Lediga jobb Sorsele - Söka jobb i Sorsele

Lediga jobb Sorsele Sök lediga jobb Sorsele


Hittade inga lediga jobb på sökning: Sorsele. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i trä- och metallslöjd 75-100 %- Sorsele

 2. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sorsele.- Sorsele

 3. Musiklärare åk 1-9, 60-70 %- Sorsele

 4. Församlingspräst med församlingsansvar- Sorsele

 5. BARNSKÖTARE, 75%, - 5-årsverksamhet, Sorsele- Sorsele

 6. BARNSKÖTARE, 50%, - BLÅHAKENS FÖRSKOLA, SORSELE- Sorsele

 7. Allmänspecialist till Sorsele sjukstuga- Sorsele

 8. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sorsele.- Sorsele

 9. Pizzabagare- Sorsele

 10. Fritidsledare till fritidsgården Gulan 75-100 %- Sorsele

 11. Socialsekreterare- Sorsele

 12. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sorsele.- Sorsele

 13. Badvärd till Badhuset- Sorsele

 14. Allmänspecialist till Sorsele sjukstuga- Sorsele

 15. PROJEKTLEDARE- Sorsele

 16. Deltidsbrandman i Sorsele- Sorsele

 17. SAMISK SAMORDNARE- Sorsele

 18. Handläggare/assistent till överförmyndare, 50 %- Sorsele

 19. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sorsele.- Sorsele

 20. Enhetschef inom SoL och LSS 75 %- Sorsele

 21. Personlig assistent 62 %- Sorsele

 22. Vik. Personlig assistent 62 %- Sorsele

 23. Föreståndare- Sorsele

 24. Socialsekreterare- Sorsele

 25. Legitimerad sjuksköterska 100 %- Sorsele

 26. Integrationssamordnare- Sorsele

 27. Allmänspecialist till Sorsele sjukstuga- Sorsele

 28. Socialsekreterare- Sorsele

 29. EKONOMIASSISTENT 80 % vikariat- Sorsele

 30. Personlig assistent till 18-årig tjej i Sorsele- Sorsele

 31. Kock- Sorsele

 32. Servitör/Servitris- Sorsele

 33. Chef arbetsmarknadsenheten- Sorsele

 34. Fritids- och kulturchef- Sorsele

 35. Behandlingsassistent, vikariat 75 %- Sorsele

 36. Behandlingsassistenter, timvikarier- Sorsele

 37. Lärare i trä- och metallslöjd 80 %- Sorsele

 38. 1 Förskollärare/Grundskollärare 50 %- Sorsele

 39. Musiklärare åk 1-9, 70 %- Sorsele

 40. Elevresurs/skolvärdinna åk 7-9 ca 85 %- Sorsele


Mer beskrivning

Lärare i trä- och metallslöjd 75-100 %
Sorsele kommun söker en ny medarbetare för undervisning i Trä- och metallslöjd i grundskolan. Tjänsteunderlaget för slöjd är ca 75 %, därför är behörighet i annat ämne önskvärt. Arbetsuppgifter: Undervisning för grundskolans elever i Trä- och metallslöjd. Vi söker dig som har behörighet att undervisa i Trä- och metallslöjd samt gärna ytterligare ämne, är ansvarskännande och flexibel,har lätt för att samarbeta men kan också fatta egna beslut, är villig att utveckla dig själv och verksamheten, har en stor portion glädje med i arbetet. Varaktighet tills vidare och med tillträde 2013-08-10 eller enligt överenskommelse. Fast lön, individuell lönesättning. I enlighet med lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Arbetsplatsen är tobaksfri. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 2013-08-05 under adress: Vindelälvsskolan, Sorsele kommun, 924 81 Sorsele Vi tar emot ansökan via e-post: bou@sorsele.se Märk din ansökan med ?Slöjd?.
Företag: Sorsele Kommun, utbildningsenheten
Ort: Sorsele
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä- och metallslöjd 75-100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä- och metallslöjd 75-100 %

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sorsele.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Sorsele kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airsolutions.nu
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Sorsele
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sorsele. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sorsele.

Musiklärare åk 1-9, 60-70 %
Under förutsättning av erforderliga beslut söker vi en engagerad lärare till Vindelälvsskolan som är en F-9 skola. Arbetsuppgifter: Undervisning i ämnet musik på grundskola F-9. Tillsammans med de övriga i arbetslaget ska du ansvara för att leda det pedagogiska arbetet mot mål i läroplan och kursplaner. God samarbetsförmåga och kan fatta egna beslut. Villig att utveckla verksamheten och sprida arbetsglädje är viktiga komponenter för en lyckad verksamhet. Ev. arbete kan förekomma på annan enhet. Kvalifikationer: Lärare i musik för grundskolan eller likvärdig utbildning. Kommunens arbetsplatser är tobaksfria. I enlighet med lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbedes.
Företag: Sorsele Kommun, utbildningsenheten
Ort: Sorsele
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare åk 1-9, 60-70 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare åk 1-9, 60-70 %

