Stockholms stad; Enbacksskolan jobb - lediga jobb

Stockholms stad; Enbacksskolan jobb Stockholms stad; Enbacksskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Stockholms stad; Enbacksskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Stockholms stad; Enbacksskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare i grundskolans senare år- Stockholm

  2. Skolvärd- Stockholm

  3. Lärare i grundskolans tidigare år- Stockholm

  4. Bespisningsbiträde/Skolmåltidsbiträde- Stockholm

  5. Musikpedagog/Musiklärare- Stockholm

  6. Lärare i grundskolans senare år- Stockholm

  7. Lärare i grundskolans senare år- Stockholm

  8. Specialpedagog- Stockholm

  9. Lärare i grundskolans tidigare år- Stockholm


Mer beskrivning

Lärare i grundskolans senare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Enbacksskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Enbacksskolan är en lysande stjärna på Stockholms skolhimmel. Vi finns nära Spånga kyrka och Spånga IP. 1 plats(er).Lärare i grundskolans senare år i NO och Tk. Vikarie för föräldraledig lärare. Erfarenhet och behörighet. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Carina Abrahamsson,08-50803924 Kenneth Bergman, Lärare, 08 508 03 900 (facklig) Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Enbacksskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Skolvärd
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Enbacksskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Enbacksskolan ligger vid utkanten av Tensta inom Spånga-tensta stadsdel. Skolan har ca 400 elever i åldrarna av 6 till 15 år. Personalstyrkan är ca 70 personer. 1 plats(er).Skolvärd på Enbacksskolan ansvarar för: - de olika entréerna i skolan - skolans depå inkl. beställning och distribuering av skolmaterial - den fysiska funktionen för skolans datapark - säkerhets- och larmfrågor inom skolan - kontroll av månadsraportering av elevfrånvaro på nätet Skolvärd på skolan deltar i arbetet: - vid bemanning av skolbiblioteket/datasal/mediateket - vid bemanning av skolexpeditionen - som rastvärd inom skolan - som värd i matsalen vid frukost o lunch - med skolans elevutflykter vid behov - med skolans högtider Skolvärden ska ha: - hög social kompetens för att umgås med med skolans elever i åldrarna av 6 - 15 år - hög kompetens inom data/it - hög noggranhet inom administrativa rutiner Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. För skolvärdsarbetet krävs: - dokumenterat erfarenhet av arbetet med ungdomar inom multikulturell miljö - erfarenhet av arbete inom data/it - erfarenhet av arbete med ansvar för lokaler och inredningar inom offentlig miljö Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Adm.chef Kari-Pekka Santala,08-50803928 Tillträde: 2013-08-15.
Företag: Stockholms stad; Enbacksskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd jobb, Skolvärd Stockholm, Skolvärd Stockholms stad; Enbacksskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd

Lärare i grundskolans tidigare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Enbacksskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Enbacksskolan är en lysande stjärna på Stockholms stjärnhimmel. Vår skola ligger precis i närheten av Spånga kyrka och Spånga IP. 1 plats(er). Legitimerad och behörig lärare för de lägre åldrarna i NO, teknik och svenska. Gärna SvA Lärare i de lägre åldrarna. Legitimerad och behörig lärare för de lägre åldrarna i NO, teknik och svenska. Gärna SvA. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Tidigare erfarenhet av undervisning för de lägre åldrarna. Varaktighet: Tillsvidare. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Carina Abrahamsson,08-50803924 Kenneth Bergman, Lärare, 08-508 03 900 (facklig) Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Enbacksskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Bespisningsbiträde/Skolmåltidsbiträde
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Enbacksskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Enbacksskolan ligger i Tensta och har ca. 400 elever och 70 i personalen. Skolan har bra standard i köket och moderna lokaler. 1 plats(er).Sedvanliga arbetsuppgifter i ett tillagningskök i en grudskola. Förbereda frukost, skollunch med sallader och mellanmål tillsammans med husmor och två andra köksbiträden. Man ska vara delaktig i matlagningen samt i alla andra arbetsuppgifter i storkök som t.ex. varomottagning, disk, egenkontroll och städning. Utbildning i matlagning motsvarande kockutbildning eller liknande. Utbildning av specialkost. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Arbetslivserfarenhet av arbetet i storkök vilket innebär: - matlagning inkl. specialkost och sallader - egenkontroll - beställning av alla olika matvaror - disk och städning - servering av mat - bra och trevlig kommunikation med arbetskollegorna, skolans elever och personal Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Adm.chef Kari-Pekka Santala,08-50803928 Niayn Muhalden, Husmor, 08-50803904, niayn.muhalden@stockholm.se Tillträde: 2013-08-14.
Företag: Stockholms stad; Enbacksskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Bespisningsbiträde/Skolmåltidsbiträde jobb, Bespisningsbiträde/Skolmåltidsbiträde Stockholm, Bespisningsbiträde/Skolmåltidsbiträde Stockholms stad; Enbacksskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bespisningsbiträde/Skolmåltidsbiträde

