Specialpedagog _ Speciallärare jobb - lediga jobb

Specialpedagog _ Speciallärare jobb Specialpedagog _ Speciallärare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Specialpedagog _ Speciallärare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Specialpedagog _ Speciallärare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Specialpedagog / Speciallärare- Haninge

 2. Specialpedagog / Speciallärare till Vimmerby kommun- Vimmerby

 3. Specialpedagog / Speciallärare / idrottslärare- Örebro

 4. Specialpedagog / Speciallärare till Roslagsskolan- Norrtälje

 5. Specialpedagog / speciallärare på Åsenskolan i Anderstorp- Gislaved

 6. Specialpedagog / speciallärare- Ulricehamn

 7. Specialpedagog / Speciallärare - Vellinge- Vellinge

 8. Nytänkande specialpedagog / speciallärare till Plusgymnasiet- Örebro

 9. Specialpedagog / speciallärare 100%- Borås

 10. Specialpedagog / Speciallärare- Mönsterås

 11. Specialpedagog / Speciallärare till Roslagsskolan- Norrtälje

 12. Specialpedagog / Speciallärare till Vuxenutbildningen- Upplands-Bro

 13. Specialpedagog / Speciallärare till Vuxenutbildningen- Upplands-Bro

 14. Roslagsskolan söker Specialpedagog / Speciallärare- Norrtälje

 15. Specialpedagog / Speciallärare till Vuxenutbildningen- Upplands-Bro

 16. Specialpedagog / speciallärare 100%- Borås

 17. *Specialpedagog / speciallärare till Vittra Röda Stan- Norrköping

 18. Specialpedagog / speciallärare 100%!- Borås

 19. Specialpedagog / speciallärare till Plusgymnasiet i Örebro- Örebro

 20. *Specialpedagog / speciallärare till Vittra Röda Stan- Norrköping

 21. Specialpedagog / Speciallärare- Robertsfors

 22. Specialpedagog / speciallärare- Göteborg

 23. Specialpedagog / Speciallärare- Robertsfors

 24. Specialpedagog / speciallärare- Göteborg

 25. Specialpedagog - speciallärare- Växjö

 26. Specialpedagog / Speciallärare till Aleholm- Sävsjö

 27. Specialpedagog - speciallärare- Växjö

 28. Specialpedagog / Speciallärare- Västerås

 29. Specialpedagog / Speciallärare- Västerås

 30. Specialpedagog / speciallärare- Göteborg

 31. Specialpedagog / Speciallärare- Piteå

 32. Specialpedagog / speciallärare- Linköping

 33. Specialpedagog / speciallärare till Grillska Gymnasiet- Uppsala

 34. Specialpedagog / Speciallärare- Kävlinge

 35. Specialpedagog / speciallärare- Göteborg

 36. Specialpedagog / Speciallärare Särskola- Bjuv

 37. Specialpedagog / Speciallärare- Täby

 38. Specialpedagog / Speciallärare, 100 %- Simrishamn

 39. Specialpedagog / speciallärare- Göteborg

 40. Näsbyparksskolan i Täby specialpedagog / speciallärare- Täby


Mer beskrivning

Specialpedagog / Speciallärare
I Ur och Skur Lötkärrsskolan / Mullebo driver förskola, skola och fritidshem med idag sammanlagt ca 85 barn. Hela verksamheten har en miljö- och naturinriktning med I Ur och Skur pedagogik, vilket innebär upplevelsebaserat lärande som till stor del bedrivs utomhus både i förskolan och skolan. Lötkärrsskolan / Mullebo har haft förskola sedan år 1988 och utökade med skola år 2000. I verksamheten arbetar 16 personal vilka är utbildade lärare, fritidspedagoger, barnskötare, förskollärare och en kock. Personalen är stabil, driftig och engagerad! Vi söker en specialpedagog alt speciallärare till vår verksamhet. I tjänsten ingår att vara en central del av skolans elevhälsoteam. Tjänsten är på ca 20% och tillsvidare. Är du en engagerad och skicklig lärare med intresse för natur och friluftsliv välkomnar vi din ansökan!
Företag: Föräldrakooperativet I Ur och Skur, Mullebo ek.för
Ort: Haninge
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / Speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / Speciallärare

Specialpedagog / Speciallärare till Vimmerby kommun
Vi söker dig som är utbildad Specialpedagog alternativ Speciallärare till skolområde ÖST. Tjänsten är ett vikariat HT 2013, 50-75 % med tillträde HT 2013. Har du den personlighet och professionella kapacitet vi söker? Då kan vi erbjuda dig ett ansvarsfullt arbete i en kommun med framåtanda. Barn och utbildningsförvaltningens vision lyder ”Vi, barn, elever och medarbetare gör vårt bästa, lyckas och lär oss massor!”. Vår målsättning är att kommunen år 2014 ska vara bland de tio bästa skolkommunerna. År 2017 har vi som mål att Vimmerby kommun ska vara Sveriges bästa skolkommun. TILLSAMMANS NÅR VI TOPPEN! För att vi ska nå de uppsatta målen har vi fyra vägledande områden vi fokuserar på. •Kunskap och resultat - kunskap är kul! •Värdegrund och likabehandling - Trygghet är viktigt! •Motivation och delaktighet – motivation skapar delaktighet! •Kultur och skapande – kultur utvecklar! ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår specialpedagogiska arbetsuppgifter både enskilt med eleven och i elevgrupper. Uppdraget innebär att du ska stödja elever i behov av särskilt stöd och göra utredningar. Du ska stödja och hanleda personal i deras arbete med elevernas måluppfyllelse, utvecklingssamtal samt upprättande av åtgärdsprogram. Du kommer att ingå i elevhälsoteamet och vi vill att du driver det specialpedagogiska arbetet i framtidens skola. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som •har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 1-9. •har specialpedagogexamen eller är utbildad speciallärare •har en god förmåga att handleda •är kompetent och påläst kring aktuell forskning i specialpedagogiska frågor •arbetar målinriktat och lösningsfokuserat •har god förmåga att se och stärka resurser hos barn, lärare och föräldrar Du ska ha B-körkort och tillgång till bil. Vid urvalet kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi ser gärna att du har SVA utbildning eller erfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.
Företag: Vimmerby kommun
Ort: Vimmerby
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / Speciallärare till Vimmerby kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / Speciallärare till Vimmerby kommun

Specialpedagog / Speciallärare / idrottslärare
Ref.nr:Sso 339/2013 Grundsärskolan ( med inriktning träningsskola), Almby skola, har elever med utvecklingsstörning på tidigt utvecklingsnivå med flerfunktionshinder inom syn, hörsel, motorik och autismspektrumtillstånd. Vi kommer att ha 10 elever i åldrarna 6-16 år, fördelade på 2 klasser. Många av eleverna har heldagsomsorg. I träningsskolan finns en strävan att varje elev ska känna trygghet, tillit, och glädje i sin skoldag.Vi arbetar utifrån träningsskolans kursplan och ett specifikt pedagogiskt arbetssätt utarbetat av just våra elever. Verksamhetens övergripande målsättning är att stödja eleven till en allsidig utveckling som en god grund för vuxenlivet. Mer om vår verksamhet finns att läsa på vår hemsida www.orebro.se/almbyskola Vi söker nu en specialpedagog / särskollärare. Arbetsbeskrivning Huvudsakliga arbetsuppgifter - Ansvara för elevernas undervisning inom idrott och hälsa. - Tillsammans med övriga lärare ansvara för det pedagogiska arbetet i klassen. - Leda och organisera arbetet utifrån läroplan och kursplaner. - Förankra och omsätt visioner, förhållningssätt och metodik i arbetslaget. - Medvetandegöra lärandeprocesser hos elever, dig själv och kollegor. - Leda diskussioner och handleda kollegor. - Planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet. Kompetenskrav - Behörig förskollärare/lärare med specialpedagogutbildning/speciallärarutbildning (inriktning utvecklingsstörning). Övrigt meriterande - Erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, gärna inom särskola/träningsskola. - Kunskap inom idrott och hälsa. - Kunskap om utvecklingsstörning. - Kunskap om autism. - Kunskap om problemskapande beteende. - Kunskap om barns språkutveckling. - Kunskap om elever med rörelsehinder. - Kunskap i alternativ kompletterande kommunikation. Anställningens omfattning Tidsbegränsad anställning start omg - 140618 , 100%, 1 plats Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Facklig information Lärarförbundet:Birgitta Andersson-Olsson 019-21 37 88 LR: 019-18 31 99 Ansökan Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 130910. Välkommen med din ansökan! Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / Speciallärare / idrottslärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / Speciallärare / idrottslärare

Specialpedagog / Speciallärare till Roslagsskolan
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Roslagsenheten består av fyra skolor. Två av skolorna är landsortsskolor, Drottningdals skola och Vätö skola. De ligger ca 2 mil utanför Norrtälje tätort. Dessa skolor är F-6 skolor precis som Parkskolan som är belägen i tätorten. Den fjärde skolan är Roslagsskolan, en 7-9 skola med ca 480 elever, som ligger centralt i Norrtälje. Här arbetar 60 personer med stor stolthet. På våra skolor pågår en utbyggnad av modern teknik. Vi arbetar för att höja vår egen IKT-kompetens och skapar möjligheter för digitala lärresurser i arbetet med barns och elevers kunskapsutveckling. Vi deltar i lärarstudenters utbildning, VFU. Vi har arbetat intensivt för att implementera Lgr 11 vilket inneburit en fördjupad förståelse av kunskapsprocessen och elevers lärande. Vi har genomfört en utbildningssatsning som resulterat i ett gemensamt förhållningssätt till entreprenöriellt lärande och ett större samarbete inom arbetslagen. Just nu genomför vi en stor satsning på att öka den digitala kompetensen och skapa möjligheter för digitala lärhjälpmedel att vara en självklar del av elevernas skolvardag. Vi är en enhet som hela tiden utvecklas och vi ha tagit på oss att leva upp till de höga förväntningar på ökad kvalitet och måluppfyllelse som ställs på skolan idag och i framtiden. ARBETSUPPGIFTER På Roslagsenheten är vi behov specialpedagog/speciallärare för undervisning på Roslagsskolan 100%. Du ska arbeta tillsammans med pedagoger i arbetslag för att med din specialpedagogiska kompetens stödja eleverna. Arbetet kommer att innehålla stöd åt enskilda elever, arbete i klass och handledning av pedagoger/arbetslag. Du är aktiv i arbetet med åtgärdsprogram och i mötet med barn i behov av särskilt stöd. Du bidrar till arbetslagets och skolans utveckling. KVALIFIKATIONER Du har en fördjupad kunskap om metoder och pedagogiska hjälpmedel, IT-baserade såväl som annat anpassat material, som du använder i det praktiska arbetet. Du är väl förtrogen med skolans styr- och måldokument. Du vill aktivt vara med och utveckla vår enhet och skapa en skola som gynnar alla barn. Du har stort engagemang, deltar gärna i den pedagogiska debatten och ser möjligheter för både arbetskamrater och elever. Du är samarbetsvillig, flexibel och självständig. Du tycker om att arbeta i team och har lätt för att skapa relationer samt kommunicera med kollegor, elever och föräldrar. Vi förutsätter att du har goda kunskaper både muntligt och skriftligt i svenska språket. Du är behörig lärare med specialpedagog/speciallärarutbildning. Vi söker dig med erfarenhet av pedagogiskt arbete i de åldersgrupper tjänsterna berör.
Företag: Norrtälje kommun, Roslagsenheten
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / Speciallärare till Roslagsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / Speciallärare till Roslagsskolan