Församlingspräst med församlingsansvar
Sorsele församling söker Präst med församlingsansvar.Befattningningen tillträds hösten 2013 och kommer fr o m bildandet av ett gemensamt pastorat (Malå och Sorsele församlingars pastorat) från 1 januari 2015 att innehålla självständigt ansvarsområde under kyrkoherden. Vi söker dig som älskar människor och har ett diakonalt förhållningssätt och som är villig att medverka i ett spännande utvecklingsprogram inför pastoratsbildningen 2015. Du vill arbeta med människor i fjäll- och inlandsmiljö, med såväl bofasta som turister och ensamkommande flyktingar. Du ska ha viljan att samverka med sameföreningarna i våra församlingar och vidareutveckla vårt redan goda ungdoms- och skolarbete samt frivilligverksamhet. Du kommer att arbeta i väl fungerande arbetslag och med engagerade förtroendevalda. Du måste ha körkort och kunna tänka dig att ha en och annan skotergudstjänst på vintern eller friluftsgudstjänst på sommaren. Ansökningarna behandlas gemensamt av en tillsättningsgrupp från Malå och Sorsele församlingar. Information lämnas av kyrkoherde Erik Hugo Johansson 070-3002625, Eivor Eriksson (ledamot i kyrkorådet) 070-3070898 eller Gabriella Eliasson (kamrer) 0952-10011. Det går också bra att ringa någon av våra övriga medarbetare (se vidare på hemsidan om vår verksamhet och våra kyrkor, församlingshem mm. Se också kommunens hemsida om fritid, turism, jakt fiske mm.
Företag: Sorsele Församling
Ort: Sorsele
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Församlingspräst med församlingsansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Församlingspräst med församlingsansvar

BARNSKÖTARE, 75%, - 5-årsverksamhet, Sorsele
Vi söker en barnskötare till 5-årsverksamheten som är förlagd vid Vindelälvsskolan i Sorsele. Du kommer att arbeta i arbetslag tillsammans med förskollärare. Anställningstid 2013-09-02--2014-08-15. I enlighet med lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Kommunens arbetsplatser är tobaksfria.
Företag: Sorsele Kommun, utbildningsenheten
Ort: Sorsele
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga BARNSKÖTARE, 75%, - 5-årsverksamhet, Sorsele jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BARNSKÖTARE, 75%, - 5-årsverksamhet, Sorsele

BARNSKÖTARE, 50%, - BLÅHAKENS FÖRSKOLA, SORSELE
Vi söker tre barnskötare till Blåhakens förskola där barn i åldern 1-4 år vistas. Förskolan är en treavdelningsförskola . Du kommer att arbeta i arbetslag tillsammans med förskollärare och barnskötare. Anställningstid 2013-09-02--2014-08-15. I enlighet med lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Kommunens arbetsplatser är tobaksfria.
Företag: Sorsele Kommun
Ort: Sorsele
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga BARNSKÖTARE, 50%, - BLÅHAKENS FÖRSKOLA, SORSELE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BARNSKÖTARE, 50%, - BLÅHAKENS FÖRSKOLA, SORSELE

Allmänspecialist till Sorsele sjukstuga
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning allmänspecialist som vill arbeta på Sorsele Sjukstuga. Jourer kan ingå. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete som distriktsläkare Din profil Specialist i allmänmedicin, alternativt leg. läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Care
Ort: Sorsele
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialist till Sorsele sjukstuga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialist till Sorsele sjukstuga

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sorsele.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Sorsele kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Sorsele
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sorsele. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sorsele.

Pizzabagare
Tillreda och baka pizza.
Företag: Sibylla Grillen i Sorsele
Ort: Sorsele
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Pizzabagare jobb, Pizzabagare Sorsele, Pizzabagare Sibylla Grillen i Sorsele
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pizzabagare

Fritidsledare till fritidsgården Gulan 75-100 %
SORSELE KOMMUN söker, under förutsättning att erforderliga beslut fattas, en fritidsledare till fritidsgården "Gulan" 75-100 % Du som söker tjänsten skall: - Ha förmågan att inspirera och utmana de ungdomar du möter, få dem att producera sin och andra ungdomars fritid, att öppna upp nya spännande möjlighetshorisonter och få ungdomar att vilja och våga. - Ha förmåga att självständigt, och i grupp, planera och utföra aktiviteter. Du ska vara flexibel och positivt inställd till att arbeta på obekväm arbetstid, då en del av arbetstiden är förlagd till kvällar och helger. - Ha nått en personlig mognad och vara en god förebild. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi tror att du: - Har fritidsledarutbildning eller annan för verksamheten relevant utbildning/erfarenhet - Har kunskap/erfarenhet av; sociologi, socialpedagogik, samhällskunskap med inriktning mot demokrati, mänskliga rättigheter och integration, psykologi(grupp/organisation), pedagogik (generellt samt kultur- och idrottspedagogik). - Har erfarenhet/intresse av entreprenörskap och kommer i tjänsten som fritidsledare se möjligheterna till att väcka ungdomars intresse och engagemang i företagsfrågor. I rollen som fritidsledare kommer du även att: - Utöver ordinarie öppethållande, vara drivande inom planering av aktiviteter inom ex. kultur, idrott, aktiviteter under skollov, drogförebyggande aktiviteter och evenemang. - Vidareutveckla samverkan med föreningsliv och andra aktörer för att ytterligare kunna bredda utbudet av fritidsaktiviteter för våra ungdomar inom kultur, idrott etc. Du kommer bland annat att arbeta utifrån en metodhandbok utvecklad av det projektet ?Idrotten Satsar?, som tar avstamp i lokala förutsättningar inom Sorsele kommun. För att arbeta inom Sorsele kommuns ungdomsverksamhet krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Kommunens arbetsplatser är tobaksfria. Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbedes.
Företag: Sorsele kommun
Ort: Sorsele
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare till fritidsgården Gulan 75-100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare till fritidsgården Gulan 75-100 %

Socialsekreterare
SORSELE KOMMUN vid den brusande Vindelälven, de klara fjällsjöarna och den lockande vildmarken, söker nu följande medarbetare; 1 Socialsekreterare, heltid. Dina arbetsuppgifter som socialsekreterare: Du utför de arbetsuppgifter som är förekommande i vår verksamhet för individ och familjeomsorg och det som faller inom lagområdena SoL, och LVU. I vår verksamhet ingår även myndighetsutövning i anvisningsärenden av asylsökande barn och barn med permanent uppehållstillstånd som bor vid asylboende eller PUT-hemsboende. Du tillhör organisatoriskt enheten för individ- och familjeomsorg. Kvalifikationer: Socionomexamen. Vi söker dig som har god förmåga att samarbeta, skapa kontakt och förtroende, goda kunskaper i sociallagstiftning och dokumentation samt goda kunskaper i svenska språket, såväl skriftligt som muntligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vid ev. anställning kommer Sorsele kommun att begära att Du lämnar in utdrag ur polisens belastningsregister. Kommunens arbetsplatser är tobaksfria. Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbedes.
Företag: Sorsele kommun, omsorgsenheten
Ort: Sorsele
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Sorsele, Socialsekreterare Sorsele kommun, omsorgsenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sorsele.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Sorsele kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Västerås). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.com
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Sorsele
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sorsele. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sorsele.

