Speditionsassistent jobb - lediga jobb

Speditionsassistent jobb Speditionsassistent jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Speditionsassistent. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Speditionsassistent. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Speditionsassistent- Stockholm

 2. Driven speditionsassistent till logistikföretag- Malmö

 3. Speditionsassistent- Malmö

 4. Speditionsassistenter till vår kund i Malmö- Malmö

 5. Speditionsassistent sökes till exportsidan- Helsingborg

 6. Extrajobb som speditionsassistent- Värnamo

 7. SPEDITIONSASSISTENT TILL ETT FÖRETAG INOM TRANSPORT OCH LOGISTIK- Malmö

 8. SPEDITIONSASSISTENT TILL ETT FÖRETAG INOM TRANSPORT OCH LOGISTIK- Malmö

 9. Speditionsassistent inom ekonomi till internationellt företag- Mölndal

 10. Speditionsassistent inom ekonomi till marknadsledande aktör!- Göteborg

 11. Speditionsassistent inom ekonomi till DHL!- Mölndal

 12. Speditionsassistent- Göteborg

 13. Ekonomi/speditionsassistent- Falkenberg

 14. Speditionsassistent sökes för långt uppdrag hos kund- Värnamo

 15. Speditionsassistent till ett av Sveriges största logistikföretag- Malmö

 16. Speditionsassistent med driv- Vaggeryd

 17. Speditionsassistent med driv- Jönköping

 18. Speditionsassistent till ett av Sveriges största logistikföretag- Malmö

 19. Speditionsassistent till Malmö- Malmö

 20. Speditionsassistent- Stockholm

 21. Speditionsassistent sökes omgående i Helsingborg- Helsingborg

 22. Nyfiken och prestigelös speditionsassistent- Malmö

 23. Speditionsassistent till internationellt företag- Malmö

 24. Speditionsassistent- Malmö

 25. Speditionsassistent - Timme/Extrajobb- Stockholm

 26. Speditionsassistent till attraktivt logistikföretag!- Göteborg

 27. Speditionsassistent till ett av Sveriges största logistikföretag- Malmö

 28. Vi söker nu en erfaren speditionsassistent- Malmö

 29. Speditionsassistent- Stockholm

 30. Speditionsassistent export och import- Höganäs

 31. Speditionsassistent sökes omgående!- Värnamo

 32. Speditionsassistent sökes omgående!- Gnosjö

 33. Speditionsassistent sökes omgående!- Gislaved

 34. Speditionsassistent sökes för kunds räkning- Växjö

 35. Vi söker en speditionsassistent- Malmö

 36. Speditionsassistent till logistikföretag i Malmö – start omgående- Malmö

 37. Speditionsassistent, föräldrarvikariat- Stockholm

 38. Speditionsassistent- Värnamo

 39. Speditionsassistent / Spedition / Administrations till Schenker- Göteborg

 40. Speditionsassistent- Göteborg


Mer beskrivning

Speditionsassistent
HRX Sverige AB är ett internationellt speditionsföretag med bolag i 7 länder. Totalt är vi c:a 250 medarbetare och omsätter 20 MEUR. Till vårt expansiva och dynamiska kontor i Frihamnen på Gärdet söker vi omgående en positiv, pigg och utåtriktad person som vill arbeta med spedition och logistik. Som speditionsassistent kommer du att hantera import- samt exportbokningar, trafikplanering, fakturering och ha interna samt externa kontakter via samtal och e-mail i ett högt tempo. Du kommer att arbeta i en bra grupp med trevlig och glad stämning som har möjlighet att påverka sin arbetsmiljö och rutiner genom vårt arbete och ansvar för ständiga förbättringar i vårt kvalitetsarbete. Vem är du? Du måste ha någon form av erfarenhet från trafikledning eller spedition och trivas med att ge god service till vår mest värdefulla tillgång som är våra kunder. Du har goda allmänna datakunskaper och dataförståelse samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift,även på engelska som är vårt koncernspråk. Som person är du snabb i tanken, flexibel, öppen och har lätt för att skapa kontakter och kan kommunicera med människor på olika språk både skriftligt och muntligt. Du har ett gediget ordningssinne och sifferminne, lätt för att lära och tar gärna egna initiativ. Du tycker om utmaningar samt har en förmåga att anpassa dig till nya miljöer och kan hantera en ibland stressfull miljö. Det viktigaste för oss är att hitta rätt person med rätt kompetens och inställning som skall uppfylla våra hårt ställda krav och vi välkomnar alla sökande som uppfyller dessa krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Urval och intervjuer av kandidater sker löpande, har du några frågor angående tjänsten så kan du kontakta speditionsansvarig. Välkommen med din ansökan och löneanspråk!
Företag: HRX Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent jobb, Speditionsassistent Stockholm, Speditionsassistent HRX Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent

Driven speditionsassistent till logistikföretag
Amendo AB Om Amendo Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och bemanning med en tydlig inriktning mot Bank & Finans, Försäkring och Ekonomi. Amendo arbetar dagligen med kundnära, skräddarsydda bemannings- och rekryteringslösningar. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Malmö och Göteborg. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Som konsult på Amendo arbetar du hos någon av våra välrenommerade kunder med uppdrag som varierar i längd men som alltid genomförs i ett professionellt och trevligt gäng. Om företaget Kunden utvecklar och producerar transporter samt logistik- och informationstjänster som möter marknadens krav på kvalitet, effektivitet, enkelhet och miljöansvar. Arbetsbeskrivning - Dokumentation av import/export bilar även tullhantering - Kontakt med chaufförer och åkerier - Kontakt med deras svenska och utländska kontor - Kundkontakt - Fakturering Kvalifikationer och egenskaper - Tidigare erfarenhet av transportbranchen är meriterande - Goda kunskaper i engelska och gärna tyska i både tal och skrift - Då arbetet är pressat vid vissa tidpunkter, krävs det att du har en hög stresströskel, stort tålamod och ett gott ordningssinne, har lätt för att samarbeta med andra - Noggrannhet, servicekänsla och förmågan att arbeta självständigt är ett krav - Har lätt för att uttrycka Dig i skrift och tal För dig som har en positiv inställning till lagarbete och som gillar när arbetstempot ibland är högt erbjuder vi ett jobb där lagandan och trivseln är viktiga faktorer. Tjänsten ingår i en grupp om 15 personer som kommer att alternera arbetsuppgifter med varandra. Vi erbjuder en stimulerande och ansvarsfull tjänst som med möjlighet till utveckling. Frågor och kontakt Du är välkommen att ansöka omgående, vi träffar lämpliga kandidater löpande.
Företag: Amendo AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Driven speditionsassistent till logistikföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven speditionsassistent till logistikföretag

Speditionsassistent
HRX Danmark ApS är ett internationellt speditionsföretag med bolag i 8 länder. Totalt är vi c:a 250 medarbetare och omsätter ca 20 MEUR. Till vårt nya expansiva och dynamiska kontor i Oxie i Malmö söker vi omgående en positiv, pigg och utåtriktad person som vill arbeta med spedition och logistik. Som speditionsassistent kommer du att hantera import- samt exportbokningar, trafikplanering, fakturering och ha interna samt externa kontakter via samtal och e-mail i ett högt tempo. Du kommer att arbeta i en helt nya grupp och därmed ha stor möjlighet och ansvar för att påverka vår arbetsmiljö och rutiner genom vårt arbete för ständiga förbättringar i vårt arbetssätt. Vem är du? Du måste ha någon form av erfarenhet från trafikledning och/eller spedition och trivas med att ge god service till vår mest värdefulla tillgång som är våra kunder. Du har goda allmänna datakunskaper och dataförståelse samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift även på engelska som är vårt koncernspråk. Talar du Danska är det meriterande. Som person är du snabb i tanken, flexibel, öppen och har lätt för att skapa kontakter och kan kommunicera med människor på olika språk både skriftligt och muntligt. Du har ett gediget ordningssinne och sifferminne, lätt för att lära och tar gärna egna initiativ. Du tycker om utmaningar samt har en förmåga att anpassa dig till nya miljöer och kan hantera en ibland stressfull miljö på en liten arbetsplats. Det viktigaste för oss är att hitta rätt person med rätt kompetens och inställning som skall uppfylla våra hårt ställda krav och vi välkomnar alla sökande som uppfyller dessa krav. Urval och intervjuer av kandidater sker löpande, har du några frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta oss. Välkommen med din ansökan och löneanspråk!
Företag: HRX Sverige AB
Ort: Malmö
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent jobb, Speditionsassistent Malmö, Speditionsassistent HRX Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent

Speditionsassistenter till vår kund i Malmö
Här är möjligheten för dig som älskar att administrera i ett högt tempo. Som vill arbeta med spedition i ett internationellt företag inom transport och logistik. Om tjänsten Academic Work söker för kunds räkning två speditionsassistenter. Vår kund är ett av Sveriges största företag inom transport och logistik. I Sverige har företaget 4000 anställda och omsätter 13 miljarder kronor per år. Vår kund är ledande i branschen enligt många kundundersökningar och de lägger stora ekonomiska resurser för att fortsätta utveckla kvalitén. Företaget erbjuder således en välkänd och expansiv arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas inom organisationen. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter Som speditionsassistent kommer du tillsammans med en grupp på ungefär 15 personer alternera arbetsuppgifter med varandra. Du kommer tillhöra Speditionsavdelningen där dina arbetsuppgifter i huvudsak kommer att vara; - Dokumentation av import/exportbilar, även tullhantering - Kontakt med chaufförer och åkerier - Kontakt med kundens svenska och utländska kontor - Kundkontakt - Fakturering Vill du arbeta i en internationell miljö tillsammans med kollegor med gedigen erfarenhet är detta tjänsten något för dig. Här får du chansen att bygga en grund inför din kommande utveckling inom transport- och logistikbranschen. Vi söker dig som Vi söker dig som har mycket goda datorkunskaper och som tycker om att hålla en hög servicenivå. Du har tidigare erfarenhet från kundservice eller har arbetat administrativt. För att kunna hantera all dokumentation, fakturering och diverse kontakter behöver du att ett sinne för struktur och skinn på näsan. Vi tror att du är relativt nyutexaminerad från en KY/YH-utbildning inom transport och logistik eller inom till exempel Service Management. Ett krav är att du talar och skriver engelska obehindrat eftersom detta är koncernspråket. Talar du tyska är även detta meriterande. För att trivas i gruppen söker vi dig som är jordnära, social och har en god samarbetsförmåga. Start: Mars Uppdragets omfattning: Heltid, till och med 31 augusti 2014 med möjlighet till förlängning. Arbetstid: Skiftarbete enligt 3 veckors schema, arbetstid under röda dagar kan förekomma Plats: Malmö Urval: Sker löpande Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work AB - Malmö
Ort: Malmö
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistenter till vår kund i Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistenter till vår kund i Malmö

