Speed Competence AB jobb - lediga jobb

Speed Competence AB jobb Speed Competence AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Speed Competence AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Speed Competence AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Montör av fiberoptiska komponenter- Göteborg

 2. Erfaren lagerpersonal- Borås

 3. Extrajobb som truckförare till Speeds kunder- Borås

 4. Montör av fiberoptiska komponenter- Mölndal

 5. Erfaren svetsare för resejobb- Göteborg

 6. Erfaren elektronikoperatör- Göteborg

 7. Erfaren lagerarbetare- Göteborg

 8. Erfaren testingenjör- Göteborg

 9. Erfaren mekanisk ankomstkontrollant- Göteborg

 10. Elektronikmontörer med lödcerifikat- Göteborg

 11. Van vid att löda små komponenter?- Göteborg

 12. Har du kunskap om elektroniska komponenter?- Göteborg

 13. Studenter och personer med annan huvudsaklig sysselsättning- Borås

 14. Vi söker svetsare för framtida uppdrag!- Borås

 15. Vill du dryga ut studentkassan?- Borås

 16. Fibermontör- Mölndal

 17. Montör- Varberg

 18. Lagerarbetare för längre uppdrag- Borås

 19. Erfaren lastare- Göteborg

 20. Elektronikmontör med erfarenhet av maskinell ytmontering- Göteborg

 21. Extrajobb som truckförare- Göteborg

 22. Kaféansvarig- Borås

 23. Controller med Redovisningsansvar- Kungsbacka

 24. Manager Supply Chain- Herrljunga

 25. Vi söker Säljare med genuin kunskap om Städprodukter- Borås

 26. Vi söker Säljare med stor erfarenhet från försäljning av Kontorsmaterial- Borås

 27. Vill du dryga ut studentkassan?- Borås

 28. Montör, mekanik/hydraulik- Tranemo

 29. Elektronikmontör- Borås

 30. Erfaren Svetsare- Tranemo

 31. Kantpressare- Tranemo

 32. Robotsvetsare- Ulricehamn

 33. Extrajobb som truckförare- Borås

 34. Extrajobb inom emballering- Borås

 35. Ytmontör med erfarenhet av lödning- Göteborg

 36. Montör till elektronikproduktion- Göteborg

 37. Arbetsledare inom textillager- Borås

 38. Verktygsmakare- Borås

 39. Extrajobb inom livsmedelsproduktion- Ulricehamn

 40. Extrajobb trafikplanering och administration- Göteborg


Mer beskrivning

Montör av fiberoptiska komponenter
Montör av fiberoptiska komponenter Göteborg Om arbetsgivaren Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten Arbetet innebär montering och testning av fiberoptiska komponenter såsom fiberkablage, strålswichar och externoptik. Det mesta monteringsarbetet är manuell montering efter ritning. Viss glassvetsarbete alt. limning förekommer. Kvalifikationer Du skall ha ett finmekaniskt handlag. Vi ser gärna att du har el-tele tekniska bakgrund och utbildning, kan läsa mekaniska ritningar, kan läsa och skriva engelska, har viss löd erfarenhet. Vara social och ha lätt för att sammarbeta i grupp men även kunna arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt i personlig lämplighet. Mediterande är om du har tillgång till körkort och bil. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas på http://speedgroup.se/sök-jobb
Företag: Speed Competence AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Montör av fiberoptiska komponenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Montör av fiberoptiska komponenter

Erfaren lagerpersonal
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och bestå av Plock o pack samt truckkörning med mera. Kvalifikationer Du som söker skall ha: - God erfarenhet inom plock o pack - Truckkort A&B - God datakunskap. - Körkort och tillgång till bil - Möjlighet att arbeta skift - Goda kunskaper inom svenska i tal & skrift samt grundläggande kunskaper i engelska Erfarenhet från en arbetsledande roll är meriterande. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Borås
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren lagerpersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren lagerpersonal

Extrajobb som truckförare till Speeds kunder
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Vi söker nu Dig som vill arbeta extra inom lager med truck samt plock o pack. Våra pass är oftast hela dag/kväll/natt pass. För att söka tjänsten måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis studerande eller arbetande på minst 50%. Kvalifikationer Du som söker skall: - Erfarenhet från plock o pack - Truckbehörighet A & B + erfarenhet - Genomförd gymnasieutbildning eller motsvarande - Svenska i tal & skrift samt grundläggande kunskaper i engelska - God datakunskap - Möjligheten att arbeta skift - Tillgång till körkort och bil Erfarenhet i affärssystemet SAP är meriterande. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas. Skriv i ansökan vilken annan sysselsättning du har samt sysselsättningsgrad.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Borås
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som truckförare till Speeds kunder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som truckförare till Speeds kunder

Montör av fiberoptiska komponenter
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Arbetet innebär montering och testning av fiberoptiska komponenter såsom fiberkablage, strålswichar och externoptik. Det mesta monteringsarbetet är manuell montering efter ritning. Viss glassvetsarbete alt. limning förekommer. Kvalifikationer Du skall ha ett finmekaniskt handlag. Vi ser gärna att du har el-tele tekniska bakgrund och utbildning, kan läsa mekaniska ritningar, kan läsa och skriva engelska, har viss löd erfarenhet. Vara social och ha lätt för att sammarbeta i grupp men även kunna arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt i personlig lämplighet. Mediterande är om du har tillgång till körkort och bil. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Mölndal
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Montör av fiberoptiska komponenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Montör av fiberoptiska komponenter

