Storhogna Högfjällshotell & Spa jobb - lediga jobb

Storhogna Högfjällshotell & Spa jobb Storhogna Högfjällshotell & Spa jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Storhogna Högfjällshotell & Spa. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Storhogna Högfjällshotell & Spa. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Spaterapeut/massör/ instruktör- Berg

 2. Barmästare- Berg

 3. servitör/servitris- Berg

 4. Kock- Berg

 5. Bagare- Berg

 6. Diskare/lageransvarig- Berg

 7. Spaterapeut- Berg

 8. Hudterapeut- Berg

 9. Säljledare- Berg

 10. Restaurangchef- Berg

 11. Hovmästare- Berg

 12. Barmästare- Berg

 13. Sous-Chef- Berg

 14. Bagare- Berg

 15. Hudterapeut- Berg

 16. Hudterapeut- Berg

 17. servitör/servitris- Berg

 18. Kock till fjällhotell- Berg

 19. Skidlärare- Berg

 20. Kock till fjällhotell- Berg

 21. Servitör/Servitris- Berg

 22. Hovmästare- Berg

 23. Sous-Chef- Berg

 24. Personal till våffelstuga- Berg

 25. Hotellreceptionist Storhogna SPA och Hotell- Berg

 26. Kock till fjällhotell- Berg

 27. Barmästare/bartender- Berg

 28. Sous-Chef- Berg

 29. Hudterapeut- Berg

 30. Frukost / restaurangbiträde- Berg

 31. Servitör/Servitris- Berg

 32. Massör/Instruktör- Berg

 33. Säljare Storhogna Högfjällshotell & Spa- Berg

 34. Säljare Storhogna Högfjällshotell & Spa- Härjedalen

 35. Hudterapeut- Berg

 36. Husfru- Berg

 37. HUSFRU- Härjedalen

 38. HUSFRU- Berg

 39. Kock till fjällhotell- Berg

 40. Servitör/Servitris- Berg


Mer beskrivning

Spaterapeut/massör/ instruktör
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, tillsammans med den topprankade Klövsjögolfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har 2008 och 2009 utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 71p i 2011 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. Vi tror att du som söker tjänsten som spaterapeut/massör/instruktör har minsta 2 år erfarenhet, utbildning och ett brinnande intresse för spa, hälsa och service. Du är en driven lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en utpräglad "Can do!" attityd. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen samt inte har några problem med att bo med andra. Mångsidig intrukstörsvana och receptionserfarenhet är meriterande. Vi arbetar med Decleor, md Formulations och Bare Minerals. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna en bild till din ansökan!
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Spaterapeut/massör/ instruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Spaterapeut/massör/ instruktör

Barmästare
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, tillsammans med den topprankade Klövsjögolfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 67p i 2012 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. I vinterträdgården har vi ca 150 kuvert och en av våra barer. I en grönskande miljö serverar vi fjällinspirerad mat med stor prägel av lokala råvaror. En trappa ner så finner vi vår mysiga Kalles Källare med ca 80 platser som är öppen för grupper och konferenser på beställning. Café Solsidan är under högsäsong den mest populära restaurangen för skidåkarna. Här serveras en bistromeny, dagens lunch samt att det finns ett brett cafésortiment. Samevistet ligger 3,5 km upp på fjället och här i en mysig våffelstuga serveras fika i olika former och enklare mat till fjällvandrare och skidåkare på högsäsong. Vi tror att du som söker tjänsten som barmästare har minst 3 års yrkeserfarenhet och ett brinnande intresse för mat och dryck. Du är en lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en utpräglad "Can do!" attityd. Du har ett genuint intresse för serviceglädje och att ge det lila extra i försäljning. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen. Serveringserfarenhet samt dryckesutbildningar är meriterande. Personalboende finns på området. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna en bild till din ansökan!
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Barmästare jobb, Barmästare Berg, Barmästare Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barmästare

servitör/servitris
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, tillsammans med den topprankade Klövsjögolfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 67p i 2012 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. I vinterträdgården har vi ca 150 kuvert och en av våra barer. I en grönskande miljö serverar vi fjällinspirerad mat med stor prägel av lokala råvaror. En trappa ner så finner vi vår mysiga Kalles Källare med ca 80 platser som är öppen för grupper och konferenser på beställning. Café Solsidan är under högsäsong den mest populära restaurangen för skidåkarna. Här serveras en bistromeny, dagens lunch samt att det finns ett brett cafésortiment. Samevistet ligger 3,5 km upp på fjället och här i en mysig våffelstuga serveras fika i olika former och enklare mat till fjällvandrare och skidåkare på högsäsong. Vi tror att du som söker tjänsten som servitör/servitris har minst 2 års yrkeserfarenhet, utbildning och ett brinnande intresse för mat och dryck. Du är en lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en utpräglad "Can do!" attityd. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen samt inte har några problem med att bo med andra. Kassavana ifrån Anker "Oscar", barerfarenhet samt vinutbildningar är meriterande. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna en bild till din ansökan!
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga servitör/servitris jobb, servitör/servitris Berg, servitör/servitris Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: servitör/servitris

Kock
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalem med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med skin, ski outläge för alla dicipliner på längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, och tillsammans med topprankade Klövsjö Golfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa-hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 67 p i 2012 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. I vinterträdgården har vi ca 150 kuvert och en av våra barer. I en grönskande miljö serverar vi fjällinspirerad mat med stor prägel av lokala varor. En trappa ner så finner vi vår mysiga Kalles Källare med ca 80 platser som är öppen för grupper och konferenser på beställning. Café Solsidan är under hösäsong den mest populära restaurangen för skidåkarna. Här serveras en bistromeny, dagens lunch och det finns också ett brett cafésortiment . Samevistet ligger 3,5 km upp på fjället och här i en mysig våffelstuga serveras fika i olika former samt enklare mat till fjällvandrare och skidåkare under högsäsong. Vi tror att Du som söker tjänsten som kock har minst 2 års yrkeserfarenhet, utbildning och ett brinnande intresse för matlagning. Du gillar att jobba i högt tempo och har sinne för ordning och reda. Under högsäsong är vi 11 personer som rullar på i schema så det är självklart ett plus om Du är social då det även innebär att Du kommer att bo med andra medarbetare. Boende finns. Vi ser fram emot Din ansökan.
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Berg, Kock Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Bagare
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalem med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med skin, ski outläge för alla dicipliner på längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, och tillsammans med topprankade Klövsjö Golfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa-hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 67 p i 2012 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. I vinterträdgården har vi ca 150 kuvert och en av våra barer. I en grönskande miljö serverar vi fjällinspirerad mat med stor prägel av lokala varor. En trappa ner så finner vi vår mysiga Kalles Källare med ca 80 platser som är öppen för grupper och konferenser på beställning. Café Solsidan är under hösäsong den mest populära restaurangen för skidåkarna. Här serveras en bistromeny, dagens lunch och det finns också ett brett cafésortiment . Samevistet ligger 3,5 km upp på fjället och här i en mysig våffelstuga serveras fika i olika former samt enklare mat till fjällvandrare och skidåkare under högsäsong. Vi tror att Du som söker tjänsten som bagare har minst 2 års yrkeserfarenhet, utbildning och ett brinnande intresse för bakning. Du gillar att jobba i högt tempo och har sinne för ordning och reda. Under högsäsong är vi 11 personer som rullar på i schema så det är självklart ett plus om Du är social då det även innebär att Du kommer att bo med andra medarbetare. Boende finns. Vi ser fram emot Din ansökan.
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Bagare jobb, Bagare Berg, Bagare Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bagare

