Sous chef jobb - lediga jobb

Sous chef jobb Sous chef jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sous chef. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sous chef. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Sous chef / kockar- Stockholm

  2. Sous chef- Stockholm

  3. Sous Chef - à la carte kock- Luleå

  4. Sous Chef- Lund

  5. Sous chef- Stockholm

  6. Sous chef- Stockholm

  7. Sous chef Scandic Grand Central- Stockholm

  8. Kokk / Sous chef- Ospecificerad arbetsort

  9. Sous chef sökes- Stockholm

  10. Sous chef / kockar- Stockholm

  11. Sous Chef till Harrys Ullared- Falkenberg

  12. Kock/Sous Chef- Stockholm

  13. Sous Chef- Stockholm

  14. 1:e Kock/ Sous Chef / Skiftansvarig- Tranås

  15. Sous Chef, Clarion Grand Hotel / Kitchen & Table- Helsingborg

  16. Sous chef- Göteborg

  17. sous chef- Stockholm

  18. Kock,Sous chef- Stockholm

  19. Sous chef / Kock med erfarenhet- Stockholm

  20. Gotthards Krog söker Sous Chef- Umeå

  21. Sous chef till Anglais- Stockholm

  22. Sous chef- Stockholm

  23. Ansvarig kock/sous chef- Stockholm

  24. Sous Chef- Stockholm

  25. Sous chef- Lysekil

  26. Sous Chef till franska Alperna

  27. Sous Chef American Table- Stockholm

  28. Sous chef- Stockholm

  29. Sous Chef- Sigtuna

  30. Sous chef sökes- Stockholm

  31. Sous chef/kvällsansvarig- Stockholm

  32. SOUS CHEF

  33. Sous chef kitchen & table

  34. Sous Chef / Köksmästare- Strömstad

  35. Banquet Sous Chef- Stockholm

  36. Sous Chef

  37. Sous Chef- Stockholm

  38. Sous Chef- Stockholm

  39. Sous chef- Valdemarsvik

  40. Sous chef - À la carte- Stockholm


Mer beskrivning

Sous chef / kockar
(Lux restaurang i City AB) Restaurang B.A.R. Söker Souschef, Grillkock och Kallkänkskock Inför hösten söker vi tillökning för att utöka vårt team. Du kommer att få ett arbete i en restaurang med högt tempo och fartfylld miljö där alla jobbar på en hög nivå för att få ut det bästa av råvaran. Vi jobbar alltid tillsammans som lag och hjälper varandra för att lyckas. Du kommer att jobba med ett nytt koncept där gästkontakten är en stor del av arbetet. Du bör ha tre års erfarenhet av yrket och ett personligt engagemang och ansvarstagande. Som Souschef är du en hjälpande hand till Kökschefen och hjälper i den dagliga driften samt är delaktig i kvalitetskontroll och med beställningar av råvaror. Skicka din ansökan till mitch@restaurangbar.se eller ring till Köket 08-6115331
Företag: Restaurang B.A.R.
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Sous chef / kockar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous chef / kockar

Sous chef
Hej! O'Learys Tele 2 Arena Event Center söker Sous chef med minst 3 års erfarenhet som kock. I Oktober öppnar det häftigaste restaurangkonceptet i Stockholm. Det innehåller förutom mat och dryck även massor aktiviteter som bowling, golf, racing, pingis mm. Allt beläget på 4000m2 i Tele 2 Arena. Vi vill ge våra gäster en helhetsupplevelse av mat, dryck, sport och nöje. Vi söker lagspelare med STOR erfarenhet från restaurang som är engagerade. Du får en väldigt rolig, trygg och inspirerande arbetsplats med möjlighet att påverka. Vi söker dig som idag är 1:e Kock/Souschef och som vill vara med i vårt fortsatta arbete med att utveckla våra produkter och höja kvalitén i vårt kök. Tjänsten innebär att jobba i ett team och du ska ha förmågan att engagera och inspirera personalen, vara idérik och kreativ, behålla och säkerhetsställa en hög och jämn kvalitet och framförallt SE gästen. Du bör vara positiv, lojal, kreativ och pålitlig. Vi ser gärna att du har bra kunskaper i svenska och engelsk både i tal och skrift. På menyn blandas amerikanska klassiker och modern matlagning. Arbetsuppgifterna består i allt från att laga lunch, banketter & stora fester. Du som söker ska ha minst 3 års erfarenhet och jobbat med ansvar tidigare Tjänsten är heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. 100% tjänstgöring, både dag- och kvällstid. Vi ser fram emot att mottaga din ansökan med CV på mail och även träffas för provjobb och intervju!
Företag: SVEAPLAN EVENT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sous chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous chef

Sous Chef - à la carte kock
Vi söker En ansvarstagande kock till, Elite Stadshotellet Luleå i vår restaurang Tallkotten. Som person ser vi att du tillsammans med vår köksmästare bl a: - Utformar menyer i enlighet med restaurangens profil - Ansvarar för kvalitén och arbetar i driften - Ansvarar för arbetsledning tillsammans med köksmästaren, leder och fördelar arbetet under drift - Gör inköp och allt annat som händer i vår dynamiska miljö. - Arbetar nära köksmästaren och restaurangchefen Om dig Du har flera års erfarenhet av liknande jobb, inom hotell och konferens. Du har ett genuint intresse för matlagning, vill arbeta med högkvalitativa råvaror och har en hög ambitionsnivå. Vi tycker också att det är viktigt att du är en glad och positiv medarbetare som inte ser hinder och möter våra gästers önskemål på bästa sätt! Lön efter överenskommelse
Företag: ELITE STADSHOTELLET LULEÅ
Ort: Luleå
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Sous Chef - à la carte kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous Chef - à la carte kock

Sous Chef
Mitt i det kulturella Lund ligger Kulturkrogen vägg i vägg med museet Kulturen.Vårt utbud idag består av lunch med inriktning på svensk husman,à la carte,brunch på helgerna,konferenser och ibland catering. Inriktningen på maten ligger på det svenska men smaker från hela världen finns representerade. Vi har en av Lunds största uteserveringar ,på sommaren har vi en topp med stora arrangemang såsom festivaler,grillkvällar levande musik men vi har även dop,disputationer och kick offer. Arbetsuppgifter Vi söker en självgående,driven och stresstålig person. Du har vana från bättre krogar och goda vitsord.
Företag: Kulturkrogen
Ort: Lund
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sous Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous Chef

Sous chef
Nu har Sverige ett modernt kongresscentrum mitt i hjärtat av Stockholm. Förutom svindlande utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden erbjuds spännande lösningar för alla typer av sammankomster och evenemang för upp till 3 000 personer. Radisson Blu Waterfront Hotel, ihopbyggt med kongressen, har 414 rum, restaurang, bar och gym. Radisson Blu Waterfront Hotel och Stockholm Waterfront Congress Centre söker nu en Sous Chef som rapporterar till vår Executive Chef. I köket behöver vi dig som är genuint matintresserad och har en känsla för kvalitet. Är du intresserad av att arbeta på ett spännande hotell & kongress anläggning i en internationell miljö är det här något för dig. HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER: • Att säkerställa att samtliga riktlinjer följs utav vår Executive Chef • Delegera och fördela arbetet till det varma/kalla köket för att nå en jämn kvalitet • Utforma & utveckla menyer i samråd med vår Exec. Chef • Inventering • Personalansvar, schemaläggning och utbildning • Att aktivt arbeta med HACCP och Egen kontroll • Skapa nya rutiner för hotellet och kongressen DIN PROFIL: Du har minst 5 års erfarenhet av liknande jobb, gärna från hotell & konferens. Du har mycket goda ledaregenskaper med förmågan att leda, motivera och utveckla din personal. Du har ett genuint intresse för matlagning, vill arbeta med högkvalitativa råvaror och har en hög ambitionsnivå. Kandidaten ska även ha en positiv service-attityd gentemot gäster och medarbetare, Yes I Can-attityd som är vårt väletablerade servicekoncept. Behärskar svenska, engelska flytande i så väl tal som skrift. VI ERBJUDER: • Ett utmanande arbete på ett hotell och kongress center • Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja • Anställningen är tillsvidare med en 6 månaders provanställning, heltid med oregelbundna arbetstider • Tillträde efter överenskommelse För mer information om hotellet och kongressen se http://www.radissonblu.com/waterfronthotel-stockholm Ansökan tas endast emot via http://recruto.se/portal/rezidor senast 23/8-2013. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Ben Garcia, Executive Chef, 08-5050 6430. Facklig representant, Maria Agashina, 08-5050 6311. Krav: Körkort: * B (Personbil)
Företag: Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Centre
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sous chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous chef

