Stockholms Regiondjursjukhus AB jobb - lediga jobb

Stockholms Regiondjursjukhus AB jobb Stockholms Regiondjursjukhus AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Stockholms Regiondjursjukhus AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Stockholms Regiondjursjukhus AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. LEGITIMERAD DJURSJUKSKÖTARE- Stockholm

 2. Legitimerad djursjukskötare- Stockholm

 3. Leg. Biomedicinsk analytiker- Stockholm

 4. Bagarmossens djursjukhus söker Steriltekniker- Stockholm

 5. Biomedicinsk analytiker djursjukhus- Stockholm

 6. Vikarierande steriltekniker- Stockholm

 7. Biomedicinsk analytiker- Stockholm

 8. Marknadskommunikatör Bagarmossen- Stockholm

 9. Fastighetstekniker- Stockholm

 10. AniCura Stora Djursjukhus söker löneadministratör- Stockholm

 11. Bagarmossen söker en Biomedicinsk analytiker – klinisk kemi- Stockholm

 12. Röntgensköterska- Stockholm

 13. Biomedicinsk analytiker – mikrobiologisk inriktning- Stockholm

 14. Legitimerad djursjukskötare med anestesiinriktning- Stockholm

 15. Legitimerad djursjukskötare till vårdenheten- Stockholm

 16. Ekonomiassistent till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen- Stockholm

 17. Avdelningschef till AniCura Regionsjukhuset Bagarmossen- Stockholm

 18. Röntgensköterska- Stockholm

 19. Operationssjuksköterska till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen- Stockholm

 20. Biomedicinsk analytiker – mikrobiologisk inriktning- Stockholm

 21. LEGITIMERAD VETERINÄR- Stockholm

 22. Gruppledare till vårdenheten- Stockholm

 23. Biomedicinsk analytiker – klinisk kemi- Stockholm

 24. Sköterska med dermatologiinriktning- Stockholm

 25. Röntgensjuksköterska- Stockholm

 26. Avdelningschef till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen- Stockholm

 27. Avdelningschef operation, bild och rehab- Stockholm

 28. Biomedicinsk analytiker med inriktning på klinisk kemi till djursjukhus- Stockholm


Mer beskrivning

LEGITIMERAD DJURSJUKSKÖTARE
Kort beskrivning av företaget: Regiondjursjukhuset Bagarmossen är en del av Djursjukhusgruppen, Nordens ledande företagsgrupp inom kvalificerad djursjukvård. Här ingår flera välrenommerade djursjukhus och kliniker, med hög kompetens och stora resurser. Tillsammans arbetar vi för att vara en förebild inom högkvalitativ vård och skapa djursjukvård i världsklass. Djursjukhuset är det enda dygnet runt öppna djursjukhuset i Stockholm - vi har öppet dygnet runt - året om. INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Titel: Legitimerad djursjukskötare Beskrivning av arbetsuppgifter: Var med och skapa framtidens djursjukvård. På Regiondjursjukhuset Bagarmossen bedrivs avancerad medicinsk och kirurgisk verksamhet. Vi är ett av Sveriges främsta djursjukhus och remissinstans för hela landet. Här finns akutmottagning som är öppen varje dag, toppmodern intensivvård, avskild infektionsavdelning samt en av landets få blodbanker för både hund och katt. Varje år tar vi emot mer än 30 000 patienter vilket ger oss en enorm kunskap och förståelse för djuren och deras ägare. Är du intresserad av avancerad djursjukvård och ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter? Då vill vi ha med dig i vårt trevliga och kompetenta team. Vi söker : Legitimerad djursjukskötare för tillsvidareanställning. Beskrivning av kvalifikationer: Du är en flexibel person som gillar utmaningar och vill vara med och utveckla svensk djursjukvård tillsammans med oss. Du vågar tänka nytt, men tar samtidigt eget ansvar och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare. Du ska arbeta mål- och resultatinriktat och kunna se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Narkoskompetens är meriterande.
Företag: Stockholms Regiondjursjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga LEGITIMERAD DJURSJUKSKÖTARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LEGITIMERAD DJURSJUKSKÖTARE

Legitimerad djursjukskötare
Djursjukhuset Albano är en del av Djursjukhusgruppen, Nordens ledande företagsgrupp inom kvalificerad djursjukvård. Här ingår flera välrenommerade djursjukhus och kliniker, med hög kompetens och stora resurser. Tillsammans arbetar vi för att vara en förebild inom högkvalitativ vård och skapa djursjukvård i världsklass. Beskrivning av arbetsuppgifter: På djursjukhuset Albano i Danderyd bedrivs avancerad medicinsk och kirurgisk verksamhet i nyrenoverade lokaler. Vi är ett av Sveriges främsta djursjukhus och remissinstans för hela landet. Här finns akutmottagning som är öppen varje dag, toppmodern intensivvård, avskild infektionsavdelning samt blodbank för hund. Varje år tar vi emot mer än 30 000 patienter vilket ger oss en enorm kunskap och förståelse för djuren och deras ägare. Är du intresserad av avancerad djursjukvård och ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter? Då vill vi ha med dig i vårt trevliga och kompetenta team. Vi söker : Legitimerade djursjukskötare. Vi erbjuder ett längre vikariat samt två tillsvidareanställningar. Din profil: Du är en flexibel person som gillar utmaningar och vill vara med och utveckla svensk djursjukvård tillsammans med oss. Du vågar tänka nytt, men tar samtidigt eget ansvar och har god samarbetsförmåga. Beskrivning av kvalifikationer: För samtliga tjänster vill vi ha dig som är legitimerad djursjukskötare. Du ska arbeta mål- och resultatinriktat och kunna se verksamheten ur ett helhetsperspektiv.
Företag: Stockholms Regiondjursjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad djursjukskötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad djursjukskötare

