Specialpedagog_speciallärare Grästorp jobb - lediga jobb

Specialpedagog_speciallärare Grästorp jobb Specialpedagog_speciallärare Grästorp jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Specialpedagog_speciallärare Grästorp. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Specialpedagog_speciallärare Grästorp. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Sushikock sökes- Stockholm

  2. Skandic söker personliga assistenter- Stockholm

  3. BIM-specialist- Solna

  4. Innesäljare/samordnare- Huddinge

  5. kockar och servispersonal- Lidingö

  6. Storemanager- Lidingö

  7. VVS-montörer sökes för servicearbeten- Stockholm

  8. Roslagens Hemtjänst söker Sjuksköterska- Norrtälje

  9. Ekonomiansvarig- Stockholm

  10. Läkarsekreterare- Stockholm


Mer beskrivning

Sushikock sökes
Verksamhetsbeskrivning Sushi huset japansk restaurang som finns på östermalm där vi har alla rättigheter serverar även varmrätter. Arbetsuppgifter allt inom sushi köket . Utbildning/Erfarenhet erfarenhet är ett krav
Företag: Sushihuset & bakfickan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sushikock sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sushikock sökes

Skandic söker personliga assistenter
Skandic Personlig Assistans HB bedriver hemtjänst, personlig assistans, ledsagning och avlösning. Skandic Personlig Assistans erbjuder professionell service utifrån kundens behov och önskemål, etniska bakgrund och språktillhörighet. Våra medarbetare har mångkulturell bakgrund och relevant utbildning för att tillhandahålla bästa möjliga service. Vi bryr oss om människor. Respekt är värdegrunden i vårt arbete och vi hjälper med glädje till i Din vardag. Skandic Personlig Assistans HB söker två kompetenta personliga assistenter. Det är krav att personen kan prata och skriva fullständigt svenska. Det är meriterande om personen kan andra språk. Anställningen är två vikariat om 50 %. Bra lön och möjlighet till förmåner. Kollektivavtal finns.
Företag: Skandic Personlig Assistans HB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Skandic söker personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skandic söker personliga assistenter

BIM-specialist
Verksamhetsområde Stora Projekt ansvarar för att upphandla och genomföra Sveriges allra största och mest komplexa infrastrukturprojekt. Som en av landets - och därmed Nordens - största byggherrar och beställare bidrar vi till samhällsutvecklingen på ett påtagligt sätt, såväl i planeringsskedet som i byggskedet. Vi sätter stort fokus på att slutföra våra projekt i tid, till rätt kostnad och med förväntat innehåll. Några av våra största projekt just nu är införandet av tågtrafikstyrningssystemet ERTMS samt investeringsprojekten Hallandsås, Förbifart Stockholm, E4 Sundsvall och Västlänken. Arbetsuppgifter Som BIM-specialist på Trafikverket erbjuds du att arbeta i en dynamisk miljö som är under snabb utveckling. Du kommer att ingå i en grupp av BIM-specialister med fokus på att utveckla arbetssätt, sprida kunskap och medvetenhet om BIM samt ta fram informations- och utbildningsmaterial. Omvärldsbevakning ingår som en del i arbetet. Du kommer att arbeta i projektet Förbifart Stockholm där du ansvarar för övergripande modellsamordning samt vidareutveckling av arbetsmetodik i byggskedet. Då Förbifart Stockholm är ett pilotprojekt så kommer du arbeta i samverkan med Trafikverkets införandeprojekt av BIM. Du kommer även att arbeta som stöd till investeringsprojekten med metodik-, teknik- och organisationsfrågor kopplat till BIM för projektering, byggande och överlämnande till förvaltning samt att även bistå och stödja projektledningen vid upphandling med avseende på krav och förutsättningar inom ditt område. Kvalifikationer Du har högskoleexamen med teknisk inriktning och minst 3 års erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen eller annan utbildning och/eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har god vana av programvaror för projektering, byggande och förvaltning inom infrastrukturområdet. Du ska också ha erfarenhet av anläggningsinformationsmodeller. Som person är du självgående och flexibel. Du är strukturerad, analytisk och pedagogisk i ditt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
Företag: Trafikverket
Ort: Solna
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga BIM-specialist jobb, BIM-specialist Solna, BIM-specialist Trafikverket
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BIM-specialist

