Sportshopen Grebbestad jobb - lediga jobb

Sportshopen Grebbestad jobb Sportshopen Grebbestad jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sportshopen Grebbestad. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sportshopen Grebbestad. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Helgextra KOCK och KALLSKÄNKA- Tanum

 2. Helgextra Grebbestad- Tanum

 3. Helgextra Restaurang- Tanum

 4. Köksansvarig till Farmor Ellen, Restaurang & Café- Tanum

 5. Köksansvarig till Farmor Ellen, Restaurang & Café- Tanum

 6. Säljledare Outdoor/Herrsport, Grebbestad- Tanum

 7. Köksansvarig till Farmor Ellen, Restaurang & Café- Tanum

 8. Restaurangchef, Farmor Ellen- Tanum

 9. Kock, Farmor Ellen- Tanum

 10. Säljledare Kassa/Kundtjänst- Tanum

 11. Vi söker sommarpersonal, Grebbestad- Tanum

 12. Vi söker sommarpersonal, Restaurang Ellen och Minilivs- Tanum

 13. Vi söker lagerpersonal, Grebbestad- Tanum

 14. Vi söker sommarpersonal, Restaurang Ellen och Minilivs- Tanum

 15. Vi söker sommarpersonal, Grebbestad- Tanum

 16. Marknadskoordinator- Tanum

 17. Lagermedarbetare Sportshopen Grebbestad- Tanum

 18. Arbetsledare uppackning och beredning varor.- Tanum

 19. Ekonomiassistent Semestervikariat- Tanum

 20. Ekonomiassistent Semestervikariat- Tanum

 21. Lokalvårdare/Resurs till Sportshopen Grebbestad- Tanum

 22. Sportshopen Grebbestad söker butikschef- Tanum

 23. Sportshopen Grebbestad söker butikschef- Tanum

 24. Butiksadministratör Sportshopen Grebbestad- Tanum

 25. Butiksadministratör Sportshopen Grebbestad- Tanum


Mer beskrivning

Helgextra KOCK och KALLSKÄNKA
Swedemount Sportswear & Fashion AB Till Restaurang Farmor Ellen på Sportshopen i Grebbestad behöver vi inför nästa år förstärka med en KOCK och en KALLSKÄNKA. Tjänsten avser helger med möjlighet till heltid under sommaren. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller utbildning för liknande arbetsuppgifter. Du skall vara flexibel och ha en stor känsla för service. Som person är du positiv, engagerad, ansvarstagande och full av entusiasm. Du kommer att ingå i ett team som sätter gästens bästa i centrum. Vid frågor kontakta varuhuschef Hampus Bjursåker 0725 350 500.
Företag: Sportshopen Grebbestad
Ort: Tanum
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Helgextra KOCK och KALLSKÄNKA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Helgextra KOCK och KALLSKÄNKA

Helgextra Grebbestad
Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och består bland annat av butikerna Sportshopen, vilka är tio till antalet, belägna i norra Bohuslän och i Värmland. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget tillverkar, marknadsför och utvecklar även sitt eget varumärke SWEDEMOUNT, kläder som ska kunna användas under hårda klimat och ansträngningar. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt med fokus på gränshandeln. Företaget har idag drygt 250 st anställda och omsätter ca 450 MSEK. I maj månad 2012 öppnade företaget nordens största sportbutik (14 000 m2) belägen i Tanumstrand/Grebbestad, där också huvudkontoret är placerat. Till vår butik i Grebbestad söker vi nu butikspersonal för helgarbete och letar efter dig som är en engagerad, flexibel och social person. Har du erfarenhet av butiksarbete är det en merit men inget krav. CV, personligt brev samt foto måste bifogas. Vi ser helst sökande över 18 år
Företag: Sportshopen Grebbestad
Ort: Tanum
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Helgextra Grebbestad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Helgextra Grebbestad

Helgextra Restaurang
Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och består bland annat av butikerna Sportshopen, vilka är tio till antalet, belägna i norra Bohuslän och i Värmland. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget tillverkar, marknadsför och utvecklar även sitt eget varumärke SWEDEMOUNT, kläder som ska kunna användas under hårda klimat och ansträngningar. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt med fokus på gränshandeln. Företaget har idag drygt 250 st anställda och omsätter ca 450 MSEK. I maj månad 2012 öppnade företaget nordens största sportbutik (14 000 m2) belägen i Tanumstrand/Grebbestad, där också huvudkontoret är placerat. Till vår restaurang Farmor Ellen på Sportshopen i Grebbestad söker vi nu extrapersonal för helgarbete och letar efter dig som är en engagerad, flexibel och social person. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det en merit men inget krav. CV, personligt brev samt foto måste bifogas. Vi ser helst sökande över 18 år.
Företag: Sportshopen Grebbestad
Ort: Tanum
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Helgextra Restaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Helgextra Restaurang

