Strömstad jobb - lediga jobb

Strömstad jobb Strömstad jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Strömstad. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Strömstad. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Strömstad.- Strömstad

 2. Vi söker en stjärna, extra vid behov till Statoil Strömstad E6- Strömstad

 3. Serveringspersonal Strömstad- Strömstad

 4. KGH söker tulladministratör till Strömstad- Strömstad

 5. Förskollärare till Strömstad (2 st)- Strömstad

 6. Kenferensvärdinna/receptionist Strömstad- Strömstad

 7. Konferenskoordinator- Strömstad

 8. Sjuksköterska, vikariat- Strömstad

 9. 30 procent folkhälsosamordnaruppdrag- Strömstad

 10. Lärare i förskola/fritidshem, Tjärnö skola- Strömstad

 11. Tandläkare- Strömstad

 12. Leverantörsplock i Strömstad- Dals-Ed

 13. Leverantörsplock i Strömstad- Bengtsfors

 14. Leverantörsplock i Strömstad- Munkedal

 15. Lokalvårdare Centrala Strömstad 13,5h/v- Strömstad

 16. Förskollärare till Rossö förskola- Strömstad

 17. Lärare i grundskolan - Koster skola- Strömstad

 18. Lärare i svenska åk 7-9, Strömstiernaskolan- Strömstad

 19. Förskollärare, Mellegården- Strömstad

 20. Undersköterskor till resursenhet i hemtjänst- Strömstad

 21. Förskollärare/personal till Tångens förskola- Strömstad

 22. Farmaceutiska rådgivare till Strömstad- Strömstad

 23. Apotekstekniker till Cura apoteket Strömstad- Strömstad

 24. Farmaceut till Cura apoteket Strömstad- Strömstad

 25. Kinakockar- Strömstad

 26. Apotekschef till Cura apoteket Strömstad- Strömstad

 27. Säljare sökes i Strömstad med/utan erfarenhet- Strömstad

 28. Strömstad: Butiksmedarbetare- Strömstad

 29. Bartender- Strömstad

 30. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Strömstad.- Strömstad

 31. Lärare i MA, KE och BI- Strömstad

 32. Skolsköterska- Strömstad

 33. Driven säljare till Statoil Strömstad- Strömstad

 34. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Strömstad.- Strömstad

 35. Fritidspedagog till Odelsbergsskolan- Strömstad

 36. Butikskonsulent Strömstad- Strömstad

 37. Mystery Shoppers sökes till Strömstad- Strömstad

 38. Butikschef till Stormbergs etablering i Strömstad- Strömstad

 39. Salong Effekt söker frisör!- Strömstad

 40. Säljare sökes i Strömstad med/utan erfarenhet- Strömstad


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Strömstad.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Strömstads kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 25 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Strömstad. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Strömstad.

Vi söker en stjärna, extra vid behov till Statoil Strömstad E6
Statoil Fuel & Retail Sverige är en ledande skandinavisk stationskedja bestående av fullservice- och automatstationer med över 100 års erfarenhet inom området. Vi finns i 8 länder och representeras av 18 500 anställda på 2 300 stationer. I den svenska verksamheten ingår cirka 700 stationer, både fullservice- och automatstationer. I Sverige arbetar närmare 4 000 engagerade medarbetare med att göra oss till Sveriges vassaste stationskedja och för att underlätta våra kunders vardag. Ca 400 av dessa är placerade på vårt huvudkontor i Stockholm. Statoil Fuel & Retail är ett helägt indirekt dotterbolag till Alimentation Couche-Tard, Inc. och en del av ett nätverk av mer än 8 100 stationer. 70 000 passionerade återförsäljare välkomna mer än 30 miljoner besökare varje vecka. Statoil Fuel & Retail erbjuder dig en arbetsplats med ett öppet klimat med stora möjligheter att påverka och ta egna initiativ redan från början. Vi har en tydlig prestationskultur som i kombination med dina ambitioner gör karriärmöjligheterna inom Statoil Fuel & Retail oändliga! Våra värderingar modig, öppen, engagerad och omtänksam vägleder oss i hur vi gör affärer och agerar mot varandra, våra kunder och vår omvärld. Vill Du bidra till vår väg framåt och till att underlätta våra kunders vardag? Välkommen med din ansökan! Besök oss på statoil.se/jobb eller careerbook.se/statoil Statoil söker servicetalanger till en viktig uppgift - att underlätta våra kunders vardag! Som säljare blir kundnöjdheten ditt ansvar och för att trivas och utvecklas på Statoil behöver du vara öppen, omtänksam, engagerad och modig. Du ansvarar för dina egna arbetsområden inom vårt koncept Perfect Station, ingår i ett stationsteam och blir en viktig länk i vår framgångsrika kedja.  Jobbetpå en Statoilstation är socialt, omväxlande och stundtals hektiskt. Både små och stora problem måste lösas och ingen arbetsdag är den andra lik, med ett undantag – kunden är alltid i fokus! Vi söker vi dig som är ansvarsfull, pålitlig och har bra samarbetsförmåga. Då vi har tobaksförsäljning söker vi dig som är minst 18 år och har B-körkort. Tidigare erfarenhet av försäljning och service är meriterande. Arbetsomfattningen är visstid vid behov och arbetstiden varierande. Varför välja Statoil? - En av Sveriges mest framgångsrika stationskedjor - Innovativt klimat med omtanke om kunder, kollegor och om vår miljö - Möjligheter till personlig utveckling inom service och försäljning genom våra interna coachsatsningar - För dig som visar vad du vill finns många karriärvägar från extrajobb till drömjobb - Vi är en plantskola för ledare Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Skicka ansökan" (bifoga ditt CV och personliga brev i formaten Word alt. pdf.). Tveka inte att kontakta oss om du har frågor! Läs mer om att jobba på Statoil på www.statoil.se/jobb eller på www.careerbook.se/statoil och kolla in om det här är utmaningen för dig på www.youtube.com/watch?v=eyyqhcf4QUQ&feature=plcp
Företag: Svenska Statoil AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en stjärna, extra vid behov till Statoil Strömstad E6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en stjärna, extra vid behov till Statoil Strömstad E6

Serveringspersonal Strömstad
Serveringspersonal till vår Restaurang och pizzeria, Servering av pizza och a la carte samt kassahantering. Varierande arbetstider med start så snart som möjligt. Vid intresse kontakta Segvan 0722688655. Eller besök oss på Norra Hamngatan 9 Strömstad.
Företag: Vidån Restaurang och Pizzeria
Ort: Strömstad
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal Strömstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal Strömstad

KGH söker tulladministratör till Strömstad
Vi söker dig som har personlig drivkraft och kapacitet att tillsammans med oss ytterligare stärka och utveckla vår verksamhet. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att hantera tullhandlingar vid import och export. Upplärning ges internt, men tidigare erfarenhet är meriterande. Du uppskattar hög standard och kvalité, har motivation och färdigheter som krävs för att upprätthålla och vidareutveckla både kundrelationer samt vårt samarbete med myndigheter. Du som söker: - Har minst gymnasieutbildning - Har goda språkkunskaper - Är lösningsorienterad - Har drivkraft att utvecklas - Har god datavana - Är positiv och utåtriktad
Företag: KGH Customs Services AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga KGH söker tulladministratör till Strömstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KGH söker tulladministratör till Strömstad

Förskollärare till Strömstad (2 st)
Om kommunen Allt fler människor och företag upptäcker kuststaden Strömstad som en attraktiv plats att bo och leva i med sitt natursköna läge i norra Bohuslän vid Skagerack. Kommunen växer och har idag 12 000 invånare. Strömstad har med sin placering vid hav och skog en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Strömstads kommun är i ett expansivt skede och de kommande åren väntar bland annat stora etableringar inom handel samt satsningar för att bli ett maritimt centrum. Om verksamheten Förskolan är en egen skolform där undervisningen utformas utifrån styrdokumenten (Skollag och Läroplan) och där barnens behov är i centrum. Vakanser: Strömstierna förskola 100% tillsvidare, ligger centralt i Strömstad Nordby förskola 100% tillsvidare, om annan personal erhåller annan tjänst, ligger ca 2 mil norr om Strömstad, nära naturen Arbetsuppgifter Ta ansvar för att undervisningen utformas med enlighet med de nationella målen i läroplanen. Ta ansvar för att kvalitén systematiskt och kontinuerligt dokumenteras, följs upp och analyseras. Ta ansvar för att varje barns lärande kontinuerligt dokumenteras, följs upp och analyseras. Ha nära samverkan med kollegor och föräldrar. Vi söker dig som/egenskaper Är behörig förskollärare. Du skall vara flexibel i ditt arbetssätt, kunna arbeta i storarbetslag och se helheten på enheten. Till bemannningsföretag Vi undanber oss kontakt med bemannings- och annonsföretag i rekryteringen.
Företag: Strömstads kommun
Ort: Strömstad
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Strömstad (2 st) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Strömstad (2 st)

