StudentConsulting jobb - lediga jobb

StudentConsulting jobb StudentConsulting jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: StudentConsulting. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: StudentConsulting. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personaladministratör sökes till Studentconsulting i Malmö!- Malmö

 2. StudentConsulting söker Personaladministratör- Härnösand

 3. Personaladministratör till StudentConsulting!- Örebro

 4. Personaladministratör sökes till StudentConsulting i Falkenberg- Falkenberg

 5. Kom och träffa oss på StudentConsulting på Malmöfestivalen!- Malmö

 6. Lagerarbetare /Truckförare- Falkenberg

 7. Praktikant sökes till StudentConsulting!- Malmö

 8. Ekonomiassistent på deltid- Stockholm

 9. Systemadministratör till världsledande företag!- Stockholm

 10. Extraarbete på byggvaruhus- Norrköping

 11. Lagermedarebetare på deltid sökes till Linköping- Linköping

 12. Praktikant sökes till StudentConsulting!- Malmö

 13. StudentConsulting söker rekryteringsassistenter till kontoret i Stockholm!- Stockholm

 14. StudentConsulting söker en vaktmästare på heltid till företag i Värtahamnen- Stockholm

 15. Praktikant sökes till StudentConsulting!- Växjö

 16. StudentConsulting söker svetsare- Östersund

 17. StudentConsulting i Växjö söker en personaladministratör för extrajobb!- Växjö

 18. Kandidatansvarig sökes till StudentConsulting i Malmö!- Malmö

 19. C- och CE Chaufförer- Göteborg

 20. Lagerarbetare- Göteborg

 21. Kundtjänstmedarbetare- Göteborg

 22. Utesäljare / Innesäljare- Göteborg

 23. Administratörer- Göteborg

 24. IT-tekniker/Datatekniker- Göteborg

 25. Kandidatansvarig (vik) sökes till StudentConsulting!- Västerås

 26. Personaladministratör sökes till StudentConsulting i Malmö!- Malmö

 27. Tävlingsinriktad Kandidatansvarig till StudentConsulting- Stockholm

 28. StudentConsulting i Stockholm söker Konsultchef- Stockholm

 29. Affärsansvarig sökes till StudentConsulting i Stockholm- Stockholm

 30. Bemanningskoordinator sökes till StudentConsulting i Malmö!- Malmö

 31. C/CE chaufförer i Norge/Rekryteringsmässa- Kungsbacka

 32. C/CE chaufförer i Norge/Rekryteringsmässa- Varberg

 33. C/CE chaufförer i Norge/Rekryteringsmässa- Göteborg

 34. C/CE chaufförer i Norge/Rekryteringsmässa- Mölndal

 35. Ekonomiassistent till StudentConsulting- Stockholm

 36. Kandidatansvarig sökes till StudentConsulting- Jönköping

 37. Konsultchef till StudentConsulting sökes- Jönköping

 38. StudentConsulting söker en kundvärd på heltid!- Stockholm

 39. StudentConsulting söker en kundvärd på heltid!- Stockholm

 40. Rekryteringsträff- Göteborg


Mer beskrivning

Personaladministratör sökes till Studentconsulting i Malmö!
Student Consulting Vi söker nu en engagerad personaladministratör till Student Consultings kontor i Malmö! Din roll kommer innebära att stötta kollegor i deras dagliga arbete. I tjänsten ingår både administrativa arbetsuppgifter samt mycket kontakter med kandidater och konsulter. Du kommer vara involverad i stora delar av rekryteringsprocessen i form av: * Annonsutformning * Urval av kandidater * Arbetsmarknadsaktiviteter såsom mässor och liknande * Intervjuer och referenstagning. Du kommer också arbeta med följande uppgifter rörande våra befintliga konsulter: * Schemaläggning * Telefonkontakt med konsulter Tjänsten innebär stundtals högt tempo och snabba vändningar samtidigt som det läggs stor vikt vid hög service- och kvalitetsnivå. Tjänsten är på deltid och vi behöver att du är tillgänglig för att arbeta ca 15 timmar/vecka under terminstid. Arbetstiderna är mån-fre dagtid, även halvdagar kan förekomma. Då vår arbetsbelastning är väldigt varierad kan behovet av din hjälp variera mycket från vecka till vecka. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Vi söker dig som är hungrig att ta dig an arbetslivet parallellt med studierna och applicera teori i praktik. Vi tror att du är mitt uppe i dina studier, gärna inom området för personal- och arbetslivsfrågor eller annan beteendevetenskaplig inriktning. En förutsättning är att du har minst ett år kvar av dina studier. Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för Student Consulting. Du är självständig, noggrann och utåtriktad. Vi ser gärna att du har kunskap inom andra språk utöver svenska och engelska. Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Vi kommer påbörja arbete med urval och intervjuer från mitten av augusti. Tjänsten skall tillsättas under september. Vi som jobbar på Student Consulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Malmö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personaladministratör sökes till Studentconsulting i Malmö! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personaladministratör sökes till Studentconsulting i Malmö!

StudentConsulting söker Personaladministratör
Student Consulting Vill du arbeta deltid under din studietid och få värdefull arbetslivserfarenhet? Är du utåtriktad, skärpt och organiserad? Då kan det vara dig vi söker! Student Consulting söker nu en personaladministratör till vårt Härnösandskontor på deltid. Som personaladministratör kommer du främst att arbeta med administration av konsulter och kandidater. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat löneadministration, urval, referenstagning samt att bistå övrig personal i vårt arbete med att coacha människor in i arbete. Du kommer att fungera som ett stöd till kontorets konsultchef. Som personaladministratör kommer du även att representera vårt företag vid ex. mässor och event. Vi söker dig som helhjärtat tror på Student Consultings affärsidé och är i mitten av dina universitets- eller högskolestudier. Du kan arbeta vardagar, ca. 10-15 timmar i veckan under kontorstid, samt att du ser långsiktigt på detta deltidsarbete. Som person är du driven, strukturerad och ansvarsfull. Eftersom arbetet innebär kontakt med både kandidater, konsulter och till viss del kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med att ha telefonkontakt. Du trivs bäst i en dynamisk organisation med ett högt tempo, där den ena dagen inte är den andra lik. För att klara av denna tjänst krävs det att du är flexibel och har en positiv inställning. Du bör ha ett stort intresse för människor och genom ditt engagemang vara en god representant för företaget. Vill du vara en del av ett team med mycket humor och högt i tak? Ansök redan idag. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Eventuella frågor besvaras av Konsultchef Sofia Nyberg på tel. 072-55 42 294. Vi som jobbar på Student Consulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Härnösand
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga StudentConsulting söker Personaladministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: StudentConsulting söker Personaladministratör

Personaladministratör till StudentConsulting!
Student Consulting Vill du arbeta deltid under din studietid och få värdefull arbetslivserfarenhet? Är du utåtriktad, skärpt och organiserad? Då kan det vara dig vi söker! Student Consulting i Örebro söker nu en personaladministratör på deltid. Som personaladministratör kommer du främst att arbeta med administration av konsulter och kandidater. Arbetsuppgifterna är varierande och består bland annat av: administration, schemaläggning, ringa och boka upp konsulter, kontakt med konsulter, kontakt med kandidater, urval, telefonintervjuer samt registreringar i systemet. Arbetet har ett högt tempo och kräver förmågan att kunna göra många olika saker samtidigt. Våra ordinarie arbetstider är måndag-fredag 8-17 men vi kommer främst att behöva din hjälp på morgonen mellan 06.00-08.00. Vi söker dig som har minst ett år kvar av dina studier. Som person är du driven, strukturerad och ansvarsfull. Eftersom arbetet innebär kontakt med både kandidater, konsulter och till viss del kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med att ha telefonkontakt. Du trivs bäst i en dynamisk organisation med ett högt tempo, där den ena dagen inte är den andra lik. För att klara av denna tjänst krävs det att du är flexibel och har en positiv inställning. Du bör ha ett stort intresse för människor och genom ditt engagemang vara en god representant för företaget. Har du erfarenheter av administrativa arbetsuppgifter är det meriterande, men inget krav. Välkommen med din ansökan snarast möjligt då rekryteringen sker löpande. Vi som jobbar på Student Consulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Örebro
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Personaladministratör till StudentConsulting! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personaladministratör till StudentConsulting!