Specialpedagog / speciallärare på Åsenskolan i Anderstorp
Hos oss finner du härlig natur, åtta tätorter och en levande landsbygd. Gislaveds kommun kännetecknas av att vara en konkurrenskraftig arbetsgivare som präglas av samverkan, hög kompetens och nöjda medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Som specialpedagog/speciallärare årskurs 6-9 ska du tillsammans med ämneslärare, arbetslag och elevhälsan undersöka, kartlägga, planera och genomföra insatser för elever i behov av särskilt stöd på skol, grupp och individnivå. I detta ingår bl.a. att stötta vid och att genomföra utredningar, även arbete med upprättande av åtgärdsprogram. Du ska bistå lärarna i undervisningen utifrån ett specialpedagogiskt perspektiv och i viss utsträckning ha egen undervisning. Det kan ingå klassföreståndarskap i befattningen. Du arbetar nära skolledning, arbetslag och elevhälsa. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är examinerad specialpedagog/speciallärare. Du har även examensbevis och legitimation avsedd för grundskolans senare år med behörighet att undervisa. Därtill vill vi att du har goda kunskaper inom läs-och skrivsvårigheter/dyslexi och gärna även dyskalkyli samt god kunskap om neuropsykiatriska diagnoser. Det är viktigt att du kan skapa en god lärandemiljö, kunna stötta inne i klassrummet men också kunna jobba flexibelt i små undervisningsgrupper. Du är bra på att samarbeta och ha god förmåga att dokumentera. Du är lösningsfokuserad med tydlig elevfokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Företag: Gislaveds kommun, Team Norr
Ort: Gislaved
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / speciallärare på Åsenskolan i Anderstorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / speciallärare på Åsenskolan i Anderstorp

Specialpedagog / speciallärare
Ulricehamn är en expansiv kommun vid sjön Åsunden i hjärtat av Sjuhäradsbygden, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag. Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus. Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi cirka 23000 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig mycket välkommen! Skolområde syd har verksamhet i Ulricehamn, Tvärred, Marbäck, Vegby, Hössna, Gällstad och Grönahög. Det finns sju förskolor och sju grundskolor årskurs 1-6 samt en årskurs 7-9 skola i området. Inom skolområdet finns även fyra skolexpeditioner med skolassistenter, elevvårdsteam, en central elevhälsa, särskola och pedagogisk omsorg. ARBETSUPPGIFTER Uppdrag som specialpedagog eller speciallärare i årskurs 1-6 med placering på Hössna skola inom skolområde syd. KVALIFIKATIONER Specialpedagogutbildning eller speciallärarutbildning med grundskolekompetens. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet från arbete inom likvärdiga uppdrag är meriterande.
Företag: Ulricehamns kommun, Lärande Syd
Ort: Ulricehamn
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / speciallärare

Specialpedagog / Speciallärare - Vellinge
Med sikte framåt! - är du en utforskande pedagog som skapar spänning? Framtidskompassen är en friskola som bedriver verksamhet i Västra Ingelstad och Vellinge. Båda skolorna har cirka 400 elever från förskoleklass till skolår 9. Framtidskompassen i V. Ingelstad driver också två förskolor. Den här platsen är på 100% med start augusti 2014 och gäller Framtidskompassen i Vellinge. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi vill anställa dig om: - din nyfikenhet, på livet och lärande, är så stor att du vågar prova nytt. - du älskar ditt yrke och känner stort engagemang för dina elever. - du har kort väg mellan en god idé och att genomföra den. - konkret planering och samarbete tillsammans med andra pedagoger känns som en förutsättning för jobbet. - du tycker det är otroligt viktigt att koppla in omvärlden i lärandet, och gör det. - ett fortsatt eget lärande och utveckling av din yrkesroll är viktigt för dig. - du är behörig och kunnig. - devisen "Vi är varandras arbetsmiljö" får dig att glädjas med och peppa dina kollegor, och be om hjälp när du behöver. På Framtidskompassen älskar vi lärande som tar avstamp i elevens önskningar och det är du som hjälper eleven att navigera så att eleven av egen kraft når sin bästa måluppfyllelse och utvecklar kompetenser som är viktiga för framtiden. Det innebär nästan alltid ett ämnesövergripande arbetssätt som främjar djupförståelse och helhetssyn på kunskap, i samarbete med kollegor. I tjänsten ingår därför att delta i och arrangera teman och olika event utifrån vår upprättade årsklocka. Elevernas drömmar är en viktig drivkraft. Ditt förhållningssätt ska främja deras drömmar och stärka elevens tro på sig själva. Vi ska inte vara den begränsande kraften. Vi arbetar i arbetslag och Framtidskompassen uppnår goda kunskapsresultat. Våra elever trivs bra. På våra enheter arbetar vi framgångsrikt med Qualis som kvalitetmätningsinstrument. Välkommen att bli en av våra kunniga, fantastiska och engagerade medarbetare hos Framtidskompassen!
Företag: Framtidskompassen Vellinge
Ort: Vellinge
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / Speciallärare - Vellinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / Speciallärare - Vellinge

Nytänkande specialpedagog / speciallärare till Plusgymnasiet
Vi söker en specialpedagog/speciallärare på deltid (35 %) med tillträde från och med höstterminen 2014. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning och kan kombineras med undervisning i handelsämnen och / eller moderna språk (tyska). Som anställd på Plusgymnasiet arbetar du för att våra elever ska nå sin fulla potential. Dessutom tror vi att du är öppen för att arbeta med ett tvärvetenskapligt förhållningssätt genom samarbete med alla funktioner inom elevhälsoteamet. Du är även initiativtagande, ansvarsfull och engagerande i din yrkesroll. Som specialpedagog/speciallärare på Plusgymnasiet förväntas du: • Dokumentera och följa upp elevärenden • Delta i skolans förebyggande elevhälsoarbete • Handleda/coacha kollegor vid behov • Genomföra utredningar • Följa de riktlinjer och policys som existerar vid skolan Du är behörig specialpedagog eller erfaren speciallärare och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Sista dag för ansökan är fredagen den 13 juni.  Frågor om tjänsten besvaras av: Rektor Jenny Abrahamsson, 070-090 32 37, e-post jenny.abrahamsson@plusgymnasiet.se  Biträdande rektor Mathias Lindmark, 072-714 01 90, e-post mathias.lindmark@plusgymnasiet.se
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Örebro
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Nytänkande specialpedagog / speciallärare till Plusgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nytänkande specialpedagog / speciallärare till Plusgymnasiet

Specialpedagog / speciallärare 100%
Tillsvidare tjänst med start augusti 2014,huvudsakligt arbete i förskola - år 6. På Malmen är det viktigt att du har en positiv livssyn och är engagerad i ditt yrke. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam. Krav: Legitimerad Specialpedagog / speciallärare samt legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i år f-6. Meriterande är adekvat montessoriutbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rekryteringsprocessen startar i augusti. Har du några frågor kan du maila personalansvarig Mats Bergdahl mats.bergdahl@malmen.com
Företag: MALMEN MONTESSORI
Ort: Borås
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / speciallärare 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / speciallärare 100%

Specialpedagog / Speciallärare
Ljungnässkolan är en F-6 skola med ca 300 elever. Vi ligger i Mönsterås med närhet till både natur och köping. Under hösten börjar vi arbeta i team med lärare från lågstadiet, mellanstadiet och fritidshemmet. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med handledning, utredning och elevstöd med huvuddelen av tjänsten i ett av skolans team. Du är även en del i skolans elevhälsoteam. KVALIFIKATIONER Du som söker jobbet vill arbeta på en skola där skolutveckling ligger i fokus. Du ser styrkan i samverkan och till det salutogena perspektivet hos eleven. Du tror på alla elevers förmåga att utvecklas och nå målen. Legitimerad speciallärare/specialpedagog ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt.
Företag: Mönsterås kommun, Kommunledningskontoret
Ort: Mönsterås
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / Speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / Speciallärare