Kenferensvärdinna/receptionist Strömstad
Quality Spa & Resort i Strömstad söker person för kombinerad tjänst som konferensvärdinna och receptionist. Till vår konferens- och bokningsavdelning samt reception söker vi 80-100% tjänst kombinerad konferensvärdinna och receptionist. Som person måste du vara strukturerad, stresstålig och kunna hålla många bollar i luften. Du skall tycka om och känna stolthet i att kunna ge våra gäster "det lilla extra" varje dag. Som person är du pigg, positiv och har en ambition och vilja att utveckla dig själv i ditt yrke. Tidigare erfarenheter från arbete i hotellbranschen med liknande arbetsuppgifter är meriterande. I gengäld kan vi erbjuda dig en spännande anställning på ett nytt och fräscht hotell i en expansiv hotellkedja. Tjänsten är tillsvidare 80-100%.
Företag: Quality Spa & Resort Strömstad AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kenferensvärdinna/receptionist Strömstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kenferensvärdinna/receptionist Strömstad

Konferenskoordinator
Quality Spa & Resort i Strömstad söker en medarbetare fylld av mod, energi och begeistring. Till vår konferens- och bokningsavdelning söker vi en kvalificerad konferenskoordinator med minst fem års arbetserfarenhet inom hotellbranschen. Som person måste du vara strukturerad, stresstålig och kunna hålla många bollar i luften. Du skall också ha gedigen hotellerfarenhet och vara duktig på att ta till dig och arbeta i hotell- och bokningssystem. Du kommer i ditt arbete att vara "spindeln i nätet" vad gäller konferensbokningar. Du skall kommunicera med de övriga avdelningarna och organisera så att våra gäster åker härifrån med en fantastisk upplevelse i bagaget. Du skall tycka om och känna stolthet i att kunna ge våra gäster "det lilla extra" varje dag. Som person är du pigg, positiv och har en ambition och vilja att utveckla dig själv i ditt yrke. Tidigare erfarenheter från arbete i hotellbranschen med liknande arbetsuppgifter är ett krav. Har du yrkesutbildning inom hotell är det meriterande. I gengäld kan vi erbjuda dig en spännande anställning på ett nytt och fräscht hotell i en expansiv hotellkedja. Quality Spa & Resort Strömstad är en del av hotellkedjan Choice Hotels Scandinavia som är Skandinaviens största hotellkedja. Tjänsten är tillsvidare och heltid med månadslön. Skriftlig ansökan skickas via mail till Receptions- och Bokningschef
Företag: Quality Spa & Resort Strömstad AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Konferenskoordinator jobb, Konferenskoordinator Strömstad, Konferenskoordinator Quality Spa & Resort Strömstad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konferenskoordinator

Sjuksköterska, vikariat
Om kommunen: Allt fler människor och företag upptäcker kuststaden Strömstad som en attraktiv plats att bo och leva i med sitt natursköna läge i norra Bohuslän vid Skagerack. Kommunen växer och har idag 12 000 invånare. Strömstad har med sin placering vid hav och skog en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Strömstads kommun är i ett expansivt skede och de kommande åren väntar bland annat stora etableringar inom handel samt satsningar för att bli ett maritimt centrum. Om verksamheten: Sjuksköterskorna är organiserade i en sjuksköterskeenhet och arbetar inom geografiskt uppdelade områden i kommunen. Hemsjukvård bedrivs både på särskilda boenden och i det egna hemmet. Det finns fyra särskilda boenden i Strömstads kommun med delvis olika inriktningar. Vi dokumenterar just nu i Sofia omfale men övergår till Treserva med ICF som dokumentationssystem i oktober-13.Gemensam omsorgsfilosofi är ett ledord inom Hemsjukvården och kommunen. Vi har även Samverkan med Ambulanssjukvården, 1177, PV, SOS Alarm och MÄVA. Detta innebär att du även kan få åka ut på oplanerade insatser. Arbetsuppgifter: Sjuksköterskans arbetsuppgift i hemsjukvården är att ansvara för hälso- och sjukvårdsuppgifter inom sitt ansvarsområde samt handleda och stödja vårdpersonal i medicinsk omvårdnad. Som sjuksköterska arbetar du självständigt med eget ansvar. Vi är uppdelade i tre distrikt beträffande ordinärt boende. Vi har 4 särskilda boenden där varje enhet har sjuksköterskebemanning vardagar 7 - 16. Kvällar och helger har man ansvar för hela kommunen inkl särskilda boenden.Det finns möjlighet att arbeta antingen dag/kväll/helg, natt eller på ett särskilt boende. Vi söker dig som/egenskaper: Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet i yrket är starkt meriterande men detta är inget krav. Vidareutbildning inom specialistutbildningarna Vård av äldre, Öppen vård eller annan lämplig inriktning är också meriterande. Körkort B är ett måste. Övriga upplysningar: Arbetstider: Dag 07.00-16.00, Kväll 15.30-22.00, natt 21.30 - 07.15, tjänstgöring var tredje helgIntroduktion: Cirka tre veckor. Eventuellt finns det möjlighet att efter vikariatet erbjudas en tillsvidareanställning. Tillträde: 2013-09-01 Kontaktperson: Karin Bemert, Enhetschef Hemsjukvården, telefon: 0526-191 92, e-post: karin.bemert@stromstad.se Fackliga företrädare: TCO, Vårdförbundet, Lena Axenström, telefon: 0526-192 84, mobil 070-212 25 23, e-post: lena.axenstrom@stromstad.se Till bemannningsföretag: Vi undanber oss kontakt med bemannings- och annonsföretag i rekryteringen. Välkommen med din ansökan till: Strömstads kommun, omsorgsförvaltningen, 452 80 Strömstad eller via e-post: on.diarie@stromstad.se. Märk din ansökan med ON/2013-0127. Sista ansökningsdag: 2013-07-31
Företag: Strömstads kommun
Ort: Strömstad
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, vikariat

30 procent folkhälsosamordnaruppdrag
Folkhälsorådet söker en person som är intresserad av att jobba 30 procent med folkhälsofrågor nu i höst. Detta gäller under förutsättning att Johanna Jonsson, folkhälsosamordnare får tjänstledigt för studier. Tjänsten är placerad i utvecklingsenheten på kommunledningsförvaltningen. Folkhälsosamordnaren samordnar, stöttar och driver utvecklingsarbete utifrån folkhälsomålen: - Ett samhälle för alla - ökad integration genom delaktighet, tillgänglighet och sociala mötesplatser - Minska andelen våldsbrott i nära relationer samt i utomhusmiljö - Alla elever ska nå de nationella Kunskapsmålen i alla ämnen - Skapa möjligheter som bidrar till fysisk aktivitet - Skapa bra matvanor och en normal viktutveckling - Antalet barn och unga som börjar använda tobak, narkotika och dopningsmedel eller debuterar tidigt med alkohol ska minska Exempel på arbetsuppgifter, vilka diskuteras ihop med den intresserade: - Anordna fallskadeförebyggande dag med folkhälsorådet - dela ut broddar - Skriva och diarieföra protokoll - Hantera projektansökningar (diarieföring, svar och så vidare) - Redovisa resultatet av drogvaneundersökningen för föräldrar och elever - Samordna arbete med Utomhusgym - Anordna möte i kvinnofridsnätverk Söker dig som/egenskaper Du är självständig, strukturerad och drivande. Vi värdesätter utbildning/erfarenhet inom området, men välkomnar även dig som inte har det.
Företag: Strömstads Kommun
Ort: Strömstad
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga 30 procent folkhälsosamordnaruppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 30 procent folkhälsosamordnaruppdrag

Lärare i förskola/fritidshem, Tjärnö skola
Om kommunen Allt fler människor och företag upptäcker kuststaden Strömstad som en attraktiv plats att bo och leva i med sitt natursköna läge i norra Bohuslän vid Skagerack. Kommunen växer och har idag 12 000 invånare. Strömstad har med sin placering vid hav och skog en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Strömstads kommun är i ett expansivt skede och de kommande åren väntar bland annat stora etableringar inom handel samt satsningar för att bli ett maritimt centrum. Om verksamheten Tjärnö skola är en grundskola med ca 30 elever från förskoleklass - årskurs 6. På skolan finns också förskola och fritidshem i samma skolbyggnad. Förskola/fritidshem har ca 20 barn i åldern 2-10 år. Eftersom skolan ligger mitt i naturen omgiven av skog, ängar och hav bedrivs mycket av verksamheten i förskola/fritidshem utomhus. Vi erbjuder en lärmiljö som stimulerar, stärker och utmanar barnens/elevernas kreativitet och delaktighet. Det finns ett gott samarbete mellan förskola/fritidshem och skola. Arbetsuppgifter Att tillsammans med övrig personal planera, genomföra och kvalitetsutveckla verksamheten i förskola och fritidshem enligt styrdokumenten. Att arbeta med åldersintegrerad grupp 2-10 år Vi söker dig som/egenskaper Har förskollärarexamen och behörighet att undervisa i förskolan alternativt lärare med behörighet att undervisa i fritidshem. Vill tillhöra ett positivt och utvecklingsbenäget arbetslag. Vi ser gärna att du har kompetens och intresse för utomhuspedagogik och marinbiologi då vi organiserar en stor del av vår verksamhet utomhus i vår närmiljö. Du ska ha ett gott och tydligt ledarskap och vara trygg i din pedagogiska roll med barn/elever och föräldrar. Övriga upplysningar Vi erbjuder dig tillgång till friskvård. Tjänsten är ett vikariat med varaktighet till och med 140630 i första hand. Till bemannningsföretag Vi undanber oss kontakt med bemannings- och annonsföretag i rekryteringen.
Företag: Strömstads kommun
Ort: Strömstad
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/fritidshem, Tjärnö skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/fritidshem, Tjärnö skola