Personaladministratör sökes till StudentConsulting i Falkenberg
Student Consulting Vill du arbeta som personaladministratör under studietiden? Är du framåt, organiserad och utåtriktad? Då kan det vara dig vi söker! Nu söker StudentConsulting en personaladministratör till vårt kontor i Falkenberg ca 2-3 dagar i veckan. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och består bland annat av rekrytering såsom urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning. En stor del av arbetet består även av schemaläggning, utbokning av konsulter, löneadministration och avtalsadministration. Du kommer att fungera som stöd till kontorets kandidatansvariga och får på så sätt arbeta med flera olika projekt. Vi söker dig som är student och har minst ett år kvar av dina studier inom det personalvetenskapliga/ekonomiska området eller liknande. Du kan arbeta minst 2-3 vardagar per vecka på dagtid under hösten och våren. Körkort är ett krav. Som person är du driven, strukturerad och ansvarsfull. Eftersom arbetet innebär kontakt med både kandidater, konsulter och till viss del kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med att ha telefonkontakt. Du trivs bäst i en dynamisk organisation med ett högt tempo, där den ena dagen inte är den andra lik. För att klara av denna tjänst krävs det att du är flexibel, anpassningsbar och självgående. Rekryteringen sker löpande så ansök redan idag! På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! Vi som jobbar på StudentConsulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Falkenberg
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personaladministratör sökes till StudentConsulting i Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personaladministratör sökes till StudentConsulting i Falkenberg

Kom och träffa oss på StudentConsulting på Malmöfestivalen!
Student Consulting Vi på StudentConsulting välkomnar dig till oss på Malmöfestivalen! Vi kommer vara där på torsdagen den 22/8 mellan kl 18.30-20.30 tillsammans med Arbetsförmedlingen på Gustav Adolfs Torg. Här har du möjlighet att höra om våra tjänster samt få tips och råd om CV och personligt brev samt att vi matchar dig till våra lediga jobb. Om du är intresserad så kan du även få information om hur det är att arbeta hos oss i Norge. Vi söker ständigt kandidater inom branscherna: Ekonomi, Kontor/Administration, HR/Personal, Försäljning, Kundservice, IT, Produktion/Industri och Lager/Transport. Vi har idag aktiva tjänster inom produktion, lagerarbete, kundtjänst och administration. Ta med ditt CV och kolla gärna igenom vår hemsida vilka jobb som är intressanta för dig. När: Torsdagen 22/8 Tid: 18:30 - 20:30 Plats: I Arbetsförmedlingens monter på Gustav Adolfs Torg Vi ser fram emot att träffa er i vimlet! Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på unga i karriären och brinner för att ge människor en extra skjuts i arbetslivet. Som ett av branschens ledande företag och med några av Sveriges populäraste arbetsgivare som partners är Student Consulting en perfekt start för dig som vill ta ditt första eller nästa steg i karriären. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Malmö
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kom och träffa oss på StudentConsulting på Malmöfestivalen! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kom och träffa oss på StudentConsulting på Malmöfestivalen!

Lagerarbetare /Truckförare
Lagermedarbetare på heltid söks till Falkenberg Information om uppdraget Har du erfarenhet av att jobba inom lager, har du truckort A1 och söker heltidsjobb till hösten? Då har vi kanske jobbet för dig? StudentConsulting söker för kunds räkning lagermedarbetare på heltid med start under september. Vår kund är ett välkänt företag inom livsmedelsindustrin som säljer kvalitetsprodukter till bra priser. Till sitt lager i Falkenberg söker de drivna lagermedarbetare med start i september. Dina arbetsuppgifter: - Orderplock och pack - Truckkörning - Registrering av in- och utleveranser - Samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett lager Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag, 07-16. Vi ser långsiktigt på uppdraget. Din profil Vi söker dig som har arbetat inom lager tidigare och som inte är rädd för att hugga i. Det är ett krav att du har truckkort A1. I övrigt är det viktigt att du är arbetsvillig och klarar av högt tempo då detta är en arbetsplats där det är snabba ryck som gäller! Du bör ha god fysik och trivs att arbeta med kroppen som arbetsredskap. Vidare är du en person som tar ansvar, är ordningsam och noggrann i ditt arbete. Gärna att du är bosatt i Falkenberg eller i närområdet. Känner du igen dig? OBS: Ansökan sker via besök till rekryteringsträffen på Arbetsförmedlingen i Falkenberg Torsdag 130912 kl. 10.00.
Företag: StudentConsulting
Ort: Falkenberg
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare /Truckförare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare /Truckförare

Praktikant sökes till StudentConsulting!
Student Consulting Vi söker nu dig som är studerande och önskar en praktikplats under hösten/vintern. Är du som person engagerad, organiserad och utåtriktad? Då kan det vara dig vi söker! Till Malmökontoret söker Student Consulting nu en praktikant. Du kommer vara med i vårt dagliga arbete och praktisera nära våra kandidatansvariga och konsultchefer. Uppgifterna kommer vara mycket varierande och består bland annat av rekrytering såsom urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning. Du kommer att få en stor inblick i rekryteringsprocesser och HR-frågor. Du kommer att få chansen att arbeta med flera olika projekt. Praktiken bör vara förlagd under höstterminen och vi ser att den är på minst 8 veckor. Under din praktik bör du vara tillgänglig minst 3-4 dagar i veckan, alt heltid Vi söker dig som är student och kanske är i slutskedet av dina studier inom det personalvetenskapliga/ekonomiska området eller liknande. Som person är du driven, strukturerad och ansvarsfull. Eftersom arbetet innebär kontakt med både kandidater, konsulter och till viss del kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med att ha telefonkontakt. Du trivs bäst i en dynamisk organisation med ett högt tempo, där den ena dagen inte är den andra lik. För att klara av detta uppdrag krävs det att du är flexibel, anpassningsbar och självgående. Söker du nya utmaningar och vill skaffa dig god erfarenhet för framtiden? Anmäl då ditt intresse redan idag. Vi som jobbar på Student Consulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Malmö
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Praktikant sökes till StudentConsulting! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Praktikant sökes till StudentConsulting!

Ekonomiassistent på deltid
StudentConsulting Varje dag ger vi på StudentConsulting unga människor möjligheten att möta arbetslivet. Vår uppgift är viktig och det arbete vi bedriver kräver ett genuint engagemang och teamwork. På StudentConsulting strävar vi efter enkelhet, vilket vi tror är en grundsten för att uppnå goda resultat. StudentConsulting har blivit utsett till Sveriges snabbast växande företag två år i rad och för femte gången i ordningen fått pris som årets Gasellföretag. I och med detta ställs stora förväntningar på oss som företag vilket vi ser som en spännande utmaning. För rätt person finns oanade utvecklingsmöjligheter i ett tillväxtföretag som StudentConsulting. StudentConsultings centraliserade ekonomiavdelning är en av våra viktiga stödfunktioner med sitt säte på huvudkontoret i Stockholm. Vi söker nu en ekonomiassistent på deltid som är i början av sin ekonomiutbildning och kan jobba ca två heldagar per vecka. Ibland kan det komma att bli mindre än så och andra gånger mer. Du kommer att få vara delaktig i att arbetet med kundreskontra, leverantörsreskontra, enklare avstämningar inför bokslut samt vara behjälplig med övriga sysslor på avdelningen. Vi söker dig som är noggrann, snabblärd och strukturerad och har förmågan att kunna prioritera och arbeta under tidspress. För att trivas hos oss är det viktigt att du brinner för ekonomi och administration samt fungerar bra i team då du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor. Ett krav är att du är student i början av din ekonomiutbildning och kan jobba ca två heldagar per vecka. Det är meriterade med erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Att du är van datoranvändare är en förutsättning. Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt, därför sker urval och intervjuer löpande. StudentConsulting är Sveriges snabbast växande företag 2008 och 2009. Vi är specialiserade på rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och unga i karriären och du finner oss över hela Sverige, Norge och Danmark. Vi är idag ett av de 10 största bemannings och rekryteringsföretagen i Sverige. Läs mer om oss på: www.studentconsulting.se.
Företag: StudentConsulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent på deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent på deltid

