Stockholms L��ns Sjukv��rdsomr��de jobb - lediga jobb

Stockholms L��ns Sjukv��rdsomr��de jobb Stockholms L��ns Sjukv��rdsomr��de jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Stockholms L��ns Sjukv��rdsomr��de. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Stockholms L��ns Sjukv��rdsomr��de. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare i grundskolans tidigare år- Stockholm

  2. Vikarie,lärare i grundskolans senare år i ma/so/ spec.stöd- Stockholm

  3. Myrsjöskolan söker fritidspedagog/lärare i fritidshem/förskollärare- Nacka

  4. Engelsktalande formspikare sökes- Stockholm

  5. Kommunikatör till Information Rosenbad- Stockholm

  6. Elevassistent till Myrans heldagsskola- Nacka

  7. Kronoinspektörer/aspiranter, Sundbyberg- Sundbyberg

  8. Nannynu! Barnvakt Stockholm Vasastan 2 eftermiddagar/vecka- Stockholm

  9. Engelsktalande betongarbetare /armerare sökes- Stockholm

  10. 2nd line support med Cisco kunskaper- Stockholm


Mer beskrivning

Lärare i grundskolans tidigare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Beckombergaskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Beckombergaskolan är en kommunal skola, grundskola, grundsärskola, fritidshem och fritidsklubb. Skolan har ca 500 elever från förskola till och med år 6 samt ca 70 personal. Pedagogerna arbetar i arbetslag. 1 plats(er). Trä- och metallslöjdlärare 1 tjänst 90% Sedvanliga arbetsuppgifter för trä- och metallslöjdslärare mot yngre åldrar. Erfarenhet av trä- och metallslöjdsarbete i grundskolans tidigare år, arbete med elever i behov av särskilt stöd/grundsärskolan, drejning, tematiskt arbetssätt och samarbete med fritidshemmen. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av arbete med datorer, interaktiva skrivtavlor och Ipads nödvändigt. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Bitte Enquist Lundmark,08-50842801 Nahid Ayat Batool, Fritidspedagog, 08-50842797 (facklig) Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Beckombergaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Vikarie,lärare i grundskolans senare år i ma/so/ spec.stöd
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Åsö grundskola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Åsö grundskola är en 7-9 skola på Södermalm med ca 500 elever. Vi arbetar i vertikala arbetslag och erbjuder matematikprofil och ledarskapsprofil i idrott och hälsa. 1 plats(er).Som lärare på Åsö grundskola ska du tillsammans med ledning och kollegie utveckla skolan till en skola i världsklass där alla elever trivs och presterar på toppen av sin förmåga. Du ska undervisa, leda, inspirera och utveckla elevernas kunskapsresultat. Du ska jobba på ett inkluderande sätt och skapa en god lär- och social miljö tillsammans med övriga kollegor. Du kommer att ingå i ett av skolans fyra arbetslag. En del av tjänsten är förlagd till Oasen, där du ska undervisa våra elever med behov av särskilt stöd. Detta arbete innebär nära samarbete med elev, föräldar, elevhälsoteam och speciallärare vilket ställer stora krav på samarbetsförmåga och kreativa lösningar Lärarexamen i matematik och so-ämnen är önskvärt. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Valegård Margot ,08-508 40 481 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Åsö grundskola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarie,lärare i grundskolans senare år i ma/so/ spec.stöd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarie,lärare i grundskolans senare år i ma/so/ spec.stöd

Myrsjöskolan söker fritidspedagog/lärare i fritidshem/förskollärare
I Nacka bor drygt 93 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.  Välkommen till Myrsjöskolan Är du kreativ och intresserad av att ge barn en lekfull och stimulerande verksamhet på fritids och i skolan? Är du intresserad av att arbeta utifrån läroplanen, Lgr-11? Då ska du söka till oss! Myrsjöskolan är en F-9-skola i Nacka. Vi har en fin naturmiljö runt skolan och nära till kommunikationer.                                                                                                  På fritids arbetar du med en kollega i nära samarbete med läraren. Vi har 10 fritidsavdelningar som består av ca 25-35 barn. KVALIFIKATIONER                                                                                                                                                                       Du är fritidspedagog/ förskollärare/ lärare med inriktining mot fritidshem eller har liknande adekvat högskoleutbildning. Du ska vara väl förtrogen med fritidshemmets uppdrag och ha ett intresse för pedagogisk utveckling. Våra nationella och lokala styrdokument ska ingå som en naturlig del i din dagliga planering.   Läs gärna mer om oss på vår hemsida; www.myrsjo.nacka.se   Mer information och ansökan  Kontakta gärna bitr rektor Lena Wikenholm, tel 070-431 8568 eller lwm@nacka.se   Tjänsten är 75-100% och tillträde 12 augusti Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev snarast, dock senast 9:e augusti. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på Sök längst ner i annonsen.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Myrsjöskolan söker fritidspedagog/lärare i fritidshem/förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Myrsjöskolan söker fritidspedagog/lärare i fritidshem/förskollärare