Tandläkare
Västra Götalandsregionen Beskrivning Strömstad kommun har 12 000 invånare och hälften av dessa bor i centrum. Staden ligger vid havet och är omgett av svenska skogar och av Norge. Om sommaren har kommunen 60 000 glada sommargäster som vi servar med akuttandvård under två månader. Kliniken är centralt belägen och vi som arbetar här är fem tandläkare, tre tandhygienister och tio tandsköterskor. Vi tar hand om 2 500 barn och 3 500 vuxna och utför det mesta av den vård som efterfrågas. Resterande vårdbehov täcks upp av nära samarbete med specialisttandvården. Arbetsuppgifter Vi söker en entusiastisk och noggrann tandläkare som kan arbeta med både barn och vuxentandvård. Kvalifikationer Legitimerad tandläkare. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
Företag: Folktandvården, Strömstad
Ort: Strömstad
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare jobb, Tandläkare Strömstad, Tandläkare Folktandvården, Strömstad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare

Leverantörsplock i Strömstad
Svenska Storesupport Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega inom dagligvaru- och detaljhandeln samt lager och distribution. Vi arbetar även med säljuppdrag inom leverantör och producentledet. För mer information besök www.storesupport.se. Vi behöver en självgående ansvarsfull person som har erfarenhet från arbete i eller mot butik. Tjänsteområdet är Strömstad med omnejd. Arbetet innebär att du åker till olika butiker och fyller på varor och gör beställningar åt en av våra leverantörer. Du ska kunna lösa problem på ett smidigt sätt och alltid lämna kunden nöjd. Tjänsten innebär mycket eget arbete vilket gör att vi kräver ett stort engagemang och ansvarstagande. Service och kundbemötande är av stor vikt. Du kommer att besöka flera butiker på en och samma dag vilket gör att det är ett krav att du har körkort och tillgång till bil. Krav vid ansökan: ett fullständigt CV som även innehåller personligt brev och referenser. Då tjänsten är att vara semestervikarie så är det självklart viktigt att du kan arbeta under större delen av sommaren. Lön enligt kollektivavtal
Företag: Svenska Storesupport AB
Ort: Dals-Ed
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Leverantörsplock i Strömstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leverantörsplock i Strömstad

Leverantörsplock i Strömstad
Svenska Storesupport Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega inom dagligvaru- och detaljhandeln samt lager och distribution. Vi arbetar även med säljuppdrag inom leverantör och producentledet. För mer information besök www.storesupport.se. Vi behöver en självgående ansvarsfull person som har erfarenhet från arbete i eller mot butik. Tjänsteområdet är Strömstad med omnejd. Arbetet innebär att du åker till olika butiker och fyller på varor och gör beställningar åt en av våra leverantörer. Du ska kunna lösa problem på ett smidigt sätt och alltid lämna kunden nöjd. Tjänsten innebär mycket eget arbete vilket gör att vi kräver ett stort engagemang och ansvarstagande. Service och kundbemötande är av stor vikt. Du kommer att besöka flera butiker på en och samma dag vilket gör att det är ett krav att du har körkort och tillgång till bil. Krav vid ansökan: ett fullständigt CV som även innehåller personligt brev och referenser. Då tjänsten är att vara semestervikarie så är det självklart viktigt att du kan arbeta under större delen av sommaren. Lön enligt kollektivavtal
Företag: Svenska Storesupport AB
Ort: Bengtsfors
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Leverantörsplock i Strömstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leverantörsplock i Strömstad

Leverantörsplock i Strömstad
Svenska Storesupport Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega inom dagligvaru- och detaljhandeln samt lager och distribution. Vi arbetar även med säljuppdrag inom leverantör och producentledet. För mer information besök www.storesupport.se. Vi behöver en självgående ansvarsfull person som har erfarenhet från arbete i eller mot butik. Tjänsteområdet är Strömstad med omnejd. Arbetet innebär att du åker till olika butiker och fyller på varor och gör beställningar åt en av våra leverantörer. Du ska kunna lösa problem på ett smidigt sätt och alltid lämna kunden nöjd. Tjänsten innebär mycket eget arbete vilket gör att vi kräver ett stort engagemang och ansvarstagande. Service och kundbemötande är av stor vikt. Du kommer att besöka flera butiker på en och samma dag vilket gör att det är ett krav att du har körkort och tillgång till bil. Krav vid ansökan: ett fullständigt CV som även innehåller personligt brev och referenser. Då tjänsten är att vara semestervikarie så är det självklart viktigt att du kan arbeta under större delen av sommaren. Lön enligt kollektivavtal
Företag: Svenska Storesupport AB
Ort: Munkedal
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Leverantörsplock i Strömstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leverantörsplock i Strömstad

Lokalvårdare Centrala Strömstad 13,5h/v
Bohus Service Partner AB är verksamma i Bohuslän och Värmland. Våra kunder är främst livsmedelsbutiker och kontor där vi utför daglig städning. Bohus Service Partner har ca 100 anställda, varav ca 20 personer arbetar i Strömstad. Företaget har kollektivavtal och är miljöcertifierade enligt ISO 14001 I Strömstad har vi en arbetsledare som ansvarar för kundavtal, schemaläggning, inköp och löner mm. Vi söker nu en duktig och noggrann medarbetare för städning av kontor, restauranger och butiker i centrala Strömstad. Tjänsten är på 13,5 timmar per vecka inklusive arbete varannan helg. Bor du i Strömstad så är det gång och cykelavstånd mellan kunderna. Udda veckor arbete mån, tis, fre från 06:00 (10 tim) Jämna veckor arbete mån,tis,fre,lör,sön från 06:00 (17 tim) Vi erbjuder ett varierat arbete med stor rörlighet. Vi utbildar dig och ger dig en god introduktion. Om du är intresserad av tjänsten så mejlar du företagets VD. Vi rekryterar löpande men vill gärna ha din ansökan senast 2013-07-14. Bifoga gärna fotografi till din ansökan.
Företag: BOHUS SERVICE PARTNER AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare Centrala Strömstad 13,5h/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare Centrala Strömstad 13,5h/v

Förskollärare till Rossö förskola
Om kommunen Allt fler människor och företag upptäcker kuststaden Strömstad som en attraktiv plats att bo och leva i med sitt natursköna läge i norra Bohuslän vid Skagerack. Kommunen växer och har idag 12 000 invånare. Strömstad har med sin placering vid hav och skog en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Strömstads kommun är i ett expansivt skede och de kommande åren väntar bland annat stora etableringar inom handel samt satsningar för att bli ett maritimt centrum. Om verksamheten Vill du vara med och skapa möjligheternas förskola på Rossö Förskolan har ca 25 barn i åldern 1-5 år och på skolan går ca 60 elever i förskoleklass - årskurs 6. Vi erbjuder en lärmiljö som stimulerar, utmanar och skapar goda förutsättningar och höga förväntningar. Här finns en inspirerande mångfald av natur; klippor, ängar och skog. På skolgården och vid uteplatsen i skogen möts barn i alla åldrar och pedagoger i alla verksamheter. Det finns ett gott och givande samarbete mellan förskola, fritidshem och skola. Arbetsuppgifter Att tillsammans med övriga pedagoger i förskolan utveckla verksamheten. Vår målsättning är att ge de bästa förutsättningarna för barnens lärande och sociala utveckling och samtidigt utveckla verksamheten och även oss själva som pedagoger. Vi söker dig som/egenskaper Har förskollärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan. Vill tillhöra ett positivt och utvecklingsbenäget arbetslag. Vi ser gärna att du har kompetens och intresse för utomhuspedagogik, då vi organiserar stor del av vår verksamhet utomhus i vår närmiljö. Du är trygg i din kommunikation med barn och föräldrar. Du har ett gott och tydligt ledarskap och god förmåga att främja samarbete i arbetslaget. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övriga upplysningar Vi erbjuder dig mentor om du är nyutbildad Vi erbjuder dig tillgång till friskvård Till bemannningsföretag Vi undanber oss kontakt med bemannings- och annonsföretag i rekryteringen.
Företag: Strömstads kommun
Ort: Strömstad
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Rossö förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Rossö förskola

