noggrann, strukturerad och systematisk. • Självständig och handlingskraftig. • Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap. • Positiv attityd. • God fysik då det stundtals kan vara både stressigt och fysiskt krävande.Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast den 2013-09-15.  OBS! Vi tar endast emot ansökningar samt frågor via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Mjölby
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Personal tågstäd Mjölby/Boxholm. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personal tågstäd Mjölby/Boxholm.

Extrapersonal till tågstäd i Mjölby/Boxholm.
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Sodexo Trafik, utför specialstädningar med höga krav inom transportväsendet som t.ex. flygplan (Landvetter, Gardermoen, Kastrup, Arlanda, Skavsta, Vanda), tåg (Norrlandståg/Nattåg, X40 Mälartrafiken, Botniatåg, UVEN och Upptåget) och färjor (Stena Line). I Mjölby/Boxholm har vi fått i uppdrag att städa Östgötapendel åt Arriva Sverige AB. Du kommer att vara stationerad i Mjölby där vi startar 1 oktober, samt i Boxholm där en ny depå kommer stå klar efter 16 oktober. Man kommer att behöva ta sig emellan orterna och därför är körkort ett krav. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra städning av tåg och annat angränsande servicearbete som fekalietömning,vattentryckning samt sanering och upprätthålla god kvalitet på utfört arbete. Kraven på kvalitet, säkerhet och punktlighet är höga. Arbetstiderna innefattar skiftarbete som tills största del innefattar natt, då vår verksamhet bedrivs måndag till söndag året runt. Ensamarbete kan förekomma. Vi söker nu nya medarbetare till ovanstående uppdrag som kan arbeta extra vid arbetstoppar,sjukdom samt vikariera under semester perioder. Utbildning inför starten av uppdraget kommer att ske ca 1 till 2 veckor före den 1 oktober. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Kvalifikationer/Krav • Du skall ha genomgått grundskola eller motsvarande. • Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete. • Du har goda kunskaper i Svenska i både tal och skrift.  • SRY, PRYL eller motsvarande utbildning är meriterande.   • Erfarenhet av fekalietömning,vattentryckning samt sanering är meriterande. • KörkortPersonliga egenskaper • God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor. • Lyhörd för kundens behov. • Flexibilitet och god samarbetsförmåga. • Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag. • Noggrann, strukturerad och systematisk. • Självständig och handlingskraftig. • Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap. • Positiv attityd. • God fysik då det stundtals kan vara både stressigt och fysiskt krävande.Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast den 2013-09-15.  OBS! Vi tar endast emot ansökningar samt frågor via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Mjölby
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal till tågstäd i Mjölby/Boxholm. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal till tågstäd i Mjölby/Boxholm.

Gruppledare, Tågstäd Mjölby
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Sodexo Trafik, utför specialstädningar med höga krav inom transportväsendet som t.ex. flygplan (Landvetter, Gardermoen, Kastrup, Arlanda, Skavsta, Vanda), tåg (Norrlandståg/Nattåg, X40 Mälartrafiken, Botniatåg, UVEN och Upptåget) och färjor (Stena Line). Vi har fått i uppdrag att städa Östgötapendel samt sköta kringservice i samband med prodution åt Arriva Sverige AB. Vi söker nu en gruppledare som kommer att vara stationerad i Mjölby där vi startar 1 oktober, men som även kommer att arbeta på flera olika orter dit Östgötapendel går. Man kommer att behöva ta sig emellan orterna och därför är körkort önskvärt. Arbetsuppgifterna kommer att bestå i att utföra städning av tåg och annat angränsande servicearbete som kvalitetssäkring, lättare sanering, hittegods samt att upprätthålla god kvalitet på utfört arbete. Tjänsten innebär att man kommer ha en nära kontakt med Arriva och dess kunder, därför är lägger vi stor vikt på personliga egenskaper. Kraven på kvalitet, säkerhet och punktlighet är höga. Arbetstiderna innefattar skiftarbete främst på dagtid, då vår verksamhet bedrivs måndag till söndag året runt. Ensamarbete kan förekomma. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Utbildning inför starten av uppdraget kommer att ske ca 1 till 2 veckor före starten den 1 oktober 2013.  Kvalifikationer/Krav • Du skall ha genomgått grundskola eller motsvarande. • Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete. • Du har goda kunskaper i Svenska i både tal och skrift.  • SRY, PRYL eller motsvarande utbildning är meriterande.   • Erfarenhet av klottersanering är meriterande. • Körkort är önskvärtPersonliga egenskaper • God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor. • Lyhörd för kundens behov. • Flexibilitet och god samarbetsförmåga. • Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag. • Noggrann, strukturerad och systematisk. • Självständig och handlingskraftig. • Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap. • Positiv attityd. • God fysik då det stundtals kan vara både stressigt och fysiskt krävande.Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast den 2013-09-15.  OBS! Vi tar endast emot ansökningar samt frågor via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Mjölby
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Gruppledare, Tågstäd Mjölby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gruppledare, Tågstäd Mjölby