Leg. Biomedicinsk analytiker
Verksamhetsbeskrivning På Djursjukhuset Albano i Danderyd bedrivs avancerad medicinsk och kirurgisk verksamhet i nyrenoverade lokaler. Vi är ett av Sveriges främsta djursjukhus och remissinstans för hela landet. Här finns akutmottagning som är öppen varje dag, toppmodern intensivvård, avskild infektionsavdelning samt blodbank för hund. Varje år tar vi emot mer än 30 000 patienter vilket ger oss en stor kunskap och förståelse för djuren och deras ägare. Arbetsuppgifter: ÄR DU LEGITIMERAD BIOMEDICINSK ANALYTIKER med intresse för djursjukvård och vill ha ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter? Då vill vi ha med dig i vårt trevliga och kompetenta team vid vårt laboratorium på Djursjukhuset Albano. Vi flyttade till nya stora ljusa lokaler maj 2012 och utför större delen av djursjukhusets prover internt vilket är ca 200 analyser per dag. Vi arbetar övervägande inom klinisk kemi men också inom hematologi, parasitologi, immunologi, serologi, cytologi och transfusionsmedicin. Vi arbetar främst som ett akut laboratorium genom att serva samtliga avdelningar på djursjukhuset med provsvar samma dag. Utbildning/Erfarenhet KVALIFIKATIONER: Du som söker ska vara legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning Klinisk kemi eller ha motsvarande kvalifikation från arbetslivet. Tidigare arbete inom veterinärmedicinen är meriterande men inget krav. Vi ser också att du har en god förmåga till att arbeta självständigt. Vi vill även att du är kvalitetsmedveten, noggrann och flexibel. Servicekänsla och god förmåga till att kommunicera med kunder och medarbetare är andra egenskaper vi fäster stor vikt vid.
Företag: Stockholms Regiondjursjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Biomedicinsk analytiker

Bagarmossens djursjukhus söker Steriltekniker
AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen söker Steriltekniker. Vi är en del av AniCura, det enda nordiska djursjukvårdsföretaget med exklusivt fokus på sällskapsdjur. Hos oss arbetar ett stort antal kvalificerade veterinärer och djursjukvårdspersonal med unik specialistkompetens inom flera områden. Vi står till djurens tjänst ? dygnet runt, året om. Vill du ha ett utvecklande arbete och vara med i ett engagerat och kompetent team? Då ska du söka till oss! ÄR DU STERILTEKNIKER med intresse för djursjukvård och vill arbeta i sterilen på djursjukhusets operationsavdelning? Då vill vi ha med dig vårt trevliga och kompetenta team. Vi söker dig som är flexibel och vill arbeta i ett mindre, engagerat team. Vi kommer också att under hösten bygga en helt ny sterilavdelning. KVALIFIKATIONER: Vi söker dig som är steriltekniker med några års erfarenhet från att ha arbetat i sterilen inom humanvården eller djursjukvården. Att du har en sterilteknisk yrkesutbildning är meriterande men inget krav. Att du är självständig och ansvarsfull är något vi värdesätter. Vi vill även att du är kvalitetsmedveten, noggrann och flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, där kvaliteter som flexibilitet, nytänkande och samarbetsförmåga värdesätts Tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 100 %.
Företag: STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Bagarmossens djursjukhus söker Steriltekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bagarmossens djursjukhus söker Steriltekniker

Biomedicinsk analytiker djursjukhus
ÄR DU LEGITIMERAD BIOMEDICINSK ANALYTIKER med intresse för djursjukvård och vill ha ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter? Då vill vi ha med dig i vårt trevliga och kompetenta team. Regiondjursjukhuset Bagarmossen är en del av AniCura, det enda nordiska djursjukvårdsföretaget med exklusivt fokus på sällskapsdjur. Hos oss arbetar ett stort antal kvalificerade veterinärer och djursjukvårdspersonal med unik specialistkompetens inom flera områden. Vi står till djurens tjänst ? dygnet runt, året om. Vill du ha ett utvecklande arbete och vara med och driva branschen i ett engagerat och kompetent team? Då ska du söka till oss! På Regiondjursjukhuset Bagarmossen finns sedan många år ett väl utrustat och väl fungerande laboratorium. Under 2013 utfördes drygt 80 000 analyser. För närvarande gör vi ca 300 stycken per dag. De flesta analyser kommer från prover tagna på djursjukhusets egna patienter. Vi är idag fem biomedicinska analytiker och en ansvarig veterinär som arbetar heltid på laboratoriet. ARBETSUPPGIFTER: Som BMA på vårt laboratorium arbetar du med flera olika och omväxlande arbetsuppgifter. Det innebär att du kommer att utföra olika klinkemiska analyser, hematologiska analyser inklusive manuella bedömningar och differentialräkningar av blodutstryk, immunologiska analyser, manuella sk bedside analyser, samt urin- och träckprovsundersökningar. Vi kommer att utöka våra arbetstider och bland annat ha laboratoriet bemannat med biomedicinska analytiker under kvällar och helger. KVALIFIKATIONER: Du som söker ska vara legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning på Klinisk kemi eller ha motsvarande kvalifikationer från arbetslivet. Tidigare arbete inom veterinärmedicin är meriterande men inget krav. Vi värdesätter att du har lätt för samarbete, är noggrann och självklart att du är positiv och serviceinriktad. Vill du vara med på vår fortsatta resa och vara del i utvecklandet av ett av Sveriges största veterinärmedicinska laboratorium är du välkommen att höra av dig till oss. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 100%.
Företag: STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker djursjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker djursjukhus

Vikarierande steriltekniker
AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är det största smådjursjukhuset i Sverige inom AniCura koncernen och vi fortsätter att växa. Vi tar emot ca 33 000 patienter per år, ca 60% av dessa är hundar och ca 40% katter. Djursjukhuset har öppet dygnet runt alla dagar om året. Vår personal har en hög veterinärmedicinsk kompetens, vi har en väl utrustad och bemannad avdelning för bilddiagnostik samt ett stort och välutrustat labb. Vi har även en intensivvårdsavdelning med tillhörande blodbank. Sedan 2015 har vi även en ISFM-guldcertifierad kattklinik och driver ett växande kattcenter med dedikerad personal. AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen söker vikarierande steriltekniker Vi söker en medarbetare till ett föräldravikariat till sterilfunktionen på vår akutdjursjukhus. Du och en kollega arbetar med att säkerställa att vår operationsavdelning är försedd med all den utrustning och verktyg de behöver för att utföra avancerad kirurgi. På sterilen har du en kollega, men i huset är vi många som arbetar med att få till bästa tänkbara akutdjursjukvård till djurägare och kunder. Som vikarie är du såklart delaktig i sådant som vår personal uppskattar, exempelvis fredagsfrukost, föreläsningar etc. Våra värderingar är viktiga för oss och vi arbetar aktivt med att de ska vara en naturlig del i varje vardag http://www.anicura.se/om-anicura/vara-varderingar/. Relevant utbildning och erfarenhet av att ha arbetat på en sterilavdelning inom human- eller djursjukvården är ett krav. Du är noggrann och van att arbeta självständigt. Du arbetar nära din kollega på sterilen och era internkunder är alla som arbetar på operationsavdelningen. För att trivas hos oss tycker du om att samarbeta och leverera hög kvalitet, samt komma med förslag och genomföra dem i samarbete med närmaste chef och kollega.
Företag: AniCura Stockholms Regiondjursjukhus AB Bagarmossen
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande steriltekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande steriltekniker