Diskare/lageransvarig
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalem med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med skin, ski outläge för alla dicipliner på längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, och tillsammans med topprankade Klövsjö Golfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa-hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 67 p i 2012 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. I vinterträdgården har vi ca 150 kuvert och en av våra barer. I en grönskande miljö serverar vi fjällinspirerad mat med stor prägel av lokala varor. En trappa ner så finner vi vår mysiga Kalles Källare med ca 80 platser som är öppen för grupper och konferenser på beställning. Café Solsidan är under hösäsong den mest populära restaurangen för skidåkarna. Här serveras en bistromeny, dagens lunch och det finns också ett brett cafésortiment . Samevistet ligger 3,5 km upp på fjället och här i en mysig våffelstuga serveras fika i olika former samt enklare mat till fjällvandrare och skidåkare under högsäsong. Vi tror att Du som söker tjänsten är en person med organisatoriskt sinne som gillar att jobba hårt. Jobbet innebär tunga lyft och kvällsjobb. Under högsäsong är vi många som jobbar på Storhogna så det är självklart ett plus om Du är social då det även innebär att du kommer att få bo med andra medarbetare. Boende finns. Vi sr fram emot Din ansökan!
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Diskare/lageransvarig jobb, Diskare/lageransvarig Berg, Diskare/lageransvarig Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Diskare/lageransvarig

Spaterapeut
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, tillsammans med den topprankade Klövsjögolfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har 2008 och 2009 utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 71p i 2011 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. Vi tror att du som söker tjänsten som spaterapeut har minsta 2 år erfarenhet, utbildning och ett brinnande intresse för spa, hälsa och service. Du är en driven lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en utpräglad "Can do!" attityd. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen samt inte har några problem med att bo med andra. Mångsidig intrukstörsvana och receptionserfarenhet är meriterande. Vi arbetar med Decleor, md Formulations och Bare Minerals. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna en bild till din ansökan!
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Spaterapeut jobb, Spaterapeut Berg, Spaterapeut Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Spaterapeut

Hudterapeut
Hudterapeut; Storhogna Högfjällshotell & Spa; Berg; 130821 1 plats. Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, tillsammans med den topprankade Klövsjögolfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har 2008 och 2009 utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 71p i 2011 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. Vi tror att du som söker tjänsten är utbildad hudterapeut och har ett brinnande intresse för spa, hälsa och service. Du är en driven lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en utpräglad "Can do!" attityd. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen samt inte har några problem med att bo med andra. Vi arbetar med Decleor, md Formulations och Bare Minerals. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna en bild till din ansökan!
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Hudterapeut jobb, Hudterapeut Berg, Hudterapeut Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hudterapeut

Säljledare
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning, med en omtalad Vinterträdgård. Hotellet ligger vid vägs ände 735 möh med fjället utanför dörren. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder vår, sommar och höst. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster.. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards Restaurangerna fick 67p i 2013 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar., flera restauranger samt 3 Visten ute på fjället SÄLJLEDARE Är du bra på att leda, fördela och inspirera? Vill du bidra till nytänkande, effektivisering och fortsatt utveckling i arbetet för vårt säljteam? Vi söker dig som brinner för försäljning och som har ett stort engagemang, är professionell och personlig i ditt möte med kunder och kollegor. Gillar du dessutom natur, att vara ute i backen eller spåret, på fjället och tycker om årstidernas tydliga växlingar tycker vi att du skall titta på vad vi kan erbjuda. I denna tjänst ingår: - försäljnings och ansvar - skapa årsplaner och mål för säljteamet - skapa och underhålla långsiktiga relationer - nykundsbearbetning och uppföljning - ansvar för att utveckla våra rutiner - har förmågan att leda och utveckla såväl vårt team som våra produkter - personalansvar för vårt säljteam Du ansvarar för dina medarbetares dagliga arbete och genom ditt entusiasmerande ledarskap skapar du förutsättningar för dina medarbetare att lyckas i sin roll. Du kommer även att ta emot inkommande samtal där du bemöter kunderna med förstklassig service samtidigt som du utvärderar situationen och hittar en lösning för att göra kunden nöjd. Du kommer att arbeta i nära samarbete med vår Revenue manager för att på bästa sätt inkomstoptimera försäljningsarbetet. DIN PROFIL Vi tror att du som söker har god social förmåga, är kommunikativ, strukturerad och professionell i ditt sätt att bemöta kunder. Du är därtill en mycket ansvarstagande person som gillar att leda och inspirera kollegor. Du trivs dessutom med att arbeta som företagets kontaktyta gentemot befintliga, och nya, kunder. -Du har dokumenterat goda försäljningsresultat, är offensiv, målfokuserad och är van att arbeta strukturerat. - Du har ledaregenskaper med ett coachande förhållningsätt med fördel inom försäljning - Som person besitter du social kompetens, analytiskt sinne, kreativitet, stresstålighet samt initiativförmåga. - Du har en god samarbetsförmåga och du är serviceinriktad med fokus på problemlösning. UTBILDNING - Lägst gymnasieutbildning, helst med efterföljande studier och/eller tidigare anställning inom sälj - Goda datorkunskaper inom företrädesvis Microsoft Office och erfarenhet av bokningssystem, (vi arbetar i Hot Soft) samt erfarenhet från CRM system VI ERBJUDER - Ett ansvarsfullt och varierande arbete - Trevliga kollegor på en dynamisk arbetsplats - Arbete på ett privatägt högfjällshotell med god renommé och naturen rakt utanför dörren - Säsongsanställning med start 1/8-30/4 med möjlighet till förlängning
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljledare jobb, Säljledare Berg, Säljledare Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljledare

Restaurangchef
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning, med en omtalad Vinterträdgård. Hotellet ligger vid vägs ände 735 möh med fjället utanför dörren. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder vår, sommar och höst. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster.. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards Restaurangerna fick 67p i 2013 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar., flera restauranger samt 3 Visten ute på fjället Restaurangchef Som restaurangchef är du ansvarig för frukost-, lunch- och kvällsverksamheten i våra restauranger. Du har tillsammans med Källarmästare ansvar för budget, kvalitet och personal . Du jobbar i nära samarbete med bokning och kök och rapporterar till Källarmästare. I tjänsten ingår självfallet att du som restaurangchef följer de lagar och föreskrifter som allmänt gäller för restaurangdrift . För detta uppdrag söker vi en erfaren, serviceglad restaurangchef med känsla för relationsbyggande merförsäljning och starkt driv för att utveckla vår verksamhet och våra medarbetare. Vi ser att du har viss dryckeskunskap. Personlig profil Som rätt person har du självklart relevant bakgrund av restaurangdrift i form av utbildning och/eller erfarenhet samt ett gediget intresse för mat, dryck och värdskap. Du har även vitsord för ett gott ledarskap med tyngdpunkt mot coaching, delaktighet och engagemang. Du är sannolikt öppen, lyhörd och ansvarsfull som person, trivs med arbete i högt tempo och ser utmaningar som möjligheter. Storhogna är ett högfjällshotell med spa, beläget 725 m ö h, där du har fantastiska möjligheter att utöva ditt intresse för vintersport och friluftsliv. Som restaurangchef hos oss är det vidare viktigt att du är prestigelös och handlingskraftig samt har en utpräglad känsla för detaljer och service. Utöver detta förutsätter vi att du behärskar svenska språket flytande i tal och skrift. Erfarenhet av kassasystemet Anker "Oscar", samt dryckesutbildningar är meriterande. Bifoga gärna en bild till din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Säsongsanställning Augusti-Maj med möjlighet till förlängning
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangchef jobb, Restaurangchef Berg, Restaurangchef Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangchef

Hovmästare
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning, med en omtalad Vinterträdgård. Hotellet ligger vid vägs ände 735 möh med fjället utanför dörren. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder vår, sommar och höst. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster.. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards Restaurangerna fick 67p i 2013 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar., flera restauranger samt 3 Visten ute på fjället Hovmästare Som hovmästare består dina uppgifter av att leda och fördela arbetet i vårt serviceteam, samt viss schemaläggning och mottagande av bordsbokningar. Du arbetar i nära samarbete med bokning och kök och Du rapporterar till restaurangchef. Du bör ha minst 3 års erfarenhet av liknande tjänst , med dryckeskunskaper. Du är sannolikt öppen, lyhörd och ansvarsfull som person, trivs med arbete i högt tempo och ser utmaningar som möjligheter. Storhogna är ett högfjällshotell med spa, beläget 725 m ö h, där du har fantastiska möjligheter att utöva ditt intresse för vintersport och friluftsliv. Erfarenhet av kassasystemet Anker "Oscar", serveringserfarenhet samt dryckesutbildningar är meriterande. Bifoga gärna en bild till din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Säsongsanställning Augusti-Maj med möjlighet till förlängning
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Hovmästare jobb, Hovmästare Berg, Hovmästare Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hovmästare

Barmästare
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning, med en omtalad Vinterträdgård. Hotellet ligger vid vägs ände 735 möh med fjället utanför dörren. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder vår, sommar och höst. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster.. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards Restaurangerna fick 67p i 2013 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar., flera Barmästare Vi tror att du som söker tjänsten som bartender/barmästare har minst 2 års yrkeserfarenhet och ett brinnande intresse för mat och dryck. Du är en lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en utpräglad "Can do!" attityd. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen samt att du trivs att bo gemensamt ihop kollegor. Storhogna är ett högfjällshotell med spa, beläget 725 m ö h, där du har fantastiska möjligheter att utöva ditt intresse för vintersport och friluftsliv. Erfarenhet av kassasystemet Anker "Oscar", serveringserfarenhet, samt dryckesutbildningar är meriterande. Bifoga gärna en bild till din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Säsongsanställning Augusti-Maj med möjlighet till förlängning
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Barmästare jobb, Barmästare Berg, Barmästare Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barmästare

Sous-Chef
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning, med en omtalad Vinterträdgård. Hotellet ligger vid vägs ände 735 möh med fjället utanför dörren. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder vår, sommar och höst. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster.. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards Restaurangerna fick 67p i 2013 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar., flera Sous-chef Vi söker dig med stor passion för matlagning, kvalitet och teamwork. Du önskar alltid att överträffa förväntningar, inspirerar och söker effektiva vägar att nå ditt mål. Med entusiasm, nytänk, flexibilitet och ordning & reda inspirerar du köksteamet i rätt riktning. Storhogna är ett högfjällshotell med spa, beläget 725 m ö h, där du har fantastiska möjligheter att utöva ditt intresse för vintersport och friluftsliv. Arbetsuppgifter: Att leda och planera arbetet för dina medarbetare. Arbetet är utpräglat driftsorienterat. Som Souschef är du tillsammans med Köksmästaren ytterst ansvarig för att den mat vi serverar håller rätt kvalitetskrav. Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar. För befattningen krävs: Minst 3 års erfarenhet av arbete som förstekock, Souschef eller liknande ledartjänst. Säsongsanställning Augusti-Maj med möjlighet till förlängning
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Sous-Chef jobb, Sous-Chef Berg, Sous-Chef Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous-Chef

Bagare
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning, med en omtalad Vinterträdgård. Hotellet ligger vid vägs ände 735 möh med fjället utanför dörren. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder vår, sommar och höst. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster.. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards Restaurangerna fick 67p i 2013 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar., flera Bagare Vi söker dig med stor passion för bageri och konditori i hotellmiljö. Du önskar alltid att överträffa förväntningar, inspirerar och söker effektiva vägar att nå ditt mål. Med entusiasm, nytänk, flexibilitet och ordning & reda blir du till en tillgång i vårt kök. Storhogna är ett högfjällshotell med spa, beläget 725 m ö h, där du har fantastiska möjligheter att utöva ditt intresse för vintersport och friluftsliv. Säsongsanställning Augusti-Maj med möjlighet till förlängning
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Bagare jobb, Bagare Berg, Bagare Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bagare