Speditionsassistent sökes till exportsidan
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning Till vår uthyrningsverksamhet söker vi nu en assistent till exportsidan. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att transportbokning, både containrar och styckegods, avisera kunden, fakturera kunden och tullhantering. Du kommer att ingå i en grupp av 14 personer. Uppdraget är på heltid med start omgående till och med slutet av augusti med god möjlighet till förlängning. Vem är du? Vi söker dig främst dig som tidigare har jobbat med spedition. Om du har erfarenhet av sjötransport är det meriterande. Du har god datavana och kan uttrycka dig väl i både i tal och skrift på svenska och engelska. Som person är du initiativrik, flexibel, noggrann, kommunikativ och stresstålig. Vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Demm på 042-37 16 47 eller Olivia Håkansson på 042-37 16 34. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut. Välkommen att skicka in din ansökan!
Företag: Manpower Huvudkontor
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent sökes till exportsidan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent sökes till exportsidan

Extrajobb som speditionsassistent
Extrapersonal till speditionsföretag: För kunds räkning söker vi nu 2 personer som vill jobba extra under sin studietid. Uppdraget finns hos ett speditionsföretag i Värnamo och är förlagt till kvällstid. Uppdraget beräknas pågå under lång tid så du bör ha minst 1 års studier kvar. Uppdraget beräknas starta i mitten av augusti. Du kommer att arbeta i datamiljö därför är det viktigt att har god datavana. Du kommer även att ha mycket telefonkontakt med terminalen där bilarna lastas och supporta med tulldokument. Du kommer att få den utbildning som behövs för att klara jobbet så därför finns inga krav på erfarenhet från liknande arbete. Som person har du ett driv och vågar fatta egna beslut. Ansvarstagande och en vilja att lösa saker är andra egenskaper vi gärna ser att du har. Du har fyllt 18 år då det förekommer sena kvällar. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Låter det intressant så registrerar du din ansökan på www.junic.se med CV och ett personligt brev. För detta uppdrag använder vi oss av löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är satt till den 7 augusti. Har du några frågor är du välkommen att ringa Susann Lothian på 0371 830 54.
Företag: Junic AB
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som speditionsassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som speditionsassistent

SPEDITIONSASSISTENT TILL ETT FÖRETAG INOM TRANSPORT OCH LOGISTIK
Älskar du att administrera i högt tempo? Vill du arbeta med spedition på ett internationellt företag inom transport och logistik i en roll där du har möjlighet att utvecklas inom området samt få in en fot på ett internationellt företag? OM TJÄNSTEN Vi på Academic Work söker nu för kunds räkning en serviceminded speditionsassistent som är beredd att visa framfötterna samt vill jobba inom transport och logistikbranschen. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. ARBETSUPPGIFTER Som speditionsassistent kommer du tillsammans med en grupp på 15 personer alternera arbetsuppgifter med varandra. Du kommer tillhöra Speditionsavdelningen där dina arbetsuppgifter i huvudsak kommer att vara; * Dokumentation av import/exportbilar, även tullhantering * Kontakt med chaufförer och åkerier * Kontakt med kundens svenska och utländska kontor * Kundkontakt * Fakturering Utvecklingsmöjligheter Vill du arbeta i en internationell miljö tillsammans med kollegor med gedigen erfarenhet är detta tjänsten något för dig. Här får du chansen att bygga en grund inför din kommande utveckling inom transport- och logistikbranschen. VI SÖKER DIG SOM Vi söker dig som har mycket goda datorkunskaper och som tycker om att hålla en hög servicenivå. Du har tidigare erfarenhet från kundservice eller har arbetat administrativt. För att kunna hantera all dokumentation, fakturering och diverse kontakter behöver du att ett sinne för struktur och skinn på näsan. Vi tror att du är relativt nyutexaminerad från en KY/YH-utbildning inom transport och logistik eller inom till exempel Service Management samt har en ambition att utvecklas inom transport och logistik. Ett krav är att du talar och skriver engelska obehindrat eftersom detta är koncernspråket. Talar du tyska är även detta meriterande. För att trivas i gruppen söker vi dig som är jordnära, social och har en god samarbetsförmåga. Start: Omgående Uppdragets omfattning: Heltid till att börja med 3 månader med möjlighet till förlängning. Arbetstid: Skiftarbete enligt 3 veckors schema, arbetstid under röda dagar kan förekomma Plats: Malmö Urval: Sker löpande Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se. INFORMATION OM FÖRETAGET Vår kund är ett av Sveriges största företag inom transport och logistik. I Sverige har företaget 4000 anställda och omsätter 13 miljarder kronor per år. Vår kund är ledande i branschen enligt många kundundersökningar och de lägger stora ekonomiska resurser för att fortsätta utveckla kvalitén. Företaget erbjuder en välkänd och expansiv arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.
Företag: Academic Work
Ort: Malmö
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga SPEDITIONSASSISTENT TILL ETT FÖRETAG INOM TRANSPORT OCH LOGISTIK jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SPEDITIONSASSISTENT TILL ETT FÖRETAG INOM TRANSPORT OCH LOGISTIK

SPEDITIONSASSISTENT TILL ETT FÖRETAG INOM TRANSPORT OCH LOGISTIK
Älskar du att administrera i högt tempo? Vill du arbeta med speditioninom transport och logistik i en roll där du har möjlighet att utvecklas inom området samt få in en fot på ett internationellt företag? OM TJÄNSTEN Vi på Academic Work söker nu för kunds räkning en serviceminded speditionsassistent som är beredd att visa framfötterna samt vill jobba inom transport och logistikbranschen. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. ARBETSUPPGIFTER Som speditionsassistent kommer du tillsammans med en grupp på 15 personer alternera arbetsuppgifter med varandra. Du kommer tillhöra Speditionsavdelningen där dina arbetsuppgifter i huvudsak kommer att vara; * Dokumentation av import/exportbilar, även tullhantering * Kontakt med chaufförer och åkerier * Kontakt med kundens svenska och utländska kontor * Kundkontakt * Fakturering Utvecklingsmöjligheter Vill du arbeta i en internationell miljö tillsammans med kollegor med gedigen erfarenhet är detta tjänsten något för dig. Här får du chansen att bygga en grund inför din kommande utveckling inom transport- och logistikbranschen. VI SÖKER DIG SOM Vi söker dig som har mycket goda datorkunskaper och som tycker om att hålla en hög servicenivå. Du har tidigare erfarenhet från kundservice eller har arbetat administrativt. För att kunna hantera all dokumentation, fakturering och diverse kontakter behöver du att ett sinne för struktur och skinn på näsan. Vi tror att du är relativt nyutexaminerad från en KY/YH-utbildning inom transport och logistik eller inom till exempel Service Management samt har en ambition att utvecklas inom transport och logistik. Ett krav är att du talar och skriver engelska obehindrat eftersom detta är koncernspråket. Talar du tyska är även detta meriterande. För att trivas i gruppen söker vi dig som är jordnära, social och har en god samarbetsförmåga. Start: Omgående Uppdragets omfattning: Heltid till att börja med 3 månader med möjlighet till förlängning. Arbetstid: Skiftarbete enligt 3 veckors schema, arbetstid under röda dagar kan förekomma Plats: Malmö Urval: Sker löpande Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se. INFORMATION OM FÖRETAGET Vår kund är ett av Sveriges största företag inom transport och logistik. I Sverige har företaget 4000 anställda och omsätter 13 miljarder kronor per år. Vår kund är ledande i branschen enligt många kundundersökningar och de lägger stora ekonomiska resurser för att fortsätta utveckla kvalitén. Företaget erbjuder en välkänd och expansiv arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.
Företag: Academic Work
Ort: Malmö
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga SPEDITIONSASSISTENT TILL ETT FÖRETAG INOM TRANSPORT OCH LOGISTIK jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SPEDITIONSASSISTENT TILL ETT FÖRETAG INOM TRANSPORT OCH LOGISTIK

Speditionsassistent inom ekonomi till internationellt företag
Är du en ordningsam och noggrann administratör som vill arbeta med leverantörsfakturor? Vi på Adecco Office & HR söker nu en speditionsassistent för ett spännande uppdrag hos en av våra större kunder. Hur ser din arbetsdag ut? Som speditionsassistent hos vår kund kommer du i huvudsak att vara ansvarig för fakturakontroll av leverantörsfaktura gentemot befintliga avtal. Du arbetar med fakturahantering, vilket omfattar registrering, stansning och arkivering av leverantörsfakturor. Vidare är du behjälplig vid fakturering mot nationella kunder, interna agenter samt vid estimering av kostnader från leverantör. Uppdraget är på heltid och kommer att starta omgående och pågå fram till 27 februari 2015. För rätt person finns möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd hos Adecco och uthyrd till vår kund i Mölndal. Vem trivs här? Du som söker bör ha tidigare kännedom om branschen och erfarenhet av leveransvillkor och spedition. Har du goda datakunskaper, framför allt i Office-paketet kommer du snabbt att känna komma in i dina nya arbetsuppgifter. Vidare är du ansvarstagande, tar egna initiativ och är lösningsorienterad. Du har lätt för att se sammanhang och förmåga att uppmärksamma felaktigheter på inkomna fakturor. Din fallenhet för att strukturera upp och utföra arbetet noggrant kommer att komma väl till pass såväl som din förmåga att hålla ordning och reda. Du har ett positivt förhållningssätt och trivs i nära samarbete med dina kollegor. Arbetet kräver inte nödvändigtvis att du har en ekonomisk bakgrund utan ett sunt förnuft och siffertänk räcker långt. Det är en del stansande så det är bra om du är flink i fingrarna och uppskattar återkommande arbetsuppgifter. Du kommer att få upplärning de första veckorna där du får lära dig detaljer kring leverantörerna. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig nedan. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Mölndal
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent inom ekonomi till internationellt företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent inom ekonomi till internationellt företag

