Stockholms stad; Blommensbergsskolan jobb - lediga jobb

Stockholms stad; Blommensbergsskolan jobb Stockholms stad; Blommensbergsskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Stockholms stad; Blommensbergsskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Stockholms stad; Blommensbergsskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare IDH/EN- Stockholm

 2. Lärare MA/KE/FY/BI- Stockholm

 3. Lärare MA/TK- Stockholm

 4. Lärare KE/FY/BI/TK- Stockholm

 5. Speciallärare- Stockholm

 6. Skolpsykolog- Stockholm

 7. Lärare SVA/SV- Stockholm

 8. Lärare HKK/ MA eller NO- Stockholm

 9. Lärare SO- Stockholm

 10. Lärare KE/FY/BI/TK- Stockholm

 11. Lärare i textilslöjd- Stockholm

 12. Lärare SVA/SV- Stockholm

 13. Lärare i musik och engelska- Stockholm

 14. Lärare i musik och annat ämne- Stockholm

 15. Lärare i TM-slöjd och annat ämne- Stockholm

 16. Lärare i hem- och konsumentkunskap och annat ämne- Stockholm

 17. Förstelärare i matematik- Stockholm

 18. Lärare i matematik och annat ämne- Stockholm


Mer beskrivning

Lärare IDH/EN
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Blommensbergsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Blommensbergsskolan är en kulturskola och kulturella uttrycksformer, såsom bild, musik, film och drama genomsyrar undervisningen. Dessa uttrycksformer skapar upplevelser och levandegör skolans ämnen på ett meningsfullt sätt. Vi strävar efter att ge eleverna bästa möjliga ämneskunskaper och att våra elever ska känna sig utmanade och inspirerade av undervisningen. Just nu satsar vi extra på språkutvecklande arbetssätt för att höja resultaten hos alla elever. Vi håller också på och startar upp en extra matematiksatsning där lärarna hjälper varandra bl.a med hjälp av Learning study. På vår skola arbetar vi också tematiskt för att ge eleverna en fördjupning och en ämnesövergripande helhetssyn. Genom ämnesövergripande och tematiskt arbete utmanas eleverna att ta ökat ansvar med stigande ålder. Vårt arbetssätt främjar elevinflytande och kreativt tänkande. 1 plats(er).Vi söker en lärare på heltid för ett terminsvikariat i idrott och engelska. Om du kan undervisa i dans så är det meriterande. Tillträde den 13 augusti. Du kommer att ingå i ett arbetslag och i tjänsten ingår även delat mentorskap. Skolan är en 6-9 skola. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande och har uppnått en personlig mognad, är initiativrik och empatisk. Du ska också vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kolleger. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Välkommen med din ansökan! Tjänsten kan komma att behöva tas i anspråk för övertaliga lärare Anställningsform: Tidsbegränsad. Varaktighet: 3-6 månader. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Jenny Stanser Carl-Johan Svensson, Lärarförbundet (facklig) Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Blommensbergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare IDH/EN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare IDH/EN

Lärare MA/KE/FY/BI
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Blommensbergsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Blommensbergsskolan är en kulturskola och kulturella uttrycksformer, såsom bild, musik, film och drama genomsyrar undervisningen. Dessa uttrycksformer skapar upplevelser och levandegör skolans ämnen på ett meningsfullt sätt. Vi strävar efter att ge eleverna bästa möjliga ämneskunskaper och att våra elever ska känna sig utmanade och inspirerade av undervisningen. Just nu satsar vi extra på språkutvecklande arbetssätt för att höja resultaten hos alla elever. Vi håller också på och startar upp en extra matematiksatsning där lärarna hjälper varandra bl.a med hjälp av Learning study. På vår skola arbetar vi också tematiskt för att ge eleverna en fördjupning och en ämnesövergripande helhetssyn. Genom ämnesövergripande och tematiskt arbete utmanas eleverna att ta ökat ansvar med stigande ålder. Vårt arbetssätt främjar elevinflytande och kreativt tänkande. 1 plats(er).Vi söker en lärare på heltid som ska undervisa i matematik och NO-ämnen. Tillträde den 13 augusti. Du kommer att ingå i ett arbetslag och i tjänsten ingår även delat mentorskap. Skolan är en 6-9 skola. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande och har uppnått en personlig mognad, är initiativrik och empatisk. Du ska också vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kolleger. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Välkommen med din ansökan! Tjänsten kan komma att behöva tas i anspråk för övertaliga lärare Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 3-6 månader. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Jenny Stanser Carl-Johan Svensson, Lärarförbundet (facklig) Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Blommensbergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare MA/KE/FY/BI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare MA/KE/FY/BI

