Strategisk Inköpare med stort driv till telekomföretag! lediga jobb

Strategisk Inköpare med stort driv till telekomföretag! jobb Strategisk Inköpare med stort driv till telekomföretag! jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Strategisk Inköpare med stort driv till telekomföretag!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Strategisk Inköpare med stort driv till telekomföretag. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Strategisk Inköpare med stort driv till telekomföretag!- Stockholm


Mer beskrivning

Strategisk Inköpare med stort driv till telekomföretag!
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Till vår kund som är ett väletablerat telekomföretag söker vi nu en strategisk inköpare. Vår kund erbjuder bland annat tv-utbud, bredband och telefoni. Tjänsten I tjänsten som strategisk inköpare krävs det att du är van att förhandla och driva upphandlingar. Du kommer att arbeta på huvudkontoret i centrala Stockholm och ingå i en central inköpsgrupp och rapportera till inköpschefen. Arbetsuppgifter I rollen som strategisk inköpare har du följande arbetsuppgifter: • Att tillsammans med kollegor jobba för att bland annat uppnå en låg totalkostnad samt minimera affärsrisker   • Säkra avtal som tecknas med leverantörer • Upprätta, säkra och förenkla inköpsprocesserna • Utveckla underlag till upphandling, förhandla, ta fram avtal och dokumentera överenskommelser Kvalifikationer För att passa i rollen som strategisk inköpare ser vi att du: • Gärna har en universitets-/högskoleexamen • Erfarenhet från medelstora/stora organisationer inom telekommunikation, IS/IT eller andra likvärdiga delar av tjänsteindustrin • Goda kunskaper i avtalsjuridik • God erfarenhet att upprätta avtal • Flerårig erfarenhet av att arbeta som strategisk inköpare eller liknande med utländska leverantörer För att arbeta som strategisk inköpare hos vår kund är det viktigt att du besitter en stor kommunikations- och samarbetsförmåga. Tjänsten kräver självständighet i arbetet, stor drivkraft, affärsmässighet och förmågan att se helheten i de processer du jobbar med.  Vill du jobba på ett seriöst och väletablerat företag med utvecklingsmöjligheter som satsar på sin personal? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Strategisk Inköpare med stort driv till telekomföretag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strategisk Inköpare med stort driv till telekomföretag!


Sök lediga jobb Strategisk Inköpare med stort driv till telekomföretag!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se