Erfaren svetsare för resejobb
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Kvalifikationer Du som söker skall: Ha utbildning som motsvarar EN 287-1 och minst fem års erfarenhet av svetsning. Du ska ha utbildning i Heta arbeten. Licens i 141 materialgrupp 5 Ø 63 x 6 H-L045 111 materialgrupp 5 Ø 63 x 6 H-L045 Meriterande: - SSG Entré - Vertyg och maskiner som ofta förekommer inom arbetsområdet. Ex skärbrännare, travers/lift eller fräsmaskin. Gärna dokumenterad kunskap. - Då arbetet ute hos kund är varierande i antal uppdrag och längd på uppdrag är det även meriterande med en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller annat arbete. Arbetet kan även innefatta montering och grovarbete och inte uteslutande svetsning. I arbetet kommer förekomma en del resor både i och utanför landet. Inför anställningen kan det bli aktuellt med ett arbetsprov. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare för resejobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare för resejobb

Erfaren elektronikoperatör
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Vi söker nu operatörer för en kunds räkning. Tjänsten innebär att utveckla och tillverka produkter med små komponenter. En stor del av arbetet består av lödning i mikroskåp. Du kommer även arbeta med limning, bondning, självinspektion och vakuumlödning. Kvalifikationer Du som söker skall: • ha kunskap om utveckling och produktion av elektronik • ha erfarenhet av att arbeta med lödning i mikroskåp • vara noggrann och ha en hög koncentrationsförmåga För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren elektronikoperatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren elektronikoperatör

Erfaren lagerarbetare
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Vi söker nu personal till en tjänst som består av inlägg och plock av gods, inventering och arbete i ett datorsystem som hanterar materialplaneringen på lagret. I arbetsuppgifterna ingår även dokumentation som i stor utsträckning är på engelska och resterande del på svenska. Kvalifikationer Du som söker skall: - Ha gedigen erfarenhet av lagerarbete - Grundläggande teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet - God vana av svenska och engelska i tal och skrift Det är högst meriterande om Du har erfarenhet av lagerhantering i ett MPS:system från IFS. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren lagerarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren lagerarbetare

Erfaren testingenjör
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Nu söker vi en testingenjör till en av våra kunder. Tjänsten innefattar trimning och slutverifiering genom elektriska tester på diverse enheter som företaget producerat. Arbetet kan även innefatta viss lödning och arbete i mikroskop. Du kommer att ansvara för arbetets gång genom planering, förberedelse och testning. Kvalifikationer Du som söker skall: - ha högskoleexamen, erfarenhet av test och verifiering är meriterande - eller teknisk gymnasieutbildning samt arbetserfarenhet inom området - kunskap om instrument och programmering - mycket goda engelskakunskaper i både tal och skrift. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren testingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren testingenjör

Erfaren mekanisk ankomstkontrollant
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Vi söker en mekanisk ankomstkontrollant till en av våra kunder. Arbetet innebär måttkontroll och visuell kontroll av finmekaniska detaljer. Dessa arbetsstycken kommer både från företagets egna produkter men även från andra leverantörer som företaget samarbetar med. I tjänsten förekommer dokumentation som främst skrivs på engelska men även vissa delar dokumenteras på svenska. Själva kontrollen styrs av dokument och specifikationer däribland ritningsläsning, inspektion med hjälp av mikroskop, uppmätning med hjälp av mätmaskin och skjutmått. Kvalifikationer Du som söker skall: • ha en teknisk utbildning motsvarande teknisk gymnasieutbildning eller flera års yrkeserfarenhet inom området • behärska ritningsläsning • förstå detaljens tillverkningsprocess • erfarenhet av PC-DMIS för mätmaskin är meriterande Då företaget samarbetar med båda externa och interna kunder är det viktigt att du har goda sociala färdigheter. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren mekanisk ankomstkontrollant jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren mekanisk ankomstkontrollant

Elektronikmontörer med lödcerifikat
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Vi söker dig som har läst en gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom elektronik eller teknik, alternativt har praktisk erfarenhet av elektronikmontering. Du har tidigare jobbat med elektronikmontering, yt- och hålmonterat samt med mjuklödning. Kvalifikationer Du som söker skall ha: - Ett giltligt lödcertifikat - Erfarenehet av lödning av minst klass III eller mer - Kunskap om ritningsläsning - Tillgång till körkort och bil För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Elektronikmontörer med lödcerifikat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektronikmontörer med lödcerifikat

Van vid att löda små komponenter?
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Vi söker nu operatörer för en kunds räkning. Tjänsten innebär att utveckla och tillverka produkter med små komponenter. En stor del av arbetet består av lödning i mikroskåp. Du kan även komma att arbeta med limning, bondning, självinspektion och vakuumlödning. Kvalifikationer Du som söker skall: • inneha ett giltigt lödcertifikat enligt IPC610 klass III eller arbetat mycket med bondning av mycket små komponenter i maskin. • ha kunskap om utveckling och produktion av elektronik • ha erfarenhet av att arbeta med lödning i mikroskåp • vara noggrann och ha en hög koncentrationsförmåga Skriv tydligt i din ansökan/CV vad du arbetat med tidigare, om du arbetat med bondning, lödning i mikroskop och vilken typ av lödcertifikat du innehar. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Van vid att löda små komponenter? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Van vid att löda små komponenter?

Har du kunskap om elektroniska komponenter?
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Vi söker nu personal till en tjänst hos en av våra kunder som innebär kitting inför produktion, inventering och arbete i ett datorsystem som hanterar materialplaneringen på lagret. I arbetsuppgifterna ingår även dokumentation som i stor utsträckning är på engelska och resterande del på svenska. Kvalifikationer Du som söker skall: - Ha gedigen erfarenhet av elektroniska komponenter, främst till kretskortstillverkning - Grundläggande teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet - Vara noggrann och ha hög koncentrationsförmåga - God vana av svenska och engelska i tal och skrift Det är högst meriterande om du har erfarenhet av lagerhantering i ett MPS:system från IFS. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Har du kunskap om elektroniska komponenter? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Har du kunskap om elektroniska komponenter?

