Städare Bergsjö_Ilsbo jobb - lediga jobb

Städare Bergsjö_Ilsbo jobb Städare Bergsjö_Ilsbo jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Städare Bergsjö_Ilsbo. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Städare Bergsjö_Ilsbo. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Städare Bergsjö/Ilsbo- Nordanstig


Mer beskrivning

Städare Bergsjö/Ilsbo
Arbetsuppgifter Vi söker en vikarierande städare till vår verksamhet. Arbetet innebär städ 25 % vid Lönnbergsskolan i Bergsjö och 50 % vid Ilsbo skola. Totalt 75 %. Du arbetar efter kost och städs verksamhetsmål och ramar. I arbetsuppgifterna ingår lokalvård, att hantera och köra städmaskiner, beställa städmaterial, fakturahantering mm. Kvalifikationer Erfarenhet av arbete inom lokalvård, städutbildning enligt SRY, städmaskinvana samt datakunskaper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper. Du som söker bör vara flexibel, noggrann, serviceinriktad. Ha stor ansvarskänsla samt självständigt och iniativrikt kunna planera arbetsområdet. Som person vill vi att du har fokus på gästen/kunden/barn/elev, har god samarbetsförmåga och har ett positivt förhållningssätt till andra.     Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: 2013-10-13   Varaktighet Visstidsanställning 75 % t.o.m. 2014-04-15 Kontaktpersoner Kost/städsamordnare Signhild Edström 0652-361 87 Kostchef Elisabet Engberg 0652-361 64, 070-190 12 52 Kommunal, Barbro Östlund 0652-362 83
Företag: Nordanstigs kommun
Ort: Nordanstig
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Städare Bergsjö/Ilsbo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städare Bergsjö/Ilsbo


Sök lediga jobb Städare Bergsjö_Ilsbo

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se