Specialist Karlshamn jobb - lediga jobb

Specialist Karlshamn jobb Specialist Karlshamn jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Specialist Karlshamn. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Specialist Karlshamn. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lagerarbetare Järfälla- Järfälla

  2. Sjuksköterska,natt- Stockholm

  3. Tavex söker kundrådgivare/kundtjänstmedarbetare- Stockholm

  4. Är du vår nya medarbetare till Kundservice- Stockholm

  5. Barista/Servis till KLARA all day eat & meet- Stockholm

  6. Assisterande idrottsledare Upplands-Bro HT 13- Upplands-Bro

  7. Assisterande idrottsledare Vaxholm HT 13- Vaxholm

  8. Händig & flexibel vaktmästare- Stockholm

  9. frisör- Sigtuna

  10. Säljande student med intresse av IT- Sollentuna


Mer beskrivning

Lagerarbetare Järfälla
Som lagerarbetare hos oss är du delaktig i samtliga sysslor på företagets huvudlager. Arbetet är omväxlande och innehåller bl.a. arbetsmoment som varumottagning, avprickning/kontroll av leveranser, plock samt packning, speditörskontakt. Vi söker dig som: - är positiv, framåt, lättlärd samt noggrann - kan ställa krav på dig själv och din omgivning - fungerar både i grupp och i självständigt arbete - har god datavana - är punktlig och klarar av att hålla ett högt tempo. Tjänsterna avser vikariat 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Truckkort är mycket uppskattat men inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt tillgänglighet. Sista ansökningsdag 2013-07-26 För mer info om företaget se www.teknikmagasinet.se
Företag: TEKNIKMAGASINET SWEDEN AB,
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare Järfälla

Sjuksköterska,natt
Sjuksköterska, nattjänst, på särskilt boende för äldre. Anställning: Tillsvidare (inkl. provanställning). Deltid 71%, tjänstgöring 7 nätter / 3 veckor Anställningsstart: 1/10-13 Arbetsuppgifter: Omvårdnadsansvarig sjuksköterska, arbetsledare för ett team av 7 undersköterskor. Ansvarar för 87 boenden på 6 avdelningar Delegera medicinska uppgifter. Krav: Sjuksköterskeexamen, gärna vidarutbildad i geriatrik,helst erfarenhet av äldrevård. Erfarenhet och intresse för arbetsledning.
Företag: Sällskapet Vänner till Pauvres Honteux, (SVPH)
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska,natt jobb, Sjuksköterska,natt Stockholm, Sjuksköterska,natt Sällskapet Vänner till Pauvres Honteux, (SVPH)
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska,natt

Tavex söker kundrådgivare/kundtjänstmedarbetare
Tavex AB ingår i en av norra Europas största och snabbast växande koncerner inom valutaväxling och handel med investeringsguld. I Sverige är vi såväl en av de ledande investeringsguldhandlarna som en av de mer betydande leverantörerna av fysisk utländsk valuta. Tavex-koncern har över 150 medarbetare i 7 länder. Tillträde omgående. Mer information om tjänsten Som kassabiträde på Tavex kommer du att vara ansiktet utåt och vara den som möter kunderna samt utför transaktioner i kassan. Vi tror att du är en säljande person som trivs med att ge en service som överträffar kundens förväntningar samtidigt som vi kräver att du är har en god sifferförståelse och tycker att huvudräkning är roligt. Du präglas av noggrannhet och en utåtriktad attityd och har åtminstone gymnasieutbildning. Arbetslivserfarenhet är också uppskattat och då företrädesvis från försäljning, kassa, finans eller valutaväxling. Vi tror att du är: - Energisk, positiv och detaljinriktad - Bra matematiska kunskaper (ett matematiktest ingår i intervjuprocessen) - Behärska svenska och bra engelska, både muntligt och skriftligt - Intresserad av finans, ekonomi, valuta och guldmarknaden - Social och samarbetsvillig Arbetets innehåll: - Kundtjänst över disk, internet och telefon (köp och försäljning av valuta och guld) - Försäljning och marknadsföring av vårt erbjudande inom såväl valuta som investeringsguld - Kassaarbete - Administration och enklare bokföringsuppdrag Av säkerhetsskäl så kan tilltänkt kandidat ombes att förse Tavex med ett utdrag ur brottsregiser samt en kreditupplysning. Ev. frågor kring tjänsten besvaras av Philip Carpel på 070-6788862. Välkommen med din ansökan snarast till jobb@tavex.se, Intervjuer sker löpande. Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: jobb@tavex.se. Bifoga gärna bild.
Företag: TAVEX AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Tavex söker kundrådgivare/kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tavex söker kundrådgivare/kundtjänstmedarbetare

