Specialpedagog jobb - lediga jobb

Specialpedagog jobb Specialpedagog jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Specialpedagog. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Specialpedagog. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Specialpedagog 40-50 % Stockholm- Stockholm

 2. Specialpedagog med utvidgad kompetens till Sundbyskolan- Stockholm

 3. Specialpedagog/Speciallärare- Stockholm

 4. Specialpedagog 10-100 % Stockholm- Stockholm

 5. Lärare/specialpedagog- Sollentuna

 6. Specialpedagog till skoldatatek- Vaxholm

 7. [80 - 100% Speciallärare/specialpedagog] sökes- Upplands Väsby

 8. Speciallärare/Specialpedagog- Solna

 9. Lärare med specialpedagogisk kompetens/erfarenhet- Norrtälje

 10. Specialpedagog / Speciallärare- Haninge

 11. IESB söker speciallärare/specialpedagog- Stockholm

 12. Specialpedagog deltid- Upplands-Bro

 13. Speciallärare/specialpedagog alt. lärare med gedigen erfarenhet, 75-100%- Upplands Väsby

 14. Specialpedagog till Iris Hadar- Stockholm

 15. Kurator till Hällsboskolan- Sigtuna

 16. Specialpedagog- Botkyrka

 17. Beckombergaskolan söker speciallärare/specialpedagog- Stockholm

 18. Speciallärare/Specialpedagog- Botkyrka

 19. Leg psykolog till Manillaskolan- Stockholm

 20. Specialpedagog- Stockholm

 21. Grundskollärare/specialpedagog- Stockholm

 22. Specialpedagog- Solna

 23. Specialpedagog år 6-9- Täby

 24. Myrsjöskolan F-6 söker specialpedagog/lärare- Nacka

 25. Specialpedagog- Järfälla

 26. Specialpedagog- Stockholm

 27. SPECIALPEDAGOG TILL VÄXANDE UTBILDNINGSFÖRETAG,- Stockholm

 28. Specialpedagog- Stockholm

 29. Specialpedagog /-lärare (grundsk.) Davinciskolan- Nacka

 30. Farstaängsskolan söker en specialpedagog- Stockholm

 31. Specialpedagog/Speciallärare- Stockholm

 32. Speciallärare/specialpedagog med lärarbehörighet- Botkyrka

 33. Specialpedagog- Haninge

 34. Specialpedagog för inkludering- Stockholm

 35. Speciallärare / Specialpedagog- Sollentuna

 36. Lärare i grundskolan inriktning idrott och hälsa , Manillaskolan, Stockholm- Stockholm

 37. Socionom/specialpedagog till multikompetent team för hemmasittare- Stockholm

 38. Rådgivare till Resurscenter syn i Stockholm- Stockholm

 39. Leg. psykolog, Resurscenter i Stockholm och Örebro- Stockholm

 40. Specialpedagog/Speciallärare- Stockholm


Mer beskrivning

Specialpedagog 40-50 % Stockholm
SkolPool Sverige är ett personalföretag som arbetar med skolor och kommuner. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor i hela Sverige. Vi arbetar mycket med specialpedagogisk personal och nu söker vi en specialpedagog för en tjänst i Stockholm. Tjänsten är på 40 alt. 50 % och du kommer arbeta på en trevlig grundskola. Start på arbetet är augusti. Beskrivning av tjänsten: Som specialpedagog ingår du i skolans elevhälsoteam tillsammans med rektor, kurator och skolsköterska. Ditt intresse för varje individ gör att du på ett medvetet sätt anpassar innehåll och metoder för varje situation och elev. Du har god vana av olika pedagogiska verktyg och program och använder datorn som en naturlig del i ditt arbete. Du är strukturerad, Vi ser också att du är flexibel och har lika lätt för att se dig själv tillsammans med eleverna i deras lärmiljö som med enhetens pedagoger. Kvalifikationer för tjänsten: Du är utbildad specialpedagog, gärna med bakgrund som grundskolelärare. Du har erfarenhet från arbete med elever som har t.ex: läs- och skrivsvårigheter. Du är bekant med olika kartläggnings- samt kompensatoriska hjälpmedel, men även andra metoder som stödjer våra elever och leder till bättre måluppfyllelse. Du har en vana att undervisa både enskilt och i grupp och har ett lösningsinriktat arbetssätt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen och därför vill vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på SkolPool Sveriges hemsida. SkolPool Sverige vill bidra till att elever får förutsättningar att växa och utvecklas. Vill du också bidra? Då ser vi fram mot din ansökan! Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog 40-50 % Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog 40-50 % Stockholm

Specialpedagog med utvidgad kompetens till Sundbyskolan
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Grundskoleavdelningen Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Sundbyskolan är en av Stockholms största grundskolor med över 900 elever i åk F-9. Skolan ligger i Spånga - precis på gränsen till Bromma - i ett område med övervägande villor/radhus, men även en del flerfamiljshus. Kommande läsår kommer att ägnas åt bl a matematiklyftet, likabehandlingsarbete och implementering av plan för fritidshem. Som specialpedagog kommer du att ingå i ett resursteam, som leds av en av våra specialpedagoger. I teamet ingår tre specialpedagoger/-lärare, två resurspedagoger samt ev andra resurser på skolan. Dessa blir ditt arbetslag. Kom med och forma vårt nya EHT-arbete på Sundbyskolan! 1 plats(er).Observera och analysera elevernas undervisningsmiljö, samt kartlägga enskilda elevers styrkor och stödbehov. Medverka till att skapa strukturer för ett inkluderande och lösningsfokuserat arbetssätt. Handleda lärare i specialpedagogiska frågor utifrån individ och grupp. Undervisa elever, individ och grupp, i behov av stöd. Samordna arbetet med upprättandet av åtgärdsprogram samt utvärderingar av dessa. Genomföra pedagogiska utredningar. Samverka med lärare, fritidspersonal, skolledning och EHT. Behörig lärare i grundskolan. Specialpedagogexamen - extra plus för kompletterande kurser inom läs- och skrivsvårigheter, matematiksvårigheter, SVA och NP-diagnoser. Erfarenhet av att kartlägga och undervisa elever med läs-, skriv- och matematiksvårigheter. Intresse av, och kunskaper omkring, ett inkluderande arbetssätt. Vara väl förtrogen med aktuell forskning inom ämnesområdet barn i behov av särskilt stöd. Bra på att samarbeta med pedagoger, elever föräldrar och skolledning. Förmåga att vara flexibel, och ha ett lösningsinriktat förhållningssätt. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr rektor Annika Hammer,08 508 03 889 Ulla Wettring, Bitr rektor, 076 120 38 55, ulla.wettring@stockholm.se Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Grundskoleavdelningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog med utvidgad kompetens till Sundbyskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog med utvidgad kompetens till Sundbyskolan

Specialpedagog/Speciallärare
Thoren Business School är en av Sveriges främsta fristående gymnasieskolor. Vi utbildar framtidens affärsmän/affärskvinnor och ledare. Konceptet bygger på ett nära samarbete med näringslivet, universitetet och idrottsrörelsen. Vi har idag elva skolor runt om i landet och vi expanderar hela tiden. Är du utbildad gymnasielärare och specialpedagog/speciallärare och vill vara med och utveckla framtidens gymnasieskola? Då kanske du är personen vi söker. Är du dessutom behörig att undervisa i något av ämnena Matematik, Engelska eller Svenska är det en fördel. På vår skola är relationen mellan personal och elev mycket viktig och bygger på förtroende. Du som söker ska därför vara öppen och glad samt ha en positiv elevsyn. Självklart har du som söker även lätt för att samarbeta. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam där du blir en viktig kugge. Vi erbjuder en kreativ miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga. Du blir en nyckelspelare i laget. Antar du utmaningen? Vi verkar i en otraditionell och flexibel inlärningsmiljö och vi erbjuder en kreativ miljö med ljusa moderna lokaler mitt på Medborgarplatsen. Välkommen med din ansökan! Vi kallar fortlöpande till intervjuer under ansökningsperioden.
Företag: Thoren Business School Medborgarplatsen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/Speciallärare jobb, Specialpedagog/Speciallärare Stockholm, Specialpedagog/Speciallärare Thoren Business School Medborgarplatsen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/Speciallärare

Specialpedagog 10-100 % Stockholm
SkolPool Sverige är ett personalföretag som arbetar med skolor och kommuner. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor i hela Sverige. Vi arbetar mycket med specialpedagogisk personal och nu söker vi 1-3 specialpedagoger för olika tjänster i Stockholm. Tjänsterna är på 10-100 % och är förlagda till både gymnasium och grundskolor. Start på arbetet är augusti. Du kan vara intresserad av både deltid och heltid. Beskrivning av tjänster: Som specialpedagog ingår du i skolans elevhälsoteam tillsammans med rektor, kurator och skolsköterska. Ditt intresse för varje individ gör att du på ett medvetet sätt anpassar innehåll och metoder för varje situation och elev. Du har god vana av olika pedagogiska verktyg och program och använder datorn som en naturlig del i ditt arbete. Du är strukturerad, Vi ser också att du är flexibel och har lika lätt för att se dig själv tillsammans med eleverna i deras lärmiljö som med enhetens pedagoger. Kvalifikationer för tjänster: Du är utbildad specialpedagog, gärna med bakgrund som grundskole- eller gymnasielärare. Du har erfarenhet från arbete med elever som har t.ex: läs- och skrivsvårigheter. Du är bekant med olika kartläggnings- samt kompensatoriska hjälpmedel, men även andra metoder som stödjer våra elever och leder till bättre måluppfyllelse. Du har en vana att undervisa både enskilt och i grupp och har ett lösningsinriktat arbetssätt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen och därför vill vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på SkolPool Sveriges hemsida. SkolPool Sverige vill bidra till att elever får förutsättningar att växa och utvecklas. Vill du också bidra? Då ser vi fram mot din ansökan! Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog 10-100 % Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog 10-100 % Stockholm