Lärare MA/TK
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Blommensbergsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Blommensbergsskolan är en kulturskola och kulturella uttrycksformer, såsom bild, musik, film och drama genomsyrar undervisningen. Dessa uttrycksformer skapar upplevelser och levandegör skolans ämnen på ett meningsfullt sätt. Vi strävar efter att ge eleverna bästa möjliga ämneskunskaper och att våra elever ska känna sig utmanade och inspirerade av undervisningen. Just nu satsar vi extra på språkutvecklande arbetssätt för att höja resultaten hos alla elever. Vi håller också på och startar upp en extra matematiksatsning där lärarna hjälper varandra bl.a med hjälp av Learning study. På vår skola arbetar vi också tematiskt för att ge eleverna en fördjupning och en ämnesövergripande helhetssyn. Genom ämnesövergripande och tematiskt arbete utmanas eleverna att ta ökat ansvar med stigande ålder. Vårt arbetssätt främjar elevinflytande och kreativt tänkande. 1 plats(er).Vi söker en lärare på heltid som ska undervisa i matematik och Teknik. Tillträde den 13 augusti. Du kommer att ingå i ett arbetslag och i tjänsten ingår även delat mentorskap. Skolan är en 6-9 skola. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande och har uppnått en personlig mognad, är initiativrik och empatisk. Du ska också vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kolleger. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Välkommen med din ansökan! Tjänsten kan komma att behöva tas i anspråk för övertaliga lärare Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 3-6 månader. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Jenny Stanser Carl-Johan Svensson, Lärarförbundet (facklig) Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Blommensbergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare MA/TK jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare MA/TK

Lärare KE/FY/BI/TK
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Blommensbergsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Blommensbergsskolan är en kulturskola och kulturella uttrycksformer, såsom bild, musik, film och drama genomsyrar undervisningen. Dessa uttrycksformer skapar upplevelser och levandegör skolans ämnen på ett meningsfullt sätt. Vi strävar efter att ge eleverna bästa möjliga ämneskunskaper och att våra elever ska känna sig utmanade och inspirerade av undervisningen. Just nu satsar vi extra på språkutvecklande arbetssätt för att höja resultaten hos alla elever. Vi håller också på och startar upp en extra matematiksatsning där lärarna hjälper varandra bl.a med hjälp av Learning study. På vår skola arbetar vi också tematiskt för att ge eleverna en fördjupning och en ämnesövergripande helhetssyn. Genom ämnesövergripande och tematiskt arbete utmanas eleverna att ta ökat ansvar med stigande ålder. Vårt arbetssätt främjar elevinflytande och kreativt tänkande. 1 plats(er).Vi söker en lärare på heltid som ska undervisa i NO-ämnen och teknik. Tillträde snarast Du kommer att ingå i ett arbetslag och i tjänsten ingår även delat mentorskap. Skolan är en 6-9 skola. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande och har uppnått en personlig mognad, är initiativrik och empatisk. Du ska också vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kolleger. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Välkommen med din ansökan! Tjänsten kan komma att behöva tas i anspråk för övertaliga lärare Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: lärarförbundet Åsa Åkerstöm,08-50822743 Tobias Hansson, biträdande rektor, tobias.hansson@stockholm.se Tillträde: 2013-09-11.
Företag: Stockholms stad; Blommensbergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare KE/FY/BI/TK jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare KE/FY/BI/TK