Speditionsassistent inom ekonomi till marknadsledande aktör!
Academic Work söker Speditionsassistent inom ekonomi till världsledande logistikleverantör, har du erfarenhet av leveransvillkor och vill arbeta på en världsledande aktör? Sök idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en speditionsassistent inom ekonomi. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos kund. ARBETSUPPGIFTER Som speditionsassistent inom ekonomi kommer du arbeta framför allt med fakturering, både mot företagets svenska kunder men även mot interna kunder inom det egna nätverket. Du kommer även till viss del att arbeta med att estimera kostnader från kunder. VI SÖKER DIG SOM Vi tror att du har relevant erfarenhet eller utbildning, kanske är du nyexaminerad eller har arbetat som t.ex. ekonomiassistent. Krav är däremot god kännedom om leveransvillkor/spedition. Vidare ska du ha goda kunskaper inom Office paketet samt vara teknisklagd, du har helt enkelt lätt för datorer. Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail gbg04@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan. START: Omgående UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid fram till 27 februari. För rätt person finns det goda möjligheter till förlängning. UPPSKATTAD ARBETSTID: Dagtid PLATS: Mölndal URVAL: Sker löpande Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på academicwork.se SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida. INFORMATION OM FÖRETAGET Företaget är en av världens ledande aktörer inom logistik och transport, med närvaro i världens alla hörn, är detta en jättechans för dig att få foten in på en av branschen absolut bästa och största bolag.
Företag: Academic Work
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-03
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent inom ekonomi till marknadsledande aktör! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent inom ekonomi till marknadsledande aktör!

Speditionsassistent inom ekonomi till DHL!
Är du en ordningsam och noggrann administratör som vill arbeta med leverantörsfakturor? Vi på Adecco Office & HR söker nu en speditionsassistent för ett spännande uppdrag hos DHL. Hur ser din arbetsdag ut? Som speditionsassistent hos DHL kommer du i huvudsak att vara ansvarig för fakturakontroll av leverantörsfaktura gentemot befintliga avtal. Du arbetar med fakturahantering, vilket omfattar registrering, stansning och arkivering av leverantörsfakturor. Vidare är du behjälplig vid fakturering mot nationella kunder, interna agenter samt vid estimering av kostnader från leverantör. Uppdraget är på heltid och kommer att starta omgående och pågå fram till 27 februari 2015. För rätt person finns möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd hos Adecco och uthyrd till DHL i Mölndal. Vem trivs här? Du som söker bör ha tidigare kännedom om branschen och erfarenhet av leveransvillkor och spedition. Har du goda datakunskaper, framför allt i Office-paketet kommer du snabbt att känna komma in i dina nya arbetsuppgifter. Vidare är du ansvarstagande, tar egna initiativ och är lösningsorienterad. Du har lätt för att se sammanhang och förmåga att uppmärksamma felaktigheter på inkomna fakturor. Din fallenhet för att strukturera upp och utföra arbetet noggrant kommer att komma väl till pass såväl som din förmåga att hålla ordning och reda. Du har ett positivt förhållningssätt och trivs i nära samarbete med dina kollegor. Arbetet kräver inte nödvändigtvis att du har en ekonomisk bakgrund utan ett sunt förnuft och siffertänk räcker långt. Det är en del stansande så det är bra om du är flink i fingrarna och uppskattar återkommande arbetsuppgifter. Du kommer att få upplärning de första veckorna där du får lära dig detaljer kring leverantörerna. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig nedan. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Mölndal
Publicerad : 11-03
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent inom ekonomi till DHL! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent inom ekonomi till DHL!

Speditionsassistent
Speditionsassistent Vi söker en speditionsassistent som är redo för nya utmaningar. Du kommer arbeta hos en av våra kunder i Göteborg. Du kommer ingå i ett team där dina kollegor är både kompetenta och engagerade. Som speditionsassistent kommer du assistera speditörerna i arbete med import- och exportspedition. Arbetsuppgifterna består av att registrera uppdrag, bevaka leveranser, tullhantering, skapa offerter och fakturera samt ekonomisk rapportering. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Proffice, men arbeta ute hos en av våra kunder. Uppdragsgivare: Proffice Industrial & Logistics Ort: Göteborg Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: Omgående start, löpande urval För information: Louise Persson, Operation Support Kvalifikationer: Det är meriterande med erfarenhet av spedition och då främst sjö import. Som person bör du som söker vara serviceinriktad och engagerad. Du gillar att arbeta mot deadlines och efter uppgjorda regler. Du är flexibel och kan arbeta i team så väl som självständigt. Det är viktigt att du är effektiv och kan vara noggrann även i ett högre arbetstempo. En förutsättning för denna tjänst är att ha ett sinne för siffror och administration samt att du är prestigelös. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför redan idag! Organisations-/företagsbeskrivning: Som konsult är du anställd av Proffice och jobbar ute hos någon av våra kunder. På så sätt får du erfarenhet från många olika branscher och arbetsplatser. Ett uppdrag kan vara allt ifrån några timmar till flera år, beroende på kundens behov och din kompetens. Arbetstiderna varierar utifrån våra kunders behov och de kan ha verksamhet dygnet runt, veckans alla dagar. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort – utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Keep improving!
Företag: Proffice Industrial & Logistic AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent jobb, Speditionsassistent Göteborg, Speditionsassistent Proffice Industrial & Logistic AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent

Ekonomi/speditionsassistent
FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri- och teknikbranschen. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som varit verksamt i över 15 år. FMR ingår i en familjeägd koncern med rötterna i Falkenberg. Våra kontor finns i Falkenberg, Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi söker nu en Ekonomi/Speditionsassistent till vår kund i Falkenberg. Du kommer att arbeta med fakturering, frakthantering och allmänna kontorsgöromål. Vi söker dig som har någon ekonomiskt utbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är en fördel om du arbetat med Visma tidigare. Det är också meriterande om du har någon bakgrund inom spedition. Som person är du lättlärd, noggrann och positiv. Uppdraget inleds med en inhyrningsperiod, men för rätt person finns goda möjligheter till en fast anställning på företaget. Välkommen med din ansökan snarast till maria.skarstrom@fmr.nu
Företag: FMR Bemanning
Ort: Falkenberg
Publicerad : 11-24
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomi/speditionsassistent jobb, Ekonomi/speditionsassistent Falkenberg, Ekonomi/speditionsassistent FMR Bemanning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomi/speditionsassistent

Speditionsassistent sökes för långt uppdrag hos kund
För kunds räkning söker vi nu 2 personer till bokningsavdelningen. Uppdraget finns hos ett speditionsföretag i Värnamo. Du kommer att arbeta hos kunden som uthyrd konsult och ha din anställning hos Junic AB. För rätt person kan uppdraget leda till en anställning hos kunden. Uppdraget är på 100% och arbetstiden är förlagd på dagtid. Bokningen fungerar som en länk mellan kunder och olika funktioner i företaget. Vi söker nu en medarbetare som alltid har kunden i fokus. Du som har en positiv inställning till samarbete och som gillar när arbetstempot ibland är högt erbjuder vi ett jobb där lagandan och trivseln är viktiga faktorer. Du ansvarar för att tillsammans med övriga medarbetare säkerställa att vi snabbt, effektivt och korrekt tar emot kundorder till Schenker och att vi lever upp till kundens förväntan gällande kvalitet och service. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete med tydliga mål och förväntningar. Din profil Du är mål- och kvalitetsorienterad med ett stort ansvarstagande. Du har skinn på näsan och du bör ha förmåga till framförhållning kombinerat med att hantera händelsestyrd verksamhet då oförutsedda situationer hör till vardagen. Genom ditt positiva engagemang och din förmåga att omsätta teori till praktisk handling får du saker gjorda. Du kan med lätthet skapa relationer och bygga förtroende. Du är en kommunikativ person och med dina goda kunskaper i engelska och svenska har du lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Har du kunskaper i Ciel och utrikesapplikationer är detta meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Låter det intressant? Då registrerar du din ansökan på www.junic.se med CV och ett personligt brev. För detta uppdrag använder vi oss av löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är satt till den 20 februari. Så vänta inte med din ansökan! Har du några frågor är du välkommen att ringa Susann Lothian på 0371 830 54.
Företag: Junic AB
Ort: Värnamo
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent sökes för långt uppdrag hos kund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent sökes för långt uppdrag hos kund

Speditionsassistent till ett av Sveriges största logistikföretag
Här är möjligheten för dig som älskar att administrera i ett högt tempo. Till denna tjänst söker vi dig som vill arbeta med spedition i ett internationellt företag inom transport och logistik. Du som söker ska vara tillgänglig för heltidsarbete mellan period 4 maj-31 augusti. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning två stycken serviceminded speditionsassistenter. Tjänsten som speditionsassistent är en bred roll där du får ta stort ansvar för arbetsuppgifterna. Vår kund sitter i Fosie i Malmö. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund. Som konsult hos Academic Work erbjuds du: • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Du kommer tillhöra Speditionsavdelningen där dina arbetsuppgifter i huvudsak kommer att vara; * Dokumentation av import/exportbilar, även tullhantering * Kontakt med chaufförer och åkerier * Kontakt med kundens svenska och utländska kontor * Kundkontakt * Fakturering Du som söker ska vara tillgänglig under perioden 4 maj till 31 augusti. Upplärningen kommer äga rum i maj månad så att du är trygg i arbetsuppgifterna inför sommaren. VÄGEN IN FÖR DIG Söker du arbete under perioden maj-augusti och vill bli en del av Academic Works nätverk? Då har du chansen nu! Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som vill bygga upp ditt kontaktnät inom Academic Work inför framtida uppdrag. Du kommer samtidigt ges möjligheten att hos kunden arbeta i en internationell miljö tillsammans med kollegor med gedigen erfarenhet. VI SÖKER DIG SOM Vi söker dig som har mycket goda datorkunskaper och som tycker om att hålla en hög servicenivå. Du har tidigare erfarenhet från kundservice eller har arbetat i en backoffice funktion. För att kunna hantera all dokumentation, fakturering och diverse kontakter behöver du ha ett sinne för struktur och skinn på näsan. Vi tror att du är relativt nyutexaminerad från en KY/YH-utbildning inom transport och logistik eller inom till exempel Service Management. Ett krav är att du talar och skriver engelska obehindrat eftersom detta är koncernspråket. Talar du tyska är även detta meriterande. För att trivas i gruppen söker vi dig som är jordnära, social och har en god samarbetsförmåga. Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail mal01@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan. START: Början av maj UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Början av maj till 31 augusti UPPSKATTAD ARBETSTID: Skifttider PLATS: Malmö (Fosie) URVAL: Sker löpande . Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se. SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida. INFORMATION OM FÖRETAGET Vår kund är ett av Sveriges största företag inom transport och logistik. I Sverige har företaget 4000 anställda och omsätter 13 miljarder kronor per år. Vår kund är ledande i branschen enligt många kundundersökningar och de lägger stora ekonomiska resurser för att fortsätta utveckla kvalitén.
Företag: Academic Work
Ort: Malmö
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent till ett av Sveriges största logistikföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent till ett av Sveriges största logistikföretag