Systemadministratör till världsledande företag!
StudentConsulting Vill du arbeta som systemadministratör på ett världsledande företag? Läs vidare! För kunds räkning söker vi nu en systemadministratör med vilja att utveckla och utvecklas. Vår kund är ett globalt mjukvaru- och konsultbolag specialiserat på lösningar för kommunikationsintensiva produkter och har en ledande ställning inom utveckling av inbyggda operativsystem. Din roll som systemadministratör kommer att utgöra en viktig del i koncernens IT team som ansvarar för utveckling, drift och support. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att utveckla och administrera nätverk och brandväggar både lokalt och globalt. Du kommer inledningsvis att arbeta som konsult via oss på StudentConsulting men för rätt person finns det stora möjligheter till en tillsvidareanställning hos vår kund. Vi söker dig som är utbildad ingenjör eller har motsvarande erfarenhet och är inriktad mot data. Ett krav är att du har studerat eller arbetat med brandvägg- och nätverksadministration samt trådlösa nät och VPN. Har du även kunskaper i UNIX systemadministration (Linux, Solaris, VMware), virtuella servrar och back up så är det meriterande. Din roll kräver att du kan arbeta självständigt såväl som i team och du bör ha ett gediget intresse för teknik. Du har ett naturligt sätt att ta ansvar och initiativ i ditt arbete och du stimuleras av goda resultat. Vill du arbeta med systemadministration i en utvecklande och spännande miljö på ett framgångsrikt företag? Skicka in din ansökan nu! Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt kandidat och intervjuer sker därför löpande. StudentConsulting är Sveriges snabbast växande företag 2008 och 2009. Vi är specialiserade på rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och unga i karriären och du finner oss över hela Sverige, Norge och Danmark. Vi är idag ett av de 10 största bemannings och rekryteringsföretagen i Sverige. Läs mer om oss och ansök till tjänsten på: www.studentconsulting.se
Företag: StudentConsulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Systemadministratör till världsledande företag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemadministratör till världsledande företag!

Extraarbete på byggvaruhus
StudentConsulting Vi söker nu studenter som vill arbeta i lager/butik på ett större byggvaruhus i Norrköping. Arbetsuppgifterna innefattar orderplock med mycket kundkontakt. Du skall kunna svara på frågor och hjälpa kunder med att ta fram varor, samt hålla ordning och fylla på varor på lagret. Vi kommer att ha ett team på ca 3 studenter som turas om att bemanna arbetspassen (både schemalagda pass och avrop). Arbetstiderna är måndag-fredag 06.30-18.00, lördagar 10.00-14.00. Du skall kunna jobba minst 10-15 h/veckan. Uppdraget startar omgående och väntas pågå under hösten och våren. Möjlighet till sommarjobb kan finnas. Du får värdefull arbetslivserfarenhet hos ett väletablerat företag, nya bekantskaper och ett roligt och lärorikt jobb! Vi söker självgående, hjälpsamma och initiativtagande personer som inte är rädda för att ta i då en del tunga lyft förekommer. Du skall vara mycket serviceminded och ha stort ordningssinne. Vi ser gärna att du har erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare. Har du kunskap om byggmaterial och är intresserad av den typen av produkter är det ett stort plus. För denna tjänst är det ett krav att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%. Låter det intressant? Urval och intervjuer sker löpande så anmäl ditt intresse redan idag! Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: StudentConsulting
Ort: Norrköping
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Extraarbete på byggvaruhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extraarbete på byggvaruhus

Lagermedarebetare på deltid sökes till Linköping
StudentConsulting Har du erfarenhet av att jobba inom lager, har du truckkort A och söker deltidsjobb vid sidan av studierna? Då har vi kanske jobbet för dig! StudentConsulting söker för kunds räkning lagermedarbetare på deltid med start omgående. Vår kund är ett välkänt företag inom livsmedelsindustrin som säljer kvalitetsprodukter till bra priser. Till sitt lager i Linköping söker de drivna lagermedarbetare som vill arbeta vid sidan av sina studier. Dina arbetsuppgifter: - Orderplock och pack - Truckkörning - Registrering av in- och utleveranser - Samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett lager Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Arbetstiderna är förlagda under dagtid måndag till lördag, 07-18. Vi ser långsiktigt på uppdraget. Vi söker dig som har arbetat inom lager tidigare och som inte är rädd för att hugga i. Det är ett krav att du har truckkort A1-A3 samt att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. I övrigt är det viktigt att du är arbetsvillig och klarar av högt tempo då detta är en arbetsplats där det är snabba ryck som gäller! Du bör ha god fysik och trivas med att arbeta med kroppen som arbetsredskap. Vidare är du en person som tar ansvar, är ordningsam och noggrann i ditt arbete. Vi ser gärna att du är bosatt i Linköping eller i närområdet. Känner du igen dig? Tveka inte att söka redan idag då intervjuer sker löpande! Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: StudentConsulting
Ort: Linköping
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lagermedarebetare på deltid sökes till Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagermedarebetare på deltid sökes till Linköping

Praktikant sökes till StudentConsulting!
Student Consulting Vi söker nu dig som är studerande och önskar en praktikplats under hösten/vintern. Är du som person engagerad, organiserad och utåtriktad? Då kan det vara dig vi söker! Till Malmökontoret söker Student Consulting nu en praktikant. Du kommer vara med i vårt dagliga arbete och praktisera nära våra kandidatansvariga och konsultchefer. Uppgifterna kommer vara mycket varierande och består bland annat av rekrytering såsom urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning. Du kommer att få en stor inblick i rekryteringsprocesser och HR-frågor. Du kommer att få chansen att arbeta med flera olika projekt. Praktiken bör vara förlagd under höstterminen och vi ser att den är på minst 8 veckor. Under din praktik bör du vara tillgänglig minst 3-4 dagar i veckan, alt heltid Vi söker dig som är student och kanske är i slutskedet av dina studier inom det personalvetenskapliga/ekonomiska området eller liknande, och har en planerad praktikperiod. Som person är du driven, strukturerad och ansvarsfull. Eftersom arbetet innebär kontakt med både kandidater, konsulter och till viss del kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med att ha telefonkontakt. Du trivs bäst i en dynamisk organisation med ett högt tempo, där den ena dagen inte är den andra lik. För att klara av detta uppdrag krävs det att du är flexibel, anpassningsbar och självgående. Söker du nya utmaningar och vill skaffa dig god erfarenhet för framtiden? Anmäl då ditt intresse redan idag. Vi som jobbar på Student Consulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Malmö
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Praktikant sökes till StudentConsulting! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Praktikant sökes till StudentConsulting!