Sous chef
Nu har Sverige ett modernt kongresscentrum mitt i hjärtat av Stockholm. Förutom svindlande utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden erbjuds spännande lösningar för alla typer av sammankomster och evenemang för upp till 3 000 personer. Radisson Blu Waterfront Hotel, ihopbyggt med kongressen, har 414 rum, restaurang, bar och gym. Radisson Blu Waterfront Hotel och Stockholm Waterfront Congress Centre söker nu en Sous Chef som rapporterar till vår Executive Chef. I köket behöver vi dig som är genuint matintresserad och har en känsla för kvalitet. Är du intresserad av att arbeta på ett spännande hotell & kongress anläggning i en internationell miljö är det här något för dig. HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER: • Att säkerställa att samtliga riktlinjer följs utav vår Executive Chef • Delegera och fördela arbetet till det varma/kalla köket för att nå en jämn kvalitet • Utforma & utveckla menyer i samråd med vår Exec. Chef • Inventering • Personalansvar, schemaläggning och utbildning • Att aktivt arbeta med HACCP och Egen kontroll • Skapa nya rutiner för hotellet och kongressen DIN PROFIL: Du har minst 5 års erfarenhet av liknande jobb, gärna från hotell & konferens. Du har mycket goda ledaregenskaper med förmågan att leda, motivera och utveckla din personal. Du har ett genuint intresse för matlagning, vill arbeta med högkvalitativa råvaror och har en hög ambitionsnivå. Kandidaten ska även ha en positiv service-attityd gentemot gäster och medarbetare, Yes I Can-attityd som är vårt väletablerade servicekoncept. Behärskar svenska, engelska flytande i så väl tal som skrift. VI ERBJUDER: • Ett utmanande arbete på ett hotell och kongress center • Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja • Anställningen är tillsvidare med en 6 månaders provanställning, heltid med oregelbundna arbetstider • Tillträde efter överenskommelse För mer information om hotellet och kongressen se http://www.radissonblu.com/waterfronthotel-stockholm Ansökan tas endast emot via http://recruto.se/portal/rezidor senast 23/8-2013. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Ben Garcia, Executive Chef, 08-5050 6430. Facklig representant, Maria Agashina, 08-5050 6311. Krav: Körkort: * B (Personbil)
Företag: Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Centre
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sous chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous chef

Sous chef Scandic Grand Central
Vi söker sous chef för Scandic Grand Central i Stockholm. Scandic Grand Central har 391 rum och är till omsättningen Scandics största hotell. Vår F & B verksamhet består av 2 restauranger med tillsammans 200 platser, 2 barer samt en livlig event- och konferensverksamhet. Nu söker vi en Souschef till vårt kök. Du leder arbetet i köket och rapporterar till Kökschefen. Du är utbildad kock med minst fem års kökserfarenhet. Och har en stor passion för matlagning och dess trender. Du är en inspirerande arbetsledare som har förmågan att leda dina kollegor. Som Souschef är det viktigt att du kan koordinera och planera det löpande arbetet och se till så att verksamheten följer de lagar och säkerhetsföreskrifter som gäller för köket och hantering av mat och alkohol. Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till så att verksamheten följer Scandics koncept. Har du frågor om tjänsten om vänligen kontakta Kökschef Niclas Fogelberg 0709- 735456 Ansökningar skickas via mail till niclas.fogelberg@scandichotels.com Ansökningarna behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Scandic Grand Central
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sous chef Scandic Grand Central jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous chef Scandic Grand Central

Kokk / Sous chef
10. januar 2010 åpnet Comfort Hotel RunWay ved Oslo Lufthavn Gardermoen. Dette er Norges mest fleksible og effektive kurs- og konferansehotell, tilpasset grupper fra 2 til 280 personer på møter og kurs. I vår Food Court serverer vi mat fra alle verdenshjørner. Hos oss finner du treningsfasilliteter med utsikt over rullebanen og shuttlebuss direkte til flyplassen. Dette er en annerledes hotellopplevelse, både for gjester og ansatte. Comfort Hotel RunWay søker en kokk og en Sous chef som er engasjert, utadvendt og faglig dyktig til vårt kjøkken. Den Sous chef vi leter etter har relevant erfaring innen kjøkkendrift og en genuin interesse for mat og mennesker. Du er effektiv og strukturert, og har stor arbeidskapasitet. Sammen med vår Kjøkkensjef skal du motivere dine medarbeidere og tilby kvalitet i alle ledd. Arbeidsoppgaver som inngår i stillingen som Sous chef: * Holde et høyt service- og kompetansenivå i alle situasjoner * Planlegge menyer sammen med Kjøkkensjef * Varebestilling * Oppfølging av rutiner og oppgaver på kjøkkenet * Stedfortreder for Kjøkkensjef Vi søker en dyktig, allsidig kokk til vårt kjøkken. * Du har en genuin intresse for mat. * Du liker att arbeide i team og takler en hektisk atmosfære. * Du har gjerne erfaring fra restaurantkjøkken. * Du er fleksibel og løsningsorientert. Vi tror at du: * har relevant erfaring som kokk/Sous chef fra hotell og/eller restaurant * er åpen og positiv * viser engasjement og glede * gir og tar feedback på en konstruktiv måte * trives å jobbe i team og alene Vi kan tilby deg: * en spennende, variert og utfordrende jobb på et litt annerledes hotell med trivelige kollegaer * karrieremuligheter i Skandinavias mest spennende og ekspansive hotellkjede * god opplæring og muligheter for videreutvikling gjennom Nordic Choice Academy Er du vår nye kokk eller Sous chef?
Företag: Comfort Hotel RunWay
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kokk / Sous chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kokk / Sous chef

Sous chef sökes
Vi söker dig som idag är 1:e Kock/Souschef och som vill vara med i vårt fortsatta arbete med att utveckla våra produkter och höja kvalitén i vårt kök. Tjänsten innebär att jobba i ett team och du ska ha förmågan att engagera och inspirera personalen, vara idérik och kreativ, behålla och säkerhetsställa en hög och jämn kvalitet och framförallt SE gästen. Du bör vara positiv, lojal, kreativ och pålitlig. Ett brinnande matintresse ser vi som en självklarhet. Vi ser gärna att du har bra kunskaper i svenska och engelsk både i tal och skrift. På menyn blandas svenska klassiker och modern matlagning. Arbetsuppgifterna består i allt från att laga vår uppskattade lunch, banketter & stora fester. Du som söker ska ha minst 5 års erfarenhet och jobbat med ansvar tidigare Tjänsten är heltid, tillsvidare med tillträde snarast. 100% tjänstgöring, både dag- och kvällstid. Vi ser fram emot att mottaga din ansökan med CV på mail och även träffas för provjobb och intervju!
Företag: BAR & SERVIS I STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Sous chef sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous chef sökes

Sous chef / kockar
(Lux restaurang i City AB) Restaurang B.A.R. Söker Souschef, Grillkock och Kallkänkskock Inför hösten söker vi tillökning för att utöka vårt team. Du kommer att få ett arbete i en restaurang med högt tempo och fartfylld miljö där alla jobbar på en hög nivå för att få ut det bästa av råvaran. Vi jobbar alltid tillsammans som lag och hjälper varandra för att lyckas. Du kommer att jobba med ett nytt koncept där gästkontakten är en stor del av arbetet. Du bör ha tre års erfarenhet av yrket och ett personligt engagemang och ansvarstagande. Som Souschef är du en hjälpande hand till Kökschefen och hjälper i den dagliga driften samt är delaktig i kvalitetskontroll och med beställningar av råvaror. Skicka din ansökan till mitch@restaurangbar.se eller ring till Köket 08-6115331
Företag: Restaurang B.A.R.
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Sous chef / kockar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous chef / kockar

