Sollentuna Kommun jobb - lediga jobb

Sollentuna Kommun jobb Sollentuna Kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sollentuna Kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sollentuna Kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare åk 1-6- Sollentuna

 2. Lärare år 1-6- Sollentuna

 3. Två biståndshandläggare inom äldreomsorg- Sollentuna

 4. Ordningsvakt Sollentuna Kommun- Sollentuna

 5. Studie- och yrkesvägledare- Sollentuna

 6. Modersmålslärare i spanska- Sollentuna

 7. Förskollärare i förskolan- Sollentuna

 8. Barnskötare i förskolan- Sollentuna

 9. Lärare åk. 4-6 i Ma/No/Sv- Sollentuna

 10. Avlösare sökes till 7 årig pojke- Sollentuna

 11. Kontaktperson- Sollentuna

 12. Tegelhagen söker grundskollärare 100%, Vikariat- Sollentuna

 13. Slöjd/Fritids- Sollentuna

 14. Timvikarie till kund i Sollentuna- Sollentuna

 15. Vikarierande drama/teaterpedagog- Sollentuna

 16. Controller till Socialkontoret- Sollentuna

 17. Klasslärare åk 5- Sollentuna

 18. Lärare åk 2- Sollentuna

 19. Erfaren hälsoskyddsinspektör- Sollentuna

 20. Skolsköterska- Sollentuna

 21. Skolsköterska- Sollentuna

 22. Skolsekreterare- Sollentuna

 23. Utredare till Sollentuna kommun- Sollentuna

 24. Förskollärare- Sollentuna

 25. Matematik och CAD- Sollentuna

 26. Utredare- Sollentuna

 27. Vår fantastiska skola söker lärare ma/no för åk 6-9- Sollentuna

 28. Rektor till Tal- och Språkcentrum- Sollentuna

 29. Fritidslärare 75%- Sollentuna

 30. Lärare Sv/SO till vår Aspergerenhet, 100 %- Sollentuna

 31. Engagerade lärare i Svenska och Engelska- Sollentuna

 32. Tf. Fritidsgårdsföreståndare- Sollentuna

 33. Fritidsledare, visstid 50 % (2 platser)- Sollentuna

 34. Förskollärare- Sollentuna

 35. Slöjdlärare med inriktning textilslöjd- Sollentuna

 36. Lärare i hem- och konsumentkunskap- Sollentuna

 37. Klasslärare- Stockholm

 38. SV/SO-lärare åk 7-9 till Edsbergsskolan- Sollentuna

 39. Socialsekreterare/behandlare- Sollentuna

 40. Speciallärare / Specialpedagog- Sollentuna


Mer beskrivning

Lärare åk 1-6
Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Tillsvidare, heltid, ferietjänst ***** Arbetsuppgifter ***** Du kommer att vara ansvarig klassföreståndare för en grundskoleklass med sex elever från åk 3-6. Eleverna har i olika omfattning en autistisk problematik som gör att vi valt att inrätta en särskild undervisningsgrupp. Till din hjälp har du tre elevassistenter som finns i klassen. Du kommer att undervisa i MA, SV, EN, NO och SO. Eleverna kommer i olika omfattning att inkluderas i andra klasser varför ett nära och gott samarbete med andra lärare på skolan är en förutsättning.   ***** Kvalifikationer ***** Vi söker dig som * har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 1-6 * har erfarenhet av att arbeta som klasslärare * är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap * är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar * har lätt att samarbete och skapa förtroendefulla relationer till dina kollegor Erfarenhet av TBA i arbete med elever är meriterande. Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant ved det gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog, matteverkstad och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, ansökan sker via Easycruit! Sista ansökningsdag är 130816. Försäljare från annonssajter undanbedes.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 1-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 1-6

Lärare år 1-6
Välkommen till Helenelundsskolan – en skola för framtiden baserad på kreativitet, trygghet och lärande. Ta chansen att få arbeta på en F-9 skola med framtidstro och härliga elever. Du kommer att ingå i en stabil personalgrupp med hög kompetens och ges goda utvecklingsmöjligheter. Skolan ligger i ett villaområde centralt i Sollentuna och har ca.875 elever. Verksamheten är organiserad i 8 arbetslag med en arbetslagsledare i varje. Vi satsar mycket på elevernas kunskapsutveckling och sociala förmåga. Från och med hösten 2011 har varje elev tillgång till en egen dator och vi arbetar intensivt med att utveckla IT-pedagogiken i undervisningen. Vill du vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet och utmana våra härliga och kunskapstörstande elever?   Vi söker dig som har lärarexamen mot årskurs 1-6 för att arbeta i ett av skolans arbetslag. Du kommer att arbeta tillsammans med kompetena och duktiga kollegor i ett självständigt och välfungerande arbetslag. Din huvudsakliga undervisning kommer antingen vara i årskurs 4-6 eller i årskurs 1-3, beroende på hur din kompetens kompletterar övriga lärare i arbetslaget. Skolan är sedan några år tillbaka en 1-1 skola, alla elever har tillgång till en egen dator, så för dig är det givetvis naturligt att vilja fortsätta vara med och utveckla IKT som ett naturligt verktyg i undervisningen. Tjänsten är en tillsvidare tjänst på heltid med början till läsåret 13/14.  Intervjuer kommer att ske fortlöpande från den 29/7.  Välkommen till en spännande och utvecklande arbetsplats!
Företag: Sollentuna Kommun - Helenelundsskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare år 1-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare år 1-6

Två biståndshandläggare inom äldreomsorg
Vård- och omsorgskontoret söker två biståndshandläggare som bland annat kommer att arbeta med biståndsbedömningar enligt socialtjänstlagen främst av äldre personer. Som biståndshandläggare arbetar du med att utreda och fatta beslut enligt socialtjänstlagen. Du kommer du att ingå i avdelningen för äldreomsorg på vård- och omsorgskontoret, som organisatoriskt ligger under förvaltningschef. Inom avdelningen finns idag 10 biståndshandläggare inom SoL, tre vårdplanerare, en samordnare och en boendesamordnare. Avdelningen för äldreomsorg leds av en avdelningschef.   ***** Dina arbetsuppgifter ***** Som biståndshandläggare kommer du att ingå i ett team och bland annat arbeta med: * Utreda, fatta beslut och följa upp beslut enligt SoL * Utreda och fatta beslut om riksfärdtjänst * Formulera uppdrag utifrån besluten till utförarna och följa upp den samma. * Kontinuerlig kontakt med utförarna * Göra vårdtyngdsmätningar inför flytt till särskilt boende * Övriga handläggaruppgifter enligt lagar och föreskrifter * Delta aktivt i utvecklings- och förändringsarbete Som biståndshandläggare ska du kontinuerligt ta del av aktuella domar och delta aktivt på ärendedragningar.    ***** Kvalifikationer ***** Vi söker dig som är socionom med inriktning mot äldre och funktionshinder samt har god erfarenhet av arbete med äldre personer. Du ska ha mångårig erfarenhet av utredning, handläggning och dokumentation enligt Socialtjänstlagen. Du har förmågan att arbeta flexibelt och med mångskiftande uppgifter. Du är van att arbeta självständig och har en god samarbetsförmåga. Du ska vara stresstålig och kunna arbeta effektivt och strukturerat. Du är utåtriktad och har ett positivt synsätt och ett respektfullt bemötande. Du har en god organisatorisk förmåga och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Du ska ha stor vana att arbeta med datorn som arbetsredskap.  Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Denna rekrytering görs i samarbete med personalavdelningen. ***** Anställning ***** Tjänsterna är tillsvidareanställning på heltid. Vi vill att du börjar snarast eller efter överenskommelse. Intervjuer kommer att sker fortlöpande under ansökningstiden. ***** Kontaktpersoner ***** Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta chef för avdelning äldreomsorg Mona Zakeri tfn 08-57921562 eller samordnare Jonas Alvhammar tfn 08-57921153. Välkommen in med din ansökan.
Företag: Sollentuna Kommun Vård- & omsorgskontoret
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Två biståndshandläggare inom äldreomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två biståndshandläggare inom äldreomsorg

Ordningsvakt Sollentuna Kommun
Nokas är en nordisk säkerhetskoncern med verksamhet i Norge, Sverige och Danmark. Vi har ca 3 500 medarbetare och är indelat i två divisioner, Cash Handling och Security & Safety. Bolaget grundades 1987 och vi har växt kontinuerligt sedan starten. Vår ambition är att vara en betydande aktör på den skandinaviska marknaden före utgången av 2013 och därefter växa vidare i Europa. Våra värderingar bygger på begreppet ”Vi bryr oss” och genomsyrar hela vår verksamhet. Nokas Bevakning Öst AB erbjuder sedan 1984 skräddarsydda tjänster inom säkerhet och bevakning för arbetsplatser, handelsplatser, publika platser och privata hem. Idag har vi ungefär 1200 larm- och bevakningskunder, både företag och privata hushåll. Vi är auktoriserade av Länsstyrelsen och alla våra medarbetare har omfattande säkerhetsutbildning med inriktning på personell och teknisk bevakning. Ordningsvakt med hög servicekänsla Nokas Bevakning expanderar ytterligare och söker nu  2 st ordningsvakter för receptions- och ronderingsbevakning till vårt nya uppdrag åt Sollentuna kommun. I Sollentuna, som ligger strax norr om Stockholm, bor 67 000 människor och alla pendlar inte till stan. Här sjuder av liv, med många företagare och handelsplatser, blandat med fina naturområden och kulturaktiviteter. Nya Sollentuna centrum, Stinsen köpcentrum, Järvafältet och Edsvik konsthall, är bara några exempel. Sollentuna växer hela tiden och just nu pågår en stadsomvandling där de centrala delarna av Sollentuna byggs ut och får ny karaktär. Vårt uppdrag i kommunen är att bemanna kommunhusets reception, att hjälpa besökare tillrätta, passerkortshantering och rondering i fastigeheten. Utöver det så gör vi ronderingar på närliggande kommunala objekt och sköter ordningen. Vår roll är att verka som en trygghet för de verkande, boende och besökande i kommunen. Det viktigaste för dig är att ge bra service och alltid göra det lilla extra i mötet med människor. Du är flexibel och klarar av att arbeta självständigt och ansvarsfullt. I övrigt har du gärna dessa kvalifikationer: - Ordningsvaktsutbildning och giltigt förordnande - Väktarutbildning 1 och 2 - Minst 2 års erfarenhet från bevakningsbranschen - Tidigare erfarenheter av receptionsarbete är meriterande - Goda kommunikativa egenskaper, både i tal och skrift - Gymnasiekompetens
Företag: Nokas Bevakning AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ordningsvakt Sollentuna Kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ordningsvakt Sollentuna Kommun