StudentConsulting söker rekryteringsassistenter till kontoret i Stockholm!
Student Consulting Letar du deltidsjobb och är intresserad av rekryteringsarbete samt har fallenhet för administrativa arbetsuppgifter? Studerar du något inom personal, organisation, arbetsrätt eller liknande? Då har du här chansen till ett mycket roligt extrajobb! StudentConsulting söker omgående en student till tjänsten som rekryteringsassistent i ett av våra bemanningsteam på Stockholmskontoret. Som rekryteringsassistent stöttar man konsultchefer och kandidatansvariga i det dagliga arbetet vilket bland annat innebär att sitta med urval i kandidatbasen, ta referenser, schemalägga konsulter samt så småningom skriva annonser och intervjua kandidater. Vi erbjuder en plats i ett sammansvetsat och härligt team med ambitiösa och trevliga kollegor och goda chanser till utveckling och ökat ansvar för rätt person! Arbetsdagarna är väldigt varierande och det händer alltid något nytt och spännande! Som rekryteringassistent arbetar man deltid och har själv möjlighet att påverka vilka dagar och tider man arbetar (kontorets öppettider är dock 08.00-17.00). Både hel-och halvdagspass kommer att förekomma. Man kommer huvudsakligen att sitta på vårt kontor i centrala Stockholm men har även tillgång till ett kontor i Uppsala. Tillträde sker under slutet av januari/början av februari. Vi söker dig som har minst 1 år kvar av dina studier och ser dig själv arbeta hos oss under hela denna period. Vi ser gärna att du studerar på ett personalvetarprogram eller liknande. Du skall kunna arbeta minst 2-3 tillfällen per vecka, men vara flexibel då behovet av din hjälp kommer att variera och du ibland kommer behöva hoppa in med kort varsel. Som person är du driven, strukturerad och ansvarsfull. Du är prestigelös, anpassningsbar, har skinn på näsan och är van vid att ta för dig. Eftersom arbetet innebär kontakt med både kandidater, konsulter och till viss del även våra kunder, så är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med att ha telefonkontakt. Du behöver även vara stresstålig och bör trivas i en dynamisk organisation med ett högt tempo, där den ena dagen inte är den andra lik. Vill just du bli det nya tillskottet i vårat team? Sök tjänsten idag så har du chansen! Vi som jobbar på Student Consulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga StudentConsulting söker rekryteringsassistenter till kontoret i Stockholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: StudentConsulting söker rekryteringsassistenter till kontoret i Stockholm!

StudentConsulting söker en vaktmästare på heltid till företag i Värtahamnen
Student Consulting Är du serviceminded, ansvarfull och uppskattar ett varierande arbete med praktiska inslag? Vi har jobbet till dig som vill arbeta som vaktmästare på heltid i Värtahamnen! StudentConsulting söker nu en kontorsvaktmästare på heltid till en av våra kunder i Stockholm. Som vaktmästare kommer du att lägga halva tiden på typiska vaktmästarsysslor samt fastighetsarbete. Andra halvan kommer du att spendera vid Post och Gods. I din roll kommer du även att fungera som en back up i receptionen när personalen där behöver hjälp, t ex vid lunchtid etc. Du kommer att ansvara över mindre projekt vid t ex flytt, leverantörskontakter m.m. För att trivas i den här rollen krävs det att man uppskattar varierande arbetsuppgifter samt är både serviceminded och praktiskt lagd. Det är viktigt att du är ansvarsfull, självgående och initiativtagande. Det är ett krav att du har körkort då det kan förekomma bilresor i tjänsten. Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket innebär att man är anställd av StudentConsulting och hyrs ut till företaget ifråga som ligger i Värtahamnen. Arbetstiderna är måndag- fredag, 08.00-17.00, dock ska man vara beredd på att ibland börja redan 07.20 på morgonen. Uppdraget startar den 17 februari. För att vara aktuell för tjänsten måste du vara tillgänglig senast den 17 februari och kunna arbeta heltid mellan 08.00-17.00. Vi söker dig som är servicemedveten, ordningssam, ansvarsfull och effektiv, samt händig så att du kan ta itu med praktiska arbetsuppgifter. Det är en fördel om du är i god fysisk form då tunga lyft kan förekomma vid kontorsflytt och liknande. Du ska vara mogen och kunna ta egna initiativ samt planera ditt eget arbete. Vi ser helst att du har några års arbetslivserfarenhet och kan hantera att det händer många saker på samma gång utan att bli stressad. Om du har erfarenhet från liknande tjänster är det meriterande. Du måste inneha B-körkort. Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på unga i karriären och brinner för att ge människor en extra skjuts i arbetslivet. Som ett av branschens ledande företag och med några av Sveriges populäraste arbetsgivare som partners är Student Consulting en perfekt start för dig som vill ta ditt första eller nästa steg i karriären. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga StudentConsulting söker en vaktmästare på heltid till företag i Värtahamnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: StudentConsulting söker en vaktmästare på heltid till företag i Värtahamnen

Praktikant sökes till StudentConsulting!
Student Consulting Vi söker nu dig som är studerande och önskar en praktikplats under våren. Är du som person engagerad, organiserad och utåtriktad? Då kan det vara dig vi söker! Till Växjökontoret söker Student Consulting nu en praktikant. Du kommer vara med i vårt dagliga arbete och jobba nära vår kandidatansvarig, och konsultschef. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och består bland annat av rekrytering såsom urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning. Du kommer att få en stor inblick i rekryteringsprocesser och HR-frågor. Du kommer att få chansen att arbeta med flera olika projekt. Vi söker dig som är student och kanske är i slutskedet av dina studier inom det personalvetenskapliga/ekonomiska området eller liknande. För rätt person finns det möjlighet att utvecklas inom bolaget. Som person är du driven, strukturerad och ansvarsfull. Eftersom arbetet innebär kontakt med både kandidater, konsulter, deltagare och till viss del kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med att ha telefonkontakt. Du trivs bäst i en dynamisk organisation med ett högt tempo, där den ena dagen inte är den andra lik. För att klara av detta uppdrag krävs det att du är flexibel, anpassningsbar och självgående. På Student Consulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! Vi som jobbar på Student Consulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Växjö
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Praktikant sökes till StudentConsulting! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Praktikant sökes till StudentConsulting!

StudentConsulting söker svetsare
Student Consulting Nu söker StudentConsulting en svetsare för uthyrning till en av våra samarbetspartners. Som anställd på StudentConsulting kommer du arbeta som uthyrd hos en av våra samarbetspartners, och i detta uppdrag söker vi dig som är utbildad svetsare och har en eller ett par års erfarenhet. Främst kommer det handla om TIG- och MIG-svetsning av framförallt rostfritt och aluzink. Andra arbetsuppgifter kan tillkomma men främst handlar det om att jobba som svetsare. Uppdraget är på deltid, dagtid och placering är cirka fyra mil utanför Östersund. Till en början är tanken att uppdraget är tidsbegränsat till cirka 10 veckor, men hittar vi rätt person kan det med stor sannolikhet bli en förlängning och i slutändan anställning hos kunden. Du har tidigare erfarenhet av svetsning, och trivs med att jobba självständigt men kan även samarbeta och hjälpa dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser därför gärna ansökningar från både dig som är ny i branschen och dig som har fler års erfarenhet. Skicka in din ansökan omgående då uppstart sker snarast. Har du frågor kring tjänsten, kontakta gärna ansvarig rekryterare Joel Rydström via mail joel.rydstrom@studentconsulting.se eller ring 072-7347139 Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Östersund
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga StudentConsulting söker svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: StudentConsulting söker svetsare

StudentConsulting i Växjö söker en personaladministratör för extrajobb!
Student Consulting Vill du arbeta deltid under studietiden? Är du skärpt, organiserad och utåtriktad? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker nu en personaladministratör för anställning internt på vårt kontor i Växjö. Student Consulting är ett av Nordens ledande bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Som personaladministratör kommer du främst att arbeta med administration av konsulter och kandidater, men även marknadsföring genom att representera vårt företag vid ex. mässor och event . Arbetsuppgifterna omfattar bland annat urvalsarbete, annonsutformning, referenstagning och schemaläggning. Du kommer att fungera som ett stöd till kontorets konsultchefer och kandidatansvariga och får därför arbeta med olika pågående projekt. Arbetet är på deltid och du arbetar vardagar mellan under kontorstid. Kan finnas möjlighet för sommarjobb. Vi söker just nu dig, student som läser någon form av personalrelaterad utbildning och som vill lära sig mer om bemanningsbranschen. Vi ser gärna att du har 1-2 år kvar av din utbildning. Som person är det viktigt att du är positiv, driven, serviceinriktad och trivs bra i en social miljö. I vår variationsrika vardag krävs även flexibilitet från dig som personalassistent för att kunna rycka in och assistera. Du är prestigelös i ditt arbete och tar gärna egna initiativ. Välkommen med din ansökan! Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Växjö
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga StudentConsulting i Växjö söker en personaladministratör för extrajobb! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: StudentConsulting i Växjö söker en personaladministratör för extrajobb!