Studenter och personer med annan huvudsaklig sysselsättning
Du som söker måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du får gärna arbeta eller vara studerande i Borås eller på distans. Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och bestå av truckkörning, lastning och lossning av bilar, plock och pack med mera. Kvalifikationer Du som söker måste ha en annan sysselsättning på minst 50%. Du får gärna arbeta eller vara studerande i Borås eller på distans. För att få en chans till tjänsten så måste du skriva in din sysselsättning i din ansökan så vi säkert vet att du har en annan sysselsättning! Vi ser gärna att du som söker har något av följande: - Truckkort A&B samt erfarenhet - Erfarenhet av terminalarbete - Körkort och tillgång till bil Erfarenhet av SAP är meriterande. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Borås
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Studenter och personer med annan huvudsaklig sysselsättning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studenter och personer med annan huvudsaklig sysselsättning

Vi söker svetsare för framtida uppdrag!
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Vi söker nu Svetsare för framtida uppdrag i Sjuhärdsområdet. Som svetsare hos oss kommer du bli uthyrd till samtliga av våra kunder men med fokus på svetsuppdrag. Kvalifikationer Du som söker skall: - Ha minst 5 år dokumenterad arbetslivserfarenhet från svetsjobb. - Du är självgående och har goda kunskaper i manuell svetsning, MIG/MAG, MMA och TIG - Kunna rigga, bygga, svetsa och kontrollmäta efter ritning. - Goda kunskaper inom ritningsläsning - Körkort och tillgång till bil Erfarenhet från robotsvetsning samt aktiva svetslicenser är meriterande. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Borås
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker svetsare för framtida uppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker svetsare för framtida uppdrag!

Vill du dryga ut studentkassan?
Är du intresserad av ett fysiskt arbete och vill jobba vid sidan av studier? Just nu söker vi 60 studenter som vill jobba 2-3 pass i veckan i våra egna lager och hos extern kund. Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Vi ser gärna att du som söker har: - Tidigare erfarenhet av lager. - Körkort och tillgång till bil. - Bra datakunskaper. Truckkort och erfarenhet av truckkörning är meriterande. Du som söker måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du får gärna vara studerande i Borås eller på distans. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Borås
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du dryga ut studentkassan? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du dryga ut studentkassan?

Fibermontör
Vi söker just nu för vår kunds räkning montörer för ett längre inhyrningsuppdrag som för rätt person kan leda till en anställning hos kunden. Anställningen är inledningsvis i vårt bemanningsföretag med uppdrag hos Optoskand AB. Om arbetsgivaren: Optoskand AB utvecklar, tillverkar och säljer fiberoptiska komponenter för högeffektslasrar, som används främst för svetsning och skärning inom verkstadsindustrin. Försäljningen sker främst till lasertillverkare i Europa, USA och Japan. Om tjänsten Du kommer att arbeta med montering och testning i renrum av fiberoptiska komponenter såsom fiberkablage, strålswichar och externoptik. Produkterna innehåller både optik, mekanik och elektronik. Det mesta monterings arbetet är manuell montering efter ritning. Även prototyp tillverkning förekommer. Kvalifikationer Vi tror att du har ett finmekaniskt handlag. Fördel är om du har minst Tekniskt gymnasium, kan läsa mekaniska ritningar, kan läsa och skriva engelska, har någon form av löd erfarenhet, allmän datorvana, vana att arbeta i MPS system. Du är allmäntekniskt intresserad, noggrann och beredd att ta eget ansvar. Några års erfarenhet är positivt. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Mölndal
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Fibermontör jobb, Fibermontör Mölndal, Fibermontör Speed Competence AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fibermontör

Montör
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Tjänsten innebär montering av mekaniska delar inom fordonsindustrin. Arbetet innebär skiftgång. Kvalifikationer Du som söker skall: - Ha erfarenhet från liknande uppgifter. - Ha en relevant utbildning för tjänsten. - Kunna hantera svenska språket väl i tal och skrift. - Ha truckkort Som person är du systematisk, effektiv, ansvarstagande och en lagspelare. Erfarenhet från fordonsindustrin, industrirobotar, svets samt körkort och tillgång till bil är meriterande. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner samt har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Varberg
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Montör jobb, Montör Varberg, Montör Speed Competence AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Montör

Lagerarbetare för längre uppdrag
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av plock o pack inom E-handel på ett av våra lager. Truckkörning kan också förekomma. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från plock o pack, där du har kunskaper om in/ut leverans, orderhantering m.m. Du ska även ha tillgång till körkort och bil. Erfarenhet inom arbetsledning, truckkort och annan lagervana är meriterande. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Borås
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare för längre uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare för längre uppdrag

Erfaren lastare
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Som lastare kommer du lasta känsligt gods till containrar och trailrar. Säkerhet och noggrannhet är av högsta prioritet. Du som söker ska ha god förmåga att ta till dig instruktioner, inneha datorvana samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Kvalifikationer Du som söker skall ha: - Flera års erfarenhet av lastning - Erfarenhet av terminalarbete och truckkörning - Truckkort (B1 TPL2/TPL10) Kunskaper inom lastsäkring, vana inom lastning av flygplanspaletter, erfarenhet från motviktstruck och skjutstativ samt erfarenhet från affärssystemet SAP är meriterande. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren lastare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren lastare

Elektronikmontör med erfarenhet av maskinell ytmontering
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Till en av våra kunder i Göteborg söker vi nu en erfaren elektronikmontör med erfarenhet av maskinell ytmontering. Kvalifikationer Du som söker skall: - ha erfarenhet av montering av mindre elektronik - ha certifikat eller intyg på lödkunskaper (IPC, FSD eller motsv) - vara erfaren inom maskinell ytmontering och vara självgående på detta - ha praktisk erfarenhet och stor kunskap om LEAN och ständiga förättringar Kunden är ett mindre, snabbväxande företag. Det är därför viktigt att du är social, ansvarstagande och vill bidra till förbättrade processer och rutiner i produktionen. Du kommer ha stor påverkansmöjlighet på det dagliga arbetet och på produkterna. Det mesta av arbetet kommer att bestå av att montera och löda, men även att vid behov arbeta i ytmonteringsmaskin. För rätt person kommer anställningen övergå till kunden. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Elektronikmontör med erfarenhet av maskinell ytmontering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektronikmontör med erfarenhet av maskinell ytmontering

