Stockholms stad; Gullingeskolan jobb - lediga jobb

Stockholms stad; Gullingeskolan jobb Stockholms stad; Gullingeskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Stockholms stad; Gullingeskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Stockholms stad; Gullingeskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare i grundskolans tidigare år/ Lärare i No och Teknik- Stockholm

  2. Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5- Stockholm

  3. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Stockholm

  4. Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5- Stockholm

  5. Lärare i grundskolans tidigare år, Lärare i Teknik- Stockholm

  6. Elevassistent/elevresurs- Stockholm


Mer beskrivning

Lärare i grundskolans tidigare år/ Lärare i No och Teknik
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Gullingeskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Gullingeskolan är F-6 skola som omfattar förskoleklass, grundskola, förberedelsegrupper, grundsärskola och fritidshem. Skolan ligger i Tensta belägen nära kommunikationer och grönområden. Skolan har en hög teknisk standard med interaktiva tavlor i klassrummen och tillgång till iPads och digitala läromedel. 1 plats(er).Vi söker en positiv och engagerad lärare med behörighet i No och teknik för arbete i årskurs 1-6. No och teknik är ämnen som Gullingeskolan satsar på. Undervisningen sker i skolans egna välutrustade No- och tekniksal vilket är få skolor förunnat. Tillsammans med andra lärare inom arbetslaget ska du erbjuda skolans elever en god utbildning med hög kvalité på ett lustfyllt, stimulerande och utmanande sätt. Du arbetar lösningsinriktat och har höga förväntningar på eleverna. Eftersom språkutveckling är en viktig del i skolans arbete krävs goda kunskaper i svenska. Grundskollärare med behörighet årskurs 1-6 Behörighet i No och Teknik Tydlig ledare och trygg i din roll Samarbetsförmåga Förmåga att skapa goda relationer till föräldrarna Goda kunskaper inom IKT (skolwebb, interaktiva tavlor, iPad, digitala läromedel Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Tarja Rämö Mäkelä,08-50803941 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Gullingeskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år/ Lärare i No och Teknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år/ Lärare i No och Teknik

Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Gullingeskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Gullingeskolan är en F-6 skola som omfattar förskoleklass, grundskola, förberedelsegrupper, grundsärskola och fritidshem. Skolan ligger i Tensta belägen nära kommunikationer och grönområden. Skolan har en hög teknisk standard med interaktiva tavlor i klassrummen och tillgång till iPads och digitala läromedel. 1 plats(er).Vi söker en engagerad och positiv lärare som ska ansvara för undervisningen i åk 5. Du ska ha behörighet att undervisa engelska och so eller no. Utbildning i svenska som andraspråk är meriterande.Tillsammans med andra lärare inom arbetslaget ska du erbjuda skolans elever en god utbildning med hög kvalitet på ett lustfyllt, stimulerande och utmanande sätt. Du arbetar lösningsinriktat och har höga förväntningar på eleverna. Grundskollärare med behörighet för åk 4-6 Tydlig ledare och trygg i sin roll Samarbetsförmåga Förmåga att möta alla elever, även elever med i behov av särskilt stöd Förmåga att skapa goda relationer till föräldrar Goda kunskaper inom IKT (skolwebb, iPads, interaktiva tavlor, digitala läromedel) Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Tarja Rämö Mäkelä,08-50803941 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Gullingeskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Gullingeskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Gullingeskolan är en F-6 skola som omfattar förskoleklass, grundskola, förberedelsegrupper, grundsärskola och fritidshem. Skolan ligger i Tensta belägen nära kommunikationer och grönområden. Skolan har en hög teknisk standard med interaktiva tavlor i klassrummen och tillgång till Ipads och digitala läromedel. 1 plats(er).Vi söker en positiv och lyhörd person med god samarbetsförmåga. Vi ser humor, initiativkraft och engagemang som viktiga egenskaper hos en pedagog. Du ser alltid en möjlighet att utveckla och leda det pedagogiska arbetet utifrån elevens nivå och du initierar nya fritidsaktiviteter. Arbetet sker i en integrerad verksamhet skola/skolbarnomsorg. Eftersom språkutveckling är en viktig del i skolans arbete krävs goda kunskaper i svenska. Tjänsten kan komma att innehålla en samordnande funktion för fritidshemmet. Behörig lärare i fritidshem/behörig fritidspedagog. Tydlig ledare och trygg i din roll Samarbetsförmåga Förmåga att skapa goda relationer till föräldrarna Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr. rektor Tomas Andersson,08-50803947 Tillträde:
Företag: Stockholms stad; Gullingeskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Gullingeskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Gullingeskolan är en F-6 skola som omfattar förskoleklass, grundskola, förberedelsegrupper, grundsärskola och fritidshem. Skolan ligger i Tensta belägen nära kommunikationer och grönområden. Skolan har en hög teknisk standard med interaktiva tavlor i klassrummen och tillgång till iPads och digitala läromedel. 1 plats(er).Våra åk 5 klasser behöver ytterligare förstärkning. Du kommer att arbeta tillsammans med tre duktiga lärare i åk 5 som består av tre klasser. Våra undervisningsgrupper är relativt små. Du ska ha behörighet att undervisa engelska, svenska och so eller no. Utbildning i svenska som andraspråk är meriterande. Arbetslaget du ska ingå i består av åk 4 och 5 samt lärare i praktiskt-estetiska ämnen. Tillsammans med arbetslaget ska du erbjuda skolans elever en god utbildning med hög kvalitet på ett lustfyllt, stimulerande och utmanande sätt. Du arbetar lösningsinriktat och har höga förväntningar på eleverna. Eftersom språkutveckling är en viktig del av skolans arbete krävs goda kunskaper i svenska. Grundskollärare med behörighet för åk 4-6 Tydlig ledare och trygg i sin roll Samarbetsförmåga Förmåga att möta alla elever, även elever med i behov av särskilt stöd Förmåga att skapa goda relationer till föräldrar Goda kunskaper inom IKT (skolwebb, iPads, interaktiva tavlor, digitala läromedel) Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Tarja Rämö Mäkelä,08-50803941 Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Gullingeskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5

