Specialistkonsult inom Sociala Medier jobb - lediga jobb

Specialistkonsult inom Sociala Medier jobb Specialistkonsult inom Sociala Medier jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Specialistkonsult inom Sociala Medier. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Specialistkonsult inom Sociala Medier. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Specialistkonsult inom Sociala Medier- Stockholm

  2. Specialistkonsult inom Sociala Medier till unikt Startup-bolag- Stockholm


Mer beskrivning

Specialistkonsult inom Sociala Medier
JCE HR Om oss JCE Human Resource är ett headhunting och bemanningsföretag som arbetar med att hjälpa företag med kompetensförstärkning. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som utvecklats naturligt genom ett samlat team av duktiga medarbetare där drivkraft, lojalitet och entreprenörsanda är ledord. Vi brinner för att matcha talangfulla människor med nya spännande uppdrag. Om vår kund För direktrekrytering till vår kund Netpartners söker vi en specialistkonsult inom Sociala medier. Netpartners affärsidé grundar sig på specialistkompetens inom internet och sociala medier och stärker genom den sina kunders affärer. Vår kund är ett startup bolag och du kommer vara en viktig spelare i företagets utveckling. Dina arbetsuppgifter Som specialistkonsult inom sociala medier kommer du hjälpa Netpartners med: • Analys av sociala media • Strategiarbete för att koppla sociala medier med marknads- och affärsmål • Genomförande och implementation av strategier och aktivitetsplaner • Utbildning Du kommer även att vara delaktig i Netpartners utveckling av tjänster, marknadsföring och försäljning. Din profil Vem är du? Du har arbetat med marknadsavdelningar i större företag. Du har bred erfarenhet utav arbete med sociala medier och internetmarknadsföring. Du har erfarenhet utav arbete som konsult och trivs i den rollen Du är självgående och därmed van vid att ta ansvar för din uppgift, du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du är strukturerad och planerar arbete i förväg. Du organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt, och du är van vid att sätta upp och hålla deadlines. Som person är du kreativ och hittar enkelt nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor, kommer med idéer, och du ifrågasätter traditionella angreppssätt. Du är kommunikativ och har inget emot att hålla föredrag inför större grupper. Du har lätt för att arbeta i team, och uppfattas som lyhörd och smidig. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och mån om att leva upp till mål och kvalitetsstandard. Vi intervjuer kandidater löpande så skicka din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Företag: JCE Human Resource
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistkonsult inom Sociala Medier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistkonsult inom Sociala Medier

Specialistkonsult inom Sociala Medier till unikt Startup-bolag
JCE HR Om oss JCE Human Resource är ett headhunting och bemanningsföretag som arbetar med att hjälpa företag med kompetensförstärkning. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som utvecklats naturligt genom ett samlat team av duktiga medarbetare där drivkraft, lojalitet och entreprenörsanda är ledord. Vi brinner för att matcha talangfulla människor med nya spännande uppdrag. Om vår kund För direktrekrytering till kund söker vi en specialistkonsult inom Sociala medier. Detta är en unik möjlighet att för rätt person vara med och bygga upp ett startup bolag med en helt unik idé inom Sociala Medier och du tillsammans med VD är de första personerna in i bolaget är därför otroligt viktiga spelare! Vår kunds affärsidé grundar sig på specialistkompetens inom internet och sociala medier och skall genom den stärka sina kunders affärer. Vår kund är ett välfinansierat startup bolag och du kommer att ha en mycket viktig del i företagets framgång och utveckling. Dina arbetsuppgifter Som specialistkonsult inom sociala medier kommer du på olika sätt vara ansvarig för Sociala Medier åt flera av företagets kunder och på detta sätt hjälpa dem med • Analys av sociala media • Strategiarbete för att koppla sociala medier med marknads- och affärsmål • Genomförande och implementation av strategier och aktivitetsplaner • Utbildning Du kommer även att vara delaktig i företagets utveckling av tjänster, marknadsföring och försäljning. Din profil Vem är du? Du har arbetat med marknadsavdelningar i större företag. Du har stor erfarenhet utav arbete med sociala medier och internetmarknadsföring, och du har varit Sociala Medier ansvarig för ett företag tidigare. Du har en säljande personlighet och/ eller erfarenhet utav arbete som konsult och du trivs i den rollen, Du har inga problem att tala med beslutsfattare och folk lyssnar på dina åsikter. Du är självgående och därmed van vid att ta ansvar för din uppgift, du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du är strukturerad och planerar arbete i förväg. Du organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt, och du är van vid att sätta upp och hålla deadlines. Som person är du kreativ och hittar enkelt nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor, kommer med idéer, och du ifrågasätter traditionella angreppssätt. Du är kommunikativ och har inget emot att hålla föredrag inför större grupper. Du har lätt för att arbeta i team, och uppfattas som lyhörd och smidig. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och mån om att leva upp till mål och kvalitetsstandard. Vi intervjuer kandidater löpande så skicka din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Företag: JCE Human Resource
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistkonsult inom Sociala Medier till unikt Startup-bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistkonsult inom Sociala Medier till unikt Startup-bolag


Sök lediga jobb Specialistkonsult inom Sociala Medier

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se