Sous Chef till Harrys Ullared
Gekås Ullared AB är Skandinaviens största varuhus och Sveriges största utflyktsmål med 4,6 miljoner besökare 2012. Vi arbetar ständigt med att utvecklas som destination för att kunna erbjuda våra kunder en ännu bättre shoppingupplevelse. Harrys ingår i Gekås koncernen.Vi söker Sous Chef för visstidsanställning på minst 85% sysselsättningsgrad. Du ska ha ett brinnande intresse för matlagning, ledarskap, service och kvalité. Vi siktar på en hög kvalité och service för att få nöjda gäster som återvänder. Att vara flexibel är viktig egenskap hos dig som vi söker och du ska kunna jobba i grupp. Vi ser att du har 6 års praktisk erfarenhet av köksarbete på en à la carte restaurang. Om du har arbetat som sous chef eller liknande är det meriterande. Arbetstiderna kan variera mellan dag som kväll och helger. Kollektivavtal finns. www.harrys.se/ullared Välkommen med din ansökan och CV via vårt webverktyg på hemsidan www.gekas.se/jobb Sista ansökningsdag 2013-09-30. Endast fullständiga ansökningar behandlas.
Företag: Gekås Ullared AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sous Chef till Harrys Ullared jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous Chef till Harrys Ullared

Kock/Sous Chef
EAT BJUDER PÅ EN HELT NY MATUPPLEVELSE På EAT samsas den klassiska europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom EAT. EAT Bistro erbjuder dig det godaste från två världar. I mitten ligger Jadebaren som erbjuder en gedigen cocktailmeny och möjlighet att beställa från Bistromenyn. Öppet för både luncher och middagar. EAT Market är ett snabbare alternativ som serverar delikatesser från Asien blandat med äkta husmanskost. Vi söker en erfaren kock som har ett brinnande intresse för god och vällagad mat. Du skall känna att ta ansvar faller dig naturligt och att leda en mindre grupp med kockar. Du kommer arbeta med mat från det klassiska svenska köket och genuin asiatisk mat. Dina arbetsdagar är vardagar och dagtid. Låter detta intressant så hör av dig till oss på mail andreas@eatrestaurant.se eller per telefon 08-50920301
Företag: Restaurang B.A.R.
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Sous Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Sous Chef

Sous Chef
Sous Chef Restaurant EAT söker Sous Chef Vi söker en duktig och erfaren Kock som ser ansvarstagande som en naturlig del i sitt arbete. Som sous Chef är du en hjälpande hand till kökschefen. Vi söker en stark kock som med ett team vill driva köket framåt, du skall tycka om att inspirera och utveckla dina medarbetare i köket. Du ser även kvalité och gäst focus som ett av de viktigare grundstenarna. Dina arbetstider är varierande dagar och kvällar. På EAT samsas den klassiska europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom EAT. Henrik Norström & Co som driver Michelinkrogen Lux Stockholm och Restaurang B.A.R. EAT presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT anställt sju kinesiska kockar. Låter detta intressant så hör av dig till oss på mail andreas@eatrestaurant.se eller per telefon 08-50920301
Företag: Restaurang B.A.R.
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Sous Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous Chef

1:e Kock/ Sous Chef / Skiftansvarig
Badhotellet i Tranås, med sin 100-åriga historia, är ett av Sveriges äldsta och mest anrika kurhotell. Hit har människor sökt sig i alla år för avkoppling och rekreation. Vi söker nu en skiftansvarig kock. Du kommer ha ett nära samarbete med köksmästaren men primärt är du schemalagd de skift köksmästaren ej är på plats. Du bör ha erfarenhet av husmanskost, festvåningsverksamhet och á la carte samt ha kunskap om varubeställningar och egen kontroll. Det är av stor vikt att du är noggrann men också effektiv i ditt utförande. Du är utbildad och har minst 3 års erfarenhet. Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete. Vi är ett strukturerat kök som är noga med att maten håller hög nivå. Vår profil är närproducerad och ekologisk och det försöker vi följa i bästa möjliga mån. Eftersom det är en hotellverksamhet så är det mesta arbetet planerat. Men det är samtidigt varierande då vi alltid försöker tillgodose våra gästers önskemål. Arbetstiden är förlagd uppskattningsvis 50% dagtid och 50% kvällstid. Söndagar är nästan alltid stängt med undantag för december. I juli håller restaurangen även stängt.
Företag: Badhotellet Konferens & Kurhotell i Tranås AB
Ort: Tranås
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kock/ Sous Chef / Skiftansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kock/ Sous Chef / Skiftansvarig

Sous Chef, Clarion Grand Hotel / Kitchen & Table
Clarion Grand Hotel är ett av Helsingborgs ledande hotell med 164 rum, 2 restauranger, bar, pianobar, café, japanskt spa och konferensfaciliteter. Hotellet ingår i Choice Hotels Scandinavia.    Kitchen & Table, Clarion Grand Hotel Helsingborg,  Sous Chef Grand Hotel / Kitchen & Table by Marcus Samuelsson, söker en sous chef som vill vara med att skapa Helsingborgs mest levande mötesplats. Alla sökanden till denna tjänst ska ha minst 5 års yrkeserfarenhet som kock och minst 2 års erfarenhet i en ledande roll, gärna som sous chef.  Samtliga talanger vi söker ska ha följande grundprofil: - Trygg och tydlig i sitt ledarskap  - Driven, kreativ och ha ett genuint mat intresse som ständigt utvecklas - Mod att äga egna problem och våga fråga -  Kvalitetsmedveten  - Är en god ambassadör för Kitchen & Table och hotellet samt står för ett gott värdskap. Vi erbjuder Dig ett spännande och varierande arbete, i en internationell miljö mitt i Helsingborg. Vi har konkurrenskraftiga förmåner samt lön enligt avtal. Tillträde enligt omgående/enl. överenskommelse. Ansökan:  Sänd din ansökan via länken nedan eller via www.jobsatclarionhotels.com Arbetsgivare Clarion Grand Hotel Helsingborg   I  tjänsten ingår: • Ansvarar för att ha läst och förstått arbetsrutinerna i köket på Clarion Grand Hotel • Väl insatt i  menyer och konceptet • Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta. • Ansvar för att köket med omnejd lämnas rent och fräscht efter avslutat pass  • Bidrar för att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter skrivna instruktioner. • Samarbetar med restaurangpersonal, receptionister för bästa service till gäster. • Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar. • Rapporterar och har ett nära sammarbete till Köksmästare och F&B Manager • Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner. • Att hela avdelningen aktivt använder hotellets kvalitetssystemet, C2
Företag: Clarion Grand Hotel
Ort: Helsingborg
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sous Chef, Clarion Grand Hotel / Kitchen & Table jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous Chef, Clarion Grand Hotel / Kitchen & Table

Sous chef
När en av våra sous chefs valt att går vidare så behöver fylla denna plats med en glad, positiv samt erfaren sous chef. Du som söker ska vara pålitlig, effektiv och ha stort intresse av att utvecklas. Intresse både för varm och kall mat givetvis ett måste. Huvudsakliga arbetsuppgifter komma att ligga i varmkök. Erfarenhet krävs,minst 2 år av liknande arbete. Hos Ottos Kök är det svenska smaker som dominerar. Att fisk och skaldjur finns på menyn är nog ingen överraskning men det finns något för alla smaker. Vi jobbar med konferens, dagens lunch, ala carté och större fester och arrangemang så jobbet är mycket varierande vilket kräver flexibilitet. Arbetspassen kommer att innefatta alla dagar i veckan samt kvällar. Erfarenhet ett måste, gärna tillgång till bil för att ta sig hem sena kvällar
Företag: MARSTRANDS HAVSHOTELL AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Sous chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous chef

sous chef
Restaurang B.A.R. Söker Souschef, Inför vintern söker vi tillökning för att utöka vårt team. Du kommer att få ett arbete i en restaurang med högt tempo och fartfylld miljö där alla jobbar på en hög nivå för att få ut det bästa av råvaran. Vi jobbar alltid tillsammans som lag och hjälper varandra för att lyckas. Du kommer att jobba med ett nytt koncept där gästkontakten är en stor del av arbetet. Du bör ha tre års erfarenhet av yrket och ett personligt engagemang och ansvarstagande. Som Souschef är du en hjälpande hand till Kökschefen och hjälper i den dagliga driften samt är delaktig i kvalitetskontroll, beställningar av råvaror. Skicka din ansökan till mitch@restaurangbar.se eller ring till Köket 08-6115331
Företag: Restaurang B.A.R.
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga sous chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: sous chef