Specialpedagog / Speciallärare till Roslagsskolan
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Roslagsenheten består av fyra skolor. Två av skolorna är landsortsskolor, Drottningdals skola och Vätö skola. De ligger ca 2 mil utanför Norrtälje tätort. Dessa skolor är F-6 skolor precis som Parkskolan som är belägen i tätorten. Den fjärde skolan är Roslagsskolan, en 7-9 skola med ca 480 elever, som ligger centralt i Norrtälje. Här arbetar 60 personer med stor stolthet. På våra skolor pågår en utbyggnad av modern teknik. Vi arbetar för att höja vår egen IKT-kompetens och skapar möjligheter för digitala lärresurser i arbetet med barns och elevers kunskapsutveckling. Vi deltar i lärarstudenters utbildning, VFU. Vi har arbetat intensivt för att implementera Lgr 11 vilket inneburit en fördjupad förståelse av kunskapsprocessen och elevers lärande. Vi har genomfört en utbildningssatsning som resulterat i ett gemensamt förhållningssätt till entreprenöriellt lärande och ett större samarbete inom arbetslagen. Just nu genomför vi en stor satsning på att öka den digitala kompetensen och skapa möjligheter för digitala lärhjälpmedel att vara en självklar del av elevernas skolvardag. Vi är en enhet som hela tiden utvecklas och vi ha tagit på oss att leva upp till de höga förväntningar på ökad kvalitet och måluppfyllelse som ställs på skolan idag och i framtiden. ARBETSUPPGIFTER På Roslagsenheten är vi behov specialpedagog/speciallärare för undervisning på Roslagsskolan 100%. Du kommer att arbeta tillsammans med pedagoger i arbetslag för att med din specialpedagogiska kompetens stödja eleverna. Arbetet innebär stöd åt enskilda elever, arbete i klass och handledning av pedagoger/arbetslag. Du är aktiv i arbetet med åtgärdsprogram och i mötet med elever i behov av särskilt stöd. Du bidrar till arbetslagets och skolans utveckling. KVALIFIKATIONER Du har en fördjupad kunskap om metoder och pedagogiska hjälpmedel, IT-baserade såväl som annat anpassat material, som du använder i det praktiska arbetet. Du är väl förtrogen med skolans styr- och måldokument. Du vill aktivt vara med och utveckla vår enhet och skapa en kompensatorisk skola som gynnar alla elever. Du har stort engagemang, deltar gärna i den pedagogiska debatten och ser möjligheter för både arbetskamrater och elever. Du är samarbetsvillig, flexibel och självständig. Du tycker om att arbeta i team och har lätt för att skapa relationer samt kommunicera med kollegor, elever och föräldrar. Vi förutsätter att du har goda kunskaper både muntligt och skriftligt i svenska språket. Vi ser gärna att du har särskilda kompetenser i matematik och/eller engelska. Du är behörig lärare med specialpedagogutbildning/speciallärarutbildning. Vi söker dig med erfarenhet av pedagogiskt arbete i de åldersgrupper tjänsterna berör. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal i kommunen och att erforderliga beslut fattas.
Företag: Norrtälje kommun, Roslagsenheten
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / Speciallärare till Roslagsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / Speciallärare till Roslagsskolan

Specialpedagog / Speciallärare till Vuxenutbildningen
Vuxenutbildningen i Upplands-Bro erbjuder skolformerna grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, svenska för invandrare och yrkeshögskola. Arbetsplatsen ligger i Kungsängen, Upplands-Bro. Kommunen har ca 24 000 invånare och ligger nordväst om Stockholm, med 25 min pendeltågsavstånd med kvartstrafik från Stockholms central. Vi söker nu en specialpedagog eller speciallärare. Dina främsta arbetsuppgifter blir att ansvara för det specialpedagogiska arbetet för våra studerande inom vuxenutbildning och sfi. Att handleda och undervisa studerande enskilt eller i grupp är viktiga inslag i uppdraget. Som ansvarig för det specialpedagogiska arbetet ska du även handleda lärarna. Tjänsten kan även innefatta viss undervisning i svenska som andraspråk. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa förutsättningar för de studerandes kunskapsutveckling. Du planerar, genomför och utvärderar det specialpedagogiska arbetet samt verkar för en trygg och stimulerande studiemiljö i samarbete med övrig personal. Upplägget av arbetet styrs av de studerandes behov och förutsättningar. Vi utvecklas ständigt och söker nya möjligheter, och om erforderliga beslut fattas kan du även bli operativt ansvarig för diverse projekt inom ditt kompetensområde. Vidare kan uppföljning av externt placerade studerande inom Lärvux / Särvux bli aktuellt inom ramen för denna tjänst. Kvalifikationer: Vi söker dig som är behörig specialpedagog eller speciallärare, gärna med svenska som andraspråk som inriktning. Vi vill att du är engagerad, drivande, flexibel, ansvarstagande och har goda ledaregenskaper. Du har god administrativ förmåga samt hanterar datorn väl som arbetsredskap, både administrativt och pedagogiskt. Du är väl förtrogen med vuxenutbildningens styrdokument. Du har vidare lätt att kommunicera med kollegor, skolledning och studerande. Vi söker dig som vill driva det specialpedagogiska arbetet inom vuxenutbildningen. Du har gärna erfarenhet av att arbeta i en mångkulturell miljö. Ytterligare för jobbet relevanta språkkunskaper är meriterande. Du är väl förtrogen med skolans uppdrag och specialpedagogens roll i detta och du har med fördel erfarenhet av att arbeta som lärare.Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Arbetsuppgifter: Specialpedagog. Om erforderliga beslut fattas kommer du även att koordinera kommunens studerande inom Särvux / Lärvux som idag studerar i våra grannkommuner. Anställningsform: Tillsvidaretjänst heltid med ev. provanställning. Semesteranställning. Tillträde:  januari 2015. Önskar du ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta: Rektor Tomas Stens tel: 08-581 692 97. Lön: Individuell lönesättning. Vi kallar löpande sökande till intervju men vi ha din ansökan senast 141010. Fackliga företrädare: Kan nås via kommunens växel. Upplands-Bro kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vi undanber oss alla typer av erbjudanden om annonsering, matchning och rekryteringshjälp i samband med denna annons. När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / Speciallärare till Vuxenutbildningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / Speciallärare till Vuxenutbildningen

Specialpedagog / Speciallärare till Vuxenutbildningen
Vuxenutbildningen i Upplands-Bro erbjuder skolformerna grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, svenska för invandrare och yrkeshögskola. Arbetsplatsen ligger i Kungsängen, Upplands-Bro. Kommunen har ca 24 000 invånare och ligger nordväst om Stockholm, med 25 min pendeltågsavstånd med kvartstrafik från Stockholms central. Vi söker nu en specialpedagog eller speciallärare. Dina främsta arbetsuppgifter blir att ansvara för det specialpedagogiska arbetet för våra studerande inom vuxenutbildning och sfi. Att handleda och undervisa studerande enskilt eller i grupp är viktiga inslag i uppdraget. Som ansvarig för det specialpedagogiska arbetet ska du även handleda lärarna. Tjänsten kan även innefatta viss undervisning i svenska som andraspråk. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa förutsättningar för de studerandes kunskapsutveckling. Du planerar, genomför och utvärderar det specialpedagogiska arbetet samt verkar för en trygg och stimulerande studiemiljö i samarbete med övrig personal. Upplägget av arbetet styrs av de studerandes behov och förutsättningar. Vi utvecklas ständigt och söker nya möjligheter, och om erforderliga beslut fattas kan du även bli operativt ansvarig för diverse projekt inom ditt kompetensområde. Vidare kan uppföljning av externt placerade studerande inom Lärvux / Särvux bli aktuellt inom ramen för denna tjänst. Kvalifikationer: Vi söker dig som är behörig specialpedagog eller speciallärare, gärna med svenska som andraspråk som inriktning. Vi vill att du är engagerad, drivande, flexibel, ansvarstagande och har goda ledaregenskaper. Du har god administrativ förmåga samt hanterar datorn väl som arbetsredskap, både administrativt och pedagogiskt. Du är väl förtrogen med vuxenutbildningens styrdokument. Du har vidare lätt att kommunicera med kollegor, skolledning och studerande. Vi söker dig som vill driva det specialpedagogiska arbetet inom vuxenutbildningen. Du har gärna erfarenhet av att arbeta i en mångkulturell miljö. Ytterligare för jobbet relevanta språkkunskaper är meriterande. Du är väl förtrogen med skolans uppdrag och specialpedagogens roll i detta och du har med fördel erfarenhet av att arbeta som lärare.Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Arbetsuppgifter: Specialpedagog. Om erforderliga beslut fattas kommer du även att koordinera kommunens studerande inom Särvux / Lärvux som idag studerar i våra grannkommuner. Anställningsform: Tillsvidaretjänst heltid med ev. provanställning. Semesteranställning. Tillträde:  januari 2015. Önskar du ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta: Rektor Tomas Stens tel: 08-581 692 97. Lön: Individuell lönesättning. Vi kallar löpande sökande till intervju men vi ha din ansökan senast 141029. Fackliga företrädare: Kan nås via kommunens växel. Upplands-Bro kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vi undanber oss alla typer av erbjudanden om annonsering, matchning och rekryteringshjälp i samband med denna annons. När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 10-20
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / Speciallärare till Vuxenutbildningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / Speciallärare till Vuxenutbildningen

Roslagsskolan söker Specialpedagog / Speciallärare
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Roslagsskolan är högt belägen i centrala Norrtälje och har en vidunderlig utsikt över Norrtäljeviken. Genom våra stora fönster kan eleverna följa årstidernas växlingar och vi har nära till lärandemöjligheter i samhället; företag, idrottsanläggningar, bibliotek liksom naturen i närområdet. På Roslagsskolan går ca 500 elever i åk 7-9 fördelade på fem arbetslag. Här arbetar drygt 40 pedagoger som med stor ämnesstolthet skapar en miljö som på bästa sätt främjar lärande. På vår skola ligger vi väl framme i att utnyttja modern teknik och digitala resurser i arbetet med elevers kunskapsutveckling. Vi deltar i lärarstudenters utbildning, VFU. Vi har genomfört en utbildningssatsning som resulterat i ett gemensamt förhållningssätt till entreprenöriellt lärande. Vi är en skola som hela tiden utvecklas och vi har på Roslagsskolan tagit på oss att leva upp till de höga förväntningar på ökad kvalitet och måluppfyllelse som ställs på skolan idag och i framtiden. ARBETSUPPGIFTER På Roslagsskolan är vi behov av specialpedagog/speciallärare. Du kommer att arbeta tillsammans med pedagoger i arbetslag för att med din specialpedagogiska kompetens stödja eleverna. Arbetet innebär stöd åt enskilda elever, arbete i klass och handledning av pedagoger/arbetslag. Du är aktiv i arbetet med extra anpassningar och åtgärdsprogram och i mötet med elever i behov av särskilt stöd. Du bidrar till arbetslagets och skolans utveckling. KVALIFIKATIONER Du har en fördjupad kunskap om metoder och pedagogiska hjälpmedel, IT-baserade såväl som annat anpassat material, som du använder i det praktiska arbetet. Du är väl förtrogen med skolans styr- och måldokument. Du vill aktivt vara med och utveckla vår enhet och skapa en kompensatorisk skola som gynnar alla elever. Du har stort engagemang, deltar gärna i den pedagogiska debatten och ser möjligheter för både arbetskamrater och elever. Du är samarbetsvillig, flexibel och självständig. Du tycker om att arbeta i team och har lätt för att skapa relationer samt kommunicera med kollegor, elever och föräldrar. Vi förutsätter att du har goda kunskaper både muntligt och skriftligt i svenska språket. Vi ser gärna att du har särskilda kompetenser i matematik och/eller engelska. Du är behörig lärare med specialpedagogutbildning/speciallärarutbildning. Vi söker dig med erfarenhet av pedagogiskt arbete i de åldersgrupper tjänsten berör. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal i kommunen och att erforderliga beslut fattas.
Företag: Norrtälje kommun, Roslagsenheten
Ort: Norrtälje
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Roslagsskolan söker Specialpedagog / Speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Roslagsskolan söker Specialpedagog / Speciallärare