Lärare/specialpedagog
Carema VIP; inriktar sin verksamhet på barn och ungdomar med autism. Carema VIP består av Järva VIP för- och särskola, Gymnasiesärskolan VIP, korttidshemmet VIP och Wiboms elevboende. Nu söker vi efter nyfikna och engagerade lärare till våra växande skolor. Vi arbetar med en " samlad skoldag " då inlärningen sker under hela dagen, både i skola och på fritids. Vi arbetar tätt i ett samarbetande team tillsammans med kollegor kring våra elever. I klasserna är det 4-5 elever man arbetar med. Erfarenhet av barn/elever med autism och beteendeproblematik är meriterande. Samt användande av tydliggörande pedagogik och erfarenhet av kommunikations hjälpmedel såsom teckenkommunikation och PECS är meriterande. Det är viktigt att du är trygg i dig själv och din roll då vi arbetar med barn/elever med grava beteendestörningar och till stor del utåtagerande. Viktigt att man har ett genuint intresse för att utveckla och utvecklas själv, att man har en god inställning till samarbete och samverkan med elevers nätverk och att man kan leda det pedagogiska ansvaret och dokumentation kring eleverna man arbetar med. Lön Individuell lönesättning tillämpas enligt kollektivavtal samt provanställning i 6 månader.
Företag: JÄRVA VIP FÖR-OCH SÄRSKOLA
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare/specialpedagog jobb, Lärare/specialpedagog Sollentuna, Lärare/specialpedagog JÄRVA VIP FÖR-OCH SÄRSKOLA
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare/specialpedagog

Specialpedagog till skoldatatek
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se ARBETSUPPGIFTER Skoldatateket är en del av Enheten för Stöd och Utveckling (ESU) tillhörande Utbildningsförvaltningen. ESU bidrar aktivt till enheternas elevhälsoarbete med sina medarbetare: förskolepsykolog, skolpsykolog, skolkurator, talpedagog, Skoldatatekets specialpedagog och IT-pedagog samt enhetschef. I samarbete med socialtjänsten har vi dessutom ett mobilt team. Inom ESU arbetar vi självständigt, lösningsfokuserat och tar stort ansvar. Arbetsuppgifter: - Förvalta och utveckla Skoldatatekets verksamhet tillsammans med IT-pedagogen. KVALIFIKATIONER För att passa i den här rollen tror vi att du har: - Intresse, engagemang och specialpedagogisk kompetens för att arbeta med barn/elever i behov av särskilt stöd. - Förmåga att arbeta självständigt och att samarbeta på ett bra sätt i gruppen. - Intresse och god erfarenhet av lärverktyg i undervisningen. - Hög IKT-kompetens då 97% av våra pedagoger är examinerade på nivå 3 i PIM. Arbetslivserfarenhet som speciallärare/specialpedagog krävs. Erfarenhet av arbete med läs- och skrivsvårigheter/dyslexi är meriterande liksom kunskap om lärverktyg och erfarenhet av andra skoldatatek. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Vaxholms stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till skoldatatek jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till skoldatatek

[80 - 100% Speciallärare/specialpedagog] sökes
Upplands Väsby kommun planerar och utvecklar en hållbar framtid för invånare och företag i Väsby. Vi ger väsbyborna service i världsklass. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta inkluderande i barngrupper/klasser med glada barn/elever från jordens alla hörn. Vår pedagogik och verksamhetens utformning ska passa alla barn och kunna ge det bästa resultatet oavsett barnens bakgrund och förutsättningar. Vi strävar efter att skapa känslan av att lyckas för att skapa lust för det fortsatt lärandet. Hos oss är alla elever alla vuxnas ansvar. Som specialpedagog/speciallärare kommer du att arbeta på tre nivåer: organisation, grupp och individ. På organisationsnivå kommer du att arbeta nära rektor med ansvar för arbetet kring barn i behov av särskilt stöd. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam tillsammans med rektor, befintlig specialpedagog och skolsköterska. På gruppnivå kommer du att arbeta med handledning av övrig pedagogisk personal och vara behjälplig vid skrivandet av årgärdsprogram. Du kommer att ansvara för screening och pedagogisk kartläggning på såväl grupp som individnivå. På individnivå kommer du att arbeta som stöd åt elever i klassrummet eller i mindre grupp Elevens behov avgör arbetsmetod. Vi förväntar oss att du har god kännedom om skolans styrdokument samt hur man arbetar i en mål- och resultatstyrd skola. Arbetslaget har ett gemensamt ansvar att se till att barnen erbjuds en spännande och lärorik verksamhet med hög kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kvalifikationer Du ska - ha grundskollärarutbildning, inriktning mot de lägre årskurserna, samt specialpedagogisk behörighet. Svenska som andraspråk är en merit. - ha kunskap och intresse för läsinlärning, språkutveckling samt flerspråkighet. - se möjligheter och arbetar lösningsinriktat. - ha erfarenhet av att arbeta med kompensatoriska läromedel. - vilja vara med och leda och driva det fortsatta arbetet med att utveckla ett specialpedagogiskt förhållningssätt. Arbetstid/varaktighet tidsbegränsad anställning 80-100% tillträde 130814 eller enligt överenskommelse. Anställningen är tidsbegränsad till 131220. Vår förhoppning är att tjänsten ska övergå i en tillsvidareanställning. Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Birgitta Andrén 08 5909 78 49 Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast 2013-06-20. Anställningssintervjuer kommer att ske fortlöpande. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga [80 - 100% Speciallärare/specialpedagog] sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: [80 - 100% Speciallärare/specialpedagog] sökes

Speciallärare/Specialpedagog
Råsunda Skola är två skolor under samma tak. Vi består av en skola år F-5 samt en skola år 6-9. Tillsammans har vi ca 750 elever. Råsunda Skola är centralt belägen i Solna Stad med goda kommunikationer. ARBETSUPPGIFTER Råsunda Skola år 6-9 arbetar med att utveckla strukturer och arbetsformer för inkludering i teori och praktik. Vi fortsätter att bygga en skola med inkluderande förhållningssätt i all verksamhet. Nu söker vi dig som vill vara med och arbeta kring elever i behov av stöd. Du kommer att arbeta med elever i deras ordinarie klass och individuellt för att stödja och utmana varje elev i skolan. I arbetet ingår också att handleda kollegor samt ingå i skolans elevhälsoteam. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har: -examen som speciallärare eller specialpedagog -erfarenhet av att arbeta med barn som bl.a. har diagnosen dyslexi -vana vid att arbeta självständigt och flexibelt -erfarenhet av att samarbeta med pedagoger i olika ämnen
Företag: Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Solna
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/Specialpedagog jobb, Speciallärare/Specialpedagog Solna, Speciallärare/Specialpedagog Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/Specialpedagog

Lärare med specialpedagogisk kompetens/erfarenhet
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Gottsta skola är en del av Norra bygdeenhetens skolområde. Idag har skolan cirka 170 elever i årskurserna F-6. Skolan är indelad i två arbetslag och eleverna går i åldershomogena grupper. Vår profil är idrott och hälsa, där utemiljön används som klassrum varje vecka. Genom att uppleva tillsammans lär vi oss mer. Målet med profileringen är att eleverna skall få en ökad måluppfyllelse i alla ämnen med självkänslan i behåll. Lust att lära och glädje att lyckas är skolans ledord. Till hösten söker vi en speciallärare till vår F-6 skola med kompetens Sv och Ma samt minst 60 poäng specialpedagogisk kompetens/erfarenhet. ARBETSUPPGIFTER Du ska tillsammans med övrig personal i arbetslaget ansvara för att leda och utveckla det pedagogiska arbetet mot målen i läroplanen. Arbetet kräver stor flexibilitet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I tjänsten ingår arbetsuppgifter som stöd åt elev med särskilda behov. KVALIFIKATIONER Du är utbildad speciallärare med minst 60 Poäng komptens och erfarenhet av undervisning av elever i skärskilt behov. Du skall ha erfarenhet av arbetet kring elevhälsan och kunna skriva åtgärd program, samt handleda lärarna kring elever med skärskilt behov. Socialt engagerad pedagog, medveten om skolans dubbla uppdrag att förmedla både kunskaper och värden. Erfarenhet av att arbeta med de elever som har det kämpigt i grundskolan. Intresse för att utveckla och aktivt implementera den nya läroplanens intentioner i undervisningen. Förutom behörighet så lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaper och förmågor som vi anser krävs för att man skall fungera bra inom yrket ex. personlig mognad, tydligt ledarskap, samarbetsförmåga respektfullt förhållningssätt mot elever mm. Lärarexamen för aktuell tjänst samt specialpedagogisk kompetens. Det är viktigt att du är väl förtrogen med skolans styrdokument i allmänhet och lagar och förordningar kring barn i behov av särskilt stöd i synnerhet. Du är självgående, strukturerad och ordningssam. Du är trygg i rollen som ledare och känner en stolthet för ditt jobb. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elever i behov av stöd, eller specialpedagogisk kompetens/utbildning.
Företag: Norrtälje kommun, Norra bygdeenheten, Barn- o utb kontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare med specialpedagogisk kompetens/erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare med specialpedagogisk kompetens/erfarenhet

