Specialpedagog_speciallärare på Gamlestadsskolan jobb - lediga jobb

Specialpedagog_speciallärare på Gamlestadsskolan jobb Specialpedagog_speciallärare på Gamlestadsskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Specialpedagog_speciallärare på Gamlestadsskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Specialpedagog_speciallärare på Gamlestadsskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Specialpedagog/speciallärare på Gamlestadsskolan- Göteborg


Mer beskrivning

Specialpedagog/speciallärare på Gamlestadsskolan
Stadsdelsförvaltningen Östra Göteborg erbjuder kommunal service till cirka 45 000 invånare i områdena Bergsjön, Gamlestaden, Kortedala, Kviberg och Utby. Stadsdelsförvaltningen ansvarar bland annat för kommunal hälso- och sjukvård, förskola, skola, kultur, fritid, omsorg för individer och familjer samt omsorg för äldre och personer med funktionsnedsättning. Vårt främsta mål är att skapa förutsättningar för var och en att känna samhällsgemenskap. Områdena i Östra Göteborg ligger nära Göteborgs centrum, men har samtidigt unika naturlandskap och en varierande bebyggelse. Utveckling och förnyelse sker på många platser. Infrastruktur, bostäder samt kommersiell och kommunal service byggs ut för framtiden. Förvaltningen har cirka 2 500 medarbetare som arbetar för att Östra Göteborg ska vara ett attraktivt område att växa upp, bo, arbeta och åldras i. Vill du vara med och bidra till detta? ARBETSUPPGIFTER Som specialpedagog hos oss kommer en av dina uppgifter bli att bidra till skolans pedagogiska utveckling. En annan uppgift blir att ta hand om undervisning i en mindre grupp för elever i behov av särskilt stöd. I arbetsuppgifterna ingår också ansvar för utvecklingsarbete, uppföljning, utredningar och åtgärdsprogram. Vi ser att du är aktiv i det pedagogiska arbetet och håller dig ajour med aktuell forskning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig specialpedagog/speciallärare. Du kommer att arbeta med elever i årskurserna 6-9, framför allt i lag B där Ann Lundberg är lagledare. Ann arbetar också med specialundervisning i laget och ni kommer att ha ett nära samarbete. Vi ser gärna att du är lyhörd och flexibel i ditt arbetssätt. Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av att arbeta med barn och elever i behov av extra mycket stöd eller har arbetat inom särskolan. Tidigare erfarenhet av att arbeta i en mångkulturell/flerspråkig verksamhet är meriterande.
Företag: Göteborgs stad, SDF Östra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/speciallärare på Gamlestadsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/speciallärare på Gamlestadsskolan


Sök lediga jobb Specialpedagog_speciallärare på Gamlestadsskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se