Kandidatansvarig sökes till StudentConsulting i Malmö!
Student Consulting Är du noggrann, strukturerad och har ett stort intresse för rekrytering? Har du tidigare erfarenhet av att jobba med service, kundkontakt eller bemanning? Brinner du för resultat och att arbeta mot tydligt uppsatta mål? - Då har vi jobbet för dig! På StudentConsulting står tiden aldrig still. Den ena dagen är aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten och nytänkande flödar. Vi söker nu en Kandidatansvarig till vårt team i Malmö, då en av våra kollegor ska gå på föräldraledighet. I rollen som Kandidatansvarig arbetar du med; - Ansvar för kandidatinflöde till våra olika tjänster, såsom mässor, klassrumspresentationer, search etc. - Rekrytering av nya konsulter. Från annonsutformning till urval, intervju, referenstagning och sedan anställning. - Schemaläggning och sjukfrånvarohantering. - Daglig kontakt med konsulter och kunder, främst kring beställning och schemaläggning. - Administrativa uppgifter rörande både kandidater och konsulter Du kommer i rollen arbeta nära de andra kollegorna på kontoret, främst konsultchef och leveransansvarig. Tjänsten är ett vikariat på heltid för en av våra kollegor som ska gå på föräldraledighet. Vikariatet kommer vara mellan 9-12 mån. Tillsättning sker under våren, men start kommer vara från juni. Alternativt om du är studerande idag, så kan det bli aktuellt att du börjar i en timanställning under våren för att sedan börja jobba heltid från juni. Arbetstiderna är mån-fre 8-17. Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning eller någon yrkesutbildning, ex KY inom rekrytering, personal, marknadsföring eller annan lämplig utbildning. Vi ser att du har några års arbetserfarenhet, antingen utifrån liknande uppgifter som tjänsten innebär eller inom service, administration, marknadsföring eller liknande. Om du har arbetat med personalfrågor eller rekrytering sedan tidigare så ses detta som meriterande. För att trivas hos oss och i rollen som kandidatansvarig ser vi att du är driven och engagerad. Du bör vara initiativtagande och självständig i dina arbetsuppgifter. Arbetet är ansvarsfullt och kräver en professionell och positiv hållning, oavsett vilka situationer du möter. Vi söker dig som trivs i en administrativ roll, samtidigt som du måste tycka om service och kontakten med människor. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och kan planera ditt arbete och din arbetsdag efter rätt prioriteringar. Vi ser gärna att du som söker har B-körkort. Sök redan idag om du anser att du är rätt person för tjänsten. Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten ska tillsättas under våren. Vi som jobbar på Student Consulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Malmö
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kandidatansvarig sökes till StudentConsulting i Malmö! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kandidatansvarig sökes till StudentConsulting i Malmö!

C- och CE Chaufförer
JOBBMÄSSAN PÅ SVENSKA MÄSSAN 18-19 FEBRUARI ! StudentConsulting söker C- och CE-chaufförer. Kom och träffa oss på Jobbmässan 18 februari kl. 14.00-19.00 och 19 februari 10.00-16.00 Välkommen!
Företag: StudentConsulting AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga C- och CE Chaufförer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C- och CE Chaufförer

Lagerarbetare
JOBBMÄSSAN PÅ SVENSKA MÄSSAN 18-19 FEBRUARI ! StudentConsulting söker Lagerpersonal Kom och träffa oss på Jobbmässan 18 februari kl. 14.00-19.00 och 19 februari 10.00-16.00 Välkommen!
Företag: StudentConsulting AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare jobb, Lagerarbetare Göteborg, Lagerarbetare StudentConsulting AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare

Kundtjänstmedarbetare
JOBBMÄSSAN PÅ SVENSKA MÄSSAN 18-19 FEBRUARI ! StudentConsulting AB söker Kundtjänstmedarbetare Kom och träffa oss på Jobbmässan 18 februari kl. 14.00-19.00 och 19 februari 10.00-16.00 Välkommen!
Företag: StudentConsulting AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare jobb, Kundtjänstmedarbetare Göteborg, Kundtjänstmedarbetare StudentConsulting AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare

Utesäljare / Innesäljare
JOBBMÄSSAN PÅ SVENSKA MÄSSAN 18-19 FEBRUARI ! StudentConsulting AB söker Säljare Kom och träffa oss på Jobbmässan 18 februari kl. 14.00-19.00 och 19 februari 10.00-16.00 Välkommen!
Företag: StudentConsulting AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Utesäljare / Innesäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utesäljare / Innesäljare

Administratörer
JOBBMÄSSAN PÅ SVENSKA MÄSSAN 18-19 FEBRUARI ! StudentConsulting AB söker Administratörer Kom och träffa oss på Jobbmässan 18 februari kl. 14.00-19.00 och 19 februari 10.00-16.00 Välkommen!
Företag: StudentConsulting AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Administratörer jobb, Administratörer Göteborg, Administratörer StudentConsulting AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratörer

IT-tekniker/Datatekniker
JOBBMÄSSAN PÅ SVENSKA MÄSSAN 18-19 FEBRUARI ! StudentConsulting AB söker IT-tekniker Kom och träffa oss på Jobbmässan 18 februari kl. 14.00-19.00 och 19 februari 10.00-16.00 Välkommen!
Företag: StudentConsulting AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker/Datatekniker jobb, IT-tekniker/Datatekniker Göteborg, IT-tekniker/Datatekniker StudentConsulting AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker/Datatekniker

Kandidatansvarig (vik) sökes till StudentConsulting!
Student Consulting Är du noggrann, strukturerad och har ett stort intresse för rekrytering? Brinner du för resultat och att arbeta mot tydligt uppsatta mål? Då har vi jobbet för dig! På StudentConsulting står tiden aldrig still. Den ena dagen är aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten och nytänkandet flödar. Vi söker nu en Kandidatansvarig på heltid till vårt kontor i Västerås. I rollen som Kandidatansvarig arbetar du bland annat med; -Kandidatinflödet till våra olika tjänster -Rekrytering av nya konsulter. Från annonsutformning till urval, intervju, referenstagning och sedan anställning -Schemaläggning och sjukfrånvarohantering -Daglig kontakt med konsulter och kunder, främst kring beställning och schemaläggning -Administrativa uppgifter rörande både kandidater och konsulter Tjänsten är ett vikariat på heltid med beräknad start så snart vi har hittat rätt kandidat och pågår till augusti med chans till förlängning. Arbetstiderna är främst förlagda under kontorstid, mån-fre 8-17 Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning eller någon yrkesutbildning, ex KY inom rekrytering, personal, marknadsföring eller annan relevant utbildning. Har du några års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter så är det en merit, men inget krav. För att trivas hos oss och i rollen som kandidatansvarig ser vi att du är driven och engagerad. Du bör vara initiativtagande och självständig i dina arbetsuppgifter. Arbetet är ansvarsfullt och kräver en professionell och positiv hållning, oavsett vilka situationer du möter. Vi söker dig som trivs i en administrativ roll, samtidigt som du måste tycka om service och kontakten med människor. Det är viktigt att du är flexibel, noggrann, strukturerad och kan planera ditt arbete och din arbetsdag efter rätt prioriteringar. Att du har B-körkort är ett krav då besök hos kunder och på våra kontor i närheten kan ingå i tjänsten. Vi som jobbar på Student Consulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Västerås
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kandidatansvarig (vik) sökes till StudentConsulting! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kandidatansvarig (vik) sökes till StudentConsulting!

