Stockholms stad; Hjulstaskolan jobb - lediga jobb

Stockholms stad; Hjulstaskolan jobb Stockholms stad; Hjulstaskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Stockholms stad; Hjulstaskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Stockholms stad; Hjulstaskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Speciallärare- Stockholm

  2. Lärare i grundskolans tidigare år- Stockholm

  3. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog/Förskollärare- Stockholm

  4. Lärare i grundskolans senare år med undervisning i mindre grupp- Stockholm

  5. Lärare i grundskolans tidigare år- Stockholm

  6. NO-lärare åk 7-9- Stockholm

  7. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Stockholm

  8. 2 Lärare i grundskolans tidigare år- Stockholm

  9. Lärare i förskoleklass- Stockholm

  10. Lärare i grundskolans tidigare år/klasslärare åk 4- Stockholm


Mer beskrivning

Speciallärare
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hjulstaskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hjulsta grundskola är en F-9 skola med ca 450 elever. Skolan ligger nära tunnelbanestationen i Hjulsta. Vi arbetar medvetet för att vara det självklara skolvalet i området. Ett stort utvecklingsarbete påbörjades HT-2012. Skolan är utvald av Skolverket och Stockholms Utbildningsförvaltning för ett deltagande under fem terminen i projektet "Handledning för lärande" . Syftet är att stärka lärarnas kompetens, utveckla undervisningen och höja elevernas resultat. 1 plats(er).Undervisa elever enskilt eller i grupp, stöttning inne i klassrummet, handledning av lärare och andra pedagoger, möta föräldrar,arbeta med pedagogiska utredningar, åtgärdsprogram och liknande. Ingå i skolans trygghetsgrupp och elevhälsoteam. Vi söker en speiallärare med lärarexamen och behörighet att arbeta med grundskolans årskurser F-6. Kunnig i läs, skriv/ matematiska inlärningssvårigheter. God samarbetsförmåga med både vuxna och barn. Förtrogen med ny pedagogisk forskning och beredd att dela med sig av sina kunskaper till övrig personal. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anna Lena Wanngård,08 508 41 356 Tillträde: 2013-08-15.
Företag: Stockholms stad; Hjulstaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare jobb, Speciallärare Stockholm, Speciallärare Stockholms stad; Hjulstaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare

Lärare i grundskolans tidigare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hjulstaskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hjulsta grundskola är en F-9 skola med ca 450 elever. Skolan ligger nära tunnelbanestationen i Hjulsta. Vi arbetar medvetet för att vara det själklara skolvalet i området. Ett stort utvecklingsarbete påbörjades HT-2012. Skolan är utvald av Skolverket och Stockholms Utbildningsförvaltning för ett deltagande under fem terminen i projektet "Handledning för lärande" . Syftet är att stärka lärarnas kompetens, utveckla undervisningen och höja elevernas resultat. 1 plats(er).Vi söker dig som vill arbeta som klasslärare på vårt lågstadium. Du ska vara engegerad, positiv och ha god samarbetsförmåga. Du kommer tillsammans med en annan lärare vara ansvarig för undervisningen i årskurs 2. Eftersom språkutveckling är en viktig del i skolans arbete krävs goda kunskaper i svenska. Behörig lärare för gurndskolan åk F-3 samt ha god kompetens gällande läsinlärning. -vara väl förtrogen med uppdraget och se utveckling av verksamheten som en självklar del i arbetet. -lösningsinriktad inställning -ha god förmåga att samverka med övrig personal Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs av läraryrket och att arbeta i ett mångkulturellt område Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anna Lena Wanngård,08 508 41 356 Tillträde: 2013-08-15.
Företag: Stockholms stad; Hjulstaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog/Förskollärare
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hjulstaskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hjulsta grundskola är en F-9 skola med ca 450 elever. Skolan ligger nära tunnelbanestationen i Hjulsta. Vi arbetar medvetet för att vara det själklara skolvalet i området. Ett stort utvecklingsarbete påbörjades HT-2012. Skolan är utvald av Skolverket och Stockholms Utbildningsförvaltning för ett deltagande under fem terminen i projektet "Handledning för lärande" . Syftet är att stärka lärarnas kompetens, utveckla undervisningen och höja elevernas resultat. 2 plats(er). Ansvarig för arbetslagets fritidshemsverksamhet Vi söker två fritidspedagoger. Vi söker dig som vill arbeta som fritidspedagog på skolans fritidshem. Du ska vara engegerad, positiv och ha god samarbetsförmåga. Du kommer tillsammmans med kollegor ansvara för skolans fritidshems och rastverksamhet. Behörig pedagog fritidspedagog/förskollärare eller lärare för de yngre åldrarna. -vara förtrogen med uppdraget och se utveckling av verksamheten som en självklar del i arbetet. -lösningsinriktad inställning -ha god förmåga att samverka med övrig personal. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anna Lena Wanngård,08 508 41 356 Tillträde: 2013-08-15.
Företag: Stockholms stad; Hjulstaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog/Förskollärare

