Specialpedagog_Speciallärare Lund jobb - lediga jobb

Specialpedagog_Speciallärare Lund jobb Specialpedagog_Speciallärare Lund jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Specialpedagog_Speciallärare Lund. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Specialpedagog_Speciallärare Lund. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare trä- och metallslöjd 80%- Haninge

  2. Lärare textilslöjd 60% (alt textil och trä 100%)- Haninge

  3. Snickare, Nyproduktion- Stockholm

  4. Snickare- Stockholm

  5. Personlig assistent heltid Kvinna i Danderyd- Danderyd

  6. Personlig ass Haninge 19-årig kille 100 %- Haninge

  7. Rörläggare- Stockholm

  8. Ekonomiassistent- Stockholm

  9. Eventpersonal sökes till butiksturné Stockholm- Stockholm

  10. Konsultchef- Stockholm


Mer beskrivning

Lärare trä- och metallslöjd 80%
Vendelsömalmsskolan är en F-9 skola med ca 580 elever och 85 kompetenta medarbetare. Vi strävar efter att lägga grunden för livslångt lärande och att varje elev ges möjligheter att utifrån sina förutsättningar utvecklas både kunskapsmässigt och socialt. Vår värdegrund vilar på fyra ord: glädje, hänsyn, trygghet och samarbete. Vi söker nu en behörig trä- och metallslöjdslärare på 80% Du kan och vill samarbeta med andra. Du tar initiativ. Du förstår och kan göra dig förstådd av ungdomar. Krav: behörighet att undervisa i slöjd och helst också tidigare lärarerfarenhet Om Du ser möjligheter för alla barn att lyckas, vill arbeta i en dynamisk miljö samt har kvalifikationerna ovan är Du rätt person att söka denna tjänst! Hos oss får du: Spännande utmaningar och engagerade arbetskamrater och friskvårdsförmåner. Låter arbetet intressant är du mycket välkommen med din ansökan som ska innehålla personligt brev och meritförteckning! Arbetstid/Varaktighet: tillsvidare deltid/heltid fr.o.m. 13-08-12 Lön: fast månadslön Fackliga representanter nås via kommunens växel: 08-606 70 00.
Företag: Haninge kommun, Vendelsömalmsskolan
Ort: Haninge
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare trä- och metallslöjd 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare trä- och metallslöjd 80%

Lärare textilslöjd 60% (alt textil och trä 100%)
Vendelsömalmsskolan är en F-9 skola med ca 580 elever och 85 kompetenta medarbetare. Vi strävar efter att lägga grunden för livslångt lärande och att varje elev ges möjligheter att utifrån sina förutsättningar utvecklas både kunskapsmässigt och socialt. Vår värdegrund vilar på fyra ord: glädje, hänsyn, trygghet och samarbete. Vi söker nu en behörig textilsslöjdslärare på 60% (om du har behörighet både för textil och trä och metall kan det finnas möjlighet för 100%) Du förväntas att dela vår skolas värdegrund och bemöta både elever, föräldrar och medarbetare utifrån den. Du har ett genuint intresse för barn och motiveras av att se dem att växa. Du bemöter eleverna utifrån ett salutogent förhållningssätt vilket bl.a. innebär att du finner elevernas styrkor och ser möjligheter i stället för svårigheter. Om Du ser möjligheter för alla barn att lyckas, vill arbeta i en dynamisk miljö samt har kvalifikationerna ovan är Du rätt person att söka denna tjänst! Du kan och vill samarbeta med andra. Du tar initiativ. Du förstår och kan göra dig förstådd av ungdomar. Krav: behörighet att undervisa i slöjd och helst också tidigare lärarerfarenhet Hos oss får du: Spännande utmaningar och engagerade arbetskamrater och friskvårdsförmåner. Låter arbetet intressant är du mycket välkommen med din ansökan! Arbetstid/Varaktighet: tillsvidare deltid fr.o.m. 13-08-12 Lön: fast månadslön Fackliga representanter nås via kommunens växel: 08-606 70 00.
Företag: Haninge kommun, Vendelsömalmsskolan
Ort: Haninge
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare textilslöjd 60% (alt textil och trä 100%) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare textilslöjd 60% (alt textil och trä 100%)