Specialpedagog / Speciallärare
I Ur och Skur Lötkärrsskolan / Mullebo driver förskola, skola och fritidshem med idag sammanlagt ca 85 barn. Hela verksamheten har en miljö- och naturinriktning med I Ur och Skur pedagogik, vilket innebär upplevelsebaserat lärande som till stor del bedrivs utomhus både i förskolan och skolan. Lötkärrsskolan / Mullebo har haft förskola sedan år 1988 och utökade med skola år 2000. I verksamheten arbetar 16 personal vilka är utbildade lärare, fritidspedagoger, barnskötare, förskollärare och en kock. Personalen är stabil, driftig och engagerad! Vi söker en specialpedagog alt speciallärare till vår verksamhet. I tjänsten ingår att vara en central del av skolans elevhälsoteam. Tjänsten är på ca 20% och tillsvidare. Är du en engagerad och skicklig lärare med intresse för natur och friluftsliv välkomnar vi din ansökan!
Företag: Föräldrakooperativet I Ur och Skur, Mullebo ek.för
Ort: Haninge
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / Speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / Speciallärare

IESB söker speciallärare/specialpedagog
Internationella Engelska Skolan i Bromma (IESB) är en dynamisk och populär skola för årskurserna 4-9. Vi följer den svenska läroplanen men undervisningsspråket är främst engelska. Vi ger våra elever en chans att behärska det engelska språket, en lugn och ordnade studiemiljö där lärare kan undervisa och elever kan lära. Både personal och elever kommer från hela världen vilket ger mycket kunskap, erfarenhet och möjligheter till skolan. Vi söker en speciallärare/pedagog främst till vår Junior School (årkurs 4-6). Tjänsten är tillvidare, 6 månaders provanställning tillämpas. Är du den dedikerade pedagogen vi söker för att upprätthålla våra höga akademiska mål? Du kommer vara del av ett internationellt multikulturellt team av lärare och övrig personal. Undervisningen sker på svenska. Arbetsuppgifter inkluderar: Utvärdering och dokumentation Hjälp i klassrum Del av elevvårdsteamet Individuell hjälp till elever Intervjuer kommer att ske löpande.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Bromma
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga IESB söker speciallärare/specialpedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IESB söker speciallärare/specialpedagog

Specialpedagog deltid
Urfjälls Montessoriskola ligger vackert beläget vid Lillsjön i Kungsängen. Skolans miljö är unik med sina vackra byggnader och inspirerande trädgårdstomt. Skolan har förskola för barn 1-5 år, skola för F-klass till åk 5 och fritidshem. Vi arbetar i ett 1-12 års perspektiv, med gemensamma synen att alla barn är allas ansvar. Vi erbjuder en skola där elevernas egna förutsättningar, intressen och förmågor är utgångspunkten och barnen uppmuntras till självständigt tänkande och kreativitet. Vi söker nu en specialpedagog alt. speciallärare. Vår förväntan på dig är att du: - Bemöter alla elever och föräldrar på ett respektfullt sätt. - Ser varje elevs förutsättningar och möjligheter. - Har förmåga att planera individuellt och i team. - Stöttar och kan arbeta efter Montessoripedagogiken. Vi erbjuder dig: - Ett härligt arbetsteam, engagerade föräldrar och underbara elever. - Fria pedagogiska måltider och kaffe. Varaktighet/Arbetstid: Ett läsår med möjlighet till fast tjänst. Tjänsten kan utökas med tid i Tjustaskolan. Lön: Individuell lönesättning. Ansökan: Rekrytering med intervjuer sker fortlöpande.
Företag: Urfjälls Montessoriskola
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog deltid

Speciallärare/specialpedagog alt. lärare med gedigen erfarenhet, 75-100%
Upplands Väsby kommun planerar och utvecklar en hållbar framtid för invånare och företag i Väsby. Vi ger väsbyborna service i världsklass. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Breddenskolan ligger i sydöstra delen av Upplands Väsby i ett naturskönt område med skogen nära inpå knutarna. Skolan har ca 380 elever från förskoleklass till år 5 och ca 45 medarbetare. Breddenskolan är en trivsam arbetsplats, där medarbetare känner stolthet över sitt uppdrag och samarbete för att få "alla i mål". Skolan arbetar systematiskt med uppföljning av elevernas kunskapsresultat. Kollegialt lärande och formativ bedömning ligger i fokus. Vi deltar i Matematiklyftet kommande läsår. Tidiga insatser genomförs för att eleverna ska målen. Professionalitet, samarbete och engagemang är nyckelkompetenser för att du ska trivas här. Du är en lagspelare som vill medverka till en skola för alla. Besök gärna skolans hemsida för mer information, http://www.upplandsvasby.se/2/utbildning-och-barnomsorg/grundskola-och-skolbarnomsorg/grundskolor/breddenskolan.html .   Arbetsuppgifter Vi söker en speciallärare med erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd för sitt lärande. Du har en viktig funktion att bistå med råd, bedömning, screening mm så att tidiga insatserna i matematik och svenska kan genomföras . Som speciallärare undervisar du elever i behov av stöd i klass och på grupp- och individnivå. Du ansvarar även för pedagogiska utredningar, handledning till pedagogerna för att hitta rätt hjälp till elever med behov av särskilt stöd, hjälpa pedagogerna i upprättandet av åtgärdsprogram och ingå i elevhälsoteamet. Kvalifikationer Du ska vara utbildad speciallärare/specialpedagog och behörig i att undervisa i svenska/svenska som andra språk. Du ska ha erfarenhet och goda kunskaper i både svenska och matematik samt ha erfarenhet av att skriva åtgärdsprogram och göra pedagogiska utredningar. Kompetens inom ITK för att ge elever alternativa lärverktyg ses som meriterande. Kompetens inom det neuropsykiatriska området är även det meriterande.   Arbetstid/varaktighet Tillsvidare. Tjänstgöring - 75-100 %. Arbetstid - månd- fred. Tillträdesdatum- 2013-08-12. Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Ebba Wannegård, rektor 08-590 975 64. Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast 2013-08-02. BS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/specialpedagog alt. lärare med gedigen erfarenhet, 75-100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/specialpedagog alt. lärare med gedigen erfarenhet, 75-100%

Specialpedagog till Iris Hadar
Academic Work söker för kunds räkning två personer som vill arbeta som specialpedagog till personer och stödja individer som har särskilda behov av olika insatser. Vår kund Iris Hadar utvecklar och erbjuder funktionsstärkande tjänster som skapar möjligheter att frigöra människors fulla kapacitet. Iris Hadar arbetar med utbildning, utredning och rehabilitering av människor som av någon anledning behöver extra stöd i sin livs- arbets- eller studiesituation. Iris Hadar är specialiserade på olika funktionsnedsättningar inom syn, döv och hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar. Uppdraget är en del av vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Iris Hadar. Iris Hadar har behov av specialpedagoger i Stockholm och Södertälje. Det är därför fördelaktigt om du är intresserad av att arbeta på båda orterna. Arbetsuppgifter: I rollen som specialpedagog kommer du att stödja individer som har särskilda behov av olika insatser, enskilt eller i grupp. Målet är att göra arbetsplatser och studiemiljöer tillgängliga för personer med funktionsnedsättning och att deltagaren utifrån sina förutsättningar finner en realistisk inriktning mot arbetsliv/utbildning. Du kommer till exempel att: * arbeta med kartläggning och bedömning av individers kapacitet * fungera som studiestöd * genomföra utbildningsplanering * vägleda vid utprovning av kompensatoriska hjälpmedel och ge användarutbildning samt handleda individer utifrån deras specifika behov mot arbete och studier * ha kontakt med handläggare * arbeta med dokumentation och rapportering Vi söker dig som Studerar till specialpedagog eller har motsvarande påbyggnadsutbildning inom specialpedagogik. Vi tror att du är i slutskedet av din utbildning och är hungrig att få komma ut i arbetslivet och använda dina kunskaper praktiskt. Om du har erfarenhet av arbete med personer med olika typer av funktionsnedsättning, exempelvis dyslexi, dyskalkyli, olika typer av inlärningssvårigheter och NPF är det meriterande. Vidare är god datavana ett krav samt erfarenhet av kompensatoriska hjälpmedel. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, har god samarbetsförmåga och motivation samt ett stort engagemang för att driva verksamheten utifrån affärsmässiga mål. Du har även lätt för att engagera och motivera andra människor. Start: Omgående Uppdragets omfattning: Extra Uppskattad arbetstid: 6-10 timmar per vecka Plats: Stockholm och Södertälje Kontakt: Camilla Bäckelin, camailla.backelin@academicwork.se Urval: Sker löpande Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se. SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic Work som kan ta del av dina uppgifter. Ingen information lämnas till extern part (kunder) utan ditt medgivande. Läs mer på http://www.academicwork.se/pul-information.aspx
Företag: Academic Work
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Iris Hadar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Iris Hadar