Innesäljare/samordnare
Verksamhetsbeskrivning Vi importerar hund & kattmat och distribuerar detta till alla Zoobutiker runt om i Sverige. Arbetsuppgifter Vi står inför en ny stor utmaning i företaget och söker nu en ny medarbetare som kan samordna och sköta kontakten med vår nya leverantör på Balkan. Utbildning/Erfarenhet Personen måste vara språkkunnig (flytande) i Serbiska alt Kroatiska och engelska (flytande). Samt stor vana med transport import försäljning från denna region.
Företag: Rydberg & Rydberg Co AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare/samordnare jobb, Innesäljare/samordnare Huddinge, Innesäljare/samordnare Rydberg & Rydberg Co AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare/samordnare

kockar och servispersonal
kockar och servispersonal Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker nu kockar och servispersonal till Långängens Gård. Brinner du för att vara med att skapa dynamik och känsla och sätta gästen i fokus så vill vi gärna träffa dig. Beskrivning av kvalifikationer: Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från branchen. Du vet vad som krävs för att gästernas förväntningar ska överträffas och arbetar bra i team. Du vet dessutom vad som krävs mentalt i en stundtals stressigt miljö och samtidigt hålla skenet uppe. I dina arbetsuppgifter ingår sedvanliga uppgifter i restaurangen. Vår önskan är att du kommer arbeta med oss under många år framöver och vara en del i den framtida expansionen. Vi erbjuder från vår sida en dynamisk arbetsplats där vi har roligt och gillar att arbeta tillsammans. Vi är måna om att skapa verktyg för att du ska trivas och ha en trygg anställning. Lönen kommer att sättas utifrån tidigare erfarenhet och ditt anspråk. GLL RESTAURANTS driver och utvecklar restaurang-, catering- och eventkoncept i egna varumärken och åt externa kunder. Idag består gruppen av Restaurang Bryggan, Långängens Gård och Grill Bruno. Vi expanderar med fler restauranger och söker därför löpande sköna kollegor som vill utvecklas med oss. Vi tror att våra medarbetare är den viktigaste orsaken till framgång och vi sätter därför stor prestige i att ge vår personal bra verktyg och konkurrenskraftiga villkor. Vi hoppas att anställda stannar hos oss länge och därför finns alltid chansen till utmaningar och nya tjänster inom gruppen. Vi vill dessutom ha roligt under tiden!
Företag: Långängens Gård AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga kockar och servispersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: kockar och servispersonal

Storemanager
Storemanager Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker nu storemanagers till Långängens Gård. Brinner du för att vara med att skapa dynamik och känsla, gillar att ha det yttersta ansvaret och en gedigen helhetssyn över beställningar, schemaläggning och personalledning, så kan du få vara med på den här spännande resan och vässa ditt cv rejält. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig med några års erfarenhet från en bra krog. Du känner att du vill ha helhetsansvar och bygga ditt eget varumärke. Du vet vad som krävs för att gästernas förväntningar ska överträffas, och hur man motiverar medarbetarna. Du vet dessutom vad som krävs mentalt i en stundtals stressigt miljö och samtidigt hålla skenet uppe. I dina arbetsuppgifter ingår ett helhetsansvar för restaurangen utifrån gällande lagar, såväl som ordning och reda på papper. Du har en dröm om att skapa dig själv ett namn i branschen och få utveckla dig själv. Du vet dessutom vad som krävs för att komma dit. Vår önskan är att du kommer arbeta med oss under många år framöver och vara en del i den framtida expansionen. Vi erbjuder från vår sida en dynamisk arbetsplats där vi har roligt och gillar att arbeta tillsammans. Vi är måna om att skapa verktyg för att du ska trivas och ha en trygg anställning. Lönen kommer att sättas utifrån tidigare erfarenhet och ditt anspråk. GLL RESTAURANTS driver och utvecklar restaurang-, catering- och eventkoncept i egna varumärken och åt externa kunder. Idag består gruppen av Restaurang Bryggan, Långängens Gård och Grill Bruno. Vi expanderar med fler restauranger och söker därför löpande sköna kollegor som vill utvecklas med oss. Vi tror att våra medarbetare är den viktigaste orsaken till framgång och vi sätter därför stor prestige i att ge vår personal bra verktyg och konkurrenskraftiga villkor. Vi hoppas att anställda stannar hos oss länge och därför finns alltid chansen till utmaningar och nya tjänster inom gruppen. Vi vill dessutom ha roligt under tiden!
Företag: Långängens Gård AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Storemanager jobb, Storemanager Lidingö, Storemanager Långängens Gård AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Storemanager