Snickare, Nyproduktion
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen. Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. Helpman söker duktiga snickare med lång erfarenhet, framförallt från nyproduktion för uppdrag i Stockholm. Du som söker har: - arbetat minst 5 år som snickare (yrkesbevis är meriterande, dock inget krav). - goda referenser från byggbranschen - erfarenhet från storbyggen Du ska vara självgående samt vara en god lagspelare. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare, Nyproduktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare, Nyproduktion

Snickare
Helpman är ett specialistföretag som arbetar med rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi startade år 2000 med idén att omlokalisera bra arbetskraft där jobben fanns, samt att erbjuda uppdrag till de som var och är intresserade av förändring. Vi strävar efter att få rätt man på rätt plats och vi samarbetar med flera av de största byggföretagen.Våra kunder är noggrant utvalda och väletablerade. Helpman är godkända av branschen och har kollektivavtal med Byggnads och Seko. På uppdrag av kund, söker Helpman nu snickare för arbete i Stockholm. Du kommer bl a att få arbeta med form, stomresning och annat som hör detta till. Du som söker bör ha: - minst 5 års erfarenhet som snickare - arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Det är meriterande om du har yrkesbevis, dock inget krav. Som person är du strukturerad, stresstålig samt punktlig. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Urvalet till denna tjänst sker löpande vilket innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare jobb, Snickare Stockholm, Snickare HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare

Personlig assistent heltid Kvinna i Danderyd
IGS Assistans AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans och ledsagarservice till personer med funktionshinder. Personlig service och kvalitet är utmärkande för vårt företag. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm - Globen. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för personliga assistenter som söker arbete och för kunder som behöver duktig personal. Vi söker nu dig som vill jobba hos en rullstolsbunden tjej i 40-årsåldern boende i Danderyd. För att jobba här måste du vara helt rökfri, d.v.s. du behöver ha ett helt rökfritt hem. Vissa dagar är fulla av aktiviteter medan andra är betydligt lugnare. För personen du kommer att arbeta hos är det viktigt att du är lyhörd så att era dagar tillsammans flyter på i ett behagligt tempo. Det är bra om du tycker om att pyssla i hemmet, laga mat och att städa. Det är också bra om du tycker om hundar, eftersom att det finns en liten hund i hemmet. Du bör vara kvinna, över 25 år och du behöver behärska svenska flytande i både tal och skrift då du ska kunna hjälpa till med bl.a. telefonsamtal och skriftlig kontakt med myndigheter. Personen som du kommer att arbeta hos tänker och talar gärna själv, som assistent ska du enbart hjälpa till med det som hennes kropp begränsar henne till att klara av. Hon är stundtals väldigt aktiv, hon uppskattar att ha det vackert runtomkring sig, hon är konstnärlig och också intresserad av kultur- och samhällsfrågor. Men hon behöver också mycket vila, vilket gör att du behöver vara lyhörd och kunna läsa av situationen. Personen du kommer att arbeta hos kan ibland bli riktigt dålig, vilket ställer krav på dig som assistent att kunna handla snabbt och att tillämpa rätt åtgärd för situationen, utan att bli nervös eller stressad. Som person bör du ha hög personlig mognad, du ska vara ansvarsfull och ha en god arbetsmoral. Eftersom att du kommer att arbeta i en annan persons hem krävs det också en god känsla för integritet och att kunna visa stor respekt för en annan persons hem och ägodelar. Gymnasieutbildning och körkort är också meriterande men inga krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi tar enbart emot skriftliga ansökningar via mail eller vanlig post. Inskickade handlingar går ej i retur. Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas. Obs! Ta med utdrag från belastningsregistret från polismyndigheten till intervju! Ange "Danderyd" som referens. Tjänstgöringsgrad: Heltidstjänst med fast schema. Tillträde: 1 september
Företag: IGS ASSISTANS AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent heltid Kvinna i Danderyd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent heltid Kvinna i Danderyd