Speditionsassistent med driv
Vi söker efter en driven speditionsassistent till en av våra kunder i Jönköping. Tjänsten är ett konsult-uppdrag och du är anställd hos oss på EnPartner. Arbetsuppgifter I rollen som speditionsassistent så stödjer du speditörer inom ansvarsområdena sjö, flyg och vägtransporter i deras vardagliga arbetsuppgifter, såsom kundkontakter, administration och dokumenthantering. Du kommer hjälpa till att beräkna på transporter och föra dialoger med både kunder och leverantörer. Din profil Du som söker har lämplig utbildning inom logistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är utåtriktad och har god social kompetens, samtidigt så är du strukturerad och orädd. Du är bra på att samarbeta, tar egna initiativ och är tycker det är stimulerande att hålla i flera saker samtidigt. Goda kunskaper i datasystem samt engelska är meriterande. Uppdraget startar med upplärning i mitten av april och förväntas pågå oktober ut. Tjänsten ställer också krav på att du kan arbeta under semesterperioden. Sista ansökningsdagen är 5 april och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka ej med din ansökan. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Marcus Ljung på marcus.ljung@onepartnergroup.se eller på telefon 036-4409015. EnPartner är ett varumärke inom OnePartner Group. OnePartner Group är en svensk koncern med huvudkontor i Jönköping. Vi är en av de mest expansiva aktörerna inom kompetensförsörjning i södra Sverige. Vi når våra kunder och kandidater genom tre varumärken: EnPartner - rekrytering, uthyrning och HRM inom tjänstemannasektorn. EPAB - rekrytering, bemanning och omställning inom kollektivområdet. EBS - funktionslösningar och helhetsåtaganden hos våra kunder eller i egna lokaler. OnePartner Group är verksam på ett 20-tal orter, har ca 600 anställda och omsätter ca 180 miljoner.
Företag: OnepartnerGroup Jönköping AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent med driv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent med driv

Speditionsassistent med driv
Vi söker efter en driven speditionsassistent till en av våra kunder i Jönköping. Tjänsten är ett konsult-uppdrag och du är anställd hos oss på EnPartner. Arbetsuppgifter I rollen som speditionsassistent så stödjer du speditörer inom ansvarsområdena sjö, flyg och vägtransporter i deras vardagliga arbetsuppgifter, såsom kundkontakter, administration och dokumenthantering. Du kommer hjälpa till att beräkna på transporter och föra dialoger med både kunder och leverantörer. Din profil Du som söker har lämplig utbildning inom logistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är utåtriktad och har god social kompetens, samtidigt så är du strukturerad och orädd. Du är bra på att samarbeta, tar egna initiativ och är tycker det är stimulerande att hålla i flera saker samtidigt. Goda kunskaper i datasystem samt engelska är meriterande. Uppdraget startar med upplärning i mitten av april och förväntas pågå oktober ut. Tjänsten ställer också krav på att du kan arbeta under semesterperioden. Sista ansökningsdagen är 5 april och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka ej med din ansökan. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Marcus Ljung på marcus.ljung@onepartnergroup.se eller på telefon 036-4409015. EnPartner är ett varumärke inom OnePartner Group. OnePartner Group är en svensk koncern med huvudkontor i Jönköping. Vi är en av de mest expansiva aktörerna inom kompetensförsörjning i södra Sverige. Vi når våra kunder och kandidater genom tre varumärken: EnPartner - rekrytering, uthyrning och HRM inom tjänstemannasektorn. EPAB - rekrytering, bemanning och omställning inom kollektivområdet. EBS - funktionslösningar och helhetsåtaganden hos våra kunder eller i egna lokaler. OnePartner Group är verksam på ett 20-tal orter, har ca 600 anställda och omsätter ca 180 miljoner.
Företag: OnepartnerGroup Jönköping AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent med driv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent med driv

Speditionsassistent till ett av Sveriges största logistikföretag
Här är möjligheten för dig som älskar att administrera i ett högt tempo. Till denna tjänst söker vi dig som vill arbeta med spedition i ett internationellt företag inom transport och logistik. Du som söker ska vara tillgänglig för heltidsarbete mellan period 4 maj-31 augusti. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning två stycken serviceminded speditionsassistenter. Tjänsten som speditionsassistent är en bred roll där du får ta stort ansvar för arbetsuppgifterna. Vår kund sitter i Fosie i Malmö. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund. Som konsult hos Academic Work erbjuds du: • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Du kommer tillhöra Speditionsavdelningen där dina arbetsuppgifter i huvudsak kommer att vara; * Dokumentation av import/exportbilar, även tullhantering * Kontakt med chaufförer och åkerier * Kontakt med kundens svenska och utländska kontor * Kundkontakt * Fakturering Du som söker ska vara tillgänglig under perioden 4 maj till 31 augusti. Upplärningen kommer äga rum i maj månad så att du är trygg i arbetsuppgifterna inför sommaren. VÄGEN IN FÖR DIG Söker du arbete under perioden maj-augusti och vill bli en del av Academic Works nätverk? Då har du chansen nu! Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som vill bygga upp ditt kontaktnät inom Academic Work inför framtida uppdrag. Du kommer samtidigt ges möjligheten att hos kunden arbeta i en internationell miljö tillsammans med kollegor med gedigen erfarenhet. VI SÖKER DIG SOM Vi söker dig som har mycket goda datorkunskaper och som tycker om att hålla en hög servicenivå. Du har tidigare erfarenhet från kundservice eller har arbetat i en backoffice funktion. För att kunna hantera all dokumentation, fakturering och diverse kontakter behöver du ha ett sinne för struktur och skinn på näsan. Vi tror att du är relativt nyutexaminerad från en KY/YH-utbildning inom transport och logistik eller inom till exempel Service Management. Ett krav är att du talar och skriver engelska obehindrat eftersom detta är koncernspråket. Talar du tyska är även detta meriterande. För att trivas i gruppen söker vi dig som är jordnära, social och har en god samarbetsförmåga. Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail mal01@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan. START: Början av maj UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Början av maj till 31 augusti UPPSKATTAD ARBETSTID: Skifttider PLATS: Malmö (Fosie) URVAL: Sker löpande . Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se. SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida. INFORMATION OM FÖRETAGET Vår kund är ett av Sveriges största företag inom transport och logistik. I Sverige har företaget 4000 anställda och omsätter 13 miljarder kronor per år. Vår kund är ledande i branschen enligt många kundundersökningar och de lägger stora ekonomiska resurser för att fortsätta utveckla kvalitén.
Företag: Academic Work
Ort: Malmö
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent till ett av Sveriges största logistikföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent till ett av Sveriges största logistikföretag

Speditionsassistent till Malmö
Vi söker för ett uthyrningsuppdrag: En Speditionsassistent till Malmö Vår kund som är en av de ledande i sin bransch behöver stärka upp sin organisation med ytterligare en speditionsassistent. Du kommer vara anställd av oss och bli uthyrd på heltid till kunden vars kontor ligger i Malmö. Uppdraget börjar omgående och för rätt person kan en överrekrytering bli aktuell. För dig som har en positiv inställning till lagarbete och som gillar när arbetstempot ibland är högt erbjuder vi ett jobb där lagandan och trivseln är viktiga faktorer. Du får en stimulerande och ansvarsfull tjänst som ger möjlighet till utveckling. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av: - Dokumentation av import/export bilar även tullhantering - Kontakt med chaufförer och åkerier - Kontakt med våra svenska och utländska kontor - Kundkontakt - Fakturering - Skiftarbete 3 veckors schema, vilket innebär att du jobbar vissa helger Din bakgrund - Tidigare erfarenhet av transportbranschen är meriterande - Goda kunskaper i engelska och gärna tyska i både tal och skrift - Då arbetet är pressat vid vissa tidpunkter, krävs det att du har en hög stresströskel, stort tålamod och ett gott ordningssinne samt har lätt för att samarbeta - Noggrannhet, servicekänsla och förmågan att arbeta självständigt är ett krav - Har lätt för att uttrycka dig i skrift och tal. - Vi ser gärna att du har en påbyggnadsutbildning inom spedition/transport Är du intresserad? Ansök idag, intervjuer sker löpande. För att söka tjänsten gå in på www.personalhuset.se. Bifoga ett personligt brev samt CV och beskriv varför just du passar in på tjänsten. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Kontakta gärna Mikael Söderström på 0737-133 310 om du har frågor. Välkommen med din ansökan!
Företag: Personalhuset Staffing Group AB
Ort: Malmö
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent till Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent till Malmö