Specialpedagog / Speciallärare till Vuxenutbildningen
Vuxenutbildningen i Upplands-Bro erbjuder skolformerna grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, svenska för invandrare och yrkeshögskola. Arbetsplatsen ligger i Kungsängen, Upplands-Bro. Kommunen har ca 24 000 invånare och ligger nordväst om Stockholm, med 25 min pendeltågsavstånd med kvartstrafik från Stockholms central. Vi söker nu en specialpedagog eller speciallärare. Dina främsta arbetsuppgifter blir att ansvara för det specialpedagogiska arbetet för våra studerande inom vuxenutbildning och sfi. Att handleda och undervisa studerande enskilt eller i grupp är viktiga inslag i uppdraget. Som ansvarig för det specialpedagogiska arbetet ska du även handleda lärarna. Tjänsten kan även innefatta viss undervisning i svenska som andraspråk. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa förutsättningar för de studerandes kunskapsutveckling. Du planerar, genomför och utvärderar det specialpedagogiska arbetet samt verkar för en trygg och stimulerande studiemiljö i samarbete med övrig personal. Upplägget av arbetet styrs av de studerandes behov och förutsättningar. Vi utvecklas ständigt och söker nya möjligheter, och om erforderliga beslut fattas kan du även bli operativt ansvarig för diverse projekt inom ditt kompetensområde. Vidare kan uppföljning av externt placerade studerande inom Lärvux / Särvux bli aktuellt inom ramen för denna tjänst. Kvalifikationer: Vi söker dig som är behörig specialpedagog eller speciallärare, gärna med svenska som andraspråk som inriktning. Vi vill att du är engagerad, drivande, flexibel, ansvarstagande och har goda ledaregenskaper. Du har god administrativ förmåga samt hanterar datorn väl som arbetsredskap, både administrativt och pedagogiskt. Du är väl förtrogen med vuxenutbildningens styrdokument. Du har vidare lätt att kommunicera med kollegor, skolledning och studerande. Vi söker dig som vill driva det specialpedagogiska arbetet inom vuxenutbildningen. Du har gärna erfarenhet av att arbeta i en mångkulturell miljö. Ytterligare för jobbet relevanta språkkunskaper är meriterande. Du är väl förtrogen med skolans uppdrag och specialpedagogens roll i detta och du har med fördel erfarenhet av att arbeta som lärare.Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Arbetsuppgifter: Specialpedagog. Om erforderliga beslut fattas kommer du även att koordinera kommunens studerande inom Särvux / Lärvux som idag studerar i våra grannkommuner. Anställningsform: Tillsvidaretjänst heltid med ev. provanställning. Semesteranställning. Tillträde:  januari 2015. Önskar du ytterligare upplysningar är du välkommen att kontakta: Rektor Tomas Stens tel: 08-581 692 97. Lön: Individuell lönesättning. Vi kallar löpande sökande till intervju men vi ha din ansökan senast 141113. Fackliga företrädare: Kan nås via kommunens växel. Upplands-Bro kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vi undanber oss alla typer av erbjudanden om annonsering, matchning och rekryteringshjälp i samband med denna annons. När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 11-03
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / Speciallärare till Vuxenutbildningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / Speciallärare till Vuxenutbildningen

Specialpedagog / speciallärare 100%
Tillsvidare tjänst med start januari 2015,huvudsakligt arbete i förskola - år 6. På Malmen är det viktigt att du har en positiv livssyn och är engagerad i ditt yrke. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam. Krav: Legitimerad Specialpedagog / speciallärare samt legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i år f-6. Meriterande är adekvat montessoriutbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rekryteringsprocessen startar omgående och tjänsten tillsätts fortlöpande.. Har du några frågor kan du maila personalansvarig Mats Bergdahl mats.bergdahl@malmen.com
Företag: MALMEN MONTESSORI
Ort: Borås
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / speciallärare 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / speciallärare 100%

*Specialpedagog / speciallärare till Vittra Röda Stan
Detta söker vi: Vi söker dig specialpedagog alt. speciallärare till vår F-9 skola i Norrköping. Tjänsten är en deltidstjänst på 60% men kan uttökas till 100% om du har en ytterligare ämnesbehörighet. Vi söker dig som med stort engagemang vill handleda våra lärare, arbeta enskilt med elever och tillsammans med övriga kompetenser i skolans elevhälsa driva vårt elevhälsoteam.   Vi erbjuder: Hos oss i Vittra möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet där vi prioriterar tid med våra elever för att bygga nära pedagogiska relationer. Som specialpedagog hos oss har du ett nära samarbete med lärarna i våra tre arbetslag . Genom Vittras centrala elevhälsa ges du fortbildning och möjlighet till nätverkande med övriga specialpedagoger på Vittras skolor runt om i Sverige.   Du har din egen individuella utvecklingsplan för att du ständigt ska utvecklas och ta nya kliv i din professionella roll. Vill du veta mer om oss? Om du vill veta mer om Vittra Röda Stan kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se. Vi har också en rekryteringsfilm ”Att jobba för Vittraskolorna” som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen. Låter detta intressant? Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 2015-01-07. Tjänsten är en semestertjänst på 60-100% och inleds med 6 månaders provanställning. Var vänlig ansök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Om du har frågar angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Cecilia Engstrandh på tfn 070-35 78 160 eller bitr. rektor Anders Wallberg på tfn 0703-32 78 28, 011-21 38 71. Välkommen med din ansökan! Vittra grundades 1993 och är idag ett av Sveriges ledande friskoleföretag med drygt 30 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor runt om i landet. Vittra är ett värderingsstyrt företag med en bärande idé om att bidra till ökade livschanser genom utbildning och lärande. Vår pedagogiska riktning utgår från samspelet mellan individ och gemenskap. Vittra ingår i Academedia.
Företag: Vittra för- och grundskolor
Ort: Norrköping
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga *Specialpedagog / speciallärare till Vittra Röda Stan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: *Specialpedagog / speciallärare till Vittra Röda Stan

Specialpedagog / speciallärare 100%!
Specialpedagog / speciallärare 100% sökes för kunds räkning! Tillsvidare tjänst med start januari 2015,huvudsakligt arbete i förskola - år 6. Hos vår kund är det viktigt att du har en positiv livssyn och är engagerad i ditt yrke. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam. Krav: Legitimerad Specialpedagog / speciallärare samt legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i år f-6. Meriterande är adekvat montessoriutbildning. Vår kund lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rekryteringsprocessen startar omgående och tjänsten tillsätts fortlöpande. Arbetstider och omfattning Tillsvidare Heltid Tjänsten är enligt läraravtal (samtliga skollov) Ersättning Fast lön Sista dag att ansöka är 2014-12-12 Specialpedagog/speciallärare tillsvidare 100%. Skriv specialpedagog i ämnesraden på ansökan Ansökan. Intervjuer och urval sker löpande, vänligen skicka din ansökan snarast. Märk din ansökan med "Karriären". Ansökan tas emot via den externa hemsidan: http://karriaren.com/jobs/view/specialpedagog-speciallc3a4rare-100
Företag: Nordic Recruitment Solutions AB
Ort: Borås
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / speciallärare 100%! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / speciallärare 100%!

Specialpedagog / speciallärare till Plusgymnasiet i Örebro
Vi söker en specialpedagog/speciallärare till Plusgymnasiet i Örebro som dessutom är behörig att undervisa i ytterligare ämne på gymnasieskolan. Det kan även vara möjligt att kombinera tjänsten med ett uppdrag som förstelärare för dig som är intresserad av detta. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80-100 % beroende på ämneskombination med tillträde i januari 2015 eller enligt överenskommelse. Som anställd på Plusgymnasiet arbetar du för att våra elever ska nå sin fulla potential. Dessutom tror vi att du är öppen för att arbeta med ett tvärvetenskapligt förhållningssätt genom samarbete med alla funktioner inom elevhälsoteamet. Du är även initiativtagande, ansvarsfull och engagerande i din yrkesroll. Som specialpedagog/speciallärare på Plusgymnasiet förväntas du: • Dokumentera och följa upp elevärenden • Delta i skolans förebyggande elevhälsoarbete arbete • Handleda/coacha kollegor • Genomföra utredningar • Följa de riktlinjer och policys som existerar vid skolan Som lärare på Plusgymnasiet förväntas du: • Planera, genomföra och utvärdera lektioner • Tillsammans med övriga kollegor utveckla arbetslaget och skolan • Följa de riktlinjer och policys som existerar vid skolan • Aktivt samarbeta med det omgivande samhället i dina kurser Du är behörig specialpedagog eller erfaren speciallärare samt behörig och legitimerad lärare för gymnasieskolan. Det är meriterande om du tycker om att arbeta med skolutveckling och kvalitetsfrågor och kan undervisa i företagsekonomi, svenska, engelska eller idrott och hälsa. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Sista dag för ansökan är fredagen den 19 december 2014.  Frågor om tjänsten besvaras av: Rektor Jenny Abrahamsson, 070-090 32 37, e-post jenny.abrahamsson@plusgymnasiet.se  Biträdande rektor Mathias Lindmark, e-post mathias.lindmark@plusgymnasiet.se
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Örebro
Publicerad : 12-08
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / speciallärare till Plusgymnasiet i Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / speciallärare till Plusgymnasiet i Örebro