Hudterapeut
Hudterapeut; Storhogna Högfjällshotell & Spa; Berg; 1 plats. Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla discipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, tillsammans med den topprankade Klövsjö golfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har 2008 och 2009 utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. Vi tror att du som söker tjänsten är utbildad hudterapeut och har ett brinnande intresse för spa, hälsa och service. Du är en driven lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en utpräglad "Can do!" attityd. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen samt inte har några problem med att bo med andra. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna en bild till din ansökan!
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Hudterapeut jobb, Hudterapeut Berg, Hudterapeut Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hudterapeut

Hudterapeut
Hudterapeut; Storhogna Högfjällshotell & Spa; Berg; 1 plats. Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla discipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, tillsammans med den topprankade Klövsjö golfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har 2008 och 2009 utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. Vi tror att du som söker tjänsten är utbildad hudterapeut och har ett brinnande intresse för spa, hälsa och service. Du är en driven lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en utpräglad "Can do!" attityd. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen samt inte har några problem med att bo med andra. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna en bild till din ansökan!
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Hudterapeut jobb, Hudterapeut Berg, Hudterapeut Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hudterapeut

servitör/servitris
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, tillsammans med den topprankade Klövsjögolfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 67p i 2012 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. I vinterträdgården har vi ca 150 kuvert och en av våra barer. I en grönskande miljö serverar vi fjällinspirerad mat med stor prägel av lokala råvaror. En trappa ner så finner vi vår mysiga Kalles Källare med ca 80 platser som är öppen för grupper och konferenser på beställning. Café Solsidan är under högsäsong den mest populära restaurangen för skidåkarna. Här serveras en bistromeny, dagens lunch samt att det finns ett brett cafésortiment. Samevistet ligger 3,5 km upp på fjället och här i en mysig våffelstuga serveras fika i olika former och enklare mat till fjällvandrare och skidåkare på högsäsong. Vi tror att du som söker tjänsten som servitör/servitris har minst 2 års yrkeserfarenhet, utbildning och ett brinnande intresse för mat och dryck. Du är en lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en utpräglad "Can do!" attityd. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen samt inte har några problem med att bo med andra. Kassavana ifrån Anker "Oscar", barerfarenhet samt vinutbildningar är meriterande. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna en bild till din ansökan!
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga servitör/servitris jobb, servitör/servitris Berg, servitör/servitris Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: servitör/servitris

Kock till fjällhotell
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, tillsammans med den topprankade Klövsjögolfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 67p i 2012 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. I vinterträdgården har vi ca 150 kuvert och en av våra barer. I en grönskande miljö serverar vi fjällinspirerad mat med stor prägel av lokala råvaror. En trappa ner så finner vi vår mysiga Kalles Källare med ca 80 platser som är öppen för grupper och konferenser på beställning. Café Solsidan är under högsäsong den mest populära restaurangen för skidåkarna. Här serveras en bistromeny, dagens lunch samt att det finns ett brett cafésortiment. Samevistet ligger 3,5 km upp på fjället och här i en mysig våffelstuga serveras fika i olika former och enklare mat till fjällvandrare och skidåkare på högsäsong. Vi tror att du som söker tjänsten som kock har minst 3 års yrkeserfarenhet, utbildning och ett brinnande intresse för mat och dryck. Vi söker dig med stor passion för kockyrket. Du önskar alltid att överträffa förväntningar, inspirerar och söker effektiva vägar att nå ditt mål. Med entusiasm, nytänk, flexibilitet och ordning & reda blir du till en tillgång i vårt kök. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna en bild till din ansökan!
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till fjällhotell jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till fjällhotell

Skidlärare
Vi söker 2 skidlärare med inriktning mot alpint och längd för både vuxna och barn, grupp samt privatlektioner. Vi söker främst dig som har utbildning alternativt arbetserfarenhet från skidskola. Snowboarderfarenhet är önskvärd men ej ett krav. Även en del jobb i skiduthyrning och sportshop ingår liksom barnaktiviteter både inomhus och utomhus med hotellets barnfigur Plupp. Du är sannolikt öppen, lyhörd och ansvarsfull som person, trivs med arbete i högt tempo och ser utmaningar som möjligheter. Storhogna är ett högfjällshotell med spa, beläget 725 m ö h, där du har fantastiska möjligheter att utöva ditt intresse för vintersport och friluftsliv. Personalboende finns.
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Skidlärare jobb, Skidlärare Berg, Skidlärare Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skidlärare

Kock till fjällhotell
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, tillsammans med den topprankade Klövsjögolfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 67p i 2012 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. I vinterträdgården har vi ca 150 kuvert och en av våra barer. I en grönskande miljö serverar vi fjällinspirerad mat med stor prägel av lokala råvaror. En trappa ner så finner vi vår mysiga Kalles Källare med ca 80 platser som är öppen för grupper och konferenser på beställning. Cafe Solsidan är under högsäsong den mest populära restaurangen för skidåkarna. Här serveras en bistromeny, dagens lunch samt att det finns ett brett cafesortiment. Samevistet ligger 3,5 km upp på fjället och här i en mysig våffelstuga serveras fika i olika former och enklare mat till fjällvandrare och skidåkare på högsäsong. Vi tror att du som söker tjänsten som kock har minst 3 års yrkeserfarenhet, utbildning och ett brinnande intresse för mat och dryck. Vi söker dig med stor passion för kockyrket. Du önskar alltid att överträffa förväntningar, inspirerar och söker effektiva vägar att nå ditt mål. Med entusiasm, nytänk, flexibilitet och ordning & reda blir du till en tillgång i vårt kök. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna en bild till din ansökan!
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till fjällhotell jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till fjällhotell

Servitör/Servitris
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, tillsammans med den topprankade Klövsjögolfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 67p i 2012 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. I vinterträdgården har vi ca 150 kuvert och en av våra barer. I en grönskande miljö serverar vi fjällinspirerad mat med stor prägel av lokala råvaror. En trappa ner så finner vi vår mysiga Kalles Källare med ca 80 platser som är öppen för grupper och konferenser på beställning. Cafe Solsidan är under högsäsong den mest populära restaurangen för skidåkarna. Här serveras en bistromeny, dagens lunch samt att det finns ett brett cafesortiment. Samevistet ligger 3,5 km upp på fjället och här i en mysig våffelstuga serveras fika i olika former och enklare mat till fjällvandrare och skidåkare på högsäsong. Vi tror att du som söker tjänsten som servitör/servitris har minst 2 års yrkeserfarenhet, utbildning och ett brinnande intresse för mat och dryck. Du är en lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en utpräglad "Can do!" attityd. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen samt inte har några problem med att bo med andra. Kassavana ifrån Anker "Oscar", barerfarenhet samt vinutbildningar är meriterande. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna en bild till din ansökan!
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris jobb, Servitör/Servitris Berg, Servitör/Servitris Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris

Hovmästare
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning, med en omtalad Vinterträdgård. Hotellet ligger vid vägs ände 735 möh med fjället utanför dörren. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för alla discipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder vår, sommar och höst. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards Restaurangerna fick 67p i 2014 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar., flera restauranger samt 3 Visten ute på fjället Hovmästare Som hovmästare består dina uppgifter av att leda och fördela arbetet i vårt serviceteam, samt viss schemaläggning och mottagande av bordsbokningar. Du arbetar i nära samarbete med bokning och kök och Du rapporterar till restaurangchef. Du bör ha minst 3 års erfarenhet av liknande tjänst , med dryckeskunskaper. Du är sannolikt öppen, lyhörd och ansvarsfull som person, trivs med arbete i högt tempo och ser utmaningar som möjligheter. Här har du möjligheter att utöva ditt intresse för vintersport och friluftsliv. Erfarenhet av kassasystemet Anker "Oscar", serveringserfarenhet samt dryckesutbildningar är meriterande. Bifoga gärna en bild till din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Säsongsanställning Dec-April med möjlighet till förlängning
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Hovmästare jobb, Hovmästare Berg, Hovmästare Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hovmästare

Sous-Chef
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning, med en omtalad Vinterträdgård. Hotellet ligger vid vägs ände 735 möh med fjället utanför dörren. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder vår, sommar och höst. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster.. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards Restaurangerna fick 67p i 2014 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. Sous-chef Vi söker dig med stor passion för matlagning, kvalitet och teamwork. Du önskar alltid att överträffa förväntningar, inspirerar och söker effektiva vägar att nå ditt mål. Med entusiasm, nytänk, flexibilitet och ordning & reda inspirerar du köksteamet i rätt riktning. Storhogna är ett högfjällshotell med spa, beläget 725 m ö h, där du har fantastiska möjligheter att utöva ditt intresse för vintersport och friluftsliv. Arbetsuppgifter: Att leda och planera arbetet för dina medarbetare. Arbetet är utpräglat driftsorienterat kvällstid. Som Souschef är du tillsammans med Köksmästaren ytterst ansvarig för att den mat vi serverar håller rätt kvalitetskrav. Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar. För befattningen krävs: Minst 3 års erfarenhet av arbete som förstekock, Souschef eller liknande ledartjänst. Säsongsanställning dec-april med möjlighet till förlängning
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sous-Chef jobb, Sous-Chef Berg, Sous-Chef Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous-Chef

Personal till våffelstuga
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning, med en omtalad Vinterträdgård. Hotellet ligger vid vägs ände 735 möh med fjället utanför dörren. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder vår, sommar och höst. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster.. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards Restaurangerna fick 67p i 2013 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar., flera Om Samevistet Till vår våffelstuga Samevistet tar man sig med skoter. Det serveras varma rätter, smörgåsar, fikabröd samt varma och kalla drycker. Cafebiträde Vi ser gärna att du har någon sorts erfarenhet av fjällen och cafeverksamhet. På Samevistet är det ett högt tempo, du bör vara stresstålig, kunna serva gäster med ett leende även fast det är mycket att göra. Snöskottning och städning är en del av arbetet på Samevistet. Säsongsanställning Dec-April
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Personal till våffelstuga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personal till våffelstuga

Hotellreceptionist Storhogna SPA och Hotell
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, tillsammans med den topprankade Klövsjögolfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 67p i 2012 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. I vinterträdgården har vi ca 150 kuvert och en av våra barer. I en grönskande miljö serverar vi fjällinspirerad mat med stor prägel av lokala råvaror. En trappa ner så finner vi vår mysiga Kalles Källare med ca 80 platser som är öppen för grupper och konferenser på beställning. Cafe Solsidan är under högsäsong den mest populära restaurangen för skidåkarna. Här serveras en bistromeny, dagens lunch samt att det finns ett brett cafesortiment. Samevistet ligger 3,5 km upp på fjället och här i en mysig våffelstuga serveras fika i olika former och enklare mat till fjällvandrare och skidåkare på högsäsong. Vi tror att du som söker tjänsten som Hotellreceptionist har några års yrkeserfarenhet, utbildning och ett brinnande intresse. Du är en lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en utpräglad "Can do!" attityd. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen. Har du även erfarenheter från sälj är det meriterande då detta även komma att ingå i arbetsuppgifterna Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna en bild till din ansökan!
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 12-30
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist Storhogna SPA och Hotell jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist Storhogna SPA och Hotell

Kock till fjällhotell
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, tillsammans med den topprankade Klövsjögolfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 67p i 2014 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. I vinterträdgården har vi ca 150 kuvert och en av våra barer. I en grönskande miljö serverar vi fjällinspirerad mat med stor prägel av lokala råvaror. En trappa ner så finner vi vår mysiga Kalles Källare med ca 80 platser som är öppen för grupper och konferenser på beställning. Café Solsidan är under högsäsong den mest populära restaurangen för skidåkarna. Här serveras en bistromeny, dagens lunch samt att det finns ett brett cafésortiment. Samevistet ligger 3,5 km upp på fjället och här i en mysig våffelstuga serveras fika i olika former och enklare mat till fjällvandrare och skidåkare på högsäsong. Vi tror att du som söker tjänsten som kock har minst 3 års yrkeserfarenhet, utbildning och ett brinnande intresse för mat och dryck. Vi söker dig med stor passion för kockyrket. Du önskar alltid att överträffa förväntningar, inspirerar och söker effektiva vägar att nå ditt mål. Med entusiasm, nytänk, flexibilitet och ordning & reda blir du till en tillgång i vårt kök. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna en bild till din ansökan!
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till fjällhotell jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till fjällhotell

Barmästare/bartender
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning, med en omtalad Vinterträdgård. Hotellet ligger vid vägs ände 735 möh med fjället utanför dörren. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder vår, sommar och höst. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster.. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards Restaurangerna fick 67p i 2014 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. Barmästare/bartender Vi tror att du som söker tjänsten som bartender/barmästare har minst 2 års yrkeserfarenhet och ett brinnande intresse för mat och dryck. Du är en lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter, har serveringserfarenhet och en utpräglad "Can do!" attityd. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen samt att du trivs att bo gemensamt ihop kollegor. Storhogna är ett högfjällshotell med spa, beläget 725 m ö h, där du har fantastiska möjligheter att utöva ditt intresse för vintersport och friluftsliv. Erfarenhet av kassasystemet Anker "Oscar" samt dryckesutbildningar är meriterande. Bifoga gärna en bild till din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Säsongsanställning Februari-April med möjlighet till förlängning
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Barmästare/bartender jobb, Barmästare/bartender Berg, Barmästare/bartender Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barmästare/bartender

