Sollentuna Kommun Rösjöskolan jobb - lediga jobb

Sollentuna Kommun Rösjöskolan jobb Sollentuna Kommun Rösjöskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sollentuna Kommun Rösjöskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sollentuna Kommun Rösjöskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare åk 1-6- Sollentuna

 2. Lärare åk 2- Sollentuna

 3. Förskollärare- Sollentuna

 4. Slöjdlärare med inriktning textilslöjd- Sollentuna

 5. Elevassistent/tränare till särskola- Sollentuna

 6. Lärare för särskild undervisningsgrupp- Sollentuna

 7. NO-lärare med friluftslivsprofil till mellanstadiet på Rösjöskolan- Sollentuna

 8. Bitr rektor/förskolechef för Rösjöskolans förskola- Sollentuna

 9. Musiklärarvikarie- Sollentuna

 10. Lärare åk 1-6- Sollentuna

 11. Musiklärare till särskolan- Sollentuna

 12. Lärare åk 1- Sollentuna

 13. Lärare åk 4- Sollentuna

 14. Idrottslärare- Sollentuna

 15. Lärare Grundsärskola- Sollentuna

 16. Bildlärare- Sollentuna

 17. Förskollärare- Sollentuna

 18. Lärare åk 1- Sollentuna

 19. Lärare åk 6- Sollentuna

 20. Lärare åk 6- Sollentuna

 21. elevassistent särskolan- Sollentuna

 22. Lärare åk 3- Sollentuna

 23. Lärare åk 1- Sollentuna

 24. Fritidspedagog/elevassistent- Sollentuna

 25. Förskollärare- Sollentuna

 26. Lärare åk 1- Sollentuna

 27. Lärare åk 3- Sollentuna

 28. Skoladministratör- Sollentuna

 29. Lärare åk 3- Sollentuna

 30. Lärare åk 1- Sollentuna

 31. Musiklärare- Sollentuna

 32. Förskollärare- Sollentuna

 33. Förskollärare- Sollentuna

 34. Elevassistent särskolan- Sollentuna

 35. Förskollärare- Sollentuna

 36. Lärare SO, SV åk 5 och 6, 100 %- Sollentuna

 37. Elevassistent särskolan, timvikarie- Sollentuna

 38. Fritidspedagog- Sollentuna

 39. Fritidspedagog- Sollentuna

 40. Elevassistent särskolan- Sollentuna


Mer beskrivning

Lärare åk 1-6
Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Tillsvidare, heltid, ferietjänst ***** Arbetsuppgifter ***** Du kommer att vara ansvarig klassföreståndare för en grundskoleklass med sex elever från åk 3-6. Eleverna har i olika omfattning en autistisk problematik som gör att vi valt att inrätta en särskild undervisningsgrupp. Till din hjälp har du tre elevassistenter som finns i klassen. Du kommer att undervisa i MA, SV, EN, NO och SO. Eleverna kommer i olika omfattning att inkluderas i andra klasser varför ett nära och gott samarbete med andra lärare på skolan är en förutsättning.   ***** Kvalifikationer ***** Vi söker dig som * har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 1-6 * har erfarenhet av att arbeta som klasslärare * är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap * är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar * har lätt att samarbete och skapa förtroendefulla relationer till dina kollegor Erfarenhet av TBA i arbete med elever är meriterande. Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant ved det gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog, matteverkstad och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, ansökan sker via Easycruit! Sista ansökningsdag är 130816. Försäljare från annonssajter undanbedes.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 1-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 1-6

Lärare åk 2
Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Tillsvidare, heltid/deltid, ferietjänst ***** Arbetsuppgifter ***** Sedvanliga läraruppgifter. På Rösjöskolan finns tre klasser i årskurs 2. Du kommer att vara klassföreståndare i en av klasserna och undervisa i MA, NO, SV, EN och SO. I övriga ämnen finns ämneslärare. Du ingår i arbetslaget för åk 2 och har ett nära samarbete med de lärare som undervisar i parallellklasserna. ***** Kvalifikationer ***** Vi söker dig som * har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 1-3 alt 1-6 * har erfarenhet av att arbeta som klasslärare * är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap * är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar   Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant ved det gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog, matteverkstad och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, ansökan sker via Easycruit! Sista ansökningsdag är 130803 Försäljare från annonssajter undanbedes.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 2

Förskollärare
Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 120 förskolebarn och 400 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal friskola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Rösjöskolan söker nu en förskollärare till vår förskola. Tjänsten är tillsvidare, heltid.   ARBETSBESKRIVNING Du kommer att vara ansvarig för en av förskolans sex avdelningar. Tillsammans med dina kollegor planerar, utvecklar och genomför du det pedagogiska arbetet på förskolan där den pedagogiska dokumentationen är en viktig del. Vi arbetar tillsammans med tydliga mål utifrån en gemensam grund!   Vi söker dig som * har förskollärarutbildning. * vill arbeta i en organisation som sätter barnens behov i fokus. * som anser att lärandet är en viktig del redan på förskolan. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan som du tillämpar i den dagliga verksamheten. * använder pedagogisk dokumentation i verksamheten. * uppskattar att använda vår natur i inlärningen. * har erfarenhet av att arbeta med barns språkliga och matematiska utveckling.   Du får hos oss *  kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov. *  en stimulerande och kreativ arbetsmiljö där det finns utrymme att utvecklas. *  en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel. *  regelbundna trivsel-aktiviteter för personalen. *  friskvårdspeng.   Det är meriterande om du tidigare har arbetat med barn i behov av stöd samt barn med annat modersmål än svenska. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Stämmer ovanstående in på dig är du varmt välkommen att skicka din ansökan, sista ansökningsdag är 2013-07-25   Har du frågor, kontakta rektor biträdande rektor Ulla Westberg, 08-5792 2944 eller personalplanerare Elisabeth Cedergren 08-59496714. Ansökan skickas endast via EasyCruit.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Sollentuna, Förskollärare Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Slöjdlärare med inriktning textilslöjd
Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 120 förskolebarn och 400 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal friskola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se  Tillsvidare, heltid, ferietjänst   ***** Arbetsuppgifter ***** Sedvanliga läraruppgifter. Du kommer att undervisa i slöjd för elever i grundskola och särskola, från åk 2 t o m åk 6. All undervisning sker i halvklass (ca 12-13 elever). Skolan har en fin textilslöjdsal vägg i vägg med träslöjdsalen. På skolan finns redan en slöjdlärare med inriktning träslöjd. Du ingår i arbetslaget PE tillsammans med skolans övriga praktiskt-estetiska lärare. ***** Kvalifikationer ***** Vi söker dig som * har lärarexamen med behörighet att undervisa i slöjd för elever i åk 1-6 * har erfarenhet av att arbeta som slöjdlärare * är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap * har god samarbetsförmåga, stor flexibilitet och ser möjligheter före svårigheter * är väl förtrogen med LGR-11  * är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar Erfarenhet av betygsättning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel (digital whiteboard finns monterad i textilslöjdsalen) * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog, matteverkstad och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har ActiveBoards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 25 juli 2013. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Försäljare från annonssajter undanbedes då vi har många sökande på varje tjänst vi annonserar.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Slöjdlärare med inriktning textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Slöjdlärare med inriktning textilslöjd

