Strömsunds kommun jobb - lediga jobb

Strömsunds kommun jobb Strömsunds kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Strömsunds kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Strömsunds kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Grundskollärare- Strömsund

 2. Studie- och yrkesvägledare 100%- Strömsund

 3. Enhetschef- Strömsund

 4. Enhetschef- Strömsund

 5. Enhetschefer till särskilt boende- Strömsund

 6. Fritidspedagog- Strömsund

 7. Grundskollärare tidigare år 100 % Bredgårdsskola- Strömsund

 8. Lärare i Idrott och Hälsa 60% till Bredgårdsskolan- Strömsund

 9. Lärare i Engelska/Svenska 100 % vid Vattudalsskolan- Strömsund

 10. Vikarie 100% som lärare i Ma/No vid Vattudalsskolan- Strömsund

 11. Förskolelärare/barnskötare- Strömsund

 12. Lärare Sv/So- Strömsund

 13. Gymnasielärare i svenska/engelska, 100 %, 2 lärare sökes- Strömsund

 14. Upphandlare med inriktning mot tekniska tjänster och entreprenader- Strömsund

 15. Gymnasielärare spanska/svenska 100 %- Strömsund

 16. Lärare Sv/So- Strömsund

 17. Socialsekreterare- Strömsund

 18. Leg.Sjukgymnast- Strömsund

 19. Biståndshandläggare- Strömsund

 20. Ekonom- Strömsund

 21. Lärare Sv/So- Strömsund

 22. Gymnasielärare svenska/engelska 100%- Strömsund

 23. Elevcoach 100%- Strömsund

 24. leg.arbetsterapeut- Strömsund

 25. Gymnasielärare svenska/engelska 100%- Strömsund

 26. Enhetschef- Strömsund

 27. Lärare Sv/So- Strömsund

 28. Vägledare till HVB för ensamkommande flyktingbarn med placering i Backe- Strömsund

 29. Personlig assistent- Strömsund

 30. Förskollärare- Strömsund

 31. Förskollärare- Strömsund

 32. Förskollärare- Strömsund

 33. Grundskolelärare- Strömsund

 34. Badvärd till simhallen i Hoting- Strömsund

 35. 1:e socialsekreterare- Strömsund

 36. SFI-lärare- Strömsund

 37. Specialpedagog 100 %- Strömsund

 38. Gymnasielärare i Matematik och fysik, 100 %- Strömsund

 39. Utredare- Strömsund

 40. Nattreceptionist / campingarbetare- Strömsund


Mer beskrivning

Grundskollärare
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Vi söker dig som vill arbeta hos oss som lärare. Hedenvindskolan kommer läsåret 13/14 att ha 10 klasser mellan år 1 och år 5 samt förskoleklass. Du kommer att jobba i arbetslag tillsammans med andra lärare och ha ansvar för elevens lärande. Vi söker dig som har: · adekvat lärarutbildning · ha förmågan att ansvara, planera, genomföra och följa upp verksamheten · samverka med föräldrar för att barnens hela dag skall bli så bra som möjligt · är utåtriktad, ansvarstagande och kan samarbeta med övrig personal · är intresserad av att utveckla dig själv samt att våga tänka i nya banor · har ett förhållningssätt som sätter barnen i fokus utifrån ett helhetsperspektiv Strömsund har goda förbindelser för den som vill pendla till jobbet på Hedenvindskolan Tillträde den 15 augusti Välkommen med din ansökan!
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare jobb, Grundskollärare Strömsund, Grundskollärare Strömsunds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare

Studie- och yrkesvägledare 100%
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Hjalmar Strömerskolan i Strömsund är en liten gymnasieskola med ca 400 elever fördelade på 12 nationella gymnasieprogram samt introduktionsprogrammen. Skolan bedriver även kommunal vuxenutbildning. Vi söker nu en SYV på 100% till vår verksamhet. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: Stöd och vägledning inför kommande studier och arbetsliv. Arbete med individuella studieplaner. Samtal (enskilda och i grupp). Information vid träffar med föräldrar. Samarbeta med och vara en resurs för lärare och annan personal på skolan. I samarbete med kollegor och ledning fortsätta att utveckla material och metoder för effektiv vägledning. Att ingå i skolans Elevhälsoteam. Stöd och vägledning inför kommande studier och arbetsliv. Arbete med individuella studieplaner. Samtal (enskilda och i grupp). Information vid träffar med föräldrar. Samarbeta med och vara en resurs för lärare och annan personal på skolan. I samarbete med kollegor och ledning fortsätta att utveckla material och metoder för effektiv vägledning. Att ingå i skolans Elevhälsoteam. KVALIFIKATIONER Du har examen från studie- och yrkesvägledarutbildning. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga, vara stresstålig, positiv och tycka om att möta och arbeta med människor. Erfarenhet inom yrket är en fördel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tillträde efter överenskommelse.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare 100%