Extrajobb som truckförare
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Vi söker nu ett antal erfarna truckförare som vill jobba extra och som har en annan sysselsättning på minst 50%. Sysselsättningen får gärna bestå av annat arbete eller studier. Arbetsuppgifterna kommer variera och bestå av truckkörning, orderplock, lastning och lossning av bilar samt ha datorn som ett arbetsverktyg. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och natt. Helgarbete är inte aktuellt. Kvalifikationer Du som söker ska ha: - Truckkort A och B - Lång erfarenhet av terminalarbete och truckkörning - Den sökande måste ha en annan sysselsättning på minst 50%. För att få en chans till tjänsten måste du skriva in din sysselsättning i ansökan. B-körkort, god IT-vana och erfarenhet från affärssystemet SAP/MS2 är meriterande. Om du har möjlighet att arbeta i stor omfattning parallellt med din andra sysselsättning är även det mycket meriterande. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som truckförare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som truckförare

Kaféansvarig
da Matteos historia startade med ett kafé ute i Göteborgs skärgård år 2003. Hit vallfärdade båtfolket för att ta del av den charmiga miljön, den fantastiska glassen och det goda kaffet. 2004 flyttade verksamheten till Göteborgs innerstad och i dagsläget, 10 år senare, finns nu fem kaféer, ett bageri och ett kafferosteri. da Matteofamiljen har alltså vuxit rejält under dessa 10 år. Borås var första staden utanför Göteborg som vi valde att satsa på. I det vackra gröna huset från 20-talet, på Österlånggatan 21 i Borås, har vi alltså skapat ett kafé och en brödbutik. Under hösten 2012 tog vi över två lokaler bredvid varandra, slog ut väggen emellan och plockade fram så många charmiga originaldetaljer vi kunde, samt tog in lite nytt. Lokalen domineras av det schackrutiga marmorgolvet från 1928, de höga fönstren med originalfönsterbågar av ek och den höga takhöjden. Här vill vi att Boråsaren ska kunna avnjuta allt vi har att erbjuda i fantastiska miljöer. Eftersom da Matteo ursprungligen föddes ur en längtan efter att skapa möten och kvalitétsprodukter, kändes det naturligt att starta ett eget kafferosteri och ett eget surdegsbageri. Kafferosteriet startade 2007 och vi fick då kontroll på hur kaffet hanterades från kaffeböna till gästernas kaffekopp. Sedan dess har vi bytt till större lokaler och stärkt vår position på marknaden och har ett flertal externa kunder. Bageriet startade 2010 och de producerar idag det mesta av våra kaféers söta produkter och hela vårt salta sortiment. Vi bakar med surdeg i en stenugn och använder till större delen ekologiska råvaror. Vi har i dagsläget även tre brödbutiker där dessa fantastiska bröd och bakverk säljs, en av dessa brödbutiker ligger i Borås. Ett annat affärsområde vi jobbar med är da Matteo event. Här får vi sprida vi vårt budskap om kvalité runt om i världen genom att erbjuda kaffekoncept på stora och små mässor och tillställningar. Under 2013 har vi varit i både i Shanghai och i Frankfurt och 2014 väntar bland annat Detroit och Paris. Vårt deltagade är alltid mycket uppskattat. Vi är och vill fortsätta vara en aktiv spelare på den svenska kaffe-, bröd- och kafémarknaden genom att fortsätta växa och få fler gäster att förstå hur gott kaffe och bröd kan smaka. Om tjänsten Som Kaféansvarig på da Matteo i Borås får du möjligheten att utveckla och driva vårt kafé på denna ort. Här är vi nu, efter vårt första verksamhetsår, redo att ta nästa steg i utvecklingen. Du kommer i din tjänst att arbeta främst med att positionera kafét för alla våra kunder. Vi ser t.ex att du skapar trevliga event och ser till att det arrangeras spelningar i lokalen. Detta kräver att du har ett stort socialt nätverk som du kan använda dig av. Vi ser att du jobbar tätt tillsammans med Göteborgs kafé och driftschef för att driva kafét och att du har lätt för att ta och ge instruktioner. Om du vill arbeta med ett glödande företag som älskar hantverket i att producera mat och dryck så tycker vi att du ska söka till oss. Arbetsområden - Du skall arbeta operativt i den dagliga verksamheten i kombination med ett tydligt, lyhört och engagerat ledarskap - Organisera och planera driften - Säkerställa att vi håller en hög service och kvalitetnivå - Ansvara för alla inköp i samverkan med vår centralfunktion i Göteborg Kompetensprofil - Du har tidigare stor erfarenhet av liknande verksamhet - Du är väl orienterad i Borås – vad gäller kunders önskemål och förväntningar - Resultat- och budgeterfarenhet (analyser och uppföljning) - Ledarskapserfarenhet Personliga egenskaper - Professionell och positivt serviceinriktad - Stark initiativförmåga och lösningsorienterad - Kreativ och engagerad i kombination med stark struktur och en uthållighet - Attraheras och stimuleras av kundmöten - Ambitiös med en stark nyfikenhet - Lojal samt mycket god samarbetsförmåga - ”Brinner” för sitt yrke – att leverera god smakupplevelse, inbjudande miljö och service Vi erbjuder - Ta del av koncernens kompetenser inom kafé, rosteri, bageri och event – läs gärna mer om oss på www.damatteo.se - Stora möjligheter att på egen hand få sätta sin ”prägel” på kafét - Mycket frihet under stort ansvar Ansökan och kontaktperson: Om du finner ovan nämnda tjänst intressant, registrera din ansökan via vår rekryteringssamarbetspartner – Speed Professionals AB´s webbsida: www.speedgroup.se. OSA för din ansökan - ons den 4 december. Vid frågor rörande denna tjänst vänligen kontakta: Speed Professionals AB Marie Wikström - Rekryterare Tfn: 033 – 722 59 10 marie.wikstrom@speedgroup.se da Matteo
Företag: Speed Competence AB
Ort: Borås
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kaféansvarig jobb, Kaféansvarig Borås, Kaféansvarig Speed Competence AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kaféansvarig