Biomedicinsk analytiker
AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen tar hand om kattens och hundens alla livsskeden från reproduktion, friskvård, förebyggande vård, sjukvård (akut, dygnet runt, intensiv, poliklinisk), rehabilitering till slutskedet av livet. Hos oss är patienten och dess ägare i fokus. Vi har ett stort antal kvalificerade veterinärer och djursjukvårdspersonal med unik specialistkompetens inom flera områden. Vi står till djurens tjänst - dygnet runt, året om. Just nu befinner sig AniCura Regionsjukhuset Bagarmossen i en positiv utvecklingsfas där såväl ny utrustning som arbetssätt tas fram för att möta nya krav på djursjukvården och vara i branschens framkant. Biomedicinsk analytiker Vi söker en person som ska arbeta som biomedicinsk analytiker (BMA) i huvudsak på vår mikrobiologiavdelning med odlingar, typningar och resistensbestämningar. Det finns även en möjlighet att arbeta på vår klinkemiska avdelning vilket innebär att du då även kommer att utföra olika klinkemiska analyser, hematologiska analyser inklusive manuella bedömningar och differentialräkningar av blodutstryk, immunologiska analyser, manuella s.k. bedside-analyser, samt urin- och träckprovsundersökningar. Du som söker ska vara legitimerad BMA med erfarenhet av mikrobiologiskt arbete. Tidigare arbete inom veterinärmedicin är meriterande men inget krav. För att trivas hos oss bör du trivas med ett arbete som under vissa perioder innebär ett högt tempo och att du trots det behåller förmågan att vara noggrann. Vi behöver dig som är mycket bra på att samarbeta, är duktig på att kommunicera och brinner för att ge god service till våra kunder och kollegor. Vi har fokus på kund, samarbetsförmåga, vårdhygien och att trivas. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler i eget tvåplanshus i Bagarmossen och har nära till centrum och Nackareservatet om knuten. Välkommen att söka! Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete på ett trivsamt, populärt och stolt regiondjursjukhus med en stor bredd av vårdtjänster och spännande fall. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!
Företag: AniCura Stockholms Regiondjursjukhus AB Bagarmossen
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker

Marknadskommunikatör Bagarmossen
AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen tar hand om kattens och hundens alla livsskeden från reproduktion, friskvård, förebyggande vård, sjukvård (akut, dygnet runt, intensiv, poliklinisk), rehabilitering till slutskedet av livet. Hos oss är patienten och dess ägare i fokus. Vi har ett stort antal kvalificerade veterinärer och djursjukvårdspersonal med unik specialistkompetens inom flera områden. Vi står till djurens tjänst - dygnet runt, året om. Just nu befinner sig AniCura Regionsjukhuset Bagarmossen i en positiv utvecklingsfas där såväl ny utrustning som arbetssätt tas fram för att möta nya krav på djursjukvården och vara i branschens framkant. Är du en person som gillar att ta eget ansvar och initiativ, arbeta i ett högt tempo och med många parallella uppgifter? Då är det här en tjänst för dig! I rollen som marknadskommunikatör ansvarar du för att utforma och producera material till stöd för effektiv kommunikation och marknadsbearbetning av befintliga och blivande kunder. Du arbetar även med PR och kundkampanjaktiviteter. Du tar också aktiv del i koncernomfattande projekt. Marknadskommunikatören har nära samarbete med vårt systerdjursjukhus Albano/Gärdet samt på Sverigenivå. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: . Utveckla Bagarmossens interna och externa kommunikationsstrategi och relaterade processer . Projektleda interna och externa events och bygga relation med kunderna såsom kundföreläsningar och delta på mässor . Implementera digitala marknads-/kommunikationskampanjer och relaterade processer såsom sökmotoroptimering och web-trafikanalys. . Generera, producera, publicera och dagligen dela kommunikationsmaterial internt och i valda sociala medier externt . Ansvar för att mäta och följa upp vår kundnöjdhet . Skriva kundreferens-cases och skapa kundsegmentsanpassade marknadsbudskap. . Utveckla och uppdatera hemsida och intranät . Coacha och initiera kampanjer tillsammans med butiksansvarig . Producera och administrera interna nyhetsbrev och externa kundbrev samt förmedla information både internt och externt avseende Bagarmossens djursjukhus . Hålla presentationsmaterial uppdaterat och stötta organisationen i form av framtagning av trycksaker, inbjudningar och kommunikations- och PR-material såsom skyltar samt beställning av profilkläder och profilprodukter. Vi tror att du har en högskoleutbildning eller likvärdigt inom kommunikation och marknadsföring och har arbetat med detta i flera år. Du har goda kunskaper i projektledning. Du har goda kunskaper i Office-paketet, InDesign och Photoshop. Du behärskar svenska och engelska mycket bra i såväl tal som i skrift. Det är en fördel om du har erfarenhet av djursjukvårdsbranschen. Som person är du kreativ, självgående, driven och har lätt för att ta egna initiativ och tänka på vad kunden vill ha. Du är kommunikativ, relationskapande och har hög social kompetens. Genom din positiva inställning, problemlösningsförmåga och noggrannhet levererar du alltid med hög kvalitet. Välkommen med din ansökan!
Företag: AniCura Stockholms Regiondjursjukhus AB Bagarmossen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadskommunikatör Bagarmossen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadskommunikatör Bagarmossen