Kurator till Hällsboskolan
Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) arbetar för att barn, unga och vuxna oavsett funktionsförmåga ska få förutsättningar att nå målen för sin utbildning. Det gör vi genom specialpedagogiskt stöd, undervisning i specialskolor, tillgängliga läromedel och statsbidrag. Den kompetens vi erbjuder kompletterar kommunernas och skolornas egna resurser. Myndigheten har ca 1160 anställda och har verksamhet i hela landet. Läs mer på vår webbplats www.spsm.se. Hällsbokolan är en nationell, statlig specialskola för elever med grav språkstörning och vi tar emot elever från hela landet. Vi erbjuder elevboende för de barn som inte kan dagpendla. Vår skolverksamhet är förlagd i Sigtuna, Märsta och Umeå. Skolenheterna i Sigtuna är förlagda till två kommunala värdskolor, den ena för årskurs 1-6, Tingvallaskolan, Märsta och den andra för årskurs 7-10, St:Olof skola i Sigtuna. Eleverna får sin undervisning av Hällsboskolans pedagoger och kommunens grundskolepedagoger. Vi har även fritidshem och samarbetar med Tingvallaskolans fritidshem. Från och med hösten 2014 flyttar verksamheten i Märsta och från och med hösten 2015 verksamheten i Sigtuna till Kungsholmen i Stockholm. ARBETSUPPGIFTER Hällsboskolan är en specialskola för elever med grav språkstörning år 1-10. Som kurator vid Hällsboskolan ingår du i elevhälsoteamet och arbetar med förekommande skolkurativa arbetsuppgifter. Arbetet sker i nära samarbete med övrig skolpersonal, elevhemspersonal, elever och föräldrar för att främja en god skolgång för eleverna. I arbetsuppgifterna ingår även att vara koordinator för elev/familj vad gäller samhällets stöd. Vid Hällsboskolan utgår all undervisning från specialskolans förordning enligt grund- eller särskolans kursplan. Undervisning, miljö och kommunikation är anpassad med utgångspunkt från varje elevs behov. KVALIFIKATIONER Du ska -ha socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Meriterande är om du: -har erfarenhet av arbete som skolkurator -har erfarenhet av arbete i team -har erfarenhet av handledning -har kunskap om barns utveckling och erfarenhet av arbete med elever med funktionsnedsättning -har ett lösningsfokuserat förhållningssätt som även är engagerande, vägledande och motiverande -är självständig, stabil och kan hantera en verksamhet i expansion. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och intresse för utveckling av verksamheten.
Företag: Specialpedagogiska skolmyndigheten, Hällsboskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator till Hällsboskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator till Hällsboskolan

Specialpedagog
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är speciallärare/ grundskollärare till vår kommungemensamma Tal- och språkklass, i Storvretskolan. Du kommer att jobba i arbetslag och i grupp med elever som har särskilda behov. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av digitalt lärande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare med inriktning specialpedagogik. Du ska vara intresserad och helst ha erfarenhet av att jobba med elever med särskilda behov. Undervisning i grupp som fördelas inom arbetslaget. Meriterande för tjänsten, erfarenhet av digitalt lärande. Med genusperspektiv ser vi gärna manliga sökanden till tjänsten.
Företag: Botkyrka kommun, Storvretskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Botkyrka, Specialpedagog Botkyrka kommun, Storvretskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Beckombergaskolan söker speciallärare/specialpedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Beckombergaskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Beckombergaskolan ligger i det nybyggda området Beckomberga. Skolan har from hösten 2013 ca 500 elever i grundskola F-6. Skolans vision: Beckombergaskolan ska vara en skola - där vi lär oss mycket - där vi känner oss trygga - där vi är lika viktiga men inte lika 1 plats(er).Du ska arbeta med elever i behov av särskilt stöd i vår studio/lilla undervisningsgrupp åk 1-3. Undervisningen för eleven i våra studios sker del eller hela dagen allt utifrån elevens behov. Undervisning, handledning, täta kontakter med föräldrar och lärare ingår i det dagliga arbetet. Du ska arbeta för ett inkluderande arbetssätt. Som speciallärare/specialpedagog ska du ha god kunskap och erfarenhet av läs/skrivinlärning och grundläggande matematikinlärning. Du ska ha erfarenhet och känna dig trygg med att att bland annat skriva åtgärdsprogram och pedagogiska kartläggningar. Arbetet kräver god förmåga att dokumentera elevernas kunskapsutveckling. Det krävs också god förmåga att samarbeta med vårdnadshavare, kollegor och skolledning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker dig som är grundskollärare i botten och vidareutbildad till speciallärare/specialpedagog. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Bitte Enquist Lundmark,08 508 42 801 Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Beckombergaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Beckombergaskolan söker speciallärare/specialpedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Beckombergaskolan söker speciallärare/specialpedagog

Speciallärare/Specialpedagog
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Ljuset, Borgskolan, är en liten kommunövergripande undervisningsgrupp för åk 1-6 för barn i behov av särskilt stöd. De elever som placeras här har ofta neuropsykiatriska funktionsnedsättningar såsom ADHD. Gruppen består av 6-7 elever. Ljuset följer grundskolans läroplan. Tiden för placering eftersträvas att inte överskrida två år. ARBETSUPPGIFTER Ljuset är i en utvecklingsprocess där du som speciallärare/specialpedagog har möjlighet att sätta din prägel utifrån de nationella mål- och styrdokument som finns. Du arbetar i nära samarbete med en lärare samt en elevassistent, tillsammans utgör ni ett arbetslag som ansvarar för elevernas lärande, den pedagogiska samt sociala utvecklingen. Du väljer metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar, så att eleven når de uppsatta målen. Du företräder ett inkluderande förhållningssätt. Du är duktig på att analysera och föreslå förändringar i skolmiljön utifrån elevernas förutsättningar. I arbetet ingår att dokumentera, följa upp och utvärdera. Du har förmåga att skapa goda möten och samspela med elever, vårdnadshavare och kollegor. Möten med externa och interna aktörer förekommer. KVALIFIKATIONER Vi söker en positiv och engagerad speciallärare/specialpedagog som har fokus på eleven både som individ och i grupp. Du tar ansvar för att skapa goda relationer. Du har en positiv människosyn och tror på varje individs inneboende resurser. Du ska ha goda IT-kunskaper samt kunskap om kompensatoriska läromedel. Du är självgående och kan tänka utanför ramarna och vill hela tiden utveckla dig själv och lärmiljön. Tillsammans med dina kollegor skapar du en kreativ lärmiljö. Som person är du lyhörd, flexibel, en genuin och tydlig vuxen som kan sätta gränser, engagerad, strukturerad såväl en lagspelare som tar eget ansvar. Du är en varm och inspirerande person med stor förmåga att stärka elevernas självkänsla och självförtroende. Du ska ha speciallärar-/specialpedagogexamen med behörighet att undervisa i åk 1-6. Du har erfarenhet av framgångsrikt arbete kring elever med utåtagerande beteende där främst koncentrations-, uppmärksamhets- och samspelssvårigheter ligger i bakgrunden
Företag: Botkyrka kommun, Borgskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/Specialpedagog jobb, Speciallärare/Specialpedagog Botkyrka, Speciallärare/Specialpedagog Botkyrka kommun, Borgskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/Specialpedagog

Leg psykolog till Manillaskolan
Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) arbetar för att barn, unga och vuxna oavsett funktionsförmåga ska få förutsättningar att nå målen för sin utbildning. Det gör vi genom specialpedagogiskt stöd, undervisning i specialskolor, tillgängliga läromedel och statsbidrag. Den kompetens vi erbjuder kompletterar kommunernas och skolornas egna resurser. Myndigheten har ca 1160 anställda och har verksamhet i hela landet. Läs mer på vår webbplats www.spsm.se ARBETSUPPGIFTER Manillaskolan söker en legitimerad psykolog, som vill arbeta i en tvåspråkig skola med elevernas språk och kunskap fokus. Manillaskolan är en statlig specialskola för döva och hörselskadade elever och ligger från höstterminen i nya lokaler på Kungsholmen i Stockholm. Skolan, som har ca 100 elever från och med förskoleklass till och med år 10, är tvåspråkig med svenskt teckenspråk och svenska. Eleverna kommer från Stockholms, Uppsala och Gotlands län. De flesta elever följer specialskolans kursplan. På vårt fritidshem finns ca 50 barn. Manillaskolan är en av fem regionala specialskolor i Sverige. Med våra två språk lägger vi på Manillaskolan stort värde på våra två språkmiljöer - den teckenspråkiga och den talspråkiga. Personalgruppen är ungefär lika stora i båda språkmiljöerna. Du kommer att arbeta som psykolog i en teckenspråkig miljö där vårt kommunikationsspråk är teckenspråk. I vissa elevgrupper sker undervisningen på talad svenska. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam, där förutom skolledning även skolsköterska, kurator, specialpedagog, logoped och SYV ingår. Du kommer att arbeta med konsultation, utredning, handledning och arbeta nära skolans rektor, lärare, elever och föräldrar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Arbetet kräver att du: - har kunskap och ett intresse av att möta barn och ungdomar som är döva eller har en hörselnedsättning som kommunicerar med svenskt teckenspråk eller tal. - kan kommunicera på svenskt teckenspråk eller är beredd att lära dig det. - behärskar de vanligt förekommande psykologiska testmetoderna som används för barn och unga i åldrarna 0-20 år. - har mycket goda och beprövande kunskaper och erfarenheter av utredning, handledning och konsultation. - är intresserad av specialpedagogik. - har förmåga att koppla utredningsresultat till skolans vardag. - har erfarenhet av att möta andra kulturer. - har god förmåga att arbeta i team och enskilt samt att utveckla nya kontakter. - ser förändring som en möjlighet till utveckling. Det är meriterande om du: - kan kommunicera på svenskt teckenspråk. - har erfarenhet av arbete med individer med hörselnedsättning i kombination med andra funktionsnedsättningar. - har erfarenhet av arbete inom skolväsendet. - har erfarenhet av att samarbeta med olika huvudmän. Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor som: - god samarbetesförmåga, till exempel bidrar till positivt arbetsklimat och arbetsmiljö. -flexibilitet, visar vilja till rörlighet och utveckling. -intivativförmåga, tar intiativ och bidrar med idéer och förslag som skapar effektiva samarbetsformer.
Företag: Specialpedagogiska skolmyndigheten, Manillaskolan, Östra regionen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Leg psykolog till Manillaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg psykolog till Manillaskolan

Specialpedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Farsta gymnasium Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. 1 plats(er).Som specialpedagog får du ett övergripande ansvar för det specialpedagogiska arbetet i skolan. Du arbetar nära skolledningen med skolutveckling, uppföljning och utvärdering. Att arbeta med kvalitetsutveckling för att uppnå "En skola för alla" blir en central uppgift för dig. I detta arbete kartlägger du skolan och ger råd till skolledningen och lärare i allt arbete som rör elever i behov av särskilt stöd på organisations-, grupp- och individnivå. Du stöder lärarna i deras arbete med grundläggande pedagogiska utredningar och i arbetet med att upprätta åtgärdsprogram samt genomför vid behov kartläggande samtal med elever i behov av särskilt stöd och deras vårdnadshavare. Du ansvarar även för skolans kontakter med Skolstöd. Du ingår i skolans elevhälsa. Utbildad specialpedagog med lärarexamen i botten. Gärna utbildning inom svenska som andraspråk och erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt. Vana att genomföra kvalificerade samtal och erfarenhet av handledning. God samarbetsförmåga. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Kan ev. bli en tillsvidare anställning Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Ann-Sofie Rosenqvist,08-508 32945 Marie Leuf, Lärare, LR, 08-508 32955, 076-123 2955, marie.leuf@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Farsta gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Stockholm, Specialpedagog Stockholms stad; Farsta gymnasium
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Grundskollärare/specialpedagog
Magitaskolan Nytorgets behandlingsenhet är en resursskola som tar emot elever med neuropsykiatriska funktionshinder (autism, adhd, samt elever med psykoser och trauma). Vi finns på Södermalm i Stockholm. Vi söker nu en lärare/specialpedagog, grundskola plus särskola F-klass t.o.m. åk 6. Lärarexamen/specialpedagogexamen, gärna med erfarenhet av barn med neuropsykiatriska funktionshinder.
Företag: Magitaskolan AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare/specialpedagog jobb, Grundskollärare/specialpedagog Stockholm, Grundskollärare/specialpedagog Magitaskolan AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare/specialpedagog

Specialpedagog
Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna har någonting att erbjuda alla, såväl boende som besökare och företagare. I Solna stad finns det ett 60-tal förskolor. Inom Barn- och utbildningsförvaltningen finns det i dag specialpedagoger som arbetar på uppdrag av de olika förskolorna. ARBETSUPPGIFTER Inom Barn- och utbildningsförvaltningen finns det i dag specialpedagoger som arbetar på uppdrag av de olika förskolorna. Specialpedagogerna tillhör ett centralt förskoleteam som är under uppbyggnad. Detta gör att du som specialpedagog får vara med och forma teamets uppdrag. Din närmaste chef är Chef förskola. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: * du arbetar nära förskolans personal med praktisk pedagogisk handledning * du handleder arbetslag utifrån synsättet att alla barn är en tillgång i gruppen * du skapar allt bättre lärmiljöer som främjar barns utveckling och hälsa. KVALIFIKATIONER * Förskollärarexamen med specialpedagogisk påbyggnad. Generellt för att lyckas i ditt arbete förutsätter vi att: * du har god samarbetsförmåga * du kan skapa förtroendefulla relationer * läroplanens värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt i ord och handling * du är bra på att strukturera och dokumentera ditt arbete. Vi lägger en stor vikt vid personlig lämplighet. * Erfarenhet av handledning i pedagogiska och organisatoriska frågor är ett krav.
Företag: Solna Stad
Ort: Solna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Solna, Specialpedagog Solna Stad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Specialpedagog år 6-9
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Näsbyparksskolan i Täby är en kommunal 4-9 skola med idag ca 350 elever. Skolan undergår just nu en helrenovering och tillbyggnad för att till hösten 2015 stå färdig som en F-9-skola. Skolan präglas av studiemotiverade elever, erfarna lärare och ordning och reda, allt i en trygg studiemiljö där man tar hand om allas behov. Skolans särskilda underviningsgrupp är i stor utsträckning integrerad i övrig verksamhet. Rektorsområdet har även två F-3 skolor: Norskolan och Slottsparksskolan samt en resursskola, Näsbyvik, för de yngre eleverna. Detta gör att Näsbyparksskolan och skolområdet har tryggheten och närheten som den lilla skolan ger och samtidigt resurserna och flexibiliteten en stor organisation kan erbjuda. Läs gärna mer om skolan på vår hemsida. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en utbildad specialpedagog/lärare med ett genuint intresse att leda, coacha och stötta elever och lärare i år 6-9. Du kommer att vara en viktig del av skolans elevhälsoteam med stora möjligheter att tillsammans med befintlig personal vara med och utveckla och forma skolans elevhälsoarbete. I tjästen ingår även att arbeta med elever i skolans särskilda undervisningsgrupp. Skolans NO-institution är välutrustad med goda möjligheter till spännande undervisning. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna även att du har intresse och erfarenhet av IT-baserad undervisning och en ambition att arbeta formativt både vad gäller undervisningsmetoder och bedömning. Som person vill vi att du är positiv, öppen för nya idéer och har lätt för att samarbeta med såväl elever, kollegor som föräldrar. Erfarenhet av betygsättning är en merit.
Företag: Täby Kommun, Näsbyparkskolan
Ort: Täby
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog år 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog år 6-9

Myrsjöskolan F-6 söker specialpedagog/lärare
I Nacka bor drygt 93 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.VÄLKOMMEN TILL MYRSJÖSKOLAN. Vi är en F-9 skola med högt i tak, där personalen trivs och drar sitt strå till stacken. Skolan ligger naturskönt i Saltsjö- Boo, Nacka, ca 15 min från Slussen. Myrsjöskolans motto: Elever som trivs i sin skola - lär sig mer. Myrsjöskolan F-6 söker till hösten en behörig och engagerad specialpedagog/speciallärare.   TJÄNSTEN                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Vi söker dig som är specialpedagog/ speciallärare, gärna med inriktning mot matematik och svenska.                                                                                                    I arbetet ingår pedagogiskt arbete med elever, läs- och skrivinlärning, upprättande av åtgärdsprogram, handledning av pedagoger, genomförande av tester, pedagogiska kartläggningar med mera.  KVALIFIKATIONER Specialpedagog, alternativt speciallärarexamen med en gedigen lärarexamen i grunden. Yrkeserfarenheter av arbete i grundskolans tidiga skolår, förskoleklass till årskurs 6, är meriterande. Kunskaper om hur verksamheten kan arbeta med och använda läsplattor och andra kompensatoriska verktyg.   Mer information och ansökan Kontakta gärna: biträdande rektorer Bibbi Borgman, 070-431 8651, bibbi.borgman@nacka.se eller Bibbi Anderson, 070-431 8553, bibbi.anderson@nacka.se   Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev snarast. ?Tillträde augusti 2013 eller efter överenskommelse. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på Sök längst ner i annonsen. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp med denna annons.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Myrsjöskolan F-6 söker specialpedagog/lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Myrsjöskolan F-6 söker specialpedagog/lärare

Specialpedagog
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Ulvsättraskolan är en F-5 skola med c:a 350 elever belägen i kommundelen Kallhäll. Verksamheten omfattas även av en FBK-klass för elever år F-4. Skolan har drygt 50 medarbetare och personalomsättningen är mycket låg. Skolan växer och vi kommer att ha fortsatt rekryteringsbehov de närmaste åren. Enheten omfattas dessutom av tre förskolor och en öppen förskola. Här finns en härlig blandning av elever från skilda kulturer. Skolans vision är: "Med glädje och engagemang lägger vi grunden till det livslånga och lustfyllda lärandet". I skolans närområde finns Kallhällsparken, ishall, fotbollsplaner och friidrottsanläggning. Stora grönområden finns inom promenadavstånd. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att samarverka med lärare i arbetet att möta elever i behov av särskilt stöd. Du ingår i skolans elevhälsogrupp som träffas varje vecka. I arbetet ingår dessutom kartläggning av elevers kunskaper, testning samt relevanta föräldrakontakter. Du stöttar lärare i utformandet av åtgärdsprogram samt deltar vid aktuella elevvårdskonferenser. KVALIFIKATIONER Du är utbildad specialpedagog med dokumenterad erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter.
Företag: Järfälla kommun, Ulvsättra för- och grundskola
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Järfälla, Specialpedagog Järfälla kommun, Ulvsättra för- och grundskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Specialpedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Östermalmsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Östermalmsskolan är en F-6 skola vackert belägen vid Gustaf Adolfsparken, nära Karlaplan. 1 plats(er).Du kommer att vara aktiv i vårt resursteam och tillsammans med skolsköterska, psykolog, skolledning och andra pedagoger besluta om åtgärder för våra elever som behöver stöd för att nå skolans mål. Du deltar också aktivt för att utveckla vår verksamhet för alla elever, så att lärandet kan fördjupas och motivera våra elever att vilja lära sig mer. Vi söker nu en speciallärare-pedagog som vill bidra att fullfölja vår vision om en trygg och innehållsrik skoldag för våra elever. Du är intresserad av personlig utveckling, har lätt att samarbeta och ta ansvar tillsammans med andra pedagoger. Dagtid. Måndag-fredag. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Viktigt är att du arbetar för att vara kommunikativ, prestigelös, ansvarsfull och i en positiv attityd leda våra elever till trivsel och goda resultat. För att detta ska kunna uppnås är ett situations-anpassat förhållningsätt viktigt dvs. flexibilitet och samarbete kring de behov som verksamheten har. Vi ser också också gärna manliga sökande. Varaktighet: Tillsvidare. Tillsvidare. Provanställning med möjlighet till förlängning efter 6 månader. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Jan Buchar Anne-Li Viklund, bitr.Rektor, 076-12 444 03, anne-li.viklund@stockholm.se Tillträde: 2013-08-20.
Företag: Stockholms stad; Östermalmsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Stockholm, Specialpedagog Stockholms stad; Östermalmsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

