Stockholms stad; Västertorpsskolan jobb - lediga jobb

Stockholms stad; Västertorpsskolan jobb Stockholms stad; Västertorpsskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Stockholms stad; Västertorpsskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Stockholms stad; Västertorpsskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Specialpedagog/Speciallärare- Stockholm

 2. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Stockholm

 3. Lärare i grundskolans senare år- Stockholm

 4. Lärare i grundskolans tidigare år, åk 2- Stockholm

 5. Biträdande rektor- Stockholm

 6. lärare i grundskolans tidigare år, åk 2- Stockholm

 7. Lärare i grundskolans tidigare år- Stockholm

 8. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Stockholm

 9. Biträdande rektor- Stockholm

 10. Kock/Kokerska- Stockholm

 11. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Stockholm

 12. Speciallärare- Stockholm

 13. Lärare i grundskolans tidigare år- Stockholm


Mer beskrivning

Specialpedagog/Speciallärare
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Västertorpsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Västertorpsskolan är en skola som växer. På skolan går elever från förskoleklass till åk 6. Värdegrunden med hjälp av STARE (samarbete,trygghet,arbetsglädje,respekt,empati)ska genomsyra hela verksamheten från arbetet med eleverna till arbetsmiljön bland de vuxna som arbetar på skolan. Västertorpsskolan värnar om en god och trivsam arbetsmiljö för alla där alla är medvetna om att det enskilda bidraget är viktigt för att vi tillsammans ska få en god arbetsmiljö. 1 plats(er).På skolan är det vårt Studietek som har kunskap om alla elever som är i behov av särskilt stöd. Vi genomför kontinuerligt diagnoser i svenska och i matematik, de är en del av skolans underlag för att se vilka elever som är i behov av stöd. I Studieteket arbetar speciallärare/specialpedagoger. Du ska arbeta med enskilda elever eller elevgrupper.I tjänsten ingår (ca 20%)att man har ett övergripande ansvar när det gäller skolans elevhälsoarbete bland annat bokningar av möten med lärare och vårdnadshavare, planera och genomföra olika tester och redovisa resultaten. Arbetet kräver en god förmåga för dokumentation och struktur. Ett gott samarbete med kollegor, skolledning och vårdnadshavare ser vi som en förutsättning för att göra ett bra elevhälsoarbete. Som speciallärare/specialpedagog ska du ha god kunskap och erfarenhet av läs/skrivinlärning och grundläggande matematikinlärning. Du ska också känna dig trygg med att skriva den dokumentation som krävs bland annat pedagogiska kartläggningar och åtgärdsprogram (Stockholms stads mallar). Du ska ha lätt för att samarbeta, komunicera och se lösningar. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du har erfarenhet av arbete med elever/elevgrupper som är i behov av särskilt stöd. Du ska också ha erfarenhet av den dokumentation som krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Med reservation -tjänsten kan tillsättas av övertalig inom staden För mer information om tjänsten, tag kontakt med: biträdande rektor Christina Lahti,08 508 45 770 Therese Sallander, LR lärare, 076 12 45 786, therese.sallander@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-12. 13 augusti 2013 eller enligt överrenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Västertorpsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/Speciallärare jobb, Specialpedagog/Speciallärare Stockholm, Specialpedagog/Speciallärare Stockholms stad; Västertorpsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/Speciallärare

