Specialpedagogiska skolmyndigheten, Luleå jobb - lediga jobb

Specialpedagogiska skolmyndigheten, Luleå jobb Specialpedagogiska skolmyndigheten, Luleå jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Specialpedagogiska skolmyndigheten, Luleå. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Specialpedagogiska skolmyndigheten, Luleå. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Rådgivare med specialpedagogisk kompetens inom synnedsättning till Luleå- Luleå

  2. Rådgivare med specialpedagogisk kompetens inom för- och särskola till Luleå- Luleå

  3. Rådgivare till Luleå- Luleå

  4. Chef Specialpedagogiska skolmyndigheten, Luleå, Skellefteå eller Umeå- Umeå

  5. Rådgivare med specialpedagogisk kompetens till Norra regionen- Luleå

  6. Rådgivare med psykologisk alternativt psykosocial kompetens till Norra regi- Luleå


Mer beskrivning

Rådgivare med specialpedagogisk kompetens inom synnedsättning till Luleå
Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) arbetar för att barn, unga och vuxna oavsett funktionsförmåga ska få förutsättningar att nå målen för sin utbildning. Det gör vi genom specialpedagogiskt stöd, undervisning i specialskolor, tillgängliga läromedel och statsbidrag. Den kompetens vi erbjuder kompletterar kommunernas och skolornas egna resurser. Myndigheten har ca 1160 anställda och har verksamhet i hela landet. Läs mer på vår webbplats www.spsm.se ARBETSUPPGIFTER Vi behöver förstärka vår pedagogiska kompetens med rådgivare till Norra regionen. Som rådgivare ingår du i ett team och du är en pedagogisk stödjande kunskapsresurs och dialogpartner i specialpedagogiska frågor till kommuner och andra skolhuvudmän. Våra team verkar inom Norra regionen som omfattar de fem nordligaste länen. Du bygger nätverk och i din konsultativa roll vägleder du personal i skolor och kommuner. Samverkan med andra myndigheter, landsting och intresseorganisationer ingår som en del i arbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har pedagogisk erfarenhet av att arbeta med elever som har synnedsättning – blindhet. Du har kunskap om blindmetodik och har arbetat med elever som läser punktskrift. Du är utbildad specialpedagog eller har annan kompetens/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi räknar med att du med din kompetens förstärker och kompletterar vårt team med dina teoretiska och praktiska kunskaper. Du känner till skolans värdegrund och styrdokument samt de handikappolitiska målen. I urvalet lägger vi stor vikt vid dina fem senaste års arbetslivserfarenheter som vi bedömer är relevanta för befattningen. Du ska ha god datorvana och vara van vid att arbeta med dokumentation. Resor ingår i befattningen varför körkort B är ett krav. Din förmåga att kommunicera och vägleda individer, grupper och organisationer finns dokumenterad eller styrkt genom referenser. Du trivs bra med att föreläsa i både mindre och större sammanhang. Du är van att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och gärna på engelska. För oss är det också viktigt att du som person är nyfiken, kreativ och har förmågan att engagera och motivera. Arbetet kräver att du har god förmåga att samarbeta, att utveckla nya kontakter och att du ser förändringar som en möjlighet till utveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av andra funktionsnedsättningsområden som till exempel rörelsehinder. Som rådgivare ges du ett stort eget ansvar och möjlighet att påverka din egen arbetssituation. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete där du har god möjlighet att kombinera arbets- och familjeliv. Vi tycker att kompetensutveckling och friskvård är viktigt. Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
Företag: Specialpedagogiska skolmyndigheten, Luleå
Ort: Luleå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Rådgivare med specialpedagogisk kompetens inom synnedsättning till Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rådgivare med specialpedagogisk kompetens inom synnedsättning till Luleå