Fastighetstekniker
Verksamhetsbeskrivning AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett högspecialiserat djursjukhus för hund och katt. Vi erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster vilket innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård kirurgi och ortopedi i djurets hela livsskede. Vi lägger stor vikt vid att sätta patienten och dess ägare i fokus. Här arbetar ett stort antal kvalificerade veterinärer och djursjukvårdspersonal med unik specialistkompetens inom flera områden och vi är en erkänd utbildnings- och remissinstans. Som det enda dygnet runt öppna djursjukhuset i Stor-Stockholm står vi till djurens tjänst - dygnet runt, året om, såväl som för djurägare som remittenter. Vi är en del av AniCura, en familj av framstående djursjukhus och djurkliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011 som den första sammanslagningen av djursjukhus i Norden. Arbetsuppgifter Vi söker en fastighetstekniker som ska arbeta i våra fräscha och rymliga lokaler i eget tvåplanshus i Bagarmossen. Du kommer att rapportera till verksamhetschefen. Arbetsuppgifterna består bland annat av: Rondering och skötsel av fastigheten Service av vissa maskiner och utrustning Enklare reparationer och renoveringar Kontakt med fasta leverantörer Delaktighet i fastighetsrelaterade upphandlingar Vid larm vara en av kontaktpersonerna Utbildning/Erfarenhet Vi tror att du har utbildning inom fastighetsteknik och har arbetat med liknande uppgifter tidigare. Du är lösningsorienterad, stresstålig och van att arbeta med rutiner på ett flexibelt sätt. Att du är serviceinriktad är viktigt för oss, likväl som att du har förmåga att prioritera.
Företag: AniCura Stockholms Regiondjursjukhus AB Bagarmossen
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetstekniker jobb, Fastighetstekniker Stockholm, Fastighetstekniker AniCura Stockholms Regiondjursjukhus AB Bagarmossen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetstekniker

AniCura Stora Djursjukhus söker löneadministratör
BESKRIVNING AV TJÄNST Till affärsområdet Stora Djursjukhus Sverige söker vi en ansvarsfull löneadministratör som tillsammans med en kollega ska ansvara för lönehanteringen för tre djursjukhus och tre kliniker i Stockholm och Dalarna. För närvarande administreras ca 600 löner inom tre kollektivavtalsområden och i rollen ingår alla delar av löneprocessen. Löneavdelningen är i en utvecklingsfas där vi arbetar med utveckling av rutiner och för att hitta ett enhetligt arbetssätt för de verksamheter som servas. Vi arbetar i Hogia Lön Plus och under våren planeras implementation av Hogia Personal, ett projekt som du kommer att vara delaktig i. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning. Du utgår från Bagarmossen, men resor till våra andra djursjukhus och kliniker förekommer regelbundet. I rollen rapporterar du till HR-chefen på Regiondjursjukhuset Bagarmossen. KVALIFIKATIONER OCH VÄRDERINGAR Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med lönekedjans alla delar och minst tre års erfarenhet av liknande uppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Hogia. Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och drivs av att ge god service. Du är trygg med din erfarenhet inom löneområdet och drivs av att utveckla och förbättra. Du verkar utifrån vår värdegrund: Tillsammans, Eget ansvar, Trygghet och Omtanke, Kompetens och Utveckling, Rakt och Ärligt. AniCura är en familj av framstående djursjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011 som den första sammanslagningen av djursjukhus i Norden. AniCura erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård på 130 orter i Europa och skapar trygghet för djurägare genom hög tillgänglighet och patientsäkerhet. Företagets 2 500 passionerade medarbetare tar varje år hand om fler än en miljon patienter. Vi erbjuder ett omväxlande arbete på ett trivsamt, populärt och stolt företag som befinner sig i en intressant utvecklingsfas. Lokalerna i Bagarmossen, där du arbetar flest dagar, har fräscha och rymliga lokaler i eget tvåplanshus och det stora friluftsområdet Nackareservatet finns runt knuten. Har du egen hund finns möjlighet att ha med den på arbetsplatsen. Låter detta som en intressant utmaning? Då ska du söka tjänsten.
Företag: STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga AniCura Stora Djursjukhus söker löneadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: AniCura Stora Djursjukhus söker löneadministratör

Bagarmossen söker en Biomedicinsk analytiker – klinisk kemi
BESKRIVNING AV TJÄNST Vi söker en person som ska arbeta som biomedicinsk analytiker (BMA), i huvudsak med klinisk kemi och hematologiska analyser. Arbetsuppgifterna inkluderar även manuell bedömning i mikroskop av blodets celler, urin- och träckprovsundersökningar samt immunologiska analyser och manuella så kallade bedside-analyser. Det finns även en möjlighet att viss del av arbetstiden arbeta på vår mikrobiologiska avdelning. KVALIFIKATIONER OCH VÄRDERINGAR Vi söker en legitimerad BMA med minst tre års erfarenhet av arbete på klinisk kemiskt laboratorium. För att trivas hos oss bör du trivas med ett arbete som under vissa perioder innebär ett högt tempo och att du trots det behåller förmågan att vara noggrann. Vi behöver dig som är mycket bra på att samarbeta, är duktig på att kommunicera och brinner för att ge god service till våra kunder och kollegor. VÅRT ERBJUDANDE Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete på ett trivsamt, populärt och stolt regiondjursjukhus med en stor bredd av vårdtjänster och intressanta fall. Här arbetar 150 kvalificerade veterinärer och djurhälsopersonal med unik specialistkompetens inom flera områden. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler i Bagarmossen och har Nackareservatet om knuten. Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och skickliga medarbetare har vi hög patientsäkerhet. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att utveckla djursjukhuset i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!
Företag: STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Bagarmossen söker en Biomedicinsk analytiker – klinisk kemi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bagarmossen söker en Biomedicinsk analytiker – klinisk kemi

Röntgensköterska
Vi söker dig som ska arbeta med att utföra röntgen, DT- och MR-undersökningar på hund och katt på vår enhet för bilddiagnostik. Du arbetar tillsammans med våra veterinärmedicinska radiologer. Utrustningen vi arbetar med är bland annat Fuji direkt digital röntgen 2 lab, Siemens CT, Siemens 1,5T MRI och Agfa PACS. Inom ramen för din tjänst kommer du också att delta i arbetet att utveckla avdelningen, framför allt inom områden som röntgenteknik, bildoptimering, maskinansvar, samt handledning/basal utbildning inom röntgen för nya djursjukskötare på djursjukhuset. Du är röntgensjuksköterska inom humanvården eller djursjukskötare med inriktning radiologi/bilddiagnostik. Rätt kandidat för tjänsten har arbetat med bildoptimering samt DT och/eller MR. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet. Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta och vårdkrävande patienter. Här arbetar ca 150 kvalificerade veterinärer och djurhälsopersonal med unik specialistkompetens inom flera områden. Kompetens-utveckling, såväl intern som extern är något vi värderar högt. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler och har Nackareservatet om knuten. Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och skickliga medarbetare har vi hög patientsäkerhet. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!
Företag: STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-22
Sök fler jobb liknande: lediga Röntgensköterska jobb, Röntgensköterska Stockholm, Röntgensköterska STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Röntgensköterska

