Specialpedagog Stockholm jobb - lediga jobb

Specialpedagog Stockholm jobb Specialpedagog Stockholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Specialpedagog Stockholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Specialpedagog Stockholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Specialpedagog Stockholm- Stockholm

  2. Specialpedagog Stockholm- Stockholm

  3. Specialpedagog Stockholm- Stockholm

  4. Specialpedagog Stockholm- Stockholm

  5. Leg.arbetsterapeut eller synpedagog/specialpedagog Stockholms Syncentral- Stockholm


Mer beskrivning

Specialpedagog Stockholm
SkolPool Sverige är ett personalföretag som arbetar med skolor och kommuner. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor i hela Sverige. Vi arbetar mycket med specialpedagogisk personal och nu söker vi för flera kunders räkning specialpedagoger. Tjänsterna varierar mellan ett par timmar i veckan och heltid, och vi arbetar både med längre och kortare uppdrag. Uppdragen finns både i norra, centrala och södra Stockholm. Beskrivning av tjänsten: Du stödjer pedagogerna i upprättandet av pedagogiska kartläggningar och åtgärdsprogram, du agerar bollplank åt både pedagoggruppen och skolledningen. Ditt intresse för varje individ gör att du på ett medvetet sätt anpassar innehåll och metoder för varje situation och elev. Du har god vana av olika pedagogiska verktyg och program och använder datorn som en naturlig del i ditt arbete. Du är strukturerad, Vi ser också att du är flexibel och har lika lätt för att se dig själv tillsammans med eleverna i deras lärmiljö som med enhetens pedagoger. Kvalifikationer för tjänsten: Du är utbildad specialpedagog, gärna med bakgrund som grundskolelärare. Du har erfarenhet från arbete med elever som har t.ex: läs- och skrivsvårigheter, svårigheter med matematik och även neuropsykiatriska funktionshinder. Du är bekant med olika kartläggnings- samt kompensatoriska hjälpmedel, men även andra metoder som stödjer våra elever och leder till bättre måluppfyllelse. Du har en vana att undervisa både enskilt och i grupp och har ett lösningsinriktat arbetssätt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen och därför vill vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på SkolPool Sveriges hemsida. SkolPool Sverige vill bidra till att elever får förutsättningar att växa och utvecklas. Vill du också bidra? Då ser vi fram mot din ansökan! Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog Stockholm

Specialpedagog Stockholm
SkolPool Sverige är ett personalföretag som arbetar med skolor och kommuner. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor i hela Sverige. Vi arbetar mycket med specialpedagogisk personal och nu söker vi en specialpedagog till en skola verksamheten bygger på en integration av miljöterapi och specialpedagogik. Tjänsten är på 25-30 % med start omgående och som pågår till mars 2015, med god möjlighet till förlängning. Beskrivning av tjänsten: Du stödjer pedagogerna i upprättandet av pedagogiska kartläggningar och åtgärdsprogram, du agerar bollplank åt både pedagoggruppen och skolledningen. Ditt intresse för varje individ gör att du på ett medvetet sätt anpassar innehåll och metoder för varje situation och elev. Du har god vana av olika pedagogiska verktyg och program och använder datorn som en naturlig del i ditt arbete. Du är strukturerad, Vi ser också att du är flexibel och har lika lätt för att se dig själv tillsammans med eleverna i deras lärmiljö som med enhetens pedagoger. Kvalifikationer för tjänsten: Du är utbildad specialpedagog, gärna med bakgrund som grundskollärare. Du har erfarenhet från arbete med elever som har t.ex: läs- och skrivsvårigheter, svårigheter med matematik och även neuropsykiatriska funktionshinder. Du är bekant med olika kartläggnings- samt kompensatoriska hjälpmedel, men även andra metoder som stödjer våra elever och leder till bättre måluppfyllelse. Du har en vana att undervisa både enskilt och i grupp och har ett lösningsinriktat arbetssätt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen och därför vill vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på SkolPool Sveriges hemsida. SkolPool Sverige vill bidra till att elever får förutsättningar att växa och utvecklas. Vill du också bidra? Då ser vi fram mot din ansökan! Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-05
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog Stockholm