VVS-montörer sökes för servicearbeten
Johanneshovs Rör AB är ett auktoriserat VVS-företag som arbetar med entreprenader och servicearbeten. Vi har AAA-rating. Företaget har bland annat ramavtal med HSB och Stockholmshem. Arbeten sker i hela StorStockholm. Vi har nya, fullt utrustade servicebilar. Arbetsuppgifter: Vi söker rörmokare för servicearbeten som kan arbeta såväl självständigt och i team. Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda lärlingsplats. Utbildning/Erfarenhet: OBS!!!!! Vi söker rörmokare med VVS-certifikat eller som har mångårig vana som VVS-montör. Företaget bekostar diverse utbildning som till exempel Säker Vatten. OBS! Vi vill inte ha kandidater från bemanningsföretag. OBS!
Företag: Johanneshovs Rör AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga VVS-montörer sökes för servicearbeten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VVS-montörer sökes för servicearbeten

Roslagens Hemtjänst söker Sjuksköterska
Vi söker en legitimerad sjuksköterska som gärna är vidareutbildad till DSK. Du har goda kunskaper och lång erfarenhet av att jobba inom hemsjukvård. Minst två års yrkeserfarenhet. Körkort är ett krav. Som person bör du vara initiativrik och flexibel. Det är viktigt att du kan se individens behov och är öppen och lyhörd. Du har en positiv inställning till ditt yrke och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.
Företag: Roslagens Hemtjänst
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Roslagens Hemtjänst söker Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Roslagens Hemtjänst söker Sjuksköterska

Ekonomiansvarig
Vi söker en Ekonomi ansvarig/Ekonomi assistent . TEC Finance fortsätter sin kraftiga expansion, TEC Finance är idag ett av Sveriges snabbaste, privatägda, växande finansbolag inom finansiering av IT och Kommunikations utrustning. Bolaget har sitt säte i Linköping och Kista. TEC Finance erbjuder direkt eller via koncernens bolag tjänster för hela livscykel hanteringen gällande IT-utrustning. Inom koncernen hand har man allt från finansiering av ny utrustning, logistik, installation, återanvändning och återvinning av utrangerad IT-utrustning. Bolagen inom koncernen har en kraftig tillväxt med stark fokusering på kvalitet, service, säkerhet och miljö. Nu har vi en ledig tjänst till dotterbolagen, Eurovironment AB och TECH Service AB, inom kort kommer troligen flera bolag finnas på listan. Tjänsten kommer vara placerad och utgå ifrån vårt kontor i Kista. Arbetsuppgifter; . Löpande kontering av inkomna fakturor . Löpande Bokföring . Betalningar . Fakturering . Kravhantering . Momsredovisning . Löner . Redovisning arbetsgivaravgifter samt källskatter . Avstämningar . Månadsrapporter med avstämningar . Bokslutsarbete med allt vad det innebär . Kontakt med revisorer vid revision . Framtagande av årsredovisningar . Delaktighet i att effektivisera rutiner och processer . Administrera våra ISO certifieringar Erfarenhet; Du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och kommer antingen från en bokföringsbyrå eller från ett mindre företag med liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har ordning och reda samt är noggrann i ditt arbete. Du kommer att vara anställd i något av TEC Finance dotter- eller intressebolag men arbeta med samtliga bolag. Arbetet kan omfatta ett antal resdagar per år till något utav våra lokalkontor (som i dagsläget är i Linköping eller Enköping).
Företag: TEC Finance Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiansvarig jobb, Ekonomiansvarig Stockholm, Ekonomiansvarig TEC Finance Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiansvarig

Läkarsekreterare
Kort beskrivning av företaget: Globen Ögonklinik i Skärholmen är en privat klinik som bedriver ögonsjukvård med polikliniska operationer, öppenvårds- och skelningsmottagning. Vi tar emot ca 16 000 besök per år via vårdavtal med Stockholms Läns Landsting Titel: Läkarsekreterare Beskrivning av arbetsuppgifter: Glad, snabb och noggrann? Gillar du läkarsekreteraryrket och vill ha omväxlande uppgifter? Hos oss får du jobba i ett mer än 10 personer starkt team med läkare, ortoptister och sköterskor. Du har huvudansvar för journalskrivning, men jobbar även med tidsbokning och i receptionen. Vi jobbar med digital diktering. Beskrivning av kvalifikationer: Du som söker skall ha utbildning som läkarsekreterare. Erfarenhet av yrket är meriterande.
Företag: Globen Ögonklinik AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare jobb, Läkarsekreterare Stockholm, Läkarsekreterare Globen Ögonklinik AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare


Sök lediga jobb Specialpedagog_speciallärare Grästorp

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se