Biomedicinsk analytiker – mikrobiologisk inriktning
Tjänsten omfattar arbete både på laboratoriets mikrobiologiavdelning med odlingar, typningar och resistensbestämningar samt arbete på övriga delar av laboratoriet med olika kemiska, hematologiska och immunologiska analyser, samt urin- och träckprovsundersökningar. Du som söker ska vara legitimerad biomedicinsk analytiker med minst två års erfarenhet av mikrobiologiskt arbete på bakteriologiskt laboratorium. Erfarenhet av både primäravläsningar och resistensbestämningar är ett krav och arbete med Vitec2 är meriterande. För att trivas hos oss bör du trivas med ett arbete som under vissa perioder innebär ett högt tempo och att du trots det behåller förmågan att vara noggrann. Vi behöver dig som är mycket bra på att samarbeta, är duktig på att kommunicera och brinner för att ge god service till våra kunder och kollegor. Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta och vårdkrävande patienter. Här arbetar ca 150 kvalificerade veterinärer och djurhälsopersonal med unik specialistkompetens inom flera områden. Kompetensutveckling, såväl intern som extern är något vi värderar högt. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler och har Nackareservatet om knuten. Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och skickliga medarbetare har vi hög patientsäkerhet. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!
Företag: STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-30
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker – mikrobiologisk inriktning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker – mikrobiologisk inriktning

Legitimerad djursjukskötare med anestesiinriktning
Vi söker en legitimerad djursjukskötare med erfarenhet av anestesi till operationsenheten. Som medlem av operationsteamet kommer du att tillhöra ett målinriktat, erfaret och dedikerat team som ständigt vill utveckla sig själva och rollen som legitimerad djursjukskötare. Vi söker dig som vill utvecklas i din yrkesroll och som triggas av utmanande fall. Du är legitimerad djursjukskötare med erfarenhet av anestesi och har ett genuint intresse av att arbeta i professionella team och leverera hög kvalitet. Dina personliga egenskaper såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt, även i stressiga situationer, är viktiga för att du ska trivas hos oss. På AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen bedriver vi all typ av vård, från enklare rådgivningar till den mest avancerade veterinärmedicinska vården som är tillgänglig idag. Djursjukhusets akutmottagning är öppet dygnet runt, årets alla dagar. Här arbetar ca 150 kvalificerade veterinärer och djurhälsopersonal med unik specialistkompetens inom flera områden. Bagarmossen ingår i AniCura – en familj av framstående djursjukhus och djurkliniker specialiserade på sällskapsdjur. Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta och vårdkrävande patienter. Kompetensutveckling, såväl intern som extern är viktigt för att oss. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler och har Nackareservatet om knuten. Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och skickliga medarbetare har vi hög patientsäkerhet. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!
Företag: STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad djursjukskötare med anestesiinriktning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad djursjukskötare med anestesiinriktning

Legitimerad djursjukskötare till vårdenheten
Vi söker en legitimerad djursjukskötare med stort intresse för omvårdnad av våra inneliggande katter och hundar. Rätt kandidat ska ha ett hjärta som klappar för djurens välmående och samtidigt vilja vara delaktig i avdelningens fortsatta utvecklingsarbete av arbetssätt och rutiner. Din placering kommer att vara på vår vårdavdelning. Du är legitimerad djursjukskötare, gärna med några års yrkeserfarenhet och med ett genuint intresse av att arbeta i team och leverera hög kvalitet. Dina personliga egenskaper såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt, även i stressiga situationer, är viktiga för att du ska trivas hos oss. Vi värdesätter din kompetens och erfarenhet som djursjukskötare och vi vill utveckla den ännu mer. På AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen bedriver vi all typ av vård, från enklare rådgivningar till den mest avancerade veterinärmedicinska vården som är tillgänglig idag. Djursjukhusets akutmottagning är öppet dygnet runt, årets alla dagar. Här arbetar ca 150 kvalificerade veterinärer och djurhälsopersonal med unik specialistkompetens inom flera områden. Bagarmossen ingår i AniCura – en familj av framstående djursjukhus och djurkliniker specialiserade på sällskapsdjur. Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta och vårdkrävande patienter. Kompetensutveckling, såväl intern som extern är viktigt för att oss. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler och har Nackareservatet om knuten. Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och skickliga medarbetare har vi hög patientsäkerhet. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!
Företag: STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad djursjukskötare till vårdenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad djursjukskötare till vårdenheten

Ekonomiassistent till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen
Du kommer främst att arbeta med kundreskontran till exempel fakturahantering, avstämningar, betalningspåminnelser och inkasso, samt att räkna kassor, ha telefonkontakt med försäkringsbolag, kunder och personal gällande faktura- och betalningsärenden. Du kommer ha ett nära samarbete med motsvarande funktion på AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd. Vi söker dig som har gymnasial utbildning inom ekonomi och som har minst 2 års erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent eller motsvarande. Meriterande är eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Som person är du trygg, ansvarstagande, serviceinriktad, har lätt för att samarbeta och kan arbeta självständigt. Ordningssinne är nödvändigt, liksom förmåga att planera arbetet på ett strukturerat och effektivt sätt. Du har även vana att ha kontakt med kund. Vi hoppas att du känner igen dig i vår värdegrund: tillsammans, eget ansvar, trygghet och omtanke, kompetens och utveckling, rakt och ärligt. Vi erbjuder ett omväxlande arbete på ett trivsamt, populärt och stolt företag som befinner sig i en intressant utvecklingsfas. På våra djursjukhus arbetar kvalificerade veterinärer och djurhälsopersonal med unik specialistkompetens inom flera områden. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning. Under introduktionsperioden kommer du att utgå en del från AniCura Djursjukhuset Albano. Du rapporterar till Verksamhetschefen för AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen. Låter detta som en intressant utmaning? Då ska du söka tjänsten.
Företag: STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