Rådgivare med specialpedagogisk kompetens inom för- och särskola till Luleå
Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) arbetar för att barn, unga och vuxna oavsett funktionsförmåga ska få förutsättningar att nå målen för sin utbildning. Det gör vi genom specialpedagogiskt stöd, undervisning i specialskolor, tillgängliga läromedel och statsbidrag. Den kompetens vi erbjuder kompletterar kommunernas och skolornas egna resurser. Myndigheten har ca 1160 anställda och har verksamhet i hela landet. Läs mer på vår webbplats www.spsm.se ARBETSUPPGIFTER Vi behöver förstärka vår pedagogiska kompetens med rådgivare till Norra regionen. Som rådgivare ingår du i ett team och du är en pedagogisk stödjande kunskapsresurs och dialogpartner i specialpedagogiska frågor till kommuner och andra skolhuvudmän. Våra team verkar inom Norra regionen som omfattar de fem nordligaste länen. Du bygger nätverk och i din konsultativa roll vägleder du personal i skolor och kommuner. Samverkan med andra myndigheter, landsting och intresseorganisationer ingår som en del i arbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har pedagogisk erfarenhet av arbete i förskola och särskola. Du har arbetat i verksamhet med barn/elever på tidig utvecklingsnivå och har kunskap inom tydliggörande pedagogik och alternativ och kompletterande kommunikation Du är utbildad specialpedagog eller har annan kompetens/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi räknar med att du med din kompetens förstärker och kompletterar vårt team med dina teoretiska och praktiska kunskaper. Du känner till skolans värdegrund och styrdokument samt de handikappolitiska målen. I urvalet lägger vi stor vikt vid dina fem senaste års arbetslivserfarenheter som vi bedömer är relevanta för befattningen. Du ska ha god datorvana och vara van vid att arbeta med dokumentation. Resor ingår i befattningen varför körkort B är ett krav. Din förmåga att kommunicera och vägleda individer, grupper och organisationer finns dokumenterad eller styrkt genom referenser. Du trivs bra med att föreläsa i både mindre och större sammanhang. Du är van att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och gärna på engelska. För oss är det också viktigt att du som person är nyfiken, kreativ och har förmågan att engagera och motivera. Arbetet kräver att du har god förmåga att samarbeta, att utveckla nya kontakter och att du ser förändringar som en möjlighet till utveckling. Som rådgivare ges du ett stort eget ansvar och möjlighet att påverka din egen arbetssituation. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete där du har god möjlighet att kombinera arbets- och familjeliv. Vi tycker att kompetensutveckling och friskvård är viktigt. Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
Företag: Specialpedagogiska skolmyndigheten, Luleå
Ort: Luleå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Rådgivare med specialpedagogisk kompetens inom för- och särskola till Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rådgivare med specialpedagogisk kompetens inom för- och särskola till Luleå

Rådgivare till Luleå
Specialpedagogiska skolmyndigheten arbetar för att barn, unga och vuxna oavsett funktionsförmåga ska få förutsättningar att nå målen för sin utbildning. Det gör vi genom specialpedagogiskt stöd, undervisning i specialskolor, tillgängliga läromedel och statsbidrag. Den kompetens vi erbjuder kompletterar kommunernas egna resurser. Myndigheten har ca 1100 anställda och har verksamhet i hela landet. Läs mer på vår webbplats www.spsm.se. ARBETSUPPGIFTER Vi behöver förstärka vår pedagogiska kompetens med en rådgivare till Norra regionen. Som rådgivare ingår du i ett team och du är en stödjande kunskapsresurs och dialogpartner i specialpedagogiska frågor till kommuner och andra skolhuvudmän. Våra team verkar inom Norra regionen som omfattar de fem nordligaste länen. Du bygger nätverk och i din konsultativa roll vägleder du personal i skolor och kommuner, från förskola till vuxenutbildning. Samverkan sker också med andra myndigheter, landsting och intresseorganisationer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har pedagogisk kompetens och erfarenhet av att arbeta med IT och alternativa lärverktyg. Du har god kunskap om skolans organisation samt erfarenhet och intresse av hur man främjar en god pedagogisk miljö för alla oavsett funktionsförmåga. Vi räknar med att du med din kompetens förstärker och kompletterar vårt team med dina teoretiska och praktiska kunskaper. Du känner till skolans värdegrund och styrdokument. I urvalet lägger vi stor vikt vid dina fem senaste års arbetslivserfarenheter som vi bedömer är relevanta för tjänsten. Du ska ha god datorvana och vara van vid att arbeta med dokumentation. Du har förmåga att planera och strukturera jobbet väl. Resor ingår i tjänsten varför körkort B är ett krav. Din förmåga att kommunicera och vägleda individer, grupper och organisationer finns dokumenterad eller styrkt genom referenser. Du trivs bra med att föreläsa i både mindre och större sammanhang. Du är van att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och gärna på engelska. För oss är det också viktigt att du som person är nyfiken, kreativ och har förmågan att engagera och motivera. Arbetet kräver att du har god förmåga att samarbeta, att utveckla nya kontakter och att du ser förändringar som en möjlighet till utveckling. Du är aktiv i arbetet att utveckla metoder och arbetssätt som genererar ett tillgängligt stöd för skolor och skolhuvudmän. Som rådgivare ges du ett stort eget ansvar och möjlighet att påverka din egen arbetssituation. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete där du har god möjlighet att kombinera arbets- och familjeliv. Vi tycker att kompetensutveckling och friskvård är viktigt. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. ÖVRIGT Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Specialpedagogiska skolmyndigheten, Luleå
Ort: Luleå
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Rådgivare till Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rådgivare till Luleå