Studie- och yrkesvägledare
Rudbeck är Stockholms läns mest populära gymnasieskola räknat i antal förstahandsval. Skolan har ca 2 000 elever och över 200 anställda. Våra största program är NA, SA och EK men vi anordnar även EE, ES, HU, TE samt Introduktionsprogrammen. Skolans storlek, popularitet och schemasystem ger eleverna ett mycket stort utbud av kurser, stor valfrihet och möjlighet till många möten. För oss är trygghet, trivsel, studiero och elevernas valfrihet viktiga delar i helheten. Rudbecks målsättning är att 2014 vara Sveriges bästa gymnasieskola avseende elevernas resultat och trivsel. Ingenting ska hända på Rudbeck som inte har betydelse för vår strävan mot en ännu finare måluppfyllelse gällande våra elevers resultat och vår trivsel/trygghet på skolan.    En Studie- och yrkesvägledare till Teknikprogrammet och El- och Energiprogrammet  Som studievägledare på Rudbeck arbetar du med att stödja, coacha och informera elever och i viss mån vårdnadshavare i samband med de valsituationer som uppstår under gymnasietiden, samt inför framtida studie- och yrkesval. Du sköter de administrativa uppgifterna kring elevens skolgång. Du kommer att ingå i vårt vägledarteam bestående av 8 studie- och yrkesvägledare. I ditt arbete kommer du ha ett nära samarbete med lärare, skolsköterskor, kuratorer och skolledare. Vi söker dig som: - har examen från studie- och yrkesvägledarprogrammet - tycker om att samtala med ungdomar - har en god organisatorisk förmåga - är strukturerad, initiativtagande och flexibel - ser möjliga lösningar när nya utmaningar dyker upp - har kapacitet att klara av perioder med hög arbetsbelastning. Arbetet kräver att du är öppen och fungerar väl både med uppgifter som utförs självständigt liksom i grupp. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med elever på gymnasiet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och mognad. Vid en ev. intervju ber vi dig att ta med ditt personliga utdrag från Rikspolisstyrelsen /skola Anställning, tillsvidare 100% Sista ansökningsdag: 2013-08-11   Tillträde snarast
Företag: Sollentuna Kommun Rudbeck
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Modersmålslärare i spanska
Modersmålsenheten i Sollentuna söker en modersmålslärare i spanska. Vi söker dig som har lärarutbildning med inriktning mot modersmålsundervisning, grundskollärarutbildning alternativt behörighet som du har fått via Högskoleverket. Du ska också ha erfarenhet av arbete som modersmålslärare. Givetvis ska du ha goda kunskaper i det aktuella språket och behärska svenska i tal och skrift. Arbetet består av modersmålsundervisning och/eller studiehandledning till elever i kommunala skolor och friskolor i Sollentuna. Du ska ha goda kunskaper om skolan i Sverige. Dessutom ska du ha ett intresse att utveckla dina kunskaper inom IKT med målet att datorn blir ett pedagogiskt verktyg i ditt arbete. Du ska ha god samarbetsförmåga, stor ansvarskänsla och förmåga att arbeta självständigt. Modersmålsundervisning sker ofta i heterogena grupper, vilket innebär att du måste vara beredd att undervisa elever med olika kunskapsnivåer i grupp. Omfattningen av tjänsten kan ändras till läsårsstarten 2013/14 beroende på elevunderlaget. Enligt skollagens krav omfattas anställningen av registerkontroll. Sökande måste uppvisa utdrag från Polisens belastningsregister innan anställning sker.   Välkommen med din ansökan!
Företag: Sollentuna Kommun - Sofielundsskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i spanska

Förskollärare i förskolan
Töjnaskolan är en Förskola och F-6 skola som är belägen i centrala Sollentuna i ett villa/radhusområde. Vi sätter alltid i barnet i centrum.  Vårt mål är att bli Sollentunas bästa skola! Vi satsar på framtiden och söker dig som är en driftig, duktig och flexibel förskollärare. Du kommer att arbeta på förskolan Igelkotten med de yngre barnen och vi förväntar oss att du har ett professionellt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och övrig personal. Vi ser möjligheterna i ett flexibelt arbetssätt och vår styrka är att vi ser hela förskolan som en enhet. Vi arbetar framgångsrikt med vår gemensamma värdegrund och verksamheten bygger på den forskning som finns idag.Vi utgår alltid ifrån barnets utveckling och intresse.   Du måste vara väl förtrogen med våra styrdokument och kunnig i att hantera olika typer av tekniska verktyg, som tex "lärplattor". Eftersom en stor del av verksamheten bedrivs utomhus måste du verkligen tycka om att vara ute.Det är ett extra plus om du behärskar att spela ett instrument, då vi gärna vill få in skapande i olika former. Vi söker dig som vill arbeta heltid 100%. Välkommen med Din ansökan! Med vänlig hälsning Siv Kevin biträdande rektor
Företag: Sollentuna Kommun
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare i förskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare i förskolan

Barnskötare i förskolan
Töjnaskolan är en Förskola och F-6 skola som är belägen i centrala Sollentuna i ett villa/radhusområde. Vi sätter alltid i barnet i centrum.  Vårt mål är att bli Sollentunas bästa skola! Vi satsar på framtiden och söker dig som är en driftig, duktig och flexibel barnskötare. Du kommer att arbeta på förskolan Igelkotten och vi förväntar oss att du har ett professionellt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och övrig personal. Vi ser möjligheterna i ett flexibelt arbetssätt och vår styrka är att vi ser hela förskolan som en enhet. Vi arbetar framgångsrikt med vår gemensamma värdegrund och verksamheten bygger på den forskning som finns idag.Vi utgår alltid ifrån barnets utveckling och intresse.   Du måste vara väl förtrogen med våra styrdokument och kunnig i att hantera olika typer av tekniska verktyg, som tex "lärplattor". Eftersom en stor del av verksamheten bedrivs utomhus måste du verkligen tycka om att vara ute.Det är ett extra plus om du behärskar att spela ett instrument, då vi gärna vill få in skapande i olika former. Vi söker dig som vill arbeta heltid 100%. Välkommen med Din ansökan! Med vänlig hälsning Siv Kevin biträdande rektor
Företag: Sollentuna Kommun
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare i förskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare i förskolan

Lärare åk. 4-6 i Ma/No/Sv
Sollentuna Musikklasser, www.edu.sollentuna.se/smk, är en tvåparallellig 4-9-skola som delar skollokaler med Häggviksskolan. Till skolan hör också fritidsgården Qben. Sollentuna Musikklasser är en 4-9 skola med ca 360 elever. Skolan har musikprofil och våra elever söker till oss genom antagningsprov. Vi söker en behörig grundskollärare i ma,sv och no till åk. 4-6. Även annan ämneskombination med matematik och svenska kan vara av intresse. Våra elever kommer att vara utrustade med egna Ipads, vana vid integrerad IKT i undervisningen är en merit. I tjänsten ingår delat mentorskap.  Är du intresserad av skolutveckling och vill arbeta i en av Sveriges mest framtidsinriktade skolkommuner? Välkommen med din ansökan!
Företag: Sollentuna Kommun - Sollentuna Musikklasser
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk. 4-6 i Ma/No/Sv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk. 4-6 i Ma/No/Sv