Enhetschef
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Vi söker en engagerad och framåt enhetschef. Vår verksamhet vänder sig till personer med funktionsnedsättning och som får insatser utifrån lagen om stöd och service (LSS). Vi arbetar med kontinuerligt förändringsarbete och uppföljningar för att hela tiden säkerställa god kvalité på våra insatser. Att arbeta hos oss innebär ett stimulerande och omväxlande arbete. Du kommer som chef att ha huvudansvaret för personal och brukare samt dokumentation utifrån gällande lagstiftning. Vidare skall du på ett ansvarsfullt sätt etablera goda kotakter med anhöriga/ godmän och andra aktuella aktörer. I rollen som enhetschef ingår även ekonomi- och arbetsmiljöansvar. Inom verksamheten verkställs även andra insatser utifrån LSS lagstiftningen även här kan du få ytterligare ansvar med att verkställa dessa. Vi söker dig som har lämplig akademisk utbildning exempelvis socionom- eller beteendevetenskaplig examen. Du ska ha ledarerfarenhet från vård- och omsorgsarbete samt förmåga att ansvar för verksamhet, ekonomi och arbetsmiljö. Förmåga att planera, strukturera och organisera verksamheten samt leda och entusiasmera medarbetarna. Vi ser de meriterande om du har erfarenhet av att driva utvecklingsárbete, utveckla teamarbete. God kommunikativ förmåga, datorvana, lätt att samarbeta är andra egenskaper vi gärna ser att du besitter. Du får gärna också ha kunskaper inom området arbetsrätt. Som person är du positiv, trygg och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet så att du passar in i vår lilla chefsgrupp. Tillträdde snarast eller efter överenskommelse Körkort klass -B---.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Strömsund, Enhetschef Strömsunds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Enhetschef
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Vi söker en enhetschef (100%) vikariat 6 mån okt 2013 - mars 2014 Vår verksamhet vänder sig till personer med funktionsnedsättning och som får insatser utifrån lagen om stöd och service (LSS). Vi arbetar med kontinuerligt förändringsarbete och uppföljningar för att hela tiden säkerställa god kvalité på våra insatser. Du kommer som chef att ha huvudansvar för personal inom personlig assistans. Du skall givetvis också säkerställa att brukarna får rätt insatser och säkerställa detta bland annat genom dokumentation enligt gällande lagstiftning. Vidare skall du på ett ansvarsfullt sätt ett etablera goda kontakter med anhöriga/ godmän och andra aktuella aktörer. I rollen som enhetschef ingår även ekonomi- och arbetsmiljöansvar. Vi söker dig som har lämplig akademisk utbildning exempelvis socionom- ller beteendevetenskaplig examen. Du ska ha ledarerfarenhet samt förmåga att ta ansvar för verksamhet, ekonomi och arbetsmiljö. Förmåga att planera strukturera och organisera verksamheten samt leda och entusiasmera medarbetarna. God kommunikativ förmåga, datorvana, lätt att samarbeta är andra egenskaper vi gärna ser att du besitter. Som person är du positiv, trygg och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet så att du passar in i vår lilla chefsgrupp. Körkort klass -B---.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Strömsund, Enhetschef Strömsunds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Enhetschefer till särskilt boende
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Är du intresserad av nya och spännande arbetsuppgifter? Vård- och socialförvaltningen söker två enhetschefer till särskilda boenden för äldre i Strömsunds kommun. Åshamra i Hammerdal omfattar 50 platser för permanent- och korttidsboende. Här behöver vi två enhetschefer som tillsammans fördelar ansvaret och utövar ett gott ledarskap på arbetsplatsen. Tjänsterna är på 100% och 75%. Vad förväntar vi oss? Som enhetschef ansvarar du för daglig ledning av verksamheten genom att utöva personal- och budgetansvar. Du behöver ha relevant högskoleutbildning och goda ledaregenskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och förmågan att utöva ett medvetet ledarskap. Gott omdöme, noggrannhet, pålitlighet och uthållighet är viktiga inslag. Vad kan du förvänta dig? Arbetet kommer att utformas i nära samarbete med kollegor och med områdeschef för särskilda boenden. Du får ingå i nätverk med övriga enhetschefer inom äldreomsorgen och får givetvis en god introduktion till arbetet som enhetschef. Du får även vara delaktig i kvalitetsmätningar och systematiskt förbättringsarbete som är ständigt pågående i det vardagliga arbetet. Eftersom Strömsund är samisk förvaltningskommun så är kunskaper i samiska och/eller samisk kultur meriterande. Tillträdesdatum snarast enligt överenskommelse. Uppge referenser i ansökan. Körkort klass -B---.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschefer till särskilt boende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschefer till särskilt boende