Personaladministratör sökes till StudentConsulting i Malmö!
Student Consulting Är du en flexibel och serviceinriktad student som nu söker ett extraarbete? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu en engagerad personaladministratör till StudentConsultings kontor i Malmö! Tjänsten som personaladministratör innebär att stötta kollegor i deras dagliga arbete. I tjänsten ingår både administrativa arbetsuppgifter och mycket arbete med service, då främst kontakt med kandidater och konsulter. Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat, - Annonsutformning - Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer samt referenstagning - Arbetsmarknadsaktiviteter, såsom affischering, deltagande på mässor mm - Schemaläggning - Telefonkontakt med konsulter - Administrativa uppgifter, såsom sortering, uppdatering av listor mm Tjänsten är på deltid och vi behöver att du är tillgänglig för att arbeta ca 15 timmar/vecka under terminstid. Arbetstiderna är mån-fre dagtid, även halvdagar kan förekomma. Då vår arbetsbelastning är väldigt varierad kan behovet av din hjälp variera mycket från vecka till vecka. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Vi söker dig som är hungrig på att ta dig an arbetslivet parallellt med studierna och applicera teori i praktik. Vi tror att du är mitt uppe i dina studier, gärna inom området för personal- och arbetslivsfrågor eller annan beteendevetenskaplig inriktning. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 1,5 år kvar på dina studier. Du ska kunna jobba minst 15h/vecka under terminerna och upp emot heltid under sommaren. Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann och utåtriktad. Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Tjänsten tillsätts efter överenskommelse. Vi som jobbar på Student Consulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Malmö
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personaladministratör sökes till StudentConsulting i Malmö! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personaladministratör sökes till StudentConsulting i Malmö!

Tävlingsinriktad Kandidatansvarig till StudentConsulting
Student Consulting Är du tävlingsinriktad, resultatfokuserad och nöjd först när du nått ditt mål? Strukturerad och noggrann och har ett stort intresse för rekrytering? Vågar du anta utmaning? Då har vi jobbet för dig! På StudentConsulting står tiden aldrig still. Den ena dagen är aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten och nytänkandet flödar. Vi söker nu en Kandidatansvarig på heltid till vårt kontor i Stockholm. I rollen som Kandidatansvarig arbetar du bland annat med: Kandidatinflödet till våra olika tjänster Rekrytering av nya konsulter. Från annonsutformning till urval, intervju, referenstagning och sedan anställning Schemaläggning och sjukfrånvarohantering Daglig kontakt med konsulter och kunder, främst kring beställning och schemaläggning Administrativa uppgifter rörande både kandidater och konsulter Tjänsten är på heltid med beräknad start i mars, men tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat. Arbetstiderna är främst förlagda under kontorstid, mån-fre 8-17. Vi söker dig med glimten och glöden i ögat som har högskole-/universitetsutbildning eller någon yrkesutbildning, ex KY inom rekrytering, personal, marknadsföring eller annan relevant utbildning. Har du några års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter så är det en merit, men inget krav. För att trivas och för att lyckas hos oss i rollen som kandidatansvarig så är driven och engagerad givna egenskaper. Du bör vara initiativtagande och självständig i dina arbetsuppgifter. Arbetet är ansvarsfullt och kräver en professionell och positiv hållning, oavsett vilka situationer du möter. Vi söker dig som trivs i en administrativ roll, samtidigt som du måste tycka om service och kontakten med människor. Det är viktigt att du är flexibel, prestigelös och kan planera ditt arbete och din arbetsdag efter rätt prioriteringar. Att du har B-körkort är ett krav då besök på våra kundföretag ingår i tjänsten. Vi som jobbar på Student Consulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Tävlingsinriktad Kandidatansvarig till StudentConsulting jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tävlingsinriktad Kandidatansvarig till StudentConsulting

StudentConsulting i Stockholm söker Konsultchef
Student Consulting Är du den drivande och affärsmässiga person som vi söker som vår nya konsultchef till team Lager & Logistik? Motiveras du av att arbeta i en säljande miljö? Då kan vi erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete! StudentConsulting är ett av Sveriges snabbast växande företag och varje dag ger vi unga människor möjligheten att möta arbetslivet. Vår uppgift är viktig och det arbete vi bedriver kräver ett genuint engagemang och teamwork. På StudentConsulting strävar vi efter enkelhet för att uppnå goda resultat. Som konsultchef har du ansvar för: -Införsäljning och implementering av nya uppdrag -resultat för dina uppdrag och uppföljning -daglig kontakt med de konsulter som jobbar för dig -uppföljning av prestationer, personalplanering och rekrytering -kundvård Vi söker dig som är driven, säljande, självständig och anser dig själv vara affärsmässig. Du kommer själv planera och styra din tid och dina aktiviteter, därför är det en förutsättning att du klarar av och trivs med att jobba självständigt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du måste trivas med försäljning och att ständigt möta nya människor och nya situationer. Vi ser att du har välutvecklande färdigheter för att lätt skapa goda relationer och därmed nöjda kunder och konsulter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. En akademisk utbildning inom ekonomi eller personal samt körkort är krav. Din förmåga att prioritera är viktig då arbetstempot är högt och marknaden är i ständig rörelse. Tidigare arbetslivserfarenhet är något vi ser som meriterande då det är en fördel att du kan relatera till olika typer av arbetsuppgifter, anställningsformer och branscher. Tjänsten är på heltid främst under kontorstid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så fort vi hittat rätt person. Vi som jobbar på Student Consulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga StudentConsulting i Stockholm söker Konsultchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: StudentConsulting i Stockholm söker Konsultchef

Affärsansvarig sökes till StudentConsulting i Stockholm
Student Consulting Har du passion för ett kommunikativt ledarskap och lönsamma affärer? Brinner du för bemanning, rekrytering, utveckling och affärsmannaskap? Då kan du vara den vi söker! Ansvarsområden * Budget och resultatansvar * Driva och utveckla befintliga och nya affärer * Personalansvar över säljare, konsultchefer och kandidatansvariga * Rekrytering av intern personal * Utveckling av intern personal * Fackliga relationer Vi är inne i ett expansivt skede inom vår affärsenhet i Stockholm med inriktning mot lager, logistik, industri och produktion. Vi har ett stort fokus på att förvalta befintliga affärer samt att skapa nya. Tjänsten innebär även ett internt operativt ledarskap där du ges möjlighet att arbeta med kompetenta kollegor som brinner för bemanning, rekrytering, utveckling och affärsmannaskap. Egenskaper som efterfrågas är; resultatorienterad, driven, energisk, flexibel samt har god samarbetsförmåga. En positiv attityd med inställningen att "ingenting är omöjligt" är en del av vår företagskultur. Det krävs att du har minst två års säljerfarenhet, meriterande inom tjänsteförsäljning samt att du har arbetat med ledarskap. Vi lever efter våra kärnvärden Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team. Körkort är ett krav. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidat, därmed sker intervjuer löpande. Vi som jobbar på Student Consulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsansvarig sökes till StudentConsulting i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsansvarig sökes till StudentConsulting i Stockholm