*Specialpedagog / speciallärare till Vittra Röda Stan
Detta söker vi: Vi söker dig specialpedagog alt. speciallärare till vår F-9 skola i Norrköping. Tjänsten är en deltidstjänst på 60% men kan uttökas till 100% om du har en ytterligare ämnesbehörighet. Vi söker dig som med stort engagemang vill handleda våra lärare, arbeta enskilt med elever och tillsammans med övriga kompetenser i skolans elevhälsa driva vårt elevhälsoteam.   Vi erbjuder: Hos oss i Vittra möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet där vi prioriterar tid med våra elever för att bygga nära pedagogiska relationer. Som specialpedagog hos oss har du ett nära samarbete med lärarna i våra tre arbetslag . Genom Vittras centrala elevhälsa ges du fortbildning och möjlighet till nätverkande med övriga specialpedagoger på Vittras skolor runt om i Sverige.   Du har din egen individuella utvecklingsplan för att du ständigt ska utvecklas och ta nya kliv i din professionella roll. Vill du veta mer om oss? Om du vill veta mer om Vittra Röda Stan kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se. Vi har också en rekryteringsfilm ”Att jobba för Vittraskolorna” som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen. Låter detta intressant? Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 2015-02-13. Tjänsten är en semestertjänst på 60-100% och inleds med 6 månaders provanställning. Var vänlig ansök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Om du har frågar angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Cecilia Engstrandh på tfn 070-35 78 160 eller bitr. rektor Anders Wallberg på tfn 0703-32 78 28, 011-21 38 71. Välkommen med din ansökan! Vittra grundades 1993 och är idag ett av Sveriges ledande friskoleföretag med drygt 30 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor runt om i landet. Vittra är ett värderingsstyrt företag med en bärande idé om att bidra till ökade livschanser genom utbildning och lärande. Vår pedagogiska riktning utgår från samspelet mellan individ och gemenskap. Vittra ingår i Academedia.
Företag: Vittra för- och grundskolor
Ort: Norrköping
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga *Specialpedagog / speciallärare till Vittra Röda Stan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: *Specialpedagog / speciallärare till Vittra Röda Stan

Specialpedagog / Speciallärare
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Specialpedagog / Speciallärare Heltid tillsvidareanställning. Jenningsskolan F-3 söker en specialpedagog eller en speciallärare. Kvalifikationer: Behörig lärare 1 - 6, med erfarenhet av neuropsykiatriska funktionshinder och utvecklingsstörning.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / Speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / Speciallärare

Specialpedagog / speciallärare
Ebba Petterssons Privatskola är en friskola med allmän inriktning belägen i Västra Frölunda, Göteborg. Skolan startade 1914 och har idag ca 650 elever i skolår F-9. Vårt elevhälsoteam som idag består av skolsköterska, kurator, psykolog, specialpedagoger, speciallärare samt rektorer behöver nu en ny specialpedagog /speciallärare på grund av pensionsavgång. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna riktas i första hand mot de äldre eleverna på skolan men en flexibilitet även mot yngre åldrar är önskvärt. Som specialpedagog/speciallärare arbetar Du med sedvanliga arbetsuppgifter för uppdraget. Du genomför kartläggningar och skriver åtgärdsprogram i samarbete med lärare, elevhälsan och vårdnadshavare. Du deltar i planeringen av fortbildningsinsatser samt den förebyggande verksamheten för vår elevhälsa. Arbetet innefattar även kontakt med eleverna i deras dagliga skolarbete, i klassrum och enskilt. Kvalifikationer. Adekvat utbildning/ examen samt erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd. Flexibilitet och självständighet är viktigt för uppdraget. Det är prioriterat att du som söker tjänsten på vår skola är beredd att ställa upp på vår vision och våra kärnvärden för att vara aktuell. Övrigt Till bemannings-och rekryteringsföretag och till dig som försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt av ytterligare jobbannonser.
Företag: EBBA PETTERSSONS PRIVATSKOLAS STIFTELSE
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-29
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / speciallärare

Specialpedagog / Speciallärare
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Specialpedagog / Speciallärare till grundskola / förskola Verksamhetsidé för Barn- och utbildning i Robertsfors kommun All verksamhet ska bygga på ett ständigt lärande för alla, med en hög grad av ansvar och initiativtagande. Organisationen ska präglas av viljan att lära av varandra på olika nivåer och att ständigt våga utmana för att kunna utvecklas. Positivt tänkande där möjligheterna är fler än hindren leder till självförtroende och vilja att pröva egna idéer och lösa problem. Ett inkluderande arbetssätt med plats och möjlighet för alla skapar grunden. Delaktighet och öppenhet tillsammans med nyfikenhet och kreativitet utgör ledord. En utgångspunkt inom hela Barn- och utbildnings verksamhetsområde är positiva förväntningar på alla så att de kan växa och utvecklas maximalt. Anställningsform: tillsvidareanställning, heltid, Tillträde enligt överenskommelse Arbetsuppgifter Tjänsten innebär att du arbetar 25 % i förskolan och 75 % i skolan. I skolan ingår du i elevhälsoteamet med skolkurator, skolsköterska och specialpedagog samt skolledning och arbetar med stödinsatser till elever och handledning av personal. Inom förskolan ingår du i resursteamet och jobbar ute i enheterna med att identifiera och undanröja hinder i barns lärande, konkreta stödinsatser i individ och gruppnivå och med handledning av personal. Kvalifikationer Speciallärare/specialpedagog med inriktning mot läs och skrivinlärning och gärna med kompetens att göra läs- och skrivutredningar Du är flexibel och kan samarbeta med olika professioner. Du är öppen och social och har en god kommunikativ förmåga Tidigare erfarenhet är meriterande
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / Speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / Speciallärare

Specialpedagog / speciallärare
Ebba Petterssons Privatskola är en friskola med allmän inriktning belägen i Västra Frölunda, Göteborg. Skolan startade 1914 och har idag ca 650 elever i skolår F-9. Vårt elevhälsoteam som idag består av skolsköterska, kurator, psykolog, specialpedagoger, speciallärare samt rektorer behöver nu en ny specialpedagog /speciallärare på grund av pensionsavgång. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna riktas i första hand mot de äldre eleverna på skolan men en flexibilitet även mot yngre åldrar är önskvärt. Som specialpedagog/speciallärare arbetar Du med sedvanliga arbetsuppgifter för uppdraget. Du genomför kartläggningar och skriver åtgärdsprogram i samarbete med lärare, elevhälsan och vårdnadshavare. Du deltar i planeringen av fortbildningsinsatser samt den förebyggande verksamheten för vår elevhälsa. Arbetet innefattar även kontakt med eleverna i deras dagliga skolarbete, i klassrum och enskilt. Kvalifikationer. Adekvat utbildning/ examen samt erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd. Flexibilitet och självständighet är viktigt för uppdraget. Det är prioriterat att du som söker tjänsten på vår skola är beredd att ställa upp på vår vision och våra kärnvärden för att vara aktuell. Övrigt Till bemannings-och rekryteringsföretag och till dig som försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt av ytterligare jobbannonser.
Företag: EBBA PETTERSSONS PRIVATSKOLAS STIFTELSE
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / speciallärare

Specialpedagog - speciallärare
Karl-Oskarskolan i Växjö söker en specialpedagog/speciallärare. Vi är en 4-9 skola med ca 380 elever. Skolan är belägen med möjlighet att ta tåget till vår skola. Det är gångavstånd till tågstation och närhet till idrottsanläggningar, kulturverksamheter mm. Ledorden Våga, Vilja och Kunna är hjärtat i verksamheten då vår pedagogiska grundsyn präglas av ett ämnesövergripande, verklighetsbaserat och projektinriktat förhållningssätt. För att lyckas så måste man få prova nya vägar. När man vågar detta så skapas en nyfikenhet/vilja som ger livslångt lärande, en bra kunskap. Arbetsuppgifter Vi söker en specialpedagog/speciallärare som har ett brinnande hjärta att jobba med elever som är i behov av extra stöd och hjälp. Tjänsten innebär att du både ska jobba med elever men även kunna handleda pedagogerna och ha ett nära samarbete med skolledningen. Som medarbetare blir uppgiften att vara med och fortsätta utveckla en modern grundskola. Du kommer att ha ett ansvar för att det finns en god dokumentation kring eleverna. Du marknadsför skolan och arbetar målmedvetet för att stärka skolans långsiktiga utveckling med högsta kvalité framför ögonen. Ett unikt uppdrag med stort ansvar för verksamheten samtidigt som det ger tillbaka eget nytt lärande och inspiration. Att vara pedagog på vår skola är både inspirerande och svårt, precis som det ska vara. Kvalifikationskrav Specialpedagog/speciallärarutbildning och insikt i grundskolans verksamhet. God samarbetsförmåga med en inställning att vi gemensamt tar ansvar och arbetar för alla elever på skolan. Du ska även ha ett stort intresse av elevnära och projektinriktat arbetssätt. Ålder spelar ingen roll, men du behöver vara nytänkande, lyhörd och samarbetsvillig. Blir du inspirerad av vad du läser och svarar du upp mot våra förväntningar så sök tjänsten nu! Vi kommer att läsa ansökningarna efterhand och göra intervjuer fortlöpande Upplysningar: Rektor Mikael Pettersson 070-6726822 mikael.pettersson@vxo.karl-oskarskolan.se eller Gull-Britt Persson 0760-001942, gull-britt.persson@karl-oskarskolan.se Facklig repr LR: Sara Claesson, sara.claesson@vxo.karl-oskarskolan.se Välkommen med din ansökan senast den 7 juni via mail till gull-britt.persson@karl-oskarskolan.se
Företag: KARL-OSKAR UTBILDNING AB
Ort: Växjö
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog - speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog - speciallärare

Specialpedagog / Speciallärare till Aleholm
Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö. En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland. Rik på upplevelser, kultur och natur. Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter. Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö! ARBETSUPPGIFTER Du har det övergripande ansvaret att jobba för elever som behöver stödinsatser i utbildningen och vid behov gör du pedagogiska kartläggningar och upprättar ev. åtgärdsprogram. Du är ett stöd till lärare när det gäller extra anpassningar och utformning av särskilt stöd. Du ingår i skolans elevhälsa vars främsta uppgift är att arbeta förebyggande. Du har god vana av olika alternativa verktyg och program och använder datorn som en naturlig del i ditt arbete. KVALIFIKATIONER Du har grundskole- eller gymnasielärarexamen och specialpedagog-/speciallärarexamen. Du har god förmåga att samarbeta och att skapa goda relationer med såväl elever som personal. Du kan arbeta självständigt och strukturerat samt ta eget ansvar och egna initiativ. ÖVRIGT Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden. Vi vill därför att ni skickar in er ansökan så snart som möjligt. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga Jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.
Företag: Sävsjö kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Sävsjö
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / Speciallärare till Aleholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / Speciallärare till Aleholm