Fritidspedagog
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Fritidspedagog till förskoleklassen Vi söker dig som vill arbeta hos oss som fritidspedagog. Under detta läsår kommer du att arbeta i förskoleklassen på Hedenvindskolan.Du kommer att arbeta i arbetslag och tillsammans med dina kollegor ha fullt ansvar för elevernas lärande. Vi söker dig som har: · fritidspedagog eller lärare med behörighet för fritids · ha förmågan att ansvara, planera, genomföra och följa upp verksamheten · samverka med föräldrar för att barnens hela dag skall bli så bra som möjligt · är utåtriktad, ansvarstagande och kan samarbeta med övrig personal · är intresserad av att utveckla dig själv samt att våga tänka i nya banor · har ett förhållningssätt som sätter barnen i fokus utifrån ett helhetsperspektiv
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Strömsund, Fritidspedagog Strömsunds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Grundskollärare tidigare år 100 % Bredgårdsskola
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Vi söker dig som vill undervisa och fortsätta skolans utveckling av läs- och skrivinlärning i en klass med förskoleklass och årskurs 1 elever. Vi vill att du blir en del av det gemensamma arbetet där elevernas lärande står i fokus. I klassen arbetar du tillsammans med en förskollärare. Tillträde 14 augusti 2013 Kunskaper i samiska och/eller samisk kultur är meriterande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare tidigare år 100 % Bredgårdsskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare tidigare år 100 % Bredgårdsskola

Lärare i Idrott och Hälsa 60% till Bredgårdsskolan
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Vi söker dig som vill utveckla idrottsämnet vid Bredgårdsskolan. Närheten till natur och fjäll inspirerar till ett rikt och lärande friluftsliv. 10 % är simundervisning till Hedenvindskolan. Tillträde den 14 augusti 2013 Kunskaper i samiska och/eller samisk kultur är meriterande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Idrott och Hälsa 60% till Bredgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Idrott och Hälsa 60% till Bredgårdsskolan

Lärare i Engelska/Svenska 100 % vid Vattudalsskolan
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Vi söker Dig som vill undervisa och fortsätta skolans utveckling av ämnena engelska och svenska. Vi vill att Du blir en del av det gemensamma arbetet där elevens lärande står i fokus. I anställningen ingår även att Du är mentor för en grupp elever som Du i samarbete med resten av skolan inspirerar och motiverar till delaktighet och måluppfyllelse. Tillträde 14 augusti 2013 Kunskaper i samiska och/eller samisk kultur är meriterande Välkommen med Din ansökan!
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Engelska/Svenska 100 % vid Vattudalsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Engelska/Svenska 100 % vid Vattudalsskolan

Vikarie 100% som lärare i Ma/No vid Vattudalsskolan
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Vikariat i ämnena ma/no i årskurserna 7-9 under tiden 14/8 till 15/11 -2013. I anställningen ingår även att Du är mentor för en grupp elever. Du kommer att undervisa i ämnena matematik, biologi och kemi utifrån gällande kursplaner och uppsatta mål. Anställningen kan komma att bli en tillsvidare anställning. Tillträde 14 augusti 2013 Kunskaper i samiska och/eller samisk kultur är meriterande Välkommen med Din ansökan!
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarie 100% som lärare i Ma/No vid Vattudalsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarie 100% som lärare i Ma/No vid Vattudalsskolan

Förskolelärare/barnskötare
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Förskolelärare/barnskötare i Frostviken, Gäddede Dunderklumpen Arbete med barn 1-5 år Förskolelärare utbildning alt. barnskötarutbildning Liten skola med trevliga barn Tillträde 2013-08-12 Körkort klass -B---.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolelärare/barnskötare jobb, Förskolelärare/barnskötare Strömsund, Förskolelärare/barnskötare Strömsunds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolelärare/barnskötare

Lärare Sv/So
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Huvuddelen av tjänst i högstadiet på en liten skola med få elever. Delar i årskurs 5-6, Sv Arbete i arbetslag med ett mycket bra samarbete. Mentor finns för lärare med introduktionsår. Tillträde 2013-08-14 Allt som ingår i en lärares tjänst. Datakunskap är viktigt Körkort klass -B---.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Sv/So jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Sv/So

Gymnasielärare i svenska/engelska, 100 %, 2 lärare sökes
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Vi söker dig som vill vara med och utveckla lärandet och pedagogiken i vår skola och brinner för undervisning, yrkesliv. Hjalmar Strömerskolan har ca 360 elever fördelade på 13 nationella gymnasieprogram. Skolan bedriver även vuxenutbildning och yrkeshögskoleutbildningar inom vindkraft. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida, www.hjalmar.nu. Sökande med andra ämneskombinationer tillsammans med svenska är också välkomna att söka tjänsten!
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i svenska/engelska, 100 %, 2 lärare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i svenska/engelska, 100 %, 2 lärare sökes