SPECIALPEDAGOG TILL VÄXANDE UTBILDNINGSFÖRETAG,
Academic Work söker för kunds räkning dig som vill arbeta som specialpedagog till personer och stödja individer som har särskilda behov av olika insatser. Vår kund utvecklar och erbjuder funktionsstärkande tjänster som skapar möjligheter att frigöra människors fulla kapacitet. Företaget arbetar med utbildning, utredning och rehabilitering av människor som av någon anledning behöver extra stöd i sin livs- arbets- eller studiesituation. Vår kund är specialiserade på olika funktionsnedsättningar inom syn, döv och hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar. Uppdraget är en del av vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Arbetsuppgifter: I rollen som specialpedagog kommer du att stödja individer som har särskilda behov av olika insatser, enskilt eller i grupp. Målet är att göra arbetsplatser och studiemiljöer tillgängliga för personer med funktionsnedsättning och att deltagaren utifrån sina förutsättningar finner en realistisk inriktning mot arbetsliv/utbildning. Du kommer till exempel att: -att arbeta med kartläggning och bedömning av individers kapacitet -fungera som studiestöd -genomföra utbildningsplanering -vägleda vid utprovning av kompensatoriska hjälpmedel och ge användarutbildning samt -handleda individer utifrån deras specifika behov mot arbete och studier -kontakt med handläggare -dokumentation och rapportering En del resor ingår i tjänsten eftersom du kommer att arbeta inom arbetsmarknadsområdena Huddinge och Stockholm samt även vid behov medverka i verksamheten som bedrivs i Södertälje. Vi söker dig som Har en specialpedagogexamen eller motsvarande påbyggnadsutbildning inom specialpedagogik. Erfarenhet av arbete med personer med olika typer av funktionsnedsättning, exempelvis dyslexi, dyskalkyli, olika typer av inlärningssvårigheter och NPF är meriterande. Vidare är god datavana ett krav samt erfarenhet av kompensatoriska hjälpmedel. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper Du är strukturerad, har god samarbetsförmåga och motivation och stort engagemang att driva verksamheten utifrån affärsmässiga mål, samtidigt som du har lätt för att engagera och motivera andra människor. Start: Vecka 27 Uppdragets omfattning: Juni, Juli, Augusti Uppskattad arbetstid: Heltid Plats: Stockholm Kontakt: Camilla Bäckelin, camailla.backelin@academicwork.se Urval: Sker löpande Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: ACADEMIC WORK SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga SPECIALPEDAGOG TILL VÄXANDE UTBILDNINGSFÖRETAG, jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SPECIALPEDAGOG TILL VÄXANDE UTBILDNINGSFÖRETAG,

Specialpedagog
Rörentreprenörernas Friskola I Stockholm söker en utbildad specialpedagog. Skolan startade 2003 och bedriver verksamhet inom VVS & Fastighetsprogrammet. REFIS är en friskola som ägs av VVS-företagen i Stockholm. Skolan är förhållandevis liten med cirka 140 elever och 15 personal. Vi har mycket ändamålsenliga lokaler på liljeholmen. Vi söker dig som är driven att hjälpa elever och lärare i vår ambition att utveckla skolan ytterligare. Vi arbetar medvetet och målinriktat att alla elever ska få det enskilda stöd och hjälp som varje individ kräver. Vi har väl utarbetade planer för åtgärdsprogram och behöver en entusiasmerande medarbetare för att utveckla processen vidare. Vi ser gärna att du har en förmåga att stödja skolans lärare i den pedagogiska utvecklingen. Vill du anta en utmaning och arbeta på en väl fungerande skola där samhörighet, respekt och utveckling står i fokus, är du välkommen att söka till oss.
Företag: REFIS RÖRENTREPRENÖRERNAS FRISKOLA I STOCKHOLM A
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Stockholm, Specialpedagog REFIS RÖRENTREPRENÖRERNAS FRISKOLA I STOCKHOLM A
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Specialpedagog /-lärare (grundsk.) Davinciskolan
Da Vinciskolan söker en specialpedagog /-lärare! Da Vinciskolan är en montessoriinriktad F-5 skola belägen i Saltsjöbaden, Nacka. Vi är en liten skola med höga kvalitetskrav, stort engagemang och hjärta för barnen. Vår pedagogik och vårt förhållningssätt baseras på Maria Montessoris grundtankar som kan sammanfattas i orden glädje i att söka kunskap och att utvecklas till en harmonisk, självständig och tänkande människa. Du kommer att arbeta som undervisande specialpedagog/-lärare. Du kommer aktivt att arbeta med barn i behov av särskilt stöd och ingå i elevhälsoteamet på skolan. PROFIL Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Du har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Att samarbeta och jobba strukturerat och målmedvetet är några av dina starka sidor och du bidrar med din person till en god arbetskultur.  KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du är utbildad specialpedagog eller speciallärare för åldersgruppen och har några års erfarenhet av yrket. Erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov är meriterande likaså montessoriutbildning/montessorierfarenhet från skola. Vi söker dig som kan stärka barns tilltro till sin egen förmåga att lära. En viktig del är att stimulera samt motivera barnet att utvecklas. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Da Vinciskolan arbetar i Macmiljö och god datorvana är ett krav för att kunna utföra sitt uppdrag på skolan. Omfattning av tjänst: 40% Tidsbegränsad anställning: f.r.o.m 2013-08-12 t.o.m 2014-06-11 Provanställning tillämpas. Intervjuer sker fortlöpande. Kontaktperson: Marta Caviedes Ansökan skickas till: marta.caviedes@davinciskolan.com Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är den 31 juli .
Företag: Da Vinciskolan
Ort: Nacka
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog /-lärare (grundsk.) Davinciskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog /-lärare (grundsk.) Davinciskolan

Farstaängsskolan söker en specialpedagog
Pysslingen Förskolor och Skolor AB har mer än 25 års erfarenhet av lärande och erbjuder en mångfald av erkända pedagogiska metoder. Lärandekulturen kännetecknas av att varje individ ska utveckla talanger för livets upptäcktsresa. Pysslingen har ca 2500 medarbetare fördelat på cirka 150 enheter i 30 kommuner som alla fokuserar på att uppfylla löftet om lärande i världsklass – varje dag. www.pysslingen.seVåra värdeord på Farstaängsskolan är Tillit, ansvar, respekt och förebild. Vi vill ge barnen kunskaper och färdigheter för livet. Det bedrivs ett gediget arbete för att skapa en trygg arbetsmiljö. Du erbjuds handledning. Vårt grundkrav är att du har formell behörighet. Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din förmåga att kartlägga, utreda, dokumentera, vägleda och utvärdera. Vi vill att du ska vara en trygg person som kan skapa förtroende hos lärarna och eleverna. Största delen av dina arbetsuppgifterna är administrativt för att avlasta lärarna. Arbetstid/Varaktighet: Dagtid, deltid på 60% och Tillsvidare Kontaktperson: Rektor, Zahra Cerrato Telefon:0702160173 E mail: zahra.cerrato@pysslingen.se Sista ansökningsdagen är 12/8-2013 För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen. Arbetsgivare: Pysslingen förskolor och skolor AB Lön: enligt överenskommelse Ansökningen skickas till: zahra.cerrato@pysslingen.se Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Företag: Pysslingen Förskolor och Skolor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Farstaängsskolan söker en specialpedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farstaängsskolan söker en specialpedagog

Specialpedagog/Speciallärare
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Västertorpsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Västertorpsskolan är en skola som växer. På skolan går elever från förskoleklass till åk 6. Värdegrunden med hjälp av STARE (samarbete,trygghet,arbetsglädje,respekt,empati)ska genomsyra hela verksamheten från arbetet med eleverna till arbetsmiljön bland de vuxna som arbetar på skolan. Västertorpsskolan värnar om en god och trivsam arbetsmiljö för alla där alla är medvetna om att det enskilda bidraget är viktigt för att vi tillsammans ska få en god arbetsmiljö. 1 plats(er).På skolan är det vårt Studietek som har kunskap om alla elever som är i behov av särskilt stöd. Vi genomför kontinuerligt diagnoser i svenska och i matematik, de är en del av skolans underlag för att se vilka elever som är i behov av stöd. I Studieteket arbetar speciallärare/specialpedagoger. Du ska arbeta med enskilda elever eller elevgrupper.I tjänsten ingår (ca 20%)att man har ett övergripande ansvar när det gäller skolans elevhälsoarbete bland annat bokningar av möten med lärare och vårdnadshavare, planera och genomföra olika tester och redovisa resultaten. Arbetet kräver en god förmåga för dokumentation och struktur. Ett gott samarbete med kollegor, skolledning och vårdnadshavare ser vi som en förutsättning för att göra ett bra elevhälsoarbete. Som speciallärare/specialpedagog ska du ha god kunskap och erfarenhet av läs/skrivinlärning och grundläggande matematikinlärning. Du ska också känna dig trygg med att skriva den dokumentation som krävs bland annat pedagogiska kartläggningar och åtgärdsprogram (Stockholms stads mallar). Du ska ha lätt för att samarbeta, komunicera och se lösningar. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du har erfarenhet av arbete med elever/elevgrupper som är i behov av särskilt stöd. Du ska också ha erfarenhet av den dokumentation som krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Med reservation -tjänsten kan tillsättas av övertalig inom staden För mer information om tjänsten, tag kontakt med: biträdande rektor Christina Lahti,08 508 45 770 Therese Sallander, LR lärare, 076 12 45 786, therese.sallander@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-12. 13 augusti 2013 eller enligt överrenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Västertorpsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/Speciallärare jobb, Specialpedagog/Speciallärare Stockholm, Specialpedagog/Speciallärare Stockholms stad; Västertorpsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/Speciallärare