Sous-Chef
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning, med en omtalad Vinterträdgård. Hotellet ligger vid vägs ände 735 möh med fjället utanför dörren. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder vår, sommar och höst. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards Restaurangerna fick 63p i 2015 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. Sous-chef Du är tillsammans med vår källarmästare och sous-chef ansvarig för köket. Vi välkomnar dig med erfarenhet som sous-chef eller flerårig kock med goda dokumenterade ledaregenskaper. Du är organiserad, noggrann, vill vara med att utveckla vårt kök och har en stark känsla för gästen i fokus. Arbetsuppgifter: Att leda och planera arbetet för dina medarbetare. Som Souschef är du tillsammans med Källarmästaren ytterst ansvarig för att den mat vi serverar håller rätt kvalitetskrav. Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar. För befattningen krävs: Minst 3 års erfarenhet av arbete som förstekock, Souschef eller liknande ledartjänst. Säsongsanställning 1 Augusti-31 Maj
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 04-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sous-Chef jobb, Sous-Chef Berg, Sous-Chef Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sous-Chef

Hudterapeut
Hudterapeut; Storhogna Högfjällshotell & Spa; Berg; 1 plats. Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla discipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, tillsammans med den topprankade Klövsjö golfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har 2008 och 2009 utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. Vi tror att du som söker tjänsten är utbildad hudterapeut och har ett brinnande intresse för spa, hälsa och service. Du är en driven lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en utpräglad "Can do!" attityd. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen samt inte har några problem med att bo med andra. Säsongsanställning augusti-maj 75%, men med möjlighet till större omfattning vid tex högsäsong. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna en bild till din ansökan!
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Hudterapeut jobb, Hudterapeut Berg, Hudterapeut Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hudterapeut

Frukost / restaurangbiträde
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla discipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, tillsammans med den topprankade Klövsjögolfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 63p i 2014 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. I vinterträdgården har vi ca 150 platser och en av våra barer. I en grönskande miljö serverar vi fjällinspirerad mat med stor prägel av lokala råvaror. En trappa ner så finner vi vår mysiga Kalles Källare med ca 80 platser som är öppen för grupper och konferenser på beställning. Café Solsidan är under högsäsong den mest populära restaurangen för skidåkarna. Här serveras en bistromeny, dagens lunch samt att det finns ett brett cafésortiment. Samevistet ligger 3,5 km upp på fjället och här i en mysig våffelstuga serveras fika i olika former och enklare mat till fjällvandrare och skidåkare på högsäsong. Vi söker nu en ny medarbetare; arbetsuppgifterna består av att ställa ut och fylla på frukostbuffén, servering av dagens lunch från buffé, plocka disk och hålla rent på borden, kassaarbete samt enklare kvällsservering. Vi tror att du som söker tjänsten har erfarenhet från liknade arbetsuppgifter, är morgonpigg, stresstålig, social och alert. Du är en lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en utpräglad "Can do!" attityd. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen. Delat boende i personalbostad finns. Kassavana och serveringserfarenhet är meriterande. Arbetstiderna är främst dagtid. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna en bild till din ansökan!
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Frukost / restaurangbiträde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frukost / restaurangbiträde

Servitör/Servitris
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla discipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, tillsammans med den topprankade Klövsjögolfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 63p i 2014 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. I vinterträdgården har vi ca 150 platser och en av våra barer. I en grönskande miljö serverar vi fjällinspirerad mat med stor prägel av lokala råvaror. En trappa ner så finner vi vår mysiga Kalles Källare med ca 80 platser som är öppen för grupper och konferenser på beställning. Café Solsidan är under högsäsong den mest populära restaurangen för skidåkarna. Här serveras en bistromeny, dagens lunch samt att det finns ett brett cafésortiment. Samevistet ligger 3,5 km upp på fjället och här i en mysig våffelstuga serveras fika i olika former och enklare mat till fjällvandrare och skidåkare på högsäsong. Vi tror att du som söker tjänsten som servitör/servitris har minst 2 års yrkeserfarenhet, utbildning och ett brinnande intresse för mat och dryck. Du är en lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en utpräglad "Can do!" attityd. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen samt inte har några problem med att bo med andra. Kassavana ifrån Anker "Oscar", barerfarenhet samt vinutbildningar är meriterande. I arbetet förekommer främst a la carte servering men även bufféer samt frukost och lunchservering. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna en bild till din ansökan!
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris jobb, Servitör/Servitris Berg, Servitör/Servitris Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris

Massör/Instruktör
Massör/Instruktör; Storhogna Högfjällshotell & Spa; Berg; 1 plats. Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla discipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, tillsammans med den topprankade Klövsjö golfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har 2008 och 2009 utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. Vi tror att du som söker tjänsten är utbildad massör och instruktör och har ett brinnande intresse för spa, hälsa och service. Du är en driven lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en utpräglad "Can do!" attityd. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen samt inte har några problem med att bo med andra. Säsongsanställning augusti-maj 75%, men med möjlighet till större omfattning vid tex högsäsong. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna en bild till din ansökan!
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Massör/Instruktör jobb, Massör/Instruktör Berg, Massör/Instruktör Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Massör/Instruktör

Säljare Storhogna Högfjällshotell & Spa
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning, 725 m.ö.h, med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade för både längdåkning och löpning. Vi erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla discipliner längd, på tur och givetvis utför. Med utgångspunkt från hotellet finns gott om fina vandringsleder ut på fjället. Med äventyr som fjällöpning, klättring, kanotpaddling och den topprankade Klövsjögolfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa och vår badavdelning med pool är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards och vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 63p i 2014 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. I Vinterträdgården och Kopparsal har vi ca 250 sittplatser I en grönskande miljö serverar vi fjällinspirerad mat med stor prägel av lokala råvaror. En trappa ner så finner vi vår mysiga Kalles Källare med ca 80 platser som är öppen för grupper och konferenser på beställning. Café Solsidan är under högsäsong den populära restaurangen för skidåkarna. Här serveras en bistromeny, dagens lunch samt att det finns ett brett cafésortiment. Samevistet ligger 3,5 km upp på fjället och här i en mysig våffelstuga serveras fika i olika former och enklare mat till fjällvandrare och skidåkare på högsäsong. Vi tror att du som söker tjänsten som säljare drivs av sälj- och serviceglädje, har erfarenhet från säljarbete, samt har ett brinnande intresse för att göra affärer. Du är en initiativrik möjlighetsorienterad lagspelare och flexibel som person. Du måste vara självständig, säljdrivande och ha förmåga att gå på avslut, en utpräglad "Can do!" attityd. Vi ser gärna att du har erfarenhet från event-, hotell- eller konferensbranschen. Gärna med god kännedom om turistdestinationen Vemdalen. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Storhogna Högfjällshotell & Spa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Storhogna Högfjällshotell & Spa