Badvärd till Badhuset
SORSELE KOMMUN söker Badvärd till Badhuset, 50 % av heltid, vikariat Arbetsuppgifter: Sköta kassan och verka som badvakt och lokalvårdare. Vi tror att du: Trivs med att ha flera arbetsuppgifter och kan jobba kvällar och ev helger. Du har förmåga till samarbete och är flexibel och ansvarsfull. Du kan simma och har kunskap i hjärt- och lungräddning. Sorsele kommuns är en tobaksfri arbetsplats. Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.
Företag: Sorsele kommun
Ort: Sorsele
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Badvärd till Badhuset jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Badvärd till Badhuset

Allmänspecialist till Sorsele sjukstuga
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning allmänspecialist som vill arbeta på Sorsele Sjukstuga. Jourer kan ingå. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete som distriktsläkare Din profil Specialist i allmänmedicin, alternativt leg. läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Care
Ort: Sorsele
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialist till Sorsele sjukstuga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialist till Sorsele sjukstuga

PROJEKTLEDARE
SORSELE KOMMUN söker, under förutsättning av att erforderliga beslut fattas, följande medarbetare: Projektledare för inventering av Sevärt Sorsele, 75 % tjänst under åtta månader. Sökanden skall: - Förutom utbildning, kulturgeograf eller liknande, måste personen ha god lokalkännedom, samt kunskap och intresse för Sorseles kultur och natur. - Ha förmåga att självständigt, och ibland i team, planera och genomföra aktiviteter. Du ska vara flexibel och positivt inställd till att arbeta på obekväm arbetstid, då en del av arbetstiden är förlagd till kvällar och helger. - Körkort B Vi tror att du: - Har relevant högskoleutbildning, geografi, statistik, eller motsvarande. - Har kunskap/erfarenhet/ av att arbeta självständigt och mot fastställda mål. - Har erfarenhet/intresse av att inventera och utveckla Sevärt Sorsele. I rollen som projektledare kommer du även att: - Bland annat i samarbete med Turistbyrån arbeta för att, utifrån inventeringen skapa en strategiplan för att vidareutveckla några av kommunens besöksmål. Samt finna vägar för samverkan med föreningsliv och andra aktörer för att ytterligare bredda utbudet av fritids- samt kulturrelaterade aktiviteter i kommunen. Sorsele kommuns arbetsplatser är tobaksfria. Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbedes.
Företag: Sorsele kommun
Ort: Sorsele
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga PROJEKTLEDARE jobb, PROJEKTLEDARE Sorsele, PROJEKTLEDARE Sorsele kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PROJEKTLEDARE

Deltidsbrandman i Sorsele
SORSELE KOMMUN söker till räddningstjänsten 1 deltidsbrandman till Sorsele räddningskår. I tjänsten ingår beredskap i jourstyrkan var 4:e vecka, utryckningar samt övning 50 timmar/år För tjänsterna gäller följande: * Tjänstbarhetsintyg avlämnas vid anfordran * Anställningsvillkoren regleras i gällande avtal * Du skall ha god fysik och helst vara simkunnig * Du skall ha fast arbete på orten för att kunna hålla anspänningstiden på 5 min * Det är meriterande om du har C-körkort * Du skall ha möjlighet att gå 1 veckas introduktionsutbildningskurs samt Räddningsverkets brandmannautbildning på 5 veckor I enlighet med lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Enligt kommunens riktlinjer är arbetsplatsen tobaksfri.
Företag: Sorsele kommun
Ort: Sorsele
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Deltidsbrandman i Sorsele jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Deltidsbrandman i Sorsele

SAMISK SAMORDNARE
SORSELE KOMMUN söker SAMISK SAMORDNARE, 50-100 % tillsvidare. Sorsele kommun är en del av förvaltningsområdet för samiska. Vi arbetar för att främja de nationella minoriteternas möjligheter att behålla och utveckla sin kultur, och söker därför en samisk samordnare. Omfattningen är hel- eller deltid beroende på den sökandes kvalifikationer och kombinationsmöjligheter i tjänsten som kan komma att inledas med en provanställning på 6 månader. Arbetsuppgifter - Leda och samordna kommunens arbete med minoritetsreformen inom och mellan olika förvaltningar, både vad gäller minoriteternas grundskydd och det förstärkta skyddet inom förvaltningsområdet för samiska. - Planera, genomföra och utvärdera utbildningar för kommunens anställda. - Organisera samråd mellan kommunens ledning och den samiska befolkningen. - Skapa och utveckla kontakter med statliga myndigheter, andra kommuner och externa parter samt inom kommunen. - Kartlägga behov och önskemål om verksamheter på samiska inom framförallt förskola och äldreomsorg. - Bidra med sakkunskap inom samiska språk- och kulturfrågor som underlag inför politiska beslut och vid behov rekrytera medarbetare. Arbetet kan kombineras med undervisning i modersmål på en eller flera samiska varieteter och tjänstens omfattning anpassas därefter. Kvalifikationer Dokumenterat goda kunskaper i samiska, gärna flera varieteter, och samisk kultur. Kunskaper om lagen (2009:724) om nationella minoriteter och minoritetsspråk samt erfarenheter av arbete i en politiskt styrd organisation är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Kommunens arbetsplatser är tobaksfria. Vid eventuell anställning kommer Sorsele kommun att begära att du lämnar in utdrag ur polisens belastningsregister. Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbedes. KOMMUNSTYRELSEN
Företag: Sorsele kommun
Ort: Sorsele
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga SAMISK SAMORDNARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SAMISK SAMORDNARE