Upphandlare med inriktning mot tekniska tjänster och entreprenader
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Strömsunds kommun ingår sedan 2009 i gemensamma nämnden för upphandlingssamverkan i Jämtlands län. Inom det samarbetet ryms ett 100-tal ramavtalsområden. Förutom dessa har kommunen egna upphandlingar och då främst inom verksamheten som rör Teknik- och serviceförvaltningen. Förvaltningen söker en upphandlare med profil mot dessa kommunspecifika upphandlingar. Arbetsbeskrivning I tjänsten ingår att genomföra och handlägga upphandlingar enligt lagen om offentlig upphandling (LOU) och ofta med tillämpning av standardavtal av typ AB, ABT, m fl. Du ska arbeta i nära samverkan med i huvudsak verksamhetskunniga inom Teknik- och serviceförvaltningen. Du kommer att arbeta med upphandling av varor och tjänster inom verksamhetsområdet samt drift- och skötselentreprenader. I tjänsten ingår också att arbeta för förbättringar inom kommunens upphandlingsprocess, inköpsuppföljning och avtalsuppföljning samt att informera/utbilda i verksamheterna. Du ska vid behov även genomföra upphandlingar inom andra områden än dina egna samt vara rådgivare och bollplank för verksamheterna och kollegor i upphandlingsfrågor av allmän karaktär. Tjänsten är ett vikariat, 100 % tjänstgöringsgrad, med tillträde snarast då nuvarande innehavare för närvarande är föräldraledig. Datasystem Inom upphandlingsprocessen arbetar vi i MS Office, Allego upphandling samt administrerar våra avtal i DIARPO. Placering Tjänsten innebär att du kommer att vara placerad hos teknik- och serviceförvaltningen men även ingå i kommunens upphandlingsenhet, som är kommunens övergripande arbetsgrupp för upphandlingsfrågor. Din profil Vi ser helst att du har en utbildning inom ekonomi, juridik eller teknik, alternativt motsvarande kunskaper och erfarenheter som du skaffat dig på annat sätt. Erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete från offentlig sektor är naturligtvis meriterande, liksom utbildning inom detta område. Du ska ha god allmän datorvana och behärska Ms Office programvaror. Meriterande är erfarenheter från e-upphandling, inköpssystem och andra upphandlingsrelaterade e-system. Ditt fokus ska vara att göra bra affärer, gilla att skapa goda relationer både med kommunens egna verksamheter och våra leverantörer, har god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt, arbeta självständigt, administrera, ta ansvar för dina uppgifter och driva dem själv mot resultat och ha hög integritet. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Arbetstid/varaktighet Vikariat, 100 % tjänstgöringsgrad, t.o.m 20140131 med god möjlighet till förlängning Körkort klass -B---.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Upphandlare med inriktning mot tekniska tjänster och entreprenader jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Upphandlare med inriktning mot tekniska tjänster och entreprenader

Gymnasielärare spanska/svenska 100 %
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Vi söker dig som vill vara med och utveckla lärandet och pedagogiken i vår skola. Hjalmar Strömerskolan har ca 360 elever fördelade på 13 nationella gymnasieprogram. Skolan bedriver även vuxenutbildning och yrkeshögskoleutbildningar inom vindkraft. Du kan läsa mer om oss via vår hemsida, www.hjalmar.nu. Dina arbetsuppgifter är att bedriva undervisning i spanska och svenska inom gymnasieskolan. Du är behörig gymnasielärare med erfarenhet av undervisning och pedagogiskt arbete. Sökande med andra ämneskombinationer tillsammans med spanska är också välkomna att söka tjänsten! Tillträde 15 augusti 2013
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare spanska/svenska 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare spanska/svenska 100 %

Lärare Sv/So
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Huvuddelen av tjänst i högstadiet på en liten skola med få elever. Delar i årskurs 5-6, Sv Arbete i arbetslag med ett mycket bra samarbete. Mentor finns för lärare med introduktionsår. Tillträde 2013-09-02 Allt som ingår i en lärares tjänst. Datakunskap är viktigt Körkort klass -B---.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Sv/So jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Sv/So

Socialsekreterare
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Socialsekreterare inom vuxenenheten,område individ- och familjeomsorg, vård- och socialförvaltningen. Socialsekreterarens uppgift är att handlägga ansökningar och anmälningar rörande, riskbruk, missbruk och beroende samt psykisk ohälsa. Socionomutbildning med erfarenhet av utrednings- och behandlingsarbete. Vikariatet är till och med 2014-03-31. Körkort klass -B---.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Strömsund, Socialsekreterare Strömsunds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Leg.Sjukgymnast
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Vi söker en leg. sjukgymnast till Kommunrehab inom vård- och socialförvaltningen. En tjänst med tillsvidare anställning med tillträde enligt överrenskommelse. Tjänsten är på deltid. Kommunrehabs personal arbetar i alla kommundelar och samarbetar nära med alla övriga yrkeskategorier inom förvaltningen. Arbetet innebär hembesök där du gör bedömningar och beslutar om sjukgymnastiska åtgärder, träning och behandling för de vårdtagare och brukare som ingår i målgruppen för hemsjukvård. Tjänsteköp från primärvården enligt avtal förekommer också. Det är viktigt att du har intresse för att arbeta med äldre och funktionshindrade, har gott omdöme och kan samarbeta med andra. Du behöver kunna arbeta självständigt men kommer även att kunna ha utbyte med erfarna kollegor. Handledning, instruktion och information till närstående, medarbetare och studenter är också en betydelsefull del. Vi ser helst att du har erfarenhet inom verksamhetsområdet. Kunskaper i samiska och/eller samisk kultur är meriterande. Körkort är ett krav. Välkommen att ta kontakt om du är intresserad av tjänsten. Kontakter från annonssäljare, rekryteringstjänster och liknande undanbedes vänligen. Körkort klass -B---.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Leg.Sjukgymnast jobb, Leg.Sjukgymnast Strömsund, Leg.Sjukgymnast Strömsunds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg.Sjukgymnast