Lärare i grundskolans tidigare år, Lärare i Teknik
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Gullingeskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Gullingeskolan är F-6 skola som omfattar förskoleklass, grundskola, förberedelsegrupper, grundsärskola och fritidshem. Skolan ligger i Tensta belägen nära kommunikationer och grönområden. Skolan har en hög teknisk standard med interaktiva tavlor i klassrummen och tillgång till iPads och digitala läromedel. 1 plats(er).Gillar du tekniska lösningar, lösa problem och vill utveckla ämnet teknik? Då är du kanske läraren vi söker! Vi söker en positiv och engarerad lärare med behörighet i teknik och no för arbete i åk 1-6. Teknik och no är ämnen som Gullingeskolan satsar på. Undervisningen sker i skolans egna välutrustade tekniksal, vilket är få skolor förunnat. Tillsammans med andra lärare inom arbetslaget ska du erbjuda skolans elever en god utbildning med hög kvalité på ett lustfyllt, stimulerande och utmanande sätt. Du arbetar lösningsinriktat och har höga förväntningar på eleverna. Eftersom språkutveckling är en viktig del i skolans arbete krävs det goda kunskaper i svenska. Grundskollärare med behörighet årskurs 1-6 Behörighet i Teknik och No Tydlig ledare och trygg i din roll Samarbetsförmåga Förmåga att skapa goda relationer till föräldrarna Goda kunskaper inom IKT (skolwebb, interaktiva tavlor, iPad, digitala läromedel) Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Tarja Rämö Mäkelä,08-50803941 Tillträde: 2014-01-07.
Företag: Stockholms stad; Gullingeskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år, Lärare i Teknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år, Lärare i Teknik

Elevassistent/elevresurs
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Gullingeskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Gullingeskolan är en F-6 skola som omfattar förskoleklass,grundskola, förberedelsegrupper, grundsärskola och fritidshem. Skolan ligger belägen nära kommunikationer och grönområden. Skolan har en hög teknisk standard med interaktiva tavlor i klassrummen och tillgång till Ipads och digitala läromedel. 1 plats(er).Vi söker en positiv, initiativrik och lyhörd person som har kunskap om hur man arbetar med elever utifrån deras behov. Du ser elevernas styrkor och förmågor och använder dessa för att stärka eleverna. Tydlighet och tålamod tillsammans med humor är viktiga egenskaper hos dig. Arbetetsuppgifterna är främst att vara resurs/elevassistent i en särskild undervisningsgrupp under skoltid samt på fritidshemmet på eftermiddagstid. Övriga arbetsuppgifter på fritidshem kan tillkomma. Du kommer att ha ett nära samarbete med lärare och fritidspersonal. Eftersom språkutveckling är en viktig del i skolans arbete krävs goda kunskaper i svenska. Pedagogisk utbildning Tydlig och trygg ledare God samarbetsförmåga Förmåga att skapa relationer till elev och vårdnadshavare Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet krävs Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Tomas Andersson,08-508 03 947 Tillträde:
Företag: Stockholms stad; Gullingeskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent/elevresurs jobb, Elevassistent/elevresurs Stockholm, Elevassistent/elevresurs Stockholms stad; Gullingeskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent/elevresurs


Sök lediga jobb Stockholms stad; Gullingeskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se