Avlösare sökes till 7 årig pojke
SOLOM är det kommunala alternativet inom vård och omsorg i Sollentuna kommun. Vi är en flexibel och utvecklingsorienterad organisation som präglas av rätt kompetens och rätt kvalitet.   Har Du en plats i Ditt hjärta för barn och ungdomar med funktionshinder och har några timmar över i månaden som Du skulle vilja ägna åt ett intressant och lärorikt arbete? Då är det Dig vi söker! Söker nu avlösare för timanställning till en 7 årig pojke.  Som avlösare tar du hand om barnet i det egna hemmet eller dess omgivningar, några timmar så att föräldrarna kan få lite egen tid och eller tid för syskon, det vill säga att en person tillfälligt övertar omvårdnaden från anhöriga eller andra närstående. Arbetet kan passa för Dig som vill arbeta ett fåtal fasta tider per vecka, eller kombinera med studier eller annat arbete. För det barn som vi nu söker personal till handlar det om 50 timmar/månad.Önskemål från anhöriga är att dessa timmar fördelas på tre vardagkvällar per vecka, ca. 3 1/2 timme per gång och en  lördag eller söndag per månad, ca. 8 timmar per gång. Struktur kring hur och när timmarna ska utföras gör du upp tillsammans med de anhöriga och i samråd med arbetsledningen utifrån det beslut som finns för barnet. Vi ser helst att du har utbildning inom vård och omsorg och erfarenhet av barn med funktionsnedsättning. Pojken har Celebral Pares och medföljande motorisk försening, är spastisk, behöver hjälp och gåträning vid förflyttningar, kan äta själv, men behöver då stöd. Pojken har ett stort behov av lek och behöver aktiveras utifrån sina egna förutsättningar, du ska även kunna utföra viss träning när det gäller det motoriska. Bra om du har erfarenhet av att använda vissa hjälpmedel. Han har ståskal, rullstol ute och specialanpassad stol inne.  Du ska behärska flytande svenska i tal och i skrift, då pojken själv har talsvårigheter. Arbetet bygger på frihet under stort ansvar utifrån givna instruktioner. Intresse, personlig mognad, lyhördhet, väl utvecklad samarbets-, initiativ- och handlingsförmåga är viktiga egenskaper hos Dig, liksom förmåga att lätt kunna anpassa sig till ändrade omständigheter. Frågor angående anställning besvaras av  ansvarig ärendehandläggare Lena Larnesjö på arbetsmobil 08-5792 24 53 lena.larnesjo@sollentuna.seigheter.
Företag: Sollentuna Kommun
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Avlösare sökes till 7 årig pojke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avlösare sökes till 7 årig pojke

Kontaktperson
Sollentuna Hemtjänst med Omsorg, SOLOM, är en organisation inom Sollentuna Kommun som i konkurrens med andra ska producera vård- och omsorgstjänster med hög kvalitet och god service. Vi har ca 1 300 anställda och ansvarar för ca hälften av den områdesbaserade hemtjänsten inklusive personliga assistenter, dagverksamheter och seniorträffar. Dessutom ansvarar vi för driften av flera särskilda boenden och i stort sett alla bostadsgrupper i Sollentuna kommun. En kontaktperson är en medmänniska som har tid, tålamod och intresse av att ge ett personligt stöd åt en person med funktionsnedsättning. Vi söker en man, 30-45 år, för ett uppdrag som Kontaktperson. Du ska vara intresserad av idrott och fysiska aktiviteter.     Erfarenhet av liknande uppdrag eller arbete med personer med intellektuell funktionsnedsättning är en fördel. I uppdraget ingår att träffas två gånger i månaden och eventuellt kontakt däremellan efter överenskommelse. Ersättning utgår och består av en arvodesdel och en omkostnadsersättning. Ansökan med CV kan skickas till: robert.persson@ollentuna.se
Företag: Sollentuna Kommun/SOLOM/LSS Barn&Ungdom och Personlig assistans.
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kontaktperson jobb, Kontaktperson Sollentuna, Kontaktperson Sollentuna Kommun/SOLOM/LSS Barn&Ungdom och Personlig assistans.
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontaktperson

Tegelhagen söker grundskollärare 100%, Vikariat
Tegelhagen är en attraktiv enhet som ligger belägen i ett naturskönt område i södra Sollentuna. Tegelhagen bedriver förskole- och skolverksamhet för åldrarna 1-12 år. **** Tegelhagen söker grundskollärare 100% till förskoleklass vikariat läsåret 2013/2014 ****   Tegelhagen är en trivsam enhet som ligger belägen i ett naturskönt område i södra Sollentuna. Tegelhagen bedriver förskole- skol- och fritidsverksamhet. Personal med olika kompetenser i arbetslaget har ett nära samarbete för att på bästa sätt utveckla verksamheten utifrån barnens behov. Arbetslaget tar ett stort ansvar för att eleverna ska få de allra bästa förutsättningarna.  Du ska ha lätt för att samarbeta  och vilja vara med och utveckla i pedagogiska frågor. På vår enhet arbetar vi aktivt för att utveckla arbetsformer och med elevinflytande.Vi arbetar aktivt med smågruppsarbete och använder datorn som ett redskap i vardagen. Alla elever har en site på Google där de har sina arbeten och där de får tillgång till det material de behöver för att genomföra sitt skolarbete. Vår profil är uteverksamhet så du ska också ha ett stort intresse för utomhuspedagogik och friluftsliv.En stor del av verksamheten sker utomhus. Vi har en ledig tjänst i förskoleklass. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande. Kvalifikationer Du ska ha grundskollärarutbildning. Du behöver ha formell kompetens i svenska och matematik samt gärna i kombination med annat ämne. Tillträde 12 augusti 2013.Tjänsten är ett vikariet Besök gärna kommunens hemsida www.sollentuna.se Maila eller ring gärna om du vill veta mer Linda Ekstrand lieks_s@edu.sollentuna.se   073 5392826
Företag: Sollentuna Kommun - Tegelhagen
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Tegelhagen söker grundskollärare 100%, Vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tegelhagen söker grundskollärare 100%, Vikariat

Slöjd/Fritids
Töjnaskolan är en F-6 skola som är belägen i centrala Sollentuna i ett villa/radhusområde. Vårt mål är att bli Sollentunas bästa skola! Vi satsar på framtiden och söker Dig som är en driftig, duktig och flexibel lärare kunnig i slöjd men även andra kreativa kvalifikationer för arbete i fritidshemmet. Verksamheten bygger på en värdegrund där ledorden är kunskap, frihet, trygghet och utveckling. Våra lärare i skolan och på fritids arbetar i team med kollegialt lärande för att kunna ge våra elever bästa möjliga undervisning och sociala kompetens. Alla elever och personal ska känna sig trygga i skolan. Vi har höga och positiva förväntningar på oss själva och våra elever vilket innebär att eleverna ska uppnå utmärkta studieresultat och hög social kompetens. Vi arbetar tillsammans med våra elever och ser möjligheterna i att ha flexibla elevgrupper. För oss är det en självklarhet att kunna arbeta i olika konstellationer och vi förväntar oss att Du har ett professionellt förhållningssätt gentemot elever, föräldrar och övrig personal. Vi kommer att kalla till intervju fortlöpande. Uppdraget Ditt uppdrag är att tillsammans med vår andra slöjdlärare utveckla slöjdverksamhen i skolan och på fritids för att på så sätt skapa förutsättningar för att nå full måluppfyllelse och goda reultat. Detta gör du utifrån våra gemensamma styrdokument och din professionallitet. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har utbildning i träslöjd eller annan motsvarande utbildning. Du måste också vara väl förtrogen och kunnig i att hantera olika typer av tekniska verktyg, som "lärplattor" och interaktiva tavlor. Det är viktigt att du har ett tydligt pedaggogiskt ledarskap och att du vill arbeta i en lärarnde organisation med bas i forskningen.  100% tjänst Välkommen med Din ansökan! Med vänlig hälsning Annica Ingemarsson rektor
Företag: Sollentuna Kommun - Töjnans Förskola och Skola
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Slöjd/Fritids jobb, Slöjd/Fritids Sollentuna, Slöjd/Fritids Sollentuna Kommun - Töjnans Förskola och Skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Slöjd/Fritids

Timvikarie till kund i Sollentuna
SOLOM är det kommunala alternativet inom vård och omsorg i Sollentuna kommun. Vi är en flexibel och utvecklingsorienterad organisation som präglas av rätt kompoetens och rätt kvalitet. SOLOMS personliga assistans söker kvinnliga assistenter med undersköterskeutbildning eller stor erfarenhet av vård till kund med trachestomi. Arbetstiderna är varierande då kunden behöver assistans dygnet runt. Specifik utbildning för uppdraget kommer att ges efter anställning. De personer vi söker ska vara positiva och självständiga, och ha kunden i fokus. Du ska också ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, då kommunikation och dokumentation är viktiga. Om du tycker det låter som ett intressant arbete för dig är du välkommen att skicka in din ansökan och berätta mer om dig själv. Kallelse till intervjuer för detta uppdrag kommer att ske i början av augusti.       Facklig företaträdare: Kommunal
Företag: Sollentuna Kommun Personlig assistans SOLOM
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie till kund i Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie till kund i Sollentuna

Vikarierande drama/teaterpedagog
Sollentuna kulturskola är en skola i utveckling. Vi arbetar för att ge alla barn och ungdomar i Sollentuna en möjlighet att delta i olika kulturaktiviteter. Kulturskolan erbjuder undervisning i de flesta västerländska instrument, sång/kör, drama/teater, bild och form samt dans. Vi har över 2000 elever som undervisas av ett trettiotal pedagoger. Sollentuna kulturskola söker en lärare i drama/teater. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 2013/14 eller tills föräldraledig lärare kommer tillbaka. Omfattning runt 60 procent. Undervisningen bedrivs på eftermiddagar och kvällar. Evenemang och föreställningar kan tillkomma under andra tider. Du kommer att arbeta med egna elevgrupper men även samarbeta med kulturskolans andra lärare. Ansökan skickas via e-post till thomas.naslund@sollentuna.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Sollentuna Kommun - Kulturskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande drama/teaterpedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande drama/teaterpedagog