Engelsktalande formspikare sökes
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker omgående formspikare för uppdrag i Stockholmsområdet. Arbetet består av formsättning med varierande formar exempelvis lågform, storform samt systemformar som Peri och Doka. Vi söker formspikare med flera års erfarenhet från formspikning. Till den här tjänsten är det ett krav att du kan engelska, då det är en arbetsplats med arbetskraft från ett flertal olika länder. Du ska vara självgående och kunna läsa ritningar. Samarbetsvillig, noggrann och strukturerad är egenskaper vi vill att du ska ha! Vi ser fram emot din ansökan till tjänsten som formspikare redan idag! Bifoga gärna referenser från tidigare arbeten som formspikare i din ansökan. Märk din ansökan: "formspikare" Vid frågor om tjänsten som formspikare, vänligen kontakta Sylwia Spruch på 08-53034378. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Enligt kollektivavtal
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Engelsktalande formspikare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engelsktalande formspikare sökes

Kommunikatör till Information Rosenbad
Regeringskansliets uppdrag är att stödja regeringen i dess uppgift att styra riket och förverkliga sin politik. Medarbetarna i Regeringskansliet bistår regeringen med att utreda olika frågor, styra myndigheterna och ta fram underlag till beslut. Myndigheten består av Statsrådsberedningen, de elva departementen och Förvaltningsavdelningen. Regeringskansliet har cirka 4600 anställda, varav knappt 600 arbetar utomlands. Cirka 200 personer är politiskt tillsatta. Regeringskansliet erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Förvaltningsavdelningen är Regeringskansliets gemensamma resurs och ansvarar för departementsövergripande förvaltningsfrågor. Vi är ca 600 anställda med en bred och skiftande kompetens som hanterar bland annat förändrings- och förnyelsearbete, ekonomi, arbetsgivarfrågor, kompetensförsörjning, IT-stöd, arkiv och diarier, bibliotek samt kommunikation. Förvaltningsavdelningen ansvarar även för den gemensamma servicen i Regeringskansliet. Enheten Information Rosenbad är Regeringskansliets gemensamma kommunikationsfunktion. Enheten utvecklar, samordnar och förmedlar intern och extern information om regeringens arbete och Regeringskansliets verksamhet. Information Rosenbad ansvarar för att utveckla, förvalta och redaktionellt samordna Regeringskansliets gemensamma kommunikationskanaler och Regeringskansliets varumärke. På Information Rosenbad finns Regeringskansliets centrala presstjänst. Till enheten hör även myndighetens bibliotek som arbetar med kvalificerade bibliotekstjänster och nyhetsbevakning till tjänstemän och politiker. Totalt arbetar cirka 50 personer på Information Rosenbad. Ett arbete pågår för att utveckla Regeringskansliets kommunikationsverksamhet i syfte att göra den mer effektiv, tydlig och ändamålsenlig. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att arbeta med olika typer av informations- och kommunikationsuppdrag, strategiskt såväl som operativt, i samverkan med Förvaltningsavdelningens ledning och enheter. Du ingår i en grupp av kommunikatörer med liknande arbetsuppgifter. I ansvaret ligger att bistå med kommunikativt stöd till olika aktiviteter och projekt inom Regeringskansliet och Förvaltningsavdelningen. Du tar fram och är med i genomförande av kommunikationsplaner, stödjer chefer och ledning i kommunikationsfrågor samt genomför workshops, utvärderingar och skribentuppdrag. Du deltar även i förvaltningen av Regeringskansliets kommunikationsramavtal med externa leverantörer. Att skapa goda relationer och förtroende i organisationen är centralt i arbetet. Uppdraget kan även omfatta beredskapsarbete utanför ordinarie arbetstid där du förväntas kunna arbeta med en större bredd av enhetens ansvarsområden som mediefrågor, webbpublicering och omvärldsbevakning. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av arbete som kommunikatör och som har universitets- eller högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Erfarenhet från en större organisation med flera beslutsnivåer och/eller från en myndighet är meriterande, liksom erfarenhet av strategiskt stöd till ledning och av att projektleda större kommunikationsuppdrag samt erfarenhet från inköp/upphandlingar inom kommunikationsområdet. Du är självgående och drivande och mycket bra på att uttrycka dig på svenska, i både tal och skrift. Du är intresserad av samhällsfrågor och är mån om att följa utvecklingen inom kommunikationsområdet. Du har lätt för att ta till dig komplex information och göra den begriplig på ett pedagogiskt sätt. Du har förmåga att hantera hög arbetsbelastning, leverera inom stundtals korta tidsramar. Du har gott omdöme och du stimuleras av att arbeta i grupp. Befattningen, som omfattar heltid, är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och registerkontroll kommer att genomföras. Vi tillämpar individuell lönesättning. Tillträde enligt överenskommelse. Fackliga företrädare är Jens Skoglund och Ewa Garcia för ST, Johan Strokirk för Saco och Erik Wilhelmsson för SEKO. Samtliga nås via växeln på tel. 08-405 10 00. Du ansöker genom att klicka på "Ansök" nedan alternativt "Ansök via extern webplats" om du läser annonsen på Platsbanken Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via direktadresserad e-post. Fyll i formuläret, bifoga CV och personligt brev. Sista dag för att registrera ansökan är den 13 augusti 2013. Observera att kommunikationen under rekryteringen till stor del kan komma att ske via e-post.
Företag: Regeringskansliet
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunikatör till Information Rosenbad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunikatör till Information Rosenbad