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Västertorpsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Västertorpsskolan är en årskurs F-6 skola med 400 elever. Det är tre klasser i årskurs F-2, två klasser i årskurs 3-6 detta läsår (13-14). Vi har fräscha, snygga lokaler och en fin skolgård. Den ligger i närheten av lekparker och grönområden som inbjuder till mycket rörelse och utelek. Västertorpskolans fritidsverksamhet består av två fritidshemsavdelningar (Tellus och Kosmos) och en fritidsklubb. 1 plats(er).Västertorpsskolan söker en fritidspedagog eller lärare i fritidshem. Tjänsten omfattar både skolsamverkan och fritidsverksamhet. Du kommer att ingå i ett arbetslag och ha ett nära samarbete tillsammans med lärare och övrig fritidspersonal.Du har med dig goda idéer om hur skola och fritidshem kan komplettera och utveckla varandra och står redo att driva detta tillsammans med ditt team. Skolbarnsomsorg och och skola arbetar integrerat på ett naturligt sätt genom att använda gemensamma lokaler.Skolan och fritidshemmet har ett gemensamt ansvar för elevernas lärande och att lärandet pågår hela tiden. Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog eller lärare i fritidshem och som är en positiv, engagerad och kreativ person. Du ska vilja bidra med att utveckla verksamheten och skapa en positiv miljö. God samarbets-och initiativförmåga är egenskaper som vi värdesätter högt. Det är viktigt att du kan jobba med barn i både små och stora grupper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet men har krav på formell behörighet eftersom vi ser det som viktigt för både teamet och eleverna. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker erfarna fritidspedagoger/fritidsledare. Du ska ha god kännedom om våra styrdokument och förmåga att omsätta kunskapen i det vardagliga arbetet med barnen. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: biträdande rektor Christina Lahti,08-508 45 770 Barbro Engeflod, Rektor, 08-50845772, barbro.engeflod@stockholm.se Tomas Franzén, Elevassistent, 08-508 45 796, tomas.franzen@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2014-01-06.
Företag: Stockholms stad; Västertorpsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i grundskolans senare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Västertorpsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Västertorpsskolan ligger mycket när Västertorps tunnelbanestation. Vi är skola från förskoleklass till årskurs sex. Skolan arbetar med våra värdeord Samarbete - Trygghet - Arbetsglädje - Respekt - Empati STARE. Dessa ska genomsyra hela vårt arbete under hela skoldagen. Vi tror att alla barn kan uppnå goda kunskapresultat vår uppgift är att ge alla barn de rätta förutsättningarna. 1 plats(er). Vi söker en utbildad lärare för ett vikariat vårterminen 2014 du blir en av två klasslärare i en 6:a. Vi söker en lärare som är behörig i engelska och helst ma/no. Eventuellt kan tjänsten senare övergå till en tillsvidare anställning. Vill du bli en av två klasslärare i en 6:a under tiden som ordinarie lärare är föräldraledig? Tillsammans planerar ni och genomför undervisningen i klassen. Ni ges goda förutsättningar till ett gott samarbete. Vi söker en lärare som bör ha erfarenhet och behörighet i engelska och helst i ma/no. Du måste tycka om att ha ett nära samarbete för att våra elever ska uppnå goda resultat. Löneform: Månadslön. månadslön Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Vi ser helst att du har erfarenhet. Du bör helst ha arbetat i en årskurs 6 eller med elever i årskurserna 4-6. Varaktighet: 13 juni 2014 med eventuell möjlighet till förlängning. Arbetstid: Vikariat i en 6:a du blir en av två klasslärare i klassen. Vikariatet kan eventuellt tillsättas av övertalig inom Stockholms Stad. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: biträdande rektor Christina Lahti,08 508 45 770 Therese Sallander, LR lärare, 08 508 45 786 (facklig) Tillträde: 2014-01-07. Vi ser helat att du kan börja vid terminsstart 7 januari 2014.
Företag: Stockholms stad; Västertorpsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans tidigare år, åk 2
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Västertorpsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Västertorpsskolan ligger mycket nära Västertorps tunnelbanestation. Vi är en skola från förskoleklass till årskurs sex. Skolan arbetar med våra värdeord Samarbete - Trygghet - Arbetsglädje - Respekt - Empati STARE. Dessa ska genomsyra hela vårt arbete under hela skoldagen. Vi tror att alla barn kan uppnå goda kunskapresultat vår uppgift är att ge alla barn de rätta förutsättningarna. 1 plats(er).Du ska vara behörig lärare för att undervisa i årskurs 2. Du ska också ha bra ledaregenskaper och en god förmåga att kommunicera och skapa positiva relationer med elever och kollegor. Du ska kunna ta tillvara och utveckla den kompetens som finns i klassen. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande och har uppnått en personlig mognad, är initiativrik och empatisk. Du ska också vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kolleger. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Välkommen med din ansökan! Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr. rektor Christina Lahti,08-508 457 70 Tillträde: 2014-01-07.
Företag: Stockholms stad; Västertorpsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år, åk 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år, åk 2