Specialpedagog - speciallärare
Karl-Oskarskolan i Växjö söker en specialpedagog/speciallärare. Vi är en 4-9 skola med ca 380 elever. Skolan är belägen med möjlighet att ta tåget till vår skola. Det är gångavstånd till tågstation och närhet till idrottsanläggningar, kulturverksamheter mm. Ledorden Våga, Vilja och Kunna är hjärtat i verksamheten då vår pedagogiska grundsyn präglas av ett ämnesövergripande, verklighetsbaserat och projektinriktat förhållningssätt. För att lyckas så måste man få prova nya vägar. När man vågar detta så skapas en nyfikenhet/vilja som ger livslångt lärande, en bra kunskap. Arbetsuppgifter Vi söker en specialpedagog/speciallärare som har ett brinnande hjärta att jobba med elever som är i behov av extra stöd och hjälp. Tjänsten innebär att du både ska jobba med elever men även kunna handleda pedagogerna och ha ett nära samarbete med skolledningen. Som medarbetare blir uppgiften att vara med och fortsätta utveckla en modern grundskola. Du kommer att ha ett ansvar för att det finns en god dokumentation kring eleverna. Du marknadsför skolan och arbetar målmedvetet för att stärka skolans långsiktiga utveckling med högsta kvalité framför ögonen. Ett unikt uppdrag med stort ansvar för verksamheten samtidigt som det ger tillbaka eget nytt lärande och inspiration. Att vara pedagog på vår skola är både inspirerande och svårt, precis som det ska vara. Kvalifikationskrav Specialpedagog/speciallärarutbildning och insikt i grundskolans verksamhet. God samarbetsförmåga med en inställning att vi gemensamt tar ansvar och arbetar för alla elever på skolan. Du ska även ha ett stort intresse av elevnära och projektinriktat arbetssätt. Ålder spelar ingen roll, men du behöver vara nytänkande, lyhörd och samarbetsvillig. Blir du inspirerad av vad du läser och svarar du upp mot våra förväntningar så sök tjänsten nu! Vi kommer att läsa ansökningarna efterhand och göra intervjuer fortlöpande Upplysningar: Rektor Mikael Pettersson 070-6726822 mikael.pettersson@vxo.karl-oskarskolan.se eller Facklig repr LR: Sara Claesson, sara.claesson@vxo.karl-oskarskolan.se Välkommen med din ansökan senast den 19 juni via mail till gull-britt.persson@karl-oskarskolan.se
Företag: KARL-OSKAR UTBILDNING AB
Ort: Växjö
Publicerad : 06-08
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog - speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog - speciallärare

Specialpedagog / Speciallärare
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 27 skolor runt om i Sverige Vi söker en legitimerad specialpedagog eller speciallärare. Vi söker dig som har en specialpedagogutbildning/speciallärarutbildning med lärarutbildning i botten samt erfarenhet av att arbeta med handledning av personal. Vi ser att du är väl insatt i den svenska läroplanen och vårt skolsystem. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med andra med specialpedagogisk kompetens, kurator, skolsköterska o.s.v. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Vänligen bifoga din lärarlegitimation till din ansökan. Utdrag ur polisregistret är ett krav för arbete i skola och sådan kontroll kommer att göras i samband med anställningen. Intervjuer sker löpande. Internationella Engelska Skolan is a leading independent school group (friskola), reaching academic results far above average. It was founded in 1993 by Ms. Barbara Bergstrom, a science teacher originally from the US. In 2009, she received the award "Entrepreneur of the year in Sweden". More than 13,000 students are enrolled in our 19 schools around the country, mainly grades 4-9. IES is the largest free school organization in "Grundskolan", with six of the ten major free schools in Sweden. The company has a turnover of more than one billion SEK (2012-13) and around 1,500 members of staff. It is in a phase of rapid expansion, also abroad. More about the company, its schools and what we stand for can be found at www.engelska.se
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / Speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / Speciallärare

Specialpedagog / Speciallärare
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 27 skolor runt om i Sverige Vi söker en legitimerad specialpedagog eller speciallärare. Vi söker dig som har en specialpedagogutbildning/speciallärarutbildning med lärarutbildning i botten samt erfarenhet av att arbeta med handledning av personal. Vi ser att du är väl insatt i den svenska läroplanen och vårt skolsystem. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med andra med specialpedagogisk kompetens, kurator, skolsköterska o.s.v. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Vänligen bifoga din lärarlegitimation till din ansökan. Utdrag ur polisregistret är ett krav för arbete i skola och sådan kontroll kommer att göras i samband med anställningen. Intervjuer sker löpande. Internationella Engelska Skolan is a leading independent school group (friskola), reaching academic results far above average. It was founded in 1993 by Ms. Barbara Bergstrom, a science teacher originally from the US. In 2009, she received the award "Entrepreneur of the year in Sweden". More than 13,000 students are enrolled in our 19 schools around the country, mainly grades 4-9. IES is the largest free school organization in "Grundskolan", with six of the ten major free schools in Sweden. The company has a turnover of more than one billion SEK (2012-13) and around 1,500 members of staff. It is in a phase of rapid expansion, also abroad. More about the company, its schools and what we stand for can be found at www.engelska.se
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / Speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / Speciallärare

Specialpedagog / speciallärare
Ebba Petterssons Privatskola är en friskola med allmän inriktning belägen i Västra Frölunda, Göteborg. Skolan startade 1914 och har idag ca 650 elever i skolår F-9. Vårt elevhälsoteam som idag består av skolsköterska, kurator, psykolog, specialpedagoger, speciallärare samt rektorer behöver nu förstärkning av en ny specialpedagog /speciallärare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna riktas i första hand mot de äldre eleverna på skolan men en flexibilitet även mot yngre åldrar är önskvärt. Som specialpedagog/speciallärare arbetar Du med sedvanliga arbetsuppgifter för uppdraget. Du genomför kartläggningar och skriver åtgärdsprogram i samarbete med lärare, elevhälsan och vårdnadshavare. Du deltar i planeringen av fortbildningsinsatser samt den förebyggande verksamheten för vår elevhälsa. Arbetet innefattar även kontakt med eleverna i deras dagliga skolarbete, i klassrum och enskilt. Kvalifikationer. Adekvat utbildning/ examen samt erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd. Flexibilitet och självständighet är viktigt för uppdraget. Det är prioriterat att du som söker tjänsten på vår skola är beredd att ställa upp på vår vision och våra kärnvärden för att vara aktuell. Övrigt Till bemannings-och rekryteringsföretag och till dig som försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt av ytterligare jobbannonser.
Företag: EBBA PETTERSSONS PRIVATSKOLAS STIFTELSE
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / speciallärare

Specialpedagog / Speciallärare
Långskata-och Backeskolans rektorsområde Arbetsuppgifter Som specialpedagog/speciallärare i rektorsområdet kommer du attansvara för det specialpedagogiska arbetet i årskurserna F - 3 i samråd med rektor, elevhälsa och lärare. Du är ansvarig för kartläggning/utredning och kommer att vara behjälplig vid upprättande av åtgärdsprogram. I uppdraget ingår att hålla sig uppdaterad av ny forskning. Kvalifikationer och personliga egenskaper Vi söker dig som är examinerad och legitimerad speciallärare eller specialpedagog. Du har goda pedagogiska insikter och är väl förtrogen med skolans styrdokument och systematiska kvalitetsarbete. Du är tydlig och har en god samarbetsförmåga med en vilja att dela med dig av kunskaper och erfarenheter. Du har en personlig mognad. I övrigt har du ett gott förhållningssätt till elever i behov av särskilt stöd och en god pedagogisk insikt medfokus på skolans pedagogiska uppdrag. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att vara en god partner i handledningssituationer. Det är meriterande med erfarenhet av tidig läs/skriv och matematik inlärning. Anställning 100 % Tillsvidareanställning, ferieanställning med 40 tim arbetsplatsförlagd tid. Tillträde fr om 2016-01-01   Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/anstalld senast 2015-12-20
Företag: Piteå Kommun
Ort: Piteå
Publicerad : 12-08
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / Speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / Speciallärare

Specialpedagog / speciallärare
Björkö Friskola söker specialpedagog / speciallärare till grundskolan. Björkö Friskola är Linköpings första friskola. Skolan startade i Ljungsbro 1992 med en klass på 14 elever. Idag omfattar verksamheten förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola och gymnasium. Verksamheten är Waldorfinriktad och idag har vi sammanlagt mer än 400 elever och ca 90 anställda. Vi söker dig kompetenta, engagerade och ansvarsfulla specialpedagog / speciallärare som vill arbeta i vårt kreativa arbetslag på grundskolan. Har du inte Waldorflärarutbildning så förutsätter vi att du har intresse för och vilja att lära mer om Waldorfpedagogiken. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats i en fantastisk miljö. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde så snart som möjligt. Skicka din ansökan per mail snarast, då vi behandlar ansökningarna efter hand, och senast den 20 januari till: anna.peterson@bjorkofriskola.se.
Företag: Björkö Friskola
Ort: Linköping
Publicerad : 01-04
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / speciallärare