Personlig ass Haninge 19-årig kille 100 %
IGS Assistans AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans och ledsagarservice till personer med funktionshinder. Personlig service och kvalitet är utmärkande för vårt företag. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm - Globen. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för personliga assistenter som söker arbete och för kunder som behöver duktig personal. Jag söker dig som vill arbeta som personlig assistent för mig. Som personlig assistent är du mitt stöd så att mitt liv fungerar på bästa möjliga sätt. Jag vill själv bestämma vad och hur, men behöver hjälp med att praktiskt utföra allt. Jag är en rullstolsburen 19-årig kille som gärna spelar dataspel, träffar kompisar, går ut och ser på film. Jag är en social person som med hjälp av mina assistenter vill fritt och självständigt leva mitt liv, och kunna vara spontan och hitta på olika aktiviteter. Helst kvinnliga sökande, 25 - 30 år. Som person bör Du vara pålitlig, lyhörd, positiv, gilla att hitta på aktiviteter, lugn, pratglad, engagerad och ansvarstagande. Det är också bra om Du har en stor känsla för integritet och diskretion, då jag ibland behöver tid för mig själv. Det är viktigt att Du kan uttrycka Dig väl i tal och skrift, eftersom jag behöver hjälp med mina studier. Vårderfarenhet, vårdutbildning och erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är meriterande. Arbetstid/Varaktighet Heltidstjänst med arbetspass måndag-fredag kl. 09.00- 17:00. Tillträde: 1 aug 2013
Företag: IGS ASSISTANS AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig ass Haninge 19-årig kille 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig ass Haninge 19-årig kille 100 %

Rörläggare
Om Helpman: Helpman startade sin verksamhet år 2000 och är idag Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi har i dagsläget ca 75-120 anställda beroende på säsong och inriktar oss både på byggnadsarbetare samt tjänstemän inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Arbetsbeskrivning: Vi söker nu ett antal anläggare för arbete hos en av våra större uppdragsgivare i norra Stockholm. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat att lägga dräneringsrör men även andra arbetsuppgifter tillkommer. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom byggbranschen, har en hög arbetskapacitet och har gärna yrkesbevis som anläggare. Du ska vara självgående och har tidigare erfarenhet av rörläggning. Som person är du stresstålig, lojal samt håller tider. Vi erbjuder: Genom Helpman kan du vidga dina vyer och bredda din kompetens samt utöka ditt kontaktnät. Vi kan snabbt matcha dina kunskaper, egenskaper och ambitioner med det ständiga behovet av kompetenta medarbetare hos våra uppdragsgivare. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. För att söka: Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Urvalet till denna tjänst sker löpande vilket innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Rörläggare jobb, Rörläggare Stockholm, Rörläggare HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörläggare

Ekonomiassistent
Säljkompetens är ett resursföretag specialiserat inom säljrekrytering, säljuthyrning samt säljutbildning och säljträning. Vi grundades 1998 och arbetar med att hjälpa våra kunder att utveckla, förstärka och förbättra sina säljorganisationer. Vi agerar säljpartner för våra kunder och finns som bollplank under hela deras säljutvecklingsprocess. Vi finns i centralt belägna lokaler i Stockholm på Barnhusgatan 3. Säljkompetens utökar sin säljorganisation och säker en driven och engagerad medarbetare som är van att arbeta självständigt! Ekonomiassistent på deltid Arbetsbeskrivning Säljkompetens söker nu en ekonomiassistent som kommer att arbeta med kontering, löpande bokföring, månatliga avstämningar i samband med bokslut och övrig administration. Tjänsten är på deltid. Kvalifikationer Vi söker dig som är gymnasieekonom med goda kunskaper i redovisning samt har några års relevant arbetslivserfarenhet. Du ska kunna behandla och bokföra alla ekonomiska händelser i ett mindre företag. Du har mycket goda datakunskaper och är noggrann, driven, nyfiken, strukturerad och självgående. Du har lätt att ta sig an nya arbetsuppgifter samt trivs med en serviceorienterad roll. Tjänsten innebär många kontakter, både internt och externt, därför är det ett krav att du har en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. Erfarenhet av Wisma administration 500. Har du frågor kring denna tjänst var vänlig och kontakta Peter Bruzelius på 08-20 05 20 alternativt 0708-23 18 70. Ansökan skickar du till peter@saljkompetens.com
Företag: Säljkompetens i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Stockholm, Ekonomiassistent Säljkompetens i Stockholm AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Eventpersonal sökes till butiksturné Stockholm
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu 1 person som ska ansvara för en butiksregion med utgångspunkt från Stockholm. Detta kommer vara en rörlig demonstration där man går runt i butiken och bjuder förbipasserande på smakprover för ett välkänt varumärke inom brödsegmentet. Det är ett stort plus om du är säljintresserad då vi vill att kunderna ska köpa med sig av varan. För att passa uppdraget ska du vara självgående, social samt ansvarstagande. Materialet ska transporteras till butik därför krävs det att du har B-körkort och god körvana sedan tidigare. Tjänstens omfattning: Tisdag-lördag vecka 37-40 med start tisdagen den 10 september Utbildning: Måndagen den 26 augusti Lön:Timlön Vi ser gärna även killar som söker då ca 80% av våra ansökningar kommer från tjejer. Glöm inte att skicka med en digital bild. Vi tillsätter personal löpande i projekten så ansök omgående på http://www.eventpersonal.se Ange referens: WIHT13 Har du redan anmält dig hos oss tidigare, så gå in på vår hemsida och uppdatera din profil så vi vet att du fortfarande är intresserad. Glöm inte att uppdatera referensnumret!
Företag: EVENTPERSONAL I SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Eventpersonal sökes till butiksturné Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventpersonal sökes till butiksturné Stockholm