Elevassistent/tränare till särskola
Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se ****** 100% ****** 40 timmar/vecka.  Tillträde snarast/enligt ök ***** Arbetsuppgifter ***** Vi söker elevassistent/tränare till särskolan.  Du kommer att arbeta i en av skolans grundsärskoleklasser med träningsinriktning. Arbetet innebär att under skoltid handleda och stödja elever med olika funktionshinder samt att på eftermiddagarna arbeta på fritids med samma elever. Verksamheten bedrivs i vårt nybyggda skolhus. ***** Kvalifikationer ***** Du har relevant utbildning och minst 3 års erfarenhet inom yrket. Du har erfarenhet av arbete med barn med olika funktionshinder. Du är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap. Du är engagerad och möter varje elev utifrån dennes förutsättningar och har god samarbetsförmåga med såväl kollegor som föräldrar.   Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss * en stimulerandeoch kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymmeatt utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog, matteverkstad och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Har du kvalifiktionerna som krävs och känner att beskrivningen passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande. Senaste ansökningsdag är 2013-09-09. Försäljare från annonssajter undanbedes då vi har väldigt många sökandepå varje tjänst vi annonserar.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent/tränare till särskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent/tränare till särskola

Lärare för särskild undervisningsgrupp
Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Tillsvidare, heltid, ferietjänst ***** Arbetsuppgifter ***** Du kommer att vara ansvarig klassföreståndare för en grundskoleklass med sex elever från åk 3-6. Eleverna har i olika omfattning en autistismspektrumstörning. Du kommer att arbeta tillsammans med tre elevassistenter som finns i klassen och du kommer att undervisa i MA, SV, EN, NO och SO. Eleverna kommer i olika omfattning att inkluderas i andra klasser varför ett nära och gott samarbete med andra lärare på skolan är en förutsättning. I arbetet ingår regelbunden handledning, såväl grupp- som metodhandledning.   ***** Kvalifikationer ***** Vi söker dig som * har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 1-6 * har erfarenhet av att arbeta som klasslärare * är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap * är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar * har lätt att samarbete och skapa förtroendefulla relationer till dina kollegor * har erfarenhet av att arbeta med elever med särskilda behov * kunskap om autism Erfarenhet av TBA i arbete med elever är meriterande. Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant ved det gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IKT-pedagog och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Alla elever har tillgång till egna datorer. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag, ansökan sker via Easycruit! Sista ansökningsdag är 130930 Försäljare från annonssajter undanbedes!
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare för särskild undervisningsgrupp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare för särskild undervisningsgrupp

NO-lärare med friluftslivsprofil till mellanstadiet på Rösjöskolan
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Rösjöskolan söker en engagerad och inspirerande lärare i NO/teknik för undervisning i grundskolans mellanstadium. På Rösjöskolan tycker vi att det är viktigt att eleverna får stora möjligheter att vistas i naturen, lär sig visa hänsyn till allt levande och får möjlighet att pröva aktiviteter utomhus. Vi nyttjar naturen i omgivningen och Rösjön i undervisningen under alla årstider och arrangerar lägerskolor i flera årskurser. ARBETSUPPGIFTER Som lärare i NO/teknik kommer du i huvudsak att arbeta med NO och teknikundervisning på mellanstadiet, mestadels i halvklasser. Du kommer att vara ansvarig för några av skolans lägerskolor. Du har en välutrustad NO-sal men ser de goda förutsättningarna och möjligheterna i att även bedriva undervisning utomhus. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som : * är behörig att undervisa i  NO och teknik i grundkolans årskurser 4-6. * har ett stort intresse för friluftsliv, äventyrspedagogik och zoologi. * kan skapa engagerande lärmiljöer. * vågar tänka och arbeta i nya banor och ge eleverna starka upplevelser. * har ett tydligt ledarskap. * har en positiv grundsyn och tror på varje elevs vilja att utvecklas och lära. * har förmåga att möta elevernas behov för att kunna utveckla dem till ansvarskännande och kreativa människor. Du har lätt för att samarbeta såväl som att kunna arbeta självständigt.  Du ska ha förmågan att kunna entusiasmera och leda elever och se dig själv som viktig för att eleverna ska lyckas.   Du får hos oss: * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov. * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö där det finns utrymme att utvecklas. * en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel. * regelbundna trivselaktiviteter för personalen. * friskvårdspeng. Rösjöskolans fyra hörnstenar är läsning, skapande verksamhet, IKT och natur och miljö. I närområdet finns  egen isbana, skidspår, uteklassrum, konstgräsplan (5 min från skolan) och stora friluftsområden (Rösjöskogen, Rösjön). Brinner du för att inspirera och arbeta nära eleverna för att skapa glädje och nyfikenhet till lärandet? Ger du det lilla extra för att våra elever ska få starka positiva upplevelser? Stämmer ovanstående in på dig så vill vi gärna att du söker den här tjänsten så snart som möjligt. Vi vill att du i ditt personliga brev beskriver vad du kan bidra med som NO/tekniklärare på vår skola. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande. Ansökan sker via Easycruit, sista ansökningsdag är 2013-11-14. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga NO-lärare med friluftslivsprofil till mellanstadiet på Rösjöskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: NO-lärare med friluftslivsprofil till mellanstadiet på Rösjöskolan

