Specialpedagog_Speciallärare och svenska som and jobb - lediga jobb

Specialpedagog_Speciallärare och svenska som and jobb Specialpedagog_Speciallärare och svenska som and jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Specialpedagog_Speciallärare och svenska som and. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Specialpedagog_Speciallärare och svenska som and. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Specialpedagog/Speciallärare och svenska som and- Göteborg


Mer beskrivning

Specialpedagog/Speciallärare och svenska som and
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska (en del av Edinit AB). Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Våra arbets- och undervisningsspråk är både engelska och svenska varför tvåspråkighet är meriterande. Vi erbjuder programmen Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi, Estetiska programmet inriktning estetik och media, Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, och Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik. Vi finns för närvarande i Stockholm och Göteborg, med ljusa och moderna lokaler. Till Göteborg söker vi nu en utbildad speciallärare/specialpedagog deltid 60% och svenska som andra språk 40%. Du kommer att jobba direkt med elever, såväl som tillsammans med personal och föräldrar och även ingå i skolans elevhälsoteam. Kallelse till intervju sker löpande under annonseringsperioden. Vid frågor kontakta rektor Douglas McPherson, epost: douglas@initcollege.com, tel, mob: 0704831583.
Företag: International It College of Sweden Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/Speciallärare och svenska som and jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/Speciallärare och svenska som and


Sök lediga jobb Specialpedagog_Speciallärare och svenska som and

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se