Avdelningschef till AniCura Regionsjukhuset Bagarmossen
Är du en trygg ledare med erfarenhet av akut/IVA eller mottagningsarbete från djursjukhus eller humanvården? Vill du arbeta på ett djursjukhus som befinner sig i en fas av tillväxt och utveckling? Då kan detta vara en roll för dig! Vi söker nu en erfaren och trygg avdelningschef för vår akutavdelning, poliklinik samt intensivvårdsavdelning. Avdelningschefen arbetar operativt och strategiskt med planering, ledning, prioritering samt utveckling av verksamheten. Tillsammans med ansvarig veterinär och gruppledare driver du löpande förbättringsarbeten på avdelningarna. I rollen har du personalansvar för ca 40 legitimerade djursjukskötare och djurvårdare samt två gruppledare. Du rapporterar till verksamhetschefen och ingår i djursjukhusets ledningsgrupp. Vi tror att du arbetar på ett djursjukhus eller inom humanvården och är legitimerad djursjukvårdare eller sjuksköterska. Du har erfarenhet av att arbeta med smådjursjukvård på ett medelstort till större djursjukhus eller inom humanvården samt några års erfarenhet som chef/ledare. Du är trygg i din roll och drivs av att utveckla individ och verksamhet. Som person är du samarbetsvillig, ansvarstagande, målorienterad och lojal. Du känner dig bekväm med vår värdegrund: Tillsammans, Eget ansvar, Trygghet och Omtanke, Kompetens och Utveckling, Rakt och Ärligt. AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är i en fas av tillväxt och utveckling. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på den resan och göra AniCura till ett naturligt första val för kunderna. I lokalerna, med Nackareservatet om knuten, arbetar runt 150 personer varav drygt 40 är veterinärer. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka denna tjänst!
Företag: STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-24
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef till AniCura Regionsjukhuset Bagarmossen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef till AniCura Regionsjukhuset Bagarmossen

Röntgensköterska
Vi söker dig som ska arbeta med att utföra röntgen, DT- och MR-undersökningar på hund och katt på vår enhet för bilddiagnostik. Du arbetar tillsammans med våra veterinärmedicinska radiologer. Utrustningen vi arbetar med är bland annat Fuji direkt digital röntgen 2 lab, Siemens CT, Siemens 1,5T MRI och Agfa PACS. Inom ramen för din tjänst kommer du också att delta i arbetet att utveckla avdelningen, framför allt inom områden som röntgenteknik, bildoptimering, maskinansvar, samt handledning och grundläggande utbildning inom röntgen för nyanställda djursjukskötare på djursjukhuset. Du är röntgensjuksköterska inom humanvården eller djursjukskötare med inriktning radiologi/bilddiagnostik. Rätt kandidat för tjänsten har arbetat med bildoptimering samt DT och/eller MR. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet. Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta och vårdkrävande patienter. Här arbetar ca 150 kvalificerade veterinärer och djurhälsopersonal med unik specialistkompetens inom flera områden. Kompetens-utveckling, såväl intern som extern är något vi värderar högt. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler och har Nackareservatet om knuten. Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och skickliga medarbetare har vi hög patientsäkerhet. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!
Företag: STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-28
Sök fler jobb liknande: lediga Röntgensköterska jobb, Röntgensköterska Stockholm, Röntgensköterska STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Röntgensköterska

Operationssjuksköterska till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen
Nu söker vi en operationssjuksköterska till vårt regiondjursjukhus som ska dela sin tid mellan operationsavdelningen och sterilcentrum. Du kommer att tillhöra ett team bestående av ytterligare en operationssjuksköterska och en steriltekniker. Vi vidareutvecklar arbetsuppgifterna och arbetssättet just nu och operationssjuksköterskan är en viktig länk för att våra kirurger ska kunna utföra sina arbetsuppgifter på allra bästa sätt. Du arbetar måndag-fredag och tjänsten är en heltidstjänst. Vi söker dig som vill utvecklas i din yrkesroll, som triggas av utmanande fall och som tycker att det skulle vara intressant att använda sina kunskaper i en ny bransch. Du är legitimerad operationssjuksköterska med några års erfarenhet av operation och sterilcentrum och har ett genuint intresse av att arbeta i professionella team och leverera hög kvalitet. Dina personliga egenskaper såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt, även i stressiga situationer, är viktiga för att du ska trivas hos oss. Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta och vårdkrävande patienter. Kompetensutveckling, såväl intern som extern är viktigt för oss. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler och har Nackareservatet om knuten. Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och skickliga medarbetare har vi hög patientsäkerhet. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!
Företag: STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-30
Sök fler jobb liknande: lediga Operationssjuksköterska till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operationssjuksköterska till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

Biomedicinsk analytiker – mikrobiologisk inriktning
Till vårt regiondjursjukhus söker vi nu en biomedicinsk analytiker med mikrobiologisk inriktning. Tjänsten omfattar arbete både på laboratoriets mikrobiologiavdelning med odlingar, typningar och resistensbestämningar samt arbete på övriga delar av laboratoriet med olika kemiska, hematologiska och immunologiska analyser, samt urin- och träckprovsundersökningar. Du kommer att tillhöra vårt labteam där vi är sju medarbetare bestående av främst biomedicinska analytiker, men även veterinär och djurvårdare. Du som söker ska vara legitimerad biomedicinsk analytiker med minst två års erfarenhet av mikrobiologiskt arbete på bakteriologiskt laboratorium. Erfarenhet av både primäravläsningar och resistensbestämningar är ett krav och arbete med Vitec2 är meriterande. För att trivas hos oss bör du trivas med ett arbete som under vissa perioder innebär ett högt tempo och att du trots det behåller förmågan att vara noggrann. Vi behöver dig som är mycket bra på att samarbeta, är duktig på att kommunicera och brinner för att ge god service till våra kunder och kollegor. Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta och vårdkrävande patienter. Här arbetar ca 150 kvalificerade veterinärer och djurhälsopersonal med unik specialistkompetens inom flera områden. Kompetensutveckling, såväl intern som extern är något vi värderar högt. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler och har Nackareservatet om knuten. Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och skickliga medarbetare har vi hög patientsäkerhet. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!
Företag: STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-07
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker – mikrobiologisk inriktning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker – mikrobiologisk inriktning

LEGITIMERAD VETERINÄR
Vi söker legitimerade veterinärer som vi kan erbjuda en komplett Steg 1-utbildning inom ramen för vår verksamhet. På AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen möter du många intressanta fall och du får arbeta tillsammans med högt specialiserade kollegor som använder den senaste avancerade tekniska utrustningen. Du kommer att få en unik möjlighet till en omfattande yrkesmässig utveckling. Tjänsten innebär viss jourtjänstgöring samt arbete på kvällar och helger. Vi söker dig som är legitimerad veterinär, nyutexaminerad eller med några års erfarenhet och med ambitioner att växa ytterligare. Du är nyfiken och inte rädd att hugga i där det behövs för att snabbt skaffa dig en bred och gedigen veterinärmedicinsk grund. Dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer är viktiga. Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta och vårdkrävande patienter. Här arbetar ca 150 kvalificerade veterinärer och djurhälsopersonal med unik specialistkompetens inom flera områden. Kompetens-utveckling, såväl intern som extern är något vi värderar högt. Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och skickliga medarbetare har vi hög patientsäkerhet. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler och har Nackareservatet om knuten. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!
Företag: STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-07
Sök fler jobb liknande: lediga LEGITIMERAD VETERINÄR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LEGITIMERAD VETERINÄR