Bitr rektor/förskolechef för Rösjöskolans förskola
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Arbetsuppgifter Som bitr rektor/förskolechef med ansvar för förskolan kommer du att samordna, leda och utveckla verksamheten på Rösjöskolans förskola, totalt sex avdelningar med ca 105 barn och 21 anställda. Du kommer att ha ansvar för vår personal på förskolan och att säkerställa att vi har en fullgod arbetsmilljö. Du kommer att vara den pedagogiska ledaren för förskolan. Du ansvarar också för intagning av nya barn och kontakter med myndigheter. Tillsammans med rektor tar du fram en årlig budget för verksamheten och följer månadsvis upp utfall och prognoser. Du ingår i Rösjöskolans ledningsgrupp som träffas varje vecka och som tillsammans leder hela enheten, som består av ca 170 anställda och över 600 elever. Kvalifikationer Du har * ett tydligt och stabilt ledarskap med en pedagogisk vision som du kan omsätta till strategi. * en vilja, förmåga och mod att vara en synlig och närvarande pedagogisk ledare som utmanar, stödjer och handleder medarbetarna. * ett stort intresse för skolutvecklingsfrågor. * förskollärarexamen eller annan lärarexamen. Rektorsprogrammet eller liknande är meriterande. * en gedigen erfarenhet av ledning inom förskoleverksamhet. Vi vill att du drivs av en vilja att tillföra entusiasm, energi och lust i arbetet samtidigt som du arbetar målinriktat och åstadkommer resultat. Som ledare kännetecknas du av tydlighet, lyhördhet, engagemang och förmågan att få dina medarbetare att växa. Andra viktiga egenskaper är att du ser sammanhang, är strukturerad och prioriterar rätt frågor. Du skapar forum där diskussioner kan föras och har förmågan att skapa delaktighet. Vi erbjuder en stimulerande miljö som sätter utveckling av verksamheten för våra barn i fokus. Vi strävar efter att ha en miljö där våra barns nyfikenhet och vilja att lära stimuleras och tas tillvara. Du får hos oss: * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov. * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö där det finns utrymme att utvecklas. * en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel. * regelbundna trivselaktiviteter för personalen. * friskvårdspeng. Rösjöskolans fyra hörnstenar är läsning, skapande verksamhet, IKT och natur och miljö. I närområdet finns  egen isbana, skidspår, uteklassrum, konstgräsplan (5 min från skolan) och stora friluftsområden (Rösjöskogen, Rösjön). Stämmer ovanstående kvalifikationer in på dig så vill vi gärna att du söker den här tjänsten så snart som möjligt. Vi vill att du i ditt personliga brev beskriver vad du kan bidra med som förskolechef på vår förskola. Tjänsten är heltid, tillsvidare och provanställning kan komma att tillämpas. Vi kommer att kalla till intervju löpande så varmt välkommen med din ansökan senast 2013-11-30, ansökan görs via Easycruit.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Bitr rektor/förskolechef för Rösjöskolans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bitr rektor/förskolechef för Rösjöskolans förskola

Musiklärarvikarie
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se   ****** till Rösjöskolan ****** Timvikarie ***** Arbetsuppgifter ***** Vi söker en musikvikarie som kan arbeta vid ordinarie lärares frånvaro. ***** Kvalifikationer ***** Vi söker dig som * har erfarenhet av att arbeta med musikundervisning för barn * har erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov * är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap * är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar * som kan ställa upp med kort varsel Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant ved det gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Senaste ansökningsdag är 10 januari 2014. Försäljare från annonssajter undanbedes då vi har väldigt många sökande på varje tjänst vi annonserar.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärarvikarie jobb, Musiklärarvikarie Sollentuna, Musiklärarvikarie Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärarvikarie

Lärare åk 1-6
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se 1 plats, heltid, ferietjänst Arbetsuppgifter Sedvanliga läraruppgifter i en särskild undervisningsgrupp för autistiska elever. Du kommer att undervisa i en liten åldersblandad klass i skolår 1-6  (6-8 elever) och ha hjälp av flera elevassistenter. Vi arbetar med TBA (tillämpad beteendeanalys) som metod. I arbetet ingår regelbunden handledning, såväl grupp- som metodhandledning. Kvalifikationer Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 1-6 (MA, SV, EN, SO och NO) har kunskap om autism har erfarenhet av att arbeta som klasslärare har erfarenhet av att arbeta med elever med särskilda behov är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar Tidigare erfarenhet av liknande arbete och kunskap kring och erfarenhet av TBA är meriterande. Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss en stimulerande och kreativ arbetsmiljö en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas kontinuerlig fortbildning samt handledning en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel pedagogisk lunch trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Ansökan sker endast via Easycruit och sista ansökningsdag är 140311. Försäljare från annonssajter undanbedes.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 1-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 1-6

Musiklärare till särskolan
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Tidsbegränsad anställning, deltid,  ferietjänst. *****   ***** *** Arbetsuppgifter *** Du kommer att arbeta 2-3 dagar i veckan med musikundervisning i särskolan och knytas till grundsärskolans arbetslag med träningsinriktning. *** Kvalifikationer *** Vi söker dig som * har lärarexamen med behörighet att undervisa i musik eller liknande kvalifikationer * har erfarenhet av att arbeta med musikundervisning för barn * har erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov * är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap * är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Intervjuer sker löpande så varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 140320. Ansökan görs endast via Easycruit.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare till särskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare till särskolan

Lärare åk 1
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Tillsvidare, heltid, ferietjänst Arbetsuppgifter Sedvanliga läraruppgifter. På Rösjöskolan finns två klasser i årskurs 1. Du kommer att vara klassföreståndare i en av klasserna och undervisa i MA, NO, SV, EN och SO. I övriga ämnen finns ämneslärare. Du ingår i arbetslaget för åk 1 och har ett nära samarbete med övriga lärare i arbetslaget. Kvalifikationer Vi söker dig som: * har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 1-3 alt 1-6 * har erfarenhet av att arbeta som klasslärare i grundskolans lägre årskurser och goda kunskaper om grundläggande läsinlärning * är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap * är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar   Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant ved det gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer eller I-pads. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, ansökan sker via Easycruit! Sista ansökningsdag är 20140502 Försäljare från annonssajter undanbedes.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 1

Lärare åk 4
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Tillsvidare, heltid, ferietjänst   Arbetsuppgifter Sedvanliga läraruppgifter. På Rösjöskolan finns tre klasser i årskurs 4. Du kommer att vara klassföreståndare i en av klasserna och undervisa i MA, SV, EN och SO. I övriga ämnen finns ämneslärare. Du ingår i arbetslaget för åk 4 och har ett nära samarbete med de lärare som undervisar i parallellklasserna. Kvalifikationer Vi söker dig som: * har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 4-6 (MA, SV, EN och SO) * har erfarenhet av att arbeta som klasslärare * är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap * är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar Meriterande är om du har ett starkt intresse för matematik och för att utveckla matematikämnet. Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant ved det gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 140502 och ansökan sker via Easycruit. Försäljare från annonssajter undanbedes då vi har många sökande på varje tjänst vi annonserar.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 4 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 4

Idrottslärare
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Lärare i idrott och hälsa 1 tjänst, vikariat 6 månader, ev förlängning.  (100%)   ARBETSBESKRIVNING Arbetsuppgifterna består av planering, genomförande och uppföljning av undervisning i idrott och hälsa för elever i grundskolans åk 2-4, totalt 9 klasser, höstterminen. På Rösjöskolan finns elever från både grundskolan och grundsärskolan och inkluderingar mellan olika klasser förekommer ofta. Som anställd på Rösjöskolan kommer du att dagligen möta elever både från grundskolan och grundsärskolan.   KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: - har en idrottslärarutbildning/lärarexamen med inriktning idrott med behörighet att undervisa i idrott och hälsa inom grundskolans årskurser 1-6 - är en tydlig ledare och en positiv förebild för våra elever. - är ordningssam och strukturerad i din undervisning. - är öppen och engagerad i frågor som rör arbetet med elever och föräldrar. - är väl förtrogen med skolans uppdrag och styrdokument.   Du får hos oss - kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov. - en stimulerande och kreativ arbetsmiljö där det finns utrymme att utvecklas. - en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel. - regelbundna trivselaktiviteter för personalen. - friskvårdspeng. Rösjöskolans fyra hörnstenar är läsning, skapande verksamhet, IKT och natur och miljö. Som idrottslärare kommer du att ha goda förutsättningar till utomhusaktiviteter med egen isbana, skidspår, uteklassrum, konstgräsplan (5 min från skolan) och stora friluftsområden precis inpå skolans område (Rösjöskogen, Rösjön). Tycker du detta låter spännande så är du varmt välkommen att skicka din ansökan! Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Har du frågor, kontakta biträdande rektor Ulla Backman 08-57922943 eller personalplanerare Elisabeth Cedergren 08-59496714. Ansökan skickas endast via EasyCruit, sista datum för ansökan är 140509.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Idrottslärare jobb, Idrottslärare Sollentuna, Idrottslärare Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrottslärare

Lärare Grundsärskola
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se 1 tjänst, heltid, tillsvidare, ferieanställning   Arbetsuppgifter: Du kommer tillsammans med en annan lärare att vara ansvarig för  undervisningen i grundsärskolan och i särskolan träningsinriktning. Arbetet innebär att ansvara för det pedagogiska arbetet och se till att också övrig personal är väl förtrogen med de mål som eleverna arbetar emot. Du kommer att arbeta med elever med autism samt utvecklingsstörning, du använder dig av TBA som arbetsverktyg. Kvalifikationer: Vi söker dig som: * är behörig lärare/speciallärare med inriktning utvecklingsstörning * har dokumenterad  erfarenhet av arbete med elever i grundsärskolan samt särskola med träningsinriktning * har erfarenhet av att arbeta med TBA * är en tydlig och trygg ledare som är van vid att leda medarbetare                                    Vi vill att du har erfarenhet av lagarbete samt av utvecklingssamtal och andra vanliga lärar- och mentorsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift.  Digital kompetens är nödvändig då skolan använder sig mycket av digitala verktyg. Du behöver vara duktig på att samarbeta, men också klara av att på ett bra sätt organisera och leda arbetet mot undervisningen mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, förmåga att organisera och erbjuder ett intressant och spännande arbete i en skola där vi arbetar för mångfald och inkludering! Du får hos oss: * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant ved det gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer eller I-pads. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning.   Om ovanstående stämmer in på dig och du tycker att tjänsten verkar spännande så ser vi gärna att du söker tjänsten så snart som möjligt, vi kommer att kalla till intervjuer löpande. Varmt välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag 140511. Ansökan sker via Easycruit.   Vi undanber oss försäljare, då vi har många kvaificerade ansökningar på våra annonser.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Grundsärskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Grundsärskola

Bildlärare
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se 1 tjänst  100% vikariat läsåret 2014/2015                           ARBETSBESKRIVNING Bildundervisning i årskurserna 3-5. Viss undervisning i särskolan. På Rösjöskolan finns två bildlärare varav en undervisar de yngsta eleverna och den andra undervisar åk 3-5. Undervisningen sker i halvklass. Skolan har särskilda lokaler för bildundervisning. Eleverna är vana att arbeta både med traditionella, konstnärliga tekniker och digitala media. KVALIFIKATIONSKRAV Utbildad bildlärare eller dokumenterad erfarenhet av arbete som bildlärare. Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss: * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog, och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Varmt välkommen med din asnökan. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 2014-06-14, ansökan sker via Easycruit.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 05-14
Sök fler jobb liknande: lediga Bildlärare jobb, Bildlärare Sollentuna, Bildlärare Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bildlärare

Förskollärare
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se 1 tjänst  (100%), tillsvidare   ARBETSBESKRIVNING På vår förskola pågår just nu ett spännande utvecklingsarbete som tar sin utgångspunkt i ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt. Vi utvecklar våra pedagogiska miljöer och vår verksamhet utifrån tankar om barnsyn, kunskapssyn och synen på lärande. Vårt arbete ska utgå ifrån övertygelsen om att alla människor föds med en inneboende lust, vilja och drivkraft att utforska sin omvärld, att växa och lära. Vår förskola ska vara en plats där barn får mötas i meningsfulla sammanhang, där glädje och förundran får ta stor plats!   Som förskollärare hos oss är du pedagogiskt ansvarig för en av förskolans sex avdelningar. Tillsammans med dina kollegor planerar, utvecklar och genomför du det pedagogiska arbetet på förskolan där den pedagogiska dokumentationen är en viktig del. Som ansvarig på avdelningen är du en viktig person i det förändringsarbete som pågår på förskolan.    Vi söker dig som * har förskollärarutbildning. * vill arbeta i en lärande organisation med barns nyfikenhet och utforskande i fokus. * som har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan. * har kunskaper och erfarenhet av pedagogisk dokumentation som ett verktyg i arbetet. * har erfarenhet av eller är nyfiken på ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt. * som har en god samarbetsförmåga. * som har lätt att ta egna initiativ och tycker om att utvecklas i arbetet. Du får hos oss * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov. * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö där det finns utrymme att utvecklas. * en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel. * regelbundna trivsel-aktiviteter för personalen. * friskvårdspeng.   Det är meriterande om du tidigare har arbetat med barn i behov av stöd samt barn med annat modersmål än svenska. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Stämmer ovanstående in på dig är du varmt välkommen att skicka din ansökan! Har du frågor, kontakta förskolechef Titti Rylander, 08-964231 eller personalplanerare Elisabeth Cedergren 08-59496714. Ansökan skickas endast via EasyCruit. Sista ansökningsdag 2014-06-19
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Sollentuna, Förskollärare Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Lärare åk 1
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Tillsvidare, heltid, ferietjänst Arbetsuppgifter Sedvanliga läraruppgifter. På Rösjöskolan finns två klasser i årskurs 1. Du kommer att vara klassföreståndare i en av klasserna och undervisa i MA, NO, SV, EN och SO. I övriga ämnen finns ämneslärare. Du ingår i arbetslaget för åk 1 och har ett nära samarbete med övriga lärare i arbetslaget. Kvalifikationer Vi söker dig som: * har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 1-3 alt 1-6 * har erfarenhet av att arbeta som klasslärare i grundskolans lägre årskurser och goda kunskaper om grundläggande läsinlärning * är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap * är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar   Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant ved det gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer eller I-pads. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi intervjuar löpande. Ansökan sker via Easycruit! Sista ansökningsdag är 2014-06-14 Försäljare från annonssajter undanbedes.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 1

Lärare åk 6
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Tillsvidare, heltid, ferietjänst   Arbetsuppgifter: Sedvanliga läraruppgifter. På Rösjöskolan finns tre klasser i årskurs 6 och du kommer att vara klassföreståndare i en av klasserna. Du kommer att undervisa i SO i alla tre klasserna och ha ett mentorskap. Årskurs 6 har ett eget arbets och har ett nära samarbete med de lärare som undervisar i parallellklasserna. Kvalifikationer Vi söker dig som: * har lärarexamen med bred behörighet att undervisa i årskurs 4-6. Behörighet i SO är en förutsättning * har erfarenhet av att arbeta som klasslärare * är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap * är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar * Intresserad av skolutvecklingsfrågor och ser möjligheter i att använda dig av IKT i ditt arbete   Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant ved det gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog, och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 140623 och ansökan sker via Easycruit. Försäljare från annonssajter undanbedes då vi har många sökande på varje tjänst vi annonserar.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 6