Controller till Socialkontoret
Vid socialkontoret i Sollentuna arbetar ca 180 personer. Verksamheten är uppdelad i tre avdelningar; avdelningen för vuxna, avdelningen för barn och unga samt administrativa avdelningen. Socialkontoret eftersträvar att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Då vår controller valt att gå vidare till nya utmaningar söker vi nu hennes efterträdare som vill vara med och utveckla verksamheten vidare.   Arbetsuppgifter och ansvarsområden Vi erbjuder ett intressant arbete som controller på socialkontoret. Sollentuna kommun har precis infört ett nytt ledningssystem för kommunen. Ledningssystemet ligger till grund för kommunens målstyrning inkl verksamhetsplanering budget, uppföljning och internkontroll. Huvuddelen av tjänsten har fokus på det ovan nämnda ledningssystemet. Det innebär att du som controller ansvarar för att samordna, planera och leda arbetet på förvaltningen. Du är processledare för de kommungemensamma styrprocesserna och stödjer cheferna i deras analys och rapportering. Vidare är du processledare för de ekonomiadministrativa processerna och säkerställer en effektiv ekonomiadministration samt rättvisande ekonomisk redovisning. Controllern ansvarar för att sammanställa budget och prognoser till kommunledning och nämnd. Du är en viktig länk mellan förvaltningen och kommunledningskontoret och företräder förvaltningen i ovanstående uppdrag. Som förvaltningens controller är du även en resurs för enheter och avdelningar i ekonomiska frågor. Tjänsten innebär många kontakter med olika roller på förvaltningen och i kommunen som te.x. ekonomer, enhetschefer och verksamhetsutvecklare. Controllern sitter med i förvaltningens ledningsgrupp och rapporterar till förvaltningschefen.   Din profil Lämplig utbildningsbakgrund är en examen från förvaltningslinjen eller civilekonomexamen, gärna med redovisningsinriktning. Du har flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och har arbetet på strategisk nivå i en större organisation. Det är ett krav att ha erfarenhet från kommunal verksamhet. Dina kunskaper inom ekonomistyrning, uppföljning och analys är mycket goda. Du har god förmåga att se verksamheten bakom siffrorna. Kunskap om LEAN är meriterande. Som person är du en god pedagog och kan förklara komplexa frågor på ett begripligt sätt. Du har ett konsultativt förhållningssätt, är strukturerad och tydlig i din kommunikation. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och är van att arbeta på olika nivåer i en stor organisation.
Företag: Sollentuna Kommun Socialkontoret
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Controller till Socialkontoret jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller till Socialkontoret

Klasslärare åk 5
Kärrdalsskolan söker en behörig klasslärare till åk 5. De ämnen vi har störst behov av i år 4-6 är Ma, NO och bild. Vi söker dig som är positiv, kreativ och samarbetsinriktad. Undervisningen sker i nära samarbete med en annan lärare i år 5. Du kommer att möta en personalgrupp som är positiv, lösningsfokuserad, som söker utmaningar och ständigt utvecklar skolan.   Våra kännetecken är hög kvalitet på undervisningen, arbetsro, modern teknik, samarbetsförmåga och kreativitet. Skolan ligger i Sjöberg i Sollentuna. Det är ett naturnära område med mycket möjligheter till bl.a. uteliv. Bra kommunikatoner, 10 minuter med buss från Sollentuna centrum eller Danderyds sjukhus.   Vi kommer rekrytera succesivt under ansökningsperioden   Välkommen med din ansökan!
Företag: Sollentuna Kommun - Kärrdalsskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare åk 5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare åk 5

Lärare åk 2
Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 110 förskolebarn och 500 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal självstyrande skola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Tillsvidare, heltid/deltid, ferietjänst ***** Arbetsuppgifter ***** Sedvanliga läraruppgifter. På Rösjöskolan finns tre klasser i årskurs 2. Du kommer att vara klassföreståndare i en av klasserna och undervisa i MA, NO, SV, EN och SO. I övriga ämnen finns ämneslärare. Du ingår i arbetslaget för åk 2 och har ett nära samarbete med de lärare som undervisar i parallellklasserna. ***** Kvalifikationer ***** Vi söker dig som * har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 1-3 alt 1-6 * har erfarenhet av att arbeta som klasslärare * är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap * är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar   Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant ved det gäller IT och tekniska hjälpmedel * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog, matteverkstad och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har active boards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, ansökan sker via Easycruit! Sista ansökningsdag är 130803 Försäljare från annonssajter undanbedes.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 2

Erfaren hälsoskyddsinspektör
Miljö- och hälsoskyddsenheten är en av tre enheter inom miljö- och byggnadskontoret. Totalt har kontoret ungefär 30 medarbetare, varav 12 på miljö- och hälsoskyddsenheten. Enheten arbetar med livsmedelskontroll, miljö- och hälsoskydd, miljöövervakning m.m. Vi söker dig som vill vara med i vårt fortsatta arbete med att utveckla hälsoskyddstillsynen i Sollentuna. Du kommer framförallt att arbeta med tillsyn av inomhusmiljö för bostäder och verksamheter, men utifrån din bakgrund och intresse kan även andra uppgifter inom enheten bli aktuella. Du kommer att ha stort eget ansvar och möjlighet att planera och leda genomförandet av olika tillsynsprojekt. Tillsammans med en engagerad arbetsgrupp verkar du för en hälsoskyddstillsyn som kännetecknas av hög service och kvalitet.  Arbetet innebär många kontakter och du blir enhetens ansikte utåt i den dialog du ständigt för med kommunens verksamhetsutövare. Vi söker därför dig som är trygg i din roll och arbetar bra tillsammans med andra människor. Du är en person som tar ansvar för din uppgift och verkar för att uppnå resultat. Eftersom vi arbetar med att utveckla vår tillsyn är det meriterande om du har erfarenhet av att pröva och diskutera arbetssätt och metoder för tillsyn. Vi arbetar bland annat med att öka andelen tid som vi lägger på inspektioner och hoppas att du kan bidra till denna utveckling. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och självständigt kunna utforma och fatta egna beslut på delegation. Du bör ha körkort.   Vi tror att du har arbetat flera år som miljö- och hälsoskyddsinspektör. Det är meriterande om du har erfarenhet av de frågor som ingår i tjänsten. I grunden är du utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller har annan relevant högskoleutbildning. Miljö- och byggnadskontoret vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Omfattning: Tillsvidare, 100 % Tillträde snarast. För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Christian Haglund, miljö- och hälsoskyddschef, 08-579 214 81. Facklig företrädare är Katarina Tittelbach, 08-579 214 75. Välkommen med din ansökan senast den 30 augusti.
Företag: Sollentuna Kommun - Miljö- & hälsoskyddsenheten
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren hälsoskyddsinspektör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren hälsoskyddsinspektör