Biståndshandläggare
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Biståndsenheten i Strömsunds kommun består av en enhetschef och fyra handläggare. Tre handläggare delar på ansvaret för ärenden enligt socialtjänstlagen (2001:453). En handläggare har särskilt ansvar för handläggning av ärenden enligt lag (1993:387) om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Biståndsenheten söker nu en medarbetare för handläggning i första hand av ansökningar enligt socialtjänstlagen, dvs. hemtjänst, särskilt boende och korttidsboende. Den vi söker kommer i viss utsträckning även att delta i handläggning av LSS-ärenden. Arbetet innebär att utreda behov av bistånd och fatta beslut i enlighet med delegering. I arbetet ingår myndighetsutövning. En del av arbetet består i hembesök hos sökande i Strömsunds kommun och resor med enhetens bil. Du har god kännedom om lagstiftningen och ett mycket gott förhållningssätt samt service- och samarbetsförmåga. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, har god datorvana och ser socialtjänsten i ett helhetsperspektiv. Erfarenhet av arbete med socialtjänstlagen är meriterande. Du har högskoleutbildning eller annan för anställningen lämplig akademisk utbildning. Strömsund är förvaltningskommun för samiska. Kunskaper i samiska språk och om samisk kultur är meriterande. Körkort krävs klass -B---. Anställningen är tillsvidare med provanställning. Heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas. Ansökan ska vara inkommen till Strömsunds kommun senast den 23 september 2013. Biståndsenheten ingår i Vård- och socialförvaltningen. För närmare information om förvaltningen, se www.stromsund.se, under Stöd, vård och omsorg. Körkort klass -B---.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndshandläggare jobb, Biståndshandläggare Strömsund, Biståndshandläggare Strömsunds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndshandläggare

Ekonom
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Vi söker dig som vill bli en del av ett utvecklingsinriktat ekonomteam. Du kommer att arbeta med budget, prognos, uppföljning och analys inom kommunens förvaltningar, projektredovisning, utredning och beredning av ekonomiska frågor. I uppdraget ingår också att öka förståelsen för och kunskapen om ekonomiska frågeställningar samt medverka aktivt i det förändringsarbete som ständigt pågår. Du som söker har högskoleexamen med ekonomisk inriktning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av ekonomiarbete. Tidigare erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation är meriterande, men inte ett krav. Som person är du ödmjuk och prestigelös och hjälper gärna till där det behövs med driv och engagemang. Du är noggrann, självgående, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Tjänsten är centralt placerad på Kommunledningsförvaltningen/ekonomi i Strömsund. Funktionen består av sex ekonomer och tre ekonomiassistenter. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att ta kontakt om du är intresserad av tjänsten! (Kontakter från annonssäljare, rektyteringstjänster och liknande undanbedes vänligen.) Körkort klass -B---.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom jobb, Ekonom Strömsund, Ekonom Strömsunds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom

Lärare Sv/So
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Lärare Sv/So i högstadiet, samt Sv i åk 5-6. Frostviksskolan är en liten skola med få trevliga elever. Lärarlegitimation för att bli tills vidare anställd. Körkort klass -B---.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Sv/So jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Sv/So

Gymnasielärare svenska/engelska 100%
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. till Hjalmar Strömerskolan. Tillträde efter överenskommelse.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare svenska/engelska 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare svenska/engelska 100%

Elevcoach 100%
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Hjalmar Strömerskolan i Strömsund deltar i det nationella projektet Plug In som ska minska avhoppen från gymnasieskolan. Projektet ska genom olika insatser och nya utbildningsstrukturer fånga upp elever som löper risk att hoppa av gymnasiet samt motivera elever som redan hoppat av att återvända till skolan för att kunna avsluta studierna med fullständiga betyg/examen. Skolan har ca 400 elever fördelade på 12 nationella gymnasieprogram. Sveriges kommuner och landsting, SKL, leder och samordnar projektet i samverkan med Regionförbundet Jämtlands län. Europeiska Socialfonden delfinansierar projektet. Arbetsuppgifter Elevcoachen har en mycket viktigt roll för eleven och ska fungera som ett extra stöd i olika studiesituationer. I arbetsuppgifterna ingår bl a att motivera till ökad närvaro och deltagande i skolarbetet samt att hjälpa eleverna med att strukturera och komma framåt i studierna. Utgångspunkten är att alla ska få möjlighet att växa, utvecklas och stärka sin självkänsla. Elevcoachen har ett nära samarbete med elever, föräldrar och personal i skolan och är ett stöd i skolans likabehandlingsarbete. Kvalifikationer Vi söker dig som har en adekvat högskoleutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av och kunskap om arbete med ungdomar i behov av särskilt stöd. Du är en strukturerad person med hög stresströskel och stort tålamod. God samarbetsförmåga är nödvändig för jobbet. Du ska ha ett tydligt elevfokus och arbeta kreativt med att utveckla arbetssätt och innehåll. Som elevcoach är du en positiv, kreativ och vuxen förebild med stort engagemang för ungdomars utveckling. God datorvana och B-körkort krävs för tjänsten. Kunskaper i samiska och/eller samisk kultur är meriterande. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tjänsten är en visstidsanställning till juni 2014 med eventuell förlängning. Välkommen med din ansökan senast den 22 oktober 2013 via www.hrsupporten.se/stromsund.php ----------
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Elevcoach 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevcoach 100%