Extrapersonal till tågstäd i Norrköping
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Sodexo Trafik, utför specialstädningar med höga krav inom transportväsendet som t.ex. flygplan (Landvetter, Gardermoen, Kastrup, Arlanda, Skavsta, Vanda), tåg (Norrlandståg/Nattåg, X40 Mälartrafiken, Botniatåg, UVEN och Upptåget) och färjor (Stena Line). I Norrköping bedriver vi tågstädsverksamhet där vi har i uppdrag att städa SJs personvagnar och loktåg. Från och med 1 oktober utökar vi verksamheten och börjar även att städa Östgötapendel åt Arriva Sverige AB. I och med detta söker vi nu nya medarbetare för tågstädning till ovanstående uppdrag som kan arbeta extra vid semester, sjukdom eller arbetstoppar. Du kommer att vara stationerad i Norrköping där arbetsuppgiften kommer att bestå i att utföra städning av tåg och annat angränsande servicearbete samt upprätthålla god kvalitet på utfört arbete. Kraven på kvalitet, säkerhet och punktlighet är höga. Arbetstiderna innefattar skiftarbete då vår verksamhet bedrivs måndag till söndag året runt.  Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Utbildning inför starten kommer att ske ca 1 till 2 veckor före den 1 oktober. Kvalifikationer/Krav  • Du skall ha genomgått grundskola eller motsvarande. • Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete. • Du har goda kunskaper i Svenska i både tal och skrift.  • SRY, PRYL eller motsvarande utbildning är meriterande.   • Erfarenhet av fekalietömning,vattentryckning samt sanering är meriterande. • Körkort är önskvärtPersonliga egenskaper • God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor. • Lyhörd för kundens behov. • Flexibilitet och god samarbetsförmåga. • Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag. • Noggrann, strukturerad och systematisk. • Självständig och handlingskraftig. • Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap. • Positiv attityd. • God fysik då det stundtals kan vara både stressigt och fysiskt krävande.Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast den 2013-09-15.  OBS! Vi tar endast emot ansökningar samt frågor via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal till tågstäd i Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal till tågstäd i Norrköping