Specialpedagog Stockholm
SkolPool Sverige är ett personalföretag som arbetar med skolor och kommuner. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor i hela Sverige. SkolPool har 2014 röstats fram till en av Sveriges Bästa Arbetsgivare bland medelstora företag. Undersökningen Sveriges Bästa Arbetsgivare är en medarbetarundersökning som årligen genomförs av Universum. Vi arbetar mycket med specialpedagogisk personal och nu söker vi en specialpedagog till en trevlig grundskola i norra Stockholm. Tjänsten är på 40-50 % med start i februari 2015 och som pågår under vårterminen, med god möjlighet till förlängning. Beskrivning av tjänsten: Du stödjer pedagogerna i upprättandet av pedagogiska kartläggningar och åtgärdsprogram, du agerar bollplank åt både pedagoggruppen och skolledningen. Ditt intresse för varje individ gör att du på ett medvetet sätt anpassar innehåll och metoder för varje situation och elev. Du har god vana av olika pedagogiska verktyg och program och använder datorn som en naturlig del i ditt arbete. Du är strukturerad, Vi ser också att du är flexibel och har lika lätt för att se dig själv tillsammans med eleverna i deras lärmiljö som med enhetens pedagoger. Kvalifikationer för tjänsten: Du är utbildad specialpedagog, med bakgrund som grundskollärare. Du har erfarenhet från arbete med elever som har t.ex: läs- och skrivsvårigheter, svårigheter med matematik och även neuropsykiatriska funktionshinder. Du är bekant med olika kartläggnings- samt kompensatoriska hjälpmedel, men även andra metoder som stödjer våra elever och leder till bättre måluppfyllelse. Du har en vana att undervisa både enskilt och i grupp och har ett lösningsinriktat arbetssätt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen och därför vill vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på SkolPool Sveriges hemsida. SkolPool Sverige vill bidra till att elever får förutsättningar att växa och utvecklas. Vill du också bidra? Då ser vi fram mot din ansökan! Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog Stockholm

Specialpedagog Stockholm
För kunds räkning sökes följande: Vi söker nu en specialpedagog till en skola som är belägen i Akalla. Vi ser helst att du har jobbat som specialpedagog alt speciallärare i ett par år men är inget krav då nyexaminerade som erfarna är välkomna att söka denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina pedagogiska erfarenheter samt din personliga egenskaper. Skolan har förskola upp till åk 6 , skolan är belägen i Akalla med nära till grönområden och bra förbindelser till Stockholms city. Du kommer ingå i ett team med flera andra specialpedagoger. Anställning:100% Tillsvidare Lön:Fast månad Start:HT 2016
Företag: Dj Consulting AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog Stockholm

Leg.arbetsterapeut eller synpedagog/specialpedagog Stockholms Syncentral
Tjänsten ligger under segmentet Healthcare och är placerad på Stockholms Syncentral. Sodexo AB´s ambition är att genom Quality of Life arbeta för kompetens, kvalitet och nöjda patienter, samverkanspartners och kunder. På Syncentralen arbetar ca 70 personer med rehabilitering och habilitering av personer med synnedsättning eller blindhet. Vi är organiserade i åldersindelade team och finns i lokaler vid Fridhemsplan. Yrkeskategorier är bl.a. synpedagoger, leg.optiker, kuratorer, leg.psykologer, leg. fysioterapeuter, IT-pedagoger, medicinska sekreterare m.fl. Vi söker nu synpedagog, specialpedagog och/eller legitimerad arbetsterapeut för arbete med målgruppen 65 år och äldre. Hur ser din arbetsdag ut? • Kartläggning av personer med synnedsättning. Tillsammans med patienten upprättar du en rehabiliteringsplan. Träning av kompensatoriska tekniker samt utprovning, förskrivning och inträning av synhjälpmedel. • Insatserna erbjuds enskilt och/eller i grupp. Besöken sker till största delen på Syncentralen men besök sker också i patientens närmiljö och/eller hemmiljö. • I arbetet ingår samverkan inom det egna teamet samt med övriga team på Syncentralen, med anhöriga, externt med ögonläkare, hjälpmedelscentral och andra viktiga aktörer runt personen. Kvalifikationer • Du delar våra värderingar serviceanda, laganda och utveckling. • Utbildad synpedagog, specialpedagog, legitimerad arbetsterapeut eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. • Erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning, synnedsättning och erfarenhet av rehabilitering är meriterande. • Du har god kommunikationsförmåga och ett pedagogiskt förhållningssätt och trivs med att arbeta i team i nära samarbete med dina kollegor. • Du kan självständigt planera och genomföra ditt arbete mot verksamhetens mål. • Du är en person med engagemang, drivkraft och har förmågan att se möjligheter istället för hinder. • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Om du är rätt person kan vi erbjuda dig Ett stimulerande och utmanande arbete. Du får många trevliga och kompetenta kollegor. Sodexo är ett företag med många inriktningar och karriärmöjligheter. Anställningsform och arbetstider: Tillsvidareanställning, heltid, dagtid Har du frågor kontakta: För Seniorteamet: Åsa Ahlbom, 076- 502 31 41 asa.ahlbom@sodexo.com Din ansökan vill vi ha senast den 9 december 2018 Ansökan kan endast göras via vår hemsida. Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet. Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Leg.arbetsterapeut eller synpedagog/specialpedagog Stockholms Syncentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg.arbetsterapeut eller synpedagog/specialpedagog Stockholms Syncentral


Sök lediga jobb Specialpedagog Stockholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se