Chef Specialpedagogiska skolmyndigheten, Luleå, Skellefteå eller Umeå
Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) arbetar för att barn, unga och vuxna oavsett funktionsförmåga ska få förutsättningar att nå målen för sin utbildning. Det gör vi genom specialpedagogiskt stöd, undervisning i specialskolor, tillgängliga läromedel och statsbidrag. Den kompetens vi erbjuder kompletterar kommunernas och skolornas egna resurser. Myndigheten har drygt 1100 medarbetare och har verksamhet i hela landet. Norra regionen består av en enhet för specialpedagogiskt stöd och två statliga specialskolor, administration och verksamhetsutveckling. Sammanlagt är vi 120 medarbetare. Regionen leds av en regionchef. Specialpedagogiskt stöd leds av två Enhetschefer. Till Norrbotten och Västerbotten rekryterar vi nu en Enhetschef. Specialpedagogiskt stöd ges till huvudmän, förskolechef, rektor, lärare, förskollärare och elevhälsa i form av rådgivning, kompetensutveckling och stödjande material. Vi ger stöd från Gävle och norrut. ARBETSUPPGIFTER Som en av två Enhetschefer för specialpedagogiskt stöd ansvarar du för enhetens verksamhet, personal, ekonomi och arbetsmiljö. Du leder och fördelar arbetet samt ansvarar för kvalitet och utveckling tillsammans med din chefskollega. Du har personal- och arbetsmiljöansvar för ca 20 av enhetens ca 40 rådgivare. Rådgivarna som du ansvarar för är placerade i Luleå, Skellefteå och Umeå och det innebär resor i arbetet. Din stationeringsort blir någon av dessa orter. Du förväntas bidra till utveckling av myndighetsövergripande arbete i specialpedagogiska frågor och ingår i myndighetens processorienterade organisation som en del i en processledningsgrupp. Du ingår i regionens ledningsgrupp där du bidrar till ledning och utveckling av hela Norra regionens verksamhet. Du tar en tydlig arbetsgivarroll och arbetar självständigt utifrån myndighetens uppdrag. Tillsammans med din chefskollega och dina kvalificerade medarbetare ser du till att verksamheten står i samklang med myndighetens värderingar, förväntningar och krav och att arbetet som bedrivs inom enheten utgår från forskning och beprövad erfarenhet. I ditt arbete ingår att samverka med exempelvis kommuner, landsting, andra myndigheter och intresseorganisationer. Vi ser också samverkan med medarbetare och fackliga organisationer som en självklar förutsättning för att uppnå bästa möjliga resultat. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har: - akademisk examen med pedagogisk inriktning eller har en utbildning som vi bedömer likvärdig. - minst två års erfarenhet av att arbeta i ledande befattning, med verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar - kunskaper om svenskt utbildningssystem, dess styrning och om förutsättningar för en tillgänglig utbildning - erfarenhet av att verka i en politiskt styrd organisation - god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska - B-körkort Det är meriterande om du har: - erfarenhet av arbete med specialpedagogiska frågor Som person: • Har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer • Har du en vilja att leda tillsammans med andra • Är du en tydlig ledare med förmågan att motivera, inspirera och stödja medarbetare • Står du för ett ledarskap som ger medarbetarna förutsättningar till delaktighet, inflytande och utveckling • Har du intresse för förnyelse och utveckling samtidigt som du är lojal med fattade beslut • Är du uppgiftsorienterad och levererar med god kvalité • Är du tydlig i din kommunikation och uppfattas som lyhörd och inlyssnande • Delar du våra kärnvärden, respekt för individen, delaktighet och tillgänglighet. Vi fäster stor vikt vid ovanstående personliga egenskaper. ÖVRIGT Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Specialpedagogiska skolmyndigheten, Specialpedagogiskt stöd, Norra regionen
Ort: Umeå
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Chef Specialpedagogiska skolmyndigheten, Luleå, Skellefteå eller Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef Specialpedagogiska skolmyndigheten, Luleå, Skellefteå eller Umeå