Handläggare/assistent till överförmyndare, 50 %
SORSELE KOMMUN söker Handläggare/assistent till överförmyndare, 50 % Sorsele - en kommun med upplevelser Sorsele kommun ligger i landskapet Lappland och i Västerbottens län. Kommunen gränsar till Storuman, Lycksele, Malå, Arvidsjaur och Arjeplog kommuner. Vi strävar efter en ekologiskt och ekonomiskt uthållig samhällsutveckling. Miljöfrågor, förädling av lokala råvaror, kvalitetstänkande, integration, kunskaps- och kompetensutveckling står i centrum. I Sorsele kommun arbetar vi utifrån vår värdegrund: Mod, glädje och respekt. Vi finns nära - bara 2,5 timmar från Arlanda. Du flyger till Arvidsjaur och därifrån kan du åka förbokad flygtaxi eller hyrbil till Sorsele. Vi har också ett strategiskt läge vid Inlandsbanan och som knutpunkt för Inlandsvägen (E45) och den vackra Vindelälvsvägen (väg 363). Mer information finner du på: www.sorsele.se Arbetsuppgifter Diarieföring, granskning av handlingar, lönehantering, återsökning av medel hos migrationsverket. Kvalifikationer För uppdraget lämplig utbildning, helst ekonomisk utbildning på högskolenivå, alternativt annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Meriterande är kunskaper i den juridik som är kopplad till uppdraget. Personliga egenskaper Förmåga att arbeta självständigt, noggrant och med ett stort mått av integritet. Beroende på hur tjänsten är utformad kan Sorsele kommun komma att begära att du lämnar utdrag ur polisens belastningsregister. Kommunen arbetsplatser är tobaksfria. Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbedes. KOMMUNSTYRELSEN
Företag: Sorsele kommun
Ort: Sorsele
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare/assistent till överförmyndare, 50 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare/assistent till överförmyndare, 50 %

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sorsele.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Sorsele kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Västerås). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 25 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.com
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Sorsele
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sorsele. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sorsele.

Enhetschef inom SoL och LSS 75 %
Sorsele - en kommun med upplevelser Sorsele kommun ligger i landskapet Lappland och i Västerbottens län. Kommunen gränsar till Storuman, Lycksele, Malå, Arvidsjaur och Arjeplog kommuner. Sorsele kommun med c:a 2700 innevånare har ungefär 300 tillsvidareanställda. Vi finns nära - bara 2,5 timmar från Arlanda. Du flyger till Arvidsjaur och därifrån kan du åka förbokad flygtaxi eller hyrbil till Sorsele. Mer information finner du på: www.sorsele.se Uppdraget Som enhetschef ansvarar du för ledning, planering samt utveckling av verksamheten. Du har det övergripande ansvaret för verkställighet av socialnämndens beslut samt att mål och intentioner uppfylls inom ekonomisk ram. Du ingår i ett team av enhetschefer där det förväntas att du deltar aktivt och bidrar med lösningar som gagnar verksamheten. Som enhetschef förväntar vi oss att du: - Har förmåga att driva förändrings- och utvecklingsarbete - Har tydliga ledaregenskaper och skapar engagemang och delaktighet hos medarbetare - Är mål och resultatinriktad med helhetsperspektiv - Ansvarar för kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö i verksamheten Du blir chef för ett antal medarbetare och får ett övergripande ansvar för måluppfyllelse, verksamhets-, utvecklings-, ekonomi-, brukare/anhörig-, och personalfrågor inom ditt ansvarsområde. Din närmaste chef är socialchefen. Kvalifikationer, som ska styrkas i ansökan Krav: - Erfarenhet som chef/ledare - God ledare - God kommunikatör - Erfarenhet från socialtjänst - Kunskap om lagar såsom SoL och LSS Önskemål: - Universitets/högskoleutbildning gärna med inriktning mot personal alternativt social omsorg Dina egenskaper: - Samverkande, lyssnande och villig att fatta beslut - Stödjande, initiativrik, resultatorienterad och strukturerad - Förmåga att skapa och behålla goda relationer Vi är övertygade om att alla yrken passar både kvinnor och män. I Sorsele kommun arbetar vi efter värdegrunden: Mod, glädje och respekt Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare! Sorsele kommun är en tobaksfri arbetsplats. KOMMUNSTYRELSEN
Företag: Sorsele kommun, omsorgsenheten
Ort: Sorsele
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom SoL och LSS 75 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom SoL och LSS 75 %

Personlig assistent 62 %
Sorsele kommun söker en personlig assistent 62 %, till en rullstolsburen man i Sorsele. Arbetsuppgifter: Som personlig assistent arbetar du i hemmiljö, du ger bl.a stöd, service och personlig omvårdnad i familj. Utbildning: helst vårdutbildning eller yrkeserfarenhet inom vårdsektorn. Vid eventuell anställning kommer Sorsele kommun att begära att du lämnar in utdrag ur polisens belastningsregister. Kommunens arbetsplatser är tobaksfria. Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbedes.
Företag: Sorsele kommun, omsorgsavd.
Ort: Sorsele
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent 62 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent 62 %