Lärare i grundskolans senare år med undervisning i mindre grupp
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hjulstaskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hjulsta grundskola är en F-9 skola med ca 500 elever, varav många andrasppråkselever. Skolan ligger 200m från tunnelbanestationeni Hjulsta.Vi arbetar medvetet för att vara det självklara skolvalet i området. Ett stort utvecklingsarbete påbörjades HT 2012.Skolan är utvald av Skolverket och Stockholms Utbildningsförvaltning för ett deltagande under fem terminer i projektet "Handledning för lärande". Syftet är att stärka lärarnas kompetens, utveckla undervisningen och höja elevernas resultat. 1 plats(er).Vi söker en lärare på heltid med visstidsanställning som ska undervisa en mindre grupp med elever som har långsam inlärning.Du kommer att ingå i ett arbetslag som samarbetar kring dessa elever,och med stöd av specialpedagog. I tjänsten ingår även delat mentorskap Kvalifikationer: Du ska vara behörig lärare, med kompetens från lägst år 4-6. Personliga egenskaper: Som lärare har du unika möjligheter att påverka och bidra till elevernas utveckling utifrån dess egna förutsättningar.Då skolan har många andraspråkselever är det viktigt att du har ett språk-och kunskapsutvecklande arbetssätt. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande,initiativrik och empatisk. Du ska också vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kolleger. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Välkommen med din ansökan! Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Ninni Forsberg,08- 508 41 357 Tillträde:
Företag: Stockholms stad; Hjulstaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år med undervisning i mindre grupp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år med undervisning i mindre grupp

Lärare i grundskolans tidigare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hjulstaskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hjulsta grundskola är en F-9 skola med ca 450 elever. Skolan ligger nära tunnelbanestationen i Hjulsta. Vi arbetar medvetet för att vara det självklara skolvalet i området. Ett stort utvecklingsarbete påbörjades HT-2012. Skolan är utvald av Skolverket och Stockholms Utbildningsförvaltning för ett deltagande under fem terminer i projektet "Handledning för lärande" Syftet är att stärka lärarnas kompetens, utveckla undervisningen och höja elevernas resultat. 1 plats(er).Vi söker en klasslärare till lågstadiet. En utbildad lärare med erfarenhet av lågstadiet. Du ska vara engegerad, positiv och ha god samarbetsförmåga. Du kommer tillsammans med en annan lärare vara ansvarig för undervisningen i årskurs 2. Eftersom språkutveckling är viktig del av skolans arbete krävs goda kunskaper i svenska. Behörig lärare för grundskolan åk 1-3 samt ha god kompetens gällande läsinlärning. - vara väl förtrogen med uppdraget och se utveckling av verksamheten som en självklar del av arbetet -lösningsinriktad inställning -ha god förmåga att samverka med övrig personal. Erfarenhet krävs av läraryrket och att arbeta i ett mångkulturellt område. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anna Lena Wanngård,08 508 41 356 Tillträde: 2013-09-06. Vi önskar en lärare från terminstart.
Företag: Stockholms stad; Hjulstaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

NO-lärare åk 7-9
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hjulstaskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hjulsta grundskola är en F-9 skola med ca 500 elever, varav många är andraspråkselever. Skolan ligger 200m från tunnelbanestationen i Hjulsta. Vi arbetar medvetet för att vara det självklara skolvalet i området. Ett stort utvecklingsarbete påbörjades HT 2012. Skolan är utvald av Skolverket och Stockholm stads utbildningsförvaltning för ett deltagande under fem terminer i projektet "Handledning för lärande". Syftet är att stärka lärarnas kompetens, utveckla undervisningen och höja elevernas resultat. 1 plats(er).Vi söker en behörig lärare i NO-ämnen år 7-9 till Hjulsta grundskola. Uppdraget innebär: -Undervisning i NO, omfatta läraruppdraget enligt Lgr 11. -Bidra till ett skolutvecklande arbete kring NO-ämnena. -Enskilt och i samarbete med arbetslag och ämneskollegor planera, genomföra och utvärdera undervisningen. -Dokumentation av elevernas kunskaps-och sociala utveckling. -Ingå i arbetslag 7-8 Utbildning och erfarenhet är ett krav, liksom att du är en självklar ledare i klassrummet. Du är mål och resultatinriktad, strukturerad med ett drivande och språkutvecklande arbetssätt. Du har också förmåga att skapa en stimulerande inlärningsmiljö, där eleverna utmanas. På Hjulsta grundskola har vi höga förväntningar på våra elever liksom på vår personal. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Varaktighet: 6 månader eller längre. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Ninni Forsberg,08- 508 41 357 Tillträde: 2013-09-30.
Företag: Stockholms stad; Hjulstaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga NO-lärare åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: NO-lärare åk 7-9