Gruppledare till vårdenheten
Som gruppledare leder du det dagliga arbetet på enheten. Tillsammans med avdelningschefen planerar du bemanning, deltar i rekryteringar och leder kompetensutvecklingen för såväl nya som erfarna medarbetare. Du medverkar i djursjukhusets verksamhetsforum tillsammans med ledningsgrupp, ansvariga veterinärer och andra gruppledare. Detta är rollen för dig som vill vara med vid det fortsatta bygget av den viktiga vårdenheten. Vi söker dig som är djursjukskötare eller djurvårdare och som har erfarenhet av arbete på ett djursjukhus, gärna på en vårdavdelning. Du har på något sätt haft ledande positioner antingen på arbetet eller via dina fritidsintressen och är en naturlig ledare. Dina personliga egenskaper såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt, är viktiga för att du ska trivas hos oss. På AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen bedriver vi all typ av vård, från enklare rådgivningar till den mest avancerade veterinärmedicinska vården som är tillgänglig idag. Djursjukhusets akutmottagning är öppet dygnet runt, årets alla dagar. Här arbetar ca 150 kvalificerade veterinärer och djurhälsopersonal med unik specialistkompetens inom flera områden. Bagarmossen ingår i AniCura – en familj av framstående djursjukhus och djurkliniker specialiserade på sällskapsdjur. Kompetensutveckling, såväl intern som extern är viktigt för oss. Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och skickliga medarbetare har vi hög patientsäkerhet. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!
Företag: STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-04
Sök fler jobb liknande: lediga Gruppledare till vårdenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gruppledare till vårdenheten

Biomedicinsk analytiker – klinisk kemi
Vi utökar vår verksamhet och söker därför en biomedicinsk analytiker som har ett stort intresse och känner nyfikenhet för klinisk kemi och hematologiska analyser. Arbetsuppgifterna inkluderar även manuell bedömning i mikroskop av blodets celler, urin- och träckprovsundersökningar samt immunologiska analyser och manuella så kallade bedside-analyser. Det finns även en möjlighet att viss del av arbetstiden arbeta på vår mikrobiologiska avdelning. Du är legitimerad BMA gärna med erfarenhet av arbete på klinisk kemiskt laboratorium. Då laboratoriet är förhållandevis litet kommer du att arbeta med flera olika uppgifter under din arbetsdag och flexibilitet är en förutsättning. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och det är viktigt att du även i sådana situationer behåller förmågan att vara noggrann. Vi ser gärna att du är bra på att samarbeta, duktig på att kommunicera och brinner för att ge god service till våra kunder och kollegor. AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett av Sveriges största djursjukhus och ett av flaggskeppen inom djursjukvårdskedjan AniCura. Här bedrivs all typ av veterinärvård för sällskapsdjur, både primärvård av enklare fall (inklusive hälsobefrämjande vård) och avancerad specialistvård enligt state of the art. Djursjukhuset är väl utrustat med ständiga uppdateringar i utrustning och lokaler för att ligga i framkant och möjliggöra vård och service i toppklass. Vår vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård. Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete på ett trivsamt, populärt och stolt regiondjursjukhus med en stor bredd av vårdtjänster och intressanta fall. Här arbetar 150 kvalificerade veterinärer och djurhälsopersonal med unik specialistkompetens inom flera områden. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler i Bagarmossen och har Nackareservatet om knuten.
Företag: STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-04
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker – klinisk kemi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker – klinisk kemi

Sköterska med dermatologiinriktning
Vi söker nu en djurvårdare eller legitimerad djursjukskötare med dermatologiinriktning som ska tillhöra vår dermatologimottagning. Detta kan också vara rätt tjänst för dig som arbetat med hud inom humanvården. Du arbetar i team med våra specialiserade veterinärer och tar emot djur och djurägare på tidsbokade besök. I tjänsten ingår samordning för dermatologimottagningen och nära kontakt med djurägarna genom rådgivning och uppföljningar. Du har arbetat med dermatologifall och vill vidareutveckla dina kunskaper samt vara delaktig i uppbyggnaden av dermatologiteamet. Vi tror att du är djurvårdare, legitimerad djursjukskötare alternativt arbetar du på en hudmottagning som sjuksköterska eller motsvarande. Du trivs med rollen att stötta och coacha djurägare, många gånger via telefon. Dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer är viktiga för oss. Hos oss på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen erbjuder vi ett omväxlande arbete med intressanta och vårdkrävande patienter. Kompetensutveckling, såväl intern som extern är viktigt för att oss. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler och har Nackareservatet om knuten. Tack vare uppdaterad teknisk utrustning och skickliga medarbetare har vi hög patientsäkerhet. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!
Företag: STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sköterska med dermatologiinriktning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sköterska med dermatologiinriktning

Röntgensjuksköterska
Vi söker dig som ska arbeta med att utföra röntgen, DT- och MR-undersökningar på hund och katt på vår enhet för bilddiagnostik. Du arbetar tillsammans med våra veterinärmedicinska radiologer, röntgensjuksköterskor och djurhälsopersonal på djursjukhuset. Utrustningen vi arbetar med är bland annat Fuji direkt digital röntgen 2 lab, Siemens CT, Siemens 1,5T MRI och Agfa PACS. Inom ramen för din tjänst kommer du också att delta i arbetet att utveckla avdelningen, framför allt inom områden som röntgenteknik, bildoptimering, maskinansvar, samt handledning och grundläggande utbildning inom röntgen för nyanställda djursjukskötare på djursjukhuset. Du är röntgensjuksköterska inom humanvården eller djursjukskötare med inriktning radiologi/bilddiagnostik. Rätt kandidat för tjänsten har arbetat med bildoptimering samt DT och/eller MR. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet. AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är i en fas av tillväxt och utveckling. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på den resan och göra AniCura till ett naturligt första val för kunderna. I lokalerna, med Nackareservatet om knuten, arbetar runt 150 personer varav drygt 40 är veterinärer. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka denna tjänst!
Företag: STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Röntgensjuksköterska jobb, Röntgensjuksköterska Stockholm, Röntgensjuksköterska STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Röntgensjuksköterska