Elevassistent till Myrans heldagsskola
I Nacka bor drygt 93 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.Arbetsplatsen Tjänsten finns på Myrans heldagsskola/Orminge skolenhet som ligger centralt i ett bostadsområde i Saltsjö-Boo, Nacka, med nära till kommunikationer. Arbetsuppgifter Myran är en grundsärskola och gymnasiesärskola för elever inom autismspektrum. Vi söker en elevassistent till en av våra klasser. Du kommer att arbeta under skol och fritidstid. Kvalifikationer Du har kunskap, erfarenhet och intresse av att arbeta med personer inom autismspektrum och vi ser gärna att du har arbetat inom särskolan. Du är stresstålig och har god samarbetsförmåga. Tjänstens omfattning 100 % dagtid, visstid tillträde enligt överrenskommelse  Välkommen till Myran en trivsam arbetsplats med hög kompetens och ett stort engagemang. Välkommen att skicka in din ansökan senast den 24 juli 2013. Vi påbörjar intervjuer from v.32.   Mer information och ansökan Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du: Biträdande rektor; Annika Klöfver ; annika.klofver@nacka.se , 070-4318692 Rektor Ewa Fried; ewa.fried@nacka.se, 0704318585    I Nacka kommun står medborgarna i fokus, där tillgänglighet och service präglas av kvalitet och gemensamt ansvar. Kompetenta, motiverade, stolta och engagerade medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi har förtroende och respekt för människors kunskap och egen förmåga samt för deras vilja att ta ansvar. Som arbetsgivare betonar vi vikten av en rättvis och likabehandling, vi eftersträvar en verksamhet fri från all diskriminering.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent till Myrans heldagsskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent till Myrans heldagsskola