Köksansvarig till Farmor Ellen, Restaurang & Café
Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag 13 butiker under namnet Sportshopen, belägna i Bohuslän och Värmland. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför även egna varumärken, kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt med fokus på gränshandeln. Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad där vi 2012 öppnade Nordens största sportbutik (14 000 m2). Läs mer på www.sportshopen.nu och www.swedemount.se Beskrivning Vi söker en köksansvarig till restaurang som ligger i nordens största sportbutik, Sportshopen, belägen 1 km söder om Grebbestad. Restaurangen har fullständiga rättigheter. Vi serverar god husmanskost, lagad av bra råvaror, av god kvalitet. Vi har sommartid mycket stora kundflöden och skall då se till att våra kunder servas allt från dagens rätt, buffé och specialmenyer, med samma känsla som Farmor Ellen. Önskar du ett jobb med härliga arbetskollegor, varierande arbetsuppgifter och mycket eget ansvar är detta jobbet för dig. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att ansvara för köket, inspirera och leda kökspersonalen. Du är också ansvarig för inköp, ekonomi, hygien, egenkontroll samt maten vi lagar. Arbetet kräver att man arbetar i ett högt tempo samtidigt som man inte tummar på kvaliteten. Ordning och reda är en självklarhet liksom 100% nöjda kunder. Kvalifikationer Du är ambitiös, driven och får med dig dina kollegor när det gäller att nå uppsatta mål. Stort intresse för matlagning och människor. Serviceinriktad, ansvarstagande och självgående. Glad och positiv med inställningen att allt möjligt. Kockutbildning önskvärt, självklart ska du vara duktig på att laga mat för att kunna förvalta och utveckla Farmor Ellens koncept vidare. Du bör dessutom vara kreativ samt ha god känsla för kvalitet och kunna hantera säsongsvariationer. Villkor Tjänsten är på 100%. Tillträde och lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan via länken nedan.
Företag: Sportshopen Grebbestad
Ort: Tanum
Publicerad : 12-22
Sök fler jobb liknande: lediga Köksansvarig till Farmor Ellen, Restaurang & Café jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksansvarig till Farmor Ellen, Restaurang & Café

Köksansvarig till Farmor Ellen, Restaurang & Café
Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag 13 butiker under namnet Sportshopen, belägna i Bohuslän och Värmland. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför även egna varumärken, kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt med fokus på gränshandeln. Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad där vi 2012 öppnade Nordens största sportbutik (14 000 m2). Läs mer på www.sportshopen.nu och www.swedemount.se Beskrivning Vi söker en köksansvarig till restaurang som ligger i nordens största sportbutik, Sportshopen, belägen 1 km söder om Grebbestad. Restaurangen har fullständiga rättigheter. Vi serverar god husmanskost, lagad av bra råvaror, av god kvalitet. Vi har sommartid mycket stora kundflöden och skall då se till att våra kunder servas allt från dagens rätt, buffé och specialmenyer, med samma känsla som Farmor Ellen. Önskar du ett jobb med härliga arbetskollegor, varierande arbetsuppgifter och mycket eget ansvar är detta jobbet för dig. Arbetsuppgifter En stor del av din uppgift kommer vara att leda och fördela samt delta i arbetet i kök och restaurang. Det är viktigt att du trivs i en operativ roll med närhet till personal, gäster och grytor. Du ansvara för planering av menyer, inköp, samt hygien och egenkontroll. Kvalifikationer Du är ambitiös och driven. Stort intresse för matlagning från grunden och bra råvaror. Serviceinriktad, ansvarstagande och självgående. Glad och positivt med inställningen att allt är möjligt.En kreativ person som kan hjälpa oss att förvalta och utveckla Farmor Ellens koncept vidare. Vana från säsongsvariationer. Villkor Vi kan erbjuda en tillsvidaretjänst heltid, med bra arbetstider och varierande arbetsuppgifter. Tillträde och lön enligt överenskommelse. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan.
Företag: Sportshopen Grebbestad
Ort: Tanum
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Köksansvarig till Farmor Ellen, Restaurang & Café jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksansvarig till Farmor Ellen, Restaurang & Café

Säljledare Outdoor/Herrsport, Grebbestad
Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag 13 butiker under namnet Sportshopen, belägna i Bohuslän och Värmland. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför även egna varumärken, kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt med fokus på gränshandeln. Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad där vi 2012 öppnade Nordens största sportbutik (14 000 m2). Läs mer på www.sportshopen.nu och www.swedemount.se Beskrivning Vi söker nu en säljledare till vår Outdoor/herrsport-avdelning som innehåller kläder för friluftsliv och herrträning. Som säljledare på Sportshopen har du ett engagemang, en närvaro och en vilja som smittar av sig. Du har en målsättning att varje kund skall lämna butiken nöjd och belåten. Arbetsuppgifter Du ansvarar tillsammans med butikschef och försäljningsansvarig att leda och fördela arbetsuppgifterna på avdelningen. I arbetsuppgifterna ingår att följa upp försäljningsrapporter, varuexponering, påfyllnad, leda möten med säljarna på avdelningen, jobba aktivt med merförsäljning och god kundservice. Tillsammans med kollegorna i butiksledningen planera och följa upp det dagliga arbetet för att nå gemensamma mål. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiksförsäljning och varuexponering. Det är även meriterande om du tidigare jobbat som teamleader med visst personalansvar eller liknande. Villkor CV, personligt brev samt foto måste bifogas. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sportshopen Grebbestad
Ort: Tanum
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Säljledare Outdoor/Herrsport, Grebbestad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljledare Outdoor/Herrsport, Grebbestad