Konsultchef
Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Konsultchef till huvudkontoret i Stockholm Ditt ansvarsområde och dina arbetsuppgifter Du kommer att ansvara för några av bolagets avtalskunder och du kommer att vara personalansvarig för de konsulter som finns anställda i uthyrningsverksamheten ute hos dina kunder och ansvara för deras utveckling. Detta innebär att du till största del kommer att bemanna diverse olika uppdrag inom olika verksamhetsområden och dina arbetsuppgifter innefattar bl a anställningsavtal, utvecklingssamtal, lönesamtal och kompetensutveckling. Du jobbar också parallellt med rekrytering av nya konsulter på nya uppdrag och administration kring deras anställningar. I ditt arbete är kundvård och kundkontakter en självklarhet. Dina kvalifikationer Det är meriterande om du har en relevant akademisk högskoleutbildning eller yrkeserfarenhet som rekryterare, med det är inget krav. Du bör ha vana av kundkontakt eller har erfarenhet av arbete inom sälj-, bemannings- alternativt rekryteringsbranschen. Dina personliga egenskaper Du ska tycka om att arbeta självständigt liksom att arbeta i teamwork. Som person är du kreativ, orädd och har en förmåga att skapa egna lösningar. Engagemang, drivkraft och affärsmannaskap är avgörande egenskaper för att du lyckas som Konsultchef hos oss. Vi värdesätter hög servicekänsla och god social kompetens och vi lägger stor vikt på din personlighet och dina ambitioner.Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete, där du blir en viktig resurs i ett redan starkt sammansvetsat team. B-körkort fordras. Vi erbjuder Ett vinnargäng! Ett roligt och utvecklande arbete där du självständigt får ta ansvar för dina arbetsuppgifter och påverka din egen arbetssituation samtidigt som du ingår i det professionella arbetslag som Bemannia utgör. Du kommer att ha möjlighet att vara med och driva företagets fortsatta utveckling mot en fortsatt spännande framtid. Tjänsten är på heltid och tillsvidare och med start enligt överenskommelse. Ansökan till tjänsten: Bemannia AB (publ) genomför denna rekrytering i samarbete med Bemannia Executive AB. Du söker tjänsten genom att skicka in din ansökan innehållande CV samt personligt brev till rekrytering@bemannia.se Vi tillämpar löpande urval och vill därför gärna ha din ansökan redan idag. Märk din ansökan med ref.nr: "10075 Konsultchef" Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare Annika Englund på 0771-84 53 00
Företag: Bemannia Executive AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Konsultchef jobb, Konsultchef Stockholm, Konsultchef Bemannia Executive AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsultchef


Sök lediga jobb Specialpedagog_Speciallärare Lund

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se