Extra personal tågstäd Hagalund tillträde omgående.
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Sodexo Trafik, utför specialstädningar med höga krav inom transportväsendet som t.ex. flygplan (Landvetter, Gardermoen, Kastrup, Arlanda, Skavsta, Vanda), tåg (Norrlandståg/Nattåg, X40 Mälartrafiken, Botniatåg, UVEN och Upptåget) och färjor (Stena Line). Vi bedriver verksamhet i Sveriges största tågdepå i Hagalund. Vårt uppdrag är att städa och sköta linnehantering och bäddning av SJs Nattåg/Norrlandståg samt att städa X40 som är SJs fina 2-våningståg. Kraven på kvalitet, säkerhet och punktlighet är höga. Arbetstiderna innefattar skiftarbete då vår verksamhet bedrivs måndag till söndag året runt. Vi söker nu nya medarbetare för tågstädning till ovanstående uppdrag som kan arbeta extra vid arbetstoppar, sjukdom samt att vikariera under semesterperioder. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra städning och bäddning av tåg och annat angränsande servicearbete samt upprätthålla god kvalitet på utfört arbete. Kvalifikationer/Krav • Körkort.? • Du skall ha genomgått grundskola eller motsvarande. • Erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete. • Du har goda kunskaper i Svenska i både tal och skrift.  • SRY, PRYL eller motsvarande utbildning är meriterande.   • Erfarenhet av bäddning (hotell el. tåg/båt) är meriterande.Personliga egenskaper • God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor. • Lyhörd för kundens behov. • Flexibilitet och god samarbetsförmåga. • Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag. • Noggrann, strukturerad och systematisk. • Självständig och handlingskraftig. • Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap. • Positiv attityd. • God fysik då det stundtals kan vara både stressigt och fysiskt krävande.Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast den 2013-08-30. (OBS! kort ansökningstid)  OBS! Vi tar endast emot ansökningar och ev frågor via vårt rekryteringsverktyg ReachMee. Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Solna
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Extra personal tågstäd Hagalund tillträde omgående. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extra personal tågstäd Hagalund tillträde omgående.

Restaurang & Cafébiträde sökes omgående
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Restaurang & Cafébiträde sökes omgående till Café och butik Ryhov Vi söker nu medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av i restaurang och café, förekommande arbetsuppgifter, såsom: • Portionering, kassa, disk. • Enklare kallskänksuppgifter m.m Kvalifikationer/Krav • Du skall ha genomgått grundskola eller motsvarande. • Vana från arbete i restaurang eller annat servicearbete. • Du har goda kunskaper i Svenska i både tal och skrift.  • Kassavana är meriterande. Personliga egenskaper • God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor. • Lyhörd för kundens behov. • Flexibilitet och god samarbetsförmåga. • Självständig och handlingskraftig. • Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag. • Noggrann, strukturerad och systematisk. • Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo. • Positiv attityd. Då Sodexo strävar efter jämställdhet och mångfald ser vi gärna manliga sökande. Har du frågor kontakta sofia.karlsson@sodexo.com  Tele:08-57883718  Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurang & Cafébiträde sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurang & Cafébiträde sökes omgående

Fastighetstekniker Uppsala
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Arbetsuppgifter/Ansvarsområde: Planering och utförande av felavhjälpande reparationer och underhåll. Beställning och uppföljning av mindre entreprenörsarbeten. Löpande tillsyn och rondering med inriktning på teknik. Drift, skötsel samt underhåll av fastigheter och system. Vissa administrativa arbetsuppgifter i form av uppföljningar och rapportering. Kvalifikationer/Krav: Du skall ha fastighetsteknisk eller driftteknisk utbildning samt erfarenhet av fastighetsdrift. Elbehörighet, datavana samt erfarenhet av VVS-, styr och regler- och/eller är meriterande. Körkort är ett krav. Dina egenskaper Du är serviceinriktad och trivs med kundkontakter, du arbetar mot uppsatta mål, har stor ansvarskänsla och kan arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Körkortskrav B Arbetstider och omfattning Tillsvidare Heltid Kontakt Ulrik Eriksson, Chef fastighetsteknik, 08-57883208 Sista ansökningsdag 27/9. Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker Uppsala

Vaktmästare, Umeå
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Till vårt trevliga gäng på Hotell Björken söker vi nu en vaktmästare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete som fastighetsskötare, vaktmästare eller andra liknande praktiska roller. Vi söker en händig person som kan lite om mycket samt är strukturerad och stresstålig. Du är självgående och har förmåga att hantera arbetstoppar. Körkort är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet eller utbildning inom el och VVS. Vi söker dig som betraktar problem som möjligheter och känner spänning och entusiasm för att anta nya utmaningar! Viktigast av allt är att du är social, positiv och tycker om att möta många människor i din vardag. Vaktmästaruppdraget är på 50%, möjlighet till utökad anställning om man kompletterar med städuppdrag finns. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sodexo AB
Ort: Umeå
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare, Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare, Umeå