Köksansvarig till Farmor Ellen, Restaurang & Café
Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag 13 butiker under namnet Sportshopen, belägna i Bohuslän och Värmland. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför även egna varumärken, kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt med fokus på gränshandeln. Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad där vi 2012 öppnade Nordens största sportbutik (14 000 m2). Läs mer på www.sportshopen.nu och www.swedemount.se Beskrivning Vi söker en köksansvarig till restaurang som ligger i nordens största sportbutik, Sportshopen, belägen 1 km söder om Grebbestad. Restaurangen har fullständiga rättigheter. Vi serverar god husmanskost, lagad av bra råvaror, av god kvalitet. Vi har sommartid mycket stora kundflöden och skall då se till att våra kunder servas allt från dagens rätt, buffé och specialmenyer, med samma känsla som Farmor Ellen. Önskar du ett jobb med härliga arbetskollegor, varierande arbetsuppgifter och mycket eget ansvar är detta jobbet för dig. Arbetsuppgifter En stor del av din uppgift kommer vara att leda och fördela samt delta i arbetet i kök och restaurang. Det är viktigt att du trivs i en operativ roll med närhet till personal, gäster och grytor. Du ansvarar för planering av menyer, inköp, samt hygien och egenkontroll. Kvalifikationer Du är ambitiös och driven. Stort intresse för matlagning från grunden och bra råvaror. Serviceinriktad, ansvarstagande och självgående. Glad och positivt med inställningen att allt är möjligt.En kreativ person som kan hjälpa oss att förvalta och utveckla Farmor Ellens koncept vidare. Vana från säsongsvariationer. Villkor Vi kan erbjuda en tillsvidaretjänst heltid, med bra arbetstider och varierande arbetsuppgifter. Tillträde och lön enligt överenskommelse. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan.
Företag: Sportshopen Grebbestad
Ort: Tanum
Publicerad : 04-21
Sök fler jobb liknande: lediga Köksansvarig till Farmor Ellen, Restaurang & Café jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksansvarig till Farmor Ellen, Restaurang & Café

Restaurangchef, Farmor Ellen
Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag 13 butiker under namnet Sportshopen, belägna i Bohuslän och Värmland. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför även egna varumärken, kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt med fokus på gränshandeln. Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad där vi 2012 öppnade Nordens största sportbutik (14 000 m2). Läs mer på www.sportshopen.nu och www.swedemount.se Till Restaurang Farmor Ellen som är belägen i nordens största sportbutik, Sportshopen Grebbestad, behöver vi förstärka med en Restaurangchef på heltid. Restaurangen har fullständiga rättigheter. Vi serverar god husmanskost, lagad av bra råvaror av den bästa kvaliteten. Våra kunder servas allt från dagens rätt, buffé och specialmenyer, med samma känsla som Farmor Ellen. Är det du? Du har stort intresse för matlagning från grunden och bra råvaror. Du är serviceinriktad, engagerad och full av entusiasm. Glad och positiv med inställningen att allt är möjligt. Du kommer ingå i ett team som sätter gästens bästa i centrum. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vad erbjuder vi? Vi kan erbjuda tillsvidaretjänst heltid, med bra arbetstider och varierade arbetsuppgifter. Tillträde och fast lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sportshopen Grebbestad
Ort: Tanum
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangchef, Farmor Ellen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangchef, Farmor Ellen

Kock, Farmor Ellen
Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag 13 butiker under namnet Sportshopen, belägna i Bohuslän och Värmland. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför även egna varumärken, kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt med fokus på gränshandeln. Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad där vi 2012 öppnade Nordens största sportbutik (14 000 m2). Läs mer på www.sportshopen.nu och www.swedemount.se Till Restaurang Farmor Ellen som är belägen i nordens största sportbutik, Sportshopen Grebbestad, behöver vi förstärka med en Kock på heltid. Vi söker även kockar under sommaren. Restaurangen har fullständiga rättigheter. Vi serverar god husmanskost, lagad av bra råvaror av den bästa kvaliteten. Våra kunder servas allt från dagens rätt, buffé och specialmenyer, med samma känsla som Farmor Ellen. Är det du? Du har stort intresse för matlagning från grunden och bra råvaror. Du är serviceinriktad, engagerad och full av entusiasm. Glad och positiv med inställningen att allt är möjligt. Du kommer ingå i ett team som sätter gästens bästa i centrum. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vad erbjuder vi? Vi kan erbjuda tillsvidaretjänst heltid, med bra arbetstider och varierade arbetsuppgifter. Tillträde och fast lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sportshopen Grebbestad
Ort: Tanum
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, Farmor Ellen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, Farmor Ellen

Säljledare Kassa/Kundtjänst
Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag 13 butiker under namnet Sportshopen, belägna i Bohuslän och Värmland. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför även egna varumärken, kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt med fokus på gränshandeln. Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad där vi 2012 öppnade Nordens största sportbutik (14 000 m2). Läs mer på www.sportshopen.nu och www.swedemount.se Beskrivning Vi söker nu en Kassa/Kundtjänstansvarig. Som Kundtjänstansvarig på Sportshopen har du ett engagemang, en närvaro och en vilja som smittar av sig. Du har en målsättning att varje kund skall lämna butiken nöjd och belåten. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat: Ansvarig för butikens kassahantering.   In- och uträkning av kassor i butik och restaurang.  Kundsupport via mail och telefon. Hantering av reklamationer. Leda och fördela arbetet i kassalinjen, samt bemanning av densamma.  Ansvarig för att utbilda ny personal i kassaarbete. Avstämning och uppföljning av rapporter. Jobba aktivt med merförsäljning och god kundservice. Tillsammans med kollegorna i butiksledningen planera och följa upp det dagliga arbetet för att nå gemensamma mål. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från kassa/kundtjänstarbete. Du är en problemlösare med hög kunskap om kassasystem och hanterar de situationer som kan uppstå i en kassamiljö lugnt och metodiskt. Det är önskvärt om du tidigare arbetat som teamleader med personalansvar.   Villkor CV, personligt brev samt foto måste bifogas. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sportshopen Grebbestad
Ort: Tanum
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Säljledare Kassa/Kundtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljledare Kassa/Kundtjänst