leg.arbetsterapeut
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Vi söker en leg. arbetsterapeut till Kommunrehab inom Vård- och Socialförvaltningen, Strömsunds kommun. En tjänst med tillsvidare anställning med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid. Kommunrehabs personal ansvarar för rehabiliterande åtgärder till patienter inom målgruppen för hemsjukvård i hela kommunen. Vi har ett nära samarbete med alla övriga yrkeskategorier inom förvaltningen. Arbetet omfattar hembesök i både ordinärt och särskilt boende, där du gör bedömningar och beslutar om arbetsterapeutiska insatser för patienten. Det förekommer också tjänsteköp från primärvården, enligt avtal. Det är viktigt att du har intresse för att arbeta med äldre och funktionshindrade, har gott omdöme och kan samarbeta med andra. Du behöver kunna arbeta självständigt, men kommer även att kunna ha utbyte med erfarna kollegor. Handledning, instruktion och information till närstående, medarbetare och studenter är också en betydelsefull del i arbetet. Vi ser helst att du har erfarenhet inom aktuellt verksamhetsområdet. B-körkort är ett krav. Kunskaper i samiska och/eller samisk kultur är meriterande. Välkommen att ta kontakt om du är intresserad av tjänsten. Kontakter från annonssäljare, rekryteringstjänster och liknande undanbedes vänligt men bestämt. Körkort klass -B---.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga leg.arbetsterapeut jobb, leg.arbetsterapeut Strömsund, leg.arbetsterapeut Strömsunds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: leg.arbetsterapeut

Gymnasielärare svenska/engelska 100%
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Tillträde efter överenskommelse.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare svenska/engelska 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare svenska/engelska 100%

Enhetschef
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Vård- och socialförvaltningen söker en enhetschef 100% till hemtjänst/ordinärt boende inom ett distrikt i Strömsund Vad kan du förvänta dig? Arbetet kommer utformas i nära samarbete med kollegor och med områdeschef för hemtjänst. Du får ingå i nätverk med övriga chefer inom äldreomsorgen och får givetvis en god introduktion till arbetet som enhetschef. Du får även vara delaktig i kvalitetsarbete som ständigt pågår i den vardagliga verksamheten. Vad förväntar vi oss? Som enhetschef ansvarar du för daglig ledning av verksamheten genom att utöva personal- och budgetansvar. Du behöver ha relevant högskoleutbildning och goda ledaregenskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och förmågan att utöva ditt ledarskap. Gott omdöme, noggrannhet, pålitlighet och uthållighet är viktiga inslag. Eftersom Strömsund är samisk förvaltningskommun så är kunskaper i samiska och/eller samisk kultur meriterande. Tillträdesdatum snarast enligt överenskommelse. Uppge referenser i ansökan. Inför rekryteringsarbetet har Strömsunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med andra mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Körkort klass -B---.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Strömsund, Enhetschef Strömsunds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Lärare Sv/So
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Lärare i Sv/So på högstadiet, samt i Sv i åk. 5-6. Frostviksskolan är en liten skola med mycket trevliga elever. Klasserna är inte stora. Sammanslagning av klasser sker. Körkort klass -B---.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Sv/So jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Sv/So