Kock
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. På Näsbyparksskolan så lagas det ca 1000 portioner vare dag. Ca 450 är till den egna skolan och resten av maten levereras till andra skolkök. Täby skolor som du kommer tillhöra består av totalt 9 skolor, varav 4 är produktionskök och 5 är mottagningskök. Vi söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av; • Menyplanering • Inköp • Matlagning (kall-och varmkök) • Egen kontrollKvalifikationer/krav • Utbildad kock med minst tre års yrkesvana • Datakunskaper (officepaketet)?Personliga egenskaper • Vi söker dig med ett brinnande matintresse • Stor kreativitet och engagemang • Ekonomiskt tänkande • Utåtriktad, initiativrik • Hög social kompetensHar du frågor kontakta Kim Duggin Kim.duggin@sodexo.com Din ansökan vill vi ha senast den 13/9 Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Täby
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Täby, Kock Sodexo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Våningsvärdinna/Våningsvärd
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Hotell Björken är ett patienthotell som är beläget vid Norrlands Universitetssjukhus och drivs av Sodexo. I våra 246 rum bor framförallt patienter men även externa gäster i mån av plats. Hotellet är öppet dygnet runt och alla årets dagar. Då vi nu har babyboom bland våra våningsvärdinnor måste vi komplettera vårt härliga gäng med nya medarbetare. Vi kan erbjuda enstaka turer som komplement till annan sysselsättning eller mer stadigvarande arbete under perioden. Möjlighet till förlängning för dig som trivs och gör ett bra arbete är möjlig. Meriterande är SRY-utbildning eller motsvarande. God kommunikation i svenska språket är ett krav. Vi söker en person som är självgående och har förmåga att hantera arbetstoppar. Viktigast av allt är att du är social, positiv och tycker om att möta många människor i din vardag då flertalet av våra gäster bor en längre tid hos oss. Arbetsuppgifter: • Dagligt städ • Utstäd • Regelbundet städ och översyn av allmänna lokalerVälkommen med din ansökan! Vid frågor om tjänsten,
Företag: Sodexo AB
Ort: Umeå
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Våningsvärdinna/Våningsvärd jobb, Våningsvärdinna/Våningsvärd Umeå, Våningsvärdinna/Våningsvärd Sodexo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Våningsvärdinna/Våningsvärd

Extrapersonal,servis till VHK Göteborg
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Vi söker nu servis,extra vid behov, till ovanstående uppdrag. Sodexo driver restaurang VHK på uppdrag åt Volvo AB. Vår verksamhet är till största del lunchservering, men vi har även konferens och kvällsverksamheter, såsom middagar och buffér. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av: • Servering • Dukning • Diskplock  Kvalifikationer/Krav • Utbildning eller 3års erfarenhet • Du har goda kunskaper i Svenska Personliga egenskaper • God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor. • Lyhörd för kundens behov. • Flexibilitet och god samarbetsförmåga. • Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag. • Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo. • Positiv attityd.Tjänsten är extra vid behov Dag och kvällsverksamhet Lön enligt avtal Har du frågor kontakta Susanne.Kock@Sodexo.com   Din ansökan vill vi ha senast den 30september   Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal,servis till VHK Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal,servis till VHK Göteborg

Restaurangbiträde till Upplands Väsby
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Som restaurangbiträde i personalrestaurangen på Mondelez får du arbeta med: • Kassaarbete • Hålla snyggt och rent på serveringslinjen, fylla på mat • Viss tid med beredning av tex. smörgåsar • Hålla snyggt och rent i matsalenKvalifikationer/krav: Mycket goda kunskaper i Svenska, både i tal och skrift Egenskaper: Glad, positiv, utåtriktad och serviceminded. Tjänsten är ett vikariat med början på 1 år Arbetstiden är deltid 4,5 timmar/dag mån-fre   Kontaktuppgifter Namn: Peter Jacobsén Mailadress: peter.jacobsen@sodexo.com OBS. tjänsten kan endast sökas genom webbformulär på vår hemsida, Internet eller på Starnet Sista ansökningsdatum: 2013-09-27 Vi startar med intervjuer omgående.     Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangbiträde till Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangbiträde till Upplands Väsby


Sök lediga jobb Sodexo AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se