Vi söker sommarpersonal, Grebbestad
Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag 13 butiker under namnet Sportshopen, belägna i Bohuslän och Värmland. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför även egna varumärken, kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt med fokus på gränshandeln. Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad där vi 2012 öppnade Nordens största sportbutik (14 000 m2). Läs mer på www.sportshopen.nu och www.swedemount.se BUTIKSPERSONAL TILL GREBBESTAD Vi söker sommarpersonal till kassa/kundtjänst och försäljning i butik. Vi letar efter dig som är en positiv, flexibel och ansvarstagande person. Du kommer ingå i ett engagerat och sammansvetsat team. Har du tidigare erfarenhet av butiksarbete är det meriterande, men inget krav. Alla tjänster har fast lön enligt kollektivavtal med Handelsanställdas Förbund. För tjänsten erfordras sökanden över 18 år och att du har/kan ordna boende i närområdet (Grebbestad).  CV, personligt brev samt foto måste bifogas. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sportshopen Grebbestad
Ort: Tanum
Publicerad : 06-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker sommarpersonal, Grebbestad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker sommarpersonal, Grebbestad

Vi söker sommarpersonal, Restaurang Ellen och Minilivs
Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag 13 butiker under namnet Sportshopen, belägna i Bohuslän och Värmland. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför även egna varumärken, kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt med fokus på gränshandeln. Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad där vi 2012 öppnade Nordens största sportbutik (14 000 m2). Läs mer på www.sportshopen.nu och www.swedemount.se PERSONAL TILL VÅR RESTAURANG OCH MINILIVS Till Restaurang Ellen och vår Minilivs söker vi sommarpersonal med vana från café- och restaurangverksamhet. Vi letar efter dig som är en positiv, flexibel och ansvarstagande person. Alla tjänster har fast lön enligt kollektivavtal med Handelsanställdas Förbund.  För tjänsten erfordras sökanden över 18 år och att du har/kan ordna boende i närområdet (Grebbestad). CV, personligt brev samt foto måste bifogas. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sportshopen Grebbestad
Ort: Tanum
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker sommarpersonal, Restaurang Ellen och Minilivs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker sommarpersonal, Restaurang Ellen och Minilivs

Vi söker lagerpersonal, Grebbestad
Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag 13 butiker under namnet Sportshopen, belägna i Bohuslän och Värmland. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför även egna varumärken, kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt med fokus på gränshandeln. Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad där vi 2012 öppnade Nordens största sportbutik (14 000 m2). Läs mer på www.sportshopen.nu och www.swedemount.se LAGERPERSONAL TILL GREBBESTAD Vi söker sommarpersonal till vårt lager i Grebbestad. Vi letar efter dig som är en positiv, flexibel och engagerad person. Har du truckkort eller erfarenhet av lagerarbete är det en merit, men inget krav. Alla tjänster har fast lön enligt kollektivavtal med Handelsanställdas Förbund. För tjänsten erfordras sökanden över 18 år och att du har/kan ordna boende i närområdet (Grebbestad). CV, personligt brev samt foto måste bifogas. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sportshopen Grebbestad
Ort: Tanum
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker lagerpersonal, Grebbestad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker lagerpersonal, Grebbestad

Vi söker sommarpersonal, Restaurang Ellen och Minilivs
Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag 13 butiker under namnet Sportshopen, belägna i Bohuslän och Värmland. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför även egna varumärken, kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt med fokus på gränshandeln. Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad där vi 2012 öppnade Nordens största sportbutik (14 000 m2). Läs mer på www.sportshopen.nu och www.swedemount.se PERSONAL TILL VÅR RESTAURANG OCH MINILIVS Till Restaurang Ellen och vår Minilivs söker vi sommarpersonal med vana från café- och restaurangverksamhet. Vi letar efter dig som är en positiv, flexibel och ansvarstagande person. Alla tjänster har fast lön enligt kollektivavtal med Handelsanställdas Förbund.  För tjänsten erfordras sökanden över 18 år och att du har/kan ordna boende i närområdet (Grebbestad). CV, personligt brev samt foto måste bifogas. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sportshopen Grebbestad
Ort: Tanum
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker sommarpersonal, Restaurang Ellen och Minilivs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker sommarpersonal, Restaurang Ellen och Minilivs