Specialpedagog / speciallärare till Grillska Gymnasiet
Grillska Gymnasiet i Uppsala ligger i trivsamma lokaler i Ekebybruk. Skolans ca 300 elever är fördelade på sju olika nationella program, såväl högskoleförberedande som yrkesprogram. Det personliga mötet, stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är viktiga hörnstenar i vår verksamhet. Utmärkande för skolan är ett nära samarbete mellan elever och lärare i en trygg studiemiljö. Beskrivning Grillska gymnasiet i Uppsala har funnits sedan 2004 och utbildar i dag ca 250 elever inom såväl högskoleförberedande- som yrkesprogram. Vi är en mycket engagerad personalgrupp som jobbar tillsammans med fokus på elevernas kunskapsutveckling och välbefinnande.  Är du genuint intresserad av att ge eleverna bästa tänkbara utbildning för att de som medborgare skall ges bästa förutsättningar för framtiden? Då är du välkommen att jobba i Sveriges största idéburna skolverksamhet. Vår vision är att ge alla studerande kunskap, en stark självbild och förmåga att kunna tolka omvärlden ur olika perspektiv. Alla ska ha förutsättningar att gå vidare i ett livslångt lärande för att bygga sina egna liv och ett demokratiskt och medmänskligt samhälle. Du skall vara positiv, engagerad och brinna för elevens utveckling, både studiemässigt och som människa. Arbetsuppgifter Vi på Grillska tycker alla ska kunna skapa sina framtidsdrömmar och verka för att de ska gå i uppfyllelse. Vi vill skapa förutsättningar till våra elever att följa med på resan ut i livet genom kunskap, trygghet, nyfikenhet, självkänsla, ansvarsförmåga och livsglädje. Vi arbetar i arbetslag och sätter stort värde i att utvecklas tillsammans och hjälpas åt.  Du kommer att: - ingå i ett elevhälsoteam tillsammans med kurator, specialpedagog, skolhälsovård samt skolledare. - arbeta tillsammans med skolans pedagoger i arbetet med att skapa effektiva lärandemiljöer för de elever som behöver det. -  göra pedagogiska utredningar samt skriva och utvärdera åtgärdsprogram, i samarbete med våra pedagoger. - arbeta på individnivå med elever som behöver specialpedagogiskt stöd både i klass och enskilt. - i samarbete med de övriga pedagogerna arbeta för att alla skolans elever som är i behov av särskilt stöd får det. - genom konsultation stödja skolans pedagoger skapa en inkluderande miljö där alla elever kan delta i lektionerna som ges inom klassens ram. Vill du: - skapa förnyelse och öka måluppfyllelsen? - arbeta för att eleverna ska få bästa möjliga utbildning? - arbeta för att öka elevernas nyfikenhet, kreativitet, motivation och självkänsla? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Grillska Gymnasiet. Kvalifikationer Specialpedagog, speciallärarexamen eller motsvarande kompetens. Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaper och färdigheter som vi bedömer krävs för att fungera väl inom yrket.  Du som person: - är serviceinriktad med fokus på samarbete med kollegor, vårdnadshavare och elever.  - är en god ledare med tydlighet i kommunikation, mål och resultat. - har egenskaper som innefattar både struktur och kreativitet. - är väl förtrogen med grundskolans styrdokument.  - är intresserad av att utveckla skolan till en positiv plats för alla. - vill erbjuda en motiverande och stimulerande lärmiljö där alla har en plats. - har upptäckt fördelarna med att arbeta formativt och med ett inkluderande förhållningssätt. - har en helhetssyn på barns utveckling och lärande både kunskapsmässigt och socialt. - är nyfiken på pedagogisk utveckling.  - har erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg. - har erfarenhet av att möta elever med olika behov. Vi kan lova Dig delaktighet i en unik personalgemenskap med höga ambitioner när det gäller kvalitet och omsorg, om både elever och arbetskamrater. Villkor Ferietjänst tillämpas, kollektivavtal gäller. Tjänsten är en visstidsanställning på 60 %. Tillträde snarast. För mer information om skolan och vår verksamhet är du välkommen att kontakta bitr. rektor Martin Molin, martin.molin@grillska.se eller besöka hemsidan, www.grillska.se/uppsala Rekryteringsarbetet och intervjuer kommer att pågå löpande under hela ansökningsperioden. ÖVRIGT Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdag. Tjänsten är visstid fram till och med 160617 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på vår arbetsplats och ser gärna kandidater med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. Vi tillämpar sex månaders provanställning på alla tillsvidaretjänster och begär alltid, oavsett anställningsform utdrag ur belastningsregistret. Grillska Gymnasiet är en del av Stadsmissionens Skolstiftelse, en idéburen skola utan vinstintresse som utbildar unga och vuxna i Mälardalen. I stiftelsen finns sex skolformer – Grillska Gymnasiet, Gymnasiesärskola och Komvux samt Stadsmissionens Folkhögskola, SFI och Yrkeshögskola. De sex gymnasieskolorna är belägna i Västerås, Uppsala, Eskilstuna, Örebro, Stockholm och Sundbyberg. Med totalt 3000 studerande är stiftelsen Sveriges största fristående, idéburna skolorganisation. www.stadsmissionen.se/skola Vi undanber oss vänligen kontakt med ytterligare försäljare av jobbannonser då vi redan har upphandlade avtal. Var uppmärksam på att svarsmejl ifrån oss ibland kan hamna i skräpposten.
Företag: Grillska Gymnasiet i Uppsala
Ort: Uppsala
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / speciallärare till Grillska Gymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / speciallärare till Grillska Gymnasiet

Specialpedagog / Speciallärare
Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit? RINNEBÄCKSSKOLAN söker SPECIALPEDAGOG/speciallärare RINNEBÄCKSSKOLAN SÖKER DIG! Som vill arbeta som specialpedagog/speciallärare... - på Sveriges bästa Qualisskola 2014 - där digitala verktyg är naturligt implementerade ifrån förskoleklass till årskurs 6 - där varje elev disponerar ett digitalt lärverktyg - med att utveckla kreativa lärmiljöer - utifrån en modern syn på människa och en helhetssyn på kunskap och lärande - med att utveckla elevers förmågor såsom: kreativitet, skapande, nyfikenhet, ansvar, empati, självkänsla såväl som analysera, reflektera och såklart ämnesspecifika förmågor. Qualiscertifieringen och granskningen 2014 fastslog följande om Rinnebäcksskolans verksamhet: “Värdegrundsarbetet återfinns i alla delar och på alla nivåer i verksamheten och bygger på samsyn och tolerans för olikheter och inkludering” “Skolan bedriver ett systematiskt arbete att i takt med ökande mognad utveckla elevernas ansvarstagande genom elevledda utvecklingssamtal, arbetet med att stimulera eleverna att sätta egna mål och bedöma de egna resultaten och den höga graden av individanpassning” “Skolledningen inbjuder till delaktighet och utövar ett delegerat ledarskap vilket gör att en hög grad av insyn och delaktighet är något som utmärker Rinnebäcksskolan” Vår vision på Rinnebäcksskolan är: "Rinnebäcksskolan, en bättre skola där eleverna utvecklar sina förmågor för att påverka samtiden och skapa framtiden!" Rinnebäcksskolan är en F-6 skola. Vårt utvecklingsarbete utgår ifrån vår vision och vi har fokus på miljö, hälsa och kreativa lärmiljöer. Arbetet vilar på ett gediget värdegrundsarbete som omfattande både elever och personal. Vill du arbeta med både hjärta och hjärna? Vill vara en del av en lärande gemenskap? Vi utgår ifrån elevernas nyfikenhet, kreativitet, lust att lära och strävan att vara betydelsefulla i den värld vi lever i. Vi söker dig som själv är nyfiken, vill lära och tillsammans med trevliga kollegor fortsätta att utveckla Rinnebäcksskolan till en ännu bättre lärandemiljö för våra elever. Låter detta som något för dig? Skicka i så fall in din ansökan direkt! Eva Persson, bitr. rektor 0709-739361 Peter Westergård, rektor 0709-739365 www.blogg-kulan.se www.facebook.com/rinnebacksskolan www.rinnebacksskolan.se Varmt välkommen med din ansökan! Eva och Peter ARBETSUPPGIFTER Vi söker specialpedagog/speciallärare till vårt specialpedagogiska team på Rinnebäcksskolan. Vi arbetar med distribuerat ledarskap - vilket innebär att du tillsammans med dina blivande specialpedagog/speciallärarkollegor ansvarar för den specialpedagogiska verksamheten samt bidrar till skolutveckling i vår verksamhet. KVALIFIKATIONER Vi vill nå längre! Vi söker dig som är behörig specialpedagog/speciallärare med grundlärarbakgrund. Vi ser gärna att du har lärarlegitimation. På Rinnebäcksskolan utgår vi ifrån att utveckla elevernas förmågor och att säkerställa att alla elever når så långt som möjligt i sin måluppfyllelse. Vi ser som fördel om du har erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg som en naturlig del av elevernas lärande. Vi arbetar inkluderande samt kollaborativt vilket innebär nära samarbete med dina närmaste kollegor, och med personalgruppen i stort. Du förväntas vara förtrogen med läroplanen och arbeta utifrån gällande styrdokument. Personliga egenskaper som engagemang, utveckling och samarbetsförmåga ser vi som viktiga. ÖVRIGT Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid. Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Kävlinge kommun
Ort: Kävlinge
Publicerad : 02-15
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / Speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / Speciallärare

Specialpedagog / speciallärare
Ebba Petterssons Privatskola är en friskola med allmän inriktning belägen i Västra Frölunda, Göteborg. Skolan startade 1914 och har idag ca 650 elever i skolår F-9. Vårt elevhälsoteam som idag består av skolsköterska, kurator, psykolog, specialpedagoger, speciallärare samt rektorer behöver nu förstärkning av en ny specialpedagog /speciallärare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna riktas i första hand mot elever i 4-9 på skolan men en flexibilitet även mot yngre åldrar är önskvärt. Som specialpedagog/speciallärare arbetar Du med sedvanliga arbetsuppgifter för uppdraget. Du genomför kartläggningar och skriver åtgärdsprogram i samarbete med lärare, elevhälsan och vårdnadshavare. Du deltar i planeringen av fortbildningsinsatser samt den förebyggande verksamheten för vår elevhälsa. Arbetet innefattar även kontakt med eleverna i deras dagliga skolarbete, i klassrum och enskilt. Kvalifikationer. Adekvat utbildning/ examen samt erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd. Flexibilitet och självständighet är viktigt för uppdraget. Det är prioriterat att du som söker tjänsten på vår skola är beredd att ställa upp på vår vision och våra kärnvärden för att vara aktuell. Övrigt Till bemannings-och rekryteringsföretag och till dig som försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt av ytterligare jobbannonser.
Företag: EBBA PETTERSSONS PRIVATSKOLAS STIFTELSE
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / speciallärare