Är du vår nya medarbetare till Kundservice
Är du vår nya medarbetare till Kundservice i Skarpnäck Vi söker en ersättare, för en av våra medarbetare som ska gå på föräldraledighet för perioden 130701?140901. Gillar du att arbeta i högt tempo, att arbeta tillsammans med andra och att ha ett utåtriktat och stimulerande arbete med mycket kundkontakter är detta något för dig! Din uppgift blir att ta emot samtal från våra kunder, ge information och rådgivning via telefon om mögel och röta samt att boka besök för tekniker. Du kommer också att arbeta med att boka kunder via listor, svara på mail och fax samt övriga kontorsgöromål. Vem är du? Som person är du en serviceminded lagspelare som tycker det är viktigt med ordning och reda. Vidare är du en noggrann person som är självgående, trivs med telefonen som arbetsredskap och är duktig på att ta människor. Du är duktig på att kommunicera både i tal och skrift och har goda kunskaper i office paketet samt kunskaper i engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete eller annat serviceyrke. På Anticimex Byggnadsmiljöavdelning i Skarpnäck arbetar idag 30 personer i trivsamma lokaler. Vad kan Anticimex erbjuda dig? Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, intern utbildning, ett internationellt perspektiv samt goda möjligheter till personlig utveckling. Anticimex är en spännande blandning av ett entreprenörsföretag och en internationell koncern med mycket stor marknadspotential såväl inom konsument- som företagssektorn. Inom Anticimex arbetar vi med mångfald - och jämställdhetsfrågor för vi är övertygade om att det leder till en mer trivsam, dynamisk och effektiv verksamhet samt leder till ett bättre resultat. Vårt arbete präglas av detta och är inriktat mot att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenheter och bakgrund tas tillvara.
Företag: Anticimex Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nya medarbetare till Kundservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nya medarbetare till Kundservice

Barista/Servis till KLARA all day eat & meet
BARISTA / SERVIS - RICA HOTEL STOCKHOLM Efter vår nyöppning är det nu dags att utöka vår personalstyrka på Rica Hotel Stockholm och vi söker nu dig till vårt gäng! NYA RICA HOTEL STOCHOLM ÄR MÖTESPLATSEN MITT I CITY, FÖR MÄNNISKOR PÅ VÄG. Rica Hotel Stockholm har under det senaste året genomgått en ordentlig resa med ny modern och stilren design. Hotellet är en spegling av Stockholm - staden byggd på vatten. I hotellets inredning finns detaljer och element från Stockholm, där historia möter nutid. Här finns kännetecken från staden, som Stockholms vatten, Gamla Stan, Södermalm samt Sergels torgs karaktäristiska mönster. NYA STOCKOLMSSALEN MED PLATS FÖR 200 PERSONER Hotellet har 8 möteslokaler för konferens, produktvisning eller utbildning. Perfekt beläget vid Hötorget i huvudstadens absoluta centrum, endast fem minuter från Centralen, Cityterminalen och Arlanda Express. Vid nyöppningen presenteras Stockholmssalen för upp till 200 personer, en stor och flexibel lokal som kan formas efter behov, från biosittning i gradäng till öar för workshops. FANTASTISK ATRIUMGÅRD På Stortorget och Nytorget, vår atriumgård i två plan med öppningsbart glastak, serveras frukostbuffén, fikabuffén och konferensluncher. GRAND CAFÉ KLARA ALL DAY EAT & MEET På Klara eat and meet möts hotellgäster, turister och Stockholmare. Det är ett ställe mittemellan café och restaurang. Befriat från bestämda tider för frukost, lunch och middag. Här träffas man. Här sitter man ner, äter gott, fikar, pratar, mailar och laddar både kroppen, knoppen och telefonen. Oavsett om det gäller morgonavstämning, lunchmöte eller lättare middag erbjuder Klara á la carte frukost, Grand Sandwich-meny, smårätter, fräscha juicer och Swedish fika med "drop coffee". På Stortorget, i Stockholmssalen eller på Klara - all day eat & meet träffas nya människor varje dag, året runt. Till Grand Café Klara söker vi nu Barista/Servis. Vi ser gärna att du genomgått en Baristautbildning och ser kaffeservering som ett hantverk. Du skall ha tidigare erfarenhet från servering, gärna från café & restaurang. Vi kommer att erbjuda bordservering, därav är viss serveringsvana önskad. Vi söker personer med mycket energi och en skön stil som passar vårt nya Grand Café Klara. Arbetsuppgifter -A la carte och kaffeservering från morgon till kväll i vårt Grand Café KLARA Kvalifikationer - Restaurangskola eller minst 3 års dokumenterad vana från motsvarande. - Minimum svenska och engelska flytande. - Ytterliggare ett språk eller erfarenhet från caféarbete eller baristautbildning meriterande Personliga egenskaper - Pigg och stresstålig som gillar fart och fläkt - Positiv och serviceminded med en glad och pigg utstrålning. - Lätt att kommunicera med gäster Vi erbjuder 1 st heltid samt 1 st deltid (ca 50%) både vardagar och lördagar på frukost, lunch och kvällar. Utbildningsinriktning Hotell och restaurang Utbildningsnivå Vidareutbildning Gymnasium Språk Svenska Engelska Arbetsplats Rica Hotel Stockholm, 11157
Företag: Rica Hotel Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Barista/Servis till KLARA all day eat & meet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barista/Servis till KLARA all day eat & meet