Controller med Redovisningsansvar
eGain är ett svenskt, internationellt företag med löftet att vara den mest ambitiösa partnern för miljömedvetna fastighetsbolag. Vi har arbetat specialiserat med prognosstyrning sedan 1994 och installerat eGain forecasting för snart 3000 fastigheter i Sverige och övriga Europa. Tjänsten: Som Controller med Redovisningsansvar hos oss på eGain ser vi dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, har flera års erfarenhet av löpande ekonomiarbete men som nu vill utvecklas och gå vidare i karriären. Du kommer att sköta eGains löpande redovisning såsom in- och utbetalningar, leverantörs- och kundreskontra, orderbehandling och fakturering, redovisning av skatter och avgifter, avstämningar samt övrigt bokslutsarbete. Du kommer att ansvara för bolagens arbete med årsbokslut, upprättande av årsredovisningar och deklarationer. Vidare innefattar tjänsten analys och controlling av bolagens balans- och resultaträkningar inför månads och årsbokslut samt bistå vid upprättande av månadsvis koncernredovisning. Ansvarsområden: - Löpande bokföring med avstämningar - Orderbehandling och fakturering - In- och utbetalningar - Valutahantering - Bokslutsarbete - Skatt- och momsredovisning - Biträda vid koncernredovisning och rapportering - Utveckla och förbättra rutiner Kompetens-/personlighetsprofil: - Flera års yrkeserfarenhet - Eftergymnasial ekonomiutbildning - Erfarenhet av att arbeta med olika valutor - Erfarenhet av koncernredovisning är meriterande - God analytisk förmåga - Ansvarstagande med stort eget driv - Effektiv - Engelska i tal och skrift - Som person är du strukturerad, noggrann och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter Ansökan och kontaktperson: Om du finner ovan nämnda tjänst intressant, registrera din ansökan via vår hemsida: www.speedgroup.se OSA för den här tjänsten är den 11 december. Urval och intervjuer kommer ske kontinuerligt varför vi ber dig inkomma med din ansökan så snart som möjligt. Marie Wikström Rekryterare 033-722 59 10 marie.wikstrom@speedgroup.se Speed Professionals AB
Företag: Speed Competence AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Controller med Redovisningsansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller med Redovisningsansvar

Manager Supply Chain
Fideltronik Scandinavia AB i Herrljunga ingår i Fideltronik Group som är privatägt och grundat 1986. Huvudkontoret ligger i Sucha i Polen. Gruppen erbjuder helhetslösningar från utveckling till eftermarknadstjänster. För närvarande har Fideltronik 1 600 anställda i Polen och Sverige. Gruppens affärsidé är att bygga en alltigenom kundfokuserad organisation/verksamhet som förstår och uppfyller kundernas behov och som bygger långsiktiga relationer genom att erbjuda högsta kvalitet och flexibilitet. Fideltronik Scandinavia AB söker en chef för Strategiskt inköp, Orderdesk, Key Account Management samt NPI projektledning. Beskrivning av tjänsten: Avdelningen Supply Chain ansvarar för strategiska avtal med leverantörer, hantering av inkommande kundorder, KAM och teknisk projektledning mot kunder. Avdelningens uppgift är att möjliggöra för den operationella delen av bolaget att sköta materialhemtagning, produktion och reparation av produkter mot kund. KAM och teknisk projektledning prioriterar samt är interface både mot kund och teknikavdelning. Som ansvarig för Supply Chain så ingår du i bolagets ledningsgrupp. Du ansvarar för att tillsammans med medarbetarna i din avdelning: - utarbeta och etablera en sourcingstrategi i samklang med företagets övergripande tillväxtstrategi - utveckla och implementera en effektiv inköpsprocess - förhandla med och välja leverantörer samt utveckla och underhålla leverantörsavtal - hantera alla kommersiella relationer med leverantörer på en global nivå för att uppfylla kraven på kostnader, kvalitet, leveransprecision etc - samarbeta med våra strategiska partners/leverantörer för att öka deras prestanda, effektivisera kontrakt, förbättra relationer och integration med målet att förbättra resultatet för båda parter - utveckla verksamheten i de för företaget nya KAM- och NPI-funktionerna - säkerställa en effektiv orderhantering och ett professionellt bemötande av kunderna i vår orderdesk - tillsammans med säljavdelningen ständigt förbättra relationerna med våra kunder för att upprätthålla en servicenivå i världsklass - utveckla det interna samarbetet och ge stöd och ledning till övriga funktioner i organisationen Du som söker: - har fem till tio års erfarenhet från kvalificerat inköp - har god kunskap om och dokumenterad erfarenhet av strategisk sourcing, t.ex. i form av faktabaserade förhandlingar och tvärfunktionella samarbeten - har starkt driv och initiativförmåga samt är affärsinriktad och operativ med kunden i fokus - är organiserad och analytisk med god planeringsförmåga, samt en god problemlösare - kan kommunicera och samarbeta på ett rakt, tydligt och enkelt sätt med människor på olika nivåer och inom olika yrkesområden - är en god ledare med förmåga att inspirera och coacha medarbetarna inom din avdelning - har erfarenhet av arbete med integrerade affärssystem, gärna Oracle E-Business Suite - behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift, ytterligare språkkunskaper är meriterande Fideltronik Scandinavia AB erbjuder en fantastisk möjlighet att delta i arbetet med att bygga och utveckla en snabbväxande och lönsam EMS-leverantör som erbjuder kunderna kompletta lösningar, inklusive unika reparationstjänster. För rätt person finns även möjlighet att på sikt ta över ansvaret för sourcing av europeiska leverantörer inom Fideltronik Group. Om du finner ovan nämnda tjänst intressant, registrera din ansökan via vår rekryteringssamarbetspartner – Speed Professionals AB´s webbsida: www.speedgroup.se. OSA för din ansökan - sön den 15 december. Vid frågor rörande denna tjänst vänligen kontakta: Speed Professionals AB Annika Rådberg – Rekryterare Tfn: 033 – 722 59 02 annika.radberg@speedgroup.se Andreas Tärnegård - Rekryterare Tfn: 033 – 722 59 24 andreas.tarnegard@speedgroup.se
Företag: Speed Competence AB
Ort: Herrljunga
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Manager Supply Chain jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manager Supply Chain