Skolsköterska
Vi söker en skolsköterska till två F-6-skolor. Tjänsten är på 100% Alternativt söker vi två skolsköterskor på 50% vardera.   I de kommunala skolorna i Sollentuna finns det 16 skolsköterskor och två skolläkare som ansvarar för skolhälsovården i kommunen. Sköterskegruppen träffas regelbundet i nätverksmöten. Skolsköterskan arbetar under eget medicinskt yrkesansvar (SFS 1998:531) och är underställd rektor. Du kommer att ingå i och samarbeta med övriga Skolhälsovårdsgruppen och skolans Elevhälsoteam samt lärare och fritidslärare. Vi söker dig som har arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av liknade arbete. Du ska ha lätt för att samarbeta, ta egna initiativ, kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och se möjligheter. Svensk legitimation som skolsköterska, specialistutbildning med fördjupning inom barns och ungdomars hälsa och/eller barns och ungas psykiska utveckling. Utbildning i folkhälsovetenskap, arbetsmiljökunskap, hälsopedagogik och kunskaper i journalsystemet Asynja är ett plus.    Elevhälsans mål (Skollagen 2010:800 2 kap. 25§) Elevhälsan ska "stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål". Konceptet hälsofrämjande skolutveckling strävar efter att få en helhetsbild på hälsoarbetet i skolan och ska främst vara förebyggande. Elevhälsoarbet ska vara i överensstämmelse med FN-konventionen om barns rättigheter, FN: s standardregler för handikapp samt de mål som uttrycks i WHO: s "Hälsa för alla år 2000". Kärrdalsskolan är en F-6 skola i Sollentuna kommun. Våra kännetecken är hög kvalitet på undervisningen, modern teknik, samarbetsförmåga och kreativitet. Skolan ligger i Sjöberg, som är ett naturnära område med mycket möjligheter, bl.a. till uteliv. 10 minuter med buss från Sollentuna centrum eller Danderyds sjukhus (se vår hemsida).   Facklig företrädare Vårdförbundet tel. 0706 – 813034 Vårdförbundet sektion Nordväst tel. 08-587 304 80   Upplysningar lämnas av: Rektor för Kärrdalskolan Jan Eriksson 08-579 229 52 Verksamhetsansvarig skolsköterska Ann Lötbom 08-579 211 39   Välkommen med din ansökan!
Företag: Sollentuna Kommun - Kärrdalsskolan och Vaxmoraskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Sollentuna, Skolsköterska Sollentuna Kommun - Kärrdalsskolan och Vaxmoraskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Skolsköterska
Vi söker en skolsköterska till två F-6-skolor. Tjänsten är på 100% Alternativt söker vi två skolsköterskor på 50% vardera.   I de kommunala skolorna i Sollentuna finns det 16 skolsköterskor och två skolläkare som ansvarar för skolhälsovården i kommunen. Sköterskegruppen träffas regelbundet i nätverksmöten. Skolsköterskan arbetar under eget medicinskt yrkesansvar (SFS 1998:531) och är underställd rektor. Du kommer att ingå i och samarbeta med övriga Skolhälsovårdsgruppen och skolans Elevhälsoteam samt lärare och fritidslärare. Vi söker dig som har arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av liknade arbete. Du ska ha lätt för att samarbeta, ta egna initiativ, kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och se möjligheter. Svensk legitimation som skolsköterska, specialistutbildning med fördjupning inom barns och ungdomars hälsa och/eller barns och ungas psykiska utveckling. Utbildning i folkhälsovetenskap, arbetsmiljökunskap, hälsopedagogik och kunskaper i journalsystemet Asynja är ett plus.    Elevhälsans mål (Skollagen 2010:800 2 kap. 25§) Elevhälsan ska "stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål". Konceptet hälsofrämjande skolutveckling strävar efter att få en helhetsbild på hälsoarbetet i skolan och ska främst vara förebyggande. Elevhälsoarbet ska vara i överensstämmelse med FN-konventionen om barns rättigheter, FN: s standardregler för handikapp samt de mål som uttrycks i WHO: s "Hälsa för alla år 2000". Kärrdalsskolan är en F-6 skola i Sollentuna kommun. Våra kännetecken är hög kvalitet på undervisningen, modern teknik, samarbetsförmåga och kreativitet. Skolan ligger i Sjöberg, som är ett naturnära område med mycket möjligheter, bl.a. till uteliv. 10 minuter med buss från Sollentuna centrum eller Danderyds sjukhus (se vår hemsida).   Facklig företrädare Vårdförbundet tel. 0706 – 813034 Vårdförbundet sektion Nordväst tel. 08-587 304 80   Upplysningar lämnas av: Rektor för Kärrdalskolan Jan Eriksson 08-579 229 52 Verksamhetsansvarig skolsköterska Ann Lötbom 08-579 211 39   Välkommen med din ansökan!
Företag: Sollentuna Kommun - Kärrdalsskolan och Vaxmoraskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Sollentuna, Skolsköterska Sollentuna Kommun - Kärrdalsskolan och Vaxmoraskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Skolsekreterare
Läs mer om vår skola på www.utbildningsilverdal.se. Utbildning Silverdal är en kommunal skola med drygt 500 elever och 100 medarbetare i södra Sollentuna. I skolan finns förskola, grundskola och en Asperger-enhet för elever på gymnasiet och i grundskolan.  Vi söker en driven skolsekreterare, som är serviceinriktad och effektiv.  Du är skolans ansikte utåt, arbetar nära skolans ledningsgrupp och utför självständigt skoladministrativa uppgifter. Arbetsuppgifter - Det innebär bl.a. personalrapportering, betygshantering, elevregistrering, skolpengshantering, rapportering av extern och intern statistik. Du ansvarar även för praktiska frågor som nycklar och inpasseringskort, kontakter och avtal med företag som levererar tjänster och varor, dokumenthantering och arkivering. Du deltar regelbundet i ledningsgruppens möten, och är sekreterare vid vissa möten. Kvalifikationer -Erfarenhet av arbete som administratör i skola är en merit. Du har 3-årig gymnasieutbildning med inriktning mot kontor och ekonomi, eller likvärdig utbildning. God datorvana i Word, Excel och administrativa program för elever och personal. Erfarenhet av att arbeta med Extens och Schoolsoft är meriterande. Personliga egenskaper - Du är engagerad, positiv, serviceinriktad och flexibel, med god samarbetsförmåga och är van att arbeta självständigt. Du ska också vara stresstålig, strukturerad och uppdragsfokuserad, förtroendeingivande och ha hög integritet, vara lojal, ha lätt för att lära dig nya rutiner och program, och du utför arbetsuppgifter snabbt och med hög kvalitet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% som inleds med 6 månaders provanställning.
Företag: Sollentuna Kommun - Utbildning Silverdal
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsekreterare jobb, Skolsekreterare Sollentuna, Skolsekreterare Sollentuna Kommun - Utbildning Silverdal
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsekreterare

Utredare till Sollentuna kommun
Kommunpresentation: I Sollentuna kommun arbetar engagerade och kompetenta medarbetare och ledare. Kvalitet och kundnytta står i fokus för oss. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och kamratskap. Vi ger våra medarbetare möjlighet att utveckla både verksamheten och sig själva. Vi bygger tillsammans den goda arbetsplatsen – med arbetsglädje och stolthet. Gå in på www.sollentuna.se för mer information. Då vår utredare nu väljer att gå i pension söker vi nu dennes efterträdare som vill vara med och utveckla verksamheten vidare. Arbetsuppgifter och ansvarsområden: Som utredare förväntas du driva kvalificerade utredningar inom förvaltningens olika verksamhetsområden. Du handlägger ärenden av skiftande karaktär, och är en resurs för hela förvaltningen. En stor del i uppdraget består av att tillsammans med verksamhetsföreträdare sammanställa beslutsunderlag till socialnämnden. Din profil: Vi söker dig med socionomexamen eller likvärdig samhällsvetenskaplig högskoleutbildning. Ett krav är dokumenterad erfarenhet av utredningsarbete eller annat för tjänsten lämpligt kvalificerat arbete från en politiskt styrd organisation. Erfarenhet från socialtjänstens område är meriterande. Du är väl insatt i gällande lagstiftning och aktuella riktlinjer och är positiv till att delta i arbetet med att ständigt utveckla verksamheten. Vi tror att du har mycket god inläsningsförmåga såväl som analytisk förmåga, vilket bl.a. innebär att du har förmåga att lyssna, ställa frågor och dra slutsatser, för att sedan omvandla det till förslag. Förutom att du är nyfiken och har förmåga att sätta verksamheten i ett strategiskt sammanhang, agerar du också med personlig mognad, uppvisar en god samarbets-förmåga och kan arbeta självständigt med flera ärenden samtidigt. Du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ansökningsförfarande: I denna rekrytering samarabetar vi med Unik Resurs. Välkommen med din ansökan senast 2013-07-28. Vi vill ha din ansökan via vår hemsida www.unikresurs.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Unik Resurs, Örjan Högberg, 013-470 80 91, orjan.hogberg@unikresurs.se. Unik Resurs: Välkommen till Unik Resurs! Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag. Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil. Lycka till!
Företag: Unik Resurs i Sverige AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Utredare till Sollentuna kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utredare till Sollentuna kommun

Förskollärare
Storken är en liten förskola med en avdelning för barn i åldrarna 1-5 år med 16  barn.Förskolan ligger i villakvarteren i natursköna Sjöberg. Förskolan har nära till härlig natur och Edsvikens bad. Förskolan har bra lokaler och en härlig gård! Personalen arbetar i olika ansvarsgrupper varje förmiddag med barnen. Just nu riktar vi in arbetet på att utmana barnen i sitt lärande genom ett övergripande tematiskt arbetssätt. Barnen ska få lära med alla sinnen och vara medforskare. Förskolan tillhör en enhet med två förskolor, samt Kärrdalsskolan som är en F-6-skola. Förskolorna samarbetar mycket kring mål och resultatuppföljning mm. Vi söker en professionell person med verksamhetens bästa i fokus! Du ska vara trygg, driftig och lyhörd och ha en god kommunikationsförmåga, gärna med tidigare erfarenhet från förskolearbete. Vi vill att du ska ha goda datakunskaper och kunna arbeta med Ipad´s. Vi vill att du inspirerar och engagerar och har en mycket god samarbetsförmåga, samt lösningsfokus i sikte! Det finns goda kommunikationsmöjligheter till Storken, från Sollentuna centrum och Danderyds sjukhus. Tjänsten är t.v och på 100%. Vi betalar rätt lön till rätt person. Tillträde 5.8. Jag tar emot ansökan  via mail: angru_s@edu.sollentuna.se p ga semester. Obs! Endast behöriga förskolläraransökningar beaktas. Finns åter på telefon den 1.8. Rekryteringsbolag anlitas ej. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sollentuna Kommun
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Sollentuna, Förskollärare Sollentuna Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Matematik och CAD
Rudbeck är Stockholms läns mest populära gymnasieskola räknat i antal förstahandsval. Skolan har ca 2 000 elever och över 200 anställda. Våra största program är NA, SA och EK men vi anordnar även EE, ES, HU, TE samt Introduktionsprogrammen. Skolans storlek, popularitet och schemasystem ger eleverna ett mycket stort utbud av kurser, stor valfrihet och möjlighet till många möten. För oss är trygghet, trivsel, studiero och elevernas valfrihet viktiga delar i helheten. Rudbecks målsättning är att 2014 vara Sveriges bästa gymnasieskola avseende elevernas resultat och trivsel. Ingenting ska hända på Rudbeck som inte har betydelse för vår strävan mot en ännu finare måluppfyllelse gällande våra elevers resultat och vår trivsel/trygghet på skolan.   Vi söker en engagerad gymnasielärare till Rudbeck för kurser i matematik och CAD. Du trivs med att arbeta med ungdomar och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. I din undervisning har du stor variation av arbetssätt och examinationsformer. Du är tydlig, lyhörd och arbetar med bedömning som ett verktyg för lärande. Du uppskattar att samarbeta med andra för att utveckla såväl dig själv som verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vikariat 100 % med stor möjlighet till tillsvidareanställning Tillträde 12 augusti 2013 eller enligt överenskommelse. Vid en intervju ber vi dig att ta med ditt utdrag från Rikspolisens Belastningsregister/skola   Titta gärna på vår hemsida www.rudbeck.se Välkommen med din ansökan senast 7 augusti 2013
Företag: Sollentuna Kommun Rudbeck
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Matematik och CAD jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matematik och CAD