Avdelningschef till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen
Är du en trygg ledare som vill driva förbättringsarbeten och har erfarenhet av akut/IVA från djursjukhus eller humanvården? Vill du arbeta på ett djursjukhus som befinner sig i en fas av tillväxt och utveckling? Då kan detta vara en roll för dig! Vi söker nu en erfaren och engagerad avdelningschef till vår akut- och intensivvårdsavdelning. Avdelningschefen arbetar operativt och strategiskt med planering, ledning, prioritering samt utveckling av verksamheten. Tillsammans med ansvarig veterinär och gruppledare driver du löpande förbättringsarbeten. I rollen har du personalansvar för ca 25 legitimerade djursjukskötare och djurvårdare samt en gruppledare. Du rapporterar till verksamhetschefen och ingår i djursjukhusets ledningsgrupp. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med djursjukvård på ett medelstort till större djursjukhus eller från humanvården samt några års erfarenhet som chef/ledare. Du är trygg i din roll och drivs av att utveckla medarbetare och verksamhet. För att lyckas i rollen ser vi att du är en skicklig kommunikatör, sätter kunderna i fokus och är intresserad av att utveckla djursjukhuset. Du mår bra av att verka i en entreprenöriell tillväxtmiljö. AniCura är ett värdegrundsbaserat företag och du känner dig bekväm med vår värdegrund: Tillsammans, Eget ansvar, Trygghet och Omtanke, Kompetens och Utveckling, Rakt och Ärligt. AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är i en fas av tillväxt och utveckling. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på den resan och göra AniCura till ett naturligt första val för kunderna. I lokalerna, med Nackareservatet om knuten, arbetar runt 150 personer varav drygt 40 är veterinärer. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka denna tjänst!
Företag: STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-14
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen

Avdelningschef operation, bild och rehab
Som avdelningschef för operation/bild/rehab: • arbetar du operativt och strategiskt med planering, ledning, prioritering samt utveckling av verksamheten • driver du löpande förbättringsarbeten tillsammans med ansvarig veterinär, gruppledare och övriga medarbetare • har du personalansvar för 25 medarbetare, bland annat djursjukskötare och djurvårdare • är du medlem i ledningsgruppen och rapporterar till verksamhetschefen Vi tror att du arbetar på ett djursjukhus eller inom humanvården och är legitimerad djursjukskötare eller legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi eller operation. Du har några års erfarenhet av att arbeta som chef eller ledare. Du är trygg i din roll och van att utveckla individ och verksamhet. Som person är du samarbetsvillig, ansvarstagande, välorienterad och lojal. För att lyckas i rollen ser vi att du är en skicklig kommunikatör, sätter kunderna i fokus och är intresserad av att utveckla djursjukhuset. AniCura är ett värdegrundsbaserat företag och du känner dig bekväm med vår värdegrund: Tillsammans, Eget ansvar, Trygghet och Omtanke, Kompetens och Utveckling, Rakt och Ärligt. Vi söker en ledare som: • har erfarenhet av djursjukvård eller humanvård med inriktning anestesi eller operation • har dokumenterad erfarenhet av att utveckla och driva projekt • trivs med att arbeta på ett värdegrundsbaserat entreprenöriellt företag Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Våra patienter och djurägare ska uppleva högsta vårdkvalitet och bästa kundservice. Vår personal har ett passionerat engagemang och vi söker därför de bästa ledarna. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka denna tjänst! Vi söker en avdelningschef till operation, bild och rehab till vårt regionsdjursjukhus Bagarmossen, söder om Stockholm. AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett av Sveriges största och mest moderna djursjukhus för hund och katt. Vi erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster vilket innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi i djurets hela livsskede. För svårt sjuka eller skadade djur har vi, som enda djursjukhus i Storstockholm, öppet dygnet runt, året om. Djursjukhusets 150 passionerade medarbetare tar varje år emot fler än 32 000 besök varav 65 procent av patienterna är hundar och 35 procent är katter. De flesta patienter kommer från Storstockholm men vi tar självklart även emot patienter från övriga landet.
Företag: STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef operation, bild och rehab jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef operation, bild och rehab

Biomedicinsk analytiker med inriktning på klinisk kemi till djursjukhus
ARBETSUPPGIFTER Till vårt välutrustade laboratorium, ett av de största inom djursjukvården, söker vi en biomedicinsk analytiker med ett stort intresse för klinisk kemi och hematologiska analyser. Arbetet på vårt laboratorium är flexibelt och omväxlande. Personalen har en hög kunskap med en ständigt pågående kompetensutveckling. Vi utvecklar vår service i nära samarbete med det övriga djursjukhuset och tillsammans med våran laboratorieveterinär ser vi till att ligga i framkant när det gäller laboratoriediagnostik inom djursjukvården. Vi hjälps åt tillsammans och möjligheterna till utveckling är obegränsade. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat: • Hematologiska, klinisk kemiska och immunologiska analyser • Manuella så kallade bedside-analyser • Manuell bedömning i mikroskop av blodets celler • Urin- och träckprovsundersökningar VEM ÄR DU? Vi söker dig som: • Är legitimerad biomedicinsk analytiker, gärna med erfarenhet av arbete på kliniskt kemiskt laboratorium • Är flexibel, eftersom du kommer att arbeta med flera olika uppgifter under din arbetsdag • Vill arbeta på ett laboratorium med högt tempo, eftersom vi är ett akutdjursjukhus • Har god förmåga att kommunicera med kollegor och brinner för att ge god service till våra kunder och kollegor AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett av Sveriges största och mest moderna djursjukhus för hund och katt. Vi erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster vilket innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi. För svårt sjuka eller skadade djur har vi, som enda djursjukhus i Storstockholm, öppet dygnet runt, året om. Djursjukhusets 150 passionerade medarbetare tar varje år emot fler än 32 000 besök varav 65 procent av patienterna är hundar och 35 procent är katter. De flesta patienter kommer från Storstockholm men vi tar självklart även emot patienter från övriga landet.
Företag: STOCKHOLMS REGIONDJURSJUKHUS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker med inriktning på klinisk kemi till djursjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker med inriktning på klinisk kemi till djursjukhus


Sök lediga jobb Stockholms Regiondjursjukhus AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se