Vi söker Säljare med genuin kunskap om Städprodukter
www.ahnviks.se Ahnviks Papper AB grundades redan 1929 och är idag en komplett leverantör av förbrukningsmaterial till företag och föreningar i Västsverige. Sortimentet består av Industriemballage, Hygien- och torkpapper, Städprodukter, Servering & Catering, Butiksemballage, Kontorsmaterial och Skyddsprodukter. Sortimentet omfattar över 12 000 artiklar, antalet medarbetare är drygt 30 personer och omsättningen är ca 200 Mkr. Vi finns på Viared, Borås i nya moderna lokaler. En sund prisfilosofi, servicetänkande i alla led och en målsättning att alltid hitta rätt lösning för rätt ändamål har gjort att företaget växt. Om tjänsten: Du kommer i din roll som säljare utveckla samarbetet med befintliga kunder samt att initiera nya kunder genom i huvudsak uppsökande försäljning, säljmöten, produktdemonstrationer mm. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, där du har en stark professionell och positiv affärsmässighet i dina kundmöten. Det är oerhört viktigt för oss att du med ett förtroendeingivande sätt, skapar relationer samt inser värdet och professionen av att vårda dem. Du brinner för att sälja och skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Kompetensprofil - Du har tidigare stor erfarenhet av Städprodukter – gärna försäljning - Du är van vid att kommunicera med beslutsfattare - Kreativ och effektiv i att finna produktiva lösningar Personliga egenskaper - Ambitiös med en stark drivkraft - Prestigelös med en mjuk men ändå tydlig framtoning - Starkt försäljnings- och marknadsintresse - Attraheras av kundmötet och att sälja - Lojal samt mycket god samarbetsförmåga Vi erbjuder - Arbete i ett anrikt och väl etablerat företag - Försäljningsdistrikt - Västsverige - Mycket frihet under stort ansvar Ansökan och kontaktperson: Om du finner ovan nämnda tjänst intressant, registrera din ansökan via vår rekryteringssamarbetspartner – Speed Professionals AB´s webbsida: www.speedgroup.se. OSA för din ansökan - tis den 10 december. Vid frågor rörande denna tjänst vänligen kontakta: Speed Professionals AB Marie Wikström - Rekryterare Annika Rådberg – Rekryterare Tfn: 033 – 722 59 10 Tfn: 033 – 722 59 02 marie.wikstrom@speedgroup.se annika.radberg@speedgroup.se
Företag: Speed Competence AB
Ort: Borås
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker Säljare med genuin kunskap om Städprodukter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker Säljare med genuin kunskap om Städprodukter

Vi söker Säljare med stor erfarenhet från försäljning av Kontorsmaterial
www.ahnviks.se Ahnviks Papper AB grundades redan 1929 och är idag en komplett leverantör av förbrukningsmaterial till företag och föreningar i Västsverige. Sortimentet består av Industriemballage, Hygien- och torkpapper, Städprodukter, Servering & Catering, Butiksemballage, Kontorsmaterial och Skyddsprodukter. Sortimentet omfattar över 12 000 artiklar, antalet medarbetare är drygt 30 personer och omsättningen är ca 200 Mkr. Vi finns på Viared, Borås i nya moderna lokaler. En sund prisfilosofi, servicetänkande i alla led och en målsättning att alltid hitta rätt lösning för rätt ändamål har gjort att företaget växt. Om tjänsten: Du kommer i din roll som säljare utveckla samarbetet med befintliga kunder samt att initiera nya kunder genom i huvudsak uppsökande försäljning, säljmöten, produktdemonstrationer mm. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, där du har en stark professionell och positiv affärsmässighet i dina kundmöten. Det är oerhört viktigt för oss att du med ett förtroendeingivande sätt, skapar relationer samt inser värdet och professionen av att vårda dem. Du brinner för att sälja och skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Kompetensprofil - Du har tidigare stor erfarenhet av Kontorsmaterial – gärna försäljning - Du är van vid att kommunicera med beslutsfattare - Kreativ och effektiv i att finna produktiva lösningar Personliga egenskaper - Ambitiös med en stark drivkraft - Prestigelös med en mjuk men ändå tydlig framtoning - Starkt försäljnings- och marknadsintresse - Attraheras av kundmötet och att sälja - Lojal samt mycket god samarbetsförmåga Vi erbjuder - Arbete i ett anrikt och väl etablerat företag - Försäljningsdistrikt - Västsverige - Mycket frihet under stort ansvar Ansökan och kontaktperson: Om du finner ovan nämnda tjänst intressant, registrera din ansökan via vår rekryteringssamarbetspartner – Speed Professionals AB´s webbsida: www.speedgroup.se. OSA för din ansökan - tis den 10 december. Vid frågor rörande denna tjänst vänligen kontakta: Speed Professionals AB Marie Wikström - Rekryterare Annika Rådberg – Rekryterare Tfn: 033 – 722 59 10 Tfn: 033 – 722 59 02 marie.wikstrom@speedgroup.se annika.radberg@speedgroup.se
Företag: Speed Competence AB
Ort: Borås
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker Säljare med stor erfarenhet från försäljning av Kontorsmaterial jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker Säljare med stor erfarenhet från försäljning av Kontorsmaterial

Vill du dryga ut studentkassan?
Är du intresserad av ett fysiskt arbete och vill jobba vid sidan av studier? Just nu söker vi 60 studenter som vill jobba 2-3 pass i veckan i våra egna lager och hos extern kund. Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Vi ser gärna att du som söker har: - Tidigare erfarenhet av lager. - Körkort och tillgång till bil. - Bra datakunskaper. Truckkort och erfarenhet av truckkörning är meriterande. Du som söker måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du får gärna vara studerande i Borås eller på distans. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Borås
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du dryga ut studentkassan? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du dryga ut studentkassan?