Speditionsassistent
HRX Sverige AB är ett internationellt speditionsföretag med bolag i 7 länder. Totalt är vi c:a 250 medarbetare och omsätter 20 MEUR. Till vårt expansiva och dynamiska kontor i Frihamnen på Gärdet söker vi omgående en positiv, pigg och utåtriktad person som vill arbeta med spedition och logistik. Som speditionsassistent kommer du att hantera import- samt exportbokningar, trafikplanering, fakturering och ha interna samt externa kontakter via samtal och e-mail i ett högt tempo. Du kommer att arbeta i en bra grupp med trevlig och glad stämning som har möjlighet att påverka sin arbetsmiljö och rutiner genom vårt arbete och ansvar för ständiga förbättringar i vårt kvalitetsarbete. Vem är du? Du måste ha någon form av erfarenhet från trafikledning eller spedition och trivas med att ge god service till vår mest värdefulla tillgång som är våra kunder. Du har goda allmänna datakunskaper och dataförståelse samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift,även på engelska som är vårt koncernspråk. Som person är du snabb i tanken, flexibel, öppen och har lätt för att skapa kontakter och kan kommunicera med människor på olika språk både skriftligt och muntligt. Du har ett gediget ordningssinne och sifferminne, lätt för att lära och tar gärna egna initiativ. Du tycker om utmaningar samt har en förmåga att anpassa dig till nya miljöer och kan hantera en ibland stressfull miljö. Det viktigaste för oss är att hitta rätt person med rätt kompetens och inställning som skall uppfylla våra hårt ställda krav och vi välkomnar alla sökande som uppfyller dessa krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Urval och intervjuer av kandidater sker löpande, har du några frågor angående tjänsten så kan du kontakta speditionsansvarig. Välkommen med din ansökan och löneanspråk!
Företag: HRX Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent jobb, Speditionsassistent Stockholm, Speditionsassistent HRX Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent

Speditionsassistent sökes omgående i Helsingborg
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning Vi söker nu en speditionsassistent till vår uthyrningsverksamhet. Kunden är verksam i transportbranschen. Uppdraget startar omgående och varar i minst 3 månader. I rollen är de huvudsakliga arbetsuppgifter att ha kontakt med leverantörer, kreditera uppdragstagare efter genomfört arbete, skapa rättelser vid felaktiga krediteringar samt att dagligen säkerställa ersättningen för leverantörer. Vem är du? Vi söker dig med minst gymnasiekompetens och med erfarenhet från transport-/logistikbranschen. Som person är du en teamspelare, har god kommunikationsförmåga och är driven. Du är kvalitetsmedveten, strukturerad och arbetar målinriktat. Du har god datorvana och du är flytande i engelska och svenska, både i tal och skrift. Kunskaper i tyska alternativt annat språk är meriterande. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Du söker ovan nämnda tjänst genom att registrera ditt CV på vår hemsida www.manpower.se. Gå sedan in på den aktuella tjänsten och klicka på ”ansök” länken. Intervjuer och urval sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor är du välkommen att ta kontakt med Jannica Tapper på 042 37 16 01 alternativt via mail jannica.tapper@manpower.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Administration Huvudkontor
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent sökes omgående i Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent sökes omgående i Helsingborg

Nyfiken och prestigelös speditionsassistent
Är du intresserad av spedition? Tycker du om att arbeta med administration samtidigt som du gillar att ha kontakt med kunder? Om du svarat ja på dessa frågor och dessutom letar efter ett heltidsjobb i Malmö med start omgående kan detta vara tjänsten för dig, sök redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning en speditionsassistent. Vår kund är ett av världens största speditionsföretag som arbetar med sjö-, tåg- och bilfrakt. Deras kontor finns i Malmö och nu behöver avdelningen för sjöfrakt din hjälp. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund. Som konsult hos Academic Work erbjuds du: * Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. * Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Som speditionsassistent kommer din främsta arbetsuppgift vara att arbeta som en back-up till ordinarie personal på avdelningen för sjöfrakt. Du kommer ingå i ett team som sitter tillsammans i ett öppet kontorslandskap. Till en början kommer du gå bredvid ordinarie personal för att lära dig de olika moment som du kommer arbeta med och med tiden kommer du få en egen plats och utökat ansvar. Som speditionsassistent kommer du till exempel att: * Fakturera kunder * Boka leveranser * Scanna fraktsedlar VÄGEN IN FÖR DIG Är du i början på din karriär, nyfiken på spedition och vill bli en del av Academic Works nätverk? Då har du chansen nu! Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som vill bygga upp ditt kontaktnät inom Academic Work inför framtida uppdrag. VI SÖKER DIG SOM Du är snabblärd och har en eftergymnasial utbildning inom logistik, ekonomi eller liknande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete med administration och service. För att trivas i rollen som speditionsassistent tror vi att du som söker är prestigelös och inte är rädd för att ta tag och arbeta där det behövs. Du är snabblärd, ordningsam och noggrann då det är mycket pappersarbete och det är väldigt viktigt att saker blir rätt. Då det ibland kan vara mycket att göra är du som person stresstålig. I rollen som speditionsassistent ingår det att man kommer ha en del kundkontakt via telefon, det är därför bra om du har lätt för att prata med andra människor. Du är också en person som är orädd för att ställa frågor om det är något du undrar över. Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail mal05@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan. START: Omgående UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid till 31 augusti med eventuell chans till förlängning UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider PLATS: Malmö URVAL: Sker löpande Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se. SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida. INFORMATION OM FÖRETAGET Vår kund är ett av världens största speditionsföretag som arbetar med sjö-, tåg- och bilfrakt. De har cirka 55 000 medarbetare runt om i världen, varav 35 av dessa sitter i Malmö.
Företag: Academic Work
Ort: Malmö
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Nyfiken och prestigelös speditionsassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyfiken och prestigelös speditionsassistent

Speditionsassistent till internationellt företag
Vill du arbeta med transport och spedition på ett internationellt företag? Är du en driven person som ser möjligheter och som har en god problemlösningsförmåga? Då har adecco uppdraget för dig!  Hur ser din arbetsdag ut? Vår kund är ett internationellt företag med verksamhet i flera länder över hela världen. Nu söker företaget en ny speditionsassistent till sitt kontor i Malmö. Som speditionsassistent är dina arbetsuppgifter varierade och du arbetar i team med dina kollegor på företaget. Rollen är framförallt administrativ och innefattar mycket kundkontakt i form av kundservice via telefon och mail. Du kommer exempelvis att assistera speditörerna i arbetsuppgifter såsom kontroll och kontering av transportfakturor, bokning och schemaläggning av bilar och planering och beräkning av last etcetera. Eftersom företaget arbetar internationellt kommer en stor del av kommunikationen ske på engelska.   Vem trivs här? Du som vill arbeta med transport och logistik och har ett sinne för service kommer att trivas här. Du har tidigare erfarenhet av transport och logistikplanering i form av studier eller liknande arbete. Du är en problemlösare, drivs av att utvecklas inom området och trivs med att jobba i ett högt tempo. Att jobba i en föränderlig miljö där du får använda dig av din goda kommunikativa förmåga är något som sporrar dig. God datorvana och mycket goda färdigheter i det engelska språket är förutsättningar för att klara av arbetet. Det är även meriterande om du har truckkort, erfarenhet av SAP och/eller talar tyska eller polska. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.   Vad erbjuder vi? Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som ska tillsättas omgående. Det finns goda möjligheter till övertag av kund. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.  Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent till internationellt företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent till internationellt företag

Speditionsassistent
Personalhuset Staffing Group AB - avd. Malmö Personalhuset Staffing Group är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, personaluthyrning och omställning. Personalhuset Staffing Group har idag 35 kontor och oavsett var du möter oss kommer våra tjänster att präglas av samma höga kvalitet och entusiasm. Vår vision är att vara avgörande för våra kunders framgång. För kunds räkning söker vi nu en speditionsassistent. Vår kund som är en av de ledande i sin bransch behöver stärka upp sin organisation med ytterligare en speditionsassistent. Du kommer vara anställd av oss och bli uthyrd på heltid till kunden vars kontor ligger i Malmö. Uppdraget börjar omgående och för rätt person kan en överrekrytering bli aktuell. För dig som har en positiv inställning till lagarbete och som gillar när arbetstempot ibland är högt erbjuder vi ett jobb där lagandan och trivseln är viktiga faktorer. Du får en stimulerande och ansvarsfull tjänst som ger möjlighet till utveckling. Arbetsuppgifter I rollen som speditionsassistent kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen bestå av dokumentation av import/export bilar och tullhantering, kontakt med chaufförer och åkerier, kontakt med både svenska och utländska kontor, kundkontakt samt fakturering. Önskade kvalifikationer Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av transportbranschen samt en påbyggnadsutbildning inom spedition/transport. Du bör även ha goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, då det är språk du kommer använda dig av i tjänsten. Personliga egenskaper Då arbetet är pressat vid vissa tidpunkter, krävs det att du har en hög stresströskel, stort tålamod och ett gott ordningssinne samt har lätt för att samarbeta. Du bör även vara noggrann, ha servicekänsla samt ha en förmågan att arbeta självständigt för att lyckas i rollen som speditionsassistent.
Företag: Personalhuset Staffing Group AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent jobb, Speditionsassistent Malmö, Speditionsassistent Personalhuset Staffing Group AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent

Speditionsassistent - Timme/Extrajobb
HRX Sverige AB är ett internationellt speditionsföretag med bolag i 7 länder. Totalt är vi c:a 250 medarbetare och omsätter 20 MEUR. Till vårt expansiva och dynamiska kontor i Frihamnen på Gärdet söker vi omgående en positiv, pigg och utåtriktad person som vill arbeta med fakturering, spedition och logistik. Som speditionsassistent på deltid kommer du främst att hantera vår fakturering men även att hjälpa till på speditionen med ordermottagning och allehanda administrativa uppgifter samt ha interna samt externa kontakter via samtal och e-mail i ett högt tempo. Du kommer att arbeta i en bra grupp med trevlig och glad stämning som har möjlighet att påverka sin arbetsmiljö och rutiner genom vårt arbete och ansvar för ständiga förbättringar i vårt kvalitetsarbete. Vem är du? Du måste ha någon form av erfarenhet av fakturering eller branchkunskap och trivas med att ge god service till vår mest värdefulla tillgång som är våra kunder. Du har goda allmänna datakunskaper och dataförståelse samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift,även på engelska som är vårt koncernspråk. Som person är du snabb i tanken, flexibel, öppen och har lätt för att skapa kontakter och kan kommunicera med människor på olika språk både skriftligt och muntligt. Du har ett gediget ordningssinne och sifferminne, lätt för att lära och tar gärna egna initiativ. Du tycker om utmaningar samt har en förmåga att anpassa dig till nya miljöer och kan hantera en ibland stressfull miljö. Det viktigaste för oss är att hitta rätt person med rätt kompetens och inställning som skall uppfylla våra hårt ställda krav och vi välkomnar alla sökande som uppfyller dessa krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Urval och intervjuer av kandidater sker löpande, har du några frågor angående tjänsten så kan du kontakta oss. Välkommen med din ansökan!
Företag: HRX Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-20
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent - Timme/Extrajobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent - Timme/Extrajobb