Rådgivare med specialpedagogisk kompetens till Norra regionen
Specialpedagogiska skolmyndigheten arbetar för att barn, unga och vuxna oavsett funktionsförmåga ska få förutsättningar att nå målen för sin utbildning. Det gör vi genom specialpedagogiskt stöd, undervisning i specialskolor, tillgängliga läromedel och statsbidrag. Den kompetens vi erbjuder kompletterar kommunernas egna resurser. Myndigheten har 1160 anställda och har verksamhet i hela landet. Läs mer på vår webbplats www.spsm.se. ARBETSUPPGIFTER Specialpedagogiskt stöd behöver förstärka vår specialpedagogiska kompetens med en rådgivare till lokalkontoret i Luleå. Som rådgivare ingår du i ett team och du är en pedagogisk stödjande kunskapsresurs och dialogpartner i specialpedagogiska frågor till kommuner och andra skolhuvudmän. Våra team verkar inom Norra regionen som omfattar de fem nordligaste länen. Du bygger nätverk och i din konsultativa roll vägleder du personal i förskolor, skolor och kommuner. Samverkan med andra myndigheter, landsting och intresseorganisationer ingår som en del i arbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har förskollärarutbildning och/eller grundlärarutbildning mot tidigare år samt specialpedagogisk examen eller kompetens som vi bedömer likvärdig. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med komplexa specialpedagogiska frågeställningar på individ-, grupp och systemnivå. I ditt uppdrag är kunskaper om pedagogiska strategier för barn och elever i behov av särskilt stöd en förutsättning. Meriterande är om du har kunskaper om och god erfarenhet av att arbeta med digitala lärverktyg och webbaserat stöd då de ingår i uppdraget som rådgivare. Du är förtrogen med skollagen och förskolans- och skolans läroplaner samt har ett barnrättsligt förhållningssätt då vi i vårt uppdrag arbetar med att omsätta barnkonventionen och konventionen om rättigheter för personer med funktionsnedsättning i praktiskt arbete. För oss är det viktigt att du som person är positiv, kan motivera andra och har förmåga att skapa goda relationer. I urvalet lägger vi stor vikt vid dina fem senaste års arbetslivserfarenhet och kompetenspåbyggnad som vi bedömer relevant för tjänsten och som kompletterar den kompetens vi har i våra team. Du ska ha god datorvana och vara van vid att arbeta med dokumentation. Resor ingår i tjänsten varför körkort B är ett krav. Din förmåga att kommunicera och vägleda individer, grupper och organisationer finns dokumenterad eller styrkt genom referenser. Du trivs bra med att föreläsa i både mindre och större sammanhang. Du är van att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och gärna på engelska. För oss är det också viktigt att du som person är nyfiken, kreativ och har förmågan att engagera och motivera. Arbetet kräver att du har god förmåga att samarbeta, att utveckla nya kontakter och att du ser förändringar som en möjlighet till utveckling. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Som rådgivare ges du ett stort eget ansvar och möjlighet att påverka din egen arbetssituation. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete där du har god möjlighet att kombinera arbets- och familjeliv. Vi tycker att kompetensutveckling och friskvård är viktigt. Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. ÖVRIGT Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning. Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. I denna rekrytering samarbetar vi med Poolia. För frågor kontakta Susanne Sandvärn via mail eller ring under v 31.
Företag: Specialpedagogiska skolmyndigheten, Luleå
Ort: Luleå
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Rådgivare med specialpedagogisk kompetens till Norra regionen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rådgivare med specialpedagogisk kompetens till Norra regionen