Lärare i grundskolan - Koster skola
Om kommunen Allt fler människor och företag upptäcker kuststaden Strömstad som en attraktiv plats att bo och leva i med sitt natursköna läge i norra Bohuslän vid Skagerack. Kommunen växer och har idag 12 000 invånare. Strömstad har med sin placering vid hav och skog en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Strömstads kommun är i ett expansivt skede och de kommande åren väntar bland annat stora etableringar inom handel samt satsningar för att bli ett maritimt centrum. Om verksamheten Skolan ligger på Sydkoster och är Sveriges västligaste skola. I Kosterhavets nationalpark finns också ett naturrum. På skolan går för närvarande 18 elever från förskoleklass - åk 6. Förskola och fritidshem finns också i skolhuset. Stort fokus i förskola och skola läggs på musik, motorik och miljö. Alla elever från förskoleklass-åk 6 spelar ett instrument och skolan har en egen orkester. På skolan finns också en motorikbana och tillgång till idottssal för att medvetet arbeta med motorik och idrott. Gemensamma utedagar förskola- åk 6 flera gånger/termin då undervisningen bedrivs utomhus. Boende är möjligt att lösa för dig som söker tjänsten och önskar bosätta dig på Koster. Arbetsuppgifter Att undervisa i åldersblandad klass med fokus på åk 4-6 Att tillsammans med övriga lärare planera, genomföra och följa upp undervisningen enligt skolans styrdokument. Vi söker dig som/egenskaper Har lärarexamen med behörighet att undervisa upp till åk 6. Önskvärt med bred ämnesbehörighet då undervisning i de flesta ämnen sker av elevansvarig lärare. Är väl förtrogen med Lgr 11 och skolans övriga styrdokument. har erfarenhet av läraryrket, är tydlig i ditt ledarskap och trygg i din lärarroll. Då du ingår i skolans arbetslag ska du ha lätt för att samarbeta, vara flexibel, tydlig och ha en positiv inställning. En merit är att du har goda IT-kunskaper. En fördel med erfarenhet av att arbeta på ö-skola. Övriga upplysningar För upplysningar om Kosteröarna www.kosteroarna.com, kontaktperson Helena von Bothmer helena@kostertradgardar.se Till bemannningsföretag Vi undanber oss kontakt med bemannings- och annonsföretag i rekryteringen.
Företag: Strömstads kommun
Ort: Strömstad
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolan - Koster skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolan - Koster skola

Lärare i svenska åk 7-9, Strömstiernaskolan
Om kommunen Allt fler människor och företag upptäcker kuststaden Strömstad som en attraktiv plats att bo och leva i med sitt natursköna läge i norra Bohuslän vid Skagerack. Kommunen växer och har idag 12 000 invånare. Strömstad har med sin placering vid hav och skog en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Strömstads kommun är i ett expansivt skede och de kommande åren väntar bland annat stora etableringar inom handel samt satsningar för att bli ett maritimt centrum. Om verksamheten Strömstiernaskolan är en skola med 350 elever i årskurserna 7-9. Skolan bedriver ett systematiskt kvalitetsarbete vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Pedaogoger arbetar aktivy med lärandet i fokus genom formativ undervisning. Mottot är att "Alla kan lyckas!" Skolan har en utvecklingsorganisation med utbildade lärledare. Arbetsuppgifter 1. Undervisning Svenska 2. Mentorskap med ansvar för för föräldrakontakter samt elevers kunskapsutveckling och sociala utveckling i samarbete arbetslag. 3. Utvecklingsarbete i arbetslaget, ämnesgrupper och lärgrupper. Vi söker dig som/egenskaper Vi välkomnar dig som är behörig lärare och som vill arbeta i en lärande och utvecklande anda! Övriga upplysningar Tjänsten är ett vikariat för en föräldraledighet. Tillträdesdatum kan ev skjutas fram. Till bemannningsföretag Vi undanber oss kontakt med bemannings- och annonsföretag i rekryteringen.
Företag: Strömstads kommun
Ort: Strömstad
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska åk 7-9, Strömstiernaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska åk 7-9, Strömstiernaskolan

Förskollärare, Mellegården
Om kommunen Allt fler människor och företag upptäcker kuststaden Strömstad som en attraktiv plats att bo och leva i med sitt natursköna läge i norra Bohuslän vid Skagerack. Kommunen växer och har idag 12 000 invånare. Strömstad har med sin placering vid hav och skog en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Strömstads kommun är i ett expansivt skede och de kommande åren väntar bland annat stora etableringar inom handel samt satsningar för att bli ett maritimt centrum. Om verksamheten Mellegårdens skola är belägen strax nordost om Strömstad. På skolan har vi för närvarande 66 elever. Skolan är organiserad i 4 grupper med en förskoleklass, åk 1- åk 2, åk 3 - åk 4 och åk 5 - åk 6. Det arbetar 6 pedagoger på skolan. Skolan är belägen i Näsinge i ett naturskönt område med skogen inpå knuten. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i förskoleklassen på Mellegårdens skola tillsammans med ytterligare en förskollärare. Ditt uppdrag är indelat i fyra delar. Mötet med eleven, ledarskap, samverkan och ansvar för lärande och yrkesutveckling. Se mer detaljerat uppdragsbeskrivning på Strömstads kommuns hemsida. Vi söker dig som/egenskaper Vi söker dig som kan och gärna vill ta ansvar i en god pedagogisk verksamhet som alltid sätter eleven i centrum. Vi arbetar utifrån förvaltningens gemensamma vision om lärande och utveckling genom trygghet, glädje, lust och engagemang. De nationella målen med utbildningen är i fokus i verksamheten där vi systematiskt och kontinuerligt planerar, följer upp och utvecklar utbildningen. Du bör besitta ett gott pedagogiskt ledarskap och ha en bra förmåga att kunna samarbeta med arbetskollegor, elever och vårdnadshavare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Till bemannningsföretag Vi undanber oss kontakt med bemannings- och annonsföretag i rekryteringen.
Företag: Strömstads kommun
Ort: Strömstad
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Mellegården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Mellegården

Undersköterskor till resursenhet i hemtjänst
Om kommunen: Allt fler människor och företag upptäcker kuststaden Strömstad som en attraktiv plats att bo och leva i med sitt natursköna läge i norra Bohuslän vid Skagerack. Kommunen växer och har idag 12 000 invånare. Strömstad har med sin placering vid hav och skog en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Strömstads kommun är i ett expansivt skede och de kommande åren väntar bland annat stora etableringar inom handel samt satsningar för att bli ett maritimt centrum. Om verksamheten: Hemtjänsten i strömstad är indelad i tre geografiska områden, norr, söder och city. Undersköterskorna arbetar huvudsakligen inom sitt geografiska område men när det behövs arbetar man över gränserna. Varje område har en gruppledare som ansvarar för insatsplaneringen och korttidsrekryteringen i sin grupp. All personal utgår från samma lokal. Arbetsuppgifter: Arbetet innebär att ha vårdtagarperspektiv genom att ge en god omsorg, vård och service enligt biståndsbeslut i vårdtagarens hem. Du utför hälso-och sjukvårdsuppgisfter efter delegation av sjuksköterska. Arbetet innebär dag-kväll och helgtjänstgöring.Insatsplanering sker i planeringssystemet TES.Dessa tjänster kommer att bli en resursenhet där man ingår i arbetsgruppen och täcker upp vid korttidsfrånvaro. Det innebär att du kommer att arbeta i alla tre grupperna beroende på var behovet finns. Du kommer att lägga ditt schema i TimeCare och vara en resurs i verksamheten om det inte finns någon vakans. Vi söker dig som/egenskaper: Du ska ha gått Omvårdnadsprogrammet eller utbildning som bedöms likvärdig. Stor vikt läggs vid erfarenhet av vård- och omsorgsarbete, samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Du ska ha ett gott bemötande, ha god planeringsförmåga och vara flexibel. Viss datavana är önskvärt då schema planeras i TimeCare. Körkort är ett krav. Erfarenhet krävs Varaktighet: 6 månader eller längre Arbetstid: Deltid Sysselsättningsgrad: 75% Övriga upplysningar: Detta är ett projekt som kommer att vara under cirka 9 månader då det ska utvärderas. Tillträde: 2013-09-01 Kontaktperson: Annika Tobiasson, Enhetschef hemtjänsten Strömstad, tel: 0526-193 33 E-post: annika.tobiasson@stromstad.se Fackliga företrädare: LO, Kommunal, Stellan Nilsson och Merry Johansson, Folketshus, Oslovägen 17, telefon 0526-191 15 e-post: sektion30.vast@kommunal.se Till bemannningsföretag: Vi undanber oss kontakt med bemannings- och annonsföretag i rekryteringen. Välkommen med din ansökan till: Strömstads kommun, Omsorgsförvaltningen, 452 80 Strömstad eller via e-post: on.diarie@stromstad.se. Märk din ansökan med ON/2013-0123. Sista ansökningsdag: 2013-08-04
Företag: Strömstads kommun
Ort: Strömstad
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till resursenhet i hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till resursenhet i hemtjänst

