Stockholms stad; Fritid jobb - lediga jobb

Stockholms stad; Fritid jobb Stockholms stad; Fritid jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Stockholms stad; Fritid. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Stockholms stad; Fritid. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Fritidsledare- Stockholm

  2. Fritidsledare- Stockholm

  3. Fritidsledare- Stockholm

  4. Fritidsledare- Stockholm


Mer beskrivning

Fritidsledare
Stockholms Stad Farsta SDF Fritid Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. 1 plats(er). Du kommer att arbeta med åldersgruppen 16-19 år. Arbetstiden är mestadels förlagd kvällstid. Vi söker dig som har god förmåga att knyta till dig ungdomar samt har förmåga att få dem förverkliga sina egna idéer. Personalen arbetar med - Demokratiska mötesformer för att skapa möjlighet för ungdomar att komma till tals och uttrycka sina åsikter. - Att ge ungdomar verktyg, via coaching och handledning, så att de själva ska kunna driva verksamhet utifrån sitt eget engagemang. - Med personalens olika spetskompetens erbjuda kurser, med målet att ungdomar använder sina nyvunna kunskaper till att lära ut till andra ungdomar. - Du bör ha fritidsledarutbildning eller högskoleutbildning med pedagogisk inriktning eller liknande. - Du bör besitta någon spetskompetens som ungdomar efterfrågar, inom tex dans, bild, idrott eller musik. - Du behöver vara självständig, drivkraftig, positiv samt ha kunskap inom ungdomskultur - Du har förmåga att entusiasmera och engagera - Mycket stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. - Du ska ha erfarenhet av att arbeta projektinriktat med ungdomar. - Du ska erfarenhet av att arbeta i öppen verksamhet och av att arbeta i team. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Kvällstid. I tjänsten ingår kvällsarbete två dagar i veckan. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande enhetschef Rose-Marie Engström,08-508 19 716 Martin Anagrius, Enhetschef, 08-50819700, martin.anagrius@stockholm.se Eva Forss, fackligt ombud Kommunal, 08-508 18 000 (facklig) Tillträde: 2013-09-01 eller enligt överenskommelse
Företag: Stockholms stad; Fritid
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Stockholm, Fritidsledare Stockholms stad; Fritid
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Fritidsledare
Stockholms Stad Farsta SDF Fritid Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Fritidsgården Hörnet är en fritidsgård som ligger i Gubbängsskolan. Verksamheten är öppen för ungdomar 12-17 år och bedrivs kvällstid. 1 plats(er).Vi söker dig som har erfarenhet av och är engagerad i ungdomsarbete. Fritidsgården är en öppen verksamhet som bedrivs kvällstid och utformas i samverkan mellan personal och ungdomar. -Erfarenhet av arbete på fritidsgård eller annat arbete med ungdomar -gärna någon spetskompetens som ungdomar efterfrågar, inom tex dans, idrott, bild eller musik -Du behöver vara självständig, drivkraftig och positiv -Du bör ha förmåga att entusiasmera och engagera -Mycket stor vikt kommer att läggas på den personliga lämpligheten Löneform: Timlön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. -Erfarenhet av att arbeta i team -Erfarenhet av ungdomsarbete Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Kvällstid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Enhetschef Martin Anagrius,08-50819700 Eva Fors, Fackombud Kommunal, 08-508 18 000 (facklig) Tillträde: 2013-10-26.
Företag: Stockholms stad; Fritid
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Stockholm, Fritidsledare Stockholms stad; Fritid
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Fritidsledare
Stockholms Stad Farsta SDF Fritid Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. I en idrottshall i Sköndal bedrivs öppen idrottsverksamhet på fredagskvällar. Verksamheten kan beskrivas som en fritidsgård i en idrottshall. Verksamheten är frivillig och öppen för alla. Stort fokus ligger på idrottsaktiviteter men verksamheten är även en träffpunkt där man kan träffa kompisar, lyssna på musik, mm 1 plats(er).Vi söker dig som har ett idrottsintresse och erfarenhet av ungdomsarbete. Verksamheten är en öppen arena för spontanidrott Ett av våra mål är att fokusera på flickors idrottande. Det är därför ett plus om du har kunskaper och intresse kring just flickors idrottande -Du behöver vara självständig, drivkraftig och positiv -Ha förmåga att entuiasmera och engagera -Mycket stor vikt läggs på personlig lämplighet Löneform: Timlön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. -Erfarenhet av ungdomsarbete -Möjlighet till arbete på fredagskvällar Arbetstid: Kvällstid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Enhetschef Martin Anagrius,08-50819700 Eva Forss, fackligt ombud Kommunal, 08-508 18 000 (facklig) Tillträde: 2013-10-26.
Företag: Stockholms stad; Fritid
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Stockholm, Fritidsledare Stockholms stad; Fritid
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Fritidsledare
Stockholms Stad Farsta SDF Fritid Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. 4 plats(er). vi söker 4 st fritidsledare, som ska arbeta ca 10 timmar/vecka Fritiden i Farsta söker fritidsledare som vill vara med och skapa en attraktiv fritid för ungdomar. Du som söker arbetet kommer att vara delaktig i arbetet med att utveckla den öppna fritidsgårdsverksamheten. Arbetet bedrivs kvällstid och utformas i samverkan mellan personal och ungdomar. Du bör ha fritidsledarutbildning eller annan jämförbar utbildning. Du får gärna ha någon spetskompetens som ungdomar efterfrågar, tex inom dans, idrott, bild, musik eller något annat Löneform: Timlön Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du ska ha erfarenhet av arbete på fritidsgård eller annat arbete med ungdomar. Du behöver vara självständig, drivkraftig och positiv. Du har förmåga att engagera och entusiasmera. Du ska ha god samarbetsförmåga och erfarenhet av att arbeta i team. Mycket stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Kvällstid, vardag och helg. Verksamheten håller stängt en månad under perioden juni-augusti För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr. Enhetschef Rose-marie Engström,08-50819716 Michael Palmi, Bitr. enhetschef, 08-508 19 704, michael.palmi@stockholm.se Eva Forss, Fackombud Kommunal, 08-508 18 000 (facklig) Tillträde: 2014-03-10. Enligt överenskommelse
Företag: Stockholms stad; Fritid
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-14
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Stockholm, Fritidsledare Stockholms stad; Fritid
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare


Sök lediga jobb Stockholms stad; Fritid

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se