Speciallärare_specialpedagog till Kompetenscentrum Falkenberg jobb

Speciallärare_specialpedagog till Kompetenscentrum Falkenberg jobb Speciallärare_specialpedagog till Kompetenscentrum Falkenberg jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Speciallärare_specialpedagog till Kompetenscentrum Falkenberg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Speciallärare_specialpedagog till Kompetenscentrum Falkenberg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Speciallärare/specialpedagog till Kompetenscentrum Falkenberg- Falkenberg


Mer beskrivning

Speciallärare/specialpedagog till Kompetenscentrum Falkenberg
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER På Kompetenscentrum i Falkenberg studerar elever och kursdeltagare på bl a SFI, Lärvux,Grundvux, Gyvux, Yrkesvux och Vårdvux och vi söker dig som med stort engagemang vill arbeta som speciallärare/specialpedagog med vuxna elever och kursdeltagare med olika kunskaper och erfarenheter och vara en viktig aktör i deras arbete mot uppsatta mål. Dina arbetsuppgifter kommer bl a att innefatta att genomföra pedagogiska utredningar och analysera svårigheter på organisationsgrupp- och individnivå, ge individuellt stöd till elever med olika former av svårigheter, vara en kvalificerad samtalspartner och rådgivare i pedagogiska frågor till såväl rektor som till kollegor och vara ett stöd för rektor i pedagogiska skolutvecklingsfrågor, medverka vid utveckling av pedagogiska lärmiljöer och metoder med målet att kunna möta behoven hos alla våra elever och kursdeltagare samt utveckla och kvalitetssäkra de specialpedagogiska metoderna utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. KVALIFIKATIONER Vi söker en medarbetare som har en specialpedagogisk examen och lärarbakgrund samt erfarenhet som specialpedagog från olika skolformer, gärna från nya gymnasiestrukturen. Kunskap och erfarenhet från språk och språkstörning är en merit och vi ser gärna att du dessutom har erfrenhet från matematikämnet. Du skall vara positiv till ett pedagogiskt arbete i ett arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Du skall ha både vilja och förmåga att se möjligheter och därmed vara delaktig i att utveckla vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/specialpedagog till Kompetenscentrum Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/specialpedagog till Kompetenscentrum Falkenberg


Sök lediga jobb Speciallärare_specialpedagog till Kompetenscentrum Falkenberg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se