Förskollärare/personal till Tångens förskola
Om kommunen Allt fler människor och företag upptäcker kuststaden Strömstad som en attraktiv plats att bo och leva i med sitt natursköna läge i norra Bohuslän vid Skagerack. Kommunen växer och har idag 12 000 invånare. Strömstad har med sin placering vid hav och skog en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Strömstads kommun är i ett expansivt skede och de kommande åren väntar bland annat stora etableringar inom handel samt satsningar för att bli ett maritimt centrum. Om verksamheten Tångens förskola utökar med två avdelningar hösten 2013 och söker personal! Vi som arbetar i förskola och skola i Strömstads Kommun har en gemensam idé för vår verksamhet: Lärande genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Förskolan Tången kommer att bestå av sex avdelningar med barn i åldern 1 - 5 år. En avdelning kommer att ha kvällsöppet till kl. 21.30 Arbetsuppgifter Leda undervisningen i förskolan mot läroplanens mål samt tillsammans med dina medarbetare ansvara för det målinriktade arbetet som främjar varje barns utveckling och lärande. Vi söker dig som/egenskaper Lärarexamen med inriktning mot förskola. Arbetet kräver att du är både självständig och samarbetsinriktad. Som person är du trygg, sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och miljöer samt samarbetar bra med såväl personal som barn och deras föräldrar. Har du erfarenhet av arbete i förskola men saknar adekvat utbildning kan du också vara intressant för vår verksamhet. Speciella kunskaper inom utomhuspedagogik och/eller skapande verksamhet är meriterande. Övriga upplysningar Som nyutexaminerad förskollärare har du möjlighet till mentor för att kunna erhålla legitimation. Om du kallas tiill intervju vill vi att du tar med dig kopior på betyg och examensbevis samt lämnar uppgift om minst två referenser. Dessutom behöver vi ett utdrag ur belastningsregistret. Till bemannningsföretag Vi undanber oss kontakt med bemannings- och annonsföretag i rekryteringen.
Företag: Strömstads kommun
Ort: Strömstad
Publicerad : 05-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/personal till Tångens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/personal till Tångens förskola

Farmaceutiska rådgivare till Strömstad
Apoteket är Sveriges största apotekskedja med ett starkt och populärt varumärke. Vi tar ständigt fram nya tjänster, breddar vårt sortiment och öppnar nya apotek där många kunder vill möta oss. För oss är hållbar utveckling viktigt. Vi är miljöcertifierade och arbetar ständigt med kvalitetsfrågor för att våra kunder ska känna sig trygga med våra varor och tjänster. Vi letar efter dig som med driv och glädje vill vara med och utveckla Apoteket och vässa vårt kunderbjudande med innovativa tjänster. Apoteket erbjuder olika karriärvägar för dig som vill utvecklas inom hälsa, företagande, farmaci eller ledarskap. Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och som har intresse för hälsa och farmaci. Välkommen till Apoteket AB - Hela Sveriges Apotek Vi söker dig som vill arbeta som farmaceutisk rådgivare på Apotekets nyetablering i Strömstad. Apoteket öppnade i september och heter Flöjtskeppet. Vi erbjuder kunderna fullt sortiment. Apoteket kommer även att ha gränshandel med Norge. Vi kan även erbjuda bostad. Tjänsterna är tillsvidare och heltid men deltid kan diskuteras. Arbetsuppgifter Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med både receptservice, egenvård, rådgivning och försäljning i vår moderna apoteksmiljö där kunden alltid är i fokus. Kompetenskrav Du är legitimerad receptarie alternativt apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och trivs med att utveckla kundmötet. Du ser som din främsta uppgift att ge professionell rådgvining och individuell service utifrån varje kunds behov. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål. Personliga egenskaper Som person är du kundinriktad och lyhörd, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och vill vara en del av helheten. Du ser merförsäljning som en naturlig del av ditt arbete och strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har ett stort intresse av hälsa, både din egen och andras. KontaktpersonYtterligare information om befattningen lämnas av apotekschef Hilde Strand, 010-4477751. Intervjuer kommer att ske löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Rekryteringsfirmor undanbes! Välkommen med din ansökan!
Företag: Apoteket AB Konsument
Ort: Strömstad
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Farmaceutiska rådgivare till Strömstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmaceutiska rådgivare till Strömstad

Apotekstekniker till Cura apoteket Strömstad
Cura apoteket ägs av ICA och är Sveriges öppnaste apotek. Hittills har vi öppnat över 50 apotek i större ICA-butiker och fler är planerade. Nu söker vi en positiv och engagerad Apotekstekniker till vårt nya apotek inne på ICA Kvantum i Strömstad. Omtanken om kunden är central för oss på Cura apoteket och vårt fokus är att göra det enklare att må lite bättre. Hos oss är det möjligt att hämta ut recept eller uträtta andra apoteksärenden vid samma tillfälle som man gör sina övriga inköp på ICA. Dessutom erbjuder vi generösa öppettider. Är du redo att vara med på resan mot Sveriges bästa kundupplevelse? För dig som vill arbeta nära kund och med ansvarsfull försäljning är tjänsten som Apotekstekniker på Cura apoteket en spännande roll. Du kommer att ägna dig åt allt från egenvårdsrådgivning och varuhantering till kassa och reklamationer, i nära kontakt med kund. Tillsammans med dina kollegor får du vara med från starten av ett helt nytt och lokalt anpassat apotek. I det ingår exempelvis att hitta nya rutiner och arbetssätt. Du kommer att verka i en miljö som präglas av högt tempo, stora kundflöden och utmärkta möjligheter att göra skillnad. Genom vårt unika läge får du också chansen att tillsammans med ICA-butiken skapa ett riktigt bra kunderbjudande. Du är en social Apotekstekniker som sätter kunden i första rummet och som vågar fatta beslut i vardagen. Självklart arbetar du lika bra på egen hand som i grupp. Att du har affärskänsla, initiativkraft och en förmåga att hitta nya sätt att arbeta på är förutsättningar som Apotekstekniker hos oss. Dessutom ska du trivas i en omväxlande roll där ingen dag är den andra lik. ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser från 2012. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.
Företag: CURA apoteket
Ort: Strömstad
Publicerad : 04-12
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekstekniker till Cura apoteket Strömstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekstekniker till Cura apoteket Strömstad

Farmaceut till Cura apoteket Strömstad
Cura apoteket ägs av ICA och är Sveriges öppnaste apotek. Hittills har vi öppnat över 50 apotek i större ICA-butiker och fler är planerade. Nu söker vi en positiv och engagerad Farmaceut till vårt nya apotek på ICA Kvantum i Strömstad. Omtanken om kunden är central för oss på Cura apoteket och vårt fokus är att göra det enklare att må lite bättre. Hos oss är det möjligt att hämta ut recept eller uträtta andra apoteksärenden vid samma tillfälle som man gör sina övriga inköp på ICA. Dessutom erbjuder vi generösa öppettider. Är du redo att vara med på resan mot Sveriges bästa kundupplevelse? Cura apoteket ägs av ICA och är Sveriges öppnaste apotek. Hittills har vi öppnat över 50 apotek i större ICA-butiker och fler är planerade. Nu söker vi en positiv och engagerad Farmaceut till vårt nya apotek på ICA Kvantum i Strömstad. Omtanken om kunden är central för oss på Cura apoteket och vårt fokus är att göra det enklare att må lite bättre. Hos oss är det möjligt att hämta ut recept eller uträtta andra apoteksärenden vid samma tillfälle som man gör sina övriga inköp på ICA. Dessutom erbjuder vi generösa öppettider. Är du redo att vara med på resan mot Sveriges bästa kundupplevelse? Du är en utåtriktad Farmaceut som trivs som bäst när du får arbeta nära kund och i en omväxlande miljö, med arbetsuppgifter som kretsar kring såväl rådgivning som försäljning. Att du är engagerad och självständig som person innebär bland annat att du kan ta initiativ och ständigt hittar nya förbättringsmöjligheter. Vidare arbetar du lika bra på egen hand som i grupp och uppskattar ett högt tempo och närheten till stora kundflöden - en naturlig del av att arbeta på ett apotek som ligger i en stor livsmedelsbutik. ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser från 2012. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.
Företag: CURA apoteket
Ort: Strömstad
Publicerad : 04-12
Sök fler jobb liknande: lediga Farmaceut till Cura apoteket Strömstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmaceut till Cura apoteket Strömstad