Assisterande idrottsledare Upplands-Bro HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Upplands-Bro inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.upplandsbro@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Upplands-Bro HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Upplands-Bro HT 13

Assisterande idrottsledare Vaxholm HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Vaxholm inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.vaxholm@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Vaxholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Vaxholm HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Vaxholm HT 13

Händig & flexibel vaktmästare
Är du en självgående och social person som tycker om att finnas till hands för andra? Trivs du när det alltid finns något att göra och är inte rädd för att ta i när det behövs? Då är det här tjänsten för dig! Beskrivning Perido söker nämligen en självgående vaktmästare till en historisk förvaltningsmyndighet med vackra kontor i centrala Stockholm. Här är du personen som de anställda vänder sig till gällande både stort och smått på kontoret. Ditt arbete innefattar bland annat att vara behjälplig vid interna omflyttningar, uppackning av material och utdelning av post, sköta om kopieringsmaskiner, samt genomföra felsökningar rörande fastigheten. Tjänsten passar dig som är en händig person och som trivs att arbeta med varierade uppgifter samt i en miljö där du får arbeta nära andra människor. Vidare tycker du om att arbeta praktiskt och har inget emot att ta i när så behövs. Att vara sysselsatt hela dagen är något du trivs med! Varmt välkommen med din ansökan. Kravprofil - Avslutad gymnasieutbildning - Några års erfarenhet av liknande arbete - B-körkort - Datavana - Du uttrycker dig väl i tal och skrift Omfattning och tillträde Tillträde 1 september, uppdragstid 3 månader med möjlighet till förlängning. Heltid, timlön. Ansökan Skicka din ansökan med bif CV till rekrytering@perido.se snarast möjligt, urvalet sker löpande. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 9013DB Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Händig & flexibel vaktmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Händig & flexibel vaktmästare

frisör
Hej vi behöver nu förstärkning i vårt hårteam.Vill du jobba i en glad rofylld miljö med trevliga kollegor och kunder så ska du söka till Joes Imperium.för oss är det viktigt att trivas på jobbet .
Företag: JOE'S IMPERIUM AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga frisör jobb, frisör Sigtuna, frisör JOE'S IMPERIUM AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: frisör

Säljande student med intresse av IT
Academic Work söker för kunds räkning en vass säljare. Vår kund är ett företag som har som mål att vara IT-partner till små och medelstora företag som vill fokusera på sin egen verksamhet genom att outsourca hela eller delar av sin IT-miljö. De erbjuder sina kunder hosting, kringtjänster och heltäckande driftsavtal. Du kommer få möjlighet att vara med i hela säljprocessen från att ringa potentiella kunder till att åka ut och implementera system. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter: Som säljare kommer du att utifrån av företaget framtagna kundlistor ta kontakt med potentiella kunder och introducera dem till företaget och dess tjänster. Det är din uppgift att skapa ett intresse och att undersöka närmre om den potentiella kunden är en möjlig samarbetspartner. Slutligen bokar du ett möte mellan kunden och företagets specialister och här har du även får möjligheten att följa med ut och träffa kunden för ett personligt möte. Nära sammarbete kommer att ske med företagets grundare och de kommer att kontinuerligt utbilda inom deras tjänster och produkter. Du kommer att arbeta i företagets lokaler i Sollentuna. VI SÖKER DIG SOM Detta är tjänsten för dig som söker ett kul extrajobb på ett företag i expansionsfas. Det finns goda möjligheter att ta egna initiativ och påverka företagets utveckling. Du är studerande och har en bakgrund inom service och gärna med inriktning mot försäljning. Har du erfarenhet av telefon som arbetsverktyg är detta ett plus. Du har ett IT-intresse och en god grundförståelse för området och är även intresserad av att lära dig mer. Som person är du noggrann, strukturerad, prestigelös och engagerad. Du har lätt för att ta egna initiativ samt vana vid att arbeta självständigt. Du är glad, positiv och kan bidra till en trevlig stämning. Start: Omgående Uppdragets uppskattade omfattning: 10-20 timmar per vecka Uppskattad arbetstid: Flexibelt under kontorstider Plats: Sollentuna Kontakt: Sara Frykedal Urval: Sker löpande FÖR ATT SÖKA TJÄNSTEN följ länken och ansök via annonsen på vår hemsida: http://www.academicwork.se/jobbannons/utvecklingsfokuserad-student-med-intresse-av-it-och-forsaljning/stockholm/14924956 Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail stn01@academicwork.se under kontorstid. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi förmedlar jobb till dig som studerar eller är färdig med dina studier och har upp till fem års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work Sweden AB-Stockholm-N
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande student med intresse av IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande student med intresse av IT


Sök lediga jobb Specialist Karlshamn

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se