Speciallärare Resarö skola jobb - lediga jobb

Speciallärare Resarö skola jobb Speciallärare Resarö skola jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Speciallärare Resarö skola. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Speciallärare Resarö skola. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Speciallärare Resarö skola- Vaxholm

  2. Speciallärare Resarö skola- Vaxholm


Mer beskrivning

Speciallärare Resarö skola
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se Resarö skola är en kommunal F-6 skola som idag har 450 elever. Vi arbetar målmedvetet med att våra elever ska få en bra start med sin skolgång. För oss är det viktigt att barnen känner sig trygga i skolan. Trygga därför att de har vetskap om att vi gemensamt arbetar aktivt mot alla former av kränkande behandling. Vi vill också att barnen ska se fram emot och tycka det ska vara roligt att gå till skolan. Roligt för att skolan är en plats där eleverna möts av höga förväntningar, där de uppmuntras till att lära nytt och där de utmanas på sin egen nivå. Tillsammans med eleverna arbetar vi utefter vår värdegrund och våra tre ledord: ansvar, ärlighet och respekt. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som speciallärare för elever i årkurs F-6 med behov av särskilt stöd. Arbetet innebär att du arbetar både enskilt och med grupper av elever. Du finns till stor del i klassrummet för att stödja elevens utveckling. Arbetet innebär att du ingår i skolans Elevhälsogrupp. Du ska fungera som ett stöd för läraren i klassrummet och pedagogen på fritids. Du kommer att ha ett nära samarbete med skolans andra speciallärare och specialpedagoger. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen som innefattar behörighet att undervisa i årskurs 1-6 samt speciallärarexamen. Du har god samarbetsförmåga och förmåga att se helheten för elevens skolsituation och behov. Du ska känna dig förtrogen med att genomföra pedagogiska kartläggningar och upprättande av åtgärdsprogram. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet är en merit.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare Resarö skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare Resarö skola

Speciallärare Resarö skola
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se Resarö skola är en kommunal F-6 skola som idag har 450 elever. Vi arbetar målmedvetet med att våra elever ska få en bra start med sin skolgång. För oss är det viktigt att barnen känner sig trygga i skolan. Trygga därför att de har vetskap om att vi gemensamt arbetar aktivt mot alla former av kränkande behandling. Vi vill också att barnen ska se fram emot och tycka det ska vara roligt att gå till skolan. Roligt för att skolan är en plats där eleverna möts av höga förväntningar, där de uppmuntras till att lära nytt och där de utmanas på sin egen nivå. Tillsammans med eleverna arbetar vi utefter vår värdegrund och våra tre ledord: ansvar, ärlighet och respekt. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som speciallärare för elever i årskurs F-6 med behov av särskilt stöd. Arbetet innebär att du arbetar både enskilt och med grupper av elever. Du finns till stor del i klassrummet för att stödja elevens utveckling. Arbetet innebär att du ingår i skolans Elevhälsogrupp. Du ska fungera som ett stöd för läraren i klassrummet och pedagogen på fritids. Du kommer att ha ett nära samarbete med skolans andra speciallärare och specialpedagoger. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen som innefattar behörighet att undervisa i årskurs 1-6 samt speciallärarexamen. Du har god samarbetsförmåga och förmåga att se helheten för elevens skolsituation och behov. Du ska känna dig förtrogen med att genomföra pedagogiska kartläggningar och upprättande av åtgärdsprogram. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare Resarö skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare Resarö skola


Sök lediga jobb Speciallärare Resarö skola

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se