Speditionsassistent till attraktivt logistikföretag!
Är du student och har ett intresse för logistikflöden och transport? Är du serviceminded och gillar administration? Just nu söker vi efter en person som studerar och som söker en möjlighet att utvecklas professionellt under studietiden. Låter detta intressant? Läs då vidare! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning en student som vill arbeta som speditionsassistent. Start är omgående och sträcker sig till den 31/12. Kontoret har stängt helgdagar kring jul/nyår, men öppet i övrigt. Arbetstiderna är mån-fre kl. 16.00-21.00. Vår kund är ett globalt transportföretag som arbetar världsomspännande och tillgodoser sina kunders behov genom hela logistikkedjan. Som Speditionsassistent får man god administrativ kännedom. Företaget är beläget ute på Landvetter flygplats och därmed viktigt att du har möjlighet att ta dig ut dit. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. ARBETSUPPGIFTER Som speditionsassistent kommer du att arbeta med administrativa uppgifter med en dator som främsta arbetsredskap. Du kommer främst att registrera och administrera paketflöden, hålla koll på mailen samt lägga in information i datorn. Här kommer du arbeta nära andra personer både i teamet samt ha kontakt med andra medarbetare från andra kontor runt om i Sverige. Du kommer till exempel att: * Registrera paket * Assistera speditören med diverse administration * Ha mailkontakt med andra avdelningar runt om i Sverige VI SÖKER DIG SOM Är en stresstålig student som kan arbeta mån-fre, kl.16.00-21.00 fram till den 31/12. Som person är du noggrann, pigg, initiativtagande och trivs med ett stillasittande arbete. Då avdelningen sitter i kontorslandskap är det även viktigt att du trivs i denna typ av miljö. Du talar svenska och engelska obehindrat och har god datavana. Detta är ett utmärkt tillfälle att få visa sina ambitioner på stort globalt företag! Det är meriterande om du har erfarenhet av administration och läser en utbildning med inriktning logistik. Det är en fördel om du har tillgång till egen bil då kollektivtrafiken från och till arbetet är begränsad. * Start: Omgående * Omfattning: Deltid * Placering: Landvetter flygplats * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. * Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen. SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida. INFORMATION OM FÖRETAGET Företaget är marknadsledande inom logistikbranschen globalt.
Företag: Academic Work
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent till attraktivt logistikföretag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent till attraktivt logistikföretag!

Speditionsassistent till ett av Sveriges största logistikföretag
Har du 1-2 års erfarenhet inom spedition och tycker om att arbeta i ett högt tempo? Nu söker ett internationellt transport- och logistikföretag en speditionsassistent med start omgående. Arbetet är heltid i 6 månader med stor chans till förlängning. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning en speditionsassistent. Tjänsten som speditionsassistent är en bred roll där du får stort ansvar. Vår kund sitter i Fosie i Malmö. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund. ARBETSUPPGIFTER Som speditionsassistent kommer du tillhöra speditionsavdelningen där dina arbetsuppgifter i huvudsak kommer att vara; * Dokumentation av import/exportbilar inklusive tullhantering * Kontakt med chaufförer och åkerier * Kontakt med kundens svenska och utländska kontor * Kundkontakt * Fakturering Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av en liknande tjänst och vill få möjlighet att utvecklas ytterligare inom området. . VI SÖKER DIG SOM Vi söker dig som har mycket goda datorkunskaper och som tycker om att hålla en hög servicenivå. Du har 1-2 års erfarenhet från en liknande tjänst och har därför lätt att komma in i arbetet. För att kunna hantera all dokumentation, fakturering och diverse kontakter behöver du ha ett sinne för struktur och skinn på näsan. Ett krav för tjänsten är att du talar och skriver engelska obehindrat eftersom detta är koncernspråket. Talar du tyska är även detta meriterande. För att trivas i arbetsgruppen söker vi dig som är jordnära, social och har en god samarbetsförmåga. * Start: Omgående * Omfattning: Heltid 6 månader med chans till förlängning * Placering: Malmö, Fosie * Arbetstider: Skifttider Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Som konsult på Academic Work erbjuds du: * Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. * Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats. SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida. INFORMATION OM FÖRETAGET Vår kund är ett av Sveriges största företag inom transport och logistik. I Sverige har företaget 4000 anställda och omsätter 13 miljarder kronor per år. Vår kund är ledande i branschen enligt många kundundersökningar och de lägger stora ekonomiska resurser för att fortsätta utveckla kvalitén.
Företag: Academic Work
Ort: Malmö
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent till ett av Sveriges största logistikföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent till ett av Sveriges största logistikföretag

Vi söker nu en erfaren speditionsassistent
Personalhuset Staffing Group AB - avd. Malmö Personalhuset Staffing Group är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, personaluthyrning och omställning. Personalhuset Staffing Group har idag 35 kontor och oavsett var du möter oss kommer våra tjänster att präglas av samma höga kvalitet och entusiasm. Vår vision är att vara avgörande för våra kunders framgång. För uthyrningsuppdrag till en av våra kunder inom transport -och logistikbranschen söker vi nu en erfaren speditionsassistent. Inledning Vår kund som är en av de ledande i sin bransch behöver stärka upp sin organisation med ytterligare en speditionsassistent. Du kommer vara anställd av oss och bli uthyrd på heltid till kunden vars kontor ligger i Malmö. Uppdraget börjar omgående och för rätt person kan en överrekrytering bli aktuell. För dig som har en positiv inställning till lagarbete och som gillar när arbetstempot ibland är högt erbjuder vi ett jobb där lagandan och trivseln är viktiga faktorer. Du får en stimulerande och ansvarsfull tjänst som ger möjlighet till utveckling. Arbetsuppgifter I rollen som speditionsassistent kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen bestå av dokumentation av import/export bilar och tullhantering, kontakt med chaufförer och åkerier, kontakt med både svenska och utländska kontor, kundkontakt samt fakturering. Arbetstid Dag, kväll och helg. Start Omgående. Önskade kvalifikationer Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av import/ export inom transport- och logistikbranschen. Har du en påbyggnadsutbildning inom spedition/transport är detta meriterande. Du bör även ha goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, då det är språk du kommer använda dig av i tjänsten. Personliga egenskaper Då arbetet är pressat vid vissa tidpunkter, krävs det att du har en hög stresströskel, stort tålamod och ett gott ordningssinne samt har lätt för att samarbeta. Du bör även vara noggrann, ha servicekänsla samt ha en förmåga att arbeta självständigt för att lyckas i rollen som speditionsassistent. Är du intresserad? Ansök idag, urval och intervjuer sker löpande. Registrera en ny profil eller logga in på befintlig profil på www.personalhuset.se för att söka tjänsten. Vi tar endast emot ansökningar på detta sätt. Bifoga CV och ett personligt brev. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Linn Lundström på tfn 0725-99 20 26 alternativt linn.lundstrom@personalhuset-sg.com.
Företag: Personalhuset Staffing Group AB
Ort: Malmö
Publicerad : 12-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu en erfaren speditionsassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu en erfaren speditionsassistent

Speditionsassistent
HRX Sverige AB är ett internationellt speditionsföretag med bolag i 7 länder. Totalt är vi c:a 250 medarbetare och omsätter 20 MEUR. Till vårt expansiva och dynamiska kontor i Frihamnen på Gärdet söker vi omgående en positiv, pigg och utåtriktad person som vill arbeta med spedition och logistik. Som speditionsassistent kommer du att hantera import- samt exportbokningar, trafikplanering, fakturering och ha interna samt externa kontakter via samtal och e-mail i ett högt tempo. Du kommer att arbeta i en bra grupp med trevlig och glad stämning som har möjlighet att påverka sin arbetsmiljö och rutiner genom vårt arbete och ansvar för ständiga förbättringar i vårt kvalitetsarbete. Vem är du? Du måste ha någon form av erfarenhet från spedition eller branchkunskap och trivas med att ge god service till vår mest värdefulla tillgång som är våra kunder. Du har goda allmänna datakunskaper och dataförståelse samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift,även på engelska som är vårt koncernspråk. Som person är du snabb i tanken, flexibel, öppen och har lätt för att skapa kontakter och kan kommunicera med människor på olika språk både skriftligt och muntligt. Du har ett gediget ordningssinne och sifferminne, lätt för att lära och tar gärna egna initiativ. Du tycker om utmaningar samt har en förmåga att anpassa dig till nya miljöer och kan hantera en ibland stressfull miljö. Det viktigaste för oss är att hitta rätt person med rätt kompetens och inställning som skall uppfylla våra hårt ställda krav och vi välkomnar alla sökande som uppfyller dessa krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Urval och intervjuer av kandidater sker löpande, har du några frågor angående tjänsten så kan du kontakta speditionsansvarig. Välkommen med din ansökan och löneanspråk!
Företag: HRX Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-04
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent jobb, Speditionsassistent Stockholm, Speditionsassistent HRX Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent

Speditionsassistent export och import
Verksamhetsbeskrivning Vår verksamhet är internationell handel med export och import av råvaror för processindustrier, t.ex. eldfasta leror, mineraler och plastråvaror. Vi har trepartslogistik till länder i såväl Amerika, Asien, Sydamerika, Europa som Ryssland. Företaget är placerat i nyrenoverade och fräscha kontorslokaler i centrala Höganäs. Arbetsuppgifter I dagsläget är vi 3 anställda på företaget och vi behöver personalförstärkning. I tjänsten som speditionsassistent kommer du arbeta med registrering och administration av order, inköp och fakturor i Excel program. Dina andra arbetsuppgifter är leveransbevakning och dokumenthantering för godstransporter över hela världen på bil och båt. Utbildning/Erfarenhet Du som söker har gymnasiekompetens, goda kunskaper i engelska och Excel, samt kunskap i tyska och övriga Officeprogram. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav samt kunskap om affärsprocessen vid internationell handel, inkl. transporter och logistik. Personliga egenskaper som vi värdesätter är ansvarstagande, initiativförmåga och prestigelöshet. Humor ser vi som ett plus.
Företag: Westcoast Trade Nordic AB
Ort: Höganäs
Publicerad : 01-18
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent export och import jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent export och import

Speditionsassistent sökes omgående!
För kunds räkning söker vi nu en speditionsassistent. Dina arbetsuppgifter I rollen som speditionsassistent kommer du att ta emot transportorder från uppdragsgivarens kunder samt planera och boka transporter för dessa. Du kommer dagligen ha kundkontakt mot CentralEuropa samt hantera all dokumentation kring transporter. Din profil Du som söker har ett stort intresse för att jobba inom spedition. Det är meriterande om du har arbetat med liknande uppgifter tidigare men inget krav. Du har självklart goda kunskaper i engelska och svenska språket, kan du polska är det ett plus. Som person ser vi gärna att du har stort driv, resultatinriktad och ansvarsfull samt att du har ett ekonomitänk i ditt arbete. Gillar att arbeta i grupp samt social och utåtriktad. Det är även av vikt att du har lätt för att följa instruktioner och rutiner samt är bra på att hantera stressiga situationer. Om vårt företag Rekryteringen görs i samarbete med EnPartner som är ett varumärke inom OnePartner Group. OnePartner Group är en svenskägd koncern med huvudkontor i Jönköping. Vi är en av de mest expansiva aktörerna inom kompetensförsörjning i södra Sverige. Vi når våra kunder och kandidater genom tre varumärken: EPAB – rekrytering, bemanning och omställning inom kollektivområdet. EnPartner – rekrytering, uthyrning och HRM inom tjänstemannasektorn. EBS – funktionslösningar och helhetsåtaganden hos våra kunder eller i egna lokaler. OnePartner Group är verksam på ett 20-tal orter, har ca 600 anställda och omsätter ca 180 miljoner. Tjänsten är en hyrrekrytering och är på heltid. Urval och intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen 2016-02-28, så ansök redan idag! Välkommen med din ansökan!
Företag: Epab GGVV AB
Ort: Värnamo
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent sökes omgående!

Speditionsassistent sökes omgående!
För kunds räkning söker vi nu en speditionsassistent. Dina arbetsuppgifter I rollen som speditionsassistent kommer du att ta emot transportorder från uppdragsgivarens kunder samt planera och boka transporter för dessa. Du kommer dagligen ha kundkontakt mot CentralEuropa samt hantera all dokumentation kring transporter. Din profil Du som söker har ett stort intresse för att jobba inom spedition. Det är meriterande om du har arbetat med liknande uppgifter tidigare men inget krav. Du har självklart goda kunskaper i engelska och svenska språket, kan du polska är det ett plus. Som person ser vi gärna att du har stort driv, resultatinriktad och ansvarsfull samt att du har ett ekonomitänk i ditt arbete. Gillar att arbeta i grupp samt social och utåtriktad. Det är även av vikt att du har lätt för att följa instruktioner och rutiner samt är bra på att hantera stressiga situationer. Om vårt företag Rekryteringen görs i samarbete med EnPartner som är ett varumärke inom OnePartner Group. OnePartner Group är en svenskägd koncern med huvudkontor i Jönköping. Vi är en av de mest expansiva aktörerna inom kompetensförsörjning i södra Sverige. Vi når våra kunder och kandidater genom tre varumärken: EPAB – rekrytering, bemanning och omställning inom kollektivområdet. EnPartner – rekrytering, uthyrning och HRM inom tjänstemannasektorn. EBS – funktionslösningar och helhetsåtaganden hos våra kunder eller i egna lokaler. OnePartner Group är verksam på ett 20-tal orter, har ca 600 anställda och omsätter ca 180 miljoner. Tjänsten är en hyrrekrytering och är på heltid. Urval och intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen 2016-02-28, så ansök redan idag! Välkommen med din ansökan!
Företag: Epab GGVV AB
Ort: Gnosjö
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent sökes omgående!

Speditionsassistent sökes omgående!
För kunds räkning söker vi nu en speditionsassistent. Dina arbetsuppgifter I rollen som speditionsassistent kommer du att ta emot transportorder från uppdragsgivarens kunder samt planera och boka transporter för dessa. Du kommer dagligen ha kundkontakt mot CentralEuropa samt hantera all dokumentation kring transporter. Din profil Du som söker har ett stort intresse för att jobba inom spedition. Det är meriterande om du har arbetat med liknande uppgifter tidigare men inget krav. Du har självklart goda kunskaper i engelska och svenska språket, kan du polska är det ett plus. Som person ser vi gärna att du har stort driv, resultatinriktad och ansvarsfull samt att du har ett ekonomitänk i ditt arbete. Gillar att arbeta i grupp samt social och utåtriktad. Det är även av vikt att du har lätt för att följa instruktioner och rutiner samt är bra på att hantera stressiga situationer. Om vårt företag Rekryteringen görs i samarbete med EnPartner som är ett varumärke inom OnePartner Group. OnePartner Group är en svenskägd koncern med huvudkontor i Jönköping. Vi är en av de mest expansiva aktörerna inom kompetensförsörjning i södra Sverige. Vi når våra kunder och kandidater genom tre varumärken: EPAB – rekrytering, bemanning och omställning inom kollektivområdet. EnPartner – rekrytering, uthyrning och HRM inom tjänstemannasektorn. EBS – funktionslösningar och helhetsåtaganden hos våra kunder eller i egna lokaler. OnePartner Group är verksam på ett 20-tal orter, har ca 600 anställda och omsätter ca 180 miljoner. Tjänsten är en hyrrekrytering och är på heltid. Urval och intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen 2016-02-28, så ansök redan idag! Välkommen med din ansökan!
Företag: Epab GGVV AB
Ort: Gislaved
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent sökes omgående!

Speditionsassistent sökes för kunds räkning
För konsultuppdrag hos vår kund söker vi nu en assistent inom spedition. Dina arbetsuppgifter I arbetet ingår allmänt speditionsarbete som exempelvis att samla in packinformation från underleverantörer, kontrollera att samtliga positioner är med samt sammanställa packlistor i SAP för att därefter kunna skicka tillbaka instruktioner och leveransadresser till leverantörerna. Det kommer även finnas möjlighet till att vara behjälplig inom andra områden, exempelvis inom inköp. Din profil För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en logistikutbildning från universitetet/högskolan alternativt praktisk erfarenhet från området. Som person är du ordningsam, noggrann, systematisk och stresstålig. Starkt krav är att du behärskar engelska flytande i tal och skrift. Vi ser också att du har vana vid att arbeta i Officepaketet, kunskaper i SAP samt en teknisk förståelse. Meriterande anses även om du har erfarenhet från en liknande roll. Låter detta som en utmaning som skulle passa dig? Skicka i så fall in din ansökan redan idag, då löpande urval tillämpas. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linn Isberg, kandidatansvarig, på nummer 0470-32 38 37. Om vårt företag OnePartnerGroup är en av södra Sveriges mest expansiva aktörer inom kompetensförsörjning. Med våra tre varumärken EPAB, EnPartner och EBS är vi en komplett leverantör av kompetens och funktionslösningar inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är hittills verksamma på ett 20-tal orter, där vi med hjälp av vår stora lokala kännedom och erfarenhet alltid strävar efter att vara den självklara samarbetspartnern. OnePartnerGroup har cirka 700 medarbetare och en omsättning på drygt 350 miljoner SEK. Läs mer på www.onepartnergroup.se.
Företag: OnepartnerGroup Sydost AB
Ort: Växjö
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent sökes för kunds räkning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent sökes för kunds räkning

Vi söker en speditionsassistent
Personalhuset Staffing Group AB - avd. Malmö Personalhuset Staffing Group är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, personaluthyrning och omställning. Personalhuset Staffing Group har idag 35 kontor och oavsett var du möter oss kommer våra tjänster att präglas av samma höga kvalitet och entusiasm. Vår vision är att vara avgörande för våra kunders framgång. För ett uthyrningsuppdrag till en av våra kunder inom transport -och logistikbranschen söker vi nu en speditionsassistent. Till en av våra kunder söker vi nu en speditionsassistent för ett uppdrag som startar omgående och pågår fram till v.31. Du kommer bli anställd av oss på personalhuset och vara uthyrd på heltid till vår kund vars kontor ligger i Malmö. Då detta är ett kortare uppdrag ser vi gärna att du har möjlighet att arbeta hela perioden. Arbetsuppgifter Du kommer vara ansvarig för öst- trafiken Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av dokumentation av import/export bilar och tullhantering, kontakt med chaufförer och åkerier, kontakt med både svenska och utländska kontor, kundkontakt samt fakturering. Arbetstid Dag, kväll och helg. Önskade kvalifikationer Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av import/ export inom transport- och logistikbranschen. Har du en påbyggnadsutbildning inom spedition/transport är detta meriterande. Du bör även ha goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, då det är språk du kommer använda dig av i tjänsten. Har du kunskaper i det polska språket är detta meriterande. Personliga egenskaper Då arbetet är pressat vid vissa tidpunkter, krävs det att du har en hög stresströskel, stort tålamod och ett gott ordningssinne samt har lätt för att samarbeta. Du bör även vara noggrann, ha servicekänsla samt ha en förmåga att arbeta självständigt för att lyckas i rollen som speditionsassistent. Är du intresserad? Ansök idag, urval och intervjuer sker löpande. Registrera en ny profil eller logga in på befintlig profil på www.personalhuset.se för att söka tjänsten. Vi tar endast emot ansökningar på detta sätt. Bifoga CV och ett personligt brev. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Linn Lundström på tfn 0725-99 20 26.
Företag: Personalhuset Staffing Group AB
Ort: Malmö
Publicerad : 04-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en speditionsassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en speditionsassistent