Kinakockar
Asian Town är en restaurangkedja i Sverige längs den svensk-norska gränsen, med säte i Strömstad. För närvarande består kedjan av tre restauranger, varav en ligger i Charlottenberg shoppingcenter, en på Nordby shoppingcenter och en på SK - Strömstad köpcentrum. Gränshandeln mellan Sverige och Norge är väldigt omfattande och det syns inte minst på att Nordby shoppingcenter är ett av Skandinaviens störst köpcenter till försäljningsvolym. Asian Town serverar både sushi, thailändsk och kinesisk mat samt en del andra typiska snabbmatsrätter. Vi är mycket serviceinriktade och ser alltid till att våra gäster får bästa möjliga upplevelse av sitt besök i våra restauranger. Det är av yttersta vikt att den mat vi serverar är av högsta kvalitet. Vi anställer nu ytterligare kockar till våra restauranger och vid söker dig med hög professionell kompetens och kunskap inom det kinesiska och / eller thailändska köket. Vi ser helst att du har minst tre års erfarenhet inom branschen. På grund av den stora mängden besökare under högsäsongen, måste du också kunna hålla hög kvalitet och samtidigt hålla ett högt tempo. Vi kan inte nog betona vikten av vår mats kvalitet, därför måste man kunna arbeta väl i en stressig situation. Om du är intresserad eller har fler frågor tveka inte att kontakta oss. Lön enligt överenskommelse. Tel: 0768-260 957 e-mail: yong@asiantown.se
Företag: Asian Town Strömstad AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kinakockar jobb, Kinakockar Strömstad, Kinakockar Asian Town Strömstad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kinakockar

Apotekschef till Cura apoteket Strömstad
Cura apoteket ägs av ICA och är Sveriges öppnaste apotek. Hittills har vi öppnat över 50 apotek i större ICA-butiker och fler är planerade. Nu söker vi en Apotekschef med kund- och resultatfokus till vårt nya apotek på ICA Kvantum i Strömstad. Omtanken om kunden är central för oss på Cura apoteket och vårt fokus är att göra det enklare att må lite bättre. Hos oss är det möjligt att hämta ut recept eller uträtta andra apoteksärenden vid samma tillfälle som man gör sina övriga inköp på ICA. Dessutom erbjuder vi generösa öppettider. Är du redo att vara med på resan mot Sveriges bästa kundupplevelse? Arbetsuppgifter Som Apotekschef blir ditt uppdrag att leda, driva och utveckla ett effektivt, kundnära och konkurrenskraftigt apotek. Tillsammans med dina medarbetare, som du själv är med och rekryterar, ska du arbeta mot uppsatta mål - och bidra till ditt apoteks lokala framgång. Du kommer att befinna dig i händelsernas centrum och växla mellan olika arbetsuppgifter som kan röra allt från planering, uppföljning och medarbetarutveckling till mötet med kunden och de dagliga rutinerna på apoteket. En annan viktig del av rollen är att skapa ett gott samarbete med Handlaren och övriga medarbetare i ICA-butiken - för att tillsammans erbjuda era gemensamma kunder bra service. Din profil Du är legitimerad Farmaceut med flera års erfarenhet av apoteksarbete i ledande befattning. Din personlighet är avgörande för att du ska lyckas i rollen. Därför är det viktigt att du är en självständig och initiativrik problemlösare som drivs av att utveckla ditt team. Du är affärsmässig och har alltid kundnyttan och resultatet för ögonen, både när det gäller ditt eget apotek och Cura apoteket som kedja. Självklart förstår du att uppbyggnaden av ett nytt apotek tar tid och att det kräver att förmåga att skapa goda samarbeten med såväl Handlaren som din personal. ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser från 2012. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. ICA-koncernen (ICA AB) är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med cirka 2 150 egna och handlarägda butiker i Sverige, Norge och de tre baltiska länderna. I koncernen ingår ICA Sverige, ICA Norge, Rimi Baltic som driver dagligvaruhandel, ICA Fastigheter som äger och förvaltar fastigheter samt ICA Banken som erbjuder finansiella tjänster till de svenska kunderna. ICA AB är ett joint venture som ägs till 40 procent av Hakon Invest AB och till 60 procent av holländska Royal Ahold. Enligt aktieägaravtal har Royal Ahold och Hakon Invest ett gemensamt bestämmande inflytande i ICA AB. Genom Royal Ahold är ICA AB en del av ett internationellt detaljhandelsnät. Mer information finns på www.ica.se
Företag: CURA apoteket
Ort: Strömstad
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekschef till Cura apoteket Strömstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekschef till Cura apoteket Strömstad

Säljare sökes i Strömstad med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Strömstad kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Strömstad med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Strömstad med/utan erfarenhet

Strömstad: Butiksmedarbetare
Bemanningsföretaget för arbetsplatser i Västsverige. Kontor i Åmål, Stenungsund, Göteborg och Trollhättan. Specialiserade inom lager, kontor och industri.   Vi söker en Butiksmedarbetare till vår kund Curator i Strömstad.   Curator levererar helhetslösningar inom områdena: elinstallationer, säkerhetsteknik, tele- och datateknik, industriteknik och energitjänster. Vi är även delägare i Elkedjan, vilket ger tillgång till ett brett sortiment och hög leveranssäkerhet.Vi värdesätter långsiktighet och närhet i våra relationer, och hos oss får du alltid en personlig kontakt. På uppdragslistan hittar du framförallt små- och medelstora företag, kommuner och landsting men även privatpersonerDu hittar oss på följande orter: Fjällbacka, Strömstad, Ed, Göteborg och Uddevalla. Arbetsuppgifter: Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning i butik och är van att ge en mycket god service. Bland våra kunder finner du privatpersoner, kommuner och företag.  Vi värdesätter öppenhet, noggrannhet och en positiv attityd.  Det är en fördel om du är bosatt i Strömstad samt har erfarenhet av att sälja produkter ur vårt sortiment. (t ex vitvaror och nycklar) Du jobbar självständigt med följande arbetsuppgifter: . den dagliga driften av butiken . att rätt varor finns i butiken . ett stort fokus på försäljning . att butiken är attraktiv och inspirerande, och följer Elkedjans kampanjer . inleveranser samt ordning och reda på butiks- och installationslager Arbetstid/Varaktighet: Heltid/Tillsvidare Till den här tjänsten rekryterar vi fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Ansökan: Ansök genom att klicka på Skicka ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via e-post eller vanlig post, utan enbart via vår webbplats. Urval och intervjuver sker löpande. Välkommen med din ansökan! Samtal från CV- och annonsförsäljare undanbedes. Jobbakuten AB är sedan 1996 rekryteringsföretaget för arbetsplatser i Västsverige. Det gör att vi hör till de verkliga veteranerna i branschen. Jobbakuten är ett av de klart äldsta bemanningsföretagen. Vi arbetar med bemanning och rekrytering för arbetsplatser i hela Västsverige. Tyngdpunkten ligger på personal inom lager, industri och kontor. Våra kontor finns i Åmål, Stenungsund, Trollhättan och Göteborg. Rekrytering är Jobbakutens kärnverksamhet. Oftast handlar det om hyrrekrytering, vilket innebär att Jobbakuten rekryterar en person som sedan hyrs ut till kunden på längre tid för att sedan erbjudas fast jobb hos vår kund. Alternativt gör hjälper vi kunden att göra hela rekryteringen och man anställs direkt hos vår kund.
Företag: Jobbakuten Stenungsund
Ort: Strömstad
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Strömstad: Butiksmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strömstad: Butiksmedarbetare

Bartender
Quality Spa & Resort Strömstad Söker ny medarbetare fylld med energi, mod och engagemang! Quality Spa & Resort i Strömstad söker kvalificerad bartender. För hösten och vintern Till vår restaurang ABC söker vi kvalificerad bartender med minst två års samlad arbetserfarenhet av bar. Du älskar naturligtvis, mat, dryck och människor samt känner stolthet när du kan ge gästen "det lilla extra" varje dag. Som person är du pigg, positiv och har en ambition och vilja att utveckla dig själv och ditt hantverk. Behärska svenska i både tal och skrift är en krav I gengäld kan vi erbjuda dig en trygg anställning på ett nytt och fräscht hotell i en expansiv hotellkedja, goda karriärs- och utvecklingsmöjligheter. Vi kan även hjälpa till med boende Vill du veta mer om hotellet? Gå in på www.stromstadspa.se Varaktighet: tillsvidare Tillträde: mitten på augusti Lön: Enligt överenskommelse Sista ansökningsdag: 2013-08-31 Maila din ansökan eller frågor till markus.milden@choice.se,
Företag: Quality Spa & Resort Strömstad AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Bartender jobb, Bartender Strömstad, Bartender Quality Spa & Resort Strömstad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bartender

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Strömstad.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Strömstads kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Strömstad. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Strömstad.