Biträdande rektor
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Västertorpsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Västertorpsskolan är en skola som växer. På skolan går elever från förskoleklass till årskurs 6. Värdegrunden med hjälp av STARE (samarbete, trygghet, arbetsglädje, respekt, empati) ska genomsyra hela verksamheten från arbetet med eleverna till arbetsmiljön bland de vuxna som arbetar på skolan. Vi känner tillit till varandra - att alla vill och gör sitt bästa det gäller våra elever och de vuxna på skolan - allt för att Västertorpsskolan ska fortsätta att utvecklas till en skola i världsklass. 1 plats(er).Västertorpsskolan värnar om en god och trivsam arbetsmiljö för alla där alla är medvetna om att det enskilda bidraget är viktigt för att vi tillsammans skapar en god arbetsmiljö. En del av dina arbetsuppgifterna som du ansvarar för är följande: Fritidsverksamheten/ fritidsklubb, it, förskoleklasserna, bespisning , vaktmästeri och där ingår även personalansvar, internkontroll , lokaler och skyddsronder, brandskyddsansvarig Vi söker en bitr rektor som kommer att ingå i ledningsgruppen tillsammans med rektor, bitr rektor och arbetslagsledare, vara med och utveckla verksamheten till en skola i världsklass Du ska vara målinriktad och skapa en bra lärandemiljö för våra elever. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. - Genomgången rektorsutbildning är meriterande - Dokumenterad erfarenhet som chef - Tidigare erfarenhet av att arbeta mot de yngre åldrarna. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Barbro Engeflod,08-50845772 Tillträde: 2014-02-01.
Företag: Stockholms stad; Västertorpsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektor

lärare i grundskolans tidigare år, åk 2
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Västertorpsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Västertorpsskolan ligger mycket nära Västertorps tunnelbanestation. Vi är en skola från förskoleklass till årskurs sex. Skolan arbetar med våra värdeord Samarbete - Trygghet - Arbetsglädje - Respekt - Empati STARE. Dessa ska genomsyra hela vårt arbete under hela skoldagen. Vi tror att alla barn kan uppnå goda kunskapresultat vår uppgift är att ge alla barn de rätta förutsättningarna. 2 plats(er).Tillsammans med lärarna i årskurs 2 ska du ge våra elever bra verktyg så de får goda skolresultat. Du som lärare är en mycket viktig faktor så våra elever känner att de lyckas i skolan,tycker om att lära sig och är nyfikna. Du ska vara behörig lärare för att undervisa i årskurs 2. Du ska ha bra ledaregenskaper och en god förmåga att kommunicera och skapa positiva relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du ska kunna ta tillvara och utveckla den all den kompetens som finns i klassen. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande och har uppnått en personlig mognad, är initiativrik och empatisk. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Välkommen med din ansökan! Friskvårdsbidrag 1000kr Löneform: Månadslön. månadslön Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi ser helst att du har en viss erfarenhet. Varaktighet: Tillsvidare. tills vidare Arbetstid: Dagtid. Om ni är två arbetskollegor som önskar arbeta tillsammans så har ni er chans nu. Tillsammans med ytterligare en lärare skapar ni de bästa förutsättningarna för våra elever. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr. rektor Christina Lahti,08-508 457 70 Therese Sallander, LR, 08 50845786, therese.sallander@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2014-01-07. 7 januari
Företag: Stockholms stad; Västertorpsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga lärare i grundskolans tidigare år, åk 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: lärare i grundskolans tidigare år, åk 2