Specialpedagog / Speciallärare Särskola
Vill du ha Sveriges viktigaste jobb? Bjuv är en kommun på gång och med KRAFT bygger vi framtidens arbetsplats. På två år har vi klättrat 202 placeringar i den nationella skolrankningen och 124 placeringar i tidningen Fokus boenderankning ”Bäst att bo”. Bjuv är en kommun med 15000 invånare och 1200 medarbetare. Vi ligger centralt i nordvästra Skåne med bra förbindelser till både mindre och större orter i Skåne. Vår resa har bara börjat, och nu söker vi dig som tillsammans med oss vill vara med och forma ett helt samhälle. Du är viktig. Jens Billeskolan är en skola med 500 elever i grundskola / särskola och 70 personal. Ett kollegium som drivs av att optimera förutsättningarna för elevernas lärande. I skolinspektionens senaste beslut fick särskolan grönt hela vägen. Vi gör varandra bättre. ARBETSUPPGIFTER Vi är på gång, särskolan växer och vi behöver rekrytera två nya medarbetare. Medarbetare som tillsammans med oss ska fortsätta vårt arbete med att skapa de bästa förutsättningarna för att varje elev ska utveckla sina förmågor och kunskaper i olika sammanhang. Har du erfarenhet av att arbeta med elever i särskolan vet du att situationsanpassning och att kunna se möjligheter är bra kompetenser.Du kommer att ingå i ett arbetslag där samarbete och prestigelöshet är viktigt. Din professionalism är tydlig. Arbete med digitalt stöd. KVALIFIKATIONER Behörig specialpedagog/speciallärare med inriktning utvecklingsstörning. En bred digital kompetens är ett plus. Annan lärarbehörighet kan också vara av intresse för oss. ÖVRIGT Med KRAFT gör vi det bättre att arbeta, bo och leva i Bjuvs kommun. Med kompetens, respekt, ansvar, förtroende och tillgänglighet skapar vi tillsammans resultat i våra verksamheter. Bjuvs kommun är en del av Familjen Helsingborg. Familjen Helsingborg är människor som möts, platser som stimulerar och sammanhang som utvecklar. Här växer både människor och företag. Känslan skapar Familjen Helsingborg. Vi är: Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga. familjenhelsingborg.se
Företag: Bjuvs kommun, Jens Billeskolan
Ort: Bjuv
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / Speciallärare Särskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / Speciallärare Särskola

Specialpedagog / Speciallärare
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 68 000 personer här. I Täby byggs många bostäder, fler företag etableras och kommunen satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Åva gymnasium är en kommunal gymnasieskola i Täby med ett brett programutbud av såväl högskoleförberedande- som yrkesprogram. Elevhälsan är organiserad i ett eget arbetslag, där specialpedagoger, kuratorer, skolsköterska och studie- och yrkesvägledare ingår. ARBETSUPPGIFTER Vi behöver nu förstärkning i vårt specialpedagogteam. Du arbetar i nära samarbete med två andra specialpedagoger, med övriga elvehälsoteamet, undervisande lärare och skolledning. Vi söker nu två nya medarbetare med specialpedagog-/speciallärarkompetens. Vi ser gärna sökande med matematik som ämneskompetens. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad specialpedagog eller speciallärare, med både passion och djup kunskap i dina ämnen. Du har ett starkt intresse av att arbeta med ungdomar med olika bakgrund, förutsättningar och mål. Du bygger förtroendefulla relationer med dina elever, du motiverar, utmanar och vägleder dem i deras lärande. Du har en medveten kunskapssyn och arbetar på flera olika sätt för att synliggöra lärandet. Du samarbetar med kollegor och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du är inte främmande för att använda många olika sätt och verktyg i ditt arbete och i din undervisning. Utifrån en positiv värdegrund, en trygg personlighet, ett tydligt ledarskap och ett professionellt yrkesutövande är du en god förebild för våra elever. ÖVRIGT Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Täby Kommun, Åva gymnasium 3
Ort: Täby
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / Speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / Speciallärare

Specialpedagog / Speciallärare, 100 %
Simrishamns kommun söker Specialpedagog/speciallärare, 100 % f n med placering Skolområde Syd, Borrby skola, i Simrishamns kommun. Simrishamns kommun ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur. Skolområde Syd består idag av Borrby skola och fritidshem. Vi arbetar efter mottot Hjärnan vill ha KUL ? Kunskap, Utmaning och Lagarbete samt att Barn och Ungdomar syns och hörs i Simrishamn. Ref nr 056/16 Tillträde/ Varaktighet: Tillsvidareanställning med start 2016-08-08 eller enligt överenskommelse Arbetsuppgifter: Vi söker en specialpedagog/speciallärare som arbetar övergripande på vår F-6 skola. Du kommer tillsammans med den lokala elevhälsan att arbeta med handledning av lärare, pedagogiska utredningar, åtgärdsprogram samt undervisning för elever med särskilt stöd. Att inom läraruppdraget planera, genomföra och utvärdera undervisningen systematiskt utifrån styrdokument och vetenskaplig grund. Kvalifikationer: Du som söker tjänsten är intresserad av utveckling och vill vara med och påverka. Du har ett har ett inkluderande arbetssätt och fullföljer uppdraget som pedagog utifrån våra styrdokument och andra regelverk. Med ditt positiva förhållningssätt deltar du i olika forum och delar med dig av dina erfarenheter. För tjänsten krävs att du är legitimerad speciallärare/specialpedagog och har erfarenhet av arbete med barn med neuropsykiatrisk problematik. Du bör känna till de digitala verktygen som skolan använder så som ChromeBook och GAFE, iPad och dessa appar samt kunna hantera journalprogrammet PMO. Övrigt: För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund. Finner vi rätt kandidat förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Upplysningar: Upplysningar lämnas av rektor Joakim Cronvall, tel 0414-81 95 57 eller mail: joakim.cronvall@simrishamn.se Upplysningar om fackliga företrädare lämnas genom kommunens växel, 0414-81 90 00 vx Välkommen med din ansökan senast 2016-05-20 Vi tar emot din ansökan med e-post: joakim.cronvall@simrishamn.se Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.
Företag: Simrishamns kommun
Ort: Simrishamn
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / Speciallärare, 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / Speciallärare, 100 %

Specialpedagog / speciallärare
Ebba Petterssons Privatskola är en friskola med allmän inriktning belägen i Västra Frölunda, Göteborg. Skolan startade 1914 och har idag ca 650 elever i skolår F-9. Vårt elevhälsoteam som idag består av skolsköterska, kurator, psykolog, specialpedagoger, speciallärare samt rektorer behöver nu förstärkning av en ny specialpedagog /speciallärare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna riktas i första hand mot elever i 4-9 på skolan men en flexibilitet även mot yngre åldrar är önskvärt. Som specialpedagog/speciallärare arbetar Du med sedvanliga arbetsuppgifter för uppdraget. Du genomför kartläggningar och skriver åtgärdsprogram i samarbete med lärare, elevhälsan och vårdnadshavare. Du deltar i planeringen av fortbildningsinsatser samt den förebyggande verksamheten för vår elevhälsa. Arbetet innefattar även kontakt med eleverna i deras dagliga skolarbete, i klassrum och enskilt. Kvalifikationer. Adekvat utbildning/ examen samt erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd. Flexibilitet och självständighet är viktigt för uppdraget. Det är prioriterat att du som söker tjänsten på vår skola är beredd att ställa upp på vår vision och våra kärnvärden för att vara aktuell. Övrigt Till bemannings-och rekryteringsföretag och till dig som försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt av ytterligare jobbannonser.
Företag: EBBA PETTERSSONS PRIVATSKOLAS STIFTELSE
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / speciallärare

Näsbyparksskolan i Täby specialpedagog / speciallärare
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 68 000 personer här. I Täby byggs många bostäder, fler företag etableras och kommunen satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Näsbyparksskolan är en F-9 skola med ca 600 elever med god tillströmning av nya elever. Skolan präglas av studiemotiverade elever, erfarna lärare och ordning och reda, allt i en trygg studiemiljö där man tar hand om allas behov. Hos oss står elevens lust till lärande i fokus – oavsett ålder. Därför är personalens pedagogiska utveckling mycket viktig för oss och därmed högt prioriterad i hela rektorsområdet. Skolan är i skrivande stund i slutfasen av en omfattande om- och nybyggnad för att bli en helt ny skola som ska stå helt färdig till hösten 2016. Med andra ord kommer du som börjar jobba hos oss att få flytta in i nya lokaler. Därigenom blir du en av nyckelspelarna att forma och utveckla skolans verksamhet inom det område du verkar. Näsbyparksskolans rektorsområde har även två F-3 skolor: Norskolan och Slottsparksskolan samt en resursskola, Näsbyvik, för de yngre eleverna. Detta gör att Näsbyparksskolan och skolområdet har tryggheten och närheten som den lilla skolan ger och samtidigt resurserna och flexibiliteten en stor organisation kan erbjuda. Vår vision är: Skolorna i Näsbyparksskolans rektorsområde är det bästa och självklara valet för alla F-9-elever i Täby. Detta för att undervisningen på alla skolenheter präglas av tydliga krav, upptäckarglädje och gemenskap som ger goda studieresultat och utvecklat ansvarstagande. Eleverna i våra skolor har en stimulerande skolmiljö där de trivs, får sin nyfikenhet att växa och har större vilja att lära då de slutar grundskolan än när de börjar. För att nå våra mål och leva upp till vår vision har vi valt att arbeta efter följande fem strategier: A. Alla strävar efter en öppen dialog som bygger på beröm och konstruktiv feedback. B. En väl fungerande organisation på alla nivåer där alla tar sitt ansvar. C. Högkvalitativ undervisning där läroplanen och ämnesplanerna är levande dokument för elever såväl som pedagoger. D. Skolans pedagoger ligger i framkant vad gäller utveckling och förändring inom pedagogik och metodik – baserat på vetenskaplig grund. E. Det finns en gemensam röd tråd genom alla skolår och på samtliga skolenheter vad gäller metodik, studiekrav och elevhälsa. Läs gärna mer om vår skola på vår hemsida. ARBETSUPPGIFTER Eftersom Näsbyparksskolan växer behöver vi nya medarbetare inom många områden - vi rekryterar just nu en specialpedagog eller en speciallärare. KVALIFIKATIONER Vi söker specialpedagog/speciallärare som brinner för undervisning i en ny och kreativ skola som växer och utvecklas. Vi förväntar oss att du har en ambition att i klassrummet arbeta för en inkluderande skolsituation där lärandet är tillgängligt för alla - oavsett behov. Vi söker dig som har kompetens och erfarenhet av att arbeta med elever med behov av språk- och talstöd samt vilja och erfarenhet av att arbeta med IT-tillvänd undervisning. Som person vill vi att du är positiv, öppen för nya idéer och har lätt för att samarbeta med elever, kollegor och föräldrar. Samarbete i ämneslag och arbetslag är en viktig framgångsfaktor i vår skola. ÖVRIGT Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Täby Kommun, *Ledning Näsbyparks ro
Ort: Täby
Publicerad : 05-10
Sök fler jobb liknande: lediga Näsbyparksskolan i Täby specialpedagog / speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Näsbyparksskolan i Täby specialpedagog / speciallärare


Sök lediga jobb Specialpedagog _ Speciallärare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se