Kock,Sous chef
Vi vill nu utöka vårt härliga köksteam med en sous chef. Arbetsuppgifterna kommer att vara intressanta och varierande, att säkerställa vår höga kvalitet på mat kommer att vara den främsta uppgiften. Vi välkomnar en ansvarskännande och driven person som med sina idéer och energi kommer att motivera vår personal och ta oss till nya höjder. Vi erbjuder en glad arbetsplats där teamkänslan är stark. För att vi tillsammans i kedjan ska arbeta mot gemensamma mål i ett glatt och sammansvetsat team är det viktigt att alla våra medarbetare delar våra värderingar. The P.A.C.K = O'Learys kärnvärden . Pride: We take pride in being a part of the O'Learys family and we take pride in all the products we serve . Attitude: Our ambition is to be the market leading in our segment in all that we do. . Commitment: We are committed to our trade and above all, our customers and their experience at O'Learys. . Knowledge: At O'Learys, all staff members know their trade, O'Learys concept and the products we sell. Welcome to join The O'Learys Family. Ansökan ska innehålla CV och gärna referenser från tidigare arbetsgivare. Utbildning och/eller minst 4 års erfarenhet av arbete inom yrket.
Företag: O`Learys Vällingby
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kock,Sous chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock,Sous chef

Sous chef / Kock med erfarenhet
Vi på Lokal och Lemon Bar söker kock med några års erfarenhet, tjej eller kille med hög ambition. Vi söker dig som: -vana att beställa varor -har erfarenhet av kockyrket -tycker om att arbeta i team -har ett intresse för mat -vill arbeta kvällar -är ansvarsfull och självgående
Företag: J A E Resturang AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Sous chef / Kock med erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous chef / Kock med erfarenhet

Gotthards Krog söker Sous Chef
Efter en omfattande restaurering kommer stadens stadshotell, det historiskt spännande sjömanshuset - Stora Hotellet, anno 1895 snart återinvigas. Men nu i en mer saltstänkt, praktfull och spännande skrud. (www.storahotelletumea.se) I samma saltstänkta festskrud, i direkt anslutning till Stora Hotellet hittar vi Gotthards Krog. Stadens nav för samvaro, fest och representation med mat- och dryck från världens alla hörn och hamnar. (www.gotthardskrog.se) Med U&Me skapas en helt ny hotellupplevelse. Här finns ambitionen att för alltid förändra synen på hotellboende. (www.umehotel.se) I Väven (www.väven.se), som binder samman hotellen och Gotthards Krog, ligger Kulturbageriet. I det lilla hantverksbageriet trängs både hotellgäster och Umeåbor i doften av nybakat bröd. (www.kulturbageriet.se) Till Gotthards Krog söker vi Köksmästarens högerhand med erfarenhet som ledare i en a la carte miljö med högt tempo och kvalitet. Vi letar efter en person som är: * en engagerad lagspelare * passionerade av att skapa minnesvärda totalupplevelser för våra gäster * intresserad av att leverera högsta kvalitet och service * närvarande * genuin där vi värderar personlighet, generositet och rätt attityd Läs mer om rekryteringsprocessen och vår öppet-hus-dag: http://worldsbest.balticgruppen.se
Företag: Blå Huset Hotell Umeå AB
Ort: Umeå
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Gotthards Krog söker Sous Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gotthards Krog söker Sous Chef

Sous chef till Anglais
På Stureplan, mitt i Stockholm hittar du Scandic Anglais. Smart, snyggt och funktionellt. Sviter med terrass mot Humlegården,  Öppet restaurangkök i anslutning till populär bar för mingel, musik och möten. Heta bad ger en ny dimension till avkoppling. Förutom det inspirerande mötesrummet Think Tank finns även event-möjligheter för upp till 700 gäster i två våningsplan. Shoppen ger service dygnet runt. Bakom kulisserna återvinns restaurangavfall till ny energi i form av biogas. Utveckling är sunt förnuft. Läs mera på:  www.scandichotels.com    Hotellets restaurang & bar och terassen på 7:e våningen är tänkt som ett alternativt vardagsrum innan man fortsätter ut i vimlet kring Stureplan. Menyerna har huvudsakligen svensk  inriktning med internationella inslag. Köket producerar även mat till hotellets evenemang och konferenser.   Scandic Anglais söker nu en sous chef på heltid, tillsvidareanställning (6 mån provanställning) med tillträde januari  Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har möjlighet lära dig mer och fördjupa din kompetens i köket. Du bör ha minst 4 års yrkesvana och gärna erfarenhet av liknande tjänst Frågor om tjänsten besvaras av Andreas Rickegård på telefonnummer 08-517 340 08. Maila ansökningsbrev och CV till andreas.rickegard@scandichotels.com före den 25 November
Företag: Scandic Anglais
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Sous chef till Anglais jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous chef till Anglais

Sous chef
Restaurant EAT söker Sous Chef Vi söker en duktig och erfaren Kock som ser ansvarstagande som en naturlig del i sitt arbete. Som sous Chef är du en hjälpande hand till kökschefen. Vi söker en stark kock som med ett team vill driva köket framåt, du skall tycka om att inspirera och utveckla dina medarbetare i köket. Du ser även kvalité och gäst focus som ett av de viktigare grundstenarna. Dina arbetstider är varierande dagar och kvällar. På EAT samsas den klassiska europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom EAT. Henrik Norström & Co som driver Michelinkrogen Lux Stockholm och Restaurang B.A.R. presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT anställt sju kinesiska kockar. Låter detta intressant så hör av dig till oss på mail mitch@restaurangbar.se märkt EAT eller per telefon 08-50920301
Företag: Restaurang European Asian Taste
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Sous chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous chef

Ansvarig kock/sous chef
En nyöppnad norrländsk restaurang i centrala Stockholm. Vi vill erbjuda gästen en varm och välkomnade känsla, med vällagad mat, intressanta drinkar och en inbjudande lokal. Vi är en restaurang på 54 platser som till stor del hämtar våra råvaror från unika mindre leverantörer i norra Sverige. Vi söker: Ansvarig kock / sous chef / attesterande kösmästare Beskrivning av arbetsuppgifter: Ha ett helhetsansvar för kvällserveringen utbud av mat. I tjänsten så ingår allt från personalansvar, beställningar, menyförslag, inventering samt övriga rutiner. Grunduppgiften är att ansvara för den varma delen i köket. Beskrivning av kvalifikationer: Har erfarenhet från liknande tjänster eller står i karriärsteget innan. Stresstålig, samarbetsvillig, lyhörd, lojal och naturligtvis mycket mån om att ha en hög nivå på såväl råvaror som de färdiga tallrikarna. Kontaktperson Restaurangchef Martin Sjölander martin@restaurangknut.se
Företag: Knut Restaurang & Bar AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Ansvarig kock/sous chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ansvarig kock/sous chef

