Steleco Solutions AB jobb - lediga jobb

Steleco Solutions AB jobb Steleco Solutions AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Steleco Solutions AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Steleco Solutions AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Webbutvecklare - PHP / MySQL- Göteborg

  2. Systemansvarig med säljuppdrag- Göteborg

  3. PHP-utvecklare till Steleco Solutions AB- Göteborg


Mer beskrivning

Webbutvecklare - PHP / MySQL
Steleco Solutions AB söker en entusiastisk och driven webbutvecklare. Vi är ett ungt och modernt bolag som hjälper andra företag med Application management outsourcing och utveckling av verksamhetsstödjande applikationer. Vi utvecklar och levererar kompletta lösningar för skräddarsydda webbapplikationer, olika typer av bokningssystem, e-handelslösningar och andra typer av specialanpassade system. Hos oss har varje anställd möjlighet att synas, utvecklas och att påverka. Uppdragsbeskrivning Som webbutvecklare hos oss kommer du arbeta med spännande och varierande projekt. I huvudsak kommer du att arbeta med att vidareutveckla våra produkter men även att skapa allt från enkla till mycket komplicerade webbapplikationer till våra kunder. Du kommer att arbeta i våra lokaler på Lisa Sass gata 1 i Göteborg. Som utvecklare hos oss är du med i planeringen av projekt tillsammans med produktansvariga. Vi söker dig Som person är du självgående, driven och lösningsinriktad. Du är en initiativtagare som självständigt kan hitta möjliga lösningar på de problem som uppstår. Vidare tror vi att du har en god samarbetsförmåga. Du tänker brett, prioriterar med tanke och lätt hoppar mellan olika uppgifter. Du är kreativ och noggrann med en stor ansvarskänsla för det du lämnar ifrån dig. Du brinner för det du gör och håller dig a jour på standarder, ramverk och ny teknik. Vi utvecklar våra lösningar med teknikerna PHP, MySQL, JavaScript/jQuery och Bootstrap så vi ser gärna att du är behärskar dessa på en tillräckligt hög nivå. Om du har erfarenhet från olika ramverk eller verktyg som t ex Bootstrap, Foundation, UIkit eller liknande, GitHub så är det ett plus. Dina kvalifikationer - Goda kunskaper i PHP, MySQL, JavaScript/jQuery, Bootstrap, HTML5 och CSS - Viss programmeringserfarenhet av ovan nämnda tekniker. - Förståelse och tillämpning av Objektorienterad programmering - Problemlösningsförmåga - Det är meriterande om du har erfarenhet inom design av webbapplikationer med fokus på användarvänlighet Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig. Ansökan Vi tar emot din ansökan via e-post. Skicka CV samt personligt brev till info@steleco.se Urval och intervjuer sker löpande - skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Steleco Solutions AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-07
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare - PHP / MySQL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare - PHP / MySQL

Systemansvarig med säljuppdrag
Steleco Solutions AB söker en entusiastisk och driven systemansvarig för våra e-handelslösningar. Uppdragsbeskrivning I din roll som Systemansvarig säljare kommer du att jobba med att skapa långsiktiga relationer till våra kunder. Ditt uppdrag blir att designa, sälja, konfigurera och leverera våra e-handelslösningar till företagskunder och organisationer. Våra e-handelslösningar baseras på OpenCart och innehåller alla viktiga funktioner som en snygg, proffsig webbutik kräver. Dessutom finns det stöd för de vanligaste betallösningar. För denna tjänst krävs det inga programmeringskunskaper. Fokus ligger på kompetenser inom affärsutveckling, systemansvar och kundrelationer. Du kommer tillsammans med ledningen att ta fram strategier för försäljning samt att sätta säljmål och ansvara för egen säljbudget. Kunderna kontaktar du via telefon och säljprocessen genomförs direkt över telefon eller genom kundmöten. Du ansvarar för försäljningsprocessens alla delar från det första samtalet till offertskrivning och avslut. Till din hjälp har du projektledare och utvecklare. Tillsammans med projektledare och utvecklare hittar ni kreativa idéer och lösningar, där kunden erbjuds bästa möjliga lösning. För rätt person finns stora karriärmöjligheter. Tjänsten kräver att du har ett genuint intresse för försäljning och att göra affärer, trivs med sociala kontakter och är villig till att bidra till företags utveckling. Tidigare säljerfarenhet är meriterande. Viktigt är att du har ett ordentligt driv och ser positivt på att sälja moderna IT-lösningar. Jobbet är utmanande, men för rätt person erbjuds en dynamisk miljö där säljframgång premieras ordentligt. Alla nya säljare internutbildas i våra system. Arbetsuppgifter -Kontakta företag och presentera våra e-handelslösningar -Hjälpa till i framtagningen av marknadsföringsstrategin -Ha ansvar för hela säljprocessen, från första samtal till avslut och leverans -Konfigurera och anpassa e-handelslösningen enligt Stelecos paketlösningar -Support och utbildning - Jobba mot uppsatta mål -Vara en självgående drivkraft men även naturligt en del i teamet -Utveckla affärsområdet "E-handel" Vi söker dig som -Älskar att göra affärer och ser säljet som den viktigaste delen i processen - Har ett intresse för webb- och IT-lösningar - Är positiv, framåt och har en naturlig förmåga att kommunicera med människor på olika nivåer -Tidigare säljerfarenhet är ett stort plus men inget krav för rätt person -Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift Ansökan Vi tar emot din ansökan via e-post. Skicka CV samt personligt brev till info@steleco.se Urval och intervjuer sker löpande ? skicka därför din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Steleco Solutions AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-07
Sök fler jobb liknande: lediga Systemansvarig med säljuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemansvarig med säljuppdrag

PHP-utvecklare till Steleco Solutions AB
ARBETSUPPGIFTER Som utvecklare kommer du främst att arbeta med att utveckla webbapplikationer. Du kommer att arbeta brett inom utvecklingsområdet vilket innebär arbete i framför allt PHP, MySQL/MariaDB, HTML5, jQuery/Ajax, CSS3 och Javascript. Vi tror att denna tjänst kommer passa dig som uppskattar lagarbete men ändå är självständig, trivs i en prestigelös kultur, kan hantera deadlines och snabba puckar och tycker om att se konkreta resultat av ditt arbete. Du kommer till exempel att få arbeta med flera olika typer av kundprojekt parallellt. Bygga nya webblösningar från grunden men även anpassa och vidareutveckla befintliga. VI SÖKER DIG SOM Har viss erfarenhet som webbutvecklare från branschen med goda kunskaper inom • Goda kunskaper inom objektorienterad PHP • MySQL/MariaDB, • Goda kunskaper inom HTML5, CSS och JS • Det är meriterande om du har erfarenhet av MVC-baserade ramverk (t.ex. Zend) och GIT. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift då det krävs både i kundkontakt samt med kollegor. Steleco Solutions AB är ett företag som bygger upp ett starkt varumärke kring våra standardsystem. Vår vision är att alltid leverera högsta möjliga kvalitet och kundnytta i toppklass. Tillsammans med våra kunder skapar vi lönsamhet för deras verksamhet. Vi har under år 2016 utfört många spännande uppdrag vilket innebär att vi behöver stärka upp vår utvecklingsavdelning. Idag består bolaget av fyra personer. För mer information om oss besök vår hemsida.
Företag: Steleco Solutions AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga PHP-utvecklare till Steleco Solutions AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PHP-utvecklare till Steleco Solutions AB


Sök lediga jobb Steleco Solutions AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se