Vik. Personlig assistent 62 %
Sorsele kommun söker en vik. personlig assistent 62 %, till en rullstolsburen man i Sorsele. Arbetsuppgifter: Som personlig assistent arbetar du i hemmiljö, du ger bl.a stöd, service och personlig omvårdnad i familj. Utbildning: helst vårdutbildning eller yrkeserfarenhet inom vårdsektorn. Vid eventuell anställning kommer Sorsele kommun att begära att du lämnar in utdrag ur polisens belastningsregister. Kommunens arbetsplatser är tobaksfria. Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbedes.
Företag: Sorsele kommun, omsorgsavd.
Ort: Sorsele
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. Personlig assistent 62 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. Personlig assistent 62 %

Föreståndare
Prästgården i Sorsele AB driver sedan 2007 boende för ensamkommande flyktingbarn i åldrarna 14-18 år som är asylsökande samt beviljats permanent uppehållstillstånd. Verksamheten består av två boenden med plats för nio respektive fem ungdomar. Arbetslaget består av nio boendeassistenter och en föreståndare. Prästgården i Sorsele AB är en väl inarbetad och fungerande verksamhet med en stabil arbetsgrupp. Vi söker nu en ny föreståndare till vår verksamhet när nuvarande går på föräldraledighet. Beskrivning av arbetsuppgifterna: -Planering av löpande verksamhet såsom ledning, rekrytering och utveckling av personal. -Ansvar över kvalitetssäkring och metodutveckling för verksamheten -Tillsammans med boendeassistenterna verka för att uppgjorda behandlingsplaner följs -Samverka med samarbetspartners såsom socialtjänst, godemän, skola samt andra aktörer Beskrivning av kvalifikationer: Vi vill att du: -Har socionomutbildning och yrkeserfarenhet inom vård- och omsorgsarbete. - Är en god ledare: kunnig, tydlig och rak som stärker boendeassistenterna i sitt arbete -Har humor och kan sprida glädje i omgivningen -Har god samarbetsförmåga Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Prästgården i Sorsele AB
Ort: Sorsele
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Föreståndare jobb, Föreståndare Sorsele, Föreståndare Prästgården i Sorsele AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreståndare

Socialsekreterare
SORSELE KOMMUN vid den brusande Vindelälven, de klara fjällsjöarna och den lockande vildmarken, söker nu följande medarbetare; 1 Socialsekreterare, heltid. Dina arbetsuppgifter som socialsekreterare: Du utför de arbetsuppgifter som är förekommande i vår verksamhet för individ och familjeomsorg och det som faller inom lagområdena SoL, och LVU. I vår verksamhet ingår även myndighetsutövning i anvisningsärenden av asylsökande barn och barn med permanent uppehållstillstånd som bor vid asylboende eller PUT-hemsboende. Du tillhör organisatoriskt enheten för individ- och familjeomsorg. Kvalifikationer: Socionomexamen. Vi söker dig som har god förmåga att samarbeta, skapa kontakt och förtroende, goda kunskaper i sociallagstiftning och dokumentation samt goda kunskaper i svenska språket, såväl skriftligt som muntligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vid ev. anställning kommer Sorsele kommun att begära att Du lämnar in utdrag ur polisens belastningsregister. Kommunens arbetsplatser är tobaksfria. Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbedes.
Företag: Sorsele kommun, omsorgsenheten
Ort: Sorsele
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Sorsele, Socialsekreterare Sorsele kommun, omsorgsenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Legitimerad sjuksköterska 100 %
Sorsele - en kommun med upplevelser Sorsele kommun ligger i landskapet Lappland och i Västerbottens län. Kommunen gränsar till Storuman, Lycksele, Malå, Arvidsjaur och Arjeplog kommuner. Sorsele kommun med c:a 2700 innevånare har ungefär 300 tillsvidareanställda. Vi finns nära - bara 2,5 timmar från Arlanda. Du flyger till Arvidsjaur och därifrån kan du åka förbokad flygtaxi eller hyrbil till Sorsele. Mer information finner du på: www.sorsele.se Placering Du kommer att ingå i Sorsele kommuns befintliga medicinska enhet med arbete inom kommunal hälso- och sjukvård Arbetsuppgifter Du arbetar med hälso- och sjukvård i kommunen, huvudsakligen inom särskilda boenden. Sorsele kommun har sedan 2013-09-01 även ansvar för hemsjukvården så visst arbete inom det området kan förekomma. Du planerar och leder omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet, bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. I arbetet ingår att handleda, undervisa och delegera omvårdnadspersonal. Du har ett nära samarbete med omvårdnadspersonalen såväl som övriga professioner. Du arbetar dagtid, kväll och helg, viss beredskapstjänstgöring kan förekomma. Kvalifikationer - Legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning inom distrikt/äldre/psykiatri är meriterande. - Du har ett stort intresse av att arbeta med människor och deras välbefinnande. - Du är positiv, flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. I ditt arbete har du ett tydligt patientfokus och visar i handling att patientens behov prioriteras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. - Kunskaper i svenska för sökande från annat land - Meriterande med datorvana Vid anställning kommer Sorsele kommun att begära att du lämnar in utdrag ur polisens belastningsregister. Kommunens arbetsplatser är tobaksfri Vänligen respektera att Sorsele kommun undanber sig kontakt från rekrytering och förmedlingsföretag
Företag: Sorsele kommun, omsorgsavd.
Ort: Sorsele
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad sjuksköterska 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad sjuksköterska 100 %

Integrationssamordnare
SORSELE KOMMUN söker Integrationssamordnare, 50 %, tillsvidare Arbetsuppgifter: Mottagning av nyanlända inom etableringsformen och andra förekommande arbetsuppgifter inom ramen för kommunens flyktingmottagande. Krav: Socionomutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Vi tror att du: Har erfarenhet av integrationsverksamhet och har god kännedom om Arbetsförmedlingens metoder/regelverk och arbetssätt. God samarbetsförmåga, flexibel och hög social kompetens. Kommunen arbetsplatser är tobaksfria. Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbedes.
Företag: Sorsele kommun
Ort: Sorsele
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Integrationssamordnare jobb, Integrationssamordnare Sorsele, Integrationssamordnare Sorsele kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Integrationssamordnare