Sous Chef
Restaurang Harrys på Södermalm söker en Sous Chef för omgående anställning. Sökanden till tjänsten skall kunna styrka minst 8 års erfarenhet och minst två år i ledande befattning. Referenser erfordras. Tjänsten omfattar ledning av den dagliga driften, egenkontroll, viss förekommande råvarubeställningar och menyplaneringar i samråd med köksmästaren. För att söka tjänsten ska du som söker besitta ett utpräglat ordningssinne samt mycket god service känsla. Kunna hantera olika situationer som kan uppstå, uppvisa gott ledarskap samt känna ett stort ansvarstagande, kunna uttrycka sig väl i det Svenska språket både i tal och skrift. Som person är du en stor matkreatör med en stor ambitions nivå på dig själv, du sätter alltid gästen i centrum, god samarbetsförmåga med övriga kollegor. Vi förutsätter lojalitet mot verksamheten och plikt känsla. Harrys på Södermalm är en restaurang som profilerar sig genom sitt kreativa matskapande, sitt genomtänkta dryckesutbud och sin utpräglade service nivå. Vi arbetar med Sveriges ledande leverantörer, genom noggrann kvalitetskäring av de råvaror vi arbetar med så kan vi utlova högklassig matlagning. Genom att endast vara en lunch och middags restaurang kan vi satsa fullt ut på mat och service i värdklass vilket är vår största ambition. Tjänsten avser en heltidsanställning som inleds med månaders provanställning med helgtjänstgöring. Vi undanber oss sökanden som inte motsvara kraven på anställningen. Tjänsten skall tillsättas omgående urval kommer att ske löpande. För att söka tjänsten kontakta Köksmästaren på följande: 0722-501198 fredrik.thurstedt@harrys.se
Företag: J P S SPORTBAR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Sous Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous Chef

Sous chef
Sous chef sökes till Gullmarsstrand Hotell och Konferens, i Fiskebäckskil! Här arbetar du noll meter från havet med inspiration från Bohusläns kust, hav och inland. Vi söker en engagerad och flexibel person med erfarenhet från liknande yrke. Vi ser att du håller en hög servicenivå och kvalitet samt har en vilja att leda teamet och tillsammans med övriga medarbetare ständigt vidareutveckla verksamheten. Vi går en spännande vår till mötes då vår tillbyggnation av Restaurang G, vardagsrummet, kommer stå klart i mars. I samband med öppnandet kommer vi ta fram ett nytt koncept med bla nya menyer. Vi har ytterligare expansionsplaner, såsom att bygga fler hotellrum, yogarum, massagerum och gym. Vi serverar allt från konferensgäster, weekendgäster, bröllop och större fester samt under sommaren à la carte-gäster. För att passa för tjänsten bör du ha tidigare erfarenhet som sous chef eller haft liknande ansvar. I rollen som sous chef ingår att deltaga i den dagliga driften samt att tillsammans med kökschef ansvara för dagliga inköp och säkerställa att rutiner och koncept efterföljs. Du är även med vid menyplanering och viss rekrytering. Vid tillfällen då kökschef ej är på plats är du ställföreträdande. Som person är du kreativ, självgående, engagerad, flexibel, prestigelös, van att jobba i ett högt tempo och är en teamspelare som utstrålar positiv energi. Du är en duktig kock och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande tjänster. Tillträde efter överenskommelse. Heltid. Arbetstiden är varierande och med kväll- och helgtjänstgöring. Intervjuer sker löpande och det är önskvärt att ansökan inkommer senast 2013-12-18 pga juluppehåll. Vi söker även kökschef, se separat annons.
Företag: Gullmarsstrand Hotell & Konferens
Ort: Lysekil
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Sous chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous chef

Sous Chef till franska Alperna
Langley is now looking for 2 Sous chefs for work at Langley Hotels in the french Alps. From December until April 2014. Good opportunities for further employment. The food is a central part of Langley's concept. We serve food with a local touch, prepared and served with care and finesse. Our half board package includes a generous breakfast buffet and three course dinners. Some hotels also serve á la carte lunch an dinner. To work as a Sous Chef with Langley you must have a genuine interest in food and a desire to work abroad. You will work in a team of chefs and serve 70 - 300 guests per night. We believe that successful candidates have a formal training from a restaurant/kitchen school and a minimum of three years of work experience. Register your application at our webpage: langley.eu Interviews will be held in Gotheburg or Copenhagen.
Företag: LANGLEY TRAVEL AB
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Sous Chef till franska Alperna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous Chef till franska Alperna

Sous Chef American Table
Clarion Hotel Sign är med 558 rum Stockholms största hotell med skandinavisk arkitektur, formgivning och gastronomi i fokus. Svenske arkitekten Gert Wingårdh har ritat den spektakulära byggnaden. Hotellets alla utrymmen representeras genomgående av möbelklassiker från Skandinaviens mest berömda klassiska formgivare. Aquavit Grill & Raw Bar öppnar på entréplan med ett spännande koncept och Selma CitySpa+ finns på hotellets takvåning. Clarion Hotel Sign öppnade den 5 februari 2008. American Table, brasserie and bar by Marcus Samuelsson har varit öppet i drygt ett år och har gjort succé hos såväl gäster som recensenter. Vi behöver därför komplettera köksteamet med en duktig sous chef. Vi söker en handlingskraftig och kreativ person som brinner för att varje gäst som besöker oss skall få en unik upplevelse och du motiveras av att se dina medarbetare växa. Som sous chef i American Table har du stort ansvar för att den dagliga driften fungerar optimalt samt är med och fattar strategiska beslut. Du en del av en stor organisation som alla jobbar åt att ha oerhört nöjda gäster. Du driver menyplanering, är delaktig i kalkylering av råvarukostnader samt ser till att teamet du leder drivs framåt. Vi söker dig som har tre års erfarenhet av arbete från liknande restauranger, drivs av högt tempo och alltid levererar kvalitet på högsta nivå. Ytterligare ser vi att du har en hög ambitionsnivå och vill utvecklas tillsammans med oss. För dig med rätt attityd erbjuder vi ett spännande och varierande arbete med stora utvecklingsmöjligheter i Skandinaviens största och snabbast växande hotellkedja. Välkommen med din ansökan! Vid frågor är du välkommen att kontakta vår kökschef, Jimmy Lappalainen, på jimmy.lappalainen@choice.se
Företag: Clarion Hotel Sign
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sous Chef American Table jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous Chef American Table

Sous chef
Mitt i hjärtat av Stockholm hittar du detta moderna hotell- och kongresscentrum. Förutom svindlande utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden erbjuds spännande lösningar för alla typer av sammankomster och evenemang för upp till 3 000 personer. Radisson Blu Waterfront Hotel, ihopbyggt med kongressen, har 414 hotellrum, restaurang, bar och gym. Är du intresserad av att arbeta på ett spännande hotell i en internationell miljö? Vi söker nu en Sous Chef som rapporterar till vår Executive Chef. I köket behöver vi dig som är genuint matintresserad och har en känsla för kvalitet. HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER: • Att säkerställa att samtliga riktlinjer följs utav vår Executive Chef • Delegera och fördela arbetet till det varma/kalla köket för att nå en jämn kvalitet • Utforma & utveckla menyer i samråd med din Exec. Chef • Inventering • Personalansvar, schemaläggning och utbildning • Ansvara för vår RBG Bar and Grill restaurang i enlighet med kedjans servicestandard och koncept • Att aktivt arbeta med HACCP och Egen kontroll • Skapa nya rutiner för hotellet och kongressen DIN PROFIL: Du har minst 7 års erfarenhet av liknande jobb, gärna från hotell & konferens. Du har mycket goda ledaregenskaper med förmågan att leda, motivera och utveckla din personal. Du har ett genuint intresse för matlagning, vill arbeta med högkvalitativa råvaror och har en hög ambitionsnivå. Kandidaten ska även ha en positiv service-attityd gentemot gäster och medarbetare, Yes I Can-attityd som är vårt väletablerade servicekoncept. Behärskar svenska, engelska flytande i så väl tal som skrift. VI ERBJUDER: • Ett utmanande arbete på ett hotell med stort kongress center • Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja • Anställningen är tillsvidare med en 6 månaders provanställning, heltid med oregelbundna arbetstider • Tillträde efter överenskommelse För mer information om hotellet och kongressen se http://www.radissonblu.com/waterfronthotel-stockholm Ansökan tas endast emot via http://recruto.se/portal/rezidor senast 8/2-2014. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Ben Garcia, Executive Chef, 08-5050 6430. Facklig representant, Maria Agashina, 08-5050 6311. Krav: Körkort: * B (Personbil)
Företag: Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Centre
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Sous chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous chef