Lärare åk 6
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Tillsvidare, heltid, ferietjänst   Arbetsuppgifter: Sedvanliga läraruppgifter. På Rösjöskolan finns tre klasser i årskurs 6 och du kommer att vara klassföreståndare i en av klasserna. Du kommer att undervisa i SO i alla tre klasserna och ha ett mentorskap. Årskurs 6 har ett eget arbetslag och du har ett nära samarbete med de lärare som undervisar i parallellklasserna. Kvalifikationer Vi söker dig som: * har lärarexamen med bred behörighet att undervisa i årskurs 4-6. Behörighet i SO är en förutsättning * har erfarenhet av att arbeta som klasslärare * är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap * är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar * Intresserad av skolutvecklingsfrågor och ser möjligheter i att använda dig av IKT i ditt arbete   Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog, och speciallärare. Vi lägger stor vikt vid ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 140623 och ansökan sker via Easycruit. Försäljare från annonssajter undanbedes då vi har många sökande på varje tjänst vi annonserar.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 6

elevassistent särskolan
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se 100%,  Tillträde augusti 2014 Arbetsuppgifter Vi söker en elevassistent/tränare till vår särskola.  Du kommer att arbeta i en av skolans grundsärskoleklasser och vi har både grundsärskola och grundsärskola med träningsinriktning. Arbetet innebär att under skoltid handleda och stödja elever med olika funktionshinder samt att på eftermiddagarna arbeta på fritids med samma elever. Verksamheten bedrivs i vårt nybyggda skolhus. Kvalifikationer Du har relevant utbildning och minst 3 års dokumenterad erfarenhet med goda vitsord inom yrket. Självklart har du erfarenhet av att arbeta med barn med funktionsnedsättningar. Vi ser att du har gjort ett aktivt yrkesval, är trygg i dig själv, har ett stabilt och positivt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap. Du är engagerad och möter varje elev utifrån dennes förutsättningar och har god samarbetsförmåga med såväl kollegor som föräldrar. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med TBA som verktyg.   Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vi behov * en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Har du kvalifiktionerna som krävs och känner att beskrivningen passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande. Sista ansökningsdag är 2014-07-12 Försäljare från annonssajter undanbedes då vi har väldigt många sökande på varje tjänst vi annonserar.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga elevassistent särskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: elevassistent särskolan

Lärare åk 3
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Tillsvidare, heltid, ferietjänst Arbetsuppgifter Sedvanliga läraruppgifter. På Rösjöskolan finns tre klasser i årskurs 3. Du kommer att vara klassföreståndare i en av klasserna och undervisa i MA, NO, SV, EN och SO. I övriga ämnen finns ämneslärare. Du ingår i arbetslaget för åk 3 och har ett nära samarbete med övriga lärare i arbetslaget. Kvalifikationer Vi söker dig som: * har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 1-3 alt 1-6 * har erfarenhet av att arbeta som klasslärare i grundskolans lägre årskurser * är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap * är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar   Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant vad gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer eller I-pads. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag,  vi kallar till intervjuer löpande. Ansökan sker via Easycruit och sista ansökningsdag är 140715 Försäljare från annonssajter undanbedes.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 3

Lärare åk 1
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Tillsvidare, heltid, ferietjänst Arbetsuppgifter Sedvanliga läraruppgifter. På Rösjöskolan finns två klasser i årskurs 1. Du kommer att vara klassföreståndare i en av klasserna och undervisa i MA, NO, SV, EN och SO. I övriga ämnen finns ämneslärare. Du ingår i arbetslaget för åk 1 och har ett nära samarbete med övriga lärare i arbetslaget. Kvalifikationer Vi söker dig som: * har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 1-3 alt 1-6 * har erfarenhet av att arbeta som klasslärare i grundskolans lägre årskurser och goda kunskaper om grundläggande läsinlärning * är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap * är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant vad gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer eller I-pads. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi intervjuar löpande men då det är under sommarledigheter kan det dröja något innan vi kan återkoppla på din ansökan. Ansökan sker via Easycruit och sista ansökningsdag är 2014-07-19 Försäljare från annonssajter undanbedes.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 1

Fritidspedagog/elevassistent
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se ****** Fritidspedagog till grundskolan ****** 40 timmar/vecka, semestertjänst. Tillträde augusti 2014. ***** Arbetsuppgifter ***** Vi söker en fritidspedagog till åk 1 i grundskolan. Du kommer under skoltid arbeta i klass som elevassistent. Under fritidstid arbetar du på ett av skolans fritidshem för elever i förskoleklass och i åk 1. ***** Kvalifikationer ***** Du är utbildad fritidspedagog eller har motsvarande kompetens från arbete med barn i skolåldern. Du är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssättt och ett tydligt ledarskap. Du är engagerad och möter varje elev utifrån dennes förutsättninar och har god samarbetsförmåga med såväl kollegor som föräldrar. Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss en stimulerande och kreativ arbetsmiljö en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov en arbetsplats i framkant vad gäller IT och tekniska hjälpmedel pedagogisk lunch trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer. Vi använder närrheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Intervjuer sker löpande från första veckan i augusti så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 140815 och ansökan sker via Easycruit.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/elevassistent jobb, Fritidspedagog/elevassistent Sollentuna, Fritidspedagog/elevassistent Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/elevassistent