Bemanningskoordinator sökes till StudentConsulting i Malmö!
Student Consulting Är du en målinriktad och driven student som söker extrajobb? Är du flexibel och tycker om att arbeta med kunder och service? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu en engagerad bemanningskoordinator till StudentConsultings kontor i Malmö! Tjänsten som bemanningskoordinator innebär att främst arbeta med schemaläggning samt att hjälpa våra kunder med deras akuta behov. Du kommer i tjänsten ha daglig kontakt med våra konsulter och kunder. Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat, - Schemaläggning - Telefonkontakt med konsulter - Telefonkontakt med kunder - Hjälpa kunderna med deras behov av personal, både med längre- och kort varsel - Även andra kontorsuppgifter kan förekomma Tjänsten är på deltid och vi behöver att du är tillgänglig för att arbeta ca 15-20 timmar/vecka under terminstid. Arbetstiderna är mån-fre dagtid, även halvdagar kan förekomma. Du tillsammans med ca 2 andra bemanningskoordinatorer kommer dela på en heltidstjänst. Du kommer arbeta från StudentConsultings kontor i centrala Malmö. Vi söker dig som är hungrig på att ta dig an arbetslivet parallellt med studierna och applicera teori i praktik. Vi tror att du är mitt uppe i dina studier, gärna inom marknadsföring, service, försäljning eller likn. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 1,5 år kvar på dina studier. Du ska kunna jobba minst 15h/vecka under terminerna och upp emot heltid under sommaren. Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann och utåtriktad. Du brinner för att ge service till kunder och vill alltid lämna ett bra arbete efter dig. Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Tjänsten tillsätts så snart som möjligt. Vi som jobbar på Student Consulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Malmö
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Bemanningskoordinator sökes till StudentConsulting i Malmö! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bemanningskoordinator sökes till StudentConsulting i Malmö!

C/CE chaufförer i Norge/Rekryteringsmässa
I år har vi fått beställningar på ca. 170 st. chaufförer som ska jobba i Norge under sommaren, genensamt för samtliga uppdrag är följande: - Distribution - Mejeri, livsmedel, drycker eller post & paket. - Maj/juni - aug/sep - Vi hjälper till med Boende (bortsett från i Oslo där det är bra om man försöker hitta själv) Kravprofil: - C/CE-kort - Gärna med erfarenhet - Tala svenska eller norska - Svensk medborgare (pga. Ansökan av norsk skattekort är detta en förutsättning)
Företag: StudentConsulting AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga C/CE chaufförer i Norge/Rekryteringsmässa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C/CE chaufförer i Norge/Rekryteringsmässa

C/CE chaufförer i Norge/Rekryteringsmässa
I år har vi fått beställningar på ca. 170 st. chaufförer som ska jobba i Norge under sommaren, genensamt för samtliga uppdrag är följande: - Distribution - Mejeri, livsmedel, drycker eller post & paket. - Maj/juni - aug/sep - Vi hjälper till med Boende (bortsett från i Oslo där det är bra om man försöker hitta själv) Kravprofil: - C/CE-kort - Gärna med erfarenhet - Tala svenska eller norska - Svensk medborgare (pga. Ansökan av norsk skattekort är detta en förutsättning)
Företag: StudentConsulting AB
Ort: Varberg
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga C/CE chaufförer i Norge/Rekryteringsmässa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C/CE chaufförer i Norge/Rekryteringsmässa

C/CE chaufförer i Norge/Rekryteringsmässa
I år har vi fått beställningar på ca. 170 st. chaufförer som ska jobba i Norge under sommaren, genensamt för samtliga uppdrag är följande: - Distribution - Mejeri, livsmedel, drycker eller post & paket. - Maj/juni - aug/sep - Vi hjälper till med Boende (bortsett från i Oslo där det är bra om man försöker hitta själv) Kravprofil: - C/CE-kort - Gärna med erfarenhet - Tala svenska eller norska - Svensk medborgare (pga. Ansökan av norsk skattekort är detta en förutsättning)
Företag: StudentConsulting AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga C/CE chaufförer i Norge/Rekryteringsmässa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C/CE chaufförer i Norge/Rekryteringsmässa

C/CE chaufförer i Norge/Rekryteringsmässa
I år har vi fått beställningar på ca. 170 st. chaufförer som ska jobba i Norge under sommaren, genensamt för samtliga uppdrag är följande: - Distribution - Mejeri, livsmedel, drycker eller post & paket. - Maj/juni - aug/sep - Vi hjälper till med Boende (bortsett från i Oslo där det är bra om man försöker hitta själv) Kravprofil: - C/CE-kort - Gärna med erfarenhet - Tala svenska eller norska - Svensk medborgare (pga. Ansökan av norsk skattekort är detta en förutsättning)
Företag: StudentConsulting AB
Ort: Mölndal
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga C/CE chaufförer i Norge/Rekryteringsmässa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C/CE chaufförer i Norge/Rekryteringsmässa

Ekonomiassistent till StudentConsulting
Student Consulting Studerande ekonomiassistent för deltidsarbete på StudentConsultings ekonomiavdelning. Varje dag ger vi på StudentConsulting unga människor möjligheten att möta arbetslivet. Vår uppgift är viktig och det arbete vi bedriver kräver ett genuint engagemang och teamwork. På StudentConsulting strävar vi efter enkelhet, vilket vi tror är en grundsten för att uppnå goda resultat. StudentConsulting har blivit utsett till Sveriges snabbast växande företag 2012, vilket var tredje gången på fem år. I och med detta ställs stora förväntningar på oss som företag vilket vi ser som en spännande utmaning. För rätt person finns oanade utvecklingsmöjligheter i ett tillväxtföretag som StudentConsulting. StudentConsultings centraliserade ekonomiavdelning är en av våra viktiga stödfunktioner med sitt säte på huvudkontoret i Stockholm. Vi söker nu en ekonomiassistent på deltid som är i början av sin ekonomiutbildning och kan jobba minst två till tre eftermiddagar per vecka. Ibland kan det komma att bli mindre än så och andra gånger mer. Du kommer vara behjälplig med administrativa sysslor på avdelningen men även få vara delaktig i arbetet med kundreskontra, leverantörsreskontra, inscanning och kontering av fakturor samt enklare avstämningar inför bokslut. Vi söker dig som är noggrann, snabblärd och strukturerad och har förmågan att kunna prioritera och arbeta under tidspress. För att trivas hos oss är det viktigt att du brinner för ekonomi och administration samt fungerar bra i team då du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor. Ett krav är att du är student i början av din ekonomiutbildning och kan jobba minst två till tre eftermiddagar per vecka. Du ska även kunna arbeta under sommaren. Det är meriterade med erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare men inget krav. Att du är van datoranvändare är en förutsättning. Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt, därför sker urval och intervjuer löpande. Vi som jobbar på Student Consulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent till StudentConsulting jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent till StudentConsulting

Kandidatansvarig sökes till StudentConsulting
Student Consulting Är du noggrann, strukturerad och har ett stort intresse för rekrytering? Brinner du för resultat och att arbeta mot tydligt uppsatta mål? Då har vi jobbet för dig! Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten och nytänkandet flödar. Vi söker nu en Kandidatansvarig på heltid till vårt kontor i Jönköping. I rollen som Kandidatansvarig ansvarar du för; -Kandidatinflödet till våra olika tjänster -Rekrytering av nya konsulter. Från annonsutformning till urval, intervju, referenstagning och sedan anställning -Schemaläggning och sjukfrånvarohantering -Daglig kontakt med konsulter och kunder, främst kring beställning och schemaläggning -Administrativa uppgifter rörande både kandidater och konsulter Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda till 8:00-17:00 mån - fre. Vi beräknar att tillsätta tjänsten under april/maj månad och urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag! Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning eller någon yrkesutbildning, ex KY inom rekrytering, personal, marknadsföring eller annan relevant utbildning. Har du några års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter så är det en merit, men inget krav. För att trivas hos oss och i rollen som kandidatansvarig ser vi att du är driven och engagerad. Du bör vara initiativtagande och självständig i dina arbetsuppgifter. Arbetet är ansvarsfullt och kräver en professionell och positiv hållning, oavsett vilka situationer du möter. Vi söker dig som trivs i en administrativ roll, samtidigt som du måste tycka om service och kontakten med människor. Det är viktigt att du är flexibel, noggrann, strukturerad och kan planera ditt arbete och din arbetsdag efter rätt prioriteringar. Att du har B-körkort är ett krav då besök hos kunder och på våra kontor i närheten kan ingå i tjänsten. Vi som jobbar på Student Consulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Jönköping
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kandidatansvarig sökes till StudentConsulting jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kandidatansvarig sökes till StudentConsulting