Utredare
Vid socialkontoret i Sollentuna arbetar ca 180 personer. Verksamheten är uppdelad i tre avdelningar; avdelningen för vuxna, avdelningen för barn och unga samt administrativa avdelningen. Socialkontoret eftersträvar att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Då vår utredare nu väljer att gå i pension söker vi nu dennes efterträdare som vill vara med och utveckla verksamheten vidare.   Arbetsuppgifter och ansvarsområden Som utredare förväntas du driva kvalificerade utredningar inom förvaltningens olika verksamhets-områden. Du handlägger ärenden av skiftande karaktär, och är en resurs för hela förvaltningen. En stor del i uppdraget består av att tillsammans med verksamhetsföreträdare sammanställa beslutsunderlag till socialnämnden.   Din profil Vi söker dig med socionomexamen eller likvärdig samhällsvetenskaplig högskoleutbildning. Ett krav är dokumenterad erfarenhet av utredningsarbete eller annat för tjänsten lämpligt kvalificerat arbete från en politiskt styrd organisation. Erfarenhet från socialtjänstens område är meriterande. Du är väl insatt i gällande lagstiftning och aktuella riktlinjer och är positiv till att delta i arbetet med att ständigt utveckla verksamheten. Vi tror att du har mycket god inläsningsförmåga såväl som analytisk förmåga, vilket bl.a. innebär att du har förmåga att lyssna, ställa frågor och dra slutsatser, för att sedan omvandla det till förslag. Förutom att du är nyfiken och har förmåga att sätta verksamheten i ett strategiskt sammanhang, agerar du också med personlig mognad, uppvisar en god samarbets-förmåga och kan arbeta självständigt med flera ärenden samtidigt. Du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Företag: Sollentuna Kommun Socialkontoret
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Utredare jobb, Utredare Sollentuna, Utredare Sollentuna Kommun Socialkontoret
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utredare

Vår fantastiska skola söker lärare ma/no för åk 6-9
Är du lärare i ma/no och redo för nya utmaningar? Sofielundsskolan är en grundskola i Sollentuna med barn från förskoleklass till åk 9. Till skolan hör också förberedelseklasser, förskola och modersmålsenheten. Vi är en skola i ständig utveckling och nyfikenhet kring vad som kan hjälpa våra elever att utvecklas så långt som möjligt präglar vår verksamhet. Vi ser IT som en självklar del av framtidens lärande och vi arbetar 1-1. Som lärare är du del av ett arbetslag som tillsammans verkar för varje elevs bästa. Med vetskapen om att barns välmående är grunden för allt lärande har vi idrott och hälsa som övergripande inriktning på skolan vilket också genomsyrar allt arbete.   Nu behöver vi en vikarie i ma/no i åk 6-9 under läsåret 13/14 och vi söker dig som:   * är behörig att undervisa i ma/no * har förmåga att skapa goda relationer med såväl barn som vuxna * är förtrogen med Lgr 11 och arbetar aktivt utifrån läroplanen * är både praktiskt och teoretiskt lagd * ser ämnesövergripande arbete som en självklarhet * integrerar formativ bedömning i undervisningen * ser möjligheterna med och använder IKT i undervisningen * är intresserad av idrott och hälsa * vill arbeta i en skolkultur som präglas av nyfikenhet och framåtanda.   Välkommen till en spännande arbetsplats!
Företag: Sollentuna Kommun - Sofielundsskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vår fantastiska skola söker lärare ma/no för åk 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vår fantastiska skola söker lärare ma/no för åk 6-9

Rektor till Tal- och Språkcentrum
Vår vision är att bli Sveriges bästa skola. 2013 har Sollentuna som mål att ha de högsta meritvärdena i landet. Framför oss ser vi en skola där undervisningen håller hög kvalité och stimulerar alla elevers kreativitet. En skola där vi har höga och positiva förväntningar på oss själva och våra elever och där alla elever och personal trivs och känner sig trygga. I våra skolor skall eleverna uppnå utmärkta studieresultat och bygga upp de kompetenser som krävs för framtida studier och yrkesliv. Vi skall också ligga i framkant vad det gäller pedagogiska metoder och organisering av undervisningen. För att klara ovanstående hämtar vi stöd i forskningen. Som en del i att skapa goda resultat söker vi nu en rektor. Tal- och Språkcentrum barn och elever med grav språkstörning och elever med autism. Enheten består av en förskola för barn upp till sex års ålder, belägen i Rotsunda gård samt Brageskolan, en grundskola med årskurserna 1-9 samt fritidshem, som ligger i centrala Rotebro. Uppdraget Ditt uppdrag är att leda och utveckla verksamheten och skapa förutsättningar för personal och elever att nå en hög måluppfyllelse. Detta gör du utifrån våra gemensamma strategier som betonar vikten av att utöva ett tydligt pedagogiskt ledarskap, att utveckla en lärande organisation och att stärka inflytande och delaktighet för personal, elever och föräldrar. Skolan är idag i framkant när det gäller språkstörning och deltar i olika internationella projekt. Vi förväntar oss att du vill fortsätta utveckla verksamhetens externa kontakter. Kvalifikationer För att lyckas med uppdraget som rektor förväntar vi oss en tydlig ledare med förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer med elever, personal och föräldrar samtidigt som du kan hantera ekonomi på ett ansvarsfullt sätt. Givetvis är du kunnig och intresserad av att arbeta med elever med språkstörning och autism. Du är en duktig kommunikatör och har lätt för att samverka med olika aktörer inom utbildningsområdet. Din syn på skolutveckling tar sin utgångspunkt i modern skolforskning och du har ett tydligt fokus på resultat. Du ser att IKT är ett pedagogiskt verktyg och en naturlig del i elevernas lärande. För detta krävs att du är en modig ledare som vågar utmana och blicka framåt samtidigt som du genom dialog och öppenhet värnar om en god arbetsmiljö med ett tillåtande arbetsklimat. Vi vill att du har eller har påbörjat den statliga rektorsutbildningen och att du har erfarenhet av ledarskap som rektor. Det är meriterande om du har arbetat med verksamhet från F-9 samt förskola. Du arbetar i team med två biträdande rektorer och många inspirerande rektorskollegor. Välkommen med din ansökan som rektor till Tal- och Språkcentrum Heltid, tillsvidareanställning Vi tillämpar individuell lönesättning Tillträde enligt överenskommelse Sista ansökningsdatum: 2013-08-18
Företag: Sollentuna Kommun KSS
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor till Tal- och Språkcentrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor till Tal- och Språkcentrum

Fritidslärare 75%
Kärrdalsskolan är en F-år 6 skola som ligger i ett naturnära område när Danderyds kommun. Vi söker 1 st fritidslärare 75% till förskoleklass På Kärrdalsskolan ges det stora möjligheter att använda sin kreativitet, både inomhus som utomhus. Du skall vara positiv, engagerad och tycka om att arbeta i lag.
Företag: Sollentuna Kommun
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidslärare 75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidslärare 75%

Lärare Sv/SO till vår Aspergerenhet, 100 %
Läs mer om vår skola på www.utbildningsilverdal.se. Utbildning Silverdal Aspergerenheten Grundskola söker en lärare i Sv/So, 100% vikariat läsåret 2013-2014   Vi är en kommunal verksamhet med särskilda undervisningsgrupper för elever med diagnos inom autismspektrat. Vi har 30 elever i åk 4-9 fördelade på 5 klasser. Vi söker nu en lärare i Sv/So för undervisning i åk 6-9. Vikariat heltid för läsåret 13-14. * Du är en lugn och trygg person. * Du är bra på att utgå från varje elevs kunskaper och förutsättningar. * Du är bra på att samarbeta med elever, föräldrar och övrig personal i arbetslaget. * Du har goda kunskaper inom dina ämnen samt inom IKT. * Du är behörig lärare och har gärna utbildning inom specialpedagogik o/e erfarenhet av arbete i särskild undervisningsgrupp.
Företag: Sollentuna Kommun - Utbildning Silverdal
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Sv/SO till vår Aspergerenhet, 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Sv/SO till vår Aspergerenhet, 100 %

Engagerade lärare i Svenska och Engelska
Rudbeck är Stockholms läns mest populära gymnasieskola räknat i antal förstahandsval. Skolan har ca 2 000 elever och över 200 anställda. Våra största program är NA, SA och EK men vi anordnar även EE, ES, HU, TE samt Introduktionsprogrammen. Skolans storlek, popularitet och schemasystem ger eleverna ett mycket stort utbud av kurser, stor valfrihet och möjlighet till många möten. För oss är trygghet, trivsel, studiero och elevernas valfrihet viktiga delar i helheten. Rudbecks målsättning är att 2014 vara Sveriges bästa gymnasieskola avseende elevernas resultat och trivsel. Ingenting ska hända på Rudbeck som inte har betydelse för vår strävan mot en ännu finare måluppfyllelse gällande våra elevers resultat och vår trivsel/trygghet på skolan. Är du en person som har ett engagemang för lärande och månar om att varje elev ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling? Trivs du med att arbeta med ungdomar som lärare och mentor? Har du lätt för att samarbeta och kommunicera med andra vuxna i skolan?   Vi söker lärare med behörighet i Svenska och Engelska. Föräldravikariat under lå 13/14 med start i augusti 2013. Heltidstjänster.   Rudbeck är en kursutformad gymnasieskola som arbetar med koncentrationsläsning. Du kommer att ha ansvar för att planera, genomföra och betygssätta kurser inom engelska. Ämnesgrupperna på vår skola bedriver ett dynamiskt utvecklingsarbete för att eleverna både ska trivas och nå så goda studieresultat som möjligt. Utvärderingar visar att eleverna i mycket hög grad rekommenderar sin skola till kamrater.   Lärarutbildning är ett krav och god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift av stor vikt.   Du kommer att få en mentor som ansvarar för din introduktion på skolan.   Upplysningar lämnas av:   Rektor Mariella Augustsson tel 08-5792 1806 Titta gärna på vår hemsida: www.rudbeck.se   Välkommen med din ansökan senast onsdag 31 juli 2013.
Företag: Sollentuna Kommun Rudbeck
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerade lärare i Svenska och Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerade lärare i Svenska och Engelska

