Specialpedagog Göteborg jobb - lediga jobb

Specialpedagog Göteborg jobb Specialpedagog Göteborg jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Specialpedagog Göteborg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Specialpedagog Göteborg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Specialpedagog Göteborg- Göteborg

  2. Specialpedagog Göteborg- Göteborg


Mer beskrivning

Specialpedagog Göteborg
SkolPool Sverige är ett personalföretag som arbetar med skolor och kommuner. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor i hela Sverige. Vi arbetar mycket med specialpedagogisk personal och nu söker vi en specialpedagog för en tjänst i Göteborg. Tjänsten är på 20 % och du kommer arbeta på en trevlig och central gymnasieskola. Start på arbetet är augusti. Beskrivning av tjänsten: Som specialpedagog ingår du i skolans elevhälsoteam tillsammans med rektor, kurator och skolsköterska. Ditt intresse för varje individ gör att du på ett medvetet sätt anpassar innehåll och metoder för varje situation och elev. Du har god vana av olika pedagogiska verktyg och program och använder datorn som en naturlig del i ditt arbete. Du är strukturerad, Vi ser också att du är flexibel och har lika lätt för att se dig själv tillsammans med eleverna i deras lärmiljö som med enhetens pedagoger. Kvalifikationer för tjänsten: Du är utbildad specialpedagog, gärna med bakgrund som gymnasielärare. Du har erfarenhet från arbete med elever som har t.ex: läs- och skrivsvårigheter. Du är bekant med olika kartläggnings- samt kompensatoriska hjälpmedel, men även andra metoder som stödjer våra elever och leder till bättre måluppfyllelse. Du har en vana att undervisa både enskilt och i grupp och har ett lösningsinriktat arbetssätt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen och därför vill vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på SkolPool Sveriges hemsida. SkolPool Sverige vill bidra till att elever får förutsättningar att växa och utvecklas. Vill du också bidra? Då ser vi fram mot din ansökan! Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog Göteborg

Specialpedagog Göteborg
Specialpedagog vuxenutbildningen Göteborg    Folkuniversitetet i Göteborg bedriver kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Göteborgs Stad. Hos oss finns en kreativ lärmiljö med kompetenta och engagerade lärare som sätter det personliga mötet och kunskapen i centrum. Vi söker dig som är behörig specialpedagog till vår vuxenutbildning som vi bedriver på uppdrag av Göteborgs Stad. Sista ansökningsdag är 23 april.    Värdesätter du oberoende och ett vetenskapligt förhållningssätt? Är pedagogisk förnyelse viktigt för dig? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en kreativ miljö där du själv är med och påverkar innehållet.    Tjänsten  Vi söker en specialpedagog som tillsammans med oss kan fortsätta att utveckla vår vuxenutbildning (sfi, grundläggande och gymnasiala kurser). Tjänsten omfattar specialpedagogiska insatser för dessa elevgrupper. Du kommer att arbeta med handledning av lärare och arbete med elever i behov av stöd för att klara sina studier. Tillsammans med kurator och utbildningsledare driver du vårt elevstödsteam. Du ingår i arbetslag där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas gemensamt.    Din kompetens och bakgrund  Vi söker dig som är utbildad och behörig specialpedagog. Erfarenhet att arbeta med hörselskadade och traumatiserade elever är meriterande. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att arbeta med vuxna elever.    Som pedagog hos Folkuniversitetet förväntas du se till varje elevs specifika behov för att locka fram varje individs potential. Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp med ett lösningsfokuserat angreppssätt. Du ska vara flexibel, lyhörd och strukturerad och du förväntas delta aktivt i arbetslagets gemensamma arbete. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap.    Anställningsform  Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på heltid. Tillträde snarast efter överenskommelse.    Ansökan  Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2017-04-23 via vår e-rekrytering. Vi kallar till intervju och behandlar inkomna ansökningar löpande.     Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.    För mer information och frågor  Annelie Areskoug (verksamhetsledare), 031-10 65 07, annelie.areskoug@folkuniversitetet.se    Fackliga representanter  Emma Wass (Lärarnas Riksförbund), emma.wass@folkuniversitetet.se  Karin Eriksson Jeanson (Lärarförbundet) karin.eriksson.jeanson@folkuniversitetet.se    Om Folkuniversitetet Sverige  Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Vi är bildade av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitetet. Folkuniversitetet är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv!
Företag: Folkuniversitetet
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-28
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog Göteborg


Sök lediga jobb Specialpedagog Göteborg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se