Vägledare till HVB för ensamkommande flyktingbarn med placering i Backe
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Arbetsuppgifter: Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt med att stödja ungdomarna i deras individuella utveckling, integration och omvårdnad. Vi ska stödja dem att skapa sociala nätverk bl.a. genom fritidsaktiviteter, motivera till utbildning och egen försörjning samt ge praktiskt stöd vid t.ex. läxläsning. I tjänsten ingår även att följa gällande lagstiftning och rutiner, ansvar för upprättande och uppföljning av ungdomarnas individuella handlingsplaner samt dokumentation. En annan del av vägledarens uppdrag är att sköta den dagliga verksamheten vid boendet t.ex. att tvätta, städa och laga mat. Arbetet innebär ett stort eget ansvar och förutsätter god förmåga till samarbete med skola, gode män, särskilt förordnad vårdnadshavare, flyktingmottagning, socialtjänst, hälsovård, föreningsliv mm. Arbetstiden är schemalagd där även kvälls-, natt- och helgtjänstgöring ingår. Kvalifikationer: Minst två års eftergymnasial utbildning inom det beteendevetenskapliga, sociala eller pedagogiska området eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsterna. Erfarenhet av arbete med ungdomar och flyktingar är meriterande. God datorvana och B-körkort krävs för tjänsten. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Kunskaper i samiska och/eller samisk kultur är meriterande. Tillträde: Omgående Upplysningar om tjänsten: Johanna Rundén, Föreståndare 0624-51 20 06 Eva Brorsson, Områdeschef 0670-167 98 Ansökan: Välkommen med din ansökan senast den 2 december 2013 via www.hrsupporten.se/stromsund.php Körkort klass -B---.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vägledare till HVB för ensamkommande flyktingbarn med placering i Backe jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vägledare till HVB för ensamkommande flyktingbarn med placering i Backe

Personlig assistent
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Personlig assistent sökes till brukare i Rossön. Personlig assistans är ett individuellt utformat stöd. Stödet är knutet till den assistansberättigade och ska stärka dennes möjlighet till ett självständigt och oberoende liv. Arbetet innebär att vara personen behjälplig med de uppgifter som denne, enligt beslut, behöver assistans med, både i sitt hem och vid aktiviteter utanför bostaden. Du ingår som en del i en arbetsgrupp, och kommer att arbeta både ensam och med kollegor. Arbetsgruppen lägger schema tillsammans, där alla dygnets timmar kräver bemanning. Vi ser gärna manliga sökanden. Det är en fördel om du har erfarenhet om funktionsnedsättning samt utbildning inom verksamhetsområdet. Avgörande är dock den personliga lämpligheten. Du är en stabil person med ansvarskänsla och initiativförmåga. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Förskollärare
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Arbete i förskola, ålder 1-5 år. Förskolärarexamen
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 11-23
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Strömsund, Förskollärare Strömsunds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Arbete i förskola, ålder 1-5 år Förskollärarexamen Placering: Norråker
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 11-23
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Strömsund, Förskollärare Strömsunds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. 1 st Förskollärare 100% t.v Bredgårds Förskola Tillträde 140107 1 st Förskollärare 100% t.v Västringens Förskola Tillträde 140107 1 st Förskollärare vikariat 100% Lindbergsbackens Förskola From 140107 - 140331 ev.längre 1 st Förskollärare vikariat 100% Västringens Förskola From 140107 - 140731 Dessa finns i Strömsunds "tätort" och det innebär arbete i förskola med barn i åldrarna ´1 .- 5 år Kvalifikationer : Förskollärarexamen
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 11-23
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Strömsund, Förskollärare Strömsunds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Grundskolelärare
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Vi söker dig som vill arbeta hos oss som lärare. Du kommer att arbeta i årskurslag och tillsammans med dina kollegor ha fullt ansvar för elevernas lärande. Vi söker dig som har: · adekvat lärarutbildning gärna 1-7 lärare eller 4-6 med behörighet att undervisa i åk 4-6 · ha förmågan att ansvara, planera, genomföra och följa upp verksamheten · samverka med föräldrar för att barnens hela dag skall bli så bra som möjligt · är utåtriktad, ansvarstagande och kan samarbeta med övrig personal · är intresserad av att utveckla dig själv samt att våga tänka i nya banor · har ett förhållningssätt som sätter barnen i fokus utifrån ett helhetsperspektiv
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskolelärare jobb, Grundskolelärare Strömsund, Grundskolelärare Strömsunds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskolelärare

Badvärd till simhallen i Hoting
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Kultur- och Fritidsavdelningen söker Badvärd till vår simhall i Hoting. Som badvärd ansvarar du för att ordning och säkerhet upprätthålls i simhallen. Tjänstgöringsgraden: Totalt c a 7 tim//vecka, kvällstid tisdagar och torsdagar. Kvalifikationer: Du är fyllda 18 år, simkunnig och har Livräddning och Hjärt- och lungräddningsutbildning.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Badvärd till simhallen i Hoting jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Badvärd till simhallen i Hoting

1:e socialsekreterare
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. 1:e socialsekreterare inom vård- och socialförvaltningen, område individ- och familjeomsorg Arbetsuppgifter Operativt arbete inom hela individ- och familjeomsorgens verksamhetsområde; barn- och familj, ekonomi, vuxen och öppenvård. Det innebär att: - fördela ärenden samt stödja och vägleda handläggare och övrig personal i utrednings- och metodarbete, bedömningar och val av insatser - tillsammans med handläggare företräda i nämnd och domstol - fatta beslut enligt delegationsordning - hålla sig uppdaterad vad gäller föreskrifter och allmänna råd, samt förändringar inom lagstiftningen och dess tillämpning - planera och utveckla verksamheten tillsammans med IFO chef, kvalitetssamordnare och medarbetare Kvalifikationer Socionomexamen med bred erfarenhet av individ- och familjeomsorgens verksamhetsområde Övrigt Tillträde januari 2014 Körkort klass -B---.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e socialsekreterare