Vi söker sommarpersonal, Grebbestad
Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag 13 butiker under namnet Sportshopen, belägna i Bohuslän och Värmland. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför även egna varumärken, kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt med fokus på gränshandeln. Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad där vi 2012 öppnade Nordens största sportbutik (14 000 m2). Läs mer på www.sportshopen.nu och www.swedemount.se BUTIKSPERSONAL TILL GREBBESTAD Vi söker sommarpersonal till kassa/kundtjänst och försäljning i butik. Vi letar efter dig som är en positiv, flexibel och ansvarstagande person. Du kommer ingå i ett engagerat och sammansvetsat team. Har du tidigare erfarenhet av butiksarbete är det meriterande, men inget krav. Alla tjänster har fast lön enligt kollektivavtal med Handelsanställdas Förbund. För tjänsten erfordras sökanden över 18 år och att du har/kan ordna boende i närområdet (Grebbestad).  CV, personligt brev samt foto måste bifogas. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sportshopen Grebbestad
Ort: Tanum
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker sommarpersonal, Grebbestad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker sommarpersonal, Grebbestad

Marknadskoordinator
Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag 13 butiker under namnet Sportshopen, belägna i Bohuslän och Värmland. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför även egna varumärken, kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt med fokus på gränshandeln. Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad där vi 2012 öppnade Nordens största sportbutik (14 000 m2). Läs mer på www.sportshopen.com och www.swedemount.se Om tjänsten Som marknadskoordinator arbetar du brett med företagets marknadsföring, kommunikation, marknadsmaterial och aktiviteter/events. Tjänsten är en tillsvidare anställning med tillträde snarast efter överenskommelse, placering på vårt huvudkontor Grebbestad. Ditt ansvar Tjänsten innebär att samordna, koordinera och ta fram all marknadskommnikation tillsammans med marknadschefen. Du kommer även ha löpande kontakt med våra butiker så väl som externa partners i samband med produktion och implementering av marknadsmaterial. Kvalifikationer Vi söker dig som gillar att jobba med många olika saker , är flexibel och har ett tränat öga för bild, form och text. - Kunskaper inom projektledning inom marknad - Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. - Erfarenhet av marknads- eller kundarbete inom detaljhandel är önskvärd. - Dokumenterad erfarenhet och kunskaper av InDesign och print. - Kompetenser inom E-handel och webb är meriterande    Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan !
Företag: Sportshopen Grebbestad
Ort: Tanum
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadskoordinator jobb, Marknadskoordinator Tanum, Marknadskoordinator Sportshopen Grebbestad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadskoordinator

Lagermedarbetare Sportshopen Grebbestad
Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag 11 butiker under namnet Sportshopen, belägna i Bohuslän och Värmland. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför även egna varumärken, kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt med fokus på gränshandeln. Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad där vi 2012 öppnade Nordens största sportbutik (14 000 m2). Läs mer på www.sportshopen.com och www.swedemount.se Beskrivning Sportsshopen söker en lagermedarbetare. Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med tillträde omgående. Arbetsuppgifter Godsmottagning, plock, påfyllnad samt utleveranser. Kvalifikationer Erfarenhet från lagerarbete och truckkort är önskvärt. Villkor Heltid, vikariat 6 månader. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.    För frågor kontakta Lars Jonasson 0525-725082
Företag: Lager Grebbestad
Ort: Tanum
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lagermedarbetare Sportshopen Grebbestad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagermedarbetare Sportshopen Grebbestad

Arbetsledare uppackning och beredning varor.
Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag 11 butiker under namnet Sportshopen, belägna i Bohuslän och Värmland. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför även egna varumärken, kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt med fokus på gränshandeln. Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad där vi 2012 öppnade Nordens största sportbutik (14 000 m2). Läs mer på www.sportshopen.com och www.swedemount.se Beskrivning Vårt lager är navet i vår verksamhet och Sportshopen söker nu en engagerad medarbetare som kommer att vara  ansvarig för våra beredningstationer och bidra till att våra butikers varuförsörjning. Arbetsuppgift Dina arbetsuppgifter är att leda och fördela arbetet med att packa upp, larma och prismärka varor.  Säkerställa att rätt varor ställs fram för butiksexponering och leverans till våra butiker. I samråd med lagerchef göra beställningar av material. Du deltar själv aktivt i det dagliga arbetet och inspirerar en grupp som beroende på säsong varierar mellan 5-20 personer. Tillsammans med dina medarbetare når du uppsatta mål och nyckeltal. Kvalifikationer Vi tror att du har gymnasiekompetens. Goda IT-kunskaper. Erfarenhet från lager och att leda andra är önskvärt. Som person har du stort driv och engagemang, trivs i högt tempo, sinne för ordning och reda. Viljan och intresse att bidra med goda arbetssätt och rutiner. Du är teamets lagkapten. Villkor Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid. Med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas. För mer information kontakta Lagerchef Lars Jonasson tel: 0525-725082
Företag: Sportshopen Grebbestad
Ort: Tanum
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare uppackning och beredning varor. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare uppackning och beredning varor.