Förskollärare
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se 1 tjänst  (100%), tillsvidare   ARBETSBESKRIVNING På vår förskola pågår just nu ett spännande utvecklingsarbete som tar sin utgångspunkt i ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt. Vi utvecklar våra pedagogiska miljöer och vår verksamhet utifrån tankar om barnsyn, kunskapssyn och synen på lärande. Vårt arbete ska utgå ifrån övertygelsen om att alla människor föds med en inneboende lust, vilja och drivkraft att utforska sin omvärld, att växa och lära. Vår förskola ska vara en plats där barn får mötas i meningsfulla sammanhang, där glädje och förundran får ta stor plats!   Som förskollärare hos oss är du pedagogiskt ansvarig för en av förskolans sex avdelningar. Tillsammans med dina kollegor planerar, utvecklar och genomför du det pedagogiska arbetet på förskolan där den pedagogiska dokumentationen är en viktig del. Som ansvarig på avdelningen är du en viktig person i det förändringsarbete som pågår på förskolan.    Vi söker dig som * har förskollärarutbildning. * vill arbeta i en lärande organisation med barns nyfikenhet och utforskande i fokus. * som har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan. * har kunskaper och erfarenhet av pedagogisk dokumentation som ett verktyg i arbetet. * har erfarenhet av eller är nyfiken på ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt. * som har en god samarbetsförmåga. * som har lätt att ta egna initiativ och tycker om att utvecklas i arbetet. Du får hos oss * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov. * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö där det finns utrymme att utvecklas. * en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel. * regelbundna trivsel-aktiviteter för personalen. * friskvårdspeng.   Det är meriterande om du tidigare har arbetat med barn i behov av stöd samt barn med annat modersmål än svenska. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Stämmer ovanstående in på dig är du varmt välkommen att skicka din ansökan! Har du frågor, kontakta förskolechef Titti Rylander, 08-964231 eller personalplanerare Elisabeth Cedergren 08-59496714. Ansökan skickas endast via EasyCruit. Sista ansökningsdag 2014-09-04
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-04
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Sollentuna, Förskollärare Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Lärare åk 1
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Tillsvidare, heltid, ferietjänst Arbetsuppgifter Sedvanliga läraruppgifter. På Rösjöskolan finns två klasser i årskurs 1. Du kommer att vara klassföreståndare i en av klasserna och undervisa i MA, NO, SV, EN och SO. I övriga ämnen finns ämneslärare. Du ingår i arbetslaget för åk 1 och har ett nära samarbete med övriga lärare i arbetslaget. Kvalifikationer Vi söker dig som: * har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 1-3 alt 1-6 * har erfarenhet av att arbeta som klasslärare i grundskolans lägre årskurser och goda kunskaper om grundläggande läsinlärning * är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap * är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant vad gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer eller I-pads. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Ansökan sker via Easycruit och sista ansökningsdag är 2014-08-18 Försäljare från annonssajter undanbedes.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 1

Lärare åk 3
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Tillsvidare, heltid, ferietjänst Arbetsuppgifter Sedvanliga läraruppgifter. På Rösjöskolan finns tre klasser i årskurs 3. Du kommer att vara klassföreståndare i en av klasserna och undervisa i MA, NO, SV, EN och SO. I övriga ämnen finns ämneslärare. Du ingår i arbetslaget för åk 3 och har ett nära samarbete med övriga lärare i arbetslaget. Kvalifikationer Vi söker dig som: * har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 1-3 alt 1-6 * har erfarenhet av att arbeta som klasslärare i grundskolans lägre årskurser * är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap * är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar   Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant vad gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer eller I-pads. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag,  vi kallar till intervjuer löpande. Ansökan sker via Easycruit och sista ansökningsdag är 140818 Försäljare från annonssajter undanbedes.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 3

Skoladministratör
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se ****** Skoladministratör ******   Heltid, tillsvidare. Tillträde tidigast 15 september 2014. ***** Arbetsuppgifter ***** Du kommer att fungera som stöd och resurs till skolledningen inom det ekonomiska och administrativa området samt personalärenden. Du ingår i skolans ledningsgrupp. Bland arbetsuppgifterna ingår även service till övrig personal, elever och föräldrar samt administrativa arbetsuppgifter som till exempel vikariesamordning, ekonomi- och personaladministration, interkommunala ersättningar, rapportering av statistik, skriva minnesanteckningar, informera på intranät och skolans hemsida. Du arbetar främst i Google Apps och Microsoft Office samt våra administrativa verktyg Ascendo (ekonomi) och Aditro (personaladministration). ***** Kvalifikationer ***** Du kommer i din roll som skoladministratör att ha många kontakter, såväl interna som externa, och på så sätt vara en av skolans mest centrala servicepersoner. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska vara positiv, flexibel, ordningsam och ansvarstagande. Du har god organisatorisk och strukturell förmåga. Du ska trivas i ett högt arbetstempo med varierande arbetsuppgifter och kunna planera och prioritera. Du ska ha förmåga att självständigt hitta lösningar på problem som uppstår samt ta initiativ till förbättringar och effektiviseringar inom det egna arbetsområdet. Du tycker om och har lätt för att lära nya arbetsmetoder och arbetsuppgifter. Du ska ha förmåga att arbeta såväl enskilt som i samverkan med andra. Du ska ha ett utpräglat kommunikativt förhållningssätt och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på ett tydligt och korrekt sätt. Du har mycket god datorvana. Du har kunskaper i ekonomi och behärskar ekonomisk administration såsom kontering, bokföringsordrar mm. Du har även kunskap i grundläggande arbetsrätt och behärskar personaladministrativt arbete såsom lönehantering, semesterplanering mm.   Högskoleutbildning och/eller tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.   Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor.   Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant ved det gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård   Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 1 september 2014. Provtjänstgöring kommer att tillämpas.   Försäljare från annonssajter undanbedes då vi har väldigt många sökande på varje tjänst vi annonserar.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Skoladministratör jobb, Skoladministratör Sollentuna, Skoladministratör Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skoladministratör

Lärare åk 3
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Tildsbegränsad, halvtid, ferietjänst   Arbetsuppgifter Du kommer i en årskurs 3 att ha delat klassföreståndarskap och undervisa i några av ämnena MA, SV, SO och NO. I övriga ämnen finns ämneslärare. Du ingår i arbetslaget för åk 3 och har ett nära samarbete med övriga lärare i arbetslaget.   Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö med goda resurser * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant vad gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård   Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer eller I-pads. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning.   Kvalifikationer Vi söker dig som: * har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 1-3 alt 1-6 * har erfarenhet av att arbeta som klasslärare i grundskolans lägre årskurser * är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap * är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar Varmt välkommen med din ansökan redan idag,  vi kallar till intervjuer löpande. Ansökan sker via Easycruit och sista ansökningsdag är 2014-09-22. Har du frågor är du välkommen att kontakta rektor Mikael Gustafsson 08-57922941 eller bitr. rektor Ulla Backman 08-57922943.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 3

Lärare åk 1
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Tillsvidare, heltid, ferietjänst Arbetsuppgifter Sedvanliga läraruppgifter. På Rösjöskolan finns två klasser i årskurs 1. Du kommer att vara klassföreståndare i en av klasserna och undervisa i MA, NO, SV, EN och SO. I övriga ämnen finns ämneslärare. Du ingår i arbetslaget för åk 1 och har ett nära samarbete med övriga lärare i arbetslaget. Kvalifikationer Vi söker dig som: * har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 1-3 alt 1-6 * har erfarenhet av att arbeta som klasslärare i grundskolans lägre årskurser och goda kunskaper om grundläggande läsinlärning * är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap * är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö med goda resurser * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant vad gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer eller I-pads. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Ansökan sker via Easycruit och sista ansökningsdag är 2014-10-11 Försäljare från annonssajter undanbedes.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 1

Musiklärare
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Musiklärare 1 tjänst, heltid, ferieanställning   Arbetsuppgifter Musikundervisning årskurs 1-6 i grundskolan.   Kvalifikationer: Vi söker dig som: * har lärarexamen med behörighet att undervisa i musik * har erfarenhet av att arbeta med musikundervisning för barn och ungdomar * är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap * är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar   Vi ser att du är målmedveten, ansvarsfull, drivande och kreativ. Ett positivt bemötande och en helhetssyn på lärandet ser vi som en självklarhet. Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss: * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö med goda resurser * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård   På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Ansökan görs endast via Easycruit. Sista ansökningsdag är 141012
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare jobb, Musiklärare Sollentuna, Musiklärare Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare

Förskollärare
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se ARBETSBESKRIVNING På vår förskola pågår ett spännande utvecklingsarbete som tar sin utgångspunkt i ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt. Vi utvecklar våra pedagogiska miljöer och vår verksamhet utifrån nya tankar om barnsyn, kunskapssyn och synen på lärande. Vi vill att vår verksamhet ska utgå ifrån övertygelsen om att alla människor föds med en inneboende lust, vilja och drivkraft att utforska sin omvärld, att växa och lära. Vår förskola ska vara en plats där barn får mötas i meningsfulla sammanhang, där glädje och förundran får ta stor plats! Nu söker vi  en nyfiken och engagerad förskollärare som tillsammans med förskolechef och kollegor vill vara med och driva förskolans utvecklingsarbete framåt. Som förskollärare hos oss är du pedagogiskt ansvarig på en 3-5 årsavdelning. Du ansvarar för att tillsammans med dina kollegor planera, utveckla och genomföra den pedagogiska verksamheten på avdelningen. Du är också en viktig person i det förändringsarbete som pågår på förskolan.  Vi söker dig som: * har förskollärarutbildning. * vill arbeta i en lärande organisation med barns nyfikenhet och utforskande i fokus. * som har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan. * har kunskaper och erfarenhet av pedagogisk dokumentation som ett verktyg i arbetet. * har erfarenhet av eller är nyfiken på ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt. * som har en god samarbetsförmåga. * som har lätt att ta egna initiativ och tycker om att utvecklas i arbetet. Du får hos oss * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov. * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö där det finns utrymme att utvecklas. * en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel. * regelbundna trivsel-aktiviteter för personalen. * friskvårdspeng. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med barn i behov av stöd samt barn med annat modersmål än svenska. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Stämmer ovanstående in på dig är du varmt välkommen att skicka din ansökan! Har du frågor, kontakta förskolechef Titti Rylander, 08-964231. Ansökan skickas endast via EasyCruit. Sista ansökningsdag 2014-10-08
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Sollentuna, Förskollärare Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se 1 tjänst  (100%), tillsvidare   ARBETSBESKRIVNING På vår förskola pågår ett spännande utvecklingsarbete som tar sin utgångspunkt i ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt. Vi utvecklar våra pedagogiska miljöer och vår verksamhet utifrån nya tankar om barnsyn, kunskapssyn och synen på lärande. Vi vill att vår verksamhet ska utgå ifrån övertygelsen om att alla människor föds med en inneboende lust, vilja och drivkraft att utforska sin omvärld, att växa och lära. Vår förskola ska vara en plats där barn får mötas i meningsfulla sammanhang, där glädje och förundran får ta stor plats! Nu söker vi  en nyfiken och engagerad förskollärare och som tillsammans med förskolechef och kollegor vill vara med och driva förskolans utvecklingsarbete framåt.   Som förskollärare hos oss är du pedagogiskt ansvarig på en 1-3 årsavdelning. Du ansvarar för att tillsammans med dina kollegor planera, utveckla och genomföra den pedagogiska verksamheten på avdelningen. Du är också en viktig person i det förändringsarbete som pågår på förskolan.    Vi söker dig som * har förskollärarutbildning. * vill arbeta i en lärande organisation med barns nyfikenhet och utforskande i fokus. * som har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan. * har kunskaper och erfarenhet av pedagogisk dokumentation som ett verktyg i arbetet. * har erfarenhet av eller är nyfiken på ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt. * som har en god samarbetsförmåga. * som har lätt att ta egna initiativ och tycker om att utvecklas i arbetet. Du får hos oss * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov. * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö där det finns utrymme att utvecklas. * en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel. * regelbundna trivsel-aktiviteter för personalen. * friskvårdspeng.   Det är meriterande om du har erfarenhet av ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt samt arbete bland barn med annat modersmål än svenska. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Stämmer ovanstående in på dig är du varmt välkommen att skicka din ansökan! Har du frågor, kontakta förskolechef Titti Rylander, 08-964231 eller personalplanerare Erika Lomäng 08-59496714. Ansökan skickas endast via EasyCruit. Sista ansökningsdag 2015-01-02
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 11-24
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Sollentuna, Förskollärare Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Elevassistent särskolan
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se 100%,  Tillträde januari 2015 Arbetsuppgifter Vi söker en elevassistent/tränare till vår grundsärskola.  Du kommer att arbeta i en av skolans grundsärskoleklasser träningsinriktning. Arbetet innebär att under skoltid handleda och stödja elever med olika funktionsnedsättningar samt att på eftermiddagarna arbeta på fritids med samma elever.   Kvalifikationer Du har relevant utbildning och minst 3 års dokumenterad erfarenhet med goda vitsord inom yrket. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn med funktionsnedsättningar. Du har gjort ett aktivt yrkesval, är trygg i dig själv, har ett stabilt och positivt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap. Du är engagerad och möter varje elev utifrån dennes förutsättningar och har god samarbetsförmåga med såväl kollegor som föräldrar. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med TBA som verktyg.   Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vi behov * en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Har du kvalifiktionerna som krävs och känner att beskrivningen passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande. Sista ansökningsdag är 2014-12-31. Försäljare från annonssajter undanbedes då vi har väldigt många sökande på varje tjänst vi annonserar.
Företag: Sollentuna kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent särskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent särskolan