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hjulstaskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hjulsta grundskola är en F-9 skola med ca 450 elever, varav många andraspråkselever. Skolan ligger 200m från tunnelbanestationen i Hjulsta. Vi arbetar medvetet för att bli det självklara skolvalet i området. Ett stort utvecklingsarbete påbörjades HT 2012. Skolan är utvald av Skolverket och Stockholms Utbildningsförvaltning för ett deltagande under fem terminer i projektet "Handlening för lärande". Syftet är att stärka lärarnas kompetens , utveckla undervisningen och höja elevernas resultat. 1 plats(er).Textillärare åk 3-6 Utbildad textillärare Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet av undervisning är ett krav, liksom att du är en självklar ledare i klassrummet. Du har förmåga att skapa en stimulerande inlärningsmiljö, där eleverna utmanas. Varaktighet: 3-6 månader. Arbetstid: Dagtid. Schemat är lagt onsdag-fredag tjänsten är ca 60% För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anna Lena Wanngård,08 508 41 356 Tillträde: 2014-01-27.
Företag: Stockholms stad; Hjulstaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

2 Lärare i grundskolans tidigare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hjulstaskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Hjulsta grundskola är en F-9 skola med ca 400 elever, som ligger nära tunnelbanan i Hjulsta. Skolan byggdes år 1971 och är hjärtat i Hjulsta. Vår skola präglas av god stämning och ett gott samarbete. 2 plats(er). en tillsvidare anställning och ett vikariat Hjulsta grundskola söker 2 klasslärare till årskurs 1. Skolan har två klasser i årskurs 1. Fritidshemmet och lärarna har ett nära samarbete och planerar tillsammans. Vi söker två erfarna lärare som är tydliga ledare och har lätt för att skapa goda relationer med elever,föräldrar och kollegor. Ni kan läsinlärning och är genuint intresserade av de yngre eleverna och deras kunskaps inhämtning. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Lång erfarenhet av undervisning av yngre elever med svenska som andra språk. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anna-Lena Wanngård,08 508 41 356 Tillträde: 2014-08-13.
Företag: Stockholms stad; Hjulstaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i förskoleklass
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hjulstaskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Hjulsta grundskola är en F-9 skola med ca 400 elever, som ligger nära tunnelbanan i Hjulsta Skolan byggdes 1971 och är hjärtat i Hjulsta med sin placering. Vi är en av 10 skolor i Sverige som deltar i Skolverkets projekt "Handledning för lärande". Vår skola präglas av god stämning och gott samarbete. 1 plats(er).Förskollärare i förskoleklass och ansvarig för att utveckla skolans samarbete med föräldrar. Vi söker en förskollärare med dokumenterad erfarenhet av föräldrasamverkan. Du ska vara en tydlig ledare och ha lätt för att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du ska vara intresserad av och tro på att samarbete berikar undervisningen och inlärningen. Du behöver vara flexibel och vara beredd på att arbeta lösningsinriktat. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Lång erfarenhet krävs av arbete med flerspråkiga elever i förskoleklass. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anna Lena Wanngård,08 508 41 356 Tillträde: 2014-07-13.
Företag: Stockholms stad; Hjulstaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i grundskolans tidigare år/klasslärare åk 4
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hjulstaskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Hjulsta grundskola är en liten F-9 skolan med ca 400 elever. Skolan ligger nära tunnelbanan i Hjulsta. Skolan deltar i Skolverkets satsning "Handlledning för lärande" även under höstterminen, satsningen avslutas till jul. Vår skola präglas av god stämning och gott samarbete. 1 plats(er).Vi söker en klasslärare till årskurs 4, med viss undervisning i de andra klasserna på mellanstadiet. Vi söker dig som är behörig lärare i svenska, matematik och so-ämnena. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Vi söker en lärare med erfarenhet av undervisning på mellanstadiet och gärna med elever som har svenska som andraspråk. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anna Lena Wanngård,08 508 41 356 Tillträde: 2014-08-13.
Företag: Stockholms stad; Hjulstaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år/klasslärare åk 4 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år/klasslärare åk 4


Sök lediga jobb Stockholms stad; Hjulstaskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se