Speciallärare/specialpedagog med lärarbehörighet
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola ligger i ett trivsamt område nära Tumba centrum. På skolenheten finns idag drygt 600 barn och elever från förskoleklass till åk 9. I detta ingår också Botkyrka musikklasser, kommunövergripande resursgrupp, grundsärskola och lärstudio. På Björkhaga skola arbetar en positiv och engagerad personalgrupp i nära samarbete i arbetslag och med fokus på barnet/eleven i centrum. Tillsammans utvecklar vi en skola med en bred kulturprofil där flera kulturelement kommer att ingå i ett 6-16 årsperspektiv. ARBETSUPPGIFTER I denna tjänst arbetar du direkt under rektor och ingår i skolans elevhälsoteam. Du arbetar verksamhetsövergripande samt tillsammans med annan speciallärare och resurslärare i skolans lärstudio. Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta handledning och konsultation för pedagoger, pedagogiska utredningar samt stöd för elever. Du * deltar i arbetet med att göra pedagogiska kartläggningar och utreda elevers behov av särskilt stöd * samarbetar med lärarna för att hitta arbetssätt och former att stötta elever i behov av särskilt stöd * ger specialpedagogisk handledning och stöd i upprättandet av åtgärdsprogram * medverkar i resultatuppföljning Samarbete med externa instanser ingår också. KVALIFIKATIONER Vi söker en speciallärare alternativt specialpedagog med lärarbehörighet F-6 och önskar oss en erfaren person med kunskaper/erfarenheter inom områdena läs- och skrivsvårigheter, matematiksvårigheter och andra inlärningsstörningar. Kunskaper/erfarenheter när det gäller psykosocial problematik, tal och språk och/eller svenska som andra språk är meriterande. Du har vana vid att göra pedagogiska utredningar, att ge handledning och konsultation samt att arbeta med direkt stöd för elever. Viktiga förmågor: - Flexibel i tanke och handling - Ansvarstagande och engagerad - Har lätt för att samarbeta och skapa relationer - Tydlig muntligt och skriftligt - Lösningsfokuserad Erfarenhet av arbete i multikulturella miljöer är meriterande.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/specialpedagog med lärarbehörighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/specialpedagog med lärarbehörighet

Specialpedagog
Brandbergens förskoleområde i vackra och natursköna Haninge kommun, söker en specialpedagog alternativt en förskolärare med specialpedagogkompetens Tjänsten är förlagd på en integrerad resursavdelning för barn med fler funktionshinder. Avdelningen har fem barn med särskilda rättigheter och åtta förskolebarn. Vi söker dig som har ett genuint intresse för barn och motiveras av att se dem att växa. Du har ett förhållningssätt som innebär att du finner barnets styrkor och ser möjligheter i stället för svårigheter. Vi vill att du är engagerad, initiativrik, positiv, har en god samarbetsförmåga och stor flexibilitet. I ditt arbete är du tydlig och strukturerad. Arbetet består av att omsätta läroplanens intentioner i praktiken och att ansvara för att barnen som möter dig får den bästa tänkbara förskolan.Som specialpedagog/förskolelärare med specialpedagogkompetens har du ett särskilt ansvar att fördela och leda det pedagogiska arbetet på avdelning, för barnen med särskilda rättigheter, som till exempel att skriva åtgärdsprogram och pedagogiska åtgärder. Vi vill att du ska vara intresserade och nyfiken på att arbeta utifrån Reggio Emilia filosofin. Pedagogisk dokumentation ligger till grund för utveckling av verksamheten och är en viktig del i vårt systematiska kvalitetsarbete. Vi erbjuder - Fortbildning och kompetensutveckling genom Reggio Emilia institutet - Pedagogisk utvecklingsgrupp -Reflektion -Arbetsplatsträff -Planeringstid -Personalfrämjande aktiviteter -Arbetskläder -Friskvårdskuponger Kvalifikationer -Specialpedagogexamen/Förskollärarexamen Lön anges i ansökan. Individuell lönesättning. Fast lön. Fackliga företrädare nås via kommunens växel 08-606 70 00. Sista ansökningsdag: 2013-08-30 Kontaktperson: Intendent Åsa Eriksson asa.eriksson@haninge.se Tillträdesdag: Enligt överenskommelse Välkommen med din ansökan!
Företag: Haninge kommun, Brandbergens förskolor
Ort: Haninge
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Haninge, Specialpedagog Haninge kommun, Brandbergens förskolor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Specialpedagog för inkludering
Eriksdalsskolan söker en specialpedagog som tror på att arbeta inkluderat och hellre går ut till eleverna än att plocka ut dem ur sitt naturliga sammanhang. Du kommer att höra till skolans resursteam, som samarbetar med arbetslagsledarna, elevhälsan och skolledningen. Vi vill gärna att du trivs bäst bland eleverna ute i verksamheten och att du är beredd att samarbeta med ämneslärarna för att förbättra elevernas måluppfyllelse. Tjänsten är på heltid och vi räknar med att den kan bli tillsvidare. Mejla din ansökan till yvonne.axell@stockholm.se. Skicka inte med några bilagor. Ange löneanspråk och referenser.
Företag: Eriksdalsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog för inkludering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog för inkludering

Speciallärare / Specialpedagog
Rudbeck är Stockholms läns mest populära gymnasieskola räknat i antal förstahandsval. Skolan har ca 2 000 elever och över 200 anställda. Våra största program är NA, SA och EK men vi anordnar även EE, ES, HU, TE samt Introduktionsprogrammen. Skolans storlek, popularitet och schemasystem ger eleverna ett mycket stort utbud av kurser, stor valfrihet och möjlighet till många möten. För oss är trygghet, trivsel, studiero och elevernas valfrihet viktiga delar i helheten. Rudbecks målsättning är att 2014 vara Sveriges bästa gymnasieskola avseende elevernas resultat och trivsel. Ingenting ska hända på Rudbeck som inte har betydelse för vår strävan mot en ännu finare måluppfyllelse gällande våra elevers resultat och vår trivsel/trygghet på skolan. Vi söker en engagerad speciallärare/specialpedagog. Du har lätt att samarbeta och kommunicera med andra och är flexibel i ditt sätt att arbeta. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är av stor vikt. Lärarutbildning och vidareutbildning inom specialpedagogik är ett krav. Du kommer att ingå i ett arbetsteam med fyra lärare. Du kommer att vara med och utveckla den specialpedagogiska verksamheten på Rudbeck. Du kommer att arbeta med pedagogiska kartläggningar, åtgärdsprogram. Du kommer även vara stödmentor för elever med neuropsykiatriska funktionshinder. Samt ge ämnesstöd främst i svenska och eller samhällskunskap Vid intervju ber vi dig ta med ditt personliga utdrag från belastningsregistret/skola. Projektanställning: Ett år100% Tillsättning augusti 2013.
Företag: Sollentuna Kommun Rudbeck
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare / Specialpedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare / Specialpedagog

Lärare i grundskolan inriktning idrott och hälsa , Manillaskolan, Stockholm
Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) arbetar för att barn, unga och vuxna oavsett funktionsförmåga ska få förutsättningar att nå målen för sin utbildning. Det gör vi genom specialpedagogiskt stöd, undervisning i specialskolor, tillgängliga läromedel och statsbidrag. Den kompetens vi erbjuder kompletterar kommunernas och skolornas egna resurser. Myndigheten har ca 1160 anställda och har verksamhet i hela landet. Läs mer på vår webbplats www.spsm.se ARBETSUPPGIFTER Manillaskolan söker en lärare i idrott och hälsa, som vill arbeta i en tvåspråkig skola med elevernas språk och kunskap i fokus. Manillaskolan är en statlig specialskola för döva och hörselskadade elever och ligger från höstterminen i nya lokaler på Kungsholmen i Stockholm. Skolan, som har ca 100 elever från och med förskoleklass till och med år 10, är tvåspråkig med teckenspråk och svenska. På vårt fritidshem finns ca 50 barn. Manillaskolan är en av fem regionala specialskolor i Sverige. Med våra två språk lägger vi på Manillaskolan stort värde på våra två språkmiljöer - den teckenspråkiga och den talspråkiga. Personalgruppen är ungefär lika stora i båda språkmiljöerna. Du kommer att arbeta som lärare i en teckenspråkig miljö där vårt kommunikationsspråk är teckenspråk. I vissa grupper sker undervisningen på talad svenska. KVALIFIKATIONER Du har lärarutbildning som ger behörighet att undervisa i idrott och hälsa i grundskolans senare år. Du har kännedom om våra två språkmiljöer och är intresserad av att utveckla vår tvåspråkiga profil tillsammans med ditt arbetslag. Du ska ha ett stort intresse för eleverna och kan medvetet anpassa innehåll och metod efter varje elevs behov. Du provar gärna nya arbetssätt för att stimulera elevernas lärande och utveckling. Arbetslaget och samarbetet med kollegor är viktigt för dig. Du kan undervisa på teckenspråk.
Företag: Specialpedagogiska skolmyndigheten, Manillaskolan, Östra regionen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolan inriktning idrott och hälsa , Manillaskolan, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolan inriktning idrott och hälsa , Manillaskolan, Stockholm

