Specialpedagog_speciallärare Prolympia Göteborg jobb - lediga jobb

Specialpedagog_speciallärare Prolympia Göteborg jobb Specialpedagog_speciallärare Prolympia Göteborg jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Specialpedagog_speciallärare Prolympia Göteborg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Specialpedagog_speciallärare Prolympia Göteborg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Specialpedagog/speciallärare Prolympia Göteborg- Göteborg


Mer beskrivning

Specialpedagog/speciallärare Prolympia Göteborg
PROLYMPiA startade sin första skola år 2002 och är en skola med goda kunskapsresultat och en tydlig profil: Kunskap, idrott, & hälsa. PROLYMPiA finns på fem orter i södra Sverige och på fyra platser i norra Sverige och planerar ett flertal nya etableringar baserat på ökad efterfrågan bland annat i Västra Göteborg. Våra honnörsord är Kunskap , Trygghet , Hälsa & Idrott. PROLYMPiA har vidare väletablerade skolor med gott renommé och befinner sig i en mycket intressant utvecklingsfas med målbilden att bli landets absolut främsta grundskola utifrån vår profil. Skolan samarbetar redan idag med ett stort antal elit- och breddidrottsföreningar, samt förbund inom ett stort antal idrotter. Till hösten öppnar vi porten till vår nya skola i Västra Göteborg, i gamla polishuset bredvid Gothia Arena med ca 200 elever. Till skolstart söker vi nu en engagerad specialpedagog som vill vara med och starta upp Sveriges främsta skola med inriktning mot kunskap, idrott och hälsa. Tjänsten kan kombineras med annat ämne. Vi söker dig som har en examen och med ett brinnande intresse för idrott och hälsa. Du ska ha ett positivt elevfokuserat synsätt där eleven alltid är i centrum och förstärker det som gör att eleven lyckas. Mycket viktigt att du är en lagspelare som lätt kan samarbeta med dina kollegor i arbetslaget och på skolan. Välkommen med din ansökan!
Företag: PROLYMPIA
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/speciallärare Prolympia Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/speciallärare Prolympia Göteborg


Sök lediga jobb Specialpedagog_speciallärare Prolympia Göteborg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se