Kronoinspektörer/aspiranter, Sundbyberg
Vi söker kronoinspektörer/aspiranter till Kronofogden med placering i Sundbyberg. Kan du konsten att balansera? Som medarbetare vid Kronofogden har du en viktig opartisk roll i samhället. Det är vår uppgift att se till att den som har pengar att fordra ska få hjälp att driva in dem. Men det är också vår uppgift att se till att den som har en skuld att betala ska få stöd och vägledning för att reda ut sin situation. Balans i ekonomin helt enkelt. Det är ofta både utmanande och givande. Är du rätt person för jobbet? Ditt nya jobb är omväxlande med många kontakter per telefon och vid förrättning hos de skuldsatta. Du utreder självständigt de skuldsattas tillgångssituation och beslutar om lämpliga tvångsåtgärder för att reglera skulder, till exempel utmätning. Du verkställer även handräckningsärenden, t.ex avhysningar. I arbetet ingår kontakter med andra myndigheter, banker med flera. En viktig uppgift är att i olika sammanhang informera om de risker som finns med att skuldsätta sig samt att ha en vägledande dialog med de skuldsatta. Vi jobbar teambaserat, vilket innebär att du tillhör ett team som ansvarar för resultat, planering och fördelning av arbetet. En förutsättning för det teambaserade arbetssättet är att kunna upprätthålla ett fungerande samarbete med kollegorna. Du kommer att genomgå vår kronoinspektörsutbildning där teori varvas med praktik. Vi söker dig som • har högskoleutbildning med minst 60 poäng/90 högskolepoäng inom juridik, ekonomi eller samhällsvetenskapliga ämnen • är svensk medborgare • har körkort för manuellt växlad personbil • har gott omdöme och förmåga att uppträda förtroendeingivande • har god analytisk förmåga, är drivande samt förmåga att lösa problem och åstadkomma resultat • är bra på att prioritera i ditt arbete och är flexibel • är en trygg person som självständigt fattar beslut • är empatisk och har en utpräglad samarbetsförmåga • kan uttrycka dig väl i tal och skrift i olika situationer Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter som inneburit myndighetsutövning där du fört dialog med medborgare eller annat arbete som inneburit svåra och krävande kontakter med andra människor. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi vill att du delar våra värden – offensiv, pålitlig och hjälpsam. Kronofogden tillämpar provanställning. Läs mer om Kronofogdens verksamhet på www.kronofogden.se Sista ansökningsdatum: 2013-07-31
Företag: Kronofogdemyndigheten
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kronoinspektörer/aspiranter, Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kronoinspektörer/aspiranter, Sundbyberg

Nannynu! Barnvakt Stockholm Vasastan 2 eftermiddagar/vecka
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familjen i Vasastan vill ha barnpassning 2 eftermiddagarm/vecka helst onsdagar eller torsdagar men det kan vara flexibelt. Barnvakten hämtar på förskola ca kl 16/16.30 och är med barnen till kl 19. Barnen är 4,5 + 1,5 år. De söker en lekfull barnvakt! Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare -100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning) -OB-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt Stockholm Vasastan 2 eftermiddagar/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt Stockholm Vasastan 2 eftermiddagar/vecka

Engelsktalande betongarbetare /armerare sökes
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker just nu efter flera engelsktalande betongarbetare/ armerare till vår kund i Stockholm. Du som söker tjänsten som betongarbetare / armerare har flera års dokumenterad erfarenhet av betongarbeten. Du ska kunna läsa ritningar, vara självgående och duktig på armering. Ett krav för den här tjänsten är att du kan prata engelska, då arbetskraften kommer från ett flertal länder.Meriterande om du har körkort. Är du den betongarbetare /armerare vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten som betongarbetare eller armerare. Märk din ansökan: Betongarbetare/ armerare Vid frågor om tjänsten som betongarbetare, vänligen kontakta Sylwia Spruch på 08-53034378. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Engelsktalande betongarbetare /armerare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engelsktalande betongarbetare /armerare sökes

2nd line support med Cisco kunskaper
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Vi söker nu en 2nd line support med genuint IT-intresse! Som 2nd line support hos vår kund har du en positiv attityd och ser möjligheter före hinder. Du har ett stort tekniskt intresse och eftersträvar alltid att ge den bästa servicen. Du får lära dig yrket från grunden och har stora möjligheter att utvecklas inom företaget. 80-90% av tiden sker arbetet inhouse och 10-20 % är du ute hos kund varför körkort är ett krav.  Dina arbetsuppgifter: • Ansvara för felanmälningar i 2nd line  • Att ta ägandeskap för kundens problem och att finna en lösning som återspeglar kvalitet i det arbete som du utför För att lyckas i tjänsten som 2nd line supporttekniker ser vi att du: • har tidigare erfarenhet inom support • har god förståelse för servrar och nätverk • har erfarenhet inom videokonferenssupport • är effektiv och håller en hög kvalitet • brinner för service och teknik • Erfarenhet av Cisco och CCNA certifikat är meriterande • Körkort är ett krav Som 2nd line supporttekniker hos vår kund kommer du att arbeta i ett team om 3 personer. Att ta ansvar över ditt arbete är något du ser som en självklarhet och du har struktur för att kunna hantera flera saker samtidigt.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga 2nd line support med Cisco kunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2nd line support med Cisco kunskaper


Sök lediga jobb Stockholms L��ns Sjukv��rdsomr��de

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se