Allmänspecialist till Sorsele sjukstuga
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning distriktsläkare som vill arbeta på Sorsele Sjukstuga. Jourer kan ingå. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete som distriktsläkare Din profil Specialist i allmänmedicin eller annan specialité Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Care
Ort: Sorsele
Publicerad : 09-28
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialist till Sorsele sjukstuga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialist till Sorsele sjukstuga

Socialsekreterare
SORSELE KOMMUN vid den brusande Vindelälven, de klara fjällsjöarna och den lockande vildmarken, söker nu följande medarbetare; 1 Socialsekreterare, heltid. Dina arbetsuppgifter som socialsekreterare: Du utför de arbetsuppgifter som är förekommande i vår verksamhet för individ och familjeomsorg och det som faller inom lagområdena SoL, och LVU. I vår verksamhet ingår även myndighetsutövning i anvisningsärenden av asylsökande barn och barn med permanent uppehållstillstånd som bor vid asylboende eller PUT-hemsboende. Du tillhör organisatoriskt enheten för individ- och familjeomsorg. Kvalifikationer: Socionomexamen. Vi söker dig som har god förmåga att samarbeta, skapa kontakt och förtroende, goda kunskaper i sociallagstiftning och dokumentation samt goda kunskaper i svenska språket, såväl skriftligt som muntligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vid ev. anställning kommer Sorsele kommun att begära att Du lämnar in utdrag ur polisens belastningsregister. Kommunens arbetsplatser är tobaksfria. Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbedes.
Företag: Sorsele kommun, omsorgsenheten
Ort: Sorsele
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Sorsele, Socialsekreterare Sorsele kommun, omsorgsenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

EKONOMIASSISTENT 80 % vikariat
SORSELE KOMMUN söker EKONOMIASSISTENT, 80 % vikariat Sorsele - en kommun med upplevelser Sorsele kommun ligger i landskapet Lappland och i Västerbottens län. Kommunen gränsar till Storuman, Lycksele, Malå, Arvidsjaur och Arjeplog kommuner. Vi strävar efter en ekologiskt och ekonomiskt uthållig samhällsutveckling. Miljöfrågor, förädling av lokala råvaror, kvalitetstänkande, kunskaps- och kompetensutveckling står i centrum. Vi finns nära - bara 2,5 timmar från Arlanda. Du flyger till Arvidsjaur och därifrån kan du åka förbokad flygtaxi eller hyrbil till Sorsele. Vi har också ett strategiskt läge vid Inlandsbanan och som knutpunkt för Inlandsvägen (E45) och den vackra Vindelälvsvägen (väg 363). Mer information finner du på: www.sorsele.se Arbetsuppgifter Redovisning- och budgetarbete samt ekonomisk planering med stöd ut till verksamheterna. Kvalifikationer Vi förväntar oss att du har en ekonomiutbildning och ett intresse för administration, ekonomi och data. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i yrket. Intern utbildning kan erbjudas. Hög social kompetens är ett krav. Vid anställning kommer Sorsele kommun att begära att du lämnar utdrag ur polisens belastningsregister. Kommunens arbetsplatser är tobaksfria.
Företag: Sorsele kommun, kommunledningskontoret
Ort: Sorsele
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga EKONOMIASSISTENT 80 % vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EKONOMIASSISTENT 80 % vikariat

Personlig assistent till 18-årig tjej i Sorsele
Hela Sveriges Assistans AB Med lokal arbetsledning är vi rikstäckande med kunder från norr till söder. Tänk så olika människor är. Alla har vi olika saker vi behöver göra, och olika upplevelser vi längtar efter, olika platser vi vill besöka och olika människor vi tycker om att vara tillsammans med. För oss på Hela Sveriges Assistans är det kärnan i hela vår verksamhet och skälet till att vi finns. Alla människor ska få chansen att leva efter sin egen kompass, med eller utan assistans. Jag söker en personlig assistent som är från 18 år och uppåt, dock helst under 30 år. Du ska vara lugn, ansvarsfull och tålmodig och kan lirka, skratta och ha skoj med mig. Dans, sång, musik, film, TV-spel, fiska är några av mina intressen. Din arbetsplats är där jag befinner mig för tillfället t ex i mitt hem. Du arbetar deltid olika tider och dagar efter schema och är en av fyra personliga assistenter som turas om att vara med mig. Arbetsuppgifterna består av att hjälpa mig i min vardag, t ex passa tider och aktivera mig. Jag använder kognitiva hjälpmedel. Du har lätt för att ta instruktioner, tycker om att samarbeta.och kan anpassa dig efter mina behov Din närmsta chef, arbetsledaren, är en anhörig till mig. Körkort är ett krav. Skriv ett personligt brev och berätta om dig själv, samt vad du gjort tidigare. Maila din ansökan till jobb@hsaab.se och märk den med 224. Tjänsten tillsätts så snart som möjligt. Som anställd hos Hela Sveriges Assistans AB omfattas du av KFO:s kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och förmånlig friskvård. För mer information gå in på http://www.hsaab.se.
Företag: Hela Sveriges Assistans AB
Ort: Sorsele
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 18-årig tjej i Sorsele jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 18-årig tjej i Sorsele