SFI-lärare
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Svenska som andraspråk för lärare i svenska för invandrare (sfi), 30 hp Behörig för SFI och Svenska som andra språk på grundläggande nivå och dokumenterad erfarenhet av SFI samt utbildning för vuxna är meriterande samt även personliga egenskaper för att fungera bra i lärarrollen, såsom personlig mognad, gott omdöme och god förmåga att arbeta strukturerat och självständigt men trivs också att arbeta i ett arbetslag.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga SFI-lärare jobb, SFI-lärare Strömsund, SFI-lärare Strömsunds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI-lärare

Specialpedagog 100 %
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Hjalmar Strömerskolan söker dig som har specialpedagogisk utbildning och lärarbak-grund inom grundskolan, åk 4-9 eller inom gymnasieskolan. Specialpedagogen ingår i elevhälsoteam och har det övergripande ansvaret för det specialpedagogiska arbetet på skolan. Kärnverksamheten för dig som specialpedagog i vår skola är att identifiera, analysera och reducera hinder samt kompensera för svårigheter i undervisningssituationer. Varje elevs individuella förutsättningar och möjligheter är utgångspunkten i arbetet. Huvudsakliga arbetsuppgifter för specialpedagog på Hjalmar Strömerskolan är att: Genomföra pedagogiska utredningar som läs-, skriv- och matematikutredningar Delta i elevvårdskonferenser Vid behov vara behjälplig med att upprätta, genomföra och utvärdera åtgärds-program tillsammans med mentor, elev och förälder Anpassa metoder och material efter elevens behov Handleda/ge stöd och råd till skolledning, arbetslag och enskilda lärare Ge individuell hjälp till elever i behov av särskilt stöd Ha kontakter med andra stödfunktioner kring eleven Delta i överlämningar med tidigare skolor Ta fram kompensatoriska läromedel och pedagogiska program och medverka i skolans IT-utveckling. Genomföra uppföljningar och utvärderingar på organisations-, grupp- och indi-vidnivå Driva skolutveckling och ledarskap i specialpedagogiska frågor Delta i specialpedagogiska träffar i kommunen Delta i möten med skolledningen kring specialpedagogiska frågor I din roll ingår även att fortsätta bedriva olika utvecklings- och utbildningsprojekt samt delta i arbetslagsarbete i skolan. Kvalifikationer: Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbete och din förmåga till samarbete.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog 100 %

Gymnasielärare i Matematik och fysik, 100 %
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Hjalmar Strömerskolan söker gymnasielärare i matematik och fysik. Vi har ca 330 elever på 13 program under läsåret 2014/2015. Vi är en skola som strävar efter att hålla toppnivå på alla program. I skolan ligger fokus på kunskap och internationellt samarbete. Välkommen med ansökan!
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Matematik och fysik, 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Matematik och fysik, 100 %

Utredare
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Europeiska återvändandefonden och Strömsunds kommun, Framtids- och utvecklingsförvaltningen, genomför projektet - Förstudie återvändande ensamkommande - som syftar till att ta fram en nulägesbeskrivning när det gäller situationen för ensamkommande flyktingbarn som fått avslag på sin ansökan om uppehållstillstånd samt lokalisera förbättringsområden i det nuvarande arbetet med målgruppen. Nulägesbeskrivningen kommer att ligga till grund för ett genomförandeprojekt. Förstudien ska ge en nationell överblick och en fördjupad studie av situationen på regional- och lokal nivå. Utredaren ska som medarbetare i projektteamet samla in och skriftligt sammanställa fakta. Faktainsamlingen sker genom intervjuer, enkäter, fokusgrupper, dokumentgranskning mm. Utredaren ska också delta i spridningen av resultatet och genomförandet av seminarier. Kvalifikationer: Relevanta högskolestudier och/eller arbetslivserfarenhet. Det är meriterande att den sökande har erfarenhet av utrednings- och utvärderingsarbete, flykting- och integrationsfrågor och ungdomar i utsatta situationer. Tillträde: Snarast efter överenskommelse. Körkort klass -B---.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 12-27
Sök fler jobb liknande: lediga Utredare jobb, Utredare Strömsund, Utredare Strömsunds kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utredare

Nattreceptionist / campingarbetare
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Nattreceptionist / campingarbetare Strömsunds camping sommaren 2014. Som nattreceptionist ansvarar du för bokning, sen incheckning, tidig utcheckning, kassahantering. I arbetet ingår även viss lokalvård samt att se till att det är nattro på campingen. Därutöver förväntas du utföra övriga på campingen förekommande arbetsuppgifter. Språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav. Språkkunskap i tyska är meriterande.
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Nattreceptionist / campingarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattreceptionist / campingarbetare


Sök lediga jobb Strömsunds kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se