Ekonomiassistent Semestervikariat
Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag 11 butiker under namnet Sportshopen, belägna i Bohuslän och Värmland. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför även egna varumärken, kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt med fokus på gränshandeln. Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad där vi 2012 öppnade Nordens största sportbutik (14 000 m2). Läs mer på www.sportshopen.com och www.swedemount.se Beskrivning Vi söker en semestervikarie till vår ekonomiavdelning på vårt huvudkontor Grebbestad. Huvudsakliga arbetsuppgifter är administration av leverantörsfakturor, personalköp mm. Vi ser gärna att du har hög datavana, erfarenhet av Navision affärssystem,goda kunskaper i Excel och Word.  Tjänsten är heltid vikariat under perioden 15/6 -19/8  Lön enligt kollektivavtal med Unionen Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan !
Företag: Sportshopen Grebbestad
Ort: Tanum
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent Semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent Semestervikariat

Ekonomiassistent Semestervikariat
Swedemount Sportswear & Fashion AB som grundades år 1991 driver 12 butiker under namnet Sportshopen i Västsverige. Sortimentet består av kläder och skor från ledande märkesleverantörer inom Sport, Outdoor, Street & Fashion.Här ingår utveckling av flera egna varumärken där Swedemount, Nautic Xprnc RS 65 och Seaside är störst. Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK. Läs mer på www.sportshopen.com Beskrivning Vi söker semestervikarier till vår ekonomiavdelning på vårt huvudkontor Grebbestad. I arbetet ingår förekommande arbetsuppgifter inom ekonomiadministration. Vi ser gärna att du har hög datavana, erfarenhet av Navision affärssystem,goda kunskaper i Excel och Word.  Tjänsten är heltid vikariat under perioden juni till augusti. Eventuellt startar en av tjänsterna tidigare. Lön enligt kollektivavtal med Unionen Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan !
Företag: Sportshopen Grebbestad
Ort: Tanum
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent Semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent Semestervikariat

Lokalvårdare/Resurs till Sportshopen Grebbestad
Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag 12 butiker under namnet Sportshopen,belägna i Bohuslän,Värmland och Göteborg. Bolaget har också e-handel i Sverige och Norge. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige inom försäljning av sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar,tillverkar,och marknadsför även egna varumärken, kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har vi skapat stark tillväxt. Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 500 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad där vi 2012 öppnade nordens största sportbutik (14 000 kvm) Läs mer på www.sportshopen.com Beskrivning Nu söker dig som vill arbeta som Lokalvårdared/Resurs på vår fastighet i Grebbestad. För att lyckas bör du vara noggrann, serviceinriktad, ansvarstagande och prestigelös. Du bör dessutom ha en god förmåga att arbeta självständigt. Du ansvarar för inre och ytter städ av vår fastighet vilket innefattar butik, kontor, lager och tillhörande personalutrymmen. Arbetsuppgifterna variera under säsong, är du dessutom händig och inte rädd för att hjälpa till där det behövs är detta meriterande. Kvalifikationer Tidigare erfarenhet av städmaskiner, golvvård och städmetoder är önskvärt men inget krav.  Villkor Tjänsten är ett vikariat på ca 30,6 timmar i veckan, arbete på helger förkommer.  Kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. Bifoga CV och personligt brev med din ansökan. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.   Välkommen med din ansökan!
Företag: Sportshopen Grebbestad
Ort: Tanum
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare/Resurs till Sportshopen Grebbestad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare/Resurs till Sportshopen Grebbestad

Sportshopen Grebbestad söker butikschef
Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag butiker under namnet Sportshopen belägna i Bohuslän, Värmland, Göteborg och Varberg. Bolaget har också E-handel i Sverige och Norge. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige inom försäljning av sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar tillverkar och marknadsför egna varumärken, kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom framgångsrikt arbete med starka varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt. Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad där vi 2012 öppnade Nordens största sportbutik (14 000 m2) Norden största sportbutik söker butikschef Vi erbjuder en rolig och utmanande tjänst? - Gillar du sälj och att leda människor, då kan detta vara jobbet för dig! Som butikschef leder du den dagliga verksamheten och har det övergripande ansvaret för butiken som även innebär ansvar för en restaurang samt ett eventområde utanför butiken, för dig kommer ägandeskap naturligt. Du är en drivande person som älskar försäljning och ledarskap, du kommunicerar tydligt och skapar delaktighet. Du är en ytterst operativ ledare och inkluderar det administrativa och strategiska arbetet i din vardag i butiken. Personalstyrkan består av året runt och säsongsanställda med stora säsongsvariationer från lågsäsong till högsäsong. Du är affärsorienterad och arbetar strukturerat, att skapa resultat är en självklarhet för dig. Du tycker om att arbeta med ett högt varutryck och nöjer dig inte förrän butiken är väl påfylld och i toppskick. Arbetsuppgifter och ansvar - Leda och fördela arbetet, samt ansvara för att utveckla arbetssätt och metoder gällande hur hela butiken skall fungera på ett effektivt sätt. - Informera, instruera, motivera och följa upp, dagligen. - Ha ett professionellt kundfokus. - Delaktighet i budgetprocessen i samråd med regionchef samt uppföljning av nyckeltal i den egna butiken i nivå med företagets krav. - Genomföra en resursplanering för att uppnå bästa möjliga effektivitet i butiken i enlighet med behov och fastställd budget. - Rekrytering av butikspersonal. - Implementera och säkerställa att rutiner följs. - Säkerställa att butiken är väl påfylld och rätt exponerad enligt anvisningar, hög nivå på ordning och reda.  - Försäljnings- och lönsamhetsansvar - Ansvara för arbetet i butiken avseende AML, övriga lagar och regler och i enlighet med företagets policys. - Skapa en god prestationsmiljö där medarbetarna har möjlighet att utvecklas - Ansvara för implementation av kampanjer, prisändringar etc Kvalifikationer - Erfarenhet av arbete i butik med högt varutryck och höga krav på varuprestation - Erfarenhet av att leda och organisera/coacha personal i butik - Erfarenhet av försäljning inom detaljhandel, gärna inom sport och konfektion - Ett affärsmässigt sinne och förståelse för ekonomi - Intresse för sportkonfektion - Avslutad och genomförd gymnasial utbildning, har du dessutom en eftergymnasial utbildning med inriktning mot ledarskap och ekonomi är det meriterande - Öppen för och stimuleras av utveckling och förändring Egenskaper - Du är en erfaren ledare som är duktig på team och får individerna att växa - Du är serviceminded, lyhörd och engagerad - Du är driven och utåtriktad - Du ser lösningar där problem uppstår - Du är flexibel gällande arbetstider och är villig att arbeta varannan helg - Du är en prestigelös och ärlig person med integritet. Övrig Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast då urval sker löpande. I samband med denna rekrytering samarbetar Sportshopen med Retail Recruitment där ansvarig rekryterare är Daniel Gustafsson. Låter detta intressant? Skicka din ansökan genom att klicka på ”ansök här”.
Företag: Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail&FMCG
Ort: Tanum
Publicerad : 05-11
Sök fler jobb liknande: lediga Sportshopen Grebbestad söker butikschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sportshopen Grebbestad söker butikschef