Montör, mekanik/hydraulik
Om arbetsgivaren: AP&T-gruppen förser den internationella plåt- och rörformande metallindustrin med automation, pressar, verktyg och kompletta produktionslinjer. Vi har anläggningar i Blidsberg, Lagan, Tranemo och Brescia, Italien samt egna försäljnings-/servicebolag på ett flertal marknader och är därmed en av Europas ledande tillverkare i branschen. Vi är 400 anställda och omsätter ca 1 000 MSEK. Om tjänsten: Vi söker just nu ett antal montörer för ett längre inhyrningsuppdrag hos vår kund AP&T. För rätt person och profil kan detta leda till anställning på sikt. Kvalifikationer Du kommer att arbeta med mekanisk montering av hydraulpressar i vår produktionsanläggning. Du kommer även montera våra produkter hos kunder över hela världen. Du har minst treårig utbildning på gymnasienivå inom verkstadsteknik, industri eller fordon. Flerårig erfarenhet av verkstadsarbete, erfarenhet från att bygga hydraulsystem, mäta och bocka rör samt giltigt förarbevis för truck och travers är meriterande. B-körkort samt kunskaper i engelska är krav. För att lyckas med jobbet krävs att du är noggrann och har gott ordningssinne. Du har också lätt för att samarbeta, kan ta egna initiativ och jobbar mot uppställda mål. För att trivas som konsult i Speeds verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Tranemo
Publicerad : 12-27
Sök fler jobb liknande: lediga Montör, mekanik/hydraulik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Montör, mekanik/hydraulik

Elektronikmontör
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Vi ser ett ökat behov av elektronikmontörer i Borås området och söker därför personer med denna kompetens. Kvalifikationer Du som söker skall: - ha erfarenhet av montering av mindre elektronik - ha certifikat eller intyg på lödkunskaper (IPC, FSD eller motsv) Erfarenhet av maskinell ytmontering och Körkort samt tillgång till bil är meriterande För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Borås
Publicerad : 12-28
Sök fler jobb liknande: lediga Elektronikmontör jobb, Elektronikmontör Borås, Elektronikmontör Speed Competence AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektronikmontör

Erfaren Svetsare
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Vi söker nu dig som har erfarenhet inom svetsarbete med rostfritt, pinne och puls MIG, TIG-svets till våra kundföretag i Tranemo och Ulricehamnsområdet. Kvalifikationer Du som söker skall: - Ha dokumenterad utbildning och arbetserfarenhet från liknande svetsjobb. - Du är självgående och har goda kunskaper i manuell svetsning - Hög närvaro, lätt att för att samarbeta med människor är ett krav. - Körkort och tillgång till bil Svetslicens och svetserfarenhet från Pinne, Rosfritt, Puls MIG, TIG och allmän verkstadsvana är meriterande. Även Heta arbeten. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Tranemo
Publicerad : 12-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Svetsare

Kantpressare
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Vi söker nu en duktig och erfaren kantpressare. Kvalifikationer Du som söker skall: - Ha dokumenterad erfarenhet av kantpressning, gärna finnpower pressar - Ha goda ritningskunskaper inom bockning - Vara noggrann då kvalitetskraven är höga - Körkort och tillgång till bil Meriterande är om du kan ställa jobb självständigt. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Tranemo
Publicerad : 12-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kantpressare jobb, Kantpressare Tranemo, Kantpressare Speed Competence AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kantpressare

Robotsvetsare
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: I denna tjänst arbetar du med att ställa robotsvetsar, allmänna verkstadsarbeten, montering, häftsvetsning, avsyning, efterbearbetning samt manuell svetsning. Kvalifikationer Du som söker skall ha: - Erfarenhet inom Robotsvetsning och ställkunskaper - Utbildning inom verkstad/industri eller liknande yrkeserfarenhet - Kunskaper inom svets - Körkort och bil Goda kunskaper med programmering av robotsvetsar med liknande syrsystem är meriterande. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Ulricehamn
Publicerad : 12-28
Sök fler jobb liknande: lediga Robotsvetsare jobb, Robotsvetsare Ulricehamn, Robotsvetsare Speed Competence AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Robotsvetsare

Extrajobb som truckförare
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Vi söker nu Dig som vill arbeta extra inom lager med truck samt plock o pack. Våra pass är oftast hela dag/kväll/natt pass. För att söka tjänsten måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis studerande eller arbetande på minst 50%. Kvalifikationer Du som söker skall ha: - Erfarenhet från plock o pack - Truckbehörighet A & B, samt erfarenhet - Genomförd gymnasieutbildning eller motsvarande - Svenska i tal & skrift samt grundläggande kunskaper i engelska - God datakunskap - Möjligheten att arbeta skift Tillgång till körkort och bil, samt erfarenhet i affärssystemet SAP är meriterande. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas. För att söka tjänsten måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning, så som studier eller annat arbete på minst 50%
Företag: Speed Competence AB
Ort: Borås
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som truckförare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som truckförare

Extrajobb inom emballering
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Vi söker nu dig som deltidsarbetar eller studerar, som har erfarenhet inom lager! Arbetet innefattar plock o pack och kan även innebära truckkörning samt lossningar. Kvalifikationer Du som söker måste ha en annan sysselsättning på minst 50%. Du får gärna vara studerande eller vara deltidsarbetande på annan arbetsplats. Du som söker ska ha erfarenhet från plock o pack sedan tidigare Körkort och tillgång till bil, samt truckkort är meriterande. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas. För att söka denna tjänst måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning, så som studier eller annat arbete på minst 50%.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Borås
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb inom emballering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb inom emballering