Tf. Fritidsgårdsföreståndare
Edsbergsskolan är en 7-9 skola med integrerad särskola. Vi har ca 450 elever och drygt 70 medarbetare fördelade på fem arbetslag. Skolan har Spetsutbildning i matematik, profilklasser i Engelska och Idrott, inriktningsklasser i NO/Ma, Dans och Musik samt en förberedelseklass. Till skolan är fritidsgården Ringen knuten som också fungerar som uppehållsrum för elever dagtid. Skolan ligger i centrala Edsberg med goda kommunikationer, men ändå nära till skog, natur och sportfält. Edsbergsskolan präglas av trivsel, sammanhållning och ett öppet klimat. Vi har god tillgång till IT och under hösten 2013 kommer alla elever att ha en egen lånedator. Vi strävar efter hög måluppfyllelse och våra meritvärden går stadigt uppåt. Vi har ett välfungerande elevhälsoteam som består av rektor, biträdande rektor, kurator, skolsköterska, speciallärare samt studie- och yrkesvägledare. I Sollentuna kommun har alla skolor också tillgång till skolpsykolog som arbetar områdesvis. Sedan flera år arbetar skolan efter Olweusmodellen som är ett antimobbningsprogram.   Om tjänsten Fritidsgården Ringen fungerar dagtid som uppehållsrum och har då annan personal. Kvällstid bedrivs fritidsgårdsverksamhet på Ringen. Tjänsten är ett tillförordnande som fritidsgårdsföreståndare på Fritidsgården Ringen. Ringen ligger i samma lokaler som Edsbergsskolan i Edsbergs Centrum i Sollentuna. I uppdraget ingår att: * Planera och administrera fritidsgårdens kvällsverksamhet   * Att leda och fördela arbetsuppgifter till övrig anställd kvällspersonal * Att arbeta som fritidsledare varje kväll Ringen har öppet, måndag - lördag kväll. * Att samordna och samrbeta med övrig skolpersonal dagtid på eftermiddagar * Kunna delta i vissa av skolans konferenser, t.ex. Olweusmöten, ämneslag och arbetslag på tisdag och onsdag eftermiddagar Vi tror att du: * Har ett genuint intresse för ungdomar och deras fritid * Har en fritidsledarutbildning eller motsvarande * Har några års erfarenhet av liknande arbete * Är trygg i din vuxenroll * Är självgående och strukturerad * Är bra på att ta initiativ till samarbete med andra människor * Har ett positivt förhållningsätt och ser möjligheter istället för hinder Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  Tjänsten är en visstidsanställning på 80 % under perioden 2013-08-07 -- 2013-12-20 med ev. möjlighet till förlängning hela VT-14. Vid eventuell kallellse till intervju ska du kunna uppvisa utdrag från belastningsregistret för arbete inom Förskoleverksamhet/Skola/Skolbarnomsorg Sista ansökningsdag är 26 juli 2013. Vi undanber oss all form av rekryteringshjälp. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sollentuna Kommun - Edsbergsskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Tf. Fritidsgårdsföreståndare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tf. Fritidsgårdsföreståndare

Fritidsledare, visstid 50 % (2 platser)
Edsbergsskolan är en 7-9 skola med integrerad särskola. Vi har ca 450 elever och drygt 70 medarbetare fördelade på fem arbetslag. Skolan har Spetsutbildning i matematik, profilklasser i Engelska och Idrott, inriktningsklasser i NO/Ma, Dans och Musik samt en förberedelseklass. Till skolan är fritidsgården Ringen knuten som också fungerar som uppehållsrum för elever dagtid. Skolan ligger i centrala Edsberg med goda kommunikationer, men ändå nära till skog, natur och sportfält. Edsbergsskolan präglas av trivsel, sammanhållning och ett öppet klimat. Vi har god tillgång till IT och under hösten 2013 kommer alla elever att ha en egen lånedator. Vi strävar efter hög måluppfyllelse och våra meritvärden går stadigt uppåt. Vi har ett välfungerande elevhälsoteam som består av rektor, biträdande rektor, kurator, skolsköterska, speciallärare samt studie- och yrkesvägledare. I Sollentuna kommun har alla skolor också tillgång till skolpsykolog som arbetar områdesvis. Sedan flera år arbetar skolan efter Olweusmodellen som är ett antimobbningsprogram.   Om tjänsterna Fritidsgården fungerar dagtid som uppehållsrum och har då annan personal. Kvällstid bedrivs fritidsgårdsverksamhet på Ringen. Tjänsterna är två fritidsledartjänster på 50 % på Fritidsgården Ringen. Arbetstiderna är kvällstid måndag - lördag. Söndag ledigt. Ringen ligger i samma lokaler som Edsbergsskolan i Edsbergs Centrum i Sollentuna. I uppdraget ingår att: * Att arbeta som fritidsledare varje kväll Ringen har öppet, måndag - lördag kväll. Vi tror att du: * Har ett genuint intresse för ungdomar och deras fritid * Har en fritidsledarutbildning eller motsvarande * Har några års erfarenhet av liknande arbete * Är trygg i din vuxenroll * Är självgående och strukturerad * Är bra på att ta initiativ till samarbete med andra människor * Har ett positivt förhållningsätt och ser möjligheter istället för hinder Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  Tjänsten är en visstidsanställning på 50 % under perioden 2013-08-19 -- 2013-12-20 med eventuell möjlighet till förlängning hela VT-14. Vid eventuell kallellse till intervju ska du kunna uppvisa utdrag från belastningsregistret för arbete inom Förskoleverksamhet/Skola/Skolbarnomsorg. Sista ansökningsdag är 5 augusti 2013. Vi undanber oss all form av rekryteringshjälp. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sollentuna Kommun - Edsbergsskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare, visstid 50 % (2 platser) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare, visstid 50 % (2 platser)

Förskollärare
Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 120 förskolebarn och 400 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal friskola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Rösjöskolan söker nu en förskollärare till vår förskola. Tjänsten är tillsvidare, heltid.   ARBETSBESKRIVNING Du kommer att vara ansvarig för en av förskolans sex avdelningar. Tillsammans med dina kollegor planerar, utvecklar och genomför du det pedagogiska arbetet på förskolan där den pedagogiska dokumentationen är en viktig del. Vi arbetar tillsammans med tydliga mål utifrån en gemensam grund!   Vi söker dig som * har förskollärarutbildning. * vill arbeta i en organisation som sätter barnens behov i fokus. * som anser att lärandet är en viktig del redan på förskolan. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan som du tillämpar i den dagliga verksamheten. * använder pedagogisk dokumentation i verksamheten. * uppskattar att använda vår natur i inlärningen. * har erfarenhet av att arbeta med barns språkliga och matematiska utveckling.   Du får hos oss *  kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov. *  en stimulerande och kreativ arbetsmiljö där det finns utrymme att utvecklas. *  en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel. *  regelbundna trivsel-aktiviteter för personalen. *  friskvårdspeng.   Det är meriterande om du tidigare har arbetat med barn i behov av stöd samt barn med annat modersmål än svenska. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Stämmer ovanstående in på dig är du varmt välkommen att skicka din ansökan, sista ansökningsdag är 2013-07-25   Har du frågor, kontakta rektor biträdande rektor Ulla Westberg, 08-5792 2944 eller personalplanerare Elisabeth Cedergren 08-59496714. Ansökan skickas endast via EasyCruit.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Sollentuna, Förskollärare Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Slöjdlärare med inriktning textilslöjd
Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 120 förskolebarn och 400 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal friskola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se  Tillsvidare, heltid, ferietjänst   ***** Arbetsuppgifter ***** Sedvanliga läraruppgifter. Du kommer att undervisa i slöjd för elever i grundskola och särskola, från åk 2 t o m åk 6. All undervisning sker i halvklass (ca 12-13 elever). Skolan har en fin textilslöjdsal vägg i vägg med träslöjdsalen. På skolan finns redan en slöjdlärare med inriktning träslöjd. Du ingår i arbetslaget PE tillsammans med skolans övriga praktiskt-estetiska lärare. ***** Kvalifikationer ***** Vi söker dig som * har lärarexamen med behörighet att undervisa i slöjd för elever i åk 1-6 * har erfarenhet av att arbeta som slöjdlärare * är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap * har god samarbetsförmåga, stor flexibilitet och ser möjligheter före svårigheter * är väl förtrogen med LGR-11  * är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar Erfarenhet av betygsättning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel (digital whiteboard finns monterad i textilslöjdsalen) * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog, matteverkstad och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har ActiveBoards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 25 juli 2013. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Försäljare från annonssajter undanbedes då vi har många sökande på varje tjänst vi annonserar.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Slöjdlärare med inriktning textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Slöjdlärare med inriktning textilslöjd