Sportshopen Grebbestad söker butikschef
Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag butiker under namnet Sportshopen belägna i Bohuslän, Värmland, Göteborg och Varberg. Bolaget har också E-handel i Sverige och Norge. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige inom försäljning av sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar tillverkar och marknadsför egna varumärken, kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom framgångsrikt arbete med starka varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt. Företaget har ca 250 anställda och omsätter drygt 550 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad där vi 2012 öppnade Nordens största sportbutik (14 000 m2) Norden största sportbutik söker butikschef Vi erbjuder en rolig och utmanande tjänst? - Gillar du sälj och att leda människor, då kan detta vara jobbet för dig! Som butikschef leder du den dagliga verksamheten och har det övergripande ansvaret för butiken som även innebär ansvar för en restaurang samt ett eventområde utanför butiken, för dig kommer ägandeskap naturligt. Du är en drivande person som älskar försäljning och ledarskap, du kommunicerar tydligt och skapar delaktighet. Du är en ytterst operativ ledare och inkluderar det administrativa och strategiska arbetet i din vardag i butiken. Personalstyrkan består av året runt och säsongsanställda med stora säsongsvariationer från lågsäsong till högsäsong. Du är affärsorienterad och arbetar strukturerat, att skapa resultat är en självklarhet för dig. Du tycker om att arbeta med ett högt varutryck och nöjer dig inte förrän butiken är väl påfylld och i toppskick. Arbetsuppgifter och ansvar - Leda och fördela arbetet, samt ansvara för att utveckla arbetssätt och metoder gällande hur hela butiken skall fungera på ett effektivt sätt. - Informera, instruera, motivera och följa upp, dagligen. - Ha ett professionellt kundfokus. - Delaktighet i budgetprocessen i samråd med regionchef samt uppföljning av nyckeltal i den egna butiken i nivå med företagets krav. - Genomföra en resursplanering för att uppnå bästa möjliga effektivitet i butiken i enlighet med behov och fastställd budget. - Rekrytering av butikspersonal. - Implementera och säkerställa att rutiner följs. - Säkerställa att butiken är väl påfylld och rätt exponerad enligt anvisningar, hög nivå på ordning och reda.  - Försäljnings- och lönsamhetsansvar - Ansvara för arbetet i butiken avseende AML, övriga lagar och regler och i enlighet med företagets policys. - Skapa en god prestationsmiljö där medarbetarna har möjlighet att utvecklas - Ansvara för implementation av kampanjer, prisändringar etc Kvalifikationer - Erfarenhet av arbete i butik med högt varutryck och höga krav på varuprestation - Erfarenhet av att leda och organisera/coacha personal i butik - Erfarenhet av försäljning inom detaljhandel, gärna inom sport och konfektion - Ett affärsmässigt sinne och förståelse för ekonomi - Intresse för sportkonfektion - Avslutad och genomförd gymnasial utbildning, har du dessutom en eftergymnasial utbildning med inriktning mot ledarskap och ekonomi är det meriterande - Öppen för och stimuleras av utveckling och förändring Egenskaper - Du är en erfaren ledare som är duktig på team och får individerna att växa - Du är serviceminded, lyhörd och engagerad - Du är driven och utåtriktad - Du ser lösningar där problem uppstår - Du är flexibel gällande arbetstider och är villig att arbeta varannan helg - Du är en prestigelös och ärlig person med integritet. Övrig Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast då urval sker löpande. I samband med denna rekrytering samarbetar Sportshopen med Retail Recruitment där ansvarig rekryterare är Daniel Gustafsson. Låter detta intressant? Skicka din ansökan genom att klicka på ”ansök här”.
Företag: Retail Recruitment - Rekrytering chefer/specialister inom Retail&FMCG
Ort: Tanum
Publicerad : 05-31
Sök fler jobb liknande: lediga Sportshopen Grebbestad söker butikschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sportshopen Grebbestad söker butikschef