Sous Chef
Clarion Hotel Arlanda Airport öppnade 1 November 2012 och ligger i anslutning till Sky City på Arlanda Flygplats. Vår ambitionen är att bli Europas bästa flygplatshotell. Hotellet har 414 rum, 44 möteslokaler och 2 restauranger. Den mest spektakulära är vår a´la carte restaurang Kitchen & Table, by Marcus Samuelsson som ligger högt upp i hotellet med en fantastisk utsikt mot landningsbanorna. Hotellet ingår i hotellkedjan Clarion Hotels. Clarion Hotels består av internationella fullservice hotell, centralt belägna i större städer eller vid flygplatser. Servicen är personlig, engagerad och informell i en formell atmosfär. Hotellen erbjuder moderna och klassiska rum, restauranger, barer samt konferens – och mötesfacilteter. Nu har vi öppnat, Skandinaviens närmaste mötesplats. Ett spännande hotell med en helt ny och unik mötesplats mitt Skandinaviens nav och i direkt anslutning till Sky City på Arlanda. Vi skall tillsammans skriva historia när vi öppnar portarna till Europas bästa flygplatshotell. Vi har en självklar målsättning att Clarion Hotel Arlanda ska ha den absolut bästa personalen och starkaste vinnarkulturen i branschen. Vi söker därför kreativa och personliga talanger som kan leverera en service utöver det vanliga. Clarion Hotel Arlanda förväntar sig att du genomför ditt arbete med stor passion, personlighet, energi, mod och begeistring. Du uttrycker energi genom ett tydligt och dynamiskt kroppsspråk och en positiv utstrålning. Mod tillkännages genom ägandet av problem och en ”våga fråga” attityd. Slutligen ser vi att du är nyfiken och engagerad i allt och alla du möter, vilket summerar begeistring.    Till hotellet söker vi nu ytterligare en talang: ”Sous Chef”  till köket i vår restaurang Kitchen & Table by Marcus Samuelsson.  Kitchen & Table öppnades den 1 november 2012 och restaurangen har skaffat sig en mycket bra position på marknaden. Nu söker vi en ansvarig sous chef till restaurangens kök som vill vara med och utvecklas med oss och brinner för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse när de besöker oss. För att söka denna tjänst krävs flerårig dokumenterad erfarenhet av arbete i ett \xC3 la carte kök och ledarerfarenhet. Hemsida Kitchen & Table, www.kitchenandtable.se/arlanda Vågar du anta utmaningen? Vad gör dig till den bästa kandidaten? Sous chef (SC)rapporterar till Executive chef (EC) Tjänsten innefattar ansvar för: • Leda och fördela arbetet under det dagliga arbetet • Att tillsammans med avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets gäster. • Resultatansvar för avdelningen I tjänsten ingår: BESTÄLLNING / RÅVARUHANTERING • Oberoende beställning av varor såväl råvaror som förbrukningmaterial. • Ansvarig för mottagande och förvarande av råvaror. • Göra stickprov på leverenser i syfte att kontrollera leverantörer samt kvalitet. Vikt och leverans temperatur. • Inventering • Hantering av varuleveranser och varulager ADMINISTRATION  • Säkerställa produktionen genom att säkerställa korrekt bemanning.   • Träning/utveckling av anställda i köket samt ansvar för praktikanter. STÄDNING & HYGIEN • Upprätthålla egenkontrollprogrammet genom att följa/uppdatera städrutiner samt dokumentation. • Ansvarig för att den dagliga städningen följer städschemat och är i linje med svensk lag. Utföra kontroller av städning efter varje skift. • Hygien ansvarig. MAT PRODUKTION • Ansvarar för att ha läst och förstått och utveckla arbetsrutinerna i köket på Clarion Arlanda. • Väl insatt i menyer och dryckesutbud. • Genomföra banketter/events från planering till utförande. • Leda upplagningar / provlagningar samt bistå i upprättande av manualer. • Leda och fördela arbetet under sitt skift. • Rapportera funktionsfel, brister på maskinpark till (SC) INTERN OCH EXTERN KOMMUNIKATION • Genomföra breifings före varje skift, överlämna till efterkommande skiftledare. Kommunikation med leverantörer och entreprenörsföretag.  • Kontinuerlig kommunikation med övriga relevanta medarbetare. • Vid behov ha kontakt med gäster samt omedelbart hantera klagomål. • Hålla högsta service- och kompetensnivå och därmed se till att gästerna alltid blir korrekt bemötta. • Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar. • Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner. • Följa företagets policies. • Att hela avdelningen aktivt använder hotellets kvalitetssystemet, C2. RÅVARUKOSTNAD • Vara införstådd i hotellets mål beträffande råvarukostnad  samt agerande i enlighet med uppsatta mål. • Kontinuerligt driva sitt skift med hänsyn till lönekostnader, råvarukostnader samt övriga kostnader. ÖVRIGT • Behandlar våra gäster och kollegor med respekt. • Är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner • Aktivt delta på avdelningsmöten. • Aktivt använder hotellets kvalitetssystemet, C2 • Aktivt använder hotellets kunduppföljningssystem, Loopon • Att företagets policies efterlevs så som exempelvis klädpolicy • Att ett gott arbetsklimat råder där alla ställer upp för varandra. • Att behandla våra gäster och kollegor med respekt • Övriga arbetsuppgifter som tilldelats av närmsta ledare. • Det är alla medarbetares ansvar att i alla lägen bidra till att gäst/kund eller kollega får bästa tänkbara upplevelse. Ibland innebär det att vi måste lägga vårt eget arbete åt sidan en stund för att stötta kollegor för att gästen ska få en så bra upplevelse som möjligt. Detta prestigelösa samarbete hjälper oss att lyckas i vår ambition att vara Europas bästa flygplatshotell. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Clarion Hotel Arlanda Airport
Ort: Sigtuna
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Sous Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous Chef

Sous chef sökes
Vi söker dig som idag är 1:e Kock/Souschef och som vill vara med i vårt fortsatta arbete med att utveckla våra produkter och höja kvalitén i vårt kök. Tjänsten innebär att jobba i ett team och du ska ha förmågan att engagera och inspirera personalen, vara idérik och kreativ, behålla och säkerhetsställa en hög och jämn kvalitet och framförallt SE gästen. Du bör vara positiv, lojal, kreativ och pålitlig. Ett brinnande matintresse ser vi som en självklarhet. Vi ser gärna att du har bra kunskaper även i engelsk både i tal och skrift. På menyn blandas svenska klassiker och modern matlagning. Arbetsuppgifterna består i allt från att laga vår uppskattade lunch, banketter & stora fester. Du som söker ska ha minst 5 års erfarenhet och jobbat med ansvar tidigare Tjänsten är heltid, tillsvidare med tillträde snarast. 100% tjänstgöring, både dag- och kvällstid. Vi ser fram emot att mottaga din ansökan med CV på mail och även träffas för provjobb och intervju!
Företag: BAR & SERVIS I STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Sous chef sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous chef sökes

Sous chef/kvällsansvarig
Knut Restaurang & Bar är Stockholms enda norrländska restaurang. Vi arbetar mycket med mindre leverantörer från olika delar i Norrland. Restaurangen består av 54 sittplatser. Efterfrågan och trycket från gästerna har konstant ökat sen öppningen. Nu söker vi en person med erfarenhet av köksyrket, som brinner för matlagning och alltid sätter gästen och kvalitet i första hand. I arbetsbeskrivningen så ingår menyskrivning, uppföljning av matprocent, generella rutiner, samt ansvara för att maten görs och presenteras på en jämn och hög standard. Vi söker efter en långsiktig medarbetare som kan utvecklas som yrkesperson samt vara med och utveckla Knut som koncept. Maila gärna din ansökan till martin@restaurangknut.se
Företag: Knut Restaurang & Bar AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sous chef/kvällsansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous chef/kvällsansvarig