Kock
Sorsele River Hotel AB är ett privatägt företag. Hotellet har 34 rum och en nyutbyggd restaurang med plats för ca 150 gäster. Företaget är verksamt i Sorsele. Under vintersäsongen arbetar vi med bilevent till Daimler AG så nu söker vi fler arbetskamrater inför säsongsstarten. Vi söker nu: Två kockar till vår restaurang. Vi söker dig som kan laga både husmanskost & à la carte. Vår lunchservering är en viktig del i vår verksamhet och under eventperioden så serverar vi à la carte middagar varje kväll. Du ska vara engagerad, serviceinriktad och sätta gästen i första hand. Vi arbetar i team där samarbetsförmåga och flexibilitet är viktigt. Lämpliga kvalifikationer för dig som söker är: Du ska ha utbildning inom restaurangkök och/eller flerårig erfarenhet inom branschen. Du skall behärska såväl nytänkande som det traditionella köket.
Företag: Sorsele River Hotel
Ort: Sorsele
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Sorsele, Kock Sorsele River Hotel
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Servitör/Servitris
Sorsele River Hotel AB är ett privatägt företag. Hotellet har 34 rum och en nyutbyggd restaurang med plats för ca 150 gäster. Företaget är verksamt i Sorsele. Under vintersäsongen arbetar vi med bilevent till Daimler AG så nu söker vi fler arbetskamrater inför säsongsstarten. Vi söker nu 4 st Servitriser/servitörer till vår restaurang. Jobbet består av frukost-, lunch-, á la carte servering och reception. Jobbet innebär mest kvällar och helger. Du ska vara engagerad, serviceinriktad och sätta gästen i första hand. Vi arbetar i team där samarbetsförmåga och flexibilitet är viktigt. Lämpliga kvalifikationer för Dig som söker är: Du får gärna ha utbildning eller erfarenhet inom branschen. Du skall behärska engelska och gärna tyska eftersom våra event gäster kommer ifrån Europa. Ett plus är om du har B körkort.
Företag: Sorsele River Hotel
Ort: Sorsele
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris jobb, Servitör/Servitris Sorsele, Servitör/Servitris Sorsele River Hotel
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris

Chef arbetsmarknadsenheten
SORSELE KOMMUN söker Chef för arbetsmarknadsenheten, 100 %, tillsvidare. Arbetsmarknadsenhetens uppdrag består i att underlätta etablering på arbetsmarknaden för individer som av olika anledningar haft svårigheter att komma ut i, alternativt tillbaka till ett arbete. Arbetsmarknadsenheten har ett nära samarbete med Arbetsförmedling, socialtjänst och personalfunktion inom kommun, såväl som med övrig kommunkoncern och näringsliv. Arbetsmarknadsenheten driver idag dels Piraten som består av en secondhandbutik, men även Folkets hus med dess bio, caféverksamhet och uthyrning av lokaler samt driften av hembygdsområdet. Enheten kommer framledes även att driva kommunens centrala barriärtvättstuga. Även integrationsverksamheten ingår i denna enhet. Du som söker tjänsten skall; - Ha erfarenhet av metoder och arbetssätt att lotsa ut individer i rehabiliteringsåtgärder och arbete. - Ha kunskap om Arbetsförmedlingens stödformer och regelverk, samt insikt i socialtjänstlagen. - Ha dokumenterad erfarenhet av ledarskap. - Ha dokumenterad erfarenhet av att initiera, leda och driva projekt. - Ha körkort B. - Ha för uppdraget relevant utbildning. Vi tror att du; - Är kreativ med god samarbetsförmåga. - Är driven och innovativ. - Har förmåga att hålla många bollar i luften. - Har erfarenhet av liknande arbete. I Sorsele kommun arbetar vi utifrån vår värdegrund; mod, glädje och respekt. Kommunens arbetsplatser är tobaksfria. Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbedes.
Företag: Sorsele kommun
Ort: Sorsele
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Chef arbetsmarknadsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef arbetsmarknadsenheten

Fritids- och kulturchef
SORSELE KOMMUN söker Fritids- och kulturchef, 100 % tillsvidare Sorsele kommun ligger i landskapet Lappland och i Västerbottens län. Kommunen gränsar till Storuman, Lycksele, Malå, Arvidsjaur och Arjeplog kommuner. Sorsele kommun med c:a 2700 innevånare har ungefär 300 tillsvidareanställda. Vi finns nära - bara 2,5 timmar från Arlanda. Du flyger till Arvidsjaur och därifrån kan du åka förbokad flygtaxi eller hyrbil till Sorsele. Mer information finner du på: www.sorsele.se Uppdraget: Fritids- och kulturenheten sorterar under tillväxtverksamheten och innehåller följande områden: - Badhus - Ungdomsverksamhet - Bibliotek - Kultur- och fritidsverksamhet - Föreningsliv och folkhälsa Sorsele kommun strävar efter att öka sin attraktivitet gentemot medborgare såväl som besökare. Som fritids- och kulturchef är du ansvarig för verksamheterna inom din enhet med budget och personalansvar. Du ska utveckla och driva verksamheterna utifrån ett tillväxtperspektiv och i nära samverkan med andra organisationer i samhället likväl som internt i Sorsele kommun. Din närmaste chef blir tillväxtchefen. Kvalifikationer, som ska styrkas i ansökan: Krav: - Erfarenhet som chef/ledare - Vilja till innovation och utveckling - God kommunikatör - Starkt intresse för samhällsutveckling och tillväxtfrågor Önskemål: - Akademisk utbildning - Erfarenhet av att jobba i nätverk - Erfarenhet av att arbeta med utvecklingsfrågor/projekt - Erfarenhet av att initiera och organisera evenemang Dina egenskaper: - Samverkande, lyssnande och villig att fatta beslut - Stödjande, initiativrik, resultatorienterad och strukturerad - Förmåga att skapa och behålla god relationer - Flexibel och entusiasmerande Vi är övertygande om att alla yrken passar både kvinnor och män. Sorsele kommun är en tobaksfri arbetsplats. Vi arbetar utifrån vår värdegrund; Mod, glädja och respekt. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare.
Företag: Sorsele kommun
Ort: Sorsele
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Fritids- och kulturchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritids- och kulturchef