Speciallärare
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Blommensbergsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Blommensbergsskolan är en kulturskola och kulturella uttrycksformer, såsom bild, musik, film och drama genomsyrar undervisningen. Dessa uttrycksformer skapar upplevelser och levandegör skolans ämnen på ett meningsfullt sätt. Vi strävar efter att ge eleverna bästa möjliga ämneskunskaper och att våra elever ska känna sig utmanade och inspirerade av undervisningen. Just nu satsar vi extra på språkutvecklande arbetssätt för att höja resultaten hos alla elever. Vi håller också på och startar upp en extra matematiksatsning där lärarna hjälper varandra bl.a med hjälp av Learning study. På vår skola arbetar vi också tematiskt för att ge eleverna en fördjupning och en ämnesövergripande helhetssyn. Genom ämnesövergripande och tematiskt arbete utmanas eleverna att ta ökat ansvar med stigande ålder. Vårt arbetssätt främjar elevinflytande och kreativt tänkande. 1 plats(er).Arbeta med elever i behov av stöd så att de ges förutsättningar att nå så långt som möjligt. Vi söker en driven speciallärare som ska ha extra expertkunskap kring matematik. Vi vill att du har neuropsykatrisk kompetens. Vi vill att du är kunnig inom screening. Vi vill att du kan tillämpa IKT-stöd. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Jenny Stanser Åsa Åkerstöm, lärarförbundet, asa.akerstrom@stockholm.se (facklig) Monica Hansson, Lärarnas riksförbund, monica.hansson@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2014-01-07.
Företag: Stockholms stad; Blommensbergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare jobb, Speciallärare Stockholm, Speciallärare Stockholms stad; Blommensbergsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare

Skolpsykolog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Blommensbergsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Blommensbergsskolan är en kulturskola och kulturella uttrycksformer, såsom bild, musik, film och drama genomsyrar undervisningen. Dessa uttrycksformer skapar upplevelser och levandegör skolans ämnen på ett meningsfullt sätt. Vi strävar efter att ge eleverna bästa möjliga ämneskunskaper och att våra elever ska känna sig utmanade och inspirerade av undervisningen. Just nu satsar vi extra på språkutvecklande arbetssätt för att höja resultaten hos alla elever. Vi håller också på och startar upp en extra matematiksatsning där lärarna hjälper varandra bl.a med hjälp av Learning study. På vår skola arbetar vi också tematiskt för att ge eleverna en fördjupning och en ämnesövergripande helhetssyn. Genom ämnesövergripande och tematiskt arbete utmanas eleverna att ta ökat ansvar med stigande ålder. Vårt arbetssätt främjar elevinflytande och kreativt tänkande. 1 plats(er).Arbetet innebär behjälplighet att göra psykologbedömning för rekommendationer av vidare utredningar och/eller behandlingar. Även handledning i bemötande och pedagogiska frågor. Om tid finns möten med barn och föräldrar i andra frågor. Utbildad Psykolog. Vi söker dig som är nyfiken klok och kan samarbeta. Erfarenhet av att ha arbetat med ungdomar och deras familjer krävs. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Tjänsten är på 20 % dvs en dag i veckan. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Jenny Stanser Tillträde: 2014-01-07.
Företag: Stockholms stad; Blommensbergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog jobb, Skolpsykolog Stockholm, Skolpsykolog Stockholms stad; Blommensbergsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog

Lärare SVA/SV
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Blommensbergsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Blommensbergsskolan är en kulturskola och kulturella uttrycksformer, såsom bild, musik, film och drama genomsyrar undervisningen. Dessa uttrycksformer skapar upplevelser och levandegör skolans ämnen på ett meningsfullt sätt. Vi strävar efter att ge eleverna bästa möjliga ämneskunskaper och att våra elever ska känna sig utmanade och inspirerade av undervisningen. Just nu satsar vi extra på språkutvecklande arbetssätt för att höja resultaten hos alla elever. Vi håller också på och startar upp en extra matematiksatsning där lärarna hjälper varandra bl.a med hjälp av Learning study. På vår skola arbetar vi också tematiskt för att ge eleverna en fördjupning och en ämnesövergripande helhetssyn. Genom ämnesövergripande och tematiskt arbete utmanas eleverna att ta ökat ansvar med stigande ålder. Vårt arbetssätt främjar elevinflytande och kreativt tänkande. 1 plats(er).Vi söker en lärare på 50% som ska undervisa i SVA och svensk/engelska. Tillträde snarast. Du kommer att ingå i ett arbetslag och i tjänsten ingår även delat mentorskap. Skolan är en 6-9 skola. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande och har uppnått en personlig mognad, är initiativrik och empatisk. Du ska också vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kolleger. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Välkommen med din ansökan! Tjänsten kan komma att behöva tas i anspråk för övertaliga lärare Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 11 dagar - 3 månader. Arbetstid: Tjänsten är förlagd måndag till onsdag. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: lärarförbundet Åsa Åkerstöm Tobias Hansson, biträdande rektor, tobias.hansson@stockholm.se Tillträde: Enligt överenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Blommensbergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare SVA/SV jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare SVA/SV

Lärare HKK/ MA eller NO
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Blommensbergsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Blommensbergsskolan är en kulturskola och kulturella uttrycksformer, såsom bild, musik, film och drama genomsyrar undervisningen. Dessa uttrycksformer skapar upplevelser och levandegör skolans ämnen på ett meningsfullt sätt. Vi strävar efter att ge eleverna bästa möjliga ämneskunskaper och att våra elever ska känna sig utmanade och inspirerade av undervisningen. Just nu satsar vi extra på språkutvecklande arbetssätt för att höja resultaten hos alla elever. Vi håller också på och startar upp en extra matematiksatsning där lärarna hjälper varandra bl.a med hjälp av Learning study. På vår skola arbetar vi också tematiskt för att ge eleverna en fördjupning och en ämnesövergripande helhetssyn. Genom ämnesövergripande och tematiskt arbete utmanas eleverna att ta ökat ansvar med stigande ålder. Vårt arbetssätt främjar elevinflytande och kreativt tänkande. 1 plats(er).Vi söker en lärare på 100% som ska undervisa i HKK och Ma eller No. Tillträde 2014-01-07. Du kommer att ingå i ett arbetslag och i tjänsten ingår även delat mentorskap. Skolan är en 6-9 skola. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande och har uppnått en personlig mognad, är initiativrik och empatisk. Du ska också vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kolleger. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Välkommen med din ansökan! Tjänsten kan komma att behöva tas i anspråk för övertaliga lärare Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: lärarförbundet Åsa Åkerstöm Tobias Hansson, biträdande rektor, tobias.hansson@stockholm.se Tillträde: 2014-01-07.
Företag: Stockholms stad; Blommensbergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare HKK/ MA eller NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare HKK/ MA eller NO

Lärare SO
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Blommensbergsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Blommensbergsskolan är en kulturskola och kulturella uttrycksformer, såsom bild, musik, film och drama genomsyrar undervisningen. Dessa uttrycksformer skapar upplevelser och levandegör skolans ämnen på ett meningsfullt sätt. Vi strävar efter att ge eleverna bästa möjliga ämneskunskaper och att våra elever ska känna sig utmanade och inspirerade av undervisningen. Just nu satsar vi extra på språkutvecklande arbetssätt för att höja resultaten hos alla elever. Vi håller också på och startar upp en extra matematiksatsning där lärarna hjälper varandra bl.a med hjälp av Learning study. På vår skola arbetar vi också tematiskt för att ge eleverna en fördjupning och en ämnesövergripande helhetssyn. Genom ämnesövergripande och tematiskt arbete utmanas eleverna att ta ökat ansvar med stigande ålder. Vårt arbetssätt främjar elevinflytande och kreativt tänkande. 1 plats(er).Vi söker en lärare på 90% som ska undervisa i SO i åk 7. Har du behörighet i något annat ämne eller kan undervisa i något av våra kulturval kan tjänsten ökas till 100%. Du kommer att ingå i arbetslaget för åk 7 och i tjänsten ingår även delat mentorskap. Skolan är en 6-9 skola. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande och har uppnått en personlig mognad, är initiativrik och empatisk. Du ska också vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Skolan har kulturprofil arbetar tematiskt delar av läsåret. Vi vill att undervisningen genomsyras av kulturella uttrycksformer och att du har lätt för att arbeta ämnesintegrerat. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Välkommen med din ansökan! Tjänsten kan komma att behöva tas i anspråk för övertaliga lärare Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 11 dagar - 3 månader. 6 januari 2014 - 19 december 2014. Möjlighet till förlängning. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: lärarförbundet Åsa Åkerstöm Emma Rosengren, Biträdande rektor, 08-50822745, 076-1222745, emma.rosengren@stockholm.se Tillträde: 2014-01-06. 6 januari 2014
Företag: Stockholms stad; Blommensbergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare SO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare SO

