Starmind söker en kreativ utvecklare med ett öppet sinne jobb

Starmind söker en kreativ utvecklare med ett öppet sinne jobb Starmind söker en kreativ utvecklare med ett öppet sinne jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Starmind söker en kreativ utvecklare med ett öppet sinne. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Starmind söker en kreativ utvecklare med ett öppet sinne. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Starmind söker en kreativ utvecklare med ett öppet sinne- Stockholm


Mer beskrivning

Starmind söker en kreativ utvecklare med ett öppet sinne
Om 2Complete Denna tjänst är ett uppdrag via Rekryterings- och Bemanningsföretaget 2Complete. Auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012 2complete är bemannings- och rekryteringsföretaget vars mål och vision är ett närmare och personligare samarbete med våra kunder och anställda. Vi vill lära känna Dig, och genom den relationen arbeta mot det mål som passar Dig bäst. Om företaget Starmind startades 2001 och har en gedigen erfarenhet av system- och webbutveckling. Idag består bolaget av ca 20 personer med en stor ambition att växa både i Sverige och internationellt. Starmind är specialister på internet-, intranät- och extranätutveckling, med fokus på EPiServer. Vi arbetar tillsammans i en platt organisation, vilket gör att alla medarbetare är självgående och vana att ha kontakt med våra kunder och samarbetspartners. Dina arbetsuppgifter Starmind utvecklar webbplatser och smarta lösningar för digital kommunikation på webben, i mobilen, på surfplattor och i sociala medier. Hos oss är det korta beslutsvägar och du har stora möjligheter till utveckling. Nu är vi ute efter en utvecklare som vill arbeta med Microsoft och som attraheras av spännande projekt inom webb och som värdesätter glada kollegor och bra sammanhållning. Du kommer att få arbeta med många olika uppgifter inom de projekt som är aktuella. Detta möjliggör en stark utveckling och sätter din kreativitet på prov. Du kommer att sitta i ljusa fina lokaler i centrala Stockholm i närheten av Norrtull. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Starmind. Din profil Då vi söker en vass utvecklare vet vi att olika bakgrunder kan ligga bakom en fantastisk kompetens. Du kan vara en självlärd utvecklare som provat på många olika språk och plattformar. Du kan ha en relevant utbildning bakom dig och har en klar bild av vad du vill framöver. Oavsett vilket besitter du ett intresse av att arbeta med webb, Microsoft och EPiServer. Det är meriterande om du har erfarenhet av C# och ASP.Net. och eventuellt EPiServer CMS – men det är inte ett krav. Har du frågor gällande denna tjänst är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson på 2Complete rekrytering. Finner du denna tjänst intressant ser vi gärna din ansökan idag då vi intervjuar löpande. Vi ser fram emot att höra av dig. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: 2 Complete
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Starmind söker en kreativ utvecklare med ett öppet sinne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Starmind söker en kreativ utvecklare med ett öppet sinne


Sök lediga jobb Starmind söker en kreativ utvecklare med ett öppet sinne

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se