Säljare Storhogna Högfjällshotell & Spa
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning, 725 m.ö.h, med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade för både längdåkning och löpning. Vi erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla discipliner längd, på tur och givetvis utför. Med utgångspunkt från hotellet finns gott om fina vandringsleder ut på fjället. Med äventyr som fjällöpning, klättring, kanotpaddling och den topprankade Klövsjögolfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa och vår badavdelning med pool är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards och vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 63p i 2014 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. I Vinterträdgården och Kopparsal har vi ca 250 sittplatser I en grönskande miljö serverar vi fjällinspirerad mat med stor prägel av lokala råvaror. En trappa ner så finner vi vår mysiga Kalles Källare med ca 80 platser som är öppen för grupper och konferenser på beställning. Café Solsidan är under högsäsong den populära restaurangen för skidåkarna. Här serveras en bistromeny, dagens lunch samt att det finns ett brett cafésortiment. Samevistet ligger 3,5 km upp på fjället och här i en mysig våffelstuga serveras fika i olika former och enklare mat till fjällvandrare och skidåkare på högsäsong. Vi tror att du som söker tjänsten som säljare drivs av sälj- och serviceglädje, har erfarenhet från säljarbete, samt har ett brinnande intresse för att göra affärer. Du är en initiativrik möjlighetsorienterad lagspelare och flexibel som person. Du måste vara självständig, säljdrivande och ha förmåga att gå på avslut, en utpräglad "Can do!" attityd. Vi ser gärna att du har erfarenhet från event-, hotell- eller konferensbranschen. Gärna med god kännedom om turistdestinationen Vemdalen. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Härjedalen
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Storhogna Högfjällshotell & Spa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Storhogna Högfjällshotell & Spa

Hudterapeut
Hudterapeut; Storhogna Högfjällshotell & Spa; Berg; 1 plats. Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla discipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, tillsammans med den topprankade Klövsjö golfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har 2008 och 2009 utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. Vi tror att du som söker tjänsten är utbildad hudterapeut och har ett brinnande intresse för spa, hälsa och service. Du är en driven lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en utpräglad "Can do!" attityd. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen samt inte har några problem med att bo med andra. Säsongsanställning augusti-maj 75%, men med möjlighet till större omfattning vid tex högsäsong. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna en bild till din ansökan!
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 06-08
Sök fler jobb liknande: lediga Hudterapeut jobb, Hudterapeut Berg, Hudterapeut Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hudterapeut

Husfru
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen 725 m öh, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Hotellet är en efterfrågad anläggning av både privat- och konferensgäster. Vi ingår i Svenska spahotell och har två gånger utsetts till Sveriges ledande spahotell av Travel Award. Vi är Vasaloppscertifierade för både längdåkning och löpning. Restaurangen fick 67 p i White Guide 2014. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. Anläggningen har öppet 10 månader per år. Vintertid stoltserar Vemdalen med över 50 pister för utförsåkning och 60 km längdspår samt mängder med leder för turåkning på fjället I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns sommartid gott om lättillgängliga vandringsleder för stora och små . Med oförglömliga äventyr som fjällöpning, golf, paddling, fiske mm så bidrar detta till att vi är ett populärt resmål även under barmarksperioden. Vi söker nu en HUSFRU som ska leda vårt städteam. Vi utgår ifrån att du vill jobba med oss för att du har stor serviceglädje. Denna glädje förväntar vi oss att du förmedlar till alla våra gäster, så de känner sig välkomna, trivs och önskar komma tillbaka. Vi tror att du som söker tjänsten är har ett brinnande intresse för ordning och reda, puts och studs . Är du därtill en mycket ansvarstagande person som gillar att leda och inspirera dina medarbetare är detta rätt arbete för dig VI ERBJUDER - Ett utmanande och stimulerande arbete som avdelningschef, på ett högfjällshotell i ständig utveckling - En tillsvidaretjänst på 100%, i fjällmiljö - Ledarstjänst för vår städavdelning - Omväxlande arbete som kräver hög flexibilitet, effektivitet och ekonomsikt sinne - Ingår i hotellet ledningsgrupp KRAV FÖR TJÄNSTEN - Vi ser gärna att du har tidigare dokumenterad erfarenhet från ledarskap och personalplanering - Du har en god samarbetsförmåga och positiv inställning till ditt dagliga arbete. - Du är gästfokuserad med en naturlig och trevlig serviceattityd gentemot gäster och medarbetare - Du är omtänksam och gilla att sprida serviceglädje - Du är en driven person som kan lyfta gruppen med anställda och kunna ge både positiv och korrigerande feedback. - Du är utåtriktad och kan arbeta effektivt under tidspress. - Du tar eget ansvar, fattar egna beslut och är flexibel när det kommer till både arbetsuppgifter och arbetstider. - Du är möjlighetsorienterad och letar nya vägar.
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga Husfru jobb, Husfru Berg, Husfru Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Husfru

HUSFRU
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen 725 m öh, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Hotellet är en efterfrågad anläggning av både privat- och konferensgäster. Vi ingår i Svenska spahotell och har två gånger utsetts till Sveriges ledande spahotell av Travel Award. Vi är Vasaloppscertifierade för både längdåkning och löpning. Restaurangen fick 67 p i White Guide 2014. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. Anläggningen har öppet 10 månader per år. Vintertid stoltserar Vemdalen med över 50 pister för utförsåkning och 60 km längdspår samt mängder med leder för turåkning på fjället I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns sommartid gott om lättillgängliga vandringsleder för stora och små . Med oförglömliga äventyr som fjällöpning, golf, paddling, fiske mm så bidrar detta till att vi är ett populärt resmål även under barmarksperioden. Vi söker nu en HUSFRU som ska leda vårt städteam. Vi utgår ifrån att du vill jobba med oss för att du har stor serviceglädje. Denna glädje förväntar vi oss att du förmedlar till alla våra gäster, så de känner sig välkomna, trivs och önskar komma tillbaka. Vi tror att du som söker tjänsten har ett brinnande intresse för ordning och reda, puts och studs . Är du därtill en mycket ansvarstagande person som gillar att leda och inspirera dina medarbetare är detta rätt arbete för dig VI ERBJUDER - Ett utmanande och stimulerande arbete som avdelningschef, på ett högfjällshotell i ständig utveckling - En tillsvidaretjänst på 100%, i fjällmiljö - Ledarstjänst för vår städavdelning - Omväxlande arbete som kräver hög flexibilitet, effektivitet och ekonomsikt sinne - Ingår i hotellet ledningsgrupp KRAV FÖR TJÄNSTEN - Vi ser gärna att du har tidigare dokumenterad erfarenhet från ledarskap och personalplanering - Du har en god samarbetsförmåga och positiv inställning till ditt dagliga arbete. - Du är gästfokuserad med en naturlig och trevlig serviceattityd gentemot gäster och medarbetare - Du är omtänksam och gilla att sprida serviceglädje - Du är en driven person som kan lyfta gruppen med anställda och kunna ge både positiv och korrigerande feedback. - Du är utåtriktad och kan arbeta effektivt under tidspress. - Du tar eget ansvar, fattar egna beslut och är flexibel när det kommer till både arbetsuppgifter och arbetstider. - Du är möjlighetsorienterad och letar nya vägar.
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Härjedalen
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga HUSFRU jobb, HUSFRU Härjedalen, HUSFRU Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HUSFRU