Lärare i MA, KE och BI
Om kommunen Allt fler människor och företag upptäcker kuststaden Strömstad som en attraktiv plats att bo och leva i med sitt natursköna läge i norra Bohuslän vid Skagerack. Kommunen växer och har idag 12 000 invånare. Strömstad har med sin placering vid hav och skog en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Strömstads kommun är i ett expansivt skede och de kommande åren väntar bland annat stora etableringar inom handel samt satsningar för att bli ett maritimt centrum. Om verksamheten Strömstiernaskolan är en skola med 350 elever i årskurserna 7-9. Skolan bedriver ett aktivt utvecklingsarbete i lärgrupper. Det kollegiala lärandet utgör grunden och samarbete om bedömning och undervisning sker ständigt. Arbetsuppgifter Undervisning i Matematik, Kemi och Biologi i arbetslaget för elever i årskurs 8. Vi söker dig som/egenskaper Vi söker dig som har relevanta ämneskunskaper och vana att undervisa. Till bemannningsföretag Vi undanber oss kontakt med bemannings- och annonsföretag i rekryteringen.
Företag: Strömstads kommun
Ort: Strömstad
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i MA, KE och BI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i MA, KE och BI

Skolsköterska
Om kommunen Allt fler människor och företag upptäcker kuststaden Strömstad som en attraktiv plats att bo och leva i med sitt natursköna läge i norra Bohuslän vid Skagerack. Kommunen växer och har idag 12 000 invånare. Strömstad har med sin placering vid hav och skog en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Strömstads kommun är i ett expansivt skede och de kommande åren väntar bland annat stora etableringar inom handel samt satsningar för att bli ett maritimt centrum. Om verksamheten Resurscentrum är sedan 1999 ett eget verksamhetsområde inom BUN i Strömstad inom resurscentrum samordnas, i en helhetssyn, resurser för barn och unga i behov av särskilt stöd. Arbetsuppgifter Du är en viktig länk i skolans elevhälsaarbete där du bidrar med den medicinska delen. Elevhälsan är reglerad i skollagen och skall arbeta förebyggande och hälsofrämjande. Elevhälsaarbete består förutom den medicinska delen också av psykologisk psykosocial och specialpedagogisk kompetens. Tillsammans bidrar ni med en helhetssyn runt eleven familjen och hela lärandemiljön. I arbetsuppgifterna ingår att fullfölja det basprogram som alla elever har, där ingår vaccinationer och hälsobesök. i arbetet ingår också att göra syn och hörselkontroller samt bistå med enklare sjukvårdsinsatser. Vi söker dig som/egenskaper Du är en utpräglad lagspelare som tycker om och som ser samverkan som en viktig del i ditt arbete. Du är är ansvarstagande och lätt att samarbeta med, du är lyhörd i mötet med eleven/familjen och skolans alla professioner. Du är strukturerad och självständig i att organisera och genomföra dina arbetsuppgifter. Kvalifikationer Du är en erfaren distriktsjuksköterska eller barnsjuksköterka Du har körkort och tillgång till bil. Övriga upplysningar Skriv ett personligt brev och skicka det tillsammans med ditt Cv till Strömstad kommun. Till bemannningsföretag Vi undanber oss kontakt med bemannings- och annonsföretag i rekryteringen.
Företag: Strömstads kommun
Ort: Strömstad
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Strömstad, Skolsköterska Strömstads kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Driven säljare till Statoil Strömstad
Statoil Fuel & Retail Sverige är en ledande skandinavisk stationskedja bestående av fullservice- och automatstationer med över 100 års erfarenhet inom området. Vi finns i 8 länder och representeras av 18 500 anställda på 2 300 stationer. I den svenska verksamheten ingår cirka 700 stationer, både fullservice- och automatstationer. I Sverige arbetar närmare 4 000 engagerade medarbetare med att göra oss till Sveriges vassaste stationskedja och för att underlätta våra kunders vardag. Ca 400 av dessa är placerade på vårt huvudkontor i Stockholm. Statoil Fuel & Retail är ett helägt indirekt dotterbolag till Alimentation Couche-Tard, Inc. och en del av ett nätverk av mer än 8 100 stationer. 70 000 passionerade återförsäljare välkomna mer än 30 miljoner besökare varje vecka. Statoil Fuel & Retail erbjuder dig en arbetsplats med ett öppet klimat med stora möjligheter att påverka och ta egna initiativ redan från början. Vi har en tydlig prestationskultur som i kombination med dina ambitioner gör karriärmöjligheterna inom Statoil Fuel & Retail oändliga! Våra värderingar modig, öppen, engagerad och omtänksam vägleder oss i hur vi gör affärer och agerar mot varandra, våra kunder och vår omvärld. Vill Du bidra till vår väg framåt och till att underlätta våra kunders vardag? Välkommen med din ansökan! Besök oss på statoil.se/jobb eller careerbook.se/statoil Statoil söker servicetalanger till en viktig uppgift - att underlätta våra kunders vardag! Som säljare blir kundnöjdheten ditt ansvar och för att trivas och utvecklas på Statoil behöver du vara öppen, omtänksam, engagerad och modig. Du ansvarar för dina egna arbetsområden inom vårt koncept Perfect Station, ingår i ett stationsteam och blir en viktig länk i vår framgångsrika kedja.  Jobbetpå en Statoilstation är socialt, omväxlande och stundtals hektiskt. Både små och stora problem måste lösas och ingen arbetsdag är den andra lik, med ett undantag – kunden är alltid i fokus! Vi söker vi dig som är ansvarsfull, pålitlig och har bra samarbetsförmåga. Då vi har tobaksförsäljning och biluthyrning söker vi dig som är minst 18 år och har B-körkort. Tidigare erfarenhet av försäljning och service är meriterande. Arbetsomfattningen är deltid och arbetstiden varierande på schema. Varför välja Statoil? - En av Sveriges mest framgångsrika stationskedjor - Innovativt klimat med omtanke om kunder, kollegor och om vår miljö - Möjligheter till personlig utveckling inom service och försäljning genom våra interna coachsatsningar - För dig som visar vad du vill finns många karriärvägar från extrajobb till drömjobb - Vi är en plantskola för ledare Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Skicka ansökan" (bifoga ditt CV och personliga brev i formaten Word alt. pdf.). Tveka inte att kontakta oss om du har frågor! Läs mer om att jobba på Statoil på www.statoil.se/jobb eller på www.careerbook.se/statoil och kolla in om det här är utmaningen för dig på www.youtube.com/watch?v=eyyqhcf4QUQ&feature=plcp
Företag: Svenska Statoil AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare till Statoil Strömstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare till Statoil Strömstad

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Strömstad.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Strömstads kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 15 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Strömstad. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Strömstad.

Fritidspedagog till Odelsbergsskolan
Om kommunen Allt fler människor och företag upptäcker kuststaden Strömstad som en attraktiv plats att bo och leva i med sitt natursköna läge i norra Bohuslän vid Skagerack. Kommunen växer och har idag 12 000 invånare. Strömstad har med sin placering vid hav och skog en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Strömstads kommun är i ett expansivt skede och de kommande åren väntar bland annat stora etableringar inom handel samt satsningar för att bli ett maritimt centrum. Om verksamheten Odelsbergsskolan är belägen i ett lugnt bostadsområde nära idrottsplats och natursköna områden i centrala Strömstad. Inför hösten har vi cirka 300 elever från förskoleklass till årskurs sex. På fritids är ca 170 elever fördelade på fem avdelningar i nära samarbete med varandra. Vi ser det som en härlig utmaning att organisera en fritidsverksamhet där vi erbjuder eleverna de allra bästa förutsättningarna för lärande och utveckling samt en meningsfull fritid och rekreation. Vi arbetar utifrån förvaltningens gemensamma pedagogiska helhetsidé: Lärande och utveckling genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Det finns en mycket god och positiv laganda och ett gott samarbete, där alla gemensamt ansvarar för att leda och utveckla verksamheten för våra elever utifrån målen i läroplanen. Vi skapar förutsättningar för en lärande utvecklingsorganisation och utvecklar verksamheten för eleverna genom att vi utvecklar oss själva som pedagoger. Det finns ett gott och nära samarbete med skolan och ett inspirerande nätverk där samtliga fritidshem i kommunen medverkar. Under det kommande året ingår vi ett läsprojekt som syftar till att främja elevernas lust att läsa. Arbetsuppgifter I enlighet med Strömstads kommuns uppdrag för fritidspedagoger och i enlighet med med nationella mål i läroplanen. Vi söker dig som/egenskaper Vi söker dig som är behörig pedagog och kan och gärna vill ta ansvar för en god pedagogisk fritidsverksamhet och alltid sätter eleven i centrum. Du har förmåga att knyta an till eleverna, se varje individ på ett förtroendefullt sätt och skapa en god stämning med ett gott bemötande. Du är en god lagspelare i arbetslaget och bidrar med dina kunskaper och erfarenheter till vår gemensamma utveckling av verksamheten. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Övriga upplysningar Tjänsten är förlagd eftermiddagstid och kan kombineras med uppdrag inom vikariepoolen/bemanningen. Till bemannningsföretag Vi undanber oss kontakt med bemannings- och annonsföretag i rekryteringen.
Företag: Strömstads kommun
Ort: Strömstad
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Odelsbergsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Odelsbergsskolan