Lärare i hem- och konsumentkunskap
Sollentuna International School är en grundskola åk F-9, med engelskspråkig undervisning i de senare årskurserna. Skolan ligger i en ljus, fräsch, nyrenoverad och delvis nybyggd fastighet i Sollentuna med närhet till Järvafältet. Sollentuna International School har en hög ambitionsnivå och vill stimulera varje barn till att göra det bästa av sina förutsättningar. Vår undervisning håller en hög kvalité och stimulerar alla elevers kreativitet. Vi har höga och positiva förväntningar på oss själva och våra elever och tror att en förutsättning för lärande är ordning och reda och kärleksfulla vuxna som bryr sig. Vi söker en lärare som ska undervisa i hem- och konsumentkunskap åk 6-9 på svenska och engelska. Du som söker tjänsten ska vara utbildad, erkänt skicklig och erfaren lärare i hem- och konsumentkunskap för aktuell åldersgrupp. Tjänsten är tillsvidare och omfattar 75%. Vi tillämpar individuell lönesättning
Företag: Sollentuna Kommun - S I S
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i hem- och konsumentkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i hem- och konsumentkunskap

Klasslärare
Sollentuna International School är en grundskola åk F-9, med engelskspråkig undervisning i de senare årskurserna. Skolan ligger i en ljus, fräsch, nyrenoverad och delvis nybyggd fastighet i Sollentuna med närhet till Järvafältet. Sollentuna International School har en hög ambitionsnivå och vill stimulera varje barn till att göra det bästa av sina förutsättningar. Vår undervisning håller en hög kvalité och stimulerar alla elevers kreativitet. Vi har höga och positiva förväntningar på oss själva och våra elever och tror att en förutsättning för lärande är ordning och reda och kärleksfulla vuxna som bryr sig. Vi söker en kompentent lärare som ska undervisa våra elever i åk 1. Du som söker tjänsten ska vara utbildad, erkänt skicklig och erfaren lågstadielärare/lärare för yngre åldrar. Tjänsten är tillsvidare och omfattar heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning
Företag: Sollentuna Kommun - S I S
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare jobb, Klasslärare Stockholm, Klasslärare Sollentuna Kommun - S I S
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare

SV/SO-lärare åk 7-9 till Edsbergsskolan
Edsbergsskolan är en 7-9 skola med integrerad särskola. Vi har ca 450 elever och drygt 70 medarbetare fördelade på fem arbetslag. Skolan har Spetsutbildning i matematik, profilklasser i Engelska och Idrott, inriktningsklasser i NO/Ma, Dans och Musik samt en förberedelseklass. Till skolan är fritidsgården Ringen knuten som också fungerar som uppehållsrum för elever dagtid. Skolan ligger i centrala Edsberg med goda kommunikationer, men ändå nära till skog, natur och sportfält. Edsbergsskolan präglas av trivsel, sammanhållning och ett öppet klimat. Vi har god tillgång till IT och under hösten 2013 kommer alla elever att ha en egen lånedator. Vi strävar efter hög måluppfyllelse och våra meritvärden går stadigt uppåt. Vi har ett välfungerande elevhälsoteam som består av rektor, biträdande rektor, kurator, skolsköterska, speciallärare samt studie- och yrkesvägledare. I Sollentuna kommun har alla skolor också tillgång till skolpsykolog som arbetar områdesvis. Sedan flera år arbetar skolan efter Olweusmodellen som är ett antimobbningsprogram. Om tjänsten En av våra medarbetare lämnar oss för att pröva sina vingar på annan ort. Tjänsten som blir ledig behöver fyllas med undervisning i SO och svenska i framförallt engelskprofilklasser. Av den anledningen är det viktigt att du kan tala och skriva engelska obehindrat samt kunna undervisa viss del på engelska. I uppdraget ingår att: * Planera, undervisa, följa upp och sätta betyg i svenska och SO-ämnen i åk 7-9 på Edsbergsskolan * Tillhöra Engelskprofilens arbetslag * Vara mentor för en grupp elever i åk 8 * Samarbeta med övrig personal på Edsbergsskolan * Delta i konferenser, ämneslag och arbetslag Vi tror att du: * Har en läraraexamen i svenska och SO-ämnen, med inriktning mot grundskolans senare år eller gymnasiet * Vill arbeta språkutvecklande * Talar och skriver engelska obehindrat * Har några års erfarenhet av liknande arbete i grundskolans åk 7-9 * Är trygg i din vuxenroll * Är självgående och strukturerad * Är bra på att ta initiativ till samarbete med andra människor * Har ett positivt förhållningsätt och ser möjligheter istället för hinder Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  Tjänsten är deltid på 80 % och en visstidsanställning lå 13/14, 2013-08-13 -- 2014-06-18. Vi undanber oss all form av rekryteringshjälp. Sista ansökningsdag är 24 juli 2013.   Välkommen med din ansökan!
Företag: Sollentuna Kommun - Edsbergsskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga SV/SO-lärare åk 7-9 till Edsbergsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SV/SO-lärare åk 7-9 till Edsbergsskolan

Socialsekreterare/behandlare
Vid socialkontoret i Sollentuna arbetar ca 180 personer. Verksamheten är uppdelad i tre avdelningar; avdelningen för vuxna, avdelningen för barn och unga samt administrativa avdelningen. Socialkontoret eftersträvar att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Sollentuna beroendemottagning är en integrerad mottagning tillsammans med landstinget. Socialtjänsten ansvarar för det psykosociala behandlingsarbetet och uppdraget kräver ett nära samarbete med landstingets olika verksamheter. Mottagningen har ett, från landstinget och kommunen, gemensamt lokalt uppdrag för verksamheten. Verksamheten vänder sig till kommuninnevånare från 13 år och uppåt. Kommunens verksamhetsansvar på beroendemottagningen ingår som en av sex enheter inom socialkontorets Avdelningen för vuxna. Avdelningen ansvarar för vuxnas behov av olika former av stöd och service enligt socialtjänstlagen. Sollentuna beroendemottagning är centralt belägen i Sollentuna med närhet till allmänna kommunikationer. Mottagningen har sammanlagt 15 anställda varav 7 stycken är anställda av socialtjänsten. Vikariat 19/8 tom 31/12 2013  (eller tillträde efter överenskommelse)     Beroendemottagningen erbjuder hjälp och stöd till vuxna och ungdomar, som är beroende av eller har problem med alkohol, droger, läkemedel eller spel om pengar. Mottagningen vänder sig också till för anhöriga som behöver stöd.   Det psykosociala behandlingsarbetet innehåller bedömning av missbruket, motivations- och behandlingssamtal, återfallsprevention, familj- och nätverkssamtal samt anhörigsamtal.   Vi söker dig som är/har * socionom eller annan likvärdig utbildning * erfarenhet av beroende- och missbruksbehandling med ungdomar och vuxna * erfarenhet av arbete i team, gärna från en integrerad verksamhet * kännedom av de nationella riktlinjerna för missbruks- och beroendevård * kunskap om MI * god förmåga att samarbeta med andra professionella Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare.    Kontaktpersoner: Enhetschef Ingrid Norberg 08-579 226 64  Behandlare Maria Andersson 08 579 226 60
Företag: Sollentuna Kommun
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare/behandlare jobb, Socialsekreterare/behandlare Sollentuna, Socialsekreterare/behandlare Sollentuna Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare/behandlare

Speciallärare / Specialpedagog
Rudbeck är Stockholms läns mest populära gymnasieskola räknat i antal förstahandsval. Skolan har ca 2 000 elever och över 200 anställda. Våra största program är NA, SA och EK men vi anordnar även EE, ES, HU, TE samt Introduktionsprogrammen. Skolans storlek, popularitet och schemasystem ger eleverna ett mycket stort utbud av kurser, stor valfrihet och möjlighet till många möten. För oss är trygghet, trivsel, studiero och elevernas valfrihet viktiga delar i helheten. Rudbecks målsättning är att 2014 vara Sveriges bästa gymnasieskola avseende elevernas resultat och trivsel. Ingenting ska hända på Rudbeck som inte har betydelse för vår strävan mot en ännu finare måluppfyllelse gällande våra elevers resultat och vår trivsel/trygghet på skolan. Vi söker en engagerad speciallärare/specialpedagog. Du har lätt att samarbeta och kommunicera med andra och är flexibel i ditt sätt att arbeta. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är av stor vikt. Lärarutbildning och vidareutbildning inom specialpedagogik är ett krav. Du kommer att ingå i ett arbetsteam med fyra lärare. Du kommer att vara med och utveckla den specialpedagogiska verksamheten på Rudbeck. Du kommer att arbeta med pedagogiska kartläggningar, åtgärdsprogram. Du kommer även vara stödmentor för elever med neuropsykiatriska funktionshinder. Samt ge ämnesstöd främst i svenska och eller samhällskunskap Vid intervju ber vi dig ta med ditt personliga utdrag från belastningsregistret/skola. Projektanställning: Ett år100% Tillsättning augusti 2013.
Företag: Sollentuna Kommun Rudbeck
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare / Specialpedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare / Specialpedagog


Sök lediga jobb Sollentuna Kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se