Spansktalande student för etableringsuppdrag! jobb - lediga jobb

Spansktalande student för etableringsuppdrag! jobb Spansktalande student för etableringsuppdrag! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Spansktalande student för etableringsuppdrag!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Spansktalande student för etableringsuppdrag. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Spansktalande student för etableringsuppdrag!- Stockholm


Mer beskrivning

Spansktalande student för etableringsuppdrag!
Work Match Meet Your Future Group är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning, rekrytering och jobbcoachning, med kontor över hela Norden. Tillsammans arbetar vi varje dag med vår mission att skapa jobb. Vi tar nu nästa kliv i att bli framtidens jobbnätverk och söker därför medarbetare till oss internt för att arbeta deltid som etableringslotsar. Du blir internt anställd på Work Match som är en del av Meet Your Future Group. Tjänsten är på deltid och förlagd till vardagar under kontorstid. Du kommer att arbeta på våra kontor i Stockholmsregionen men resor till andra närliggande orter kan även förekomma. Du som söker denna tjänst är studerande om minst 50 % och önskar kombinera detta med ett utvecklande extrajobb. Som Etableringslots arbetar du med att: - Planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) - Upprätta individuella handlingsplaner - Gruppseminarier - Tät kontakt med Arbetsförmedlingen, handläggare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet - Föreläsa och informera - Administration - Matcha kandidat mot arbetsgivare Vi söker dig som: -är studerande -har kunskap och förståelse om den svenska arbetsmarknaden -har god kännedom om det svenska samhället och lokal infrastruktur - har erfarenhet från rekrytering -har gymnasiekometens och gärna eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap eller liknande. - har lätt för att kommunicera på så väl svenska som engelska i tal och skrift - talar spanska - har arbetslivserfarenhet. - har erfarenhet från integrationsarbete, eller är utrikesfödd - Innehar B-körkort. Som person är det viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och alltid strävar efter att uppnå resultat i det du gör. Du bör vara en god lyssnare och ha en stark tilltro till människors förmåga att prestera och utvecklas. Du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. Det är också viktigt att du har en förmåga att anpassa dig till de människor du möter, samt att du är utåtriktad och en god kommunikatör. Tillsättning för tjänsten sker så snart vi hittat rätt kandidat, enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan redan idag. Skriv i ditt personliga brev varför du är rätt person för tjänsten och för Work Match! Registrera din ansökan på www.workmatch.se Work Match är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vår specialitet är att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Work Match är en del av koncernen Meet your future Group där även Student Consulting och Professional Consulting ingår. Hitta din framtid på www.workmatch.se redan idag!
Företag: Work Match
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Spansktalande student för etableringsuppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Spansktalande student för etableringsuppdrag!


Sök lediga jobb Spansktalande student för etableringsuppdrag!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se