Lärare i grundskolans tidigare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Västertorpsskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Västertorpsskolan är en skola från förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger i anslutning till tunnelbanestationen. Vi är en attraktiv skola som växer och vi har goda resultat. Våra värdeord STARE samarbete-trygghet-arbetsglädje-respekt-empati. Viktiga ord för hela skolan både för våra elever och för de vuxna. 1 plats(er).Klasslärare (1-6) eller mot de yngre åldrarna och med erfarenhet. Du ska arbeta tillsammans med med de andra lärarna och fritidspedagogerna i årskurs 2 (tre klasser). Du ska bidra till att våra elever i årskurs 2 uppnår kuskapsmålen och de sociala målen enligt läroplanen. Du ska också tycka om att delta och vara med och bidra till att vår skola utvecklas i enlighet med stadens och skolans mål. Vi söker en lärare som bör ha ma/no inriktning. Du bör också kunna undervisa i engelska. Du ska ha en förmåga att se alla elever utifrån deras förmågor och kunskaper. Din undervisning ska vara varierande, lustfylld och väcka nyfikehet. Du ska helt enkelt vara en skicklig pedagog som älskar sitt arbete! Du bör också ha erfarenhet och förstå vikten av ett nära samarbete med skolsamverkare (fritidspedagog). Ett gott samarbete med hemmen ser vi som en viktig förutsättning så våra barn tycker om skolan.Dina föräldrakontakter ska vara goda och professionella. På skolan har vi ett friskvårdsbidrag til all personal. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi vill att du har erfarenhet från läs- och skrivinlärning - gärna kunskap om Bornholmsmodellen. Du ska också ha erfarenhet av grundläggande matematikinlärning. Du bör ha erfarenhet av dokumentation, pedagogiska kartläggningar och åtgärdsprogram. Varaktighet: Tillsvidare. Vi tillämpar provanställning. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: biträdande rektor ChristinaLahti,08 508 45 770 Therese Sallander, LR lärare, 08 508 45 786 (facklig) Tillträde: Tillträde efter överenskommelse
Företag: Stockholms stad; Västertorpsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Västertorpsskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Västertorpsskolan är en skola från förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger nära tunnelbanestationen. Vi är en skola som expanderar och vi har goda resultat. Våra värdeord är STARE samarbete-trygghet-arbetsglädje-empati. Vilket ska genomlysa allt vi gör och alla ska leva orden - vi vuxna är föredömen. 1 plats(er).Är du en fritidspedagog som "brinner" för ditt yrke? Då har du en plats på Västertorpsskolan. Du ska främst samverka med lärare och fritidspedagoger . Du ska tillsammans med andra fritidspedagoger på skolan arbeta så Stockholm stads riktlinjer för fritidshemmet förverkligas. "Brinna" för ditt yrke och tycka om att samarbeta med dina arbetskamrater det är egenskaper som vi söker. Tillsammans ska ni arbeta så varje elev utifrån sin förmåga och förkunskaper utvecklas mot de sociala målen och kunskapsmålen enligt läroplanen. Du ska tillsammans med dina arbetskamrater se lösningar, vara kreativ och drivande. Du förstår vikten av och kan skapa goda relationer med föräldrar då det är en förutsättning för att skolan ska kunna göra ett bra arbete och lyckas.Det är på fritids som föräldrar dagligen möter skolan. Arbetstiden varierar 6.30-18.00 All personal har friskvårdspeng. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du ska ha arbetslivserfarenhet. Varaktighet: Tillsvidare. Vi tillämpar provanställning. Vi avsäger oss mail eller telefonsamtal från rekryteringsföretag. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: biträdande rektor Christina Lahti,08 5045 770 Therese Sallander, lärare LR, 08 508 45 786, therese.sallander@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2014-08-11.
Företag: Stockholms stad; Västertorpsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Biträdande rektor
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Västertorpsskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vi erbjuder dig en spännande roll som biträdande rektor på Västertorpsskolan. Det innebär fullt personalansvar och deltagande i skolans ledningsgrupp som består av rektor och ytterligare en biträdande rektor. Vi arbetar intensivt med att utveckla skolan för att våra elever ska få ännu bättre resultat. Västertorpsskolan är en skola som expanderar. Det innebär att vi ständigt utvecklas och vi måste hitta nya och bra lösningar för våra elever. Skolans gemensamma värdegrund STARE (samarbete, trygghet, arbetsglädje och empati) ska genomsyra hela verksamheten och gälla både vuxna och elever. Som ledare ska du vara ett gott exempel och leva vår värdegrund. 1 plats(er).Du kommer att bidra till rektors ledning av skolverksamheten och fritidsverksamheten. Du ska ha en förmåga att bedriva ett ledarskap i ett tydligt och målinriktat förbättringsarbete. Du tycker om att utveckla nya arbetsformer och driva pedagogisk utveckling inom verksamheten. Du har personal-, elev- och verksamhetsansvar. Du ansvarar för den operativa verksamheten med personal- elev-och föräldrakontakter. I arbetet ingår också elevhälsoarbete, rekrytering, uppföljning av resultat, lokaler, arbetsmiljö, medarbetarsamtal mm. Som ledare ska du ha en positiv inställning, vara engagerad, ha god samarbetsförmåga, vara strukturerad och självgående i ditt arbete. Du ska ha god IT och datavana. Du bör bör ha erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete och arbetsmiljöarbete. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vara välförtrogen med skolans styrdokument och skollagen. Som skolledare måste du kunna hantera pressade situationer, vara initiativrik,kunna prioritera, kunna hantera konflikter och framförallt verka för att skapa en god arbetsmiljö. Du ser helheten för att skapa en god och lärande miljö för våra elever. Friskvårdsbidrag erbjuds Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker en erfaren, nyfiken och utvecklingsbenägen ledare som har lärarutbildning i botten. Du ska ha tidigare ledarerfarenhet. Rektorsutbildning är ytterligare en merit. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: rektor Barbro Engeflod,08 508 45 772 Therese Sallander, lärare LR, 08 508 45 45 786, therese.sallander@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2014-08-11. Tillträde 11 aug 2014
Företag: Stockholms stad; Västertorpsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektor

Kock/Kokerska
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Västertorpsskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Västertorpsskolan ligger i nära anslutning till tunnelbanestationen. Skolan arbetar efter vår värdegrund- STARE samarbet, arbetsglädje, respekt, empati. Vår värdegrund ska genomsyra hela skolan både vuxna och barn. Du erbjuds ett arbete i en skola som växer och hela tiden utvecklas till det bästa för våra elever och personal. 1 plats(er).- Ansvara för att eleverna på vår skola får näringsriktig och varierad lunch ca 500 portioner i det ingår specialkost (allergier, vegetarisk mm). - Ansvar för egen budget. - Ansvara för att köket följer lagar och föreskrifter som gäller för ett tillagningskök i grundskolan. - Ansvara för att leda och fördela arbetet i köket. - Ansvara för en god arbetsledning och arbetsmiljö i köket och i matsalen. - Ansvara för en god kommunikation med övrig personal,ledning, föräldrar och våra elever. - Utbildad kock med erfarenhet av tillagningskök i grundskola. - God kunskap angående lagar och förordningar som gäller vid tillagningskök i grundskola. - God förmåga att följa budget. - God förmåga att tillaga varierad, näringsriktig och tilltalande måltider under ett budgetansvar. - Vår kock representerar skolans matsal "Den glada oliven" Som ansvarig för förberedelser och tillagning av måltiderna börjar alltid vår kock kl.7.00. I samråd med ledning och kökspersonalen bestäms arbetstiderna. friskvårdsbidrag Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet krävs från storkök (skolkök), budgetansvar och personalansvar. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Västertorpsskolan tillagar och serverar bra mat till våra elver. Vi ligger högt över vad många skolor serverar när det gäller ekologiska råvaror. Vi anser att måltiden är en mycket viktig stund för våra elever. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: rektor Barbro Engeflod,08 50845772 Christina Lahti, biträdande rektor, 08 508 45770, 076 1245770, christina.lahti@stockholm.se Tomas Franzen, resurs, Kommunal, 08 50845786, tomas.franzen@stockholm.se (facklig) Therese sallander, klasslärare, LR, 08 508 45786, 0736233424, therese.sallander@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2014-08-04. Tillträde kan diskuteras men senast 4 augusti. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Företag: Stockholms stad; Västertorpsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Stockholm, Kock/Kokerska Stockholms stad; Västertorpsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Västertorpsskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Västertorpsskolan är en skola från förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger nära tunnelbanestationen. Vi är en skola som expanderar och vi har goda resultat. Våra värdeord är STARE samarbete-trygghet-arbetsglädje-empati. Vilket ska genomlysa allt vi gör och alla ska leva orden - vi vuxna är föredömen. 1 plats(er).Är du en fritidspedagog som "brinner" för ditt yrke? Då har du en plats på Västertorpsskolan. Du ska främst samverka med lärare och fritidspedagoger . Du ska tillsammans med andra fritidspedagoger på skolan arbeta så Stockholm stads riktlinjer för fritidshemmet förverkligas. "Brinna" för ditt yrke och tycka om att samarbeta med dina arbetskamrater det är egenskaper som vi söker. Tillsammans ska ni arbeta så varje elev utifrån sin förmåga och förkunskaper utvecklas mot de sociala målen och kunskapsmålen enligt läroplanen. Du ska tillsammans med dina arbetskamrater se lösningar, vara kreativ och drivande. Du förstår vikten av och kan skapa goda relationer med föräldrar då det är en förutsättning för att skolan ska kunna göra ett bra arbete och lyckas.Det är på fritids som föräldrar dagligen möter skolan. Arbetstiden varierar 6.30-18.00 All personal har friskvårdspeng. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du ska ha arbetslivserfarenhet. Varaktighet: Tillsvidare. Vi tillämpar provanställning. Vi avsäger oss mail eller telefonsamtal från rekryteringsföretag. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: biträdande rektor Christina Lahti,08 5045 770 Therese Sallander, lärare LR, 08 508 45 786, therese.sallander@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2014-08-11.
Företag: Stockholms stad; Västertorpsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Speciallärare
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Västertorpsskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Västertorpsskolan är en grundskola med elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi är idag ca 500 elever. Vi är en skola som växer. Skolan ligger bra till, ca 50 m från tunnelbanestationen. Våra värdeord STARE samarbete-trygghet-arbetsglädje-respekt-empati. STARE ska genomsyra HELA verksamheten, barn och vuxna. Alla på skolan bidrar till att vi får en god arbetsmiljö. Kom och arbeta på en skola som har bra resultat men som ständigt vill utvecklas för att öka våra elevers kunskapsresultat, trygghet och trivsel. 1 plats(er). en speciallärar/specialpedagog tjänst i årkurserna 1- 6. specialpedagogiskt arbete med enskilda elever och elever i grupp. Arbetet innebär också att ha ett övergripande ansvar för skolans elevhälsoteam med ansvar för arkivering,bokningar, uppföljningar, vara en länk till skolledningen mm. -Du bör ha en mycket god förmåga att kommunicera med elever, föräldrar och skolans personal. - Fokus är alltid eleven. - Du ska förstå vikten av att alltid sträva efter att inkludera våra elever. -Trygg i din roll som pedagog med specialpedagogisk kunskap och förmåga att involvera alla berörda i ditt tänk. Friskvårdsbidrag Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. - Erfarenhet krävs av spcecialpedagogiskt arbete. - Erfarenhet krävs av arbete i klass som klasslärare med grundläggande läs-, skriv-och matematik inlärning. - Ha erfarenhet av att arbeta med elever som har ADHD, inom autismspektrat, dyslxi, språkstörning. - Erfarenhet av dokumentation,pedagogiska kartläggningar och åtgärdsprogram. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: biträdande rektor Christina Lahti,076 1245 770 Therese Sallander, lärare, LR, 08 508 45786, therese.sallander@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2014-08-13. Tillträde vid terminsstart hösten 2014 eller efter överrenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Västertorpsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare jobb, Speciallärare Stockholm, Speciallärare Stockholms stad; Västertorpsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare

Lärare i grundskolans tidigare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Västertorpsskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Västertorpsskolan är en skola med elever från förskoleklass till årskurs 6. På skolan är det ca 500 elever. Skolan ligger ca 50 m från tunnelbanestationen. Våra värdegrundsord STARE samarbete-trygghet-arbetsglädje-respekt- empati ska genomsyra hela vår verksamhet. Det gäller barn som vuxna. 1 plats(er).Vi söker en lärare till vår lilla grupp.Du är tillsammans med en lärare, en speciallärare och tre fritidslärare ansvarig för att våra elever uppnår goda kunskapsresultat. Gruppen består av elever som antas centralt via utbildningsförvaltningen,Stockholm stad. Att eleverna känner trygghet och trivsel på vår skola. Du ansvarar för att våra elever utifrån deras kunskaper och förmågor inkluderas i våra klasser. Du ska kunna arbeta tillsammans med två lärare och tre fritidspedagoger i vår lilla klass med 8 elever. Eleverna har adhd och en del har ytterligare diagnoser. I arbetet ingår en genuin strävan att eleverna i vår lilla klass inkluderas där de kan i skolans övriga klasser och ämnen. Du ska ha en stor tilltro till att elever kan och vill lära sig. Du bör ha erfarenhet av ART. Du ska kunna skapa goda relationer med våra vårdnadshavare. Du ska ha erfarenhet av dokumentation, pedagogisk kartläggning och åtgärdsprogram. Du ska ha lätt för att samarbeta/samverka kring våra elever. Det gäller i arbetslaget kring klassen och även med den övriga personalen på skolan.Vår inkludering av eleverna innebär att du ska ha god förmåga att skapa goda kontakter med berörda övriga lärare på skolan. Om du har engelska och/eller bild (åk 1-6)i din lärarlegitimation är det en merit. Om du har utöver din lärarutbildning utbildning i "elever i behov av särskilt stöd" är det ytterligare en merit. friskvårdsbidrag Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du ska ha erfarenhet av arbete med elever som har särskilda behov (adhd). Du ska också ha erfarenhet av klasslärarskap i vanliga undervisningsgrupper/klasser. Du bör ha erfarenhet av grundläggande läs-skriv och matematikinlärning. Det är en merit om du tidigare har arbetat med inkludering av elever med särskilda behov. Varaktighet: Tillsvidare. Vi tillämpar provanställning. Med reservation om tjänsten tillsätts av övertalig. Vi undanber oss kontakter med rekryteringsfirmor. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: biträdande rektor Christina Lahti,076 1245 770 Therese Sallander, lärare LR, 08 508 45 786, therese.sallander@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2014-08-11.
Företag: Stockholms stad; Västertorpsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år


Sök lediga jobb Stockholms stad; Västertorpsskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se