Speditionsassistent till logistikföretag i Malmö – start omgående
Dina arbetsuppgifter Som speditionsassistent kommer du att ta emot transportorder från uppdragsgivarens kunder samt planera och boka transporter för dessa. Du ansvarar för rättningar och kompletteringar av fraktsedlar, där du har en god överblick av logistikflödet såväl övergripande som på detaljnivå. Du kommer även att hantera enklare ekonomisysslor i företagets egna affärssystem. Arbetet är självständigt i hög grad där du även har kontakt med kollegor och kunder. Om företaget Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju. Din profil Du som söker har ett stort intresse för att jobba inom spedition. Det är meriterande om du har arbetat med liknande uppgifter tidigare men inget krav. För att trivas i rollen som speditionsassistent hos vår kund tror vi att du är flexibel, serviceinriktad och energisk. Du har lätt för att skapa kontakt med nya människor. Du är även noggrann och gillar att ha ordning och reda omkring dig. Samtidigt krävs det att du har förmågan att hantera många olika arbetsuppgifter och kunna vara flexibel för att utföra ett bra arbete och ge god service åt företagets kunder. Vi förutsätter att du har god datorvana mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Har du en påbyggnadsutbildning inom spedition/transport är detta väldigt meriterande. Kvalifikationer • Avslutad gymnasieutbildning • Tidigare erfarenhet av administrativt arbete • Erfarenhet av något serviceyrke • Du talar och skriver obehindrat på svenska såväl som engelska Meriterande • Truckkort • Goda kunskaper i det tyska språket Om oss Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Ort: Malmö Omfattning: 50% till årsskiftet, därefter 100%. Start: Omgående Urval: Sker löpande, så var snabb in med din ansökan!
Företag: Framtiden AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent till logistikföretag i Malmö – start omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent till logistikföretag i Malmö – start omgående

Speditionsassistent, föräldrarvikariat
HRX Sverige AB är ett internationellt speditionsföretag med bolag i 7 länder. Totalt är vi c:a 250 medarbetare och omsätter 20 MEUR. Till vårt expansiva och dynamiska kontor i Frihamnen på Gärdet söker vi omgående en positiv, pigg och utåtriktad person som vill arbeta med spedition och logistik. Som speditionsassistent kommer du att hantera import- samt exportbokningar, trafikplanering, fakturering och ha interna samt externa kontakter via samtal och e-mail i ett högt tempo. Du kommer att arbeta i en bra grupp med trevlig och glad stämning som har möjlighet att påverka sin arbetsmiljö och rutiner genom vårt arbete och ansvar för ständiga förbättringar i vårt kvalitetsarbete. Vem är du? Du måste ha erfarenhet från spedition eller branchkunskap, kanske har du arbetat som chaufför och vill ha andra utmaningar. Trivs du med att ge god service till vår mest värdefulla tillgång som är våra kunder har du nog hittat rätt. Du har goda allmänna datakunskaper och dataförståelse samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift,även på engelska som är vårt koncernspråk. Som person är du snabb i tanken, flexibel, öppen och har lätt för att skapa kontakter och kan kommunicera med människor på olika språk både skriftligt och muntligt. Du har ett gediget ordningssinne och sifferminne, lätt för att lära och tar gärna egna initiativ. Du tycker om utmaningar samt har en förmåga att anpassa dig till nya miljöer och kan hantera en ibland stressfull miljö. Det viktigaste för oss är att hitta rätt person med rätt kompetens och inställning som skall uppfylla våra hårt ställda krav och vi välkomnar alla sökande som uppfyller dessa krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Urval och intervjuer av kandidater sker löpande, har du några frågor angående tjänsten så kan du kontakta speditionsansvarig Mart Maandi på 08-442 83 20 Välkommen med din ansökan och löneanspråk!
Företag: HRX Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent, föräldrarvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent, föräldrarvikariat

Speditionsassistent
Speditionsassistent sökes för vikariat: För kunds räkning söker vi nu en ny medarbetare till deras bokningsavdelning. Du kommer att ha din anställning hos oss på Junic, men jobba som uthyrd konsult hos kunden. Kunden finns belägen i Värnamo och är verksam inom speditionsbranschen. Uppdraget är ett vikariat under ca 1 år på 100% förlagd på dagtid. Om tjänsten Du kommer att jobba på avdelning bokningen som fungerar som en länk mellan kunder och olika funktioner i företaget. Du, tillsammans med dina kollegor, ansvarar för att säkerställa en snabb, effektiv och korrekt hantering av kundorders samt att vi lever upp till kundens förväntan gällande kvalitet och service. Tjänsten innebär ett stimulerande och utvecklande arbete med tydliga mål och förväntningar samt där lagandan och trivseln är viktiga faktorer. Om du är en person som alltid sätter kunden i fokus, har en positiv inställning till samarbete och tycker om när arbetstempot ibland är högt kommer du trivas som fisken i vattnet! Din profil - Du är mål- och kvalitetsorienterad med ett stort ansvarstagande. - Du har skinn på näsan och en förmåga till framförhållning kombinerat med att hantera en händelsestyrd verksamhet då oförutsedda situationer hör till vardagen. - Genom ditt positiva engagemang och din förmåga att omsätta teori till praktisk handling får du saker gjorda. Du kan med lätthet skapa relationer och bygga förtroende. - Du är en kommunikativ person och med dina goda kunskaper i engelska och svenska har du lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. - Du har mycket god datavana. - Har du erfarenhet av utrikesapplikationer är det meriterande. - Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Låter det intressant? Då registrerar du din ansökan på www.junic.se med CV och ett personligt brev. För detta uppdrag använder vi oss av löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är satt till den 12 mars. Så vänta inte med din ansökan! Har du några frågor är du välkommen att ringa Susann Lothian på 0371 830 54.
Företag: Junic AB
Ort: Värnamo
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent jobb, Speditionsassistent Värnamo, Speditionsassistent Junic AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent

Speditionsassistent / Spedition / Administrations till Schenker
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat. Om kunden: DB Schenker i Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter och konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Företaget har 4 000 medarbetare och finns representerade på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker arbetar aktivt med arbetsmiljö-, jämställdhets-, och mångfaldsfrågor och uppmuntrar och stödjer alla medarbetare i företaget som vill utvecklas och ta större ansvar. Nu söker de en driven person som vill jobba brett inom spedition med hela världen som arbetsfält. De är under stark tillväxt och de söker nu en speditörsassistent för omgående start till ett uppdrag som sträcker sig minst sex månader framåt. Uppdraget är på heltid och det finns goda möjligheter till förlängning. Arbetsuppgifter: I rollen som speditörsassistent arbetar du administrativt i företagets interna system. Du är behjälplig i speditörernas dagliga arbete och har kontakt med kunder, flygbolag samt med andra kollegor runt om på Schenkers kontor. Du ansvarar för bokning, registrering och uppföljning av flygfrakter. Tillsammans kommer du att arbeta i ett team bestående av sex personer i öppet kontorslandskap. Profil: • Avslutad gymnasieutbildning • Tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom administration och/eller service • Erfarenhet får liknande roll (meriterande) • God datorvana och kunskaper i Office-paketet • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska • Kunskaper i Excel ses som meriterande Vi söker dig som är serviceinriktad och stimuleras av att bemöta kunders krav på god service. Du trivs med att arbeta i team vilket bidrar till ditt höga engagemang för ett gott arbetsklimat. Som person intresserar du dig för detaljer och tar gärna egna initiativ för att lösa problem. Vidare uppskattar du ett högt tempo och att få driva ditt arbete framåt självständigt. Övrig information: Start: Omgående Plats: Göteborg Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Speditör, speditionsassistent, spedition
Företag: Bravura
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-09
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent / Spedition / Administrations till Schenker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent / Spedition / Administrations till Schenker

Speditionsassistent
Är du i början av din karriär med ett stort intresse för logistik och export branschen? Just nu söker OnePartnerGroup efter en driven och organiserad speditionsassisten för uppdrag i Göteborg! Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en speditionsassistent till avdelningen för flygtransport Export hos en av våra kunder i Göteborg. Som speditörsassistent kommer du att ingå i kundens speditionsteam och arbeta som support till dem i hela speditionsflödet. Gruppen samordnar och lastplanerar transporter för export runt om i världen. Du kommer främst arbeta mot en norsk kund som exporterar varor till bl.a. USA och Japan. Rollen innebär mycket kundkontakt där du är behjälplig med att hantera bokningar, pris och kundförfrågningar. Arbetsuppgifterna innefattar även debiteringar, kostnadsuppföljningar, leveransuppföljning. Vidare ingår leveransuppföljning och statistik av våra sändningar, kvalitetsuppföljning samt övriga relaterade administrativa arbetsuppgifter. Arbetstiderna är flexibla vilket kan innefatta helg och jourarbete. Din profil Vi tror att du som söker har utbildning inom logistik eller motsvarande arbetserfarenhet. Du har ett naturligt siffersinne och har kanske tidigare arbetat i en serviceinriktadroll, gärna i olika affärssystem. Vi välkomnar även dig som är en riktigt vass administratör/supportmedarbetare med ett stort driv att utvecklas. För att trivas i denna rollen är du målinriktad, trygg och orädd för att ta egna initiativ. Du tycker om att arbeta i team, trivs i högt tempo och kan hantera stressiga situationer. Där du alltid tar dig an dina uppgifter på ett snabbt och effektivt sätt med stor noggrannhet. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Språkkunskaper i norska är meriterande. Naturligtvis behärskar du Office-paketet väl, vi ser gärna att du som sökande har extra kunskaper inom Excel. Intervjuer kommer att ske löpande, denna tjänst kan därav tillsättas innan ansökningstidens slut, så välkommen med din ansökning redan idag! Om vårt företag OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra 1500 medarbetare är vi verksamma på 30 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
Företag: OnePartnerGroup Väst AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent jobb, Speditionsassistent Göteborg, Speditionsassistent OnePartnerGroup Väst AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent


Sök lediga jobb Speditionsassistent

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se