Lärare KE/FY/BI/TK
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Blommensbergsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Blommensbergsskolan är en kulturskola och kulturella uttrycksformer, såsom bild, musik, film och drama genomsyrar undervisningen. Dessa uttrycksformer skapar upplevelser och levandegör skolans ämnen på ett meningsfullt sätt. Vi strävar efter att ge eleverna bästa möjliga ämneskunskaper och att våra elever ska känna sig utmanade och inspirerade av undervisningen. Just nu satsar vi extra på språkutvecklande arbetssätt för att höja resultaten hos alla elever. Vi håller också på och startar upp en extra matematiksatsning där lärarna hjälper varandra bl.a med hjälp av Learning study. På vår skola arbetar vi också tematiskt för att ge eleverna en fördjupning och en ämnesövergripande helhetssyn. Genom ämnesövergripande och tematiskt arbete utmanas eleverna att ta ökat ansvar med stigande ålder. Vårt arbetssätt främjar elevinflytande och kreativt tänkande. 1 plats(er).Vi söker en lärare på heltid som ska undervisa i Matematik, NO-ämnen och teknik. Tillträde snarast Du kommer att ingå i ett arbetslag och i tjänsten ingår även delat mentorskap. Skolan är en 6-9 skola. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande och har uppnått en personlig mognad, är initiativrik och empatisk. Du ska också vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kolleger. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Välkommen med din ansökan! Tjänsten kan komma att behöva tas i anspråk för övertaliga lärare Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Lärarförbundet Åsa Åkerström Helena Forsell, Biträdande rektor, helena.forsell@stockholm.se Tillträde: 2014-01-07.
Företag: Stockholms stad; Blommensbergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare KE/FY/BI/TK jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare KE/FY/BI/TK

Lärare i textilslöjd
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Blommensbergsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Blommensbergsskolan är en kulturskola och kulturella uttrycksformer, såsom bild, musik, film och drama genomsyrar undervisningen. Dessa uttrycksformer skapar upplevelser och levandegör skolans ämnen på ett meningsfullt sätt. Vi strävar efter att ge eleverna bästa möjliga ämneskunskaper och att våra elever ska känna sig utmanade och inspirerade av undervisningen. Just nu satsar vi extra på språkutvecklande arbetssätt för att höja resultaten hos alla elever. Vi håller också på och startar upp en extra matematiksatsning där lärarna hjälper varandra bl.a med hjälp av Learning study. På vår skola arbetar vi också tematiskt för att ge eleverna en fördjupning och en ämnesövergripande helhetssyn. Genom ämnesövergripande och tematiskt arbete utmanas eleverna att ta ökat ansvar med stigande ålder. Vårt arbetssätt främjar elevinflytande och kreativt tänkande. 1 plats(er).Vi söker en lärare på 50% som ska undervisa i Textilslöjd. Tillträde 140107. Du kommer att ingå i ett arbetslag och i tjänsten ingår även delat mentorskap. Skolan är en 6-9 skola. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande och har uppnått en personlig mognad, är initiativrik och empatisk. Du ska också vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kolleger. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Välkommen med din ansökan! Tjänsten kan komma att behöva tas i anspråk för övertaliga lärare Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Tjänsten är förlagd på hel måndag och hel onsdag samt tisdag morgon till 10.30. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Lärarförbundet Åsa Åkerström Emma Rosengren, Biträdande rektor, 08-50822745, 076-1222745, emma.rosengren@stockholm.se Tillträde: 2014-01-07.
Företag: Stockholms stad; Blommensbergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd

Lärare SVA/SV
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Blommensbergsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Blommensbergsskolan är en kulturskola och kulturella uttrycksformer, såsom bild, musik, film och drama genomsyrar undervisningen. Dessa uttrycksformer skapar upplevelser och levandegör skolans ämnen på ett meningsfullt sätt. Vi strävar efter att ge eleverna bästa möjliga ämneskunskaper och att våra elever ska känna sig utmanade och inspirerade av undervisningen. Just nu satsar vi extra på språkutvecklande arbetssätt för att höja resultaten hos alla elever. Vi håller också på och startar upp en extra matematiksatsning där lärarna hjälper varandra bl.a med hjälp av Learning study. På vår skola arbetar vi också tematiskt för att ge eleverna en fördjupning och en ämnesövergripande helhetssyn. Genom ämnesövergripande och tematiskt arbete utmanas eleverna att ta ökat ansvar med stigande ålder. Vårt arbetssätt främjar elevinflytande och kreativt tänkande. 1 plats(er).Vi söker en lärare som ska undervisa i Svenska, SVA och svensk/engelska. Tillträde 140107 Du kommer att ingå i ett arbetslag och i tjänsten ingår även delat mentorskap. Skolan är en 6-9 skola. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande och har uppnått en personlig mognad, är initiativrik och empatisk. Du ska också vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kolleger. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Välkommen med din ansökan! Tjänsten kan komma att behöva tas i anspråk för övertaliga lärare Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Varaktighet: 6 månader eller längre. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Lärarförbundet Åsa Åkerström Emma Rosengren, Biträdande rektor, 08-50822745, 076-1222745, emma.rosengren@stockholm.se Tillträde: 2014-01-07.
Företag: Stockholms stad; Blommensbergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare SVA/SV jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare SVA/SV

Lärare i musik och engelska
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Blommensbergsskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Blommensbergsskolan är en 6-9 skola med 520 elever. Skolans elever får genom kulturella uttrycksformer som musik, bild, teater/drama, dans och digitala medier, möjlighet att fördjupa sitt lärande och visa sina kunskaper. På Blommensbergsskolan arbetar vi tematiskt för att ge eleverna en fördjupning och en ämnesövergripande helhetssyn. Skolan ligger i ett naturskönt område, nära till allt utbud som Stockholms stad erbjuder i form av teater, museer och andra möjligheter att få kunskaper. Det finns bra kommunikationer med både tvärbana, buss och T- banan i Liljeholmen som är ett växande centrum. Inflyttningen och nybyggnationen är en av de största i Stockholm. 1 plats(er).Undervisa i musik i årskurs 6-9 och engelska i två klasser år 7. Mentorskap i år 7. Behörig lärare. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Varaktighet: 11 dagar - 3 månader. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Jenny Stanser Åsa Åkerström, Lärarförbundet, asa.akerstrom@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2014-04-22.
Företag: Stockholms stad; Blommensbergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i musik och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i musik och engelska

Lärare i musik och annat ämne
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Blommensbergsskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Blommensbergsskolan är en 6-9 skola med 520 elever. Hos oss har eleven huvudrollen och vi förväntar oss att alla lärare på Blommensbergsskolan kan tillämpa ett positivt förhållningssätt som bygger på en respektfull värdegrund. Skolans elever får genom kulturella uttrycksformer som musik, bild, teater/drama, dans och digitala medier, möjlighet att fördjupa sitt lärande och visa sina kunskaper. Vi tror att estetiska lärprocesser leder till ett ökat lärande. På Blommensbergsskolan arbetar vi tematiskt för att ge eleverna en fördjupning och en ämnesövergripande helhetssyn. Det innebär att vi söker lärare som kan samarbeta väl och som ser ämnesintegrering som en naturlig del i lärandet. Det är meriterande om du är intresserad av eller har erfarenhet av att arbeta språkutvecklande arbetssätt i ämnena och/eller kollegiala lärprocesser. 1 plats(er).Musikundervisning år 6-9. All musikundervisning sker i halvklass. Delta i ämnesintegrerade arbeten. Vara mentor i årskurs 8. Blommensbergsskolan söker en musiklärare som har vana av att leda ensemblespel och som kan ta ut noter samt hålla i shower. Ferietjänst. Löneform: Månadslön. Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Varaktighet: Tillsvidare. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Jenny Stanser Åsa Åkerström, Lärarförbundet, asa.akerstrom@stockholm.se (facklig) Ulrika Nilsson , LR, ulrika.a.nilsson@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2014-08-13. Augusti 2014
Företag: Stockholms stad; Blommensbergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i musik och annat ämne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i musik och annat ämne