SOUS CHEF
Sous Chef 20. august åpner Stavangerregionens største hotell, Clarion Hotel Energy - The New Energy of Stavanger! Clarion Hotel Energy har et rikt utvalg av konferansefasiliteter og fleksible løsninger for alt fra to til 1000 personer, fordelt på 1800 kvadratmeter. Hotellet byr på en førsteetasje med utsøkt atmosfære, møbelgalleri og ypperlige smaker i restauranten Kitchen & Table. Les mer: www.choice.no/clarion-energy Vi skal skape Stavanger sin mest attraktive møteplass med en høy ambisjon og en målsetning om at det nye Clarion-hotellet i Stavanger skal ha det beste personalet og den sterkeste vinnerkulturen i bransjen! Clarion Hotel Energy forventer at du gjennomfører ditt arbeid med Energi, Mot og Begeistring! Energien uttrykker du gjennom et tydelig og dynamisk kroppspråk og med en positiv utstråling. Motet kjennetegnes gjennom eierskap til et problem og at du har en "tørre og spørre" holdning. Til slutt ser vi at du er nysgjerrig, engasjert i alt og alle du møter, og på den måten viser begeistring for alt rundt deg. Til hotellet søker vi nå ytterligere et talent: "Sous Chef" Tar du utfordringen? Hva gjør deg til den beste kandidaten? Sous Chef (SC) rapporterer til Back of the House Manager (BOM) Ansvarsområder: . Daglig lede og fordele arbeidet i sin avdeling . Skape en uforglemmelig opplevelse for hotellets gjester i samsvar med hele personalet i avdelingen. I stillingen inngår: . I samarbeid med BOM, ansvarlig kjøkken . Være delaktig i menyplanlegging . Ansvarlig for utførelsen av meny . SC forventes å være i drift, og skal utføre de samme oppgavene som øvrig personal i avdelingen. . Planlegge opplæring og utvikling av personal i samråd BOM . Daglig kontroll av tidstempling i avdelingen. . SC sørger for å ha god kontakt med underleverandørene . Bestilling av varer til avdelingen i samråd med BOM . Sørge for gode rutiner i avdelingen og at disse følges i samråd med BOM . Daglig oppfølging av IK-Mat og kjøkkenhygiene . Stillingen innebærer skiftarbeid og helgejobbing . Påse at hele avdelingen bruker hotellets kvalitetssystem C2 . Aktivt brukt av hotellets kundeoppfølgingssystem Loopon . Månedlig telling skal gjennomføres og rapporteres korrekt i samarbeid med BOM . Se til at de ansatte er uniformert i henhold til gitte krav . Sørge for et godt arbeidsmiljø der alle stiller opp for hverandre. . Sørge for å være oppdatert og kjent med hotellets brann og sikkerhetsrutiner. Alle søknader MÅ legges inn via linken i utlysningen
Företag: Clarion Hotel Energy
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga SOUS CHEF jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SOUS CHEF

Sous chef kitchen & table
Sous Chef Kitchen & Table 20. august åpner Stavangerregionens største hotell, Clarion Hotel Energy - The New Energy of Stavanger! Clarion Hotel Energy har et rikt utvalg av konferansefasiliteter og fleksible løsninger for alt fra to til 1000 personer, fordelt på 1800 kvadratmeter. Hotellet byr på en førsteetasje med utsøkt atmosfære, møbelgalleri og ypperlige smaker i restauranten Kitchen & Table. Les mer: www.choice.no/clarion-energy Vi skal skape Stavanger sin mest attraktive møteplass med en høy ambisjon og en målsetning om at det nye Clarion-hotellet i Stavanger skal ha det beste personalet og den sterkeste vinnerkulturen i bransjen! Clarion Hotel Energy forventer at du gjennomfører ditt arbeid med Energi, Mot og Begeistring! Energien uttrykker du gjennom et tydelig og dynamisk kroppspråk og med en positiv utstråling. Motet kjennetegnes gjennom eierskap til et problem og at du har en "tørre og spørre" holdning. Til slutt ser vi at du er nysgjerrig, engasjert i alt og alle du møter, og på den måten viser begeistring for alt rundt deg. Til hotellet søker vi nå ytterligere et talent: "Sous Chef Kitchen & Table" Tar du utfordringen? Hva gjør deg til den beste kandidaten? Sous Chef Kitchen & Table (SKT) rapporterer til Back of the House Manager (BOM) Ansvarsområder: . Daglig lede og fordele arbeidet i sin avdeling . Skape en uforglemmelig opplevelse for hotellets gjester i samsvar med hele personalet i avdelingen. I stillingen inngår: . I samarbeid med BOM, ansvarlig for a la carte avdelingen på kjøkken . Være delaktig i menyplanlegging . Ansvarlig for utførelsen av meny . SKT forventes å være i drift, og skal utføre de samme oppgavene som øvrig personal i avdelingen. . Planlegge opplæring og utvikling av personal i samråd BOM . Daglig kontroll av tidstempling i avdelingen. . SKT sørger for å ha god kontakt med underleverandørene . Bestilling av varer til avdelingen i samråd med BOM . Sørge for gode rutiner i avdelingen og at disse følges i samråd med BOM . Daglig oppfølging av IK-Mat og kjøkkenhygiene . Stillingen innebærer skiftarbeid og helgejobbing . Påse at hele avdelingen bruker hotellets kvalitetssystem C2 . Aktivt brukt av hotellets kundeoppfølgingssystem Loopon . Månedlig telling skal gjennomføres og rapporteres korrekt i samarbeid med BOM . Se til at de ansatte er uniformert i henhold til gitte krav . Sørge for et godt arbeidsmiljø der alle stiller opp for hverandre. . Sørge for å være oppdatert og kjent med hotellets brann og sikkerhetsrutiner. Alle søknader MÅ legges inn via linken i utlysningen.
Företag: Clarion Hotel Energy
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sous chef kitchen & table jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous chef kitchen & table

Sous Chef / Köksmästare
Ekenäs Hotell / Hotell Koster, Sydkoster söker souschef / köksmästare Vi söker dig med stor passion för matlagning, kvalité och teamwork. Du önskar alltid att överträffa förväntningar, inspirerar och söker effektiva vägar att nå det. Med entusiasm, nytänk, flexibilitet och ordning & reda inspirerar du köksteamet i rätt riktning. I köket jobbar vi med lokala producenter i så stor mån som möjligt, fisk och skaldjur från vår kära Kosterfjord, grönsaker egenodlar vi i vår trädgård samt från våra kolegor på Kosters trädgårdar. Höga smaker är ledordet och råvaran står i fokus. Arbetsuppgifter: Att leda och planera arbetet för dina medarbetare. Arbetet är utpräglat driftsorienterat. Som Souschef är du tillsammans med Köksmästaren ytterst ansvarig för att den mat vi serverar håller rätt kvalitetskrav! Att arbetade timmar stämmer med budget. Göra riktiga råvarukalkyler. Beställningar. Menyer. Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar. För befattningen krävs: Yrkesutbildning, restaurangekonomi. Minst 3 års erfarenhet av arbete som förstekock, Souschef eller liknande ledartjänst. Kosteröarna ligger cirka en halvtimmes båtresa rakt västerut från Strömstad, mitt i Sveriges maritima nationalpark Kosterhavet. Det gamla skärgårdshotellet, grundat 1905, är idag en året runt anläggning för både konferens och privatgäster med 78 hotellrum och en omsättningsstark restaurang. Vår uteservering har drygt 350 sittplatser + en park med evenemang upp till 1000 gäster. Utbudet är lättillgängligt med kvalitetsambitioner och innefattar utekök, grill, bar, event, temahelger och livescen, med ett av Västkustens bästa lägen med fantastisk utsikt över Kosterfjorden. Vi erbjuder kost och logi i våra personalbostäder, kustens trevligaste arbetskamrater, de saltaste baden.
Företag: Ekenäs hotell
Ort: Strömstad
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Sous Chef / Köksmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous Chef / Köksmästare

