Specialpedagog_speciallärare med skolbakgrund jobb - lediga jobb

Specialpedagog_speciallärare med skolbakgrund jobb Specialpedagog_speciallärare med skolbakgrund jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Specialpedagog_speciallärare med skolbakgrund. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Specialpedagog_speciallärare med skolbakgrund. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Specialpedagog/speciallärare med skolbakgrund- Höganäs


Mer beskrivning

Specialpedagog/speciallärare med skolbakgrund
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. Nyhamnsskolan är belägen i Nyhamnsläge norr om Höganäs. Skolan har två förskolor knutna till sig och har ca 390 elever i skolan. Läs mer om vår verksamhet på vår hemsida. ARBETSUPPGIFTER Arbete som specialpedagog alt. speciallärare med inriktning skola åk 5-9. KVALIFIKATIONER Genomgången specialpedagog- eller speciallärarutbildning med lärarbakgrund (eller pågående utbildning). Vi ser gärna att du har kunskap om språkstörning då skolan är upptagningsskola för elever med diagnosticerad språkstörning.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/speciallärare med skolbakgrund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/speciallärare med skolbakgrund


Sök lediga jobb Specialpedagog_speciallärare med skolbakgrund

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se