Lärare i TM-slöjd och annat ämne
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Blommensbergsskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Blommensbergsskolan är en 6-9 skola med 520 elever. Hos oss har eleven huvudrollen och vi förväntar oss att alla lärare på Blommensbergsskolan kan tillämpa ett positivt förhållningssätt som bygger på en respektfull värdegrund. Skolans elever får genom kulturella uttrycksformer som musik, bild, teater/drama, dans och digitala medier, möjlighet att fördjupa sitt lärande och visa sina kunskaper. Vi tror att estetiska lärprocesser leder till ett ökat lärande. På Blommensbergsskolan arbetar vi tematiskt för att ge eleverna en fördjupning och en ämnesövergripande helhetssyn. Det innebär att vi söker lärare som kan samarbeta väl och som ser ämnesintegrering som en naturlig del i lärandet. Det är meriterande om du är intresserad av eller har erfarenhet av att arbeta språkutvecklande arbetssätt i ämnena och/eller kollegiala lärprocesser. 1 plats(er).Undervisning i trä- och metallslöjd år 6-9. Delta i ämnesintegrerade arbeten. Vara mentor i årskurs 7. Vi söker en trä- och metallslöjdslärare som är van att samarbeta med andra ämnen. Ferietjänst. Löneform: Månadslön. Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Varaktighet: Tillsvidare. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Jenny Stanser Åsa Åkerström, Lärarförbundet, asa.akerstrom@stockholm.se (facklig) Ulrika Nilsson , LR, ulrika.a.nilsson@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2014-08-13. Augusti 2014
Företag: Stockholms stad; Blommensbergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i TM-slöjd och annat ämne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i TM-slöjd och annat ämne

Lärare i hem- och konsumentkunskap och annat ämne
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Blommensbergsskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Blommensbergsskolan är en 6-9 skola med 520 elever. Hos oss har eleven huvudrollen och vi förväntar oss att alla lärare på Blommensbergsskolan kan tillämpa ett positivt förhållningssätt som bygger på en respektfull värdegrund. Skolans elever får genom kulturella uttrycksformer som musik, bild, teater/drama, dans och digitala medier, möjlighet att fördjupa sitt lärande och visa sina kunskaper. Vi tror att estetiska lärprocesser leder till ett ökat lärande. På Blommensbergsskolan arbetar vi tematiskt för att ge eleverna en fördjupning och en ämnesövergripande helhetssyn. Det innebär att vi söker lärare som kan samarbeta väl och som ser ämnesintegrering som en naturlig del i lärandet. Det är meriterande om du är intresserad av eller har erfarenhet av att arbeta språkutvecklande arbetssätt i ämnena och/eller kollegiala lärprocesser. 1 plats(er).Hemkunskapsundervisning år 6-9. Delta i ämnesintegrerade arbeten. Vara mentor. Behörig lärare. Ferietjänst. Löneform: Månadslön. Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Varaktighet: Tillsvidare. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Jenny Stanser Åsa Åkerström, Lärarförbundet, asa.akerstrom@stockholm.se (facklig) Ulrika Nilsson , LR, ulrika.a.nilsson@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2014-08-13. Augusti 2014
Företag: Stockholms stad; Blommensbergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i hem- och konsumentkunskap och annat ämne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i hem- och konsumentkunskap och annat ämne