Förskollärare
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se 1 tjänst  (100%), tillsvidare   ARBETSBESKRIVNING På vår förskola pågår ett spännande utvecklingsarbete som tar sin utgångspunkt i ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt. Vi utvecklar våra pedagogiska miljöer och vår verksamhet utifrån nya tankar om barnsyn, kunskapssyn och synen på lärande. Vi vill att vår verksamhet ska utgå ifrån övertygelsen om att alla människor föds med en inneboende lust, vilja och drivkraft att utforska sin omvärld, att växa och lära. Vår förskola ska vara en plats där barn får mötas i meningsfulla sammanhang, där glädje och förundran får ta stor plats! Nu söker vi  en kreativ och engagerad förskollärare och som tillsammans med förskolechef och kollegor vill vara med och driva förskolans utvecklingsarbete framåt.   Som förskollärare hos oss är du pedagogiskt ansvarig på en 1-3 årsavdelning. Du ansvarar för att tillsammans med dina kollegor planera, utveckla och genomföra den pedagogiska verksamheten på avdelningen. Du är också en viktig person i det förändringsarbete som pågår på förskolan.    Vi söker dig som * har förskollärarutbildning. * vill arbeta i en lärande organisation med barns nyfikenhet och utforskande i fokus. * som har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan. * har kunskaper och erfarenhet av pedagogisk dokumentation som ett verktyg i arbetet. * har erfarenhet av eller är nyfiken på ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt. * som har en god samarbetsförmåga. * som har lätt att ta egna initiativ och tycker om att utvecklas i arbetet. Du får hos oss * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov. * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö där det finns utrymme att utvecklas. * en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel. * regelbundna trivsel-aktiviteter för personalen. * friskvårdspeng.   Det är meriterande om du har erfarenhet av ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt samt arbete bland barn med annat modersmål än svenska. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Stämmer ovanstående in på dig är du varmt välkommen att skicka din ansökan! Har du frågor, kontakta förskolechef Titti Rylander, 08-964231 eller personalplanerare Erika Lomäng 08-59496714. Ansökan skickas endast via EasyCruit. Sista ansökningsdag 2015-01-02
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 12-30
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Sollentuna, Förskollärare Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Lärare SO, SV åk 5 och 6, 100 %
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Vikariat vt 2015, heltid, ferietjänst. Tillträde omgående. ***** Arbetsuppgifter ***** Sedvanliga läraruppgifter. På Rösjöskolan finns tre klasser i åk 6 och du kommer att vara klassföreståndare i en av klasserna. Du kommer att undervisa i SO i alla tre klasserna och svenska i din mentorsgrupp. Viss undervisning i åk 5 ingår också. Åk 6 har ett eget arbetslag och du har ett nära samarbete med övriga lärare i arbetslaget. ***** Kvalifikationer ***** Vi söker dig som * har lärarexamen med behörighet att undervisa i åk 5-6 * har erfarenhet av att arbeta som klasslärare * är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap * är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor.   Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant ved det gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård. På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog, matteverkstad och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning.   Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!   Försäljare från annonssajter undanbedes då vi har väldigt många sökande på varje tjänst vi annonserar.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 01-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare SO, SV åk 5 och 6, 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare SO, SV åk 5 och 6, 100 %

Elevassistent särskolan, timvikarie
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Vi söker dig som vill jobba extra som elevassistent på vår grundsärskola! Du arbetar i en av skolans grundsärskoleklasser med träningsinriktning. Arbetet innebär att under skoltid handleda och stödja elever med olika funktionsnedsättningar samt att på eftermiddagarna arbeta på fritids med samma elever. Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor.   Hos oss får du: * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vi behov * en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård. Vi tror att du: * har erfarenhet av arbete som elevassistent i särskolan eller motsvarande * är trygg i din vuxenroll och vill vara en förebild * är bra på att ta initiativ men också bra på samarbete * visar respekt för elevens svårigheter och behov * har ett positivt förhållningsätt och ser möjligheter istället för hinder. På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Känner du att detta passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande.   Försäljare från annonssajter undanbedes då vi har väldigt många sökande på varje tjänst vi annonserar.
Företag: Sollentuna kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 01-26
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent särskolan, timvikarie jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent särskolan, timvikarie

Fritidspedagog
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bland annat innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se 40 timmar/vecka, semestertjänst. Tillträde efter överenskommelse.   Vi söker en fritidspedagog till grundskolan. Du arbetar som elevassistent under skoltid och efter skoltid i fritidsverksamheten. Det finns stora möjligheter att tjänsten utvecklas till avdelningsansvar.    Hos oss får du: * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård. Vi tror att du: * är utbildad fritidspedagog eller har motsvarande kompetens * är trygg i din vuxenroll och vill vara en förebild * är bra på att ta initiativ och har ett tydligt ledarskap * är bra på samarbete med både kollegor och föräldrar * är engagerad och möter varje elev utifrån dennes förutsättningar * har ett positivt förhållningsätt och ser möjligheter istället för hinder. Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Känner du att detta passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande.   Försäljare från annonssajter undanbedes då vi har väldigt många sökande på varje tjänst vi annonserar.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Sollentuna, Fritidspedagog Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Fritidspedagog
I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Välkommen att bli en av oss, välkommen till Sollentuna! Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bland annat innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se 40 timmar/vecka, semestertjänst. Tillträde efter överenskommelse.   Vi söker en fritidspedagog till grundskolan. Du arbetar som elevassistent under skoltid och efter skoltid i fritidsverksamheten. Det finns stora möjligheter att tjänsten utvecklas till en roll som avdelningsansvarig.  Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor.   Hos oss får du: * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård. Vi tror att du: * är utbildad fritidspedagog eller har motsvarande kompetens * är trygg i din vuxenroll och vill vara en förebild * är bra på att ta initiativ och har ett tydligt ledarskap * är bra på samarbete med både kollegor och föräldrar * är engagerad och möter varje elev utifrån dennes förutsättningar * har ett positivt förhållningsätt och ser möjligheter istället för hinder.   På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Känner du att detta passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande.   Försäljare från rekryteringsföretag och annonssajter undanbedes då vi har väldigt många sökande på varje tjänst vi annonserar.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Sollentuna, Fritidspedagog Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Elevassistent särskolan
Rösjöskolan i Sollentuna är en kommunalt självstyrande enhet med egen styrelse, Rösjöstyrelsen, och med verksamhet inom förskola, grundskola, grundsärskola och fritidshem. På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Det finns active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer eller i-pads. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Tillsvidare, heltid. Tillträde augusti 2015. Vi söker en elevassistent/tränare till vår särskola. Du arbetar i en grundsärskoleklass med träningsinriktning. Det innebär att du under skoltid handleder och stödjer elever med olika funktionsnedsättningar. På eftermiddagarna arbetar du på fritids med samma elever. Vi vill att du har relevant utbildning, till exempel till personlig assistent, undersköterska, fritidsledare eller vård och omsorgsutbildning. Vi vill också att du har minst två års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med barn med funktionsnedsättningar. Du har gjort ett aktivt yrkesval och det är meriterande om du tidigare har arbetat med TBA som verktyg. Hos oss har du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola där vi arbetar för mångfald och inkludering.    Vi erbjuder dig - en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär - en miljö som är tillåtande, utmanande och kreativ med goda förutsättningar för behovsanpassat lärande - en plats där varje elev ges möjlighet att utveckla sina förmågor och intressen och som är medaktörer i sitt eget lärande - pedagogisk lunch - kontinuerlig fortbildning samt handledning - trivselaktiviteter och friskvårdsbidrag. Vi söker dig som - har relevant utbildning - har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med elever i särskola - har kunskaper om autism och andra funktionsnedsättningar - är engagerad och möter varje elev utifrån hens förutsättningar - är trygg i dig själv och har ett tydligt ledarskap - är bra på samarbete med både kollegor och föräldrar - har ett positivt förhållningssätt och ser möjligheter istället för hinder.   Känner du att detta passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande. Försäljare från rekryteringsföretag och annonssajter undanbes då vi har väldigt många sökande på varje tjänst vi annonserar.
Företag: Sollentuna kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent särskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent särskolan


Sök lediga jobb Sollentuna Kommun Rösjöskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se