Butiksadministratör Sportshopen Grebbestad
Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag 14 butiker under namnen Sportshopen och Bazar, belägna i Bohuslän,Värmland,Göteborg och Varberg.Bolaget har också e-handel i Sverige och Norge. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige inom försäljning av sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar,tillverkar,och marknadsför även egna varumärken, kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har vi skapat stark tillväxt. Företaget har ca 280 anställda och omsätter drygt 500 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad där vi 2012 öppnade nordens största sportbutik (14 000 kvm) Läs mer på www.sportshopen.com Till vår butik i Grebbestad söker vi nu en målmedveten och engagerad butiksadministratör. Sportshopen i Grebbestad är Nordens största sportbutik som till ytan är 14 000 kvm. Utöver butiken har vi även lager, restaurang samt ett aktivitetsområde med hinderbana, lekland, padeltennis och massvis med aktiviteter för familjen. Under sommarmånaderna har butiken drygt 100 anställda och under vinterhalvåret är det cirka 30 anställda. Beskrivning av arbetsuppgifter Som butiksadministratör har du en viktig roll då du är ett stöd för butikschefen i de administrativa och operativa delarna. Det är en bred roll med varierande arbetsuppgifter där den ena dagen inte är den andra lik. Inför och under högsäsong kommer fokus ligga på rekrytering och schemaläggning medan under resterande del av året inkluderas butiksarbete i rollen. Övriga arbetsuppgifter består bland annat av uppföljning av budget och avtalsskrivning. Som butiksadministratör ingår du i butiksledningen. Kvalifikationer Du har erfarenhet av att arbeta med rekrytering, schemaläggning och bemanning, gärna i en säsongsbetonad verksamhet. Du har erfarenhet av att arbeta i butik, gärna inom sportbranschen. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med Handels kollektivavtal, och har vana från schemaläggningssystem som till exempel Quinyx. Personliga egenskaper Som person är du strukturerad, flexibel och målinriktad.  Genom din goda kommunikationsförmåga samt positiva inställning är du en del av den dagliga driften. Då teamwork är viktigt för oss på Sportshopen är det självklart att du gillar samarbete och att arbeta i grupp. Vi ser även att du har ett intresse av sport- och/eller friluftsliv. Vi erbjuder en spännande administrativ roll där du får möjligheten att arbeta med rekrytering, arbetsoptimering samt försäljning. Arbete på helger förekommer. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Företag: Butik Grebbestad
Ort: Tanum
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksadministratör Sportshopen Grebbestad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksadministratör Sportshopen Grebbestad

Butiksadministratör Sportshopen Grebbestad
Swedemount Sportswear&Fashion AB grundades år 1991 och har idag 14 butiker under namnet Sportshopen samt en butik under namnet Bazar, belägna i Bohuslän,Värmland,Göteborg och Varberg. Bolaget har också E-handel mot europeiska marknaden men med starkt fokus på Sverige och Norge. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige av försäljning inom sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar,tillverkar och marknadsför även egna varumärken och kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har företaget skapat en omfattande tillväxt. Företaget har ca 270 anställda och omsätter drygt 500 MSEK. Huvudkontoret är placerat i Grebbestad där vi 2012 öppnade Nordens största sportbutik (14 000 m2). År 2018 öppnades ett satellit-kontor i Göteborg. Läs mer på www.sportshopen.com Till vår butik i Grebbestad söker vi nu en målmedveten och engagerad butiksadministratör. Sportshopen i Grebbestad är Nordens största sportbutik som till ytan är 14 000 kvm. Utöver butiken har vi även lager, restaurang samt ett aktivitetsområde med hinderbana, lekland, padeltennis och massvis med aktiviteter för familjen. Under sommarmånaderna har butiken drygt 100 anställda och under vinterhalvåret är det cirka 30 anställda. Beskrivning av arbetsuppgifter Som butiksadministratör har du en viktig roll då du är ett stöd för butikschefen i de administrativa och operativa delarna. Det är en bred roll med varierande arbetsuppgifter där den ena dagen inte är den andra lik. Inför och under högsäsong kommer fokus ligga på rekrytering och schemaläggning medan under resterande del av året inkluderas butiksarbete i rollen. Övriga arbetsuppgifter består bland annat av uppföljning av budget och avtalsskrivning. Som butiksadministratör ingår du i butiksledningen. Kvalifikationer Du har erfarenhet av att arbeta med rekrytering, schemaläggning och bemanning, gärna i en säsongsbetonad verksamhet. Du har erfarenhet av att arbeta i butik, gärna inom sportbranschen. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med Handels kollektivavtal, och har vana från schemaläggningssystem som till exempel Quinyx. Personliga egenskaper Som person är du strukturerad, flexibel och målinriktad.  Genom din goda kommunikationsförmåga samt positiva inställning är du en del av den dagliga driften. Då teamwork är viktigt för oss på Sportshopen är det självklart att du gillar samarbete och att arbeta i grupp. Vi ser även att du har ett intresse av sport- och/eller friluftsliv. Vi erbjuder en spännande administrativ roll där du får möjligheten att arbeta med rekrytering, arbetsoptimering samt försäljning. Arbete på helger förekommer. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Företag: Butik Grebbestad
Ort: Tanum
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksadministratör Sportshopen Grebbestad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksadministratör Sportshopen Grebbestad


Sök lediga jobb Sportshopen Grebbestad

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se