Socionom/specialpedagog till multikompetent team för hemmasittare
Stockholms Stad Farsta SDF Stödenheten Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Farsta är ett växande område som utvecklas med ny bebyggelse. För närvarande bor det närmare 50 000 personer i cirka 25000 hushåll. Farsta stadsdelsområde består av stadsdelarna Fagersjö, Farsta, Farstanäset, Farsta strand, Gubbängen, Hökarängen, Larsboda, Sköndal, Svedmyra och Tallkrogen med sina skilda karaktärer av äldre småhusbebyggelse, 50-talsförort och Farstas höghus. I Farsta är det nära till både natur och till service och kommunikationer. På kort tid kan du vara ute i skog och mark eller vid någon av Farstas två sjöar Magelungen och Drevviken. Det tar cirka 20 minuter med tunnelbana till Stockholm city. Farsta centrum är en dynamisk stadsdel med ett aktivt kultur- och föreningsliv. Där finns också ett centrum med stort utbud från runt 150 butiker och restauranger. 2 plats(er).Vi söker två medarbetare till ett spännande pilotprojekt i samverkan mellan skola och socialtjänst. Vi vill öka andelen gymnasiebehöriga ungdomar genom att minska långtidsfrånvaron i våra högstadieskolor. Därför sätter vi ihop ett multikompetent team som ska arbeta med ungdomarna och deras familjer, men också med skola och socialtjänst för att hitta vägar tillbaka till skolan för hemmasittare och för att hitta bättre rutiner och insatser för myndigheterna. Projektet pågår i två år med start höstterminen 2013. Du kommer att vara placerad på Familjestödsenheten i Farsta, men det dagliga arbetet kommer att ske i skolan och i familjernas hem. Projektet ska dokumenteras, följas upp och utvärderas. Du får handledning var 14:e dag. Som medarbetare i Farsta stadsdelsförvaltning har du friskvårdstid och tillgång till massage. Vi söker dig som är utbildad socionom, socialpedagog eller specialpedagog med bred kompetens och erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. De båda tjänsterna ska komplettera varandra kunskaps- och erfarenhetsmässigt. Exempel på kompetenser som vi vill ha i teamet: -kunskap om att arbeta med barn och ungdomar med olika typer av neurologiska funktionsnedsättningar. -motiverande arbete -KBT -socialtjänstkompetens (handläggning, biståndsbedömning) -förändringsinriktat familjearbete. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Personliga egenskaper vi söker till teamet är: -förmåga att skapa kontakt och allians -förmåga att hålla i processer från start till avslut -förmåga att dokumentera, administrera och strukturera. Varaktighet: 6 månader eller längre. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Enhetschef Margareta Blom,08-50818009 Lisa Andersson, SACO, 08-508 18 000 (facklig) Saime Civas, Vision, 08-508 18 000 (facklig) Tillträde:
Företag: Stockholms stad; Stödenheten
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Socionom/specialpedagog till multikompetent team för hemmasittare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socionom/specialpedagog till multikompetent team för hemmasittare

Rådgivare till Resurscenter syn i Stockholm
Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) arbetar för att barn, unga och vuxna oavsett funktionsförmåga ska få förutsättningar att nå målen för sin utbildning. Det gör vi genom specialpedagogiskt stöd, undervisning i specialskolor, tillgängliga läromedel och statsbidrag. Den kompetens vi erbjuder kompletterar kommunernas och skolornas egna resurser. Myndigheten har ca 1160 anställda och har verksamhet i hela landet. Läs mer på vår webbplats www.spsm.se ARBETSUPPGIFTER Resurscenter syn är en del av Specialpedagogiska skolmyndighetens nationella verksamhet. Vid resurscentret arbetar vi i tvärprofessionella team där bland annat specialpedagoger, psykologer och kuratorer ingår. I arbetet med specialpedagogiskt stöd ingår utredningsverksamhet och rådgivning. Andra arbetsuppgifter är att leda och genomföra olika utbildningsinsatser i form av kurs, även på distans, och att delta i olika nationella och internationella nätverk och arbetsgrupper samt att delta i utvecklingsarbete. Vi erbjuder dig: - Ett omväxlande och stimulerande arbete där du i samverkan har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. - Utvecklingsmöjligheter. - Flexibla arbetstider. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad lärare inom grundskolans årskurs 4-9 alternativt gymnasiet med inriktning svenska i kombination med andra språk eller samhällsorienterande ämnen. Du är väl förankrad i skolans värdegrund och i de handikappolitiska målen. Arbetet kräver att du: - Har god förmåga att arbeta i team och enskilt samt att utveckla nya kontakter. - Ser förändring som en möjlighet till utveckling. - Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. - Har möjlighet att resa i tjänsten. - Kan hantera IT baserade arbetsredskap. - Har körkort. Det är meriterande om du har: - Erfarenhet av att undervisa elever med synnedsättning. - Erfarenhet av att möta andra kulturer. - Erfarenhet av att samarbeta med olika huvudmän. - Förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på engelska. - Kunskap om läromedel kring resurscentrets målgrupp. - Specialpedagogexamen eller motsvarande. Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor som: - God samarbetsförmåga, till exempel bidrar till ett positivt arbetsklimat och arbetsmiljö. - Flexibilitet, visar vilja till rörlighet och utveckling. - Initiativförmåga, tar initiativ och bidrar med idéer och förslag som skapar effektiva samarbetsformer.
Företag: Specialpedagogiska skolmyndigheten, RC syn Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Rådgivare till Resurscenter syn i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rådgivare till Resurscenter syn i Stockholm

Leg. psykolog, Resurscenter i Stockholm och Örebro
Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) arbetar för att barn, unga och vuxna oavsett funktionsförmåga ska få förutsättningar att nå målen för sin utbildning. Det gör vi genom specialpedagogiskt stöd, undervisning i specialskolor, tillgängliga läromedel och statsbidrag. Den kompetens vi erbjuder kompletterar kommunernas och skolornas egna resurser. Myndigheten har ca 1160 anställda och har verksamhet i hela landet. Läs mer på vår webbplats www.spsm.se ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta mot Resurscenter syn i Örebro och mot Resurscenter dövblind i Stockholm. Dessa två är en del av Specialpedagogiska skolmyndighetens nationella verksamhet, som riktar sig mot personal som arbetar med barn och elever med synnedsättning i kombination med ytterligare funktionsnedsättningar. Vid resurscentret arbetar vi i tvärprofessionella team där bland annat specialpedagoger, psykologer och kuratorer ingår. I arbetet med specialpedagogiskt stöd ingår framförallt utredningsverksamhet och rådgivning. Andra arbetsuppgifter är att leda och genomföra olika utbildningsinsatser i form av kurs, även på distans, och att delta i olika nationella och internationella nätverk/arbetsgrupper samt att delta i utvecklingsarbete. Vi erbjuder dig: - Ett omväxlande och stimulerande arbete där du i samverkan har möjlighet att påverka din egen arbetssituation. - Utvecklingsmöjligheter. - Flexibla arbetstider. - Att vara en del i en grupp av erfarna psykologer. - Tillgång till handledning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Arbetet kräver att du: - Har kunskap om och ett intresse av att möta barn och ungdomar på tidig utvecklingsnivå. - Behärskar de vanligt förekommande psykologiska testmetoderna som används för barn och unga i åldrarna 0-20 år. - Har mycket goda och beprövade kunskaper om och erfarenheter av utredning, handledning och konsultation. - Är intresserad av specialpedagogik. - Har förmåga att koppla utredningsresultat till skolans vardag. - Har erfarenhet av att möta andra kulturer. - Har en god förmåga att arbeta i team och enskilt samt att utveckla nya kontakter. - Ser förändring som en möjlighet till utveckling. - Har hög förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. - Har möjlighet att resa i tjänsten med övernattningar på ett omfattande sätt. - Kan hantera IT baserade arbetsredskap. - Har körkort. Det är meriterande om du har: - Erfarenhet av att möta individer med synnedsättning i kombination med ytterligare funktionsnedsättningar, till exempel utvecklingsstörning eller hörselnedsättning. - Erfarenhet av att samarbeta med olika huvudmän. - Erfarenhet av arbete inom skolväsendet. - Förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på engelska. Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor som: - God samarbetsförmåga, till exempel bidrar till ett positivt arbetsklimat och arbetsmiljö. - Flexibilitet, visar vilja till rörlighet och utveckling. - Initiativförmåga, tar initiativ och bidrar med idéer och förslag som skapar effektiva samarbetsformer.
Företag: Specialpedagogiska skolmyndigheten, RC syn Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. psykolog, Resurscenter i Stockholm och Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. psykolog, Resurscenter i Stockholm och Örebro

Specialpedagog/Speciallärare
Kista International School (etablerad i stadsdelen Kista) är en ny, icke vinstdrivande fristående skola som ägs av skolans föräldraförening. Det är en F-9 skola med profilerna engelska (ca 50% av undervisningen är på engelska), naturvetenskap, sport och kultur. Skolan är en internationell skola med mer än 400 elever som talar 40 olika språk. Kista International School's policy innebär 20 elever i varje klass tillsammans med två tvåspråkiga pedagoger, vilket ger eleverna en lugn och trygg inlärningsmiljö. Den tvåspråkiga miljön på skolan främjar elevernas språkutveckling i både svenska och engelska. ARBETSUPPGIFTER - Organisera och leda elevstödet tillsammans med annan specialpedagog och skolledningen. - Kartlägga, utreda elever samt stödja lärare i skrivande av åtgärdsprogram. - Undervisa elever i behov av särskilt stöd som specialpedagog/speciallärare. - Ge handledning och konsultation till personal. - Arbeta i elevhälsoteamet och nära arbetslagen. - Deltaga i elevvårdskonferenser KVALIFIKATIONER Du är utbildad grundskolelärare med specialpedagogisk behörighet. Du har kunskap och intresse för språkutveckling, flerspråkighet och förståelse för olika kulturer. Du har goda kunskaper i matematikdidaktik och svenska som andraspråk samt metoder för att skapa goda lärprocesser inom dessa områden. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är väl förtrogen med Lgr11 och har kunskap och erfarenhet av dokumentation för och av elevers lärande. Du är särskilt intresserad av att vara med och bygga en mångkulturell skola. Erfarenhet av att arbeta med t.ex. Bravkod, Lexia, RAFT och tekniska hjälpmedel är önskvärt.
Företag: Kista International School
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/Speciallärare jobb, Specialpedagog/Speciallärare Stockholm, Specialpedagog/Speciallärare Kista International School
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/Speciallärare


Sök lediga jobb Specialpedagog

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se