Banquet Sous Chef
Sheraton Stockholm Hotel, located in the heart of Stockholm City is with its 465 guest rooms, restaurant, bar and conference facilities for up to 700 guests, one of Stockholm?s largest international first class hotels. Sheraton Stockholm is a place where high expectations aren't just met-they're exceeded. We are now looking for a new member to join our kitchen team in the position of a Banquet Sous Chef. If you are a creative, flexible and responsible chef with previous leadership experience within the upscale hotel- or catering industry, this might be just the right position for you. The goal of the Sous Chef is to manage the department and work with the Executive Chef and/or Executive Sous Chef to create, implement and maintain quality standards. In some instances the Sous Chef will be expected to head the a la carte kitchen and / or be responsible for the entire operation in the absence of the Executive Sous Chef and/or Executive Chef. The ideal Sous Chef will accomplish their tasks by monitoring the daily functions of the culinary department, including providing support and guidance to the culinary team, ending in a positive guest experience. Main Responsibilities: - Support senior leadership by developing and assuming basic management responsibilities - Assume the role of liaison between all departments within the culinary division and all other hotel departments - Supervise the preparation and cooking of various food items - Develop and implement creative menu items that adhere to set standards - Plan, coordinate & implement special events functions - Manage kitchen associates through scheduling, payroll, training, coaching, evaluating and hiring - Maintaining approved food costs and labor costs - May manage other key culinary leadership rolls including supervisor and other less senior Sous Chefs - Lead and coach the team towards achieving exceptional guest service and associate satisfaction results - Monitor food production, ordering, cost, and quality and consistency on a daily basis - Ensure proper safety and sanitation of all kitchen facilities and equipment - Work cohesively with co-workers as part of a team and work with minimal supervision. - Ascertain departmental training needs and provide such training. - Direct performance of staff and follow up with corrections when needed. Main Requirements: - In-depth skills and knowledge of all kitchen operations, knows well how to prioritize and organize. - Culinary education and/or on the job training, upscale hotel- or catering experience a requirement - Possess strong leadership, communication, organization and relationship skills - Experience with training, basic financial management and customer service - Expertise in Food Cost contr - A true desire to understand guest needs and exceed guest expectations - Passion to perform job functions with attention to detail, speed and accuracy - Capable of producing a consistent product in a timely manner - Strong training and communication skills - Schedule flexibility preferred - Should further be a clear thinker, remaining calm and resolving problems using good judgment and able to follow directions thoroughly. If the above description fits your next career desire, then we very much look forward to hearing from you.
Företag: Sheraton Stockholm Hotel
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Banquet Sous Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Banquet Sous Chef

Sous Chef
About the company: Hotel Ullensvang is one of the largest and oldest fjord hotels in the country. The hotel has 168 rooms, a comprehensive conference department, indoor activity area, swimming pool, tennis, squash, golf, bowling and much more. The hotel throughout its 168 years has been operated by 5 generations of the Utne family. www.hotel-ullensvang.no Information about the position: We are looking for a sous chef for a fulltime position. Employment requirements: We are searching for someone with a trade certificate and with experience as a Head chef / Sous chef. You have good leadership knowledge / qualities, the ability to motivate, innovative, results - orientated, problem solving - orientated and have a genuine interest for food. English is required, Scandinavian is an advantage. Are you an organized, sociable, responsible, and like to provide a good service and experience for guests? We offer good conditions in a hectic, but enjoyable environment. Accommodation: The employer can offer accommodation possibilities in a range of sizes starting from NOK 2 700 pr. month, excluding electricity. Family: The employer is willing to offer assistance if you should move with family.
Företag: Hotel Ullensvang
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Sous Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous Chef

Sous Chef
We are looking for a passionate and strong Sous Chefs to support our Head Chef in our brand new and exciting Spanish Tapas Restaurant that will be opening in March in central Stockholm. This is a fantastic opportunity for experienced, passionate and motivated Sous Chefs. To be considered for the position the successful candidate must possess: - Experience of working within a high volume faced paced restaurant - Good stable career history - Proven skills within the kitchen with a passion and creative flare - The ability to work well under pressure and lead the team - Look after a team of passionate and dedicated chefs - Someone who wants to assist in taking the restaurant to the next level If this sounds like you, apply and send your CV to lopezjulioj@gmail.com Good English skills are a must
Företag: KISTA FASTWOK AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Sous Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous Chef

Sous Chef
We are looking for a passionate and strong Sous Chefs to support our Head Chef in our brand new and exciting Spanish Tapas Restaurant that will be opening in March in central Stockholm. This is a fantastic opportunity for experienced, passionate and motivated Sous Chefs. To be considered for the position the successful candidate must possess: - Experience of working within a high volume faced paced restaurant - Good stable career history - Proven skills within the kitchen with a passion and creative flare - The ability to work well under pressure and lead the team - Look after a team of passionate and dedicated chefs - Someone who wants to assist in taking the restaurant to the next level If this sounds like you, apply and send your CV to lopezjulioj@gmail.com Good English skills are a must
Företag: KISTA FASTWOK AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Sous Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous Chef

Sous chef
Gryts Varv Hotell & Konferens är vackert beläget precis vid vattnet i Gryts skärgård. Vår verksamhet innefattar Konferenser, Restaurang, Hotell, Aktiviteter, Event, Gästhamn och Musik arrangemang. Under sommaren (juni-augusti) vänder vi oss till sommargäster, båt gäster och turister. Duktig kock med höga ambitioner sökes inför sommarsäsongen 2014. Du bör ha minst tre års erfarenhet av kockyrket, vara positiv, stresstålig och kunna hålla många bollar i luften. Du kommer att vara ansvarig under ditt pass och även ha hand om en del beställningar. Man eller kvinna spelar ingen roll. Du skall brinna för ditt yrke och tåla hettan i köket. Du ska kunna samarbeta och vilja utvecklas. Vårt kök är välrenommerat och jobbar mycket med lokal mat. Boende kan ordnas på eller i närheten av Gryts Varv Säsongen sträcker sig från juni-augusti. Men det finns möjlighet att börja redan i maj och fortsättning till september ut. Körkort är ett plus Mer info på www.grytsvarv.se
Företag: GRYTS VARV HOTELL & KONFERENS AB
Ort: Valdemarsvik
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Sous chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous chef

Sous chef - À la carte
Mitt i hjärtat av Stockholm hittar du detta moderna hotell- och kongresscentrum. Förutom svindlande utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden erbjuds spännande lösningar för alla typer av sammankomster och evenemang för upp till 3 000 personer. Radisson Blu Waterfront Hotel, ihopbyggt med kongressen, har 414 hotellrum, restaurang, bar och gym. Är du intresserad av att arbeta på ett spännande hotell i en internationell miljö? Vi söker nu en Sous Chef som rapporterar till vår Executive Chef. I köket behöver vi dig som är genuint matintresserad och har en känsla för kvalitet. HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER: • Att säkerställa att samtliga riktlinjer följs utav vår Executive Chef • Delegera och fördela arbetet främst till À la carte köket för att nå en jämn kvalitet • Utforma & utveckla menyer i samråd med din Exec. Chef • Inventering • Personalansvar, schemaläggning och utbildning • Ansvara för vår RBG Bar and Grill restaurang i enlighet med kedjans servicestandard och koncept • Att aktivt arbeta med HACCP och Egen kontroll • Skapa nya rutiner för hotellet och kongressen DIN PROFIL: Du har minst 5 års erfarenhet av liknande jobb, gärna från hotell & konferens. Du har mycket goda ledaregenskaper med förmågan att leda, motivera och utveckla din personal. Du har ett genuint intresse för matlagning, vill arbeta med högkvalitativa råvaror och har en hög ambitionsnivå. Kandidaten ska även ha en positiv service-attityd gentemot gäster och medarbetare, Yes I Can-attityd som är vårt väletablerade servicekoncept. Behärskar svenska, engelska flytande i så väl tal som skrift. VI ERBJUDER: • Ett utmanande arbete på ett hotell med stort kongress center • Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja • Anställningen är tillsvidare med en 6 månaders provanställning, heltid med oregelbundna arbetstider • Tillträde efter överenskommelse För mer information om hotellet och kongressen se http://www.radissonblu.com/waterfronthotel-stockholm Ansökan tas endast emot via http://recruto.se/portal/rezidor senast 27/3-2014, vi rekryterar löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Ben Garcia, Executive Chef, 08-5050 6430. Facklig representant, Maria Agashina, 08-5050 6311. Krav: Körkort: * B (Personbil)
Företag: Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Centre
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sous chef - À la carte jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous chef - À la carte


Sök lediga jobb Sous chef

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se