Butikskonsulent Strömstad
Candyking = Karamellkungen/Godisprinsen/Mixsnax/Parrots/Premiyum är en av Sveriges största leverantörer av smågodis/naturgodis till ca. 1 800 butiker. Pickalot AB är Candykings personalbolag för Butikskonsulenter med ca. 450 st.anställda Candyking= Karamellkungen/Godisprinsen/Mixsnax/Parrots/Premiyum är en av Sveriges största leverantörer av smågodis/naturgodis till ca. 1 800 butiker.  Pickalot AB är Candykings personalbolag för Butikskonsulenter med ca 450 st anställda. Vi behöver nu konsulenter som kan jobba hos oss som backupper . Vi söker dig som har ett positivt och glatt bemötande och som förstår att goda relationer med kunden/butiken är en förutsättning för ett framgångsrikt samarbete. Arbetsuppgifter: Påfyllning och beställning av godis/naturgodis i butik samt rengöring och butiksvård. Godiset/naturgodiset levereras direkt till butik. Arbeta under eget ansvar, ordningssinne, planeringsförmåga och att du är flexibel dvs kan hoppa in vid kort varsel, är egenskaper vi värderar högt. Baskunskaper inom data och  internet är ett krav, samt tillgång till dator, eftersom information, rapportering och orderläggning sker via internet och webben. Det är ett självständigt och fysiskt krävande arbete som påbörjas tidigt på morgonen och avslutas när allt är klart för dagen. Tillgång till dator, körkort och bil är ett krav. Enligt Handels avtal Milersättning Timanställning.  Tjänstgöringsort strömstad   Platsen tillsätts så fort rätt person hittats, så skicka in din ansökan snarast!
Företag: Pickalot
Ort: Strömstad
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Butikskonsulent Strömstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikskonsulent Strömstad

Mystery Shoppers sökes till Strömstad
Daymaker expanderar kraftigt och söker flera mystery shoppers till Strömstad Vi söker dig som är noggrann, observant och van att arbeta självständigt under eget ansvar. Du ska ha tillgång till en dator en mobiltelefon med kamera då en del av vår kommunikation sker via mobil. Arbetet som Mystery Shopper/Observatör för Daymaker är ett roligt och flexibelt extrajobb som passar perfekt för dig som studerar, är föräldraledig eller har lite tid över. Du väljer själv vilka uppdrag du ska utföra, beroende på vad som passar dig. Arbetet kräver att du fyllt 18 år och att du behärskar svenska i tal och skrift. Vill du veta mer om Daymaker och vad arbetet innebär är du välkommen att besöka vår hemsida www.daymaker.se Låter det intressant? Fyll i en ansökan redan idag. Alla medarbetare erhåller sin ersättning på månadsbasis och ersättningen är baserad på antalet genomförda kundaktiviteter. Välkommen med din ansökan! Vi är en professionell partner när det gäller mätningar av kundupplevelser i butiker, per telefon och via internet. Vår mission är ?att förbättra kundupplevelsen på de marknader där vi verkar?. Vi utför nationella och internationella uppdrag med de främsta i många branscher såsom; bilbranschen, konfektion, telekom och service. De främsta produkterna vi arbetar med är Mystery Shopping, Mystery Calling, Store Check, Kundströmsanalys och Kundintervjuer. Vårat huvudkontor finns i Sverige men vi har även säljkontor i Norge, Polen, Tjeckien och Ukraina
Företag: Daymaker AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Mystery Shoppers sökes till Strömstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mystery Shoppers sökes till Strömstad

Butikschef till Stormbergs etablering i Strömstad
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. På uppdrag av Stormberg Sverige AB söker ISS Personaltjänster. ISS Personaltjänster söker Butikschef till Stormbergs etablering i Strömstad Sport- och friluftsvarumärket Stormberg designar, producerar och säljer funktionella kläder till den aktiva familjen. Stormberg etablerades 1998 för att utveckla sport- och friluftskläder till familjevänliga priser. Idag är Stormberg störst i Norge på sport- och friluftskläder. 2012 sålde Stormberg mer än 2,4 miljoner plagg i Norge och Sverige med ett försäljningsvärde på över 550 miljoner svenska kronor. Produkterna distribueras via Stormbergkedjan, sportsförsäljare och webbshopen www.stormberg.com. 1% av Stormbergs omsättning går till humanitära och samhällsnyttiga ändamål. Läs mer på www.stormberg.se. Arbetsuppgifter Som butikschef kommer du att ha huvudansvaret för butikens drift med tillhörande ansvarområden. Du kommer att ha ett resultat- och budgetansvar där du ska bidra till butikens omsättning och försäljning. Du kommer även att ha personalansvar över verksamhetens anställda. En viktig del som butikschef är att vara en bidragande del till verksamhetens etablering i Strömstad. Med en säljande approach kommer du att aktivt bidra med tankar och idéer för att främja försäljning. Som butikschef kommer du exempelvis att ansvara för produktexponering och butikens upplägg. Önskade kvalifikationer Som sökande ser vi att du har en relevant utbildningsbakgrund och tidigare dokumenterad erfarenhet som butikschef, med fördel från sport- och/eller klädbranschen. Detta innebär att du är en van ledare som arbetar för att främja försäljning samt att du naturligt leder och motiverar övriga medarbetare i verksamheten. För att passa in i rollen som butikschef på Stormberg ser vi att du har ett stort intresse för utomhusaktiviter och även själv har ett aktivt friluftsliv. Personliga egenskaper Att du är driven och resultatinriktad ser vi som en självklarhet. Du ska även vara tävlingsinriktad, hungrig på nya utmaningar samt ha en vilja att utveckla verksamheten för att leda en lyckad etablering. Som butikschef är det viktigt att du besitter goda ledaregenskaper där du leder butikens personal på ett naturligt sätt. Du ska leda genom att själv vara ett gott föredöme. Vidare tillför du mycket positiv energi och har ett stort engagemang i arbetet. Andra egenskaper viktiga för en butikschef är att vara arbetsam, självgående och kreativ. Du ska även främja en strukturerad och snygg butik samt se lösningar på eventuella problem. Som butikschef är det ett krav att du identifierar dig med Stormbergs kärnvärden: Ärlig, Modig, Hållbar och Inkluderande. Vi erbjuder Konkurrenskraftig och resultatbaserad lön Spännande och inspirerande arbete Trevliga kollegor och en god arbetsmiljö
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Strömstad
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef till Stormbergs etablering i Strömstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef till Stormbergs etablering i Strömstad

Salong Effekt söker frisör!
Vi söker nu en duktig & kreativ frisör som vill vara en del i ett härligt team på salongen. Salongen består idag av 6 glada tjejer som på 145 kvm erbjuder behandlingar som nagelvård/ nageldesign, vaxning, massage, fotvård, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar m.m. Konceptet är att samla olika behandlingar under samma tak. Du som söker platsen bör vara trevlig och ha höga ambitioner gällande kvalite och kundservice. Du bör även vara intresserad av att lära mera dig då våra frisörer även får kunskap inom de andra behandlingar som utförs. Gesällbrev samt nått/några års erfarenheter är ett måste, vara van vid att jobba självständigt och ta ansvar. Samt kunna eller vilja lära ut din kunskap till vår frisörelev. Vi har både manliga och kvinnliga kunder i alla åldrar därför bör du ha god kunskap i herr & damfrisering, styling, Folieslingor/ färgning, permanent & uppsättning. Utbildning samt goda referenser är ett krav. Ett plus är om du jobbat med något av följande märken Kevin Murphy, J Beverly Hills, Loréal, Davines. Brinner du för yrket, Älskar att se nöjda kunder, ser fram emot ett långvarigt samarbete Och har viljan att vara med och skapa en av Strömstads bästa och trevligaste salong. Då är du frisören för oss! Tjänsten är 50% anställning de/den fösta månaden för att sedan öka upp till 75-100%, med tillträde senast 1 december! Salongen är öppen mån, tors, fre 9- 18, tis, ons, 9- 20, lör 10- 14/15. Arbetstider är mån-fre, samt någon lördag/månad. Kontakta Marita Svensson på 073- 84 29 522 eller så Mailar du cv och personligt brev + foto direkt till marita@salongeffekt.com Vi vill gärna att du skickar in din ansökan idag, eftersom vi vill att tjänsten tillsätts snarast möjligt :-)
Företag: EFFEKT I STRÖMSTAD AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Salong Effekt söker frisör! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Salong Effekt söker frisör!

Säljare sökes i Strömstad med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Strömstad kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21a Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Strömstad med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Strömstad med/utan erfarenhet


Sök lediga jobb Strömstad

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se