Behandlingsassistent, vikariat 75 %
SORSELE KOMMUN söker Behandlingsassistent, 75 % vikariat, till boende för ensamkommande barn. Placering på Tranan. Dina arbetsuppgifter blir: - att vara ett vuxenstöd som finns till för att stötta och vägleda ungdomarna i deras vardag. - tillsammans med arbetsgruppen verka för att uppnå goda förutsättningar för dessa ungdomar. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp bestående av 7 behandlingsassistenter och en arbetsledare. Kvalifikationer: Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med ungdomar, har lämplig högskoleutbildning som socialpedagog, socionom, fritidspedagog eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning. Kommunens arbetsplatser är tobaksfria. Vid eventuell anställning kommer Sorsele kommun att begära att du lämnar in utdrag ur polisens belastningsregister och misstankeregister för personal vid HVB-hem.
Företag: Sorsele kommun
Ort: Sorsele
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingsassistent, vikariat 75 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingsassistent, vikariat 75 %

Behandlingsassistenter, timvikarier
SORSELE KOMMUN söker Timvikarierande BEHANDLINGSASSISTENTER som kommer att inskolas för kommande personalbehov på boende för ensamkommande barn. Placering på Tranan och Napoleongården. Dina arbetsuppgifter blir: - att vara ett vuxenstöd som finns till för att stötta och vägleda ungdomarna i deras vardag. - tillsammans med arbetsgruppen verka för att uppnå goda förutsättningar för dessa ungdomar. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp bestående av 7 behandlingsassistenter och en arbetsledare. Kvalifikationer: Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med ungdomar, har lämplig högskoleutbildning som socialpedagog, socionom, fritidspedagog eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning. Kommunens arbetsplatser är tobaksfria. Vid eventuell anställning kommer Sorsele kommun att begära att du lämnar in utdrag ur polisens belastningsregister och misstankeregister för personal vid HVB-hem.
Företag: Sorsele kommun
Ort: Sorsele
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingsassistenter, timvikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingsassistenter, timvikarier

Lärare i trä- och metallslöjd 80 %
Sorsele kommun söker en ny medarbetare för undervisning i trä- och metallslöjd i grundskolan. Arbetsuppgifter: Undervisning för grundskolans elever i trä- och metallslöjd. Vi söker dig som: - har behörighet att undervisa i trä- och metallslöjd samt gärna ytterligare ämne - är ansvarskännande och flexibel - har lätt för att samarbeta men kan också fatta egna beslut - är villig att utveckla dig själv och verksamheten - har en stor portion glädje med i arbetet. I enlighet med lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Kommunens arbetsplatsen är tobaksfri. Rektyteringsfirmor och bemanningsföretag undanbedes
Företag: Sorsele Kommun, utbildningsenheten
Ort: Sorsele
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä- och metallslöjd 80 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä- och metallslöjd 80 %

1 Förskollärare/Grundskollärare 50 %
Sorsele kommun söker, under förutsättning av erforderliga beslut, följande medarbetare; 1 Förskollärare/grundskollärare, 50 % tjänst i förskoleklass i Blattnicksele skola som är en byaskola med elever från F-6. Arbetsuppgifter: Arbete i förskoleklass och ev. någon gemensam lektion med årskurs 1-3. Tillsammans med de övriga i arbetslaget ska du ansvara för och leda det pedagogiska arbetet mot målen i Läroplan och kursplaner. God samarbetsförmåga men kan också fatta egna beslut. Villig att utveckla verksamheten och sprida arbetsglädje är viktiga komponenter för en lyckad verksamhet. Ev. kan arbete på annan enhet förekomma. Kvalifikationer: Förskollärare /grundskollärare Kommunens arbetsplatser är tobaksfria. I enlighet med lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbedes.
Företag: Sorsele Kommun, utbildningsenheten
Ort: Sorsele
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga 1 Förskollärare/Grundskollärare 50 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1 Förskollärare/Grundskollärare 50 %

Musiklärare åk 1-9, 70 %
Under förutsättning av erforderliga beslut söker vi en engagerad musiklärare. Arbetsuppgifter: Undervisning i ämnet musik på grundskola F-9. Tillsammans med de övriga i arbetslaget ska du ansvara för att leda det pedagogiska arbetet mot mål i läroplan och kursplaner. God samarbetsförmåga och kan fatta egna beslut. Villig att utveckla verksamheten och sprida arbetsglädje är viktiga komponenter för en lyckad verksamhet. Ev. arbete kan förekomma på annan enhet. Kvalifikationer: Lärare i musik för grundskolan eller likvärdig utbildning. Kommunens arbetsplatser är tobaksfria. I enlighet med lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbedes.
Företag: Sorsele Kommun, utbildningsenheten
Ort: Sorsele
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare åk 1-9, 70 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare åk 1-9, 70 %

Elevresurs/skolvärdinna åk 7-9 ca 85 %
Under förutsättning av erforderliga beslut söker vi en elevresurs/skolvärdinna till Vindelälvsskolan som är en F-9 skola. Arbetsuppgifter: - Resursperson för elever - Skolcafé - Vikarieanskaffning/vikarie - Skolvärdinna - m.fl. arbetsuppgifter Kvalifikationer: God förmåga att samarbeta med ungdomar och personal Kommunens arbetsplatser är tobaksfri I enlighet med lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.
Företag: Sorsele Kommun, utbildningsenheten
Ort: Sorsele
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Elevresurs/skolvärdinna åk 7-9 ca 85 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevresurs/skolvärdinna åk 7-9 ca 85 %


Sök lediga jobb Sorsele

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se