HUSFRU
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen 725 m öh, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Hotellet är en efterfrågad anläggning av både privat- och konferensgäster. Vi ingår i Svenska spahotell och har två gånger utsetts till Sveriges ledande spahotell av Travel Award. Vi är Vasaloppscertifierade för både längdåkning och löpning. Restaurangen fick 67 p i White Guide 2014. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. Anläggningen har öppet 10 månader per år. Vintertid stoltserar Vemdalen med över 50 pister för utförsåkning och 60 km längdspår samt mängder med leder för turåkning på fjället I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns sommartid gott om lättillgängliga vandringsleder för stora och små . Med oförglömliga äventyr som fjällöpning, golf, paddling, fiske mm så bidrar detta till att vi är ett populärt resmål även under barmarksperioden. Vi söker nu en HUSFRU som ska leda vårt städteam. Vi utgår ifrån att du vill jobba med oss för att du har stor serviceglädje. Denna glädje förväntar vi oss att du förmedlar till alla våra gäster, så de känner sig välkomna, trivs och önskar komma tillbaka. Vi tror att du som söker tjänsten har ett brinnande intresse för ordning och reda, puts och studs . Är du därtill en mycket ansvarstagande person som gillar att leda och inspirera dina medarbetare är detta rätt arbete för dig VI ERBJUDER - Ett utmanande och stimulerande arbete som avdelningschef, på ett högfjällshotell i ständig utveckling - En tillsvidaretjänst på 100%, i fjällmiljö - Ledarstjänst för vår städavdelning - Omväxlande arbete som kräver hög flexibilitet, effektivitet och ekonomsikt sinne - Ingår i hotellet ledningsgrupp KRAV FÖR TJÄNSTEN - Vi ser gärna att du har tidigare dokumenterad erfarenhet från ledarskap och personalplanering - Du har en god samarbetsförmåga och positiv inställning till ditt dagliga arbete. - Du är gästfokuserad med en naturlig och trevlig serviceattityd gentemot gäster och medarbetare - Du är omtänksam och gilla att sprida serviceglädje - Du är en driven person som kan lyfta gruppen med anställda och kunna ge både positiv och korrigerande feedback. - Du är utåtriktad och kan arbeta effektivt under tidspress. - Du tar eget ansvar, fattar egna beslut och är flexibel när det kommer till både arbetsuppgifter och arbetstider. - Du är möjlighetsorienterad och letar nya vägar.
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga HUSFRU jobb, HUSFRU Berg, HUSFRU Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HUSFRU

Kock till fjällhotell
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, tillsammans med den topprankade Klövsjögolfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 63p i 2015 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. I vinterträdgården har vi ca 150 kuvert och en av våra barer. I en grönskande miljö serverar vi fjällinspirerad mat med stor prägel av lokala råvaror. En trappa ner så finner vi vår mysiga Kalles Källare med ca 80 platser som är öppen för grupper och konferenser på beställning. Café Solsidan är under högsäsong den mest populära restaurangen för skidåkarna. Här serveras en bistromeny, dagens lunch samt att det finns ett brett cafésortiment. Samevistet ligger 3,5 km upp på fjället och här i en mysig våffelstuga serveras fika i olika former och enklare mat till fjällvandrare och skidåkare på högsäsong. Vi tror att du som söker tjänsten som kock har minst 3 års yrkeserfarenhet, utbildning och ett brinnande intresse för mat och dryck. Vi söker dig med stor passion för kockyrket. Du önskar alltid att överträffa förväntningar, inspirerar och söker effektiva vägar att nå ditt mål. Med entusiasm, nytänk, flexibilitet och ordning & reda blir du till en tillgång i vårt kök. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna en bild till din ansökan!
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till fjällhotell jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till fjällhotell

Servitör/Servitris
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård. Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla discipliner längd, på tur och givetvis utför. I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst. Med oförglömliga äventyr som klättring, kanotpaddling, tillsammans med den topprankade Klövsjögolfklubb är detta ett axplock av de aktiviteter som finns att tillgå under barmarksperioden. Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell. Restaurangerna fick 63p i 2015 års upplaga av White Guide. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. I vinterträdgården har vi ca 150 platser och en av våra barer. I en grönskande miljö serverar vi fjällinspirerad mat med stor prägel av lokala råvaror. En trappa ner så finner vi vår mysiga Kalles Källare med ca 80 platser som är öppen för grupper och konferenser på beställning. Café Solsidan är under högsäsong den mest populära restaurangen för skidåkarna. Här serveras en bistromeny, dagens lunch samt att det finns ett brett cafésortiment. Samevistet ligger 3,5 km upp på fjället och här i en mysig våffelstuga serveras fika i olika former och enklare mat till fjällvandrare och skidåkare på högsäsong. Vi tror att du som söker tjänsten som servitör/servitris har minst 2 års yrkeserfarenhet, utbildning och ett brinnande intresse för mat och dryck. Du är en lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en utpräglad "Can do!" attityd. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen samt inte har några problem med att bo med andra. Kassavana ifrån Anker "Oscar", barerfarenhet samt vinutbildningar är meriterande. I arbetet förekommer främst a la carte servering men även bufféer samt frukost och lunchservering. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna en bild till din ansökan!
Företag: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Ort: Berg
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris jobb, Servitör/Servitris Berg, Servitör/Servitris Storhogna Högfjällshotell & Spa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris


Sök lediga jobb Storhogna Högfjällshotell & Spa

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se