Specialpedagog, grundsärskolan, Tallbo särskola jobb - lediga jobb

Specialpedagog, grundsärskolan, Tallbo särskola jobb Specialpedagog, grundsärskolan, Tallbo särskola jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Specialpedagog, grundsärskolan, Tallbo särskola. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Specialpedagog, grundsärskolan, Tallbo särskola. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Specialpedagog, grundsärskolan, Tallbo särskola- Gävle


Mer beskrivning

Specialpedagog, grundsärskolan, Tallbo särskola
Vi jobbar med att skapa bra dagar året runt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Tillsammans bygger vi ett Gävle att vara stolta över, som växer och som gör skillnad i människors liv. Vi behöver dig för att bli ännu bättre. Du kan bli en av våra 7000 medarbetare som gör ett viktigt jobb. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med flera möjligheter till utveckling. Vårt öppna arbetsklimat präglas av respekt för allas lika värde. Utbildning Gävle är Gävle kommuns största förvaltning med 3000 engagerade medarbetare. Vi ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Förskolan är organiserad i åtta förskoleområden. Grundskolan består av åtta rektorsområden. Gymnasieskolan är fördelad på tre skolenheter. Skolan i Gävle ska vara en likvärdig skola med hög kvalitet. Alla elever har rätt till kvalificerad och stimulerande undervisning av behöriga och legitimerade lärare oavsett vilken skola de går i. Därför har vi höga förväntningar på såväl våra medarbetare som på barn och elever. Arbetsplats: Tallbo särskola ARBETSUPPGIFTER Undervisa på träningsskola/gymnasiesärskola samt utveckla den pedagogiska verksamheten på skolan. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden. Utvecklingstörning/flerfunktionshinder, neuropsykiatriska funktionshinder, Rh, syn, hörsel. KVALIFIKATIONER • Du ska vara saklig och strukturerad • Du ska ha lätt för att arbeta i arbetslag • Kunskap i att använda tecken • Arbeta enligt Gävle kommuns värdegrund ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, Träningsskolan Tallbo/Kungstensskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog, grundsärskolan, Tallbo särskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog, grundsärskolan, Tallbo särskola


Sök lediga jobb Specialpedagog, grundsärskolan, Tallbo särskola

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se