Rådgivare med psykologisk alternativt psykosocial kompetens till Norra regi
Specialpedagogiska skolmyndigheten arbetar för att barn, unga och vuxna oavsett funktionsförmåga ska få förutsättningar att nå målen för sin utbildning. Det gör vi genom specialpedagogiskt stöd, undervisning i specialskolor, tillgängliga läromedel och statsbidrag. Den kompetens vi erbjuder kompletterar kommunernas egna resurser. Myndigheten har 1160 anställda och har verksamhet i hela landet. Läs mer på vår webbplats www.spsm.se. ARBETSUPPGIFTER Specialpedagogiskt stöd behöver förstärka med en rådgivare till Luleå med psykologisk alternativt psykosocial kompetens som ett stöd i det specialpedagogiska arbetet. Som rådgivare ingår du i ett team och du är en stödjande kunskapsresurs med ditt perspektiv och dialogpartner i specialpedagogiska frågor till kommuner och andra skolhuvudmän. Våra team verkar inom Norra regionen som omfattar de fem nordligaste länen. Du bygger nätverk och i din konsultativa roll vägleder du personal i förskolor, skolor och kommuner. Samverkan med andra myndigheter, landsting och intresseorganisationer ingår som en del i arbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad psykolog alternativt socionom eller kompetens som vi bedömer likvärdig. Vi vill att du har systemiskt förhållningssätt och att du är processorienterad. Det är meriterande om du har en dokumenterad pedagogisk inriktning, men inget krav. I ditt stödjande arbete med förskolans, skolans och vuxenutbildningens uppdrag kommer du att arbeta med komplexa pedagogiska frågeställningar och strategiska framgångsfaktorer på individ-, grupp- och organisationsnivå. Har du kunskaper och erfarenhet av att arbeta med digitala lärverktyg och webbaserat stöd är det en tillgång då det ingår i uppdraget som rådgivare. Meriterande är om du arbetat i någon form med förebyggande och hälsofrämjande elevhälsa och med förskole- och skolutveckling. Du är förtrogen med skollagen samt har ett barnrättsligt förhållningssätt då vi i vårt uppdrag arbetar med att omsätta barnkonventionen och konventionen om rättigheter för personer med funktionsnedsättning i praktiskt arbete. För oss är det viktigt att du som person är positiv, kan motivera andra och har förmåga att skapa goda relationer. I urvalet lägger vi stor vikt vid dina fem senaste års arbetslivserfarenhet och kompetenspåbyggnad som vi bedömer relevant för tjänsten och som kompletterar den kompetens vi har i våra team. Du ska ha god datorvana och vara van vid att arbeta med dokumentation. Resor ingår i tjänsten varför körkort B är ett krav. Din förmåga att kommunicera och vägleda individer, grupper och organisationer finns dokumenterad eller styrkt genom referenser. Du trivs bra med att föreläsa i både mindre och större sammanhang. Du är van att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och gärna på engelska. För oss är det också viktigt att du som person är nyfiken, kreativ och har förmågan att engagera och motivera. Arbetet kräver att du har god förmåga att samarbeta, att utveckla nya kontakter och att du ser förändringar som en möjlighet till utveckling. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Som rådgivare ges du ett stort eget ansvar och möjlighet att påverka din egen arbetssituation. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete där du har god möjlighet att kombinera arbets- och familjeliv. Vi tycker att kompetensutveckling och friskvård är viktigt. Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. ÖVRIGT Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning. Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. I denna rekrytering samarbetar vi med Poolia. För frågor kontakta Susanne Sandvärn via mail eller via telefon under v 31.
Företag: Specialpedagogiska skolmyndigheten, Luleå
Ort: Luleå
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Rådgivare med psykologisk alternativt psykosocial kompetens till Norra regi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rådgivare med psykologisk alternativt psykosocial kompetens till Norra regi


Sök lediga jobb Specialpedagogiska skolmyndigheten, Luleå

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se