Sportringen_Sportstugan i Vilhelmina AB jobb - lediga jobb

Sportringen_Sportstugan i Vilhelmina AB jobb Sportringen_Sportstugan i Vilhelmina AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sportringen_Sportstugan i Vilhelmina AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sportringen_Sportstugan i Vilhelmina AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Sportringen Vilhelmina söker butikschef!- Vilhelmina

  2. Butikssäljare, fackhandel- Vilhelmina

  3. Butikssäljare Sportringen Jaktia Vilhelmina- Vilhelmina


Mer beskrivning

Sportringen Vilhelmina söker butikschef!
Verksamhetsbeskrivning Sportringen är en kedja med ett 50-tal butiker som finns representerade på orter från Lappland till Skåne. Vår ambition är att täcka det totala för alla kvalitets- och prismedvetna personer. Urvalet i våra butiker täcker upp allt ifrån sport, konfektion, friluftsliv samt jakt och fiske. Arbetsuppgifter Som butikschef på Sportringen kommer du att ha det direkta ansvaret för försäljning och personal i butiken. Du förväntas skapa en god laganda och genom ditt engagemang inspirera övriga butiksmedarbetare till att tillsammans driva försäljningen framåt. Du kommer att arbeta i den dagliga driften tillsammans med övriga medarbetare och blir givetvis en viktig förebild. Du gillar sport, friluftsliv och människor och älskar att vara i butik och sälja. Utbildning/Erfarenhet Som person söker vi dig som är en glad, öppen och framåt med en stark egen drivkraft. För att trivas hos oss bör du vara en positiv person som ser möjligheter och gillar att ta dig an utmaningar. Du har en god känsla för service och nöjda kunder och ser en potentiell kund i varje besökare. Vidare är du strukturerad, kan sätta tydliga mål, skapa förutsättningarna för att nå dem. Vi värdesätter även att du kan ta och ge kritik på ett konstruktivt sätt och värnar om din allra viktigaste uppdragsgivare: kunden Tidigare erfarenhet av att ha jobbat med försäljning är ett krav och vi ser att du har god produktkunskap och ett stort intresse för produkterna som ingår i butikens sortiment. Då vi nu utökar vårt sortiment i butiken med jakt och fiske genom att också vara en Jaktiabutik vill vi att du som söker även har god kännedom kring detta produktområde. Meriterande med erfarenhet av att sälja och montera skidor. Körkort är ett krav och vi lägger vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sportringen/Sportstugan i Vilhelmina AB
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Sportringen Vilhelmina söker butikschef! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sportringen Vilhelmina söker butikschef!

Butikssäljare, fackhandel
Hemavan- Butikssäljare Sportringen Outlet Vill du arbeta i en butik där fokus ligger på försäljning, service och utveckling? Vi söker Dig som är driven och vill vara med och påverka! Hur ser din arbetsdag ut? Du arbetar säljfokuserat och håller en hög professionell nivå. Våra butikssäljare finns till för våra kunder, är lyhörda, inspirerande och tycker om att sälja. Utöver detta förväntas du arbeta för att hålla vår butik mycket attraktiv så att kunden kan få ett positivt och inspirerande intryck. Arbetet i kassan ingår som en naturlig del i arbetet. Vem trivs hos oss? För att trivas hos oss bör du vara en positiv person som ser möjligheter, gillar att ta dig an utmaningar och har kunden i centrum. Du är glad, öppen och framåt med en stark egen drivkraft. Självklart har du ett stort intresse för sport, friluftsliv och älskar att vara i butik och sälja. Vad förväntar vi oss av Dig? God produktkunskap och ett stort intresse för produkterna som ingår i butikens sortiment. Du har en god känsla för service och nöjda kunder och ser en potentiell kund i varje besökare. Vi förväntar oss även att du är med och skapar en god laganda och genom ditt engagemang inspirerar övriga butiksmedarbetare till att tillsammans driva försäljningen framåt. Vilka är vi? Sportringen är en sportkedja med drygt 200 butiker som finns representera i hela landet. Urvalet i våra butiker täcker upp allt ifrån sport, konfektion, friluftsliv samt jakt och fiske. Vi som äger butiken i Hemavan driver även sportbutiker i Vilhelmina, Sveg, Lycksele och Långflon som alla ingår i Sportingen-kedjan. Intresserad? Då utmanar vi dig att ansöka så snart som möjligt. Vi påbörjar omgående vår rekryteringsprocess. Ansökan tas endast emot via e-post, hemavan@sportringen.se markera med Butikssäljare. Sista ansökningsdag 1/12-15 Välkommen till Sportringen - Ditt intresse vår passion!
Företag: Sportringen/Sportstugan i Vilhelmina AB
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 10-26
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare, fackhandel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare, fackhandel

Butikssäljare Sportringen Jaktia Vilhelmina
Hur ser din arbetsdag ut? Som butikssäljare har du ett ansvar för de säljytor du tilldelas under dagen. Du arbetar säljfokuserat och håller en hög professionell nivå. Våra butikssäljare finns till för våra kunder, är lyhörda, inspirerande och tycker om att sälja. Utöver detta förväntas du arbeta för att hålla vår butik mycket attraktiv så att kunden kan få ett positivt och inspirerande intryck. Arbete i kassan ingår som en naturlig del i arbetet. Vem trivs hos oss? För att trivas hos oss bör du vara en positiv person som ser möjligheter, gillar att ta dig an utmaningar och har kunden i centrum. Du är glad, öppen och framåt med en stark egen drivkraft. Självklart har du ett stort intresse för sport, friluftsliv, jakt och älskar att vara i butik och sälja. Vad förväntar vi oss av dig? God produktkunskap och ett stort intresse för produkterna som ingår i butikens sortiment. Du har en god känsla för service och nöjda kunder och ser en potentiell kund i varje besökare. Vi förväntar oss även att du är med och skapar en god laganda och genom ditt engagemang inspirerar övriga butiksmedarbetare till att tillsammans driva försäljningen framåt. Vilka är vi? Sportringen är en sportkedja med drygt 170 butiker och vi finns representerade över hela landet. Urvalet i våra butiker täcker upp allt ifrån sport, konfektion, friluftsliv samt jakt och fiske. Intresserad? Då utmanar vi dig att ansöka så snart som möjligt. Vi påbörjar omgående vår rekryteringsprocess och önskar tillsätta omgående. Välkommen till Sportringen - Ditt intresse vår passion!
Företag: Sportringen/Sportstugan i Vilhelmina AB
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare Sportringen Jaktia Vilhelmina jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare Sportringen Jaktia Vilhelmina


Sök lediga jobb Sportringen_Sportstugan i Vilhelmina AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se