Konsultchef till StudentConsulting sökes
Student Consulting Är du den drivna och engagerade person som nu vill bli en del av vårt team i Jönköping? Brinner du för resultat och att arbeta mot tydligt uppsatta mål? Då har vi jobbet för dig! Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten och nytänkandet flödar. Vi söker nu en Konsultchef på heltid till vårt kontor i Jönköping. Som konsultchef har du ansvar för: -merförsäljning och implementering av nya uppdrag -resultat för dina uppdrag och uppföljning -daglig kontakt med de konsulter som jobbar för dig -rekrytering -uppföljning av prestationer, personalplanering och rekrytering -kundvård För tjänsten tillämpar vi 6 månaders provanställing med god förhoppning om fortsättnng hos oss. Tjänsten beräknas att tillsättas under april/maj månad och urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag! Vi söker dig som är driven, säljande, ansvarsfull och anser dig själv vara affärsmässig. Du kommer själv planera och styra din tid och dina aktiviteter, därför är det en förutsättning att du klarar av och trivs med att till stor del jobba självständigt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du måste trivas med försäljning och att ständigt möta nya människor och nya situationer. Vi ser att du har välutvecklande färdigheter för att lätt skapa goda relationer och därmed nöjda kunder och konsulter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. En akademisk utbildning inom ekonomi eller personal samt körkort är krav. Din förmåga att prioritera är viktig då arbetstempot är högt och marknaden är i ständig rörelse. Tidigare arbetslivserfarenhet är något vi ser som meriterande då det är en fördel att du kan relatera till olika typer av arbetsuppgifter, anställningsformer och branscher. Tjänsten är på heltid främst under kontorstid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så fort vi hittat rätt person. Vi som jobbar på Student Consulting brinner för att skapa jobb för unga, och det har vi gjort med ett enastående engagemang och resultat sedan 1997. Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som finns över hela Skandinavien och växer snabbast i Sverige, vilket gör att vi nästan ständigt söker nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Jönköping
Publicerad : 03-22
Sök fler jobb liknande: lediga Konsultchef till StudentConsulting sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsultchef till StudentConsulting sökes

StudentConsulting söker en kundvärd på heltid!
Student Consulting Är du serviceminded, ansvarfull och uppskattar ett varierande arbete med praktiska inslag? Vi har jobbet till dig som vill arbeta som vaktmästare på heltid i centrala Stockholm. StudentConsulting söker nu en kundvärd på heltid till en av våra kunder i Stockholm. Som kundvärd kommer du att spendera mycket tid vid Post och Gods.Det är bra om du har ett datatänk och kan hantera olika program inom officepaketet. I din roll kommer du även att fungera som en back up i receptionen när personalen där behöver hjälp, t ex vid lunchtid etc. Du kommer att ansvara över mindre projekt vid t ex flytt, leverantörskontakter m.m. För att trivas i den här rollen krävs det att man uppskattar varierande arbetsuppgifter samt är både serviceminded och praktiskt lagd. Det är viktigt att du är ansvarsfull, självgående och initiativtagande. Det är ett krav att du har körkort då det kan förekomma bilresor i tjänsten. Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket innebär att man är anställd av StudentConsulting och hyrs ut till företaget ifråga som ligger i centrala Stockholm. Arbetstiderna är måndag- fredag, 08.00-17.00, dock ska man vara beredd på att ibland börja redan 07.20 på morgonen. Uppdraget startar så fort vi har hittat rätt kandidat. För att vara aktuell för tjänsten måste du kunna arbeta heltid mellan 08.00-17.00. Vi söker dig som är servicemedveten, ordningssam, ansvarsfull och effektiv, samt händig så att du kan ta itu med praktiska arbetsuppgifter.Du ska vara mogen och kunna ta egna initiativ samt planera ditt eget arbete. Vi ser helst att du har några års arbetslivserfarenhet och kan hantera att det händer många saker på samma gång utan att bli stressad. Om du har erfarenhet från liknande tjänster är det meriterande. Du måste inneha B-körkort. Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på unga i karriären och brinner för att ge människor en extra skjuts i arbetslivet. Som ett av branschens ledande företag och med några av Sveriges populäraste arbetsgivare som partners är Student Consulting en perfekt start för dig som vill ta ditt första eller nästa steg i karriären. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga StudentConsulting söker en kundvärd på heltid! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: StudentConsulting söker en kundvärd på heltid!

StudentConsulting söker en kundvärd på heltid!
Student Consulting Är du serviceminded, ansvarfull och uppskattar ett varierande arbete med praktiska inslag? Vi har jobbet till dig som vill arbeta som vaktmästare på heltid i centrala Stockholm. StudentConsulting söker nu en kundvärd på heltid till en av våra kunder i Stockholm. Som kundvärd kommer du att spendera mycket tid vid Post och Gods.Det är bra om du har ett datatänk och kan hantera olika program inom officepaketet. I din roll kommer du även att fungera som en back up i receptionen när personalen där behöver hjälp, t ex vid lunchtid etc. Du kommer att ansvara över mindre projekt vid t ex flytt, leverantörskontakter m.m. För att trivas i den här rollen krävs det att man uppskattar varierande arbetsuppgifter samt är både serviceminded och praktiskt lagd. Det är viktigt att du är ansvarsfull, självgående och initiativtagande. Det är ett krav att du har körkort då det kan förekomma bilresor i tjänsten. Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket innebär att man är anställd av StudentConsulting och hyrs ut till företaget ifråga som ligger i centrala Stockholm. Arbetstiderna är måndag- fredag, 08.00-17.00, dock ska man vara beredd på att ibland börja redan 07.20 på morgonen. Uppdraget startar så fort vi har hittat rätt kandidat. För att vara aktuell för tjänsten måste du kunna arbeta heltid mellan 08.00-17.00. Vi söker dig som är servicemedveten, ordningssam, ansvarsfull och effektiv, samt händig så att du kan ta itu med praktiska arbetsuppgifter.Du ska vara mogen och kunna ta egna initiativ samt planera ditt eget arbete. Vi ser helst att du har några års arbetslivserfarenhet och kan hantera att det händer många saker på samma gång utan att bli stressad. Om du har erfarenhet från liknande tjänster är det meriterande. Du måste inneha B-körkort. Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på unga i karriären och brinner för att ge människor en extra skjuts i arbetslivet. Som ett av branschens ledande företag och med några av Sveriges populäraste arbetsgivare som partners är Student Consulting en perfekt start för dig som vill ta ditt första eller nästa steg i karriären. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga StudentConsulting söker en kundvärd på heltid! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: StudentConsulting söker en kundvärd på heltid!

Rekryteringsträff
REKRYTERINGSTRÄFF SOMMARJOBB NORGE Välkommen på rekryteringsträff på Arbetsförmedlingen i Mölndal. Onsdagen den 23 april klockan 10.15. Föranmälan till: jenny.olsson@arbetsformedlingen.se Student consulting kommer att anställa 200 st. C & CE-chaufförer på olika orter i Norge under sommaren 2014. Samtliga kommer köra distribution, bland annat livsmedelsdistribution. De hjälper till att hitta boende om du inte kan lösa det själv, hyran dras i sådana fall på lönen. Chans till förlängning finns. Grundläggande kravprofil: - Europeisk medborgare - Tala svenska eller norska - Inneha C- eller CE-kort. - Vilja sommarjobba i Norge. Viktigt för oss är: Att du är en noggrann och ansvarsfull person. Du ska vara morgonpigg och punktlig.
Företag: StudentConsulting AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff jobb, Rekryteringsträff Göteborg, Rekryteringsträff StudentConsulting AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff


Sök lediga jobb StudentConsulting

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se