Förstelärare i matematik
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Blommensbergsskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Blommensbergsskolan är en 6-9 skola med 520 elever. Hos oss har eleven huvudrollen och vi förväntar oss att alla lärare på Blommensbergsskolan kan tillämpa ett positivt förhållningssätt som bygger på en respektfull värdegrund. Skolans elever får genom kulturella uttrycksformer som musik, bild, teater/drama, dans och digitala medier, möjlighet att fördjupa sitt lärande och visa sina kunskaper. Vi tror att estetiska lärprocesser leder till ett ökat lärande. På Blommensbergsskolan arbetar vi tematiskt för att ge eleverna en fördjupning och en ämnesövergripande helhetssyn. Det innebär att vi söker lärare som kan samarbeta väl och som ser ämnesintegrering som en naturlig del i lärandet. Det är meriterande om du är intresserad av eller har erfarenhet av att arbeta språkutvecklande arbetssätt i ämnena och/eller kollegiala lärprocesser. 1 plats(er).Matematikundervisning och undervisning i ytterligare ämne/ämnen i år 6-9. Delta i ämnesintegrerade arbeten. Periodvis leda skolutvecklingsarbeten i matematik. -Legitimerad lärare och kunna uppvisa denna vid anställning -Genom dokumentation kunna redovisa minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning inom ramen för en eller flera anställningar inom skolväsendet -Ha visat en särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och ha ett starkt intresse för att utveckla undervisningen -Av huvudmannen, även i övrigt, bedömas som särskilt kvalificerad för undervisning och uppgifter som hör till undervisningen -Genom systematisk och strukturerad dokumentation visat att läraren; -Har särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat -Kan synliggöra elevernas lärande och resultat -Har stort engagemang i undervisning och arbetar för hela skolans och alla elevers utveckling -Skapar en trygg lärandemiljö och har höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas -Utvecklar sin praktik och bidrar till kollegors och yrkets kunskapsutveckling. Ferietjänst. Löneform: Månadslön. Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Varaktighet: Tillsvidare. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Jenny Stanser Åsa Åkerström, Lärarförbundet, asa.akerstrom@stockholm.se (facklig) Ulrika Nilsson , LR, ulrika.a.nilsson@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2014-08-13. Augusti 2014
Företag: Stockholms stad; Blommensbergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förstelärare i matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förstelärare i matematik

Lärare i matematik och annat ämne
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Blommensbergsskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Blommensbergsskolan är en 6-9 skola med 520 elever. Hos oss har eleven huvudrollen och vi förväntar oss att alla lärare på Blommensbergsskolan kan tillämpa ett positivt förhållningssätt som bygger på en respektfull värdegrund. Skolans elever får genom kulturella uttrycksformer som musik, bild, teater/drama, dans och digitala medier, möjlighet att fördjupa sitt lärande och visa sina kunskaper. Vi tror att estetiska lärprocesser leder till ett ökat lärande. På Blommensbergsskolan arbetar vi tematiskt för att ge eleverna en fördjupning och en ämnesövergripande helhetssyn. Det innebär att vi söker lärare som kan samarbeta väl och som ser ämnesintegrering som en naturlig del i lärandet. Det är meriterande om du är intresserad av eller har erfarenhet av att arbeta språkutvecklande arbetssätt i ämnena och/eller kollegiala lärprocesser. 1 plats(er).Undervisa i matematik och NO-ämne-/n eller teknik. Delta i ämnesintegrerade arbeten. Vara mentor i årskurs 8. Behörig lärare. Ferietjänst. Löneform: Månadslön. Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Varaktighet: Tillsvidare. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Jenny Stanser Åsa Åkerström, Lärarförbundet, asa.akerstrom@stockholm.se (facklig) Ulrika Nilsson , LR, ulrika.a.nilsson@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2014-08-13. Augusti 2014
Företag: Stockholms stad; Blommensbergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och annat ämne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och annat ämne


Sök lediga jobb Stockholms stad; Blommensbergsskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se