Ytmontör med erfarenhet av lödning
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Till flera av våra kunder i Göteborg söker vi nu erfarna ytmontörer med erfarenhet av lödning och elektronikmontering. Kvalifikationer Du som söker skall: - vara erfaren inom maskinell ytmontering och vara självgående på detta - ha erfarenhet av montering av mindre elektronik - ha praktisk erfarenhet och stor kunskap om LEAN och ständiga förättringar Meriterande - ha certifikat eller intyg på lödkunskaper (IPC, FSD eller motsv) Det är viktigt att du är social, ansvarstagande och vill bidra till förbättrade processer och rutiner i en produktion. Du kommer ofta ha stor påverkansmöjlighet på det dagliga arbetet och på produkterna. För rätt person övergår anställningen ofta till kunden. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas - ju mer du fyller i desto bättre är det!
Företag: Speed Competence AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Ytmontör med erfarenhet av lödning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ytmontör med erfarenhet av lödning

Montör till elektronikproduktion
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Vi söker dig som har läst en gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom elektronik eller teknik, alternativt har praktisk erfarenhet av elektronikmontering. Du har tidigare arbetat i en produktion med elektronikmontering och kanske även yt- och hålmonterat samt med mjuklödning. Kvalifikationer Du som söker skall ha: - Ett giltligt lödcertifikat, eller nyss utgånget - Tidigare arbetat i en elektronikproduktion - Kunskap om ritningsläsning - Tillgång till körkort och bil Meriterande: - Utbildning eller praktiskt erfarenhet av LEAN, 5S eller motsv - Erfarenhet av maskinell ytmontering För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas. Ju mer du skriver som passar in på ovanstående desto bättre är det.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Montör till elektronikproduktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Montör till elektronikproduktion

Arbetsledare inom textillager
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Vi söker dig som är en arbetande arbetsledare med erfarenhet av personalansvar. Du kommer att ansvara för den dagliga driften och arbetsfördelningen på en avdelning ute hos kund. Uppdraget finns cirka två mil utanför Borås och är ett längre inhyrningsuppdrag med möjlighet till överrekrytering. Arbetet sker på dagtid. Kvalifikationer Du som söker ska ha: - Dokumenterad erfarenhet från arbetsledning - Erfarenhet av orderhantering, in och utleveranser samt plock o pack - Körkort samt tillgång till bil Du som söker är en engagerad, kvalitetsmedveten och prestationsinriktad människa med mycket energi och en positiv grundinställning. Erfarenheter inom textil och brodyr, samt truckkort är meriterande. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Borås
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare inom textillager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare inom textillager

Verktygsmakare
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Du kommer att vara delaktig i uppbyggnad av en ny maskin hos vår kund. I arbetet ingår mekanisk montering efter ritning men även framtagning och modifiering av maskindelar där du kommer att tillverka/justera detaljer efter ritning. Kvalifikationer Du som söker skall: - gått industriprogrammet eller annan motsvarande utbildning - Minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter - goda kunskaper i ritningsläsning - goda kunskaper i svenska tal och skrift - manuell fräsning och svarvning För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Borås
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Verktygsmakare jobb, Verktygsmakare Borås, Verktygsmakare Speed Competence AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verktygsmakare

Extrajobb inom livsmedelsproduktion
Om arbetsgivaren: Wernersson Ost AB är Nordens största oberoende importör av specialost och erbjuder ett synnerligen brett produktsortiment av hög kvalitet inom samtliga ostkategorier. Verksamheten består av att förädla, lagra och leverera ostar till dagligvaruhandeln och storhushåll. Vi har Sverige och Danmark som huvudmarknader men ser idag hela Norden som vårt närområde. Wernersson Ost AB omsätter ca 700 MSEK. Wernersson Ost AB ägs sedan 2007 till 100% av den Norska mejerikoncernen TINE SA. Om tjänsten: Du som söker måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du får gärna arbeta eller vara studerande i Ulricehamn eller på distans. Arbetsuppgifterna består av livsmedelsproduktion så som paketering, förädling och hantering av ost. Kan även innebära truckkörning. Arbetet utförs på dagskift. Kvalifikationer Du som söker måste ha en annan sysselsättning på minst 50%. Du får gärna arbeta eller vara studerande i Ulricehamn eller på distans. Vi ser gärna att du som söker har något av följande: - Truckkort A&B samt erfarenhet - Erfarenhet av livsmedelsproduktion Körkort och tillgång till bil är ett krav. Som person är du arbetsvillig och är van vid att arbeta inom produktion. Du är driven och vill ständigt effektivisera ditt arbete. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Ulricehamn
Publicerad : 01-26
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb inom livsmedelsproduktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb inom livsmedelsproduktion

Extrajobb trafikplanering och administration
Om arbetsgivaren: Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, elektronik och industri. Vi är företaget som kan och vill lite mer... Om tjänsten: Vi söker en person för extrajobb som har erfarenhet av trafikplanering, vana av att arbeta med flera uppgifter på samma gång och prioritera arbetsuppgifterna i rätt ordning. Du som söker ska vara noggrann och serviceinriktad. Vi ser även att Du har erfarenhet från att arbeta på lager med truckkörning och orderplockning. Det är meriterande om du kan fler språk såsom ryska, utöver svenska och engelska. Kvalifikationer Du som söker skall: - Trafikplanering - Grundläggande kunskaper i Excel - Erfarenhet av systemet SAP - Truckkort A+B Extrajobbet innefattar arbete på dag- och kvällstid. Den sökande måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning på min 50% såsom annat arbete eller studier och kunna påvisa ett intyg på detta. Ladda upp intyget på "min sida" när du söker tjänsten. För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter. Ansökan Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Företag: Speed Competence AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb trafikplanering och administration jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb trafikplanering och administration


Sök lediga jobb Speed Competence AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se