Musikpedagog/Musiklärare
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Enbacksskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Skolan har moderna lokaler med bra teknisk standard. 1 plats(er). 2014-1-musik Enbacksskolan är en 0-9 skola som ligger i stadsdelen Spånga-Tensta i Stockholm. Skolan har ca 400 elever i åk 0 till 9 och ca 65 personal. Tjänsten kräver en behörig musiklärare som känner till Stades styrdokument och planerar ut sin verksamhet efter aktuella kursplaner i musik. Man ska klara av alla åldersgrupper från 6-år till 16-år och kunna använda datorer och digitala hjälpmedel för elevernas inlärning. En stor arbetsuppgift är att ansvara för skolans kör-verksamhet samt ta ansvar för skolans olika högtider. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetslivserfarenhet är nödvändigt för att lyckas med att hantera elevgrupper med olika språkliga och kulturella förutsättningar för musiken. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: adm.chef Kari-Pekka Santala,08-50803928 Kenneth Bergman, Lärare , 08-508 03 900 (facklig) Tillträde: 2014-08-13.
Företag: Stockholms stad; Enbacksskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Musikpedagog/Musiklärare jobb, Musikpedagog/Musiklärare Stockholm, Musikpedagog/Musiklärare Stockholms stad; Enbacksskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musikpedagog/Musiklärare

Lärare i grundskolans senare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Enbacksskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Enbacksskolan är en F-9-skola som ligger nära Spånga kyrka och Spånga IP. Skolan har ungefär 400 elever och 65 personal. 1 plats(er). 50% Arbete i en grupp nyanlända elever. Samarbete med övriga ämneslärare. Legitimation SvA-lärare. Erfarenhet av arbete med nyalända elever. Gärna kunskaper i alfabetisering. Erfaranhet av undervisning och av att bygga upp svenska från grunden. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Carina Abrahamsson,08-508 03 924 Kenneth Bergman, Lärare, 08 508 03 900 (facklig) Tillträde: 2014-08-13.
Företag: Stockholms stad; Enbacksskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans senare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Enbacksskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Enbacksskolan är en F-9-skola som ligger nära Spånga kyrka och Spånga IP. Vi har cirka 400 elever och 65 personal. 1 plats(er). 1 Undervisning i spanska årskurs 6-9. Legitimerad lärare i spanska. Erfarenhet krävs. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Carina Abrahamsson,08-508 03 924 Kenneth Bergman, Lärare, 08 508 03 900 (facklig) Tillträde: 2014-08-13.
Företag: Stockholms stad; Enbacksskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Specialpedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Enbacksskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Enbacksskolan är en lysande stjärna på Stockholms skolhimmel. Vår vackra skola finns i Tensta i närheten av Spånga by, Spånga IP och Spånga kyrka. Vi undervisar elever från åk F-9 och strävar efter att ständigt utveckla vår verksamhet. Vi tror att alla elever kan lyckas! När en av våra specialpedagoger nu valt att bli en klasslärare på skolan söker vi en engagerad och kunnig efterträdare till tjänsten. 1 plats(er).Som specialpedagog på Enbacksskolan kommer du att arbeta både som specialpedagog och som speciallärare. I dina arbetsuppgifter ingår bl a: - Ansvar att utveckla arbetslagets elevhälsoarbete. Du ansvarar för två arbetslag som har hand om våra lågstadieelever (1-3 och förskoleklass och fritidslaget FF). -Ansvar för pedagogiska utredningar och beslut om åtgärdsprogram i dina arbetslag. -Direktarbete med elever i den ordinarie miljön/ i mindre grupper/enskilt -Handleda personal i att skapa goda lärmiljöer för elever i behov av särskilt stöd - Utveckla skolans elevhälsoarbete tillsammans med skolans andra specialpedagoger/lärare och EHT. Dina kvalifikationer är: - Legitimation som specialpedagog/-lärare - Legitimation som lärare 1-3 eller 1-7 med goda kunskaper om läsinlärning och grundläggande matematikinlärning. - Kunskap om hur man pedagogiskt anpassar miljön och bemötandet till elever med olika funktionsnedsättningar som t ex ADHD, autism, spräkstörningar, dyslexi - Erfarenhet av att handleda personal - Kompetens i att omsätta utredningar till pedagogiska handlingar och träningsprogram - Kompetens i att utveckla personal i undervisning av elever med läs-, skriv- eller matematiksvårigheter och/eller olika funktionsnedsättningar - Utredningskompetens, tex ITPA, Provia, Lexia, TROGG etc - Handleda pedagoger i användandet av kompensatoriska hjälpmedel och förmedla strategier inom IKT- området. - Kunskap inom läs- och skrivsvårigheter - Kunskap inom matematiksvårigheter - Kunskap inom tal- och språksvårigheter - Förmåga att bemöta elever enskilt och i grupp samt ledarförmåga - Förmåga att skapa goda relationer internt och externt - Goda datakunskaper inkl kunna lägga upp övningar i Lexia t. ex - Mycket god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift på svenska - Kunskap om andraspråksinlärning Det är meriterande om du har kunskaper i specifika matematiksvårigheter. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Ferietjänst För mer information om tjänsten, tag kontakt med: rektor Raija Ikonen,08-508 03 925 Kenneth Bergman, Lärare, 08 508 03 900 (facklig) Tillträde: 2014-08-13.
Företag: Stockholms stad; Enbacksskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Stockholm, Specialpedagog Stockholms stad; Enbacksskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Lärare i grundskolans tidigare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Enbacksskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. 1 plats(er).Lärare i åk 2. Tillsammans med två erfarna lärare och i samverkan med fritidspersonal ansvara för elevernas kunskaps- och sociala utveckling. Ämnesbehörigeht i sv/sva, ma, no/so, bild och en. Legitimerad lärare Ämnesbehörighet. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Varaktighet: 6 månader eller längre. Tjänsten gäller under tjänsteinnehavarens tjänstledighet. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Lärare Kenneth Bergman,08-508 03 900 Tillträde: 2014-08-13.
Företag: Stockholms stad